Page 1

Salgstrinn 3 / Hus E

www.skogmopark.noSKOGMO PARK ER MER ENN BOLIGER, DET ER EN LIVSSTIL


S KO G M O PA R K

INNHOLD Prosjektet........................................................................... 06 Området.............................................................................. 22 Havretunet - Hus E............................................................. 35 Plantegninger - Hus E........................................................ 46 Etasjeplaner....................................................................... 78 Garasjer og boder.............................................................. 84 Kjøpsprosess...................................................................... 85 Vær smart, tenk nytt........................................................... 92 Nabolagsprofil.................................................................... 94 Gunstig husbankfinansierte leiligheter............................ 98 Leveransebeskrivelse....................................................... 100 Salgsoppgave................................................................... 104

4


S KO G M O PA R K

5


MED SENTRUM I GANGAVSTAND OG NATUREN RETT UTENFOR DØRA S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Foto fra uteområdet.

6


S KO G M O PA R K

7


S KO G M O PA R KS KO G M O PA R K

JESSHEIM STORSENTER

EUROPRIS TOG OG BUSSTASJON

REMA 1000

560 METER

FJELLV ALLERGOT UNGDOMSSKOLE A B

ED

TOG

180 METER

SLO :3

6M IN M

INNKJØRING TIL BYGGETRINN 1 BOLIGPROSJEKT JM

MO TO

Foreløpig situasjonsplan. Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Avvik vil forekomme.

EG

ALG

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

SKOGMO PARK - DET STORE BILDET 8

C

D

E

IN

G BY

TR GE


S KO G M O PA R KS KO G M O PA R K

S HEIM S S E J

N VEIE

AVSTAND TIL JESSHEIM STADION:1,8 KM

ALGARHEIMSVEIEN

GARHEIM

GEN

SVEIEN

MRÅD

INNKJØRING FRA ALGARHEIMSVEIEN

EIEN

INFRASTRUKTUR Skogmo Park skal bygges ut i flere trinn og det skal etableres sosial infrastruktur som både hensyntar det praktiske og naturens premisser. Illustrasjonen viser ny adkomstvei, samt nærheten til noen sentrale punkter i Jessheim sentrum.

OMK JØRINGSV

1

ER

SKOGMO PARK

TURO

NN

KIWI

9


S KO G M O PA R K

STEMNINGSSKAPENDE DETALJER I HVERT TUN GRØNNE OASER OG SOLRIKE UTEPLASSER Fellesarealene rundt Skogmo Park blir både grønne, luftige og trivelige. Mellom boligene etableres gårdsrom med særegne kvaliteter og egenskaper som bidrar til å skape identitet og tilhørighet til hvert tun. Den trivelige bekken som renner gjennom området skal fremheves til glede for beboere og besøkende. Hyggelige gangveier binder tunene sammen i det flotte parkanlegget, og bringer deg til uformelle og åpne møteplasser. Alt tilrettelagt for aktiviteter under åpen himmel og med gode solforhold.

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

10


S KO G M O PA R K

11


S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

12


S KO G M O PA R K

13


S KO G M O PA R K

Illustrasjon sett mellom bygg B til venstre og bygg D til høyre. Avvik vil forekomme.

SKOGMO PARK TAR FORM 14


S KO G M O PA R K

OPPFYLL BOLIGDRØMMEN I IDYLLISKE OMGIVELSER Skogmo Park vil bestå av vakre gårdstun med unike kvaliteter og egenskaper. Her velger du ikke bare en bolig, du velger deg en livsstil tett på det urbane liv og like ved naturens mange vakre perler.

15


S KO G M O PA R K

C B A

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

16


S KO G M O PA R K

E

D

DETTE PROSPEKTET OMHANDLER HUS E 17


S KO G M O PA R K

Foto: Henrik Strømstad

MED NATUREN SOM INSPIRASJON ET HAV AV GRØNNE MULIGHETER Det er ingen hemmelighet at Jessheim ligger i et svært naturskjønt område. Våre arkitekter har selvsagt latt seg inspirere - grønne skoger og vakre, bølgende åkre gjenspeiles både i utforming av byggene og de hyggelige gårdsrommene mellom boligene.

18


S KO G M O PA R K

Illustrasjon sett mellom bygg D til venstre og bygg E til høyre. Avvik vil forekomme.

HAVRETUNET HUS E Havretunet får bestandig bekledning i tegl og tre og blir liggende langs passasjen som danner adkomsten til senere byggetrinn. Uterommet vil bli dekket med prydgress av forskjellig karakter, plantet i striper inspirert av åkrene rundt Jessheim.

19


S KO G M O PA R K

Foto fra området.

20


S KO G M O PA R K

21


S KO G M O PA R K

22


S KO G M O PA R K

BO I GANGAVSTAND TIL ALT DU TRENGER GÅ RETT FRA EN URBAN STORBYLEILIGHET OG UT I NATUREN Skogmo Park er beliggende i Jessheims mest populære boligområde tett på det grønne og i gangavstand til alt du trenger av byfasiliteter. >>

23


S KO G M O PA R K

ULLENSAKER KOMMUNE HAR MANGE FRILUFTSOPPLEVELSER Å BY PÅ Kommunen kan skilte med flotte kulturminner og severdigheter, turstier, sykkelveier, skogsveier og lysløyper tilrettelagt for turgåing, skiturer og ridning. Flotte badeplasser, godt jaktterreng og nærhet til fjellet hører med.

SPENNENDE OG SENTRALT – 8 MIN FRA RESTEN AV VERDEN Fra boligen din kan du rusle til Jessheim sentrum som byr på sjarmerene spisesteder og et storsenter med 150 forretninger. Her finner du også et eget bibliotek, kulturskole og et trivelig kulturhus hvor det vises filmer, teater og dans, og ikke minst et sentrum for hyggelige kulturbegivenheter. Blant annet er Jessheimdagene en populær festival som arrangeres hvert år i august, hvor hyggelig handel og gode konserter skaper god og minnerik stemning både i og utenfor sentrum.

Jessheim har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling. Etablering av Oslo Lufthavn har gitt behov for flere boliger og butikker på Jessheim, som forøvrig fikk bystatus i 2012. Jessheim er kjent for å ha et rikt kulturtilbud, samt mange hyggelige idrettsaktiviteter og arrangementer å by på for både store og små. Og skulle du ønske å dra bort, så trenger du ikke å dra langt før du står ved porten til resten av verden.

Foto: Henrik Strømstad

24

Nordbytjernet, som også er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker kommune, har et variert og spennende plante- og fugleliv som bringer ro i sjelen. Rundt tjernet er det tilrettelagt for rullestol og barnevogn, og her arrangeres også den sjarmerende «Tjernfestivalen» hvert år i juni. En badestrand ligger i det sørøstlige hjørnet av tjernet til glede for store og små. Volleyballbane og fine gressplener gir gode muligheter for dem som liker å holde seg i aktivitet.


S KO G M O PA R K

Området generelt byr på gode turmuligheter hele året, og flotte løyper finner du i skogområdet Vestmoen til Olaløkka på Sand, og Ringbanen på Gardemoen.

SKOGMO PARK - FOR EN AKTIV, ALLSIDIG OG TRYGG OPPVEKST Foto: Henrik Strømstad

ENKEL ADKOMST OG GOD TRAFIKKFLYT Fra Oslo; følg E6 mot Jessheim Syd. Sving til høyre på Trondheimsveien mot Jessheim. Ta til høyre i rundkjøringen og fortsett på 178 ca tre minutter til du ser skiltet Skogmo på høyre side. Du er nå hjemme i Skogmo Park – med by og natur som nærmeste nabo – kun få minutter fra resten av verden.

SKOLE, HELSE OG IDRETT Jessheim er et skolesentrum med barne, ungdoms- og videregående skole, samt folkehøgskole. Alle barne- og ungdomsskoler er nyrenoverte og ombygget, og kommunen har full barnehagedekning. Allergot ungdomsskole ligger sentralt på Jessheim, like ved jernbanestasjonen og kun 180 meter fra Skogmo Park boligprosjekt. Som et ledd i kommunens satsning på fysisk fostring er en ny idrettspark under etablering. Anlegget består av ny fotballstadion, friidrettsbane med internasjonal godkjenning, flerbrukshall, ishall og svømmeanlegg, samt fotballbaner for breddefotball.

25


S KO G M O PA R K

I SENTRUM FINNES SJARMERENDE SPISESTEDER OG GODE SHOPPINGMULIGHETER Foto: Henrik Strømstad

26


S KO G M O PA R K

27


S KO G M O PA R K

Gardermoen Ca 8 min Grorudholtet

Nordbytjernet

174 Tiurkroken barnehage

454

E6 Nordby barnehage Tursti

Kv er nd

als ve ge n

Sand E16

Bråvannsåsen barnehage

Hoppespretthallen Aktivitetsbarnehage

Nordby Ungdomsskole

Hoppenspretten Barneskole

Nordby

Nyholm

459

Haug

Jessheimhallen

My

174

459

rve

Jessheim

Jessheim VGS

Langemovegen

Tursti

Jessheim Skole og resurssenter

E6

Gystamarka

ge

n

Storbråten 178 174

459

Togstasjon 178

Allergodt Ungdomsskole

Tursti Brinkvegen

let

dh

on Tr

en

Karibakk

E6

mle

Ga E6

Allergodt

g

sve

eim

dh

n Tro

Skogmo Park ligger ved Allergot som er en del av Jessheim sentrum. Ko

m

ei

Døli

Tursti

Ram

Fjelly

b

en

Gystad

Skogmo Park

eg

sv

45

174

n

ng

E6

Langeland

im

he

ss

Je

Algarheimsvege

n

454

pe

Jessheim Storssenter

Gjestad

op

E6

Trøgstad

Presterudtoppen E6

454

Oslo Ca 37 min

SPENNENDE OG SENTRALT – 8 MIN FRA RESTEN AV VERDEN 28


S KO G M O PA R K

en eg sv

lm Ho

Habbarstadmoen

Langemo

Holm Gamle

en veg

ms

Hol

174

Algarheimsvegen

57

imsveg

Algarhe

458

gen

sve

Lyså

457

Åsmoen

nr

or

Ek ge

ve

ud

Bjørnseter

n

Flatbyseter

Habbarstad

alsd

veg

en

Brattfoss

byd

Ekornrud Rambybråten

Åssand 458 Ødegarden

Åsmarka

29


S KO G M O PA R K

UTOMHUSPLAN

Mot

LYNGTUNET

Jess

heim

A

Salgstrinn 1 C B

D

N V

Ø

S

Situasjonsplan. Vi tar forbehold om endelig detaljutforming. Avvik vil forekomme.

30


S KO G M O PA R K

EPLETUNET

VI VIL SKAPE LIV MELLOM BLOKKENE Utforming og innhold gjør det populært for beboerne å ta i bruk uteområdene til lek og fritid. - Vi vil skape liv mellom blokkene. Her skal det være trygt og moro for barna å leke, og attraktivt for voksne å spasere gjennom og oppholde seg utendørs. Variasjon i utforming av hvert gårdsrom gir identitet og tilhørighet. I gårdsrommet «Havretunet» brukes spiler på fasadene for å skape dybde og en bølgende bevegelse, som minner om en kornåker.

E

HAVRETUNET

31

–Vår målsetning er at uteområdene skal bidra til å gi boligene en god forankring i omgivelsene, samtidig som de skal fungere som gode utearealer for beboerne, sier landskapsarkitekt Karin Fred i Lark Landskap.


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

32


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

33


S KO G M O PA R K

34


S KO G M O PA R K

SKOGMO PARK

HAVRETUNET HUS E

41 leiligheter fra 46 til 120 kvm BRA

35


S KO G M O PA R K

Illustrasjon sett mot bygg E. Avvik vil forekomme.

36


S KO G M O PA R K

Illustrasjon sett mot bygg B med bygg D til høyre. Avvik vil forekomme.

Illustrasjon sett mot nord. Bygg D og E i forgrunnen. Avvik vil forekomme.

VELKOMMEN TIL HAVRETUNET BYGG E Boligene i Skogmo Park får spennende, varierte og moderne planløsninger som tilfredsstiller de fleste behov. Mellom bolighusene etableres det hyggelige uteområder for lek og opphold, som gir et frodig og friskt pusterom til byggene. Hvert bygg får heis og trappeforbindelse fra garasjeanlegget og opp til de skjermede boligtunene.

37


S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

38


S KO G M O PA R K

39


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

Arkitekten har lagt stor vekt på god og tidsriktig standard med blant annet miljøvennlig vannbåren varme og balansert ventilasjon. Brannsikkerheten blir ivaretatt på en god måte med sprinkelanlegg i alle leiligheter. Det legges parkett på gulvene og leilighetene blir malt i lyse farger. Kjøkken blir levert fra Sigdal av type Horisont og badet leveres med baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende servanttopp og speil med integrert lys og stikkontakt.

40


S KO G M O PA R K

GJENNOMTENKTE LØSNINGER OG GODE KVALITETER 41


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

42


S KO G M O PA R K

43


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

44


S KO G M O PA R K

45


S KO G M O PA R K

3-ROMS type 1 - Husbank standard (1stk) 5. etg: E503 BRA: 60,5 m2 P-rom: 56,5 m2

N

8,0 m2

Sov. 11,5 m2

Stue / Kjk. 21,5 m2

Gang 9,0 m2

tek

Bod 3,0 m2

Bad 5,5 m2

Bod 3,0 m2

tek

Sov. 10,5 m2

Sov. 6,0 m2

A

B

C

Bygg D

D

Bygg E

E

0 46

1

2

3

4


S KO G M O PA R K

3-ROMS type 2 - (1stk) 5. etg: E502 BRA: 64,0 m2 P-rom: 60,0 m2

10,5 m2

N

Sov. 11,5 m2

Bod 3,0 m2 Gang 7,0 m2

HUS E

tek

Stue / Kjk. 26,5 m2

Bad 5,5 m2

Sov. 6,0 m2

Sov. 10,5 m2

A

B

C

Bygg D

D

Bygg E

E

0 47

1

2

3

4


S KO G M O PA R K

3-ROMS type 3a - Husbank standard (1stk) 4. etg: E407 BRA: 65,0 m2 P-rom 61,0 m2

N 11,0 m2

Stue / Kjk. 26,0 m2 Bod 3,0 Bad 4,0 m2

tek

Bod 3,0 m2 Gang 9,0 m2 Sov. 11,0 m2

Sov. 7,0 m2

A

B

C

Bygg E

Bygg C

Bygg B Bygg A

D

0

E

48

1

2

3

4


S KO G M O PA R K

4-ROMS type 1a - Husbank standard (1stk) 3. etg: E301 BRA: 86,0 m2 P-rom: 81,0 m2

Sov. 6,5 m2

15,0 m2

tek

Bod 2,5 m2

Gang 13,0 m2

N

Bad 5,0 m2

HUS E

Stue / Kjk. 32,0 m2

Stue / Kjk.

Sov. 7,0 m2

WC 1,5 m2

Bod 0,5 m2

Sov. 11,0 m2

A

B

C

Bygg D

D

Bygg E

0

E

49

1

2

3

4


S KO G M O PA R K

4-ROMS type 2a - Husbank standard (2stk) 2,4. etg: E206, E406 BRA: 85,0 m2 P-rom: 79,5 m2

N 15,0 m2

Sov. 7,0 m2

Bod 3,0 m2

tek

Bad 5,0 m2

Stue / Kjk. 30,0 m2

Gang 9,0 m2 Bad 3,0 m2

Sov. 8,0 m2

Sov. 12,5 m2

A

B

C

Bygg E Bygg C

Bygg B Bygg A

D

0

E

50

1

2

3

4


S KO G M O PA R K

4+ROMS type 1b (1stk) 1. etg: E108 BRA: 119,0 m2 P-rom: 113,0 m2

Sov. 11,5 m2

Stue / Kjk. 58,5 m2

22,0 m2

walk-in / bod 2 3,5 m

Bad 3,0 m2

HUS E

N

Bad 5,5 m2

Sov. 8,5 m2 Gang 8,0 m2

tek

Sov. 8,5 m2

Bod 3,5 m2 35,0 m2

A

B

C

Bygg E Bygg C

Bygg B Bygg A

D

E

0

51

1

2

3

4

5


S KO G M O PA R K

4+ROMS type 1a (1stk) 5. etg: E505 BRA: 120,5 m2

P-rom: 115,5 m2

N 80,0 m2

Sov. 9,0 m2

Sov. 9,0 m2

Stue / Kjk. 60,5 m2

Gang 11,5 m2

Tek 1,5 m2

Bad 5,5 m2

tek

16,5 m2 Bad 3,0 m2

A

B

Bod / walk-in

Sov. 11,5 m2

3,5 m2

C

Bygg E Bygg C

Bygg B Bygg A

D

E

0 52

1

2

3

4

5


HUS E

S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

53


S KO G M O PA R K

4+R (utleiedel) type 2a (1stk) 1. etg: E105 BRA: 106,5 m2 P-rom: 101,5 m2

N

22,5 m2

Sov. 7,0 m2

Sov. 14,0 m2

Gang 3,5 m2 Stue / Kjk. 43,0 m2

Bad 5,5 m2

Bod / walk-in2 3,0 m tek

Bad 3,0 m2 Stue 13,0 m2 Gang 4,0 m2

Bad 3,0 m2

Sov. 13,0 m2

A

Alternativ planløsning B

C

Bygg DA

D

Bygg E

E

0 54

1

2

3

4

5


S KO G M O PA R K

Skogmo Park - Leilighet E105 - Utleiedel 1.1.2021

6000,-

Tom Fjalestad

Utleiemegleren Jessheim 922 82 594 tom.fjalestad@utleiemegleren.no

55


S KO G M O PA R K

4+R (utleiedel) type 2b (1stk) 2. etg: E205 BRA: 112,5 m2 P-rom: 107,5 m2

14,0 m2

N Sov. 7,0 m2 Sov. 14,0 m2

Gang 3,5 m2 Stue / Kjk. 43,0 m2

Bod / walk-in2 3,0 m

Bad 5,5 m2 tek

Bad 3,0 m2 Stue 19,0 m2 Gang 4,0 m2

Bad 3,0 m2 Sov. 19,0 m2

A

Alternativ planløsning B

C

Bygg D

D

Bygg E

E

0 56

1

2

3

4

5


S KO G M O PA R K

Skogmo Park - Leilighet E205 - Utleiedel 1.1.2021

7500,-

Tom Fjalestad

Utleiemegleren Jessheim 922 82 594 tom.fjalestad@utleiemegleren.no

57


S KO G M O PA R K

58


S KO G M O PA R K

Skogmo Park - Leilighet E504 - Utleiedel 1.1.2021

8000,-

Tom Fjalestad

Utleiemegleren Jessheim 922 82 594 tom.fjalestad@utleiemegleren.no

59


S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

60


S KO G M O PA R K

61


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

62


S KO G M O PA R K

HAVRETUNET BYGG E - FOR DEG SOM LIKER DET STILRENT OG PRAKTISK I Havretunet er det lagt vekt på den gode følelsen av komfort. På bad leveres baderomsinnredning i lekker, hvit utførelse med heldekkende servanttopp og speil med integrert lys og stikkontakt. Kjøkkeninnredning i hvit utførelse leveres fra Sigdal av type Horisont med hvitevarer fra Electrolux eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet.

63


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

64


S KO G M O PA R K

65


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

66


S KO G M O PA R K

67


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet

68


S KO G M O PA R K

69


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet

70


S KO G M O PA R K

71


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjekt.

72


S KO G M O PA R K

73


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

74


S KO G M O PA R K

75


S KO G M O PA R K

76


S KO G M O PA R K

SKOGMO PARK

HUS E

77

ETASJEPLANER

ETASJEPLANER


C102 2R

C101 3R 65,0 m2

tek

46,0 m2

C104 86,0 m 4R

2

2R 49,5 m2 tek

2R

2R

50,0 m2

49,5 m2

106,5 m2

85,5 m2

S KO G M O PA R K

tek

1. ETASJE

N Tiltak Skogmo Boliger Tiltakshaver Skogmo Eiendom Tegning Salgstegninger 1. etasje

D110 3R 63,0

m2

D111 4R

E108 4+R

86,0 m2

119,0 m2

tek

tek

tek

E107 3R 65,0 m2

tek

E106 4R 84,5 m2 tek

tek

tek

tek

tek

E101 4R 86,0 m2

E102 3R 63,0 m2

tek

E103 3R

E104 2R

E105 5R

60,0 m2

49,5 m2

106,5 m2

BYGG E

78


C201 3R 65,0 m2

C203 2R

C202 2R tek

46,0 m2

C204 86,0 m 4R 2

49,5 m2 tek

2R

2R

50,0 m2

49,5 m2

106,5 m2

85,5 m2

S KO G M O PA R K

tek

2. ETASJE

N

BYGG C

Tiltak Skogmo Boliger Tiltakshaver Skogmo Eiendom Tegning Salgstegninger 1. etasje

D211 4R

E209 4R

86,0 m2

63,0 m2

85,0 m2

tek

tek

E208 2R

tek

46,0 m2 tek

E207 3R 65,0 m2

tek

E206 4R 85,0 m2 tek

tek

tek

tek

tek

E201 4R 86,0 m2

E202 3R 63,0 m2

tek

E203 3R

E204 2R

E205 5R

60,0 m2

49,5 m2

112,5 m2

BYGG E

79

ETASJEPLANER

D210 3R


C301 3R 65,0

C303 2R

2R

m2

tek

46,0 m2

C304 86,0 m 4R 2

49,5 m2 tek

2R

2R

50,0 m2

49,5 m2

106,5 m2

85,5 m2

S KO G M O PA R K

tek

3. ETASJE

N

BYGG C

Tiltak Skogmo Boliger Tiltakshaver Skogmo Eiendom Tegning Salgstegninger 1. etasje

D311 4R

D310 3R

86,0

63,0 m2

E309 4R

m2

85,0 m2

tek

tek

E308 2R

tek

46,0 m2 tek

E307 3R 65,0 m2

tek

E306 4R 85,0 m2 tek

tek

tek

tek

tek

E301 4R 86,0

m2

E302 3R 63,0 m2

tek

E303 3R

E304 2R

E305 5R

60,0 m2

49,5 m2

112,5 m2

BYGG E

80


C402 4+R

C401 4R

86,0 m2

120,5 m2

85,0 m2

2R

2R

50,0 m2

49,5 m2

106,5 m2

S KO G M O PA R K

tek

tek

4. ETASJE

N

BYGG C

Tiltak Skogmo Boliger Tiltakshaver Skogmo Eiendom Tegning Salgstegninger 1. etasje

D410 3R 63,0 m2

D411 4R

E409 4R

86,0 m2

85,0 m2

tek

E408 2R

tek

46,0 m2 tek

E407 3R 65,0 m2

tek

E406 4R 85,0 m2 tek

tek

tek

tek

tek

E401 4R 86,0

m2

E402 3R 63,0 m2

E403 3R

E404 2R

60,0 m2

49,5 m2

BYGG E

81

tek

E405 5R 112,5 m2

ETASJEPLANER

tek


86,0 m2

2R

2R

50,0 m2

49,5 m2

106,5 m2

S KO G M O PA R K

5. ETASJE

N

BYGG C

Tiltak Skogmo Boliger Tiltakshaver Skogmo Eiendom Tegning Salgstegninger 1. etasje

D507 4R

506 R

E506 4R

89,0 m2

4,0 m2

85,0 m2 tek

tek

E505 4+R

tek

120,5 m2

tek tek

tek

tek

E501 4R

E502 3R

86,0 m2

64,0 m2

BYGG E

82

E503 3R

E504 5R

60,5 m2

119,0 m2


ETASJEPLANER

S KO G M O PA R K

83


S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GARASJER OG BODER Som en ekstra kvalitet i prosjektet Skogmo Park tilbyr vi et hobbyrom/sykkelverksted/ skibod i p-kjeller som kan benyttes av beboerne. Parkering gjør du trygt i byggets kjeller. Det blir installert snøsmelteanlegg i portåpning til p-anlegget, som også vil romme en sportsbod til hver boenhet beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende. Det blir avsatt areal til sykkelparkering på terreng og i p-anlegg, og det etableres nedgravde avfallsbrønner, samt utekran på hver blokk. Det blir selvsagt heis fra p-anlegg og opp til hver etasje.

84


S KO G M O PA R K

KJØPSPROSESS Kjøp av bolig er en viktig beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting.

tegnet. Strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor parkeringsplasser og sportsboder ligger. Du får utlevert nøkler hvis sluttoppgjøret er innbetalt.

BUD Ifølge nye regler fra 1.1.2014 skal alle bud, budforhøyelser, aksept og avslag skje skriftlig. Kjøpstilbud kan leveres megler, scannes og sendes inn på epost eller sendes med MMS, eller gjennom digital budgivning på hjemmesiden.

INNFLYTTING Vår oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalings innstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er gjennomført.

KONTRAKTEN Kontrakten inngår du hos oss. BYGGESTART / LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du beskjed om byggestarten.

FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelsesgaranti. Garantien er på 5 % av kontraktsbeløpet og gjelder i 5 år. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av eventuelt mangelsansvar.

JEVNLIG INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får jevnlig informasjon om fremdriften underveis. I tillegg sender vi deg informasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg.

1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca 1 år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg og utbedrer eventuelle feil og mangler.

SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført på et sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet.

REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og senest innen tre måneder etter at du oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.

FERDIGBEFARING 2-3 uker før overtakelsesforretningen blir du innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes. OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og under-

85


S KO G M O PA R K

Foto fra prosjektet.

86


S KO G M O PA R K

87


S KO G M O PA R K

Illustrasjon med bygg D og E i forgrunnen. Avvik vil forekomme.

88


S KO G M O PA R K

89


S KO G M O PA R K

Illustrasjon sett mot bygg C med bygg B til høyre. Avvik vil forekomme.

90


S KO G M O PA R K

91


S KO G M O PA R K

VÆR SMART, TENK NYTT! Å kunne flytte inn i en helt ny bolig er en fantastisk følelse. Det finnes en lang rekke praktiske og håndfaste fordeler ved å kjøpe nytt.

LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt bolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.

din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig. Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av

92


S KO G M O PA R K

93


S KO G M O PA R K

NABOLAGSPROFIL Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene.

Nabolagsprofil Gnr. 131 / Bnr. 79

TILHØRIGHET

STEDER I NÆRHETEN

Kommune Ullensaker

Gystad næringspark

0.4 km

Grunnkrets Langelandsfjellet Nord

Kulturhuset

0.9 km

Jessheim næringspark

1.4 km

TILHØRIGHET Kommune Grunnkrets

STEDER I NÆRHETEN

Ullensaker Langelandsfjellet Nord

Gystad næringspark Kulturhuset Jessheim næringspark

Jessheim er et tettsted og administrasjonssenteret i Ullensaker, og ligger omtrent 9 km Jessheim er et tettsted og administrasjonssenteret i sørøst for Oslo Lufthavn, Gardermoen. Ullensaker, og ligger omtrent 9 kilometer sørøst for Stedet er senter for handel og regionale Oslo Lufthavn, Gardermoen. Stedet er senter for handel og servicefunksjoner på Øvre Romerike med stor regionale servicefunksjoner på Øvre Romerike med stor konsentrasjon av butikker i Jessheim konsentrasjon av butikker i Jessheim Senter og Senter Jessheimog Jessheim Stasjon. Vest for tettstedet ligger den Stasjon. Vest for tettstedet ligger den gamle kongegraven gamle kongegraven Raknehaugen. På Jessheim Raknehaugen. På Jessheim ligger også lokalavisen liggerUllensaker også lokalavisen Eidsvoll Ullensaker Blad Eidsvoll Blad og lokalredaksjonen til Romerikes og lokalredaksjonen til Romerikes Blad. Blad. Den nye E6 går vest for tettstedet, og avstanden til Den E6 gårveien, vestog for45tettstedet, og avstanOslo er nye 41 km langs km langs jernbanen. den til Oslo er 41 km langs veien, og 45 km langs jernbanen. Kilde: Ullensaker kommune, Wikipedia

Kilde: Ullensaker kommune, Wikipedia Ullensaker kommune grenser i nord til Eidsvoll, i øst til Nes, i sør til Ullensaker kommune grenser i nord til Eidsvoll, i øst til Sørum, og i vest til Gjerdrum og Nannestad. Ullensaker Nes, i sør til Sørum, og i vest til Gjerdrum og Nannestad. ligger ca. 25 km nordøst for Oslo, og er en typisk Ullensaker ligger km nordøst for og er Romerikskommune, medca. et 25 kulturlandskap detOslo, er godt å en typisk på. Romerikskommune, medspennende et kulturlandskap hvile øynene Med bølgende åser, raviner det er godt å hviledannet øynenepåpå. Med bølgende åser, og grytehullsjøer slutten av siste istid for om lag 10.000 år siden. I kommunen ligger Oslodannet Lufthavn, spennende raviner og grytehullsjøer på slutten Gardermoen. er lag porten til Norge og samtidig av sisteFlyplassen istid for om 10.000 år siden. I kommunen vår portligger ut til Oslo verden. Dette gir kommunenFlyplassen store utfordrinLufthavn, Gardermoen. er porten til ger og har medført en rivende utvikling av både Norge og samtidig vår port ut til verden. Dette gir boligbygging og næringsetableringer.

kommunen store utfordringer og har medført en rivende utvikling av både boligbygging og næringsetableringer.

DEMOGRAFI

40.1%

BEFOLKNING

13.2%

7.9%

17.7%

20.8%

BEFOLKNING

Barn (0-12 år)

Ungdom (13-18 år)

0.4 km 0.9 km 1.4 km

Unge voksne (19-34 år)

Voksne (35-64 år)

Eldre (over 65 år)

Område

Personer

Husholdninger

Kommune: Ullensaker

35102

15512

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS. kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Kartene er levert av (Langelandsfjellet Nord grunnkrets) LIVSSTIL Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, CopyrightBOLIGMASSE © Eiendomsprofil AS 2018 sammanføyninger, grenser da kommunene tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet.

Bilmerker:

Seat, Skoda, Renault, Peugeot, Opel

Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Advokatene Sem og Johnsen Avd. Nyeboliger AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kartene. Nabolagsprofil Gnr. 131 / Bnr. 79

94


S KO G M O PA R K

TRANSPORT Oslo Gardermoen

74.7 km

Oslo S

24.6 km

Asker

1.6 km

Askervangen

0.3 km

SPORT Asker Stadion

1.5 km

Asker Golfbane

1.7 km

Elixia Asker

1.7 km

Asker treningssenter/Cross Fit

TRANSPORT TRANSPORT TRANSPORT Oslo Gardermoen

VARER/TJENESTER 11.2 km 74.7 km km 24.6

Jessheim stasjon Oslo S Asker Oslo Gardermoen M. Jul. Halvorsens veg Asker Askervangen Oslo S Askervangen Asker

0.8 km 24.6 1.6 km km

km 0.4 km74.7 1.6 km 0.3 km 24.6 km 0.3 km 1.6 km

Askervangen

0.3 km

SPORT SPORT Asker Stadion

1.5 km

Asker Stadion

1.5 km 1.7 km

SPORT

Asker Golfbane SPORT

Asker Golfbane Elixia Asker Jessheimhallen Asker Stadion Elixia Asker Asker treningssenter/Cross Jessheim friidrettstadion Fit Asker Golfbane Asker Freshtreningssenter/Cross Fitness Jessheim Fit Elixia Asker

1.7 km 1.6 km 1.7 km 1.5 km 1.7 km km 1.6 km 2.8 1.7 km 2.8 km 1.4 km 1.7 km

Asker treningssenter/Cross Fit

2.8 km

Elixia Jessheim

VARER/TJENESTER VARER/TJENESTER Trekanten Asker Trekanten Asker Holmensenteret SKOLER OG BARNEHAGER VARER/TJENESTER

Holmensenteret Asker Postkontor Trekanten Asker Skogmo Asker Postkontor Coopskole Extra Vardåsen Holmensenteret Jessheim skole og ressursenter Coop Extra Q-apoteket Vardåsen Asker Asker Døli Q-apoteket skole Postkontor VitusapotekAsker Asker Coop Extraskole Vardåsen Gystadmarka Vitusapotek Asker Asker Vinmonopol Allergot ungdomsskole Q-apoteket Asker Asker Vinmonopol Rema 1000 Drengsrud Nordby ungdomsskole Vitusapotek Asker Rema 1000 Askerholmen Drengsrud Coop Extra Hoppensprett ungdomsskole Jessheim Asker Vinmonopol Coop Extra Askerholmen Mix Centrum Tobakk & Sjokolade Jessheim videregående skole Rema 1000 Drengsrud Mix Centrum Tobakk & Sjokolade Narvesen Asker Jernbanestasjon Hvam videregående skole Coop Extra Askerholmen Narvesen Læringsverkstedet barnehage Skogmo Shell AskerAsker Jernbanestasjon Mix Centrum Tobakk & Sjokolade Hoppensprett aktivitetsbhg. Skogmo Shell Asker Esso Tiger Asker Narvesen Asker Jernbanestasjon Kongletoppen familiebarnehage Esso Tiger Asker Shell Asker Esso Tiger Asker

VARER/TJENESTER

74.7 km

OsloGardermoen Gardermoen Oslo

Oslo S TRANSPORT

2.8 km

1.7 km

Jessheim Storsenter Trekanten Asker

0.9 km1.5 km

Romerikssenteret Holmensenteret

9.8 km6.9 km

CoopPostkontor Extra Jessheim Asker

1.4 km1.5 km

CoopExtra Obs!Vardåsen Jessheim Coop

1.4 km2.9 km

Ringen apotek Q-apoteket Asker

0.8 km1.4 km

Jessheim apotek Vitusapotek Asker

0.8 km1.5 km

Jessheim Vinmonopol Asker Vinmonopol

0.9 km1.5 km

Kiwi 1000 Gystad Rema Drengsrud

0.1 km* 1 km

RemaExtra 1000Askerholmen Saga Senter Coop

0.4 km 1.1 km

Shell/7-Eleven Jessheim Mix Centrum Tobakk & Sjokolade

0.4 km1.4 km

NarvesenAsker Butikken Narvesen Jernbanestasjon

0.8 km1.4 km

Shell/7-Eleven Jessheim Shell Asker

0.4 km0.9 km

Uno-X Gystadparken Esso Tiger Asker

0.6 km1.3 km

1.5 km 1.5 km 6.9 km 6.9 km NIVÅ 1.5 km

KLASSER

1.5 km

ELEVER

AVSTAND

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil 19 klasser 1.1 (*luftlinje). km eller mangler i dataene. Distanser er basert 400 på kortest kjøre-/gåavstand Kart er levert av Geodata AS. Kartet skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. 21 klasser 520 1.2 km fradelinger, sammenføyninger, grenser da kommunene tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS. Kilder: 8 klasser 170 1.8SSB km2016, Nabolag.no m.fl. Eiendomsprofil AS eller PrivatMegleren v/Solli & Partnere AS kan 20 klasser 409 Copyright © Eiendomsprofil 1.8 km AS ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. 2018 10 klasser 350 0.2 km

1-7kl 1.5 km km 2.9

6.9 km 1-7kl 2.9 1.4 km km

1.5 km 1-7kl 1.4 km 1.5 km

2.9 km 1-7kl 1.5 1.5 km km

8-10kl 1.4 km 1.51 km km

8-10kl 1.5 km

360

1.8 km

1.1 km 8-10kl 1.5 km

24 klasser

1.8 km

1 km

1.1 1.4 km - km 63 klasser 1150 1 km 1.4 1.4 km - km 14 klasser 300 1.1 km 1.4 km - km 8 avdelinger 170 0.9 1.4 km 1-6 0.9 år 75 km 1.3 km 1.4 km - km 1.3 0.9 km 1.3 km 95

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil

1.7 km

14.8 km

0.9 km

1 km 1.1 km


S KO G M O PA R K

Illustrasjon med bygg A i forgrunnen. Avvik vil forekomme.

96


S KO G M O PA R K

97


S KO G M O PA R K

GUNSTIG HUSBANKFINANSIERTE LEILIGHETER Skogmo Park ønsker å tilby Husbankfinansiering på en rekke av leilighetene i Hus E - se prisliste for hvilke dette gjelder.

Husbanken er en del av den norske velferdsstaten. Regjeringens mål er at alle skal bo godt og trygt og at boliger og bygg skal være av god kvalitet. Da må bolig­markedet fungere best mulig. Husbanken skal bidra til et velfungerende boligmarked ved å utvikle og formidle kunnskap om boligsektoren, og ved å finansiere boliger. Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Ingen stenges ute – ingen stenges inne. Boutgiftene vil være lavere enn ellers, mye på grunn av den subsidierte renten i Husbanken. Dette kan utgjøre store summer hver måned. Alle – uansett alder – kan få lån i Husbanken. Alle våre prosjekterte boliger søkes godkjent for lån i Husbanken med 8inntil 0% av kjøpesum. Et utvalg av leilighetene er godkjent for å kunne finansieres gjennom Husbanken, disse er markert i prislisten. Ta kontakt med meglerne våre for mer informasjon.

98


S KO G M O PA R K

80 % av kjøpesum kan finansieres til gunstige betingelser i Husbanken. For gjeldende rentesats, se husbanken.no/rente Lave bokostnader.

99


S KO G M O PA R K

LEVERANSEBESKRIVELSE SKOGMO PARK – BYGGETRINN 1 Denne leveransebeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for leiligheter i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner. Leveringsomfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet og i visningslokalet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, bad- og kjøkken- og garderobeløsning, dør- og vindusform, fasadedetaljer, utomhusdetaljer med videre. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning. Tegninger i prospektet kan i noen grad avvike i forhold til den endelige utforming, blant annet er sjakter, innkassinger og VVS-føringer ikke eksakt inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelse og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring av tegl, isolasjonskrav osv. Boligprosjektet er rammesøkt etter teknisk forskrift TEK 10, samt Husbankens krav. Prosjektet tilrettelegges for universell utforming kun på nivå plantegning. TOMT Tomten opparbeides med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier, samt anlagt plen på de arealer der dette er egnet. Lekeplass, stier, plen og lignende blir sameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet. Uteområder opparbeides med plen,

beplantning, sittegrupper og pullertbelysning. Gangstier og kjøreveier skal i hovedsak ha fast dekke. Det vil bli installert snøsmelteanlegg i nedkjøringsrampe til p-anlegg, uteareal for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. Utomhusplanen kan vise arealer som ligger utenfor tomten. Utomhusplanen er ikke endelig og mindre avvik vil forekomme. Sameiet overtar driftsansvaret for utomhusanlegg samtidig med boligene. Det blir avsatt areal til sykkelparkering på terreng og i p-anlegg. Det vil etableres nedgravde avfallsbrønner. Endelig plassering av avfallsanlegg kan bli endret etter krav fra Ullensaker kommune. Det vil bli trafoer etter nettleiers krav, tilpasset utomhusplan. Det leveres utekran og utvendig el-punkt på hver blokk som del av fellesanlegget til sameiet. FUNDAMENT/P-ANLEGG/KJELLER Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger sparkles og males, men vil stedvis påfores med gipsplater som sparkles og males. Innvendige høyder vil generelt være 1. til og med 3. etg ca. 2,6 m, 4. etg ca. 2,7 m, 5. etg ca. 2,9 m i hovedplan. Unntatt er områder med nedforet himling som ikke fremkommer på tegning. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg. Her 100

vil det i tillegg etableres et hobbyrom utstyrt med smørebenk og stativ for vedlikehold av sykkel. ISOLASJON Byggene isoleres i henhold til TEK 10 og gjeldende lydkrav. UTVENDIG OVERFLATE Fasadene på blokk A kles hovedsakelig med treshingel. Øvrige fasader vil kles med tegl med innslag av trepanel. Mot indre gårdsrom vil det bli trekledning. INNVENDIG OVERFLATE Vindfang/gang: Tak: sparklet og malt betong. Gulv: 3 stavs 14 mm eikeparkett, lys hvitpigmentert. Vegger: sparklet og hvitmalt gips. Stue/kjøkken: Tak: sparklet og malt betong. Gulv: 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert. Vegger: sparklet og hvitmalt gips. Soverom: Tak: sparklet og malt betong. Gulv: 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert. Vegger: sparklet og hvitmalt gips. Bad: Tak: hvitmalt overflate. Gulv: standard lys grå flis 30x30 cm på gulv og 10x10 cm eller 5x5 cm i dusjssone. Vegger: lys grå flis 30x60 cm. Takhøyde på bad er ca 2,2 m. WC (evt. separat WC): Tak: hvitmalt overflate. Gulv: standard grå flis 30x30 cm på gulv med sokkelflis. Vegger: sparklet og hvitmalt gips. Innvendig bod og bod/kontor: Tak: sparklet og malt betong med synlig rørføringer. Gulv: 3 stavs 14


S KO G M O PA R K

mm eikeparkett – lys hvitpigmentert. Vegger: sparklet og hvitmalt gips. Alle tak i leilighet og fellesareal får synlig v-fuger (sparklet og malt betong). Enkelte rom eller deler av rom kan ha nedforet malt gipshimling for skjulte rør og andre installasjoner. Alle overflater leveres i hvit utførelse. Sportsbod i kjeller: Til hver boenhet medfølger sportsbod. Vegger i Troax eller tilsvarende. Sportsboder utføres som lette konstruksjoner låst med hengelås. Hengelås medfølger ikke. Det er ikke stikkontakt i sportsboder. Boden er beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende. Den er ikke egnet til lagring av klær, bøker og lignende. Garasjeanlegg: Tak og vegger støvbundet med hvit maling (sprøytet). Gulv med asfalt, betong eller betongheller. Det leveres ikke sluk i gulv i p-kjeller. VINDUER Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegninger. Vinduer leveres i farge valgt av vår arkitekt. Større vinduer må påregnes levert i fastkarm (ikke til å åpne). Vinduer mot svalgang som eventuelt på grunn av brannkrav ikke kan åpnes, vil bli levert med lufteluke ved siden av vindu. Det benyttes nå så godt isolerte vinduer at det tidvis vil kunne dugge/fryse på utsiden. SOLAVSKJERMING Prosjektet er forberedt for solavskjerming. Solavskjerming vil kunne velges som tilvalg. Det er krav til entydig utforming. DØRER Ytterdør leveres i nøytrale farger. Balkong/terrassedør leveres i samme utførelse/materialer som vinduer. LISTVERK Alle lister leveres hvitmalt i glatt utførelse. Utforinger leveres hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring. Fotlister leveres i hvitpigmentert eik. Taklister leveres ikke, men overgang mellom tak/vegg fuges og males.

