{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Granåstoppen

8 KJEDEDE BOLIGER I FETSUND – SALGSTRINN 2


Den særegne naturen gjør Fetsund til et eldorado for alle friluftsinteresserte.

GRANÅSTOPPEN - 2

GRANÅSTOPPEN - 3


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 4

GRANÅSTOPPEN - 5


Innhold 1

KART 10-11 NÆROMRÅDET 12-17

2

VELKOMMEN INN 19-37

3

TEKNISKE TEGNINGER UTOMHUSPLAN 40-41

PLANTEGNINGER 42-49

4

KJØPE NYTT 53 KJØPSPROSESS 55

5

SALGSOPPGAVE 58-65 LEVERANSEBESKRIVELSE 66-69

Stuen har utgang til stor og delvis overbygget terrasse

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Illustrasjon fra foregående salgstrinn.

GRANÅSTOPPEN - 6

GRANÅSTOPPEN - 7


1 BELIGGENHET

GRANÅSTOPPEN - 8

GRANÅSTOPPEN - 9


FE TSU ND Fetsund barnehage

9 km til Lilllestrøm

Svingen togstasjon Fetsund batteri Matbutikker Fetsund togstasjon

22

172

Fet folkebibliotek

Bussholdeplass 170

Shell Fetsund Flerbrukshallen Eika Fet Arena

Museum Fetsund Lenser

22

Fetveien

Fetsund KFUK/KFUM

G

L

O

M

M

A

Østersund ungdomsskole

GRANÅSEN

Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren Idrettspark

Fet golfklubb

Fethallen

Fet kirke

GRANÅSTOPPEN - 10

22

Fetveien

Riddersand skole

Granåstoppen

GRANÅSTOPPEN - 11


Når oppvekst og miljø er viktig EN FREMTID I FETSUND

Fetsund ligger der Glomma møter Øyeren, på Nord-Europas største delta - og er inngangen til et eventyrland av kanaler, elver og dype skoger. Her kan du nyte de siste hvite snøflekkene smelte sakte, og ta barna med på sykkeltur etter en lang vinter. Her kan du tre bringebær på strå, la ungene leke og løpe i skogen, hoppe strikk og bukk, leke boksen går og ringe på hos naboen for så å gjemme seg. Her kan du vandre i duftrik eng, plukke blomster og lage blomsterkrans. Pirke med pinne i bekken etter liv og gull, gå på epleslang og leke cowboy og indianere. Her kan du smøre ski og lage snøhule like utenfor døren.

Granåstoppen er for bevisste mennesker som ønsker å bo landlig ikke langt fra byen. FRILUFT OG AKTIVITETER BADEPLASS Gansvika badeplass er et populært utfartssted sommerstid med flott sandstrand med baderampe, båtplasser, gjestebrygge, kiosk, restaurant og pub.

GRANÅSTOPPEN - 12

Den særegne naturen gjør Fetsund til et eldorado for alle friluftsinteresserte. Her er det bare å spenne på seg skiene, slenge skøytene over skulderen og følge elgtråkkene innover til nærmeste islagte tjern. Eller padle lydløst i sivet på deltaet en sommerkveld mens du sakte dorger etter abbor, ørret og sik - eller en av de andre 24 fiskesortene som liker seg i den vakre og mangfoldige innsjøen. For du finner ikke flere fiskearter på samme sted enn nettopp her.

GRANÅSTOPPEN - 13


Velkommen til Fetsund TETTSTEDET MIDT I AKERSHUS DEN KLASSISKE STILEN TANGERER TIDEN.

GLOMMA – FETSUNDS LIVSNERVE

Det moderne Fetsund oppsto i kjølvannet av den blomstrende tømmerindustrien langs Glomma, som hadde sin storhetstid fra midten av 1800-tallet og helt frem til midten av 1980-årene. Fetsund lenser er verdens eneste bevarte fløtingsanlegg og er i dag et fredet nasjonalt kulturminne. Selv om tømmerfløtingen er over, er Glomma fortsatt Fetsunds naturlige samlingspunkt, men badende barn og sportsfiskere har tatt over etter de barske fløterne som løp på tømmerstokker i gamle dager.

ET GODT STED Å BO

Fetsund er et levende lokalsamfunn med mye å ta seg til for alle og enhver. Her bor du sentralt i den forstand at du er under en halvtime unna Oslo og mindre enn en mil fra Lillestrøm. Samtidig har du alle fordelene ved å bo på landet; du blir en del av et godt og inkluderende fellesskap, du har ren luft, rent vann og ren natur rett utenfor stuedøren. I Fetsund er det også mye å finne på for både store og små – fra fotball og elvepadling til kor og teater.

KOLLEKTIVTILBUD Området byr på gode kollektivforbindelser med både buss og tog. Nærmeste ­togstopp er Svingen stasjon, alternativt Fetsund sentrum. Toget tar deg inn til Oslo S på kun 20 min.

GRANÅSTOPPEN - 14

I Fetsund er våren lystig og leken, sommeren er grønn og frodig, høsten fargerik og vinteren ren og hvit.

GRANÅSTOPPEN - 15


Gøy på landet EN FREMTID I FETSUND

Fetsund har omtrent fem og et halvt tusen innbyggere, og antallet stiger jevnt med cirka to prosent i året, noe det har gjort siden 1960-årene. Det vitner om et livlig og aktivt lokalsamfunn der både unge og gamle trives.

KULTUR FOR KULTUR Fetsund har et stort og aktivt kulturliv. Fra ungene er små, kan de delta i kulturskolen og amatørteateret Eureka, der det også er plass til mamma og pappa om de går med en skuespiller i magen. Fetsund har også, som seg hør og bør, eget skolekorps, som er et populært og hørbart bidrag til lokalmiljøet. Det er også Fet bygdekor, der alle som liker å synge firstemt, kan stemme i. For de mer stillferdige er Fet folkebibliotek et godt sted å være. Det samme er Fet historielag, der du kan lære mer om områdets spennende fortid.

