Page 119

-------------------------------------------------------------------------------makkelijk aan werk te komen is aangezien heel erg leuk, vooral bij het ‘Eiland van dat op dit moment best moeilijk is. Dus als ik straks niets kan vinden ga ik nog een opleiding doen.” “Daarnaast ben ik gek op het luisteren naar muziek en het bezoeken van concerten. Ook vind ik het altijd leuk om naar de Efteling te gaan, waar ik een jaarkaart voor heb.”

“Ons mam heeft een klein beetje geholpen met de bodem maar verder heb ik alles zelf gedaan”

Goirle’ een leuk knus gezellig restaurantje hier in de buurt.” “Waarom ik dit gerecht met Roel wil delen? Gewoon omdat het kan.” flapt Kelly er zonder te denken uit. Zo komt het zoals afgesproken dan ook in het boek. “Roel, deze taart moet lang opstijven, hou daar dus goed rekening mee. De bodem kun je ook eens maken met pepernoten, dat hebben wij al vaker gedaan met een overschotje pepernoten van sinterklaas. Dat wilde ik nu niet laten proeven omdat mijn lievelingstaart met de gewone bodem is. Vermeng de suiker zorgvuldig door de Monchou anders blijft de taart te korrelig en dat krijg je achteraf nooit meer goed. Met al deze tips lijkt de taart heel lastig maar dat is niet zo want het is een makkelijk te maken taart, het is mij ook gelukt!”

“Of ik een moeilijke eter ben? Laat ik het zo zeggen, zo’n kookboek maken zou niks voor mij geweest zijn. Ik lust namelijk niet alles en vind het knap dat jij gewoon alles gegeten en geproefd hebt, dat zou ik lastig vinden.” “Nou het valt op zich wel mee hoor Kelly, maar je bent inderdaad niet de aller makkelijkste eter.” verzacht moeder de woorden van haar dochter. “Ik lust absoluut geen spruitjes, die zul je me dan ook nooit zien eten en zo zijn er nog meer groentes die ik niet eet.” zegt Kelly “Ik ben een echt avondeten-mens, vind het gezellig om na een dag met het hele gezin aan tafel te zitten en te kletsen over hoe de dag gegaan is. En natuurlijk de toetjes erna, daar ben ik gek op, vandaar dat dit mijn favoriete eetmoment is.” “Over het algemeen ben ik meer van het zoete eten, ik ben gek op allerlei zoetigheden maar heb niks speciaals dat eruit springt. Meestal drink ik water maar soms ook cola of sinas. Uit eten gaan vind ik

------------------------------------------------------------------------------119

Koken Met VVVrienden (Roel Is Jarig - 2014)  

Een kookboek van en over VVVrienden.

Koken Met VVVrienden (Roel Is Jarig - 2014)  

Een kookboek van en over VVVrienden.

Advertisement