Page 10

Barnmissionens verksamhetsberättelse 2014

På Dandora Secondary School i Nairobi började arbetet som idag benämns SEAL, som närmast kan beskrivas som ett livskunskaps-/beteendeutvecklingsprogram. I mitten står läraren Ann Muiruri som var först att anamma arbetssättet, flankerad av föräldern Fauzia Onyango (th) och hennes son Geoffrey Mahaga (tv) vars liv förvandlades från ”värsting” till mönsterelev genom programmet.

.

”Tidigare visste jag inte hur jag skulle få pengarna att. räcka. Men träningen hjälpte mig att få igång min verksamhet, jag säljer fisk och kyckling i Yamoussoukro. Nu kan jag försörja min familj och betala utbildningen för mina barn.” MICHELLE KOUAKOU AFFOUE

Medlem i MOYE, en företagsgrupp som fått entreprenörskapsträning av Devent och därefter startat kassava-odlingar och kycklinguppfödning

Devents hemsida Nu är vår hemsida för Devent äntligen på plats! På www.devent.co kan du läsa om hur vi verkar för att stärka familjer och samhällen genom att se till hela människan. Här kan du också ta del av de senaste nyheterna och ta reda på hur du kan stödja vårt arbete. Välkommen in!

www.devent.co 10

Elfenbenskusten »» Under året som gått har 105 unga personer utbildats i entre­prenörskap vilket bland annat gjort en hel by självförsörjande!

10591 tidning (årsredovisning) nr 2 2015 webb  
10591 tidning (årsredovisning) nr 2 2015 webb  
Advertisement