Page 1

Køkken og Bryggers Find dit nye køkken hos os.

KØKKEN

1


Gør dit køkken elegant NU KAN DRØMMEN OM ET NYT KØKKEN ELLER BRYGGERS BLIVE TIL VIRKELIGHED. Vores gennemtænkte sortiment gør det nemt og overskueligt, at finde en løsning, som kombinerer både form og funktion. Med Skabsdesign kan du sammensætte efter egne idéer og vælge den stil, der passer bedst til dig og dit hjem. Din drøm om nyt køkken eller bryggers er snart en realitet. Når du går i gang med at planlægge og tegne dit køkken, er du naturligvis altid velkommen til at kontake os. Vi er til for at hjælpe dig,.

SAML SELV, SPAR PENGE

HURTIG LEVERING:

Ved at gøre lidt mere af arbejdet selv kan du

Vi stræber efter at levere hurtigst muligt.

spare mange penge. Du opnår samme høje

Du modtager du dine varer i løbet af få dage.

kvalitet til en lavere pris. Dine skabe, skuffer og låger leveres i flade kasser, og de let forståelige samlevejledninger gør det nemt selv at samle det nye køkken eller bad.

2

LEVERING TIL DØREN:

TRYGHEDSGARANTI

Alle vores leverancer leveres indenfor typisk 48-72 timer. Direkte fra fabrikken til dig.

kvalitet, og derfor tilbyder vi hele 20 års

KØKKEN

Med Skabsdesign køkken har du valgt garanti på både skuffer og hængsler. Altså på de dele i køkken som slides mest.

KØKKEN

3


Hvid Grebsfri låge Indfræset greb giver dit køkken fine rene linjer. Den hvide integrallåge er en rigtig god løsning for dig, der ønsker lidt ekstra luksus. Du får en låge med indfræste greb med lækker finish. Få den perfekte arbejdsplads for mere end én, når du vælger den traditionelle opstilling rette opstilling.

4

KØKKEN

KØKKEN

5


Grå folie låge Vælger du en klassisk grå folie-låge, får du ro og plads til andre farver og andet design i dit køkken. En L-opstilling giver luft, lethed og mulighed for en spiseplads tæt ved køkkenet. Derudover kan opstillingen med fordel benyttes som arbejdsplads fra begge sider.

6

KØKKEN

KØKKEN

7


Hvid Ramme låge

Hvid rammelåge er en elegant klassisk gennemarbejdet låge, som passer perfekt til huse i den ældre stil. De flotte detaljer underbygger og skaber lidt ekstra hygge. For at få tilført lethed kan du vælge at få glas i fyldningerne. Vil man udvide i sit køkken og nyde selskabet af flere gæster eller familiemedlemmer, så udnyt pladsen med en centralt placeret kogeø.

8

KØKKEN

KØKKEN

9


Hvide højglans låger Lågen der bliver stadig mere populær. Den er eksklusiv og reflekterer lyset fint og blødt. I denne klassiske hjørneopstilling får du masser af køkken ogmest muligt ud af pladsen. Hjørneopstillingen giver dig mulighed for at udnytte pladsen i dit køkken og samtidig få en bred, anvendelig arbejdsplads.

10

KØKKEN


Sort struktur låger En rolig overflade kan let kombineres med mange forskellige bordplader. Den mørke farve passer fint til det robuste, eller som Kontrast til det lette og lyse. Et køkken med et rent udtryk, der i en ret opstilling giver luft, lethed og mulighed for en spiseplads tæt ved køkkenet.

12

KØKKEN

KØKKEN

13


Hvid melamin låge En rigtig klassiker. En glat, hvid melamin låge med en flot finish, som giver køkkenet et lyst og friskt look. Med det rigtige greb kan den blive både moderne og klassisk. Ved at kombinere med farver og varme træsorter kan du skabe spændende og indbydende kontraster.

14

KØKKEN

KØKKEN

15


Hvid Almue låge Almuelågen er, som navnet antyder, en romantisk låge. Den udstråler hjemlig hygge i et klassisk udtryk, og den hvide gennemarbejdede låge passer til de fleste gulve og bordplader. Husk, vælg greb som passer i stilen til almuelågen og ikke mindst dit komplette køkken.

KØKKEN

17


Hvid Folie låge En rigtig klassiker. En glat, hvid folie låge med en flot finish, som giver køkkenet et lyst og friskt look. Med det rigtige greb kan den blive både moderne og klassisk. Ved at kombinere med farver og varme træsorter kan du skabe spændende og indbydende kontraster.

18

KØKKEN

KØKKEN

19


Hvid melamin Hvid melamin låge passer perfekt til den lette indretning, f.eks. i et sommerhus. Lågen er et sikkert valg, som i sin enkelthed skaber en fin kontrast til den mørke bordplade og den mørke klinke på gulvet.

20

BRYGGERS

BRYGGERS

21


Oversigt fronter Her kan du se vores udvalg af låger. Det er muligt at lave mange forskellige løsninger alt efter hvilket greb og bordplade du ønsker.

Hvid glat (melamin) 16 mm Melamin på spånplade kerne med pålimede ABS plastkanter.

Hvid højglans (folie) 16 mm MDF. Foliert MDF-dør med radius 2 kanter.

Sort struktur (melamin)

Hvid ramme (folie)

16 mm Melamin på spånplade kerne med pålimde ABS plastkanter.

19 mm MDF. Hvid foliert MDF-dør med ramme.

Hvid mat (folie)

Hvid Integral (folie)

16 mm MDF. Foliert MDF-dør med radius 2 kanter.

20 mm MDF. Hvid foliert MDF-dør med infræset gribeliste. Vejl. udsalgspris for elementer og

fronter som vist,

ekskl. sokkel og greb.

22

KØKKEN OG BRYGGERS

Grå mat (folie)

Hvid almue (folie)

16 mm MDF. Foliert MDF-dør med radius 2 kanter.

18 mm MDF. Hvid foliert MDF-dør med spor.

KØKKEN OG BRYGGERS

23


Køkken & bryggers

Profile for Barebilligst.dk

Skabsdesign brochure final 13 september 2017  

Her finder du vores katalog over de forskellige køkkener som vi kan levere. Vi har specialiseret os I at leverer god kvalitet til en meget l...

Skabsdesign brochure final 13 september 2017  

Her finder du vores katalog over de forskellige køkkener som vi kan levere. Vi har specialiseret os I at leverer god kvalitet til en meget l...

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded