Page 1


tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


strani: 02/03

|

Maturantski izlet 2012


96 99 Dominik S. Černnjak se, na zgražanje bližnjih, odpove karieri v diplomaciji in ustanovi Collegium, specializirano agencijo za potovanja mladih. Oblikujejo prve programe

Sandi Küplen in Hugo Baus v okviru Mondiala odpeljeta prvo skupino maturantov v Španijo

97 Collegium izvede prvo daljše potovanje, tritedensko potovanje v Turčijo

Collegium se sreča s konkurenco Mondiala na trgu absolventov. Mondial prvi ponudi letalske prevoze. Collegium prične z novoletnimi programi

00 Collegium prepelje več kot 1200 absolventov naenkrat in zavzame cel El Venezielos – največji trajekt Sredozemlja.

01 98 S Collegiumum prvič potuje

500

več kot absolventov.

Z Mondialom potujejo prvi absolventi s Hrvaške. Collegium izda katalog dolgih potovanj

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


02 08 Začno se pogovori o združitvi Collegiuma in Mondiala. Peter Poles začne vodniško kariero na Collegiumu.

03 Nastane Collegium Mondial Travel. Collegium se posveti izključno produktom za študente, Mondial za dijake.

04

na pot gredo prvi poljski in srbski absolventje CMT. Za novo leto potuje že čez 3.000 potnikov

06

Collegium Mondial Travel poleg potovanj pokriva tudi zabave in koncerte, ker se zbira na tisoče mladih.

20

10 V Ljubljani na dogodku Collegium Mondial Travel nastopi David Guetta. V istem letu pripeljejo v prestolnico še več največjih svetovnih zvezd.

20

12 Z Mondialom prav TI potuješ na maturantski izlet. Bodi del največje zgodbe o maturantskem izletu tudi ti!

Mondial ima več kot 5.000 maturantov, CMT postane najmočnejša agencija za mlade v regiji. Prvi potniki potujejo iz Makedonije.

strani: 04/05

|

Maturantski izlet 2012


20 08 20 09

Ritem mladosti


Ritem mladosti je tradicionalen brezplačni žur ob začetku šolskega leta v BTC Cityju, ki ga že peto leto zapored organizirata Radio Antena in naša agencija Collegium Mondial Travel. Vsako leto pripeljemo eno izmed zvezd svetovnega formata, hkrati pa nastopijo tudi uveljavljeni domači izvajalci. Ker bo letos jubilejni peti Ritem mladosti, smo za vas pripravili še posebno poslastico. Več informacij o dogodku izveš na: www.mondialtravel.si

20 10


Day

by

Ĺ panija

Ios

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


by

Night Krf

Zakyntos

strani: 08/09

|

Maturantski izlet 2012


koordinatorji. Turizem smo ljudje, zato je vsako potovanje polno presenečenj. Da bi bilo čim več prijetnih in čim manj neprijetnih, poskrbijo koordinatorji, ki skrbijo za organizacijo in nemoteno izvedbo izletov.

office. Dosegljiv je 24 ur na dan, organizira fakultativne izlete, poskrbi za hitre prijave v hotel in dobro obveščene vodnike. Vse za to, da imamo mi več časa za zabavo in uživanje.

vodniki.

Mondialovi vodniki in vodnice smo mladi, a kljub temu izkušeni in predani svojemu delu. Z rednimi izobraževanji skrbimo za svoje znanje, predvsem pa se tako kot vi radi zabavamo. Vsi imamo opravljeno licenco pri Gospodarski zbornici Slovenije, ki je dokaz o naši strokovni usposobljenosti.

moderatorji. Zagotavljajo neskončno količino energije, ki jo na vas prelijejo prek mikrofona, medtem ko z vami norijo v diskoteki in pripravljajo odštekane animacije.

fotografi. V svoje objektive ujamejo vsak zanimiv trenutek maturantskega izleta in tako poskrbijo, da se ga bomo še dolgo spominjali.


hospitanti.

Spremljajo skupino, opazujejo delo vodnika, se z vami zabavajo in si nabirajo izkušenj, da bodo nekoč lahko sami vodili maturantske izlete.

dj-ji. Ne le v diskoteki, ampak tudi na plaži, ladijski palubi in na avtobusu zabava ni popolna brez pravega didžeja, ki zna ugoditi še tako zahtevnim glasbenim željam.

animatorji.

Pripravljajo nepozabne tematske zabave, kot sta Red Love in Grafik party, z vami tekmujejo na olimpijskih igrah, plešejo v plesnih delavnicah in skrbijo, da vam nikoli ni dolgčas.

prva pomoč. Za vas bedi 24 ur na dan, odlično sodeluje z lokalnimi zdravniki ter z nasveti skrbi za preventivo. Ekipo sestavljajo zdravniki in študenti višjih letnikov medicine.


DOLENJSKA GORENJSKA

PRIMORSKA

Ekipe naših promotorjev so z vami po celotni Sloveniji in vam pomagajo pri izbiri vašega maturantskega izleta. Izkušeni promotorji poznajo vse naše destinacije in ker so mladi poznajo tudi vaše želje. Zato vam bodo z veseljem pomagali.

