Page 1

GESCHENKEN MET SMAAK

ls! Verrassen met Nie


PURE GESCHENKEN Een standaard kerstpakket is niet meer van deze tijd. Je kent het wel, zo’n vierkante doos met allerlei eten dat meteen in de voorraadkast verdwijnt. Onze geschenkpakketten met bewuste producten zijn anders; hiermee geef je echt iets van persoonlijke waarde aan medewerkers of releaties. En dat wordt gewaardeerd! Bakker Niels staat bekend om zijn passie voor brood en banket, mensen gelukkig maken via hun smaakpapillen. Met oog voor het seizoen en de streek, maker en ontvanger. Samen bewust genieten van pure producten…

FIJNPROEVERS EN BAKFANATEN Bakken met Niels werkt zoveel mogelijk met eerlijke ingrediënten, bewuste producten en lekkers uit de natuur. Om te verrassen kun je kiezen uit tal van bijzondere specialiteiten uit de regio. Voor fijnproevers zijn er streekproducten als vruchtensappen, ambachtelijke worst, boerenkaas, notenmelange, streekbier en wijnen. Voor bakfanaten is er keuze uit bakartikelen, bakboeken met recepten of startpakketten. Vanzelfsprekend zijn er ook combinatiegeschenken om feestelijk te verrassen.


‘Sa m e n g e niet e n van p ur e pr od uct e n ’ Originele (december)attenties voor fijnproevers en bakliefhebbers. Ontdek de vele kant-en-klare mogelijkheden in deze brochure!


Ieder geschenk- of kerstpakket, met heerlijke streek- en bakproducten, is geheel op maat samen te stellen.

Voorbeeldpakket


STREEKPRODUCTEN


DELICATESSEN

BAKPRODUCTEN


PASSIE VOOR PUUR & OOG VOOR MENSEN Met de geschenkpakketten van ‘Bakken met Niels’ geef je meer dan het uitspreken van waardering voor je personeel of klant. Door het bestellen van originele en duurzame attenties draag je bij aan een zinvolle dagbesteding voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. We werken al jaren effectief en prettig samen met SEIN (Zwolle) en EBC Zorg (Veluwe). De cliënten verpakken de pakketten zorgvuldig en met liefde tot feestelijke attenties. Geen pakket is hetzelfde, dus maatwerk met keuze uit een gevarieerd aanbod van streeken/of bakproducten.


Waarom geschenkpakketten van ‘Bakken met Niels’?

Origineel en uniek

Flexibel met impact

Persoonlijk contact

Maatschappelijk betrokken

Jouw relatie, team, klant of personeel verdient een persoonlijke attentie!


PASSIEVOL SAMENWERKEN Bakken met Niels werkt met passievolle ambachtsmensen als Meester Patissier en Boulanger Robèrt van Beckhoven en streekproducenten als Kalter Aardbeien, Erf 1 zuivelboerderij, Landwinkels e.a.

Samen met ambachtsmensen genieten van pure producten


Bakken met Niels werkt met mensen en producten uit de regio


Ook voor: workshops, recepten, bakproducten en events

! ls ie N t e m n e s s a r Ver 06 – 109 309 91 info@bakkenmetniels.nl

bakkenmetniels.nl

Profile for bakkenmetniels

Geschenken met smaak - Bakken met Niels  

Verrassen met Niels - cadeau en geschenkpakketten

Geschenken met smaak - Bakken met Niels  

Verrassen met Niels - cadeau en geschenkpakketten

Advertisement