Page 1

La Ribera

Pam a Pam


La Ribera

LA

PA a PA M M Estiu 2014

Pam a Pam


La Ribera

Pam a Pam


La Ribera

Pam a Pam


La Ribera

Pam a Pam


La Ribera

La Ribera lloc a lloc: 1.Euskal Etxea Aquí trobareu una ample varietat de “pinxos”: un típic plat basc. Un lloc idoni per anar amb amics i passar un bon vespre.

2. Forn de Pa Semolers En aquest forn tradicional hi trobareu una gran varietat de dolços i tipus de pa a bon preu.

Pam a Pam

1


La Ribera 3.Lolita bakery En aquest encantador local, s’hi venen cupcakes: una magdalena coberta per un “frosting” molt dolç i que gairebé semblen una obra d’art. Un bon berenar!

4.Happy pills Una petita botiga amb un munt de llaminadures delicioses per picar entre hores...

Pam a Pam

2


La Ribera 5. Nou celler Aquí, entre la carta trobareu molts plats catalans deliciosos que cal provar

5. Nou celler

6.La baguetina Uns entrepans que semblen una pizza, amb molts ingredients i exquisits son una bona opció per dinar alguna cosa ràpida visitant Barcelona.

Pam a Pam

3


La Ribera 7.La campana La campana es una gelateria tradicional on trobareu un munt de sabors naturals i deliciosos.

8.Nap Dins aquesta pizzeria trobem pizza casolana amb ingredients i cuiners napolitans. El veritable sabor a pizza!

9. Restaurant 7portes Aquest es un selecte restaurant per el que han passat moltes celebritats. Potser et seus on algĂş que admires va seure!

Pam a Pam

4


La Ribera 10. Grand hotel central Aquest es un hotel de cinc estrelles per tal que puguis descansar amb tots els luxes desprĂŠs de visitar Barcelona.

11. Hotel catalonia born Un altre hotel de gran qualitat amb tots els serveis que puguis necessitar.

12.Hotel chic&basic born Un hotel amb un estil marcant al cor de la Ribera

Pam a Pam

5


La Ribera 13.Parc de la Ciutadella Felip V va manar fer-lo fora de la ciutat com a fortalesa de defensa. Un cop que no va ser necessària, es va reformar construint aquest parc.

14.Zoo de Barcelona Dins el zoo de Barcelona trobareu una infinitat d’espècies d’animals en uns espaiosos escenaris que simulen el seu habitat natural. Prefecte per anar amb nens.

Pam a Pam

6


La Ribera 15. Arc de Triomf El monument va fer construït per Josep Vilaseca i Casanovas a l’any 1888. Està inspirat en l’estil neomudejar i és un punt de trobada important a Barcelona.

16. Santa María del mar Santa María del Mar, és una església gòtica de Barcelona construïda entre l’any 1329 i l’any 1383 per Berenguer de Montagut i Ramon Despuig. És l’única estèsia gòtica catalana acabada completament.

Pam a Pam

7


La Ribera

Pam a Pam


La Ribera 17. Estació de França Va ser construïda a l’any 1926 per viatjar des de Barcelona fins a França però amb el temps s’han anat afegint destinacions fins a estar connectada gairebé amb tota Europa.

18. Mercat de Santa Catalina Un preciós mercat que segur que us fascinarà des de l’exterior. Però un cop dins, rebreu una veritable experiència pels cinc sentits.

Pam a Pam

8


La Ribera 19. El fossar de les Moreres Al Fossar de les Moreres, podem trobar un memorial pels morts a la guerra de la Successió Espanyola.

20. Museu Picasso Dins aquest museu podem troba més de 3.500 obres de Pablo Picasso que es converteix en la col·lecció més gran del mon d’obres de la seva joventut.

Pam a Pam

9


La Ribera 21. Museu de la xocolata Va ser creat l’any 2000 gràcies a l’impuls del Gremi de Pastisseria de Barcelona. Hi podeu trobar una àmplia oferta d’activitats i tallers tant per nens com per adults. Visiteu la botiga i compreu-hi algun bombó. No us defraudarà!

22. Mercat del Born El que abans era un mercat sense gaire èxit degut al mercat de santa catalina i la Boqueria que va acabar convertint-se en un majorista de menjar. Amb la construcció del mercabarna, va quedar en desús i van voler construir-hi una biblioteca. Durant les obres es van descobrir uns jaciments de la Barcelona medieval i es va decidir destinar l’edifici a l’exposició d’aquestes. Un lloc preciós i amb molta història!

Pam a Pam

10

La ribera  

prova

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you