TASTE OUR HELP!

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


LJUBLJANA

MARIBOR, PTUJ, PREKMURJE

strani: 12/13

CELJE, VELENJE, ZASAVJE

|

Maturantski izlet 2012


Artists tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


David Gauetta / Armin van Buuren / DJ Umek / Vid ValiÄ? /

Valentino Kanzyani / Bob Sinclar / Big Foot Mama / David Morales / Mladi Dolenjci / Kingston/ DJ Sylvain / Zablujena Generacija / Trkaj / Benny

Bennassi / Dan D / Beltek / Zlatko / Siddharta / Alya / Peter Poles / Eryc Prydz / ...

strani: 14/15

|

Maturantski izlet 2012


tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


strani: 16/17

|

Maturantski izlet 2012


SLOVENIJA ZA MLADE

FOTO: Tomo Jes eničnik, Vir: www.slovenia.info

SLOVENIJA

ZA MLADE

www.sloven ia4youth.eu

TO FO

:D

am ed .W

ir: ,V

lo w.s ww

ve

.in nia

fo


KRANJSKA GORA Opis destinacije:

MARIBORSKO POHORJE Opis destinacije:

BOVEC Opis destinacije:

Večina nas Kranjsko goro pozna samo kot smučarsko središče, a tudi POLETI SE V KRANJSKI GORI DOGAJA marsikaj zanimivega (pohodništvo, kolesarjenje, alpinizem, golf, jahanje, vodni športi, »fotolov«, ribolov, wellness).

MARIBORSKO POHORJE se tudi poleti ponaša z dovršeno turistično ponudbo, ki zajema bivanje v POPOLNOMA NARAVNEM OKOLJU, ob spremljavi ptičjega petja in šumenja visokih dreves. Ob večerih si lahko privoščiš osvežitev v savnah, bazenu, masažnih whirlpool-ih ali sprostitev skozi masažne in lepotne programe v “HIŠI DOBREGA POČUTJA”.

Vsi ki iščete nekaj zase, za svojo dušo in svoje telo, boste tisto, kar iščete, našli v deželi Bovški. Tu vam je v obilju ponujeno vse, česar si morda skrivaj želite: NEOKRNJENA IN DIVJA NARAVA, gore in smaragdna reka s pritoki, blag edinstven preplet alpske in sredozemske klime. PODAJTE SE V DOLINO NAVDIHA!

Opis namestitev:

Opis namestitev:

Opis namestitev:

PORENTOV DOM – DEPANDANSA TINA* 3 nočitve že od 79€/osebo Cena vključuje: 3 x polpenzion, posteljnino (brisače lastne), osnovno nezgodno zavarovanje Možna doplačila: dvoposteljna soba 24€/os, prazna postelja 60€ Turistična taksa se plača ob prihodu na recepciji (cca 3€)

HOTEL VIDEC*** že od 45€/osebo na noč Cena vključuje: Nočitev s polpenzionom (zajtrk, večerja), kopanje v Welness centru Bolfenk Možna doplačila: Enoposteljna soba 10€/dan, kosilo 10€/osebi/dan

Apartmajsko naselje KANINSKA VAS 2 nočitvi že od 99€/apartma Cena vključuje: Najem apartmaja za dve nočitvi, posteljnino, brisače, turistično takso in čiščenje

APARTMAJI VILA TATJANA 3 nočitve že od 89€/osebo, 7 nočitev že od 119€/osebo Cena vključuje: 3 x nočitev, posteljnino (brisače lastne), osnovno nezgodno zavarovanje Možna doplačila: prazna postelja 60€ Turistična taksa se plača ob prihodu na recepciji (cca 3€) ZA PODROBNEJŠE OPISE NAMESTITEV KLIKNI NA WWW.COLLEGIUM.SI

ZA PODROBNEJŠE OPISE NAMESTITEV KLIKNI NA WWW.COLLEGIUM.SI

ZA PODROBNEJŠE OPISE NAMESTITEV KLIKNI NA WWW.COLLEGIUM.SI


tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


QR koda (QR code) je matrična oz. dvo-dimenzionalna (2D) črtna koda, ki jo je za potrebe avtomobilskega proizvajalca Toyota leta 1994 razvilo japonsko podjetje Denso-Wave. Ime QR je kratica za besedi »Quick Response«, kar pomeni »Hiter odziv«. Na Japonskem je ta vrsta kode najbolj uporabljena črtna koda in se pogosto uporablja v oglaševalske namene. QR kode ki vsebujejo URL naslove se vedno bolj pogosto pojavljajo v revijah, na plakatih in letakih tako, da za obisk spletne strani ni potrebno prepisovati URL naslova v mobilno napravo. Telefon (kamero) le usmerimo v kodo in če je na telefonu naložen potrebni čitalec bo telefon sam prebral URL naslov in obiskal spletno stran.

strani: 20/21

|

Maturantski izlet 2012


AKCIJA RDEČI SRČKI Nekaterim našim vrstnikom narava ni namenila enakih možnosti in se zaradi motenj v duševnem razvoju ne morejo izobraževati in potovati skupaj z nami. V centru Dolfke Boštjančič se za te naše vrstnike trudijo ustvariti prijetno okolje, v katerem lahko normalno bivajo, se izobražujejo in ustvarjajo. Skupaj jim lahko pričaramo nasmeh na obrazu in s ponosom nosimo verižice v obliki rdečih srčkov, ki so jih izdelali za nas. Znesek, ki ga boste prispevali z nakupom srčkov, bomo podvojili in ga donirali centru Dolfke Boštjančič.