Alle lister har synlig innfestning. INNREDNING På bad leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende servanttopp og speil med integrert lys og stikkontakt. Størrelse på innredning blir som vist på plantegning til den enkelte leilighet (mindre avvik kan forekomme etter endt detaljprosjektering). Det leveres i hovedsak baderomskabiner hvor plassering av tekniske løsninger som toalett, servant og dusj er låst. Det er dessverre ikke mulig å gjøre tilvalg på bad lenger da fristen er passert, og alle badekabiner er levert og montert på byggeplassen. Kjøkkeninnredning i hvit utførelse leveres fra Sigdal av type Horisont, med hvitevarer. Hvitevarer av type Electrolux eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, stekeovn, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Mørk grå kvarts laminat benkeplate. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet. Plassering av garderobeskap er vist på tegning, men leveres ikke. Erfaringsmessig bytter de fleste kjøpere ut garderoben under tilvalgsprosessen. Garderober tilbys som del av tilvalg. All øvrig innredning leveres med standard innredningshøyde. Det vil bli foring opp til tak over overskap på kjøkken. OPPVARMING Det legges vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, bad og gang. Dersom det ut ifra tekniske beregninger ikke er krav til varme på soverom, vil dette utgå. Varmt tappevann leveres via felles varmtvannstanker/varmtvannssystem i teknisk rom. Det monteres energimåler i hver leilighet for både oppvarming og tappevann. Avregning av energi til fellesareal utføres av sameiet basert på fellesmåler. Fellesmåleren måler sameiets energi- og vannforbruk, som så internt fordeles i henhold til avlest forbruk i hver leilighet. VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC, kjøkken og bod. 101

Tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres fortrinnsvis i bod eller som del av kjøkkenventilator eller over himling i gang/entre. RØR OG SANITÆR Kjøkken: leveres med oppvaskkum i stål, ettgreps blandebatteri og tilkoblet oppvaskmaskin med lekkasjevarsler. Bad: Ettgreps blandebatteri på bad og toaletter. Toalett leveres veggmontert i standard hvit utførelse. Det leveres dusjhjørne i aluminiumprofiler og glass (innfellbare dusjvegger med 2 dører) med termostatstyrt dusjbatteri. Opplegg for vaskemaskin på bad. Badene leveres som baderomskabiner, men enkelte kan bli plassbygget. Det vil bli plassert rørfordelerskap i leiligheten. Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC. Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter – NEK 400 (2018). Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig i henhold til NEK 400 (2018) utarbeides for hver bolig. Enkelte steder kan kabler være synlige. TV-uttak i stue. Det leveres benkearmatur under overskap på kjøkken med stikkontakt. Som grunnbelysning på bad vil det bli levert downlights, i tillegg til speil med lys. Ellers leveres ikke lamper innvendig. Det leveres utelampe på balkong, samt 1 stk. dobbelt stik�kontakt. Stikkontakt for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Det er ikke opplegg for strømuttak i sportsboder ut over lys. Opplegg og tilkobling til bredbånd og eventuelt kabel-tv bestilles av utbygger og organiseres av sameiets styre/beboere. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Tilkobling og bruk av bredbånd/TV bekostes kjøper. Det gjøres oppmerksom på at fasttelefon ikke leveres. Porttelefon med videosignal skal leveres til hver bolig med døråpnerautomatikk fra den enkelte leilighet. Det blir montert tekniske skap for strøm og svakstrøm (Kabel-TV/internett) i leilighet.


S KO G M O PA R K

Det forberedes for El bil ladepunkt på P-plassene i kjeller. Utstyr og abonnement bestilles direkte av leverandør. BALKONGER/UTEPLASSER Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes. Utforming av rekkverk vil i hovedsak være klart glass med stolper der det er tegl, og tett trepanel med «vindusåpning» der det er trefasader. Balkonger med overflate i betong. Plattinger på terrengnivå vil bli uført i impregnert treverk med skillevegger i tre. Takterrasser får platting med impregnert treverk og skillevegger i tre med plantekasser som vist på tegning. INNGANGSPARTI, KORRIDOR, HEIS OG TRAPPEROM, SVALGANG, FELLESAREALER Fellesarealer vil bli fargesatt i nøytrale farger. Heis fra p-anlegg til hver etasje. Trapperommet er ikke oppvarmet, men temperert. Postkasser vil bli montert der det er hensiktsmessig ved inngang / i nærheten av inngang. Enkelte leiligheter vil få adkomst via svalgang. Det blir tak over svalgang og sklisikker overflate. AVVIK/ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, wc, gang, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard vil medføre tillegg i pris. Tilvalg utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt. BYGGESTART Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og godkjenning (herunder endringsmeldinger, seksjonering med videre) og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsover-

føring med videre som følge av dette. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. DIVERSE Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, skap og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på byggene vil være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. I nye boliger kan svinnriss i overgang mellom tak/vegg og i hjørner som følge av uttørring av trevirke/betong forekomme. Dette er normalt og er ikke å anse som senere mangel. FORBEHOLD/TEKNISK/TOMTER/ TOMTESTØRRELSE Utbygger tar forbehold om offentlig godkjenning og tillatelser, samt bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Selger gjør oppmerksom på at tomten ikke er endelig oppmålt. BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/ utstyr i området inntil alle boenheter og utomhusanlegg er ferdigstilt. Prosjektet vil bli utført i flere utbyggingstrinn. 24. november 2020

102


S KO G M O PA R K

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.

103


S KO G M O PA R K

SALGSOPPGAVE

SALGSOPPGAVE Skogmo Park SELGER / UTBYGGER/HJEMMELSHAVER: Skogmo Eiendom AS, org.nr. 912 486 990 AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt på tegning og i prisliste er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendig(e) bod(er) og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten – dette er boligens BRA areal fratrukket innvendig(e) bod(er) og veggene til disse. Alle arealer på salgstegninger er avrundet til nærmeste 0,5 kvm. OVERTAGELSE: Angi ønsket overtagelse i ditt bud. BYGGEMÅTE: Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskiller i betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger sparkles og males, men vil stedvis påfores med gipsplater som sparkles og males. Innvendige høyder vil generelt være 1. til og med 3. etg ca. 2,6 m, 4. etg ca. 2,7, 5. etg ca. 2,9 m i hovedplan. Unntatt er områder med nedforet himling som ikke fremkommer på tegning. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg. Her vil det i tillegg etableres et hobbyrom utstyrt med smørebenk og stativ for vedlikehold av sykkel.

MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE / FERDIGATTEST: Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli utstedt en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt. PRISER: Se vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger og biloppstillingsplasser, uten forutgående varsling. KJØPSOMKOSTNINGER: I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene er andel tomteverdi kr. 3 400,- pr. kvm BRA, noe som gir en dokumentavgift på kr. 85,- pr. kvm. BRA. I tillegg påløper tinglysningsgebyrer p.t. kr. 525,- for skjøte og kr. 729,- pr pantobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang. I tillegg betales gebyr/utgifter til stiftelse og etablering av sameie og tilkoblingsavgifter kr 5000,- pr. seksjon. I tillegg innkaller forretningsfører et likviditetstilskudd til sameiet på 3 x stipulerte månedlige fellesutgifter pr. leilighet ved overtagelse. Behandlingsgebyr for Husbanken kr. 5000 (til megler for søknadsprosess og dokumenter).

