Page 1


Gastronomia, platja i Barceloneta En aquesta revista us obrirem Barceloneta en tota la seva resplendor, Barceloneta Ês un barri amb una gran gastronomia i una platja excel¡lent. Aquí podreu trobar llocs on menjar i un gran ambient, com en aquest restaurant anomenat 7 portes:

Restaurant 7 portes (interior) situat al carrer Passeig Isabel II, 14


Llocs túristics i culturals:

Sant Miquel del port: San Miquel del port es la església més important de la cultura de la Barceloneta. L'església és una obra destacada de l'arquitectura barroca classicista a Catalunya.


PARC DE LA BARCELONETA: El Parc de la Barceloneta ocupa els terrenys de l'antiga fàbrica de Catalana de Gas, enderrocada l'any 1989 i de la qual s'han conservat alguns elements que són memòria d'una de leps especialitzacions industrials de la Barceloneta durant el segle XIX: el gas.


Mamarosa Beach (hotel vela): Mamarosa Beach és sens dubte una de les millors sorpreses del 2011 al panorama gastronòmic barceloní. Situat als baixos de l'Hotel W, amb una fantàstica terrassa amb vistes a la platja, el restaurant ofereix una deliciosa cuina autènticament italiana en un ambient realment acollidor. Ideal tant per un dinar al costat del mar com per a un sopar romàntic o amb amics.


La platja de la Barceloneta: La platja de la Barceloneta és una platja situada al districte de Ciutat Vella. Juntament amb la platja de Sant Sebastià, és una de les més llargues amb una longitud de 1.100 metres. És una de les més antigues i de major tradició de la ciutat i també una de les preferides pels estrangers. Pots arribar a la platja de la Barceloneta a través d’un agradable passeig en direcció al monument de Colon.

La barceloneta  

prova

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you