Page 4

Razumemo, da v poslu ni počitka. Poslovno življenje od mladega podjetnika zahteva aktivno spremljanje dogajanja na trgu. Elektronska pošta vas mora doseči takoj, ne glede na to, kje se nahajate.

Z mislijo na vaše potrebe smo za vas pripravili paket, ki vam bo pisan na kožo. S paketom PODJETNI M BlackBerry boste lahko imeli stalen in neposreden dostop do elektronske pošte, interneta ali celo intraneta svojega podjetja na preprost način in z izjemnim telefonom. Če pa posel od vas tudi v tujini zahteva dostop do elektronske pošte, vam priporočamo opcijo BlackBERRY TUJINA, s katero bodo vaši stroški v tujini zagotovo nižji.

Paket PODJETNI M BlackBerry Paket PODJETNI M BlackBerry za • • • • • •

mesečna naročnina

40€

40 €/mesec vključuje:

0 €/min za klice znotraj Si.mobilovega omrežja,, 0 €/min za klice v vsa slovenska stacionarna omrežja, 0 € za 201 minuto klicev v vsa druga slovenska mobilna omrežja, 0 € za sporočila SMS, neomejen prenos podatkov v Sloveniji preko dostopne točke blackberry.net, 0 € za 100 MB prenosa podatkov v Sloveniji preko ostalih dostopnih točk.

Apple MacBook Pro 15 Inch 2.53 GHz

BlackBerry® Bold™ 9700

280 €

1.682 €

*

na paketu PODJETNI M BlackBerry

Opciji BlackBerry Tujina Opciji BlackBerry Tujina Osnovni in BlackBerry Tujina Plus za

10 oz. 20 €/mesec vključujeta:

porabo 3

MB in 10 MB mesečno v tujini, izključno za dostop prek vstopne točke blackberry.net,

promet nad 3 MB oz. 10 MB se obračuna po tarifi 0,58

opciji BlackBerry Tujina lahko nemoteno uporabljate v tujih omrežjih, s katerimi ima Si.mobil podpisano

€/50 kB,

pogodbo o prenosu podatkov. Priključnina na opciji BlackBerry Tujina je brezplačna. 6

*Cena telefona velja za nove poslovne naročnike Si.mobila, ob vezavi za 24 mesecev na navedenem paketu in velja do 15. 4. 2010 oz. do razprodaje zalog. Več informacij o pogojih ponudbe in cenah na straneh 14 in 15 in www.simobil.si. Foto: Igor Škafar, fotoprodukcija Da!

7

Katalog Simobil  

Katalog telefonov

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you