ET AKTIVT LIV FET GOLFKLUBB Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren natur­reservat. Klubben har driving range med 20 utslags­matter, nærspillsområde, pro shop, kafé m.m. SKOLE & BARNEHAGE Eiendommen har gangavstand til Riddersand barne­skole med SFO. Kort vei til Østersund ungdomsskole. Det er flere trivelige barnehager i området. IDRETT Fet IL har et meget godt tilbud til barn og unge. Det er fotball, innebandy og håndball ifra 5 årsalderen og helt opp til A-lagsnivå. På Hvaltjern skistadion er det tilbud om langrenn og skiskyting for barn og vokse. Fine langrennsløyper med bl.a. 5 km lysløype samt m ­ ange mil med preparerte løyper innover i de dype skoger.

GRANÅSTOPPEN - 16

En sunn sjel i et sunt legeme heter det, og i Fetsund har du alle muligheter til å oppnå denne idealtilstanden. Fotball, håndball, innebandy, petanque, klatring og turn er noen av tilbudene til Fet IL. I tillegg er både KFUK/KFUM og Fet O-lag svært aktive og organiserer turer i skog og mark. Det er heller ikke vanskelig å være aktiv uten å være med i et lag eller en forening. Alt du trenger, er et godt kart, litt fantasi og gjerne en kano, så ligger eventyret og venter.

Det er med andre ord mye som skjer i og rundt Fetsund, og det er helt opp til deg om du vil delta eller bare kose deg hjemme i det fine, nye huset ditt på Granåstoppen.

GRANÅSTOPPEN - 17


2 VELKOMMEN INN

GRANÅSTOPPEN - 18

GRANÅSTOPPEN - 19


Velkommen inn 8 KJEDEDE BOLIGER Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Granåstoppen ligger høyt og fritt rett sør for sentrum i Fetsund med utsikt over Glomma. Her bor du i en flott familiebolig som leveres ett hundre prosent nøkkelferdig med hvitevarer, sentralstøvsuger, asfaltert oppkjørsel og ferdig plen. Var det noen som sa kongen på haugen? HØYT UNDER TAKET I en familie er det viktig med stor takhøyde, og det samme gjelder for familieboligene på Granåstoppen. Takhøyden kombinert med store vindusflater som gir lys og energi, gjør dette til hjem som er tilpasset den ­moderne familien med høyt aktivitetsnivå og høye krav til komfort. Fra de hyggelige uteplassene til den praktiske garasjen med direkte tilgang til sportsbod ligger alt til rette for at alle skal ha det bra. FOR STORE OG SMÅ Når vi har utformet boligen på Granåstoppen, har vi hatt to tanker i hodet samtidig: For det første har vi vært opptatt av at boligen skal være lekker og komfortabel, slik at de voksne kan slappe av og ha lyst til å invitere venner på middag. For det andre har vi ønsket å gjøre den åpen og leken, slik at barna kan boltre seg på en god måte. Ved å lage gode fellesrom samler vi familien med kjøkkenet som naturlig treffpunkt. Samtidig er det mulig å trekke seg tilbake til et eget rom, kontor eller en stol på terrassen. Vi utvikler også morsomme lekeplasser og fine felles utearealer der du treffer venner og naboer som gjerne takker ja til en kopp kaffe eller en middagsinvitasjon.

Foto av tilsvarende boligtype. Her vist med tilvalg.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

STANDARD LEVERANSE Boligene leveres med dette standardkjøkkenet fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Tilvalg kan gjøres innenfor gitte frister.

KVALITETSKONTROLL TVERS GJENNOM Et av våre viktigste løfter til dem som kjøper bolig av oss, er at den leveres helt nøkkelferdig. Grunnen til at vi kan love dette, er at vi produserer hele boligen i et kontrollert miljø i vår egen fabrikk på Aurskog. Her kan vi holde et skarpt øye med byggekvaliteten og de arkitektoniske løsningene gjennom hele prosessen fra tegnebordet til overlevering. I tillegg har vi opp gjennom årene knyttet til oss et knippe leverandører som vi har erfart er like opptatt av kvalitet som oss.

Foto av tilsvarende boligtype. Her vist med tilvalg.

GRANÅSTOPPEN - 20

GRANÅSTOPPEN - 21


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 22

GRANÅSTOPPEN - 23


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 24

GRANÅSTOPPEN - 25


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Kjøkken vist med tilvalg.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 26

GRANÅSTOPPEN - 27


Høyt under tak, store vinduer og en lun peisovn gjør stuen til et godt sted å være.

Foto fra en tilsvarende ferdigstilt bolig. Tilvalgsløsninger er vist.

Foto fra en tilsvarende ferdigstilt bolig. Tilvalgsløsninger er vist.

Foto fra en tilsvarende ferdigstilt bolig. Tilvalgsløsninger er vist.

GRANÅSTOPPEN - 28

Foto fra en tilsvarende ferdigstilt bolig. Tilvalgsløsninger er vist.

GRANÅSTOPPEN - 29


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Illustrasjon fra foregående salgstrinn.

GRANÅSTOPPEN - 30

GRANÅSTOPPEN - 31


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 32

GRANÅSTOPPEN - 33


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme. Tomtene har store høydeforskjeller og utomhusområdet på baksiden av boligene vil ha sin slutning i sterkt skrånet terreng/fjell. 3D illustrasjonene gir inntrykk av en grovere fjellstruktur enn hva som vil være realiteten.

Foto fra tilsvarende ferdigstilt boligtype. Her vist med tilvalgsløsninger.

GRANÅSTOPPEN - 34

Foto fra tilsvarende ferdigstilt boligtype. Her vist med tilvalgsløsninger.

GRANÅSTOPPEN - 35


Foto fra en tilsvarende ferdigstilt bolig. Tilvalgsløsninger er vist.

GRANÅSTOPPEN - 36

GRANÅSTOPPEN - 37


3

TEKNISKE TEGNINGER

GRANÅSTOPPEN - 38

GRANÅSTOPPEN - 39


TEGNFORKLARING

BK 2

PRIVAT AREAL

EIENDOMSGRENSE BYGGEGRENSE

FELLES AREAL INKL. LEK

Kjedede boliger

Situasjonsplan. Vi tar forbehold om endelig detaljutforming.

