Page 1

UGE 8

2011

MedieNyt fra Balleby & Grumsen Situationsbestemt, relevant og involverende markedsføring pü mobilen


Kære Læser 2011 er godt i gang Umiddelbart en kedelig overskrift, men det er fakta - og fakta er der jo ingen grund til at fornægte. Hos Balleby & Grumsen ser vi frem til endnu et år, hvor de medier vi repræsenter fortsat bliver downloadet i store tal og at endnu flere annoncører og mediebureauer allokerer mediekroner til det mobile medie.


Nyhed! Nyhederne er ikke længere størst. TV 2 Nyhederne har i en lang periode været den mest downloadede applikation, inden for de medier vi repræsenterer. Men sådan er det ikke længere. Det er dog stadig TV 2 der har førertrøjen, idet det er TV 2 TVTID som nu har overhalet nyhederne. Ved udgangen af januar var TV 2 TVTID downloadet 164.396 gange på iPhonen og 27.341 gange på Android.

TV 2 TV TID har masser af seere 124.097 unikke brugere besøgte TV 2 TV TID hele 1.648.635 gange. (jan. 2011)


Hvornår er en kritisk masse ikke længere kritisk Det har ikke været helt let at finde ud af definitionen for kritisk masse. Men vi vil vove den påstand, at kritisk masse i dag er et ligegyldigt begreb, når vi taler om vores medier. Selvfølgelig kan man diskutere om specifikke, segmenterede målgrupper opnår tilstrækkelig masse. Men ser man på vores tal som helhed, så er vores medier downloadet mere end 850.000 gange og med næsten 5 mio. besøg i januar har vi overskredet den kritiske masse for lang tid siden.


70% er da meget godt Vi kan i dag orientere om, at 70 % af alle der har applikationer p책 deres iPhone- eller Androidmobil ogs책 har downloadet et af vores medier. Det er da meget godt!


Hvilken app skal man vælge?

Markedsføring af applikationen Flere og flere virksomheder udgiver i dag deres egen applikation, men alle opnår desværre ikke den succes som applikationen fortjener. Hovedårsagen til dette skyldes i høj grad markedsføringen af applikationen eller nærmere manglen på samme. Hos Balleby & Grumsen har vi udover salg af annoncer på de mobile medier også stor erfaring inden for specifik markedsføring af applikationer.


HTC på vej med 5 nye smartphones I løbet af de næste måneder kommer HTC med hele fem nye smartphones, hvor mange af dem som også lanceres i Danmark er uvis. Men det mest interessante er, at to af disse leveres med en indbygget Facebook knap. Se billedet. Snart kommer også HTCs første tablet, som kommer til at hedde Flyer og har 1.5 GHz processor. Og det betaler sig at lancere smartphones. For i løbet af 2010 fik HTC mere end 25 mio. enheder på markedet, hvilket er en fordobling i forhold til 2009.


Martin Sorrell - smartphones giver nye kommunikationsbaser Den store chef hos WPP, Martin Sorrell, fortalte på GSMA Mobile World Congress i Barcelona forleden, at man i forhold til opnået revenue via applikationer kun har set toppen af isbjerget. I følge Sorrell giver væksten af applikationer et skifte i medieforbruget og forbrugernes vaner. I stedet for som hidtil, hvor man har kommunikeret til masserne, vil man fremover kommunikere til den enkelte hvad enten det er i hjemmet, på vej til og fra arbejde, på vej til indkøb eller inde i butikken foran hylderne, ja helt oppe ved kassen, vil smartphonen fungere som kommunikationsbase.


Vi udvikler konstant!

Hos Balleby & Grumsen arbejder vi hele tiden på at udvikle forretningen til gavn for både annoncører og mediebureauer. Sidst fortalte vi bl.a. om vores banner ad-server med frekvensstyring og vi at kan differentiere, så vi kan se hvilke mobilmodeltyper vi henvender os til. Nu kan vi også dagslevere. Det betyder, at vi for hver dag i kampagneperioden kan opstille mål for antal visninger og antal klik, så fordelingen af bannerne og klik er tilpasset målsætningen for den enkelte dag.


Balleby & Grumsen sælger situationsbestemt bannerkommunikation med høje klikrater i flg. mobilmedier: Tjekbenzin, Tjekfodbold, Tjektennis, Tjeksupermarked, BilBasen, TV 2 Nyhederne, TV 2 SPORTEN, TV 2 Beep, TV 2 TVTID, TV 2 Finans, TV 2 VEJRET, TV 2 GOSSIP og Kino.dk. Brug af citater, tal og billedmateriale må kun benyttes med henvisning til Balleby & Grumsen.

Medie Nyt uge 8 2011  
Medie Nyt uge 8 2011  

Medie Nyt fra Balleby og Grumsen

Advertisement