Page 1

JOB OG KARRIERE


Blandt de største inden for finans-it Bankdata er en af Danmarks største finans-it virksomheder, og er blandt de bedste til at skabe fremtidens it-løsninger. Bankdata er totalleverandør af it-løsninger til 11 danske banker, som også er vores ejere. Vi udvikler alt det it, en bank har brug for: Lige fra mobil- og netbank til kredit- og rådgivningssystemer. Vi er mere end 700 medarbejdere, som hver dag går på arbejde i Fredericia, Silkeborg, Aarhus og Gurgaon i Indien for at udvikle it-systemer, der bruges af ca. 7.500 ansatte i bankerne og 1,6 mio. bankkunder. VORES 11 MEDLEMSBANKER Alm. Brand Bank · Djurslands Bank Jyske Bank · Kreditbanken · Nordfyns Bank · Nordjyske Bank · Ringkjøbing Landbobank · Skjern Bank · Sparekassen Sjælland-Fyn · Sydbank · Østjydsk Bank


Peter Bering

Lead Business Analyst Peter Bering

STILLING Lead Business Analyst

UDDANNELSE Datalog

OPGAVER Open Banking og få tredje parter i bankforretningen

”Jeg ledte efter et sted, hvor man laver hardcore digital forretningsudvikling, og der hvor man vil flytte sig og forandre noget – det var noget af det, der tiltrak mig ved Bankdata”. Jeg er uddannet datalog fra Aarhus Universitet og er ansat i Bankdata som Lead Business Analyst i afdelingen Digitale Brugere, hvor vi sidder med alle vores menneskevendte systemer som rådgiversystemer og kanaler til bankernes kunder. Jeg har specielt fokus på Open Banking og hvilke områder, vi kan gøre åbne for tredje parter i bankforretningen. Mit unikke bidrag Jeg har arbejdet i krydsfeltet af teknologi og forretning i flere år. Det har givet mig en forskelligartet baggrund og gør mig samtidig i stand til at agere som koblingen mellem at forholde sig dybt teknisk og arbejde med en strategisk dagsorden på et operationelt plan. For mig er det vigtigt at holde sig opdateret på, hvad der sker rundt om i verden – ikke kun i den finansielle branche, men også i andre, både for at være på forkant og drage mulige parallelle fordele. I mit arbejde sørger jeg for, at vi ser andre veje og finder inspiration omkring os, så vi i Bankdata kan sætte vores ambitioner for fremtiden. Hvorfor Bankdata? Jeg ledte efter et sted, der laver hardcore forretningsudvikling, og det gør Bankdata i et komplekst setup. Bankdata giver mig mulighed for at lege professionelt og gå seriøst og disciplineret til mine opgaver og samtidig bringe min nysgerrighed i spil. Det er en stor motivationsfaktor for mig, og var noget af det, der helt klart tiltrak mig. Bankdata udlever i den grad sine værdier. Det er hele kulturen, og det, synes jeg, er helt fantastisk som virksomhed. Det skaber fleksibilitet og tillid til medarbejderne, og som småbørnsfamilie sætter jeg stor pris på den tillid, som Bankdata giver mig.


Kristoffer Moos Softwarearkitekt

”Det betyder rigtig meget for mig, at jeg selv kan være med til at styre arbejdsfordelingen mellem it-udviklingsopgaver, analyseopgaver og forretningsnære problemstillinger”. Jeg er uddannet cand.scient i IT produktudvikling fra Aarhus Universitet. Jeg arbejder som arkitekt ved et privatøkonomisk overblik henvendt til kreditrådgivere, der dækker over indhentning, beregning og præsentation af information fra mange kilder. Mit unikke bidrag Jeg stortrives i krydsfeltet mellem forretning og it, og jeg bliver motiveret af glade kunder, spændende og komplekse udfordringer og en varieret hverdag, der består af større analyser i samarbejde med banker, brugergrænseflade-opgaver, arkitektur og fordybning med ”kode-opgave”. Bankdata er i en rivende udvikling, hvor vi arbejder agilt efter Scrum metoden, som har medført en markant ændring i arbejdsgange, time-to-market og glade kunder. Det er super interessant at være en del af denne forandring. Hvorfor Bankdata? Jeg kendte ikke meget til Bankdata, inden jeg søgte job her, men jeg har tidligere udviklet it for Nordea og så det som en naturlig fortsættelse og spændende udfordring at arbejde i Bankdata. Bankdata har gode vilkår, som tilgodeser og anerkender, at man har en familie derhjemme. Jeg sætter stor pris på, at jeg kan tilrettelægge min dag, så alting sker gnidningsfrit. Det er ikke ofte, at it-virksomheder giver den fleksibilitet i arbejdstid og arbejdsmængde, som Bankdata gør. Det er fantastisk, når man har små børn.

Kristoffer Moos

STILLING Softwarearkitekt

UDDANNELSE Cand.scient i IT produktudvikling

OPGAVER Privatøkonomisk overblik henvendt til kreditrådgivere


Vi arbejder agilt UNIKT SAMARBEJDE Bankdatas vision er at være en moderne finansiel it-virksomhed. Vi har et unikt samarbejde med vores medlemsbanker, så forretningen er helt tæt på. Målet er at blive medlems-bankernes strategiske sparringspartner, hvor vi sammen skaber fundamentet for fremtidens bankforretning. AGIL REJSE Bankdata er en organisation i vækst på en stor agil rejse, der hver dag arbejder på at være de bedste til at skabe fremtidens it-løsninger i en finanssektor i rivende udvikling. SCRUM Vi arbejder i agile teams med dygtige og fagligt stærke medarbejdere ud fra Scrum, der er et rammeværktøj med udgangspunkt i korte sprints og løbende levering til medlemsbankerne. Tæt dialog, mange releases og skiftende prioriteringer er kernen i det agile udviklingsmiljø.


Line Ulrikka Pedersen Scrum Master Line Ulrikka Pedersen

STILLING Scrum Master

UDDANNELSE Cand.it

OPGAVER Forbedrer processer og coacher teams i at udvikle sig og blive effektive i det agile mindset

”Jeg har fra starten fået rigtig meget ansvar, og Bankdata giver mig mulighed for at udfordre mig selv hele tiden. Jeg er gået fra at være forretningskonsulent til at være Scrum Master for to teams. Når du ønsker nye udfordringer, så får du det”. Jeg har en cand.it fra BSS på Aarhus Universitet og er uddannet til at være bindeleddet mellem forretning og it. I starten af min tid i Bankdata var jeg ansat som Forretningskonsulent, men i dag er jeg Scrum Master i Kapitalmarkedet, hvor jeg coacher to teams i at udvikle sig og blive mere effektive i det agile mindset med både Scrum og Kanban metoden. Mit unikke bidrag Som Scrum Master arbejder jeg hele tiden på at forbedre processer og få vidensdeling i teamet, og med min uddannelse og baggrund som Forretningskonsulent er jeg god til at sætte mig ind i nye områder og hjælpe mine to teams. Det har givet mig ballasten til at være forandringsvillig og nysgerrig i at udfordre mig selv. Jeg har fra starten fået rigtig meget ansvar, og jeg synes, det er fedt, at Bankdata har givet mig muligheden for at prøve kræfter med rollen som Scrum Master. Jeg ville gerne udfordre mig selv, og i sommers var jeg Scrum Master for et team; i dag er jeg det for to. Jeg laver aldrig det samme, og min hverdag er altid forskellig. Det betyder meget for mig, at jeg har mulighed for at udvikle mig i den retning, som jeg gerne vil. Hvorfor Bankdata? Jeg mødte Bankdata på en karrieremesse i Aarhus, og det trickede mig virkelig at søge job her, at man kan få omsat teori til praksis og udvikle sig selv. Hele kulturen er motiverende, og muligheden for fleksible arbejdstider fungerer rigtig godt for mig som pendler fra Aarhus. Der bliver tænkt på den enkelte medarbejder, hvor der er stort fokus på, at alle har det godt og trives med det, de laver. Har man ikke det, så bliver der gjort noget ved det, og det er virkelig motiverende.