AMBASADORKA POGUMA Mateja Pintar je evropska prvakinja v namiznem tenisu, vsi pa jo poznajo po dobri volji in življenjskem optimizmu. Sicer uspešna učenka in zagrizena športnica je ob vzponu na hrib v 8. razredu padla in si poškodovala hrbtenico. Od takrat je paralizirana od pasu navzdol. Čeprav je začetek srednješolske poti preživela v bolnišnici, ni izgubila volje. Z odliko je opravila maturo, medtem pa se udeležila raznih tekmovanj, med drugim tudi paraolimpijskih iger v Atenah. Mateja je dober zgled vsem mladim, katerim sporoča, naj nikoli ne izgubijo volje.

INKUBATOR MLADIH Spodbujamo in pomagamo razvijati talente naših zaposlenih, kot tudi naših potnikov. V preteklosti smo sodelovali s fundacijo Z glavo na zabavo ter omogočili mlademu raperskemu talentu, da je v duetu s Trkajem posnel komad A se ti potuje. S ponosom lahko rečemo, da so bili del naše ekipe tudi sanjski moški Cime, Mišo iz Bara in sanjski Adel, ki se je uveljavil tudi kot TV voditelj. Da imata talent, pa sta že pri nas dokazala Peter Poles in Vid Valič. Slednji je nepogrešljiv del naše animacijske ekipe in nas pogosto spremlja na maturantskih izletih.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

22


Na maturantski izlet s

30 EUR

탑epnine

ki ti jo podarja SKB

Nagradna igra

maturantski izlet

cel razred


žepnine na brezskrbni avanturi s prijatelji! v banki SKB! www.mondialtravel.si ali v zgibanki, ki ti jo da promotor Mondiala na tvoji šoli, in jo prinesi v najbližjo poslovalnico SKB. 2. Poskrbi, da boš imel najkasneje do 31. 7. nakazila po 30 EUR.

žepnine.

www.mondialtravel.si ali www.skb.si.


THINK GREEN Naš planet je edina dediščina, ki jo bomo zapustili bodočim rodovom. Vsi se trudimo, da ga ohranimo zdravega, čistega in zelenega. Pri naših potovanjih pazimo na CO2 odtis v zraku in spodbujamo potnike, naj izbirajo bolj ekološka prevozna sredstva. Tako veliko naših programov vsebuje možnost potovanja z vlakom, posebne popuste pa odobrimo tistim, ki v avtomobilu zapolnijo vsa mesta. Poleg tega se udeležujemo čistilnih akcij, kot je bila Očistimo Slovenijo, v okviru katere smo imeli zbirno točko za naše potnike.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

27


DAN1 BLIŠČ MONAKA Ura je bila malo čez polnoč in od petja smo prvi že izgubili glas. V zadnjem delu avtobusa so vsi že zaspali, ko smo se po ozkih ulicah spuščali v Monako. Res je kot v pravljici! Komaj čakam, da se pred kazinojem slikam ob ferrariju... DAN2 LLORET DE MAR 20 ur je minilo, kot bi trenil in z bučnim aplavzom smo pozdravili Španijo. Hotel-tuš-postelja je edino, kar mi roji po glavi. Naenkrat se znajdemo med hoteli, diskotekami in trgovinami. Takoj smo pozabili na posteljo in se odpravili naravnost na plažo. Zvečer nas čaka Red Love party!

DAN3 BARCELONA Nisem edini, ki je vstal prepozno, da bi si lahko obrisal šminko z obraza, nekaterim se ni uspelo niti preobleči, vendar nihče ni zamudil izleta v Barcelono. Dih nam je vzela Sagrada Famiglia, od vsega pa je bil najboljši potop v akvarij z morskimi psi. Danes bom prvič na pravem partyju z DJ Umekom.

DAN4 LA SIESTA Celo dopoldne smo poležavali na plaži, v glavah so nam odmevali ritmi noči. Polni nove energije smo prišli na Siesto, kjer nas je pozdravil velikanski sod sangrije. Nisem si predstavljal, da lahko sredi dneva naredimo tak žur. Cela dvorana skače, nori in poje. To je maturanc! DAN5 VITEŠKI TURNIR Sprehajal sem se po Dalijevem muzeju in ugotovil, da umetnost le ni tako dolgočasna, kot sem si mislil. Vsi se že sprašujemo, od kje vodniku energija, da prežura z nami cele noči in nas vsak dan znova popelje na zanimive oglede. Nocoj večerjamo v gradu, kjer se bodo pred nami borili pravi vitezi. DAN6 COSTA BRAVA & GRAFIK PARTY Za nami je pet najbolj norih dni. Zadnji dan nam je prinesel degustacijo v vinski kleti, kjer so vina imela… španski priokus. Opremili smo se z majicami I love Lloret, ki jih bomo zvečer popisali na Grafik partyju.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