STIER

LEKEAPPARATER

FETSUND

KOLLEKTIVHOLDEPLASS

UTOMHUSPLAN - TRINN 2

VEGETASJON

ENEBOLIG M/GARASJE

om P-r

BF 2

REKKEHUS (TYPE: NITTEBERG)

BK 4 1

REKKEHUS (TYPE: GARDERÅSEN) BK 3

3

BK 6

REKKEHUS (TYPE: SORGENFUNK)

BF 6

8– –3 4

REKKEHUS BK 2

5

BF 3

om P-r

BF 9

BF 4

BYGGEGRENSE

FELLES AREAL INKL. LEK

Meter

STIER

LEKEAPPARATER

KOLLEKTIVHOLDEPLASS

VEGETASJON

BK 12

ENEBOLIG M/GARASJE

BF 1 BF 10

REV

TEGNFORKLARING DATO

REVISJONEN GJELDER

SIGN

REKKEHUS (TYPE: STRANDLIA)

BF 10

Tiltakshaver: PRIVAT AREAL GARTNERVEGEN EIENDOM AS LURE EIENDOM AS

EIENDOMSGRENSE BYGGEGRENSE

FELLES AREAL INKL. LEK

REKKEHUS (TYPE: NITTEBERG)

Prosjektnavn:LEKEAPPARATER

STIER

GRANÅSEN ll ILLUSTRASJONSPLAN KOLLEKTIVHOLDEPLASS

REKKEHUS (TYPE: GARDERÅSEN)

BF 11

Tegningen viser:

BK 3

VEGETASJON

ILLUSTRASJONSPLAN SITUASJONSPLAN

BB 1

ENEBOLIG M/GARASJE

BF 6

BK 1

Fase: FORPROSJEKT FYLL UT Dato:

18.03.2019

Prosjektnr: 3140

(TYPE: STRANDLIA) 1:2500 REKKEHUS (i A3) Tegning nr: Tegnet av: SHM

Mål: BK 2

Godkjent av: BF 5

GRANÅSTOPPEN - 40

BF 7

REKKEHUS (TYPE: SORGENFUNK)

Kontrollert av:

*

Tegning nr:

Rev:

BF 11

REKKEHUS

A-100

ng lko 2 Ba ,5 m 19

BK 7

7

EIENDOMSGRENSE

BK 7

BK 9

BK 12

6

BF 9

BF 4

: s2 ² Hu ,2m ler 58 ,0m² ² ea Ar A 87 5,2m BR tg: 14 m² 1 e tg: : 9,5 ,7m² 1 g 4 2 e t boli : 16 To rasje Ga t: To

BK 11

BK 5

5m

BK 10 BK 6

BK 5

8

BF 8

200

PRIVAT AREAL

4

BK 4

100

50

BK 8

BF 2

BF 3

0

3

BF 7

TEGNFORKLARING

2

BF 5

1

BK 1

BF 8

0

BB 1

2

: s1 ² Hu ,7m ler 58 ,3m² ² ea Ar A 88 7,0m BR tg: 14 m² 1 e tg: : 9,5 ,5m² 1 g 6 2 e t boli : 16 To rasje Ga t: To

REKKEHUS (TYPE: STRANDLIA)

BF 1

*

K:\3101-3200\3140 Granåsen II illustr.plan\05 PROSJEKTMATERIALE\04 Tegninger\01 REKKEHUS (TYPE: NITTEBERG)

RAG

Modell

0

GRANÅSTOPPEN - 41

50

100

200


Kjedede boliger 1-8 2 etasjer 4 soverom

HUS 1,4 OG 6 Totalt: 147,5 m2 BRA / 135 m2 P-rom

HUS 2 OG 7 Totalt 145 m2 BRA / 133,5 m2 P-rom

HUS 3, 5 OG 8 Totalt 146 m2 BRA / 133,5 m2 P-rom

93 .0

92 .0

Grøntareal mellom BK4 og BK5

Tomtegrense

91 .0

.

90.0

Lekeplass

89 .0

88 .0

Fjellskjæring med sikring

87 .0 .

86 .0

85 .0

A

B

C

BOLIG 2

BOLIG 1

Fasade Nord A

Fasade Nord

D

BOLIG 3

B

C

BOLIG 4

D

1:100

BOLIG 5

1:100

Kote 198 .0 Kote 197 .0 Kote 196 .0

Kote 193 .0

Tomtegrense

Kote 192 .0

KoteEksisterende 195.0 terreng.

Kote 191 .0 Tomtegrense

Grøntareal mellom BK4 og BK5

Tomtegrense

Kote 190.0

Kote 188 .0

Fjellskjæring med sikring

Kote 185 .0

A

B

Eksisterende terreng.

Kote 191 .0

Nytt Terreng.

Kote 190 .0

Fasade Nord

17.10.2018

Byggeplass:

Tegner:

Prosjekt navn:

Granåsen BK5 Hus 1-2

Målestokk: 1:100

Tegnings navn:

Kommune:

Granåsen Felt BK5

Kote D 192 .0

C

Dato:

Gartnervegen Eiendom AS

Nytt Terreng.

Støttemur med sikring

Nytt Terreng.

Byggherre:

Kote 193 .0

Støttemur med sikring

Kote 186 .0

470

Kote 187 .0 Lek

Tomtegrense

Kote 194 .0

Kote 189 .0

1:200

Høyde asfalt 190,20 moh ved innkjøring garasje

1

2

3

Format:

A3

Fet

Fasade Nord og Øst

Tomtegrense

Godkjent:

LOSH

G.nr./B.nr.:

34/49 Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

4

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Fasade Øst

Fase:

Byggemelding

Tegningsnr.:

Rev

10230-2021:100

Kote 193 .0

Fasade Nord Kote 192 .0 Kote 191 .0

Tomtegrense

BOLIG 6

Fjellskjæring med sikring samt platå for beplantning H=ca 120cm

BOLIG 7

1:100

BOLIG 8 A

B

C

D

Tomtegrense

Kote 190.0 Kote 189 .0

Eksisterende terreng.

Kote 188 .0

Kote 198 .0 Kote 197 .0 Kote 196 .0

Hus 1 og 2

Kote 187 .0

820

Nytt Terreng.

Kote 186 .0

Vei A1-2 Høyde asfalt 186,05moh v innkjøring garasje

Kote 195.0 Kote 194 .0

17.10.2018

Gartnervegen Eiendom AS

Tegner:

Byggeplass:

Granåsen Felt BK4

1

2

3

4

Fasade Nord og Øst

GRANÅSTOPPEN - 42

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Eksisterende terreng.