Ngoc Minh Luan Nguyen Forretningskonsulent

”Hvis man ser på markedet, så sker den største udvikling lige nu på it- og digitaliseringsområdet. Bankdata er med til at præge den udvikling, og det vil jeg gerne være en del af og samtidig kombinere det med min økonomiske baggrund. Derfor er Bankdata det helt perfekte match for mig”. Jeg er kandidat i matematik-økonomi fra Aalborg Universitet med speciale i at løse økonomiske, finansielle problemstillinger ved hjælp af matematiske og statistiske metoder. Jeg er Forretningskonsulent i risikoteamet i Bankdatas Kapitalmarkedsprogram, der beskæftiger sig med integrationen af programplatformen MX3 fra den franske virksomhed Murex. Her er jeg bindeleddet mellem forretning og IT, hvor jeg vurderer, hvordan bankerne håndterer Markeds- og Kreditrisiko og derfra transformerer det til MX3. Mit unikke bidrag Kapitalmarkedsprogrammet er en af de største programmer i Bankdata, og her kan jeg virkelig kombinere min passion for matematiske metoder med finansielle problemstillinger. Jeg er nyuddannet og kommer med en anden baggrund og nye vinkler på problemstillinger. Jeg får hele tiden nye udfordringer, og det er fedt, at arbejde i en virksomhed, der er med til at præge udviklingen. Jeg er meget loyal og har en høj arbejdsmoral. Når jeg arbejder på en problemstilling, så stopper jeg ikke, før jeg har fundet en løsning på det. Jeg har ikke noget imod at arbejde længe i de perioder, hvor der er brug for det; for mig handler det om at have ”Extreme Ownership” og følge opgaverne til dørs. Hvorfor Bankdata? Det drager mig at løse komplekse problemstillinger ved hjælp af tal, og kompleksiteten af mine opgaver i Bankdata er noget, der motiverer mig rigtig meget. Det er en rigtig spændende virksomhed, der giver mig mulighed for at kombinere finans og IT, og så er her en rigtig god kultur. Jeg lægger stor vægt på det sociale, og at jeg trives der, hvor jeg arbejder. I Bankdata er der mange forskellige faggrupper, og der er plads til også at have det sjovt sammen. Netop det er vigtigt for mig. Har man det godt sammen med sine kolleger, er det lettere at samarbejde.

Ngoc Minh Luan Nguyen

STILLING Forretningskonsulent

UDDANNELSE Kandidat i matematik-økonomi

OPGAVER Bindeleddet mellem forretning og IT i at håndtere Markedsog Kreditrisiko


Dyrk dit potentiale hos os Vi er en attraktiv arbejdsplads, der tilbyder nyuddannede medarbejdere et karrieremæssigt springbræt og et godt og socialt og kollegialt fællesskab. Vores medarbejdere er virksomhedens fundament, og vi har stor fokus på målrettede udviklingsmuligheder for den enkelte og teams. VARIENDE OPGAVER I EN KOMPLEKS VERDEN Du vil blive udfordret i en kompleks verden, få ansvar og opleve spændede og varierende opgaver, der skal løses i samarbejde med dine kolleger i Scrum teamet. DYGTIG OG AMBITIØS Vi er på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der vil dyrke deres potentiale sammen med os og tage ansvaret for at levere systemer i høj kvalitet og udvikle it-løsninger, der er med til at transformere finanssektoren. ONBOARDING Hos Bankdata sørger vi for at få nye medarbejdere godt og ordentligt ombord. Derfor får alle nye medarbejdere en onboardingplan, tildelt en Buddy og den nødvendige uddannelse for at blive klædt på til at arbejde i Bankdata.


Erritsø Bygade 102 7000 Fredericia Tlf: 79 24 22 33 www.bankdata.dk

Karrierefolder 2018  
Karrierefolder 2018  
Advertisement