Page 1

www.bannerbatteries.com

Power NEws 01/13 Banner, printre cele mai bune branduri Mulțumită unei strategii de piață practicate consecvent timp de 75 de ani, Banner Batterien se numără în prezent printre cele mai cunoscute branduri de acumulatoare din Europa. Acest lucru a fost confirmat de recente sondaje în rândurile cititorilor de reviste germane, cum ar fi „Auto Motor–Sport” (Cele mai bune branduri – Nr. 7/2013) și „Auto Bild” (Cele mai bune branduri – Nr. 10/2013). În ambele sondaje marca Banner a ocupat un remarcabil loc trei.

OEM pentru Cart Care și Goldhofer Noi pe lista noastră de baterii tip OEM sunt Cart Care și Goldhofer AG. În prezent, firma de vehicule electrice și cărucioare de golf Cart Care Company GmbH are în program trei tipuri din gama constructivă Traction Bull Bloc. Din septembrie 2012 bateriile Banner sunt utilizate în tehnologia de aeroport și cea a vehiculelor modulare a specialistului german în transport Goldhofer.

Bateria de schimb perfectă

Banner Tipp:

Aproape toți producătorii auto europeni folosesc în prezent baterii originale cu înălțimea de 190 mm. Comparativ cu bateriile de 190 mm, cele de 175 rar ating mai multă putere și o încărcare mai eficientă. Ori de câte ori este posibil, ar trebui să fie montată o baterie „mai mare”, care poate asigura mai bine necesarului de curent pentru reţeaua de bord. • Capacitatea bateriei de schimb trebuie să fie cel puțin la fel cu cea a bateriei originale. • Seria constructivă Power Bull este prima alegere pentru bateriile de schimb la vehiculele moderne fără sistem start/stop. Mai ales pentru consumatorii de energie inclusă este recomandat să fie făcut un upgrade cu cea mai puternică baterie de schimb.

Power Bull PROfessional Cu o înălțime de 190 mm, noile baterii profesionale Power Bull sunt identice ca si construcţie cu cele originale de la VW sau BMW. Adaosul de electrolit, asigură caracteristici de încărcare mai bune și optimizează comportamentul la exploatare ciclică. În felul acesta efectele unei descări adânci sunt mult întârziate. Față de tipurile Power Bull anterioare, seria Power Bull PROfessional include capacitățile de 63 Ah, de 75 Ah și de 100 Ah.

Statistici de defalcare ADAC Fiecare a treia pană în 2012 a fost datorată unei baterii moarte sau epuizate. Cu toate acestea, potrivit ADAC, „vina” nu este datorată producătorilor de baterii, ci producătorului vehiculului. ADAC vorbește de „deficienţe în managementul de proiectare a vehiculului electric”. Directorul statistică a panelor, Helmut Schmaler, este citat într-un raport dealer auto după cum urmează: „Nu este din cauza bateriei în sine. Există acum o mulțime de sisteme de control, imobilizare și alarmă. Producătorii sunt cei care nu au găsit răspunsurile corecte. Problema de obicei nu se referă la brandurile de prim rang, ci la mașinile mici, cu tehnologie simplă. Atunci când cumpără, conducătorii auto ar trebui să prefere brandurile de calitate, chiar daca sunt produse mai scumpe. Puteți uita ofertele ieftine.” a declarat Schmaler.

Banner Baterii Romania s.r.l., RO-077145 Pantelimon, jud.Ilfov, B-dul Biruinţei nr. 67 Tel. +4/ (0)21/ 3000 627, Fax +4/ (0)21/ 3000 637 E-Mail: office.bro@bannerbatteries.com

Powernews_ro_0113  

http://www.bannerbatterien.com/banner/files/Powernews_ro_0113.pdf

Advertisement