Fase:

Arbeidstegning

Tegningsnr.:

10229-202

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Støttemur

34/49

Nytt Terreng.

A

Kote 190 .0

1:100

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

A2

G.nr./B.nr.:

Kote 191 .0

Fasade Øst

Tomtegrense

Format:

Fet

Kote 193 .0 Kote 192 .0

Godkjent:

LOSH Målestokk: 1:100, 1:200 Kommune:

Prosjekt navn:

Granåsen BK4 Hus 1-3 Tegnings navn:

Lekeplass

Kote 185 .0

Dato:

Byggherre:

Støttemur

B

C

D

Rev

Fasade Nord

1:200

GRANÅSTOPPEN - 43


003 Gang/Trapp 14,6 m²

9 x 21 ID-01h

3 602

005 Sov 7,8 m²

006 Sov 9,9 m²

6 000

21 x 12

3 602

3 602

Fasade Nord

BOLIG 4

1:100

D

Kote 198 .0 Kote 197 .0 Kote 193 .0 Kote 192 .0 Tomtegrense

Kote 191 .0 Tomtegrense

Grøntareal mellom BK4 og BK5

Kote 196 .0

Eksisterende terreng.

Tomtegrense

Kote 189 .0 Kote 188 .0

Fjellskjæring med sikring

Kote 187 .0 Lek

Støttemur med sikring

Kote 186 .0 Kote 185 .0

Nytt Terreng.

Støttemur med sikring

Nytt Terreng.

A

B

C

BOLIG 7

Kote 191 .0

470

Nytt Terreng.

1:200

Høyde asfalt 190,20 moh ved innkjøring garasje

Kote 191 .0

Byggeplass:

Tegner:

Prosjekt navn:

Granåsen BK5 Hus 1-2

Målestokk: 1:100

Tegnings navn:

Kommune:

Kote 190 .0

Godkjent:

LOSH Format:

A3

Fet G.nr./B.nr.:

Kote 192 .0 Kote 191 .0 Kote 190.0 Kote 189 .0

Tomtegrense Fjellskjæring med sikring samt platå for beplantning H=ca 120cm

Tomtegrense

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Støttemur Nytt Terreng.

A

B

C

D

Fasade Nord

1:200

Byggemelding

Tegningsnr.:

Rev

10230-2021:100

Kote 198 .0 Tomtegrense Kote 197 .0 Kote 196 .0 Kote 195.0 Kote 194 .0

Tomtegrense

3

GRANÅSTOPPEN - 44

Kote 193 .0

4

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

Støttemur

Kote 192 .0

5m

3 Fasade Øst

Tomtegrense

Eksisterende terreng.

Kote 193 .0

4

2

Kote 196 .0

Kote 194 .0

34/49

1

D

Kote 195.0

17.10.2018

Fasade Nord og Øst

Kote 190 .0

C

Kote 197 .0

Dato:

Granåsen Felt BK5 Eksisterende terreng.

B

Kote 198 .0

Gartnervegen Eiendom AS

D

1:100

A

Lekeplass

Byggherre:

Kote 193 .0

Fasade Nord

BOLIG 8

Hus 1 og 2

Tomtegrense

Kote 194 .0

Kote 192 .0

Fasade Nord

BOLIG 6

– 37 –

Kote 195.0

Kote 190.0

1:100

BOLIG 5

M Å L E S T O K K 1 : 10 0 M Å L E S T O K K 1 : 10 0

Eksisterende terreng.

Byggherre:

Gartnervegen Eiendom AS

Dato:

ot:

C

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

7 : 1 ,0m² 9 , 5 166 m² ,5m ²

D

BOLIG 3

Tomtegrense

P-ro m

B

Fasade Nord A

Lekeplass

–3 8

5m

4

C

BOLIG 2

5m

M Å L E S T O K K 1 : 10 0

B

BOLIG 1

4

5m

.

A

3

4

Fjellskjæring med sikring

Kote 186 .0 Kote 185 .0

Ar e BR aler H A us 1e 2: t 2 g: 1 T etg:2 583, ot 2m Gar bolig : 87,0 ² 145 m² Tot asje: : 1 ,2m² 9 , 5 164 m² ,7m ²

Kote 187 .0

2

Grøntareal mellom BK4 og BK5

P-ro m

Kote 188 .0

1

3

Arealer Hus 2: BRA 1 etg: 58,2m² 2 etg: 87,0m² Tot bolig : 145,2m² Garasje: 19,5m² Tot: 164,7m²

– 38 –

0 Tomtegrense .

C

2

P-rom Kote 189 .0

Arealer Hus 1: 0 BRA 1 etg: 58,7m² Arealer Hus 2: 2 etg: 88,3m² BRA ² : 147,0m² ,2mbolig 58Tot 1 etg: ,0m²sje: 19,5m² 87Gara 2 etg: Tot: m² 166,5m² Tot bolig : 145,2 ² Garasje: 19,5m P-rom 4,7m² 16 Tot:

Kote 190.0

17.10.2018

1 500

6 000

3 602

14 x 17 ÅV-01

6 000

14 x 17 14 x 17 ÅV-01 21 x 12 ÅV-01ÅV-01

000 000 9 602

D

2. ETASJE

1

2

2

UNI 3

YD-01

3 60

005 Sov 7,8 m²

9 602

9 602

1

10 x 21

ÅV-01

9 x 21 ID-01h

ÅV-01

Balkong Balkong 19,5 m2 19,5 m2

ÅV-01

Arealer Hus 1: 0 0 Arealer Hus 1: BRA 1 BRA etg: 58,7m² etg: 58,7m² 88,3m² 2 1etg: 88,3m² 2 etg: Tot bolig: 147,0m² Tot bolig: 19,5m² 147,0m² Garasje: 19,5m² Garasje: 166,5m² Tot: Tot: 166,5m²

25 G

10 x 12

21 x 12

6 000

1

P-rom

Kote 191 .0

006 Sov 9,9 m²

21 x 12

ÅV-01

ÅV-01

ÅV-01

– 38 –

Kote 192 .0

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

101 101 Stue Stue 41,1 m² 41,1 m²

003 Gang/Trapp 14,6 m²

9 x 21 ID-01h

9 602

P-rom

Kote 193 .0

Sov Sov 9,8 m² 9,8 m²

9 x 21 ID-01h

10 x 12

14 x 17

ÅV-01

9 602

M Å L E S T O K K 1 : 10 0

Garderobe

9 x 21 ÅV-01

005 Sov 7,8 m²

24 G

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

10 0 MÅLESTOKK 1:

1 500

21 x 12

6 000

1. ETASJE

9 x 21 ID-01h

Bad Bad 3,7 m² 3,7 m² 007 Sov 9,9 m²

ÅV-01

0 Arealer Hus 1: BRA 58,7m² 1 etg: 88,3m² 2 etg: m² Tot bolig : 147,0 ² Garasje: 19,5m 166,5m² Tot:

ÅV-01

25 x 23 GD-01

008 Gara 19,5

SKD-01 SKD-01 9 x 21

9 x 21 ID-01h

9 x 21 9 x 21

9 x 21

ID-01h 9 x 21

10 x 12

9 602

14 x 17

SKD-01 9 x 21

Gang ,Gang 2,1 m² 2,1 , m²

Stue Stue 42,1 m² 42,1 m²

6 x 19

102 102 001 Kjøkken 005 Kjøkken m² Gang/Trapp Sportsbod16,4 16,4 m² 5,9 m² 14,6 m²

008 004 GarderobeBad/Vask 3,3 m² 8,7 m²

BD-03 9 xBD-03 21

ÅV-01

YD-01

10 x 21

9 x 21 ÅV-01

9 x 21 ID-01h

6 000

006 Sov 9,9 m²

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

ÅV-01

9 x 21 ID-01h

Sov 7,8 m²

YD-01

21 x 12

1 500

9 x 21 ÅV-01

25 x 23 GD-01

Sov Sov 9,7 m² 9,7 m²

24 x 23 GD-01

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

ÅV-01 6 xÅV-01 19

002 13 x 12 Bod 3,0 m²

Garderobe

Garderobe

003 Gang/Trapp 14,6 m²

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

Sov 10,3 m²

9,9 m²

Garderobe

Gang/Trapp 14,3 m²

Garderobe 3,1 m²

9 x 21 ID-01h

3 58

ÅV-01 13 ÅV-01 x 12

SSS

008 Garasje 19,5 m²

ID-01h 9 x 21

Vindu på gavl Vindu på gavl kun på bolig 1007 kun på boligSov 1

ÅV-01

Garderobe

001 Kjøkken 005 Kjøkken 16,8 m² Gang/Trapp Sportsbod 16,8 m² 5,9 m² 14,6 m²

9 x 21 ID-01h

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

10 x 2110 x 12

Sov 10,3 m²

SKD-01 9 x 21

9 x 21 ID-01h ID-01v 9 x 21

007 Sov 9,9 m²

Sov 7,8 m²

24 x 23 GD-01

ID-01h 9 x 21 9 x 21 ID-01h

Bod 3,0 m²

SSS

Garderobe 008 004 GarderobeBad/Vask 3,3 m² 8,7 m²

5 674

1 500

SKD-01 9 x 21

BD-01h 10 x 21

Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 14,5 m²

001 005 Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 14,6 m²

ID-01h 9 x 21

339

YD-01

ID-01v 9 x 21 SSS

Garderobe 004 Bad/Vask 8,7 m² 008 Garderobe 3,3 m²

3 589

001 Sportsbod 5,9 m²

002 Bod 3,0 m²

008 Garasje 19,5 m²

UNI 3

ID-01v 9 x 21

Plassering av toalett på bad i første etasje vil kunne avvike.

SSS

Garasje 19,5 m²

5 674

002 Bod 3,0 m²

Garderobe Bad/Vask 8,5 m² Garderobe 3,0 m²

339

009 Gara 19,5

BD-01h 10 x 21

3 589

D

ID-01v 9 x 21

5 674

004 Bad/Vask 9,0 m²

48 208

ID-01h 9 x 21

3 60

ID-01v 9 x 21

C

5 674

SSS

001 Sportsbod 5,9 m²

UNI 3

ID-01h 9 x 21

Bod 3,0 m²

004 Bad/Vask 9,0 m²

YD-01

001 Sportsbod 5,9 m²

ÅV-01

004 Bad/Vask 9,0 m²

326

009 Garasje 19,5 m²

YD-01

Garasje 19,5 m²

Sportsbod 5,9 m²

SSS

1 500

Bad/Vask 8,8 m²

3 602

009 Garasje 19,5 m²

SSS

BD-01h 10 x 21

BRA: 147,5 m² P-rom: 135 m2

5 674

BD-01h 10 x 21

Utsnitt av bad bolig 1. Toalett har en annen plassering her. SSS

326

1 500

3 602

10 x 21

5 674

BD-01h 10 x 21

326

BD-01h 10 x 21

3 602

ID-01v 9 x 21

6 000

2 . E TA S J E 2 . E TA S J E

10 x 2110 x 12

48 208

BD-01h 10 x 21

1 . E TA S J E

10 x 2110 x 12

Kjedet bolig 1, 4 og 6 5-roms

3

3

– 38 – – 38 –

P-rom P-rom

4

4

5m 5m

Arealer Hus 2: Arealer Hus 2: BRA 1 BRA etg: 58,2m² etg: 58,2m² 87,0m² 2 1etg: 87,0m² 2 etg: Tot bolig: 145,2m² Tot bolig: 19,5m² 145,2m² Garasje: 19,5m² Garasje: 164,7m² Tot: Tot: 164,7m² P-rom P-rom

GRANÅSTOPPEN - 45

21 x 17 15 21 x 17 15 ÅV-01 ÅV-01

3 60


YD-01

9 x 21 ID-01h

3 602

005 Sov 7,8 m²

006 Sov 9,9 m²

6 000

9,9 m²

21 x 12 ÅV-01

9 x 21 ID-01h

3 602

005 Sov 7,8 m²

3 602

1 500

ÅV-01

Fasade Nord

BOLIG 4

Kote 198 .0 Kote 197 .0 Kote 193 .0 Kote 192 .0 Tomtegrense

Kote 191 .0 Tomtegrense

Kote 196 .0

Grøntareal mellom BK4 og BK5

Tomtegrense

Eksisterende terreng.