104

BETALINGSBETINGELSER: Det forutsettes at delinnbetaling/ forskudd på kr. 100.000,- innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, samt at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger. Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventu-elle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold. KREDITTVURDERING / DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE: Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. Det tas videre forbehold om rett til å foreta kontroll av evt. betalingsanmerkninger. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering og evne til å betale fellesutgiftene. GARANTIER: Det stilles garantier iht. buofl. §12 i inntil 6 måneder etter overtagelse. TOMT: Eiet tomt for hele Skogmo Park er i dag ca. 41 000 kvm og må påregnes delt til flere eiendommer med tilhørende etablering flere seksjonssameier. Det må også påregnes at


S KO G M O PA R K

kostnader til drift av utomhusområder, veier, plasser for Skogmo Park blir fordelt på flere seksjonssameier. Enkelte veier med avkjøring til Algarheimsveien er regulert stengt, og skal ha ny atkomst via vei SKV 4 og SKV 5. iht reguleringsplan. Beboerne i Fjellvegen vil få tinglyst rett til adkomst via SKV 5 ved kjøring til sine eiendommer. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal til dette byggetrinn etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt. MATRIKKEL / ADRESSE: Kontakt megler for oversikt. REGULERINGSFORHOLD: Eiendommen er i dag regulert til boligbebyggelse – blokkbebyggelse. Det er også planlagt ytterligere boligutbygging på sørsiden av området. Det vil forekomme byggeaktivitet i de kommende årene som følge av dette. Reguleringsplan- og bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området. SERVITUTTER / RETTIGHETER / HEFTELSER: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Seksjonene vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold, tinglyse veirett til andre eiendommer eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst servitutter på eiendommen, og kopi av disse fås av megler. Ingen servitutter av betydning er tinglyst på eiendommen. LIGNINGSVERDI: Ligningsverdi er per tiden ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller ”sekundærbolig” (alle

boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. STANDARD / UTSTYR: Se vedlagte leveransebeskrivelse som utgjør en del av denne salgsoppgave. ENERGIMERKING: Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler. GARASJEANLEGG / PARKERING: Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Det medfølger 1 stk garasjeplass for utvalgte 3- og 4-roms, hvilke leiligheter dette gjelder fremkommer av prisliste. Det mulig å kjøpe biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst til leilighetsplan for kr. 250.000,- per plass. Det er et begrenset antall plasser. Det forberedes for El-bil ladepunkt på p-plassene. Utstyr og abonnement bestilles direkte av leverandør. Organisering og lokalisering av garasjeplasser og sportsboder ­bestemmes av selger. Selger forbeholder seg retten til å bestemme antall biloppstillingsplasser, samt plassering av sykkelparkering på terreng og i kjeller. Kjøper av biloppstillingsplass må betale en forholdsmessig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av garasjeanlegget, som kommer i tillegg til de alminnelige fellesutgiftene. Det legges opp til 8 gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegg og 2 gjesteparkeringsplasser på terreng. P-kjeller vil bli betjent med portåpner via mobiltelefon. Grunnet kjellerens geometri med blant annet søyleplasseringer, vil p-plassene variere i størrelse fra ca. 230cm og opp til ca. 240cm. 105

BODER: Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i felles anlegg i kjeller/garasjeanlegg. Det er i tillegg en bod i hver leilighet. Se salgstegning for den aktuelle leilighet. FELLESUTGIFTER / LIKVIDITETSTILSKUDD: Se prisliste. AVTALEMESSIGE FORHOLD: Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpstilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Vedtekter for sameiet vil bli utarbeidet av selger. Så snart dokumentene er ferdige vil de bli tilsendt kjøper eller de kan innhentes hos megler. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av bud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt utgjør en del av denne salgsoppgave. LOVGRUNNLAG: Boligene selges iht. bestemmelsene i avhendingslova. Forøvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. EIERFORM / ORGANISERING: Skogmo Park vil bli organisert som flere eierseksjonsameier i samsvar med eierseksjonsloven. Det vil bli tinglyst vei/plikt for felles adkomst til tomt, p-anlegg, drift av felles lekeplass og lignende. Selger forbeholder seg videre retten til å organisere og fordele parkering og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel


S KO G M O PA R K

som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon. Som seksjonseier i et eierseksjonsameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til eierseksjonslovens § 31, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Leiligheter med utgang til terreng vil få eksklusiv bruksrett og vedlikeholdsplikt til sitt hageareal. FORRETNINGSFØRSEL: Forretningsfører er BORI. En tidsbegrenset kontrakt på 3 år er inngått på vegne av sameiet før konstituerende sameiermøte. Kjøper aksepterer at selger har valgt forretningsfører. FORSIKRING: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger. ADGANG TIL LOVLIG UTLEIE: Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan leie den ut. EIENDOMSMEGLER: Nyeboliger AS, Sem&Johnsen Prosjektmegling PB 1488 Vika 0116 Oslo Ansvarlig megler: Tom Z. Bliksmark Mail: tzb@sem-johnsen.no Megler har fast provisjon pr enhet solgt i prosjektet, kr. 43.750,- inkl. mva. Dersom handel ikke kommer i stand, har megler ikke krav på provisjon. Meglerprovisjon og utlegg betales av selger. I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og ter-

rorfinansiering mv., er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. OVERSKJØTING OG OPPGJØR: Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr. 25.000,- inkl. mva. som innbetales meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers samtykke. Selger forbeholder seg retten til på fritt grunnlag å godta eller avslå transport av kjøpekontrakter. Dersom selger godtar transport av kjøpekontrakter forbeholder de seg retten til å kunne ta et gebyr for dette, kr. 25.000,- inkl. mva. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. FORBEHOLD: Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som f.eks. skap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Enkelte illustrasjoner viser tilvalgsløsninger. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse med videre) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. 106

Eksempel på slike endringer kan være innkassinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Ved vesentlige endringer har kjøper rett til å heve avtalen, og kreve kjøpesummen tilbakeført. Kjøper kan ikke kreve erstatning ut over dette. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser. Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Det må også påregnes byggeaktivitet på naboeiendom av annen utbygger. Dette vil kunne medføre ulemper under byggetiden. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og salgsoppgave. HUSBANKFINANSIERING: Et utvalg av leiligheter er godkjent for å kunne finansieres gjennom Husbanken. Disse er markert i prislisten.


S KO G M O PA R K

FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE SALGSOPPGAVE: • Leveransebeskrivelse • Plantegning og etasjeplan • Prisliste • Foreløpig utomhusplan • Kjøpsavtale/Budskjema • Selgers standard kjøpekontrakt • Grunnboksutskrift • Reguleringsplan- og bestemmelser 21. september 2021

107


S KO G M O PA R K

1.1. Korona/Covid-19 Det tas særskilt forbehold om eventuelle fremdriftshindre som følge av coronaviruset eller tilsvarende epidemier. Coronaviruset har medført at regjeringen har måtte iverksette svært inngripende tiltak som vil medføre store konsekvenser for næringslivet, økonomien og befolkningen. Viruset har medført midlertidig vanskeligheter i kontraktskjedene og det vil oppstå situasjoner hvor entrepriseprosjekter blir berørt. Man har ingen fullstendig oversikt over omfanget og konsekvensene, men karantene­tiltakene vil medføre forsinkelser. Det tas forbehold om forsinkelser ved gjennomføringen av kontraktene. Det innebærer forsinkelser som følge av forsinket leveranse av bygge­ materiell fra utlandet, stans/opphold, sykefravær, karantene og andre tiltak for å begrense smittespredning. Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med ­hensyn til fremdrift og overtakelse, og kan ikke påberope seg over­ skridelser av det antatte overtakelsestidspunkt som avtalt frist for ­ferdigstillelse/ overtakelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Ved frafall av Selgers forbehold, vil siste frist for overtakelse bli meddelt skriftlig innenfor 3 måneders intervall. Endelig overtakelsesdato ­meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtakelse. Denne datoen gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Meldingen gis Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtakelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn forventet ferdigstillelse ved kontraktsinngåelse.

108


Foto fra prosjektet.
www.skogmopark.no

Lene Helland Markegård

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Daglig leder

Eiendomsmegler

lhm@sem-johnsen.no

tzb@sem-johnsen.no

918 23 923

909 25 904