DAN7 ADIOS ESPAÑA Še dobro, da so nam vrnili celotno kavcijo, osebje hotela ima res jeklene živce. Na poti nazaj smo se ustavili v parfumeriji, kjer sem nabavil darila za starše in punco. V mraku je naša skupina zapustila Cannes na zadnji etapi proti domu.

strani: 28/29

DAN8 BUENOS DIAS SLOVENIJA V prvih sončnih žarkih smo pozdravili Slovenijo, sledil je aplavz za šoferja in vodnika, ki sta poskrbela, da je bil maturanc res vrhunski. Doma bom ravno pravi čas za kosilo. Morda bo kakšen dan počitka prišel prav …

|

Maturantski izlet 2012


ŠPANIJA

MONDIAL MANIA

Viteške igre Siesta in Flamenco show Muzej Salvador Dali Aquarium Mare Magnum Tropics disco card Koncerti slovenskih glasbenikov DVD z najboljšimi posnetki Mondial mania zapestnica

CENA VKLJUČUJE prevoz z avtobusom na relaciji Slovenija Lloret de Mar - Slovenija 5x polni penzion v hotelu 2**/3*** v Lloret de Maru ogled Barcelone, Monaca, Cannesa in Costa Brave strokovno vodenje ves čas potovanja

DOPLAČILA DOPLAČILA zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris zavarovanje rizika odpovedi potovanja mondial mania zapestnica vstopnina v Camp Nou

ekipo prve pomoči (ob prijavi vsaj 90 potnikov) animacijsko ekipo (ob prijavi vsaj 90 potnikov) organizacijo potovanja 1 x profesor spremljevalec na 15 dijakov osnovno nezgodno zavarovanje

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

30


BTC, d.d., Šmartinska 152

ATLANTIS JE MOJ PONEDELJEK Do 40% nižje cene vstopnic. 01 585 21 00 www.atlantis-vodnomesto.si


DAN1 KRIŽARJENJE Ker vstajanje sredi noči ni po mojem okusu, sem mislil, da bom lahko nadoknadil na avtobusu, vendar mi je kmalu postalo jasno, da maturanc pač ni namenjen spanju. Ko smo prispeli v Ancono, smo obstali... Ua! Kako velika ladja! Na palubi so nas že čakali animatorji in prava zabava se je začela. DAN2 SIGA SIGA... Siga siga je ritem Grčije. Vse se odvija počasi in tako sem si privoščil prvi frape. Komaj sem ga popil, že smo pristali pod mogočnim obzidjem. Ja, prispeli smo na Krf! Še Rok, ki je sicer zaprisežen metalec, si je oblekel rdečo majico za Red Love party. Ljubezen + zabava = maturanc! DAN3 BEACH PARTY Na Red Love partyju smo spoznali simpatične Štajerke in danes smo skupaj odigrali rundo beachvolleya na Glyfadi, res je bilo vroče. Glasba iz Aloha beach cluba je premamila vse, ki so poležavali na plaži in tudi mi smo se jim pridružili pri plesu pod tuši. Mondial ga res zna žurat!

DAN4 SENSATION WHITE Zakon, na Krfu imajo McDonalds. Imajo pa tudi kanal zaljubljencev, ki smo ga preplavali skupaj z našo vodnico, ki baje že ima fanta. Naslednja postaja je bila Paleokastritsa in akrobatski skoki v kristalno morje - Red Bull ti da krilaaa! Noči na Krfu so odklop, danes se bomo oblekli v rjuhe, saj imamo Toga party.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


DAN5 POSTALI SMO GRKI Danes sem se naspal za do konca maturanca. Spoznavamo zgodovino otoka skozi zanimivo razlago naše vodnice, spoznali pa smo tudi Dimitrisa, ki nas je popeljal na staro trdnjavo nad mestom. Dan smo končali na pojedini, ki ji ni para. Buzuki, sirtaki, fešta! Še največji piflarji so noreli z nami na odru. DAN6 BANZAIII PO TOBOGANU Aqualand, to je to! Skakanje v bazenih, nagajanje puncam, ki bi se rade le sončile, vodne pištole v akciji. Adrenalinski prosti pad in vodna aerobika, kjer je kaj videti. Niti pomisliti si nisem upal, da sem všeč Tanji, dokler ni tega zapisala na mojo Grafik party majico. DAN7 ADIJO, KRF! Zjutraj je bilo premalo časa, da bi si umil brke, ki so mi jih narisali med spanjem. Upam, da nisem česa pozabil v sobi, ko sem v zadnjem trenutku pakiral in hitel na avtobus. Pošteno sem se prebudil šele na ladji, ko je Krf že izginjal v daljavi. Z zadnjimi atomi moči bom preplesal noč v ladijski diskoteki. DAN8 MAMA, PRIHAJAM DOMOV Ladja pristaja v Italiji in to so najbolj čustveni trenutki maturantskega izleta. Slavnostna zaprisega in diplome so še eno od presenečenj, ki so nam jih pripravili Mondialovci. Le še kratka vožnja z avtobusom in pravljice je konec. Spet smo nazaj v realnosti… kot da je to kaj slabega!