Kote 195.0

Kote 190.0 Kote 189 .0 Kote 188 .0

Lek

Støttemur med sikring

Kote 186 .0 Kote 185 .0

Nytt Terreng.

Støttemur med sikring

Nytt Terreng.

A

B

C

Kote 193 .0

BOLIG 7

Eksisterende terreng.

Kote 191 .0

470

Nytt Terreng.

1:200

Høyde asfalt 190,20 moh ved innkjøring garasje

3 Fasade Øst

Kote 196 .0

Kote 190 .0

Godkjent:

LOSH

Prosjekt navn:

Granåsen BK5 Hus 1-2

Målestokk: 1:100

Tegnings navn:

Kommune:

Format:

A3

Støttemur Nytt Terreng.

A

B

C

G.nr./B.nr.:

1:200

Byggemelding

Tegningsnr.:

Rev

10230-2021:100

Tomtegrense

Byggherre:

Eksisterende terreng.

Kote 188 .0

Gartnervegen Eiendom AS

Kote 196 .0 Kote 195.0

820

Vei A1-2 Høyde asfalt 186,05moh

17.10.2018

Tegner:

Prosjekt navn:

Målestokk: 1:100,

Granåsen Felt BK4 Nytt Terreng.

Dato:

Byggeplass:

Granåsen BK4 Hus 1-3

Godkjent:

A2

Tomtegrense

Eksisterende terreng.

Byggeplass:

Nytt Terreng. Kote 192 .0

Byggherre:

Gartnervegen Eiendom AS

Kote 193 .0

LOSH Format:

Tomtegrense

Kote 197 .0

Kote 194 .0

Kote 189 .0

3

Fjellskjæring med sikring samt platå for beplantning H=ca 120cm

D

Fasade Nord

Fet

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Støttemur

Kote 192 .0 Kote 191 .0

17.10.2018

2

GRANÅSTOPPEN - 46

Tomtegrense

Kote 190.0

Kote 187 .0

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

Kote 193 .0

Tegner:

4

Kote 191 .0

Tomtegrense

Eksisterende terreng.

Kote 194 .0

Dato:

Byggeplass:

Kote 198 .0

Kote 193 .0 Kote 192 .0

4

D

Kote 195.0

Byggherre:

5m

2

C

Kote 197 .0

34/49

1

B

Kote 198 .0

Fasade Nord og Øst

Kote 190 .0

A

Lekeplass

Granåsen Felt BK5

Kote 192 .0

1:100

BOLIG 8

Hus 1 og 2

Gartnervegen Eiendom AS

D

Fasade Nord

BOLIG 6

Tomtegrense

Kote 194 .0

Fjellskjæring med sikring

Kote 187 .0

Fasade Nord

1:100

BOLIG 5

– 37 –

1:100

D

g ,3 a : r 147 m² Tot asje: : 19, ,0m² 5 166 m² ,5m ²

C

M Å L E S T O K K 1 : 10 0 M Å L E S T O K K 1 : 10 0

P-ro m

D

BOLIG 3

B

Fasade Nord A

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

–3 8

5m

4

C

BOLIG 2

Tomtegrense

M Å L E S T O K K 1 : 10 0

B

BOLIG 1

5m

A

Lekeplass

4

Kote 185 .0

5m

3

Kote 186 .0

A r e BR aler H A us 1e 2: t 2 g: 1 T etg:2 58,3 ot 2m Ga bolig : 87,0 ² r 145 m² Tot asje: : 19, ,2m² 5 164 m² ,7m ²

.

P-ro m

Kote 187 .0

Fjellskjæring med sikring

4

2

Arealer Hus 2: BRA 1 etg: 58,2m² 2 etg: 87,0m² Tot bolig : 145,2m² Garasje: 19,5m² Tot: 164,7m²

– 38 –

Kote 188 .0

3

1

P-rom Kote 189 .0

2

Grøntareal mellom BK4 og BK5

Vei A1-2 Høyde asfalt 191,81 i innkjøring til garasje

Balkong Balkong 19,5 m2 19,5 m2

3 602

Granåsen Felt BK5 Prosjekt navn:

Granåsen BK5 Hus 3-5 Tegnings navn:

Dato:

17.10.2018

Tegner:

Godkjent:

LOSH

Målestokk: 1:100, 1:200 Kommune:

Format:

Fet

A2

Arealer Hus 1: 0 Arealer Hus 1: 0 BRA BRA 1 etg: 58,7m² 1 etg: 58,7m² 88,3m² 2 etg: etg: 88,3m² Tot2 bolig: 147,0m² Tot bolig: 19,5m² 147,0m² Garasje: 19,5m² Garasje: 166,5m² Tot: Tot: 166,5m² P-rom P-rom

1

2

UNI 3

10 x 21

SKD-01 9 x 21 SKD-01

ÅV-01

9 x 21 ID-01h

3 60

005 Sov 7,8 m²

9 602

14 x 17 ÅV-01

6 000

14 x 1721 x 12 ÅV-01 14 x 17 ÅV-01 ÅV-01

000 000 9 602

D

2. ETASJE

1

25 G

ÅV-01

ÅV-01

6 000

C

Arealer Hus 1: 0 BRA 1 etg: 58,7m² Arealer Hus 2: 2 etg: 88,3m² BRA Tot ² : 147,0m² bolig ,2m 58 1 etg: Gara ² ,0msje: 19,5m² 87 2 etg: Tot: m² 166,5m² Tot bolig : 145,2 ² Garasje: 19,5m P-rom 164,7m² Tot:

Kote 190.0

1

21 x 12

9 602

P-rom

0 Tomtegrense .

6 000

21 x 12

ÅV-01

ÅV-01

14 x 17

ÅV-01

– 38 –

Kote 191 .0

006 Sov 9,9 m²

101 101 Stue Stue 41,1 m² 41,1 m²

003 Gang/Trapp 14,6 m²

9 x 21 ID-01h

0 Arealer Hus 1: BRA 58,7m² 1 etg: 88,3m² 2 etg: m² Tot bolig : 147,0 ² Garasje: 19,5m 166,5m² Tot:

Kote 192 .0

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01 9 x 21 ÅV-01

P-rom

Kote 193 .0

Sov 9,8Sov m² 9,8 m²

9 602

9 602

M Å L E S T O K K 1 : 10 0

25 x 23 GD-01

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

Garderobe

9 x 21

10 x 12

1 500

21 x 12

6 000

1. ETASJE

Bad 3,7Bad m²007 3,7Sov m²

10 0 MÅLESTOKK 1:

ÅV-01

9 x 21 ID-01h

9 x 21

Stue Stue 42,1 m² 42,1 m²

YD-01

ID-01v 9 x 21 9 x 21 ID-01h

Gang , Gang 2,1 m² , m² 2,1

24 G

ID-01h 9 x 21

10 x 12

9 602

14 x 17

SKD-01 9 x 21

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

003 Gang/Trapp 14,6 m²

102 001 005 102 Kjøkken Gang/Trapp Sportsbod16,4 Kjøkken m² 5,9 m² 14,6 m² 16,4 m²

008 004 GarderobeBad/Vask 3,3 m² 8,7 m²

008 Gara 19,5

ÅV-01

ÅV-01

10 x 2110 x 12

9 x 21 ÅV-01

9 x 21 ID-01h

6 000

006 Sov 9,9 m²

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

ÅV-01

9 x 21 ID-01h

Sov 7,8 m²

25 x 23 GD-01

Sov 9,7Sov m² 9,7 m²

24 x 23 GD-01

BD-03

10 x 12

ID-01v 9 x 21

21 x 12

1 500

9 x 21 ÅV-01

Garderobe

Garderobe

003 Gang/Trapp 14,6 m²

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

Sov 10,3 m²

Vindu på gavl 007 Vindu på gavl kun på bolig 1Sov kun på bolig9,91m²

Garderobe

Gang/Trapp 14,3 m²

Garderobe 3,1 m²

9 x 21 ID-01h

ÅV-01

6 x ÅV-01 19 9 x BD-03 21 6 x 19 9 x 21 SSS

008 Garasje 19,5 m²

ID-01h 9 x 21 9 x 21 ID-01h

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

Garderobe

001 005 Kjøkken Gang/Trapp Sportsbod Kjøkken 16,8 m² 5,9 m² 14,6 m² 16,8 m²

3 58

002 ÅV-01 13 xÅV-01 12 Bod 13 x 12 3,0 m²

YD-01

9 x 21 ID-01h

007 Sov 9,9 m²

Sov 7,8 m²

Sov 10,3 m²

SKD-01 9 x 21

ID-01h 9 x 21 9 x 21 ID-01h

Bod 3,0 m²

008 004 GarderobeBad/Vask 3,3 m² 8,7 m²

5 674

BD-01h 10 x 21

SKD-01 9 x 21

Garderobe

24 x 23 GD-01

ID-01h 9 x 21

339

002 Bod 3,0 m² SSS

009 Gara 19,5

001 Sportsbod 5,9 m²

1 500

001 005 Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 14,6 m²

YD-01

004 Bad/Vask 8,7 m² 008 Garderobe 3,3 m²

3 589

ID-01v 9 x 21

Garderobe

10 x 21

Garderobe Garasje 19,5 m²

5 674

008 Garasje 19,5 m²

UNI 3

SSS

BD-01h 10 x 21

Plassering av toalett på bad i første etasje vil kunne avvike.

SSS

Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 14,5 m²

339

002 Bod 3,0 m²

ID-01v 9 x 21

Bod 3,0 m²

3 589

004 Bad/Vask 9,0 m²

D

48 208

ID-01h 9 x 21

3 60

ID-01v 9 x 21

5 674

5 674

SSS

001 Sportsbod 5,9 m²

UNI 3

ID-01h 9 x 21

Bad/Vask 8,5 m² Garderobe 3,0 m²

004 Bad/Vask 9,0 m²

C

YD-01

001 Sportsbod 5,9 m²

ÅV-01

004 Bad/Vask 9,0 m²

326

009 Garasje 19,5 m²

YD-01

Garasje 19,5 m²

Sportsbod 5,9 m²

1 500

Bad/Vask 8,8 m²

SSS

BD-01h 10 x 21

BRA: 145 m2 P-rom: 133,5 m2

3 602

009 Garasje 19,5 m²

SSS

2 . E TA S J E 2 . E TA S J E

5 674

BD-01h 10 x 21

Utsnitt av bad bolig 1. Toalett har en annen plassering her. SSS

326

1 500

3 602

10 x 21

5 674

BD-01h 10 x 21

326

BD-01h 10 x 21

3 602

ID-01v 9 x 21

6 000

10 x 2110 x 12

48 208

BD-01h 10 x 21

1 . E TA S J E

10 x 2110 x 12

Kjedet bolig 2 og 7 5-roms

2

3

3

– 38 – – 38 –

GRANÅSTOPPEN - 47

4

4

5m 5m

Arealer Hus 2: Arealer Hus 2: BRA BRA 1 etg: 58,2m² 1 etg: 58,2m² 87,0m² 2 etg: etg: 87,0m² Tot2 bolig: 145,2m² Tot bolig: 19,5m² 145,2m² Garasje: 19,5m² Garasje: 164,7m² Tot: Tot: 164,7m² P-rom P-rom

21 x 17 15 ÅV-01 21 x 17 15 ÅV-01

3 60


ÅV-01 YD-01

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

ÅV-01

9 x 21 ÅV-01

9 x 21 ID-01h

6 000

9 x 21 ID-01h

3 602

005 Sov 7,8 m²

006 Sov 9,9 m²

9 x 21 ID-01h

3 602

C

Fasade Nord

BOLIG 4

1:100

D

Kote 198 .0 Kote 197 .0 Kote 193 .0 Kote 192 .0 Tomtegrense

Kote 191 .0 Tomtegrense

Grøntareal mellom BK4 og BK5

Kote 196 .0

Eksisterende terreng.

Tomtegrense

Kote 189 .0 Kote 188 .0

Fjellskjæring med sikring

Kote 187 .0 Lek

Støttemur med sikring

Kote 186 .0 Kote 185 .0

Nytt Terreng.

Støttemur med sikring

Nytt Terreng.

A

B

C

BOLIG 7

Kote 191 .0

470

Nytt Terreng.

1:200

Høyde asfalt 190,20 moh ved innkjøring garasje

Kote 191 .0

Byggeplass:

Tegner:

Prosjekt navn:

Granåsen BK5 Hus 1-2

Målestokk: 1:100

Tegnings navn:

Kommune:

Kote 190 .0

Godkjent:

LOSH Format:

GRANÅSTOPPEN - 48

Kote 193 .0

A3

Fet G.nr./B.nr.:

Kote 191 .0 Kote 190.0 Kote 189 .0

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Støttemur Nytt Terreng.

A

B

C

1:200

Byggemelding

Tegningsnr.:

Rev

10230-2021:100

Kote 198 .0 Tomtegrense

Kote 197 .0

Tomtegrense Fjellskjæring med sikring samt platå for beplantning H=ca 120cm

Kote 196 .0 Tomtegrense

D

Fasade Nord

Kote 195.0 Kote 194 .0

Tomtegrense

3

Kote 192 .0

4

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

Støttemur

Kote 192 .0

5m

3 Fasade Øst

Tomtegrense

Eksisterende terreng.

Kote 193 .0

4

2

Kote 196 .0

Kote 194 .0

34/49

1

D

Kote 195.0

17.10.2018

Fasade Nord og Øst

Kote 190 .0

C

Kote 197 .0

Dato:

Granåsen Felt BK5 Eksisterende terreng.

B

Kote 198 .0

Gartnervegen Eiendom AS

D

1:100

A

Lekeplass

Byggherre:

Kote 193 .0

Fasade Nord

BOLIG 8

Hus 1 og 2

Tomtegrense

Kote 194 .0

Kote 192 .0

Fasade Nord

BOLIG 6

– 37 –

Kote 195.0

Kote 190.0

1:100

BOLIG 5

M Å L E S T O K K 1 : 10 0 M Å L E S T O K K 1 : 10 0

Eksisterende terreng.

Byggherre:

Gartnervegen Eiendom AS

Dato:

17.10.2018

ot:

D

BOLIG 3

Vei A1-4 Høyde asfalt 194,30 i snittlinje

7 : 1 ,0m² 9 , 5 166 m² ,5m ²

B

Tomtegrense

P-ro m

Fasade Nord A

C

BOLIG 2

Lekeplass

–3 8

5m

4

B

BOLIG 1

5m

M Å L E S T O K K 1 : 10 0

A

4

5m

. Kote 186 .0 Kote 185 .0

3

4

Fjellskjæring med sikring

Ar e BR aler H A us 1e 2: t 2 g: 1 T etg:2 58,3 ot 2m Gar bolig : 87,0 ² 145 m² Tot asje: : 1 ,2m² 9 , 5 164 m² ,7m ²

Kote 187 .0

2

Grøntareal mellom BK4 og BK5

P-ro m

Kote 188 .0

1

3

Arealer Hus 2: BRA 1 etg: 58,2m² 2 etg: 87,0m² Tot bolig : 145,2m² Garasje: 19,5m² Tot: 164,7m²

– 38 –

0 Tomtegrense .

2

P-rom Kote 189 .0

Arealer Hus 1: 0 BRA 1 etg: 58,7m² Arealer Hus 2: 2 etg: 88,3m² BRA Tot ² : 147,0m² bolig ,2m 58 1 etg: Gara ² ,0msje: 19,5m² 87 2 etg: Tot: m² 166,5m² Tot bolig : 145,2 ² Garasje: 19,5m P-rom 164,7m² Tot:

Kote 190.0

C

1

P-rom

Kote 191 .0

21 x 12

Balkong Balkong 19,5 m2 19,5 m2

ÅV-01

6 000

– 38 –

Kote 192 .0

6 000

21 x 12

3 602

2 2

UNI 3

YD-01

SKD-01 SKD-01 9x9 21x 21

3 60

005 Sov 7,8 m²

14 x 17 ÅV-01

14 x 17 ÅV-01 14 x 17 21 x 12 ÅV-01 ÅV-01

000 000 9 602

D

2. ETASJE

1 1

10 x 21

9 x 21 ID-01h

9 602

6 000

9 602

Arealer Hus 1: 0 Arealer Hus 1: 0 BRA 1BRA etg: 58,7m² etg: 58,7m² 88,3m² 21 etg: 88,3m² 2 etg: Tot bolig: 147,0m² Tot bolig: 19,5m² 147,0m² Garasje: 19,5m² Garasje: 166,5m² Tot: Tot: 166,5m² P-rom P-rom

25 G

ÅV-01

ÅV-01

3 602

1 500

ÅV-01

P-rom

Kote 193 .0

006 Sov 9,9 m²

9 602

ÅV-01

14 x 17

ÅV-01

9 602

M Å L E S T O K K 1 : 10 0

BD-01h 10 x 21

9 x 21 ID-01h

10 x 12

1 500

21 x 12

6 000

1. ETASJE

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

101 101 Stue Stue m² 41,1 41,1 m²

003 Gang/Trapp 14,6 m²

10 0 MÅLESTOKK 1:

ÅV-01

Sov Sovm² 9,8 9,8 m²

9 x 21 ÅV-01

005 Sov 7,8 m²

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

Garderobe

ÅV-01

0 Arealer Hus 1: BRA 58,7m² 1 etg: 88,3m² 2 etg: m² Tot bolig : 147,0 ² Garasje: 19,5m 166,5m² Tot:

14 x 17

Bad Badm² 3,7 007 3,7 m² Sov 9,9 m²

10 x 12

9 602

6 000

21 x 12

9 x 21 ID-01h

9 x 21

25 x 23 GD-01

24 G

ÅV-01

9 x 21 ID-01h

006 Sov 9,9 m²

25 x 23 GD-01

008 Gara 19,5

10 x 12

9 x 21 ÅV-01

Sov 7,8 m²

10 x 2110 x 12

21 x 12

1 500

007 Garderobe 3,3 m² 14 x 17 SKD-01

9 x 21

ID-01h 9 x 21 9 x 21 ID-01h

9 x 21

003 Gang/Trapp 14,6 m²

6 x 19

102 102 Kjøkken 001 005 Kjøkken m² Gang/Trapp Sportsbod16,4 16,4 m² 5,9 m² 14,6 m²

008 004 GarderobeBad/Vask 3,3 m² 8,7 m² SKD-01 9 x 21

Garderobe

003 Gang/Trapp 14,6