strani: 32/33

|

Maturantski izlet 2012


KRF / GRČIJA

MONDIAL MANIA

Beach party na Glyfadi Izlet na Sidari in La grotto Športni dan v Aqualandu Palača princese Sisi - Ahilion Grška večerja Grafik pool party DVD z najboljšimi posnetki Mondial mania zapestnica ugodnosti

CENA VKLJUČUJE Avtobusni prevoz na relaciji Slovenija – Ancona/Benetke – Slovenija Ladjiski prevoz na relaciji Ancona/Benetke – Krf – Ancona/Benetke Avtobusni prevoz do hotela in nazaj 5 x nočitev z zajtrkom (BB) v hotelu 2*/3* na Krfu

DOPLAČILA DOPLAČILA Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris Zavarovanje rizika odpovedi potovanja Spremstvo slovenskega avtobusa na ladji Večerje v času bivanja na Krfu Najem 4-posteljne kabine na ladji Mondial mania paket ugodnosti in izletov

Ekipo prve pomoči (ob prijavi vsaj 90 potnikov) Animacijsko ekipa (ob prijavi vsaj 90 potnikov) Organizacijo potovanja 1 x profesor spremljevalec na 15 dijakov Osnovno nezgodno zavarovanje

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

34


| Foto: Matevž Kostanjšek

www.skb.si / SKB TEL (01) 471 55 55

12/14 SAMO

MOJA

Oblikuj si SKB bančno kartico s fotografijo po svoji želji. Zakaj bi imel bančno kartico kot vsi drugi? Naj bo tvoja SKB BA Maestro kartica res nekaj posebnega. Drugačna in opazna bo s fotografijo, ki jo boš sam izbral - lahko tudi s tvojega izleta z agencijo Collegium Mondial Travel. Kartico si lahko oblikuješ po polovični ceni - preprosto, zabavno in kar prek spleta! Na spletni strani www.skb.si preveri tudi ostale popuste in ugodnosti, ki jih pridobiš z odprtjem računa za mlade v SKB.


DAN1 MATURANC SE ZAČNE Polna pričakovanj nikakor nisem mogla zaspati noč pred odhodom. Prepričana, da sem nekaj pozabila, sem prišla do avtobusa in kmalu ugotovila, da lahko pozabim na vse. Sproščeno vzdušje, prijatelji, glasba in vodnik, ki nas je nasmejal že ob pozdravu - to si bili prvi vtisi iz maturantskega izleta, ko smo se peljali proti pristanišču.

DAN2 FUN TIME ON BOARD Spalke in nekaj prtljage smo odložili na enem od širokih hodnikov, kjer smo ravno dobro zaspali, ko smo prispeli v Patras. Čez kakšno uro smo se z avtobusom že zapeljali na trajekt za Zakyntos in se pozno zvečer prijavili v hotel. Porisani s srčki in oblečeni v rdeče smo še pred polnočjo plesali v diskoteki.

DAN3 TURA PO OTOKU Toliko diskotek, pubov in barov kot prejšnjo noč še nikoli nisem videla na enem mestu. Pa tudi hotel je enkraten, res škoda, da ga bomo tako malo videli. Vodnik Luka nam je razkazal prelepe plaže, skrite zalive, mogočne klife in slikovite vasice ter nas spoznal s preteklostjo tega rajskega otoka. Komaj čakam, da ponovimo včerajšnjo noč. DAN4 MIKLAVŽEVA PLAŽA Kar v grščini pomeni Agios Nikolaos, je najbolj odštekana plaža na celem otoku. Beach bari in klubi segajo do morja, a prebudila nas je šele vožnja z banano. Na maturantskem izletu pa smo dobili tudi prve parčke, ki so se zaljubljeno skrivali v senci, dokler jih ni na plesišče zvabila glasba Mondialovih didžejev.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


DAN5 ZALIV TIHOTAPCEV Diskoteka Rescue je postala naš drugi dom. Da je na maturancu vedno in povsod zabava, smo se prepričali na ladjici, s katero smo se odpeljali do Zaliva tihotapcev, iz nje poskakali v vodo in zavzeli ladijsko razbitino. Odlično pojedino, ki so nam jo pripravili Grki, smo poplaknili s kozarcem vina in skupaj zaplesali sirtaki. DAN6 SUNSET BEACH Poležavanja na plaži v Laganasu je bilo hitro konec, ko smo z vodnikom sedeli v krogu in se dogovarjali, kako bomo premagali ostale skupine na olimpijskih igrah. To nam sicer ni uspelo, zagotovo pa si zaslužimo prvo mesto med žurerji, saj smo na majhnem otočku, kjer je potekal Grafik party, spet pokazali, da nam šele noč prinese moč. DAN7 ANTIČNA OLIMPIJA Zakyntos smo poimenovali grška Ibiza in težko se je bilo posloviti od njega. Padli smo v zanimivo razlago našega vodnika, ko smo stopali po tleh Olimpije, kjer so nekoč tekmovali najslavnejši med Grki. Popoldan smo se vkrcali na ladjo in med dekleti se je takoj vnel boj za kopalnico, saj zadnja noč na maturancu ne more miniti brez make upa. DAN8 LJUBO PRI LJUBOTU Medtem ko smo pristajali v Anconi, smo bili odločeni, da našega maturanca še ni konec. Dogovorili smo se, da se naslednji dan dobimo pri sošolcu Ljubotu in podoživimo maturanc, kajti zdi se, da ne moremo več drug brez drugega.

strani: 36/37

|

Maturantski izlet 2012


ZAKYNTOS / GRČIJA

MONDIAL MANIA Beach party na Ag. Nikolaos Izlet z ladjico do zaliva tihotapcev Grška večerja

CENA VKLJUČUJE

DOPLAČILA DOPLAČILA

avtobusni prevoz na relaciji Slovenija – Ancona/Benetke – Slovenija

zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris

ladijski prevoz na relaciji Ancona – Patras – Ancona

mondial mania zapestnica

spremstvo slovenskega avtobusa in ogled Olimpije

zavarovanje rizika odpovedi potovanja večerje v času bivanja

5 x nočitev z zajtrkom (BB) v hotelu 2*/3* na otoku strokovno vodenje ves čas potovanja animacijsko ekipa (ob prijavi vsaj 90 potnikov) ekipo prve pomoči (ob udeležbi vsaj 90 potnikov) 1 x profesor spremljevalec na 15 dijakov osnovno nezgodno zavarovanje organizacijo potovanja

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

38


AMSTERDAM DANCE EVENT PREMIERE 22.10.2011 DE BALIE

UMEK

BELTEK STEFANO NOFERINI LÜTZENKIRCHEN (LIVE) SPEKTRE SPARTAQUE CHRISTIAN CAMBAS VS

VBG ART EXHIBITION


DAN5 OLIMPIJSKE IGRE

DAN1 PUSTOLOVŠČINA SE ZAČNE Smeh, vriskanje in prepevanje so uradno odprli maturantski izlet že na poti proti Benetkam. V pristanišču smo zagledali ladjo, ki bo v naslednjem dnevu in pol postala naš drugi dom. Na palubi smo maturanti vseh skupin prvič žurali pozno v noč.

DAN2 IONSKO MORJE Prebudil nas je Grk, ki je z glasnim sesalcem čistil naš hodnik, zato smo se premaknili na palubo, kjer sem se nastavljala sončnim žarkom. Že smo zaslišali glasbo iz zadnjega dela ladje, ko nas je poklical vodnik in skupina za skupino smo zaplesali limbo dance!

DAN3 VEČNOST ANTIČNE GRČIJE Nisem spala niti eno uro, ko nas je prebudil animator Miha. V polsnu smo se posedli po avtobusih, ki so nas čakali v pristanišču. Mitološke zgodbice, ki nam jih je pripovedoval vodnik, so nas popeljale v svet antičnih Grkov, ko smo si ogledovali njihovo zapuščino. Epidavrus, Mikene, Korint, vse se zdi tako živo.

DAN4 IOOOOOSSSSSS! Utrujena od napornega dneva sem prespala celo noč in v zgodnjem jutranjem soncu smo zagledali Ios. Beli hoteli z modrimi okni in bazeni s palmami. Super! Komaj čakam, da oblečem rdečo oblekico, ki sem jo kupila prav za Red Love party, fantom se bo zmešalo.

S sošolkami smo prespale uro odhoda, cela skupina nas je čakala, zato smo morale vse namazati s kremo za sončenje, ko smo prispeli na plažo Agio Theodoti. Fantje so tekmovali z ostalimi skupinami na olimpijskih igrah, dekleta pa smo bila najbolj vroče navijačice. Po večerji nas čaka Rainbow party.

DAN6 MISS & MISTER Noči na Iosu so nore, vsak večer se izgubimo v labirintu uličic, barov in diskotek ter žuramo z mladimi iz vsega sveta. Nekateri smo malo zmačkani poležavali ob bazenu, ko so napovedali izbor miss in mistra. Na dan je prišla naša kreativnost, ki se je kmalu spremenila v najbolj odštekan pool party, ki je trajal vse do sončnega zahoda.

DAN7 SANTORINI Komaj je vzšlo sonce, že smo odšli na Santorini. Bilo je kot v pravljici, ko smo zapluli v krater starega vulkana in se sprehajali po ozkih ulicah Fire. Zvečer smo se vrnili na Ios, ko se je začel Unisex party. Andrej, Rok, in Žan so okupirali našo sobo in pomerjali naše obleke kot na modni reviji, zdaj je na vrsti še make up.

DAN8 RIŠEM PIŠEM IN ČEČKAM Na plaži Mylopotas smo drug drugega pobarvali s temperami, nato pa s polno smeha uprizorili igre brez meja. Naša skupina si je privoščila koktejl v klubu na plaži in odšli smo na večerjo. Še zadnjič se povzpnemo po stopnicah do diskoteke, medtem si zapisujemo spomine na naše Grafik party majice.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


DAN9 IOS ADIOS Spomnim se, ko sem prvič zagledala Ios. Ta prizor je po petih dneh dobil čisto novo podobo. Vse se zdi tako mirno in zaspano, ko si enkrat tam, pa doživiš energijo divjih noči in lepoto neskončnih plaž. Prepričana sem, da se bomo s prijateljicami še vrnile.

DAN10 ATENE Ko smo utrujeni zaspali, je bilo kot bi pluli na ladji duhov. Prebudil nas je zvok sirene, ki je naznanjal prihod v Pirej, predmestje Aten. Pod akropolo nas je čakal vodnik Alexis, ki nas je osupnil z razlago in do solz nasmejal s šalami. Seveda sem izkoristila zadnjo priložnost za nakupovanje, preden smo se vkrcali na ladjo.

DAN11 ZADNJI SIRTAKI Sedaj se na ladji počutim že kot doma in težko pomislim, da bi mi lahko bilo dolgčas ob vseh novih prijateljih, ki sem jih dobila na tem izletu. Seveda to ne bi bilo mogoče brez Mondialove ekipe, ki nam je za konec pripravila še eno presenečenje. Zaprisega, pokop maturanca in še zadnjič vsi v en glas: »IOOOOSSS!«

DAN12 POT DOMOV Komaj se je končala zabava v ladijski diskoteki, že smo zagledali obrise kopnega. Pred nami se je prikazala beneška laguna in zapluli smo v pristanišče, kjer so nas čakali avtobusi. Na avtobusu sem se poslovila od sošolcev in sošolk, ki jih ne bom videla do jeseni.

strani: 40/41

|

Maturantski izlet 2012


IOS / GRČIJA

MONDIAL MANIA

Viteške igre Siesta in Flamenco show Muzej Salvador Dali Aquarium Mare Magnum Tropics disco card Koncerti slovenskih glasbenikov DVD z najboljšimi posnetki Mondial mania zapestnica

CENA VKLJUČUJE Prevoz z avtobusom iz Slovenije do Benetk in nazaj; Plovba z ladjo na relaciji Benetke – Patras – Benetke (palubni potniki); Plovba z ladjo na relaciji Pirej – Ios – Pirej (palubni potniki);

DOPLAČILA DOPLAČILA zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris zavarovanje rizika odpovedi potovanja najem štiri posteljnih kabin AB4

Vsi ogledi na Peleponezu (Korintski prekop, Epidaurus, Mikene, Atene);

MONDIAL MANIA PAKET paket izletov in

5x nočitev z zajtrkom v hotelu **/*** na Iosu;

ugodnosti.

Organizacija potovanja; Vodenje licenčnega vodnika, ves čas potovanja; Animacijska ekipa in ekipa prve pomoči (pri udeležbi več kot 90 maturantov); Nezgodno zavarovanje;

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

42


SPOZNAJMO SE Odsurfaš na WWW.MONDIALTRAVEL.SI Pokličeš na maturantsko številko 031 715 716

1

PRIJAVA NA MATURANCA

Kontaktiraš nas preko FB profila facebook.com/mondialtravelslovenija Poiščeš promotorja na tvoji šoli

BREZPLAČNA PREDSTAVITEV RODITELJSKI SESTANEK Fajn je, da tudi starši vedo kam se odpravljate

3

Kje in kdaj vam jo pripravimo

2

Katero destinacijo želite videti

Pripravimo vabila in razložimo vse podrobnosti

PLAČILO

PRIJAVA NA MATURANCA Pogodba z razredom

4

Individualna prijavnica

Prejmeš indivudualno pogodbo

5

Možno plačilo na obroke

Plačilo akontacije 50€

PRED ODHODOM

6

Vse informacije najdeš tudi na WWW.MONDIALTRAVEL.SI

PO IZLETU...

8

7

Pošljemo ti obvestilo o odhodu z vsemi potrebnimi informacijami

Organiziramo pomaturantske zabave, kjer se ponovno srečamo!

MATURANTSKI IZLET

AFTERMATURA PARTY Izlet na Pag takoj, ko končaš maturo. Za mondialove maturante pripravljamo ugodnosti tudi po potovanju.

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si

9

43


profesorji o, Dragi starši in ntski izlet. Vem ra u at m za s ča Prišel je as še ne sem tistim, ki n V i. rb sk s va a avili, d a kratko predst n i d ra se bi e, poznat ko z če se bomo lah veseli pa bomo, di v živo. vami srečali tu


Podjetje CMT potovalna agencija d.o.o. je vodilna turistična agencija za organizacijo potovanj za mlade v Sloveniji. Letos praznujemo 15. obletnico delovanja. Blagovna znamka Mondial travel je namenjena maturantskim izletom, s Collegiumom potujejo predvsem študenti, Cooltura organizira strokovne ekskurzije, zaslužek pa mladim omogočamo prek našega študentskega servisa Točka. Vsako leto nam zaupa več kot 20.000 potnikov iz Slovenije ter še enkrat toliko potnikov iz držav, v katere smo v preteklih letih razširili poslovanje. Tako delujemo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji, Nemčiji, na Madžarskem, v Srbiji in BiH, kjer ponujamo kakovostne in vrhunsko organizirane izlete po mladim dostopnih cenah.

Mondial travel Maturantski izlet je več kot le nekajdnevno druženje, je doživetje polno smeha, zabave, zanimivosti in nepozabnih dogodivščin, spomine na katere bodo nekoč obujali z nostalgijo. Letos nam je zaupalo čez 5.000 maturantov in njihovih staršev. Vodilo pri organizaciji naših izletov je združiti noro zabavo in brezskrbno druženje z zanimivimi ogledi in poučnimi razlagami naših vodnikov. Ko na pot odidejo večje skupine potnikov, kakovost storitve ne pade, saj jih poleg vodnikov spremljajo tudi ekipa prve pomoči, animatorji in hospitanti. Tako imamo na vsakih 15 maturantov vsaj enega spremljevalca. Skozi generacije, ki so potovale z nami, smo razvili varnostno-animacijski program, ki maturantom omogoča brezskrbno zabavo in hkrati visoko stopnjo varnosti, brez katere si ne predstavljamo izleta.

Sodelovanje s starši in profesorji Starši in profesorji imate pravico in dolžnost, da ste seznanjeni s potovanjem, agencijo in plačilnimi pogoji, zato vedno organiziramo roditeljski sestanek, še preden se maturanti prijavijo na izlet ter še en sestanek pred izletom, na katerem vas informiramo o podrobnostih in odgovorimo na vaša vprašanja. Vedno smo vam na voljo na maturantski številki 040 192 192 ali na e-pošti info@mondialtravel. si. Ker je maturantski izlet pomemben za razred in dijakom omogoča, da spletejo močne prijateljske vezi tudi izven razreda, smo veseli, če se potovanja udeležijo tudi razredniki in profesorji, ki jih spremljajo na njihovi poti do mature. Na vsakih 15 maturantov omogočamo brezplačno potovanje enemu profesorju spremljevalcu, ki si ga izbere razred sam. O kakovosti naših potovanj pričajo tudi izkušnje šol in profesorjev, ki so potovali z nami, saj smo vedno pripravljeni program prilagoditi njihovim zahtevam.


NOVOLETNA POTOVANJA

Novoletna potovanja so dolgoletni spremljevalec naših mladih potnikov in ponujajo drzno, drugačno, zanimivo in zabavno novoletno praznovanje v različnih evropskih prestolnicah, ali pa poskrbijo za nepozabno zabavo kar na domačih tleh! Doživi najdaljšo noč v letu v družbi najboljših DJ-ev in odličnih animatorjev, ki bodo poskrbeli, da boste v novo leto zakorakali s pozitivno energijo in nasmejanim obrazom.

SPRING BREAK

Topli pomladni dnevi, sončni žarki in morje so spremljevalci Collegiumovega Spring Breaka, ki se je doslej vsako leto odvijal v Kanegri in Rovinju. Najboljša pomladna zabava z vonjem po poletju poskrbi za učinkovito prebujanje iz zimskega spanca ter prinese svežo energijo, ki te ponese v pomlad in poletje. Zabave na plaži, ladjici in klubih z zvezdami svetovnega formata, poskrbijo za žur do jutra. In seveda Collegiumova ekipa, ki bo razgrela že tako vroče ozračje!

tel: 031 715 716 | info@mondialtravel.si | www.mondialtravel.si


Res, smo kot najstniki, vendar po izkušnjah že prekaljeni mački v ustvarjanju nepozabnih doživetij. Letos namreč praznujemo 15let! Veseli nas, da si se nam pridružil ob našem jubileju, saj bodo letos potovanja ovita v zapeljivo tančico najbolj norega dogajanja, začinjena z doživetji, ki jih doslej zagotovo še nisi okusil, spremljala pa jih bodo še dodatna velika presenečanja. Ponosni smo, da nam je v petnajstih letih zaupalo kar 500.000 potnikov, ki so skupaj z nami doživeli nore izkušnje, stkali nova prijateljstva, nekateri pa celo našli ljubezen svojega življenja ali pa vsaj simpatijo. Tako kot smo z potovanji zaznamovali tiste, ki so izbrali nas, je tudi vsak potnik pustil svoj pečat v našem delu, arhivu fotografij, idejah za zabave ter nas oplemenitil, da smo po vseh teh letih še boljši, uspešnješi, bolj kreativni, odbiti in to samo ZATE! Collegium Mondial Travel je edina potovalna agencija, ki se s tabo zabava v vseh letnih časih in vso tvojo mladost.

ABSOLVENTSKI IZLETI

Absolventska leta, ki naznanjajo konec študijskega obdobja ter prehod v odraslost je potrebno proslaviti s študenta vredno zabavo. Collegiumov absolventski izlet je pravi način za slovo od divjih študentskih let. Kreta in Zakintos sta destinaciji na katerih se že 15 let zabavajo različne generacije absolventov, med njimi je bilo tudi kar nekaj danes znanih Slovencev, kot je npr. Patrick Vlačič, Peter Poles, Vid Valič… To je teden, na katerem se morate držati samo enega pravila to je: zabavati se!

strani: 46/47

|

Maturantski izlet 2012


Maturantski izlet 2012  

Mondialov maturantski katalog

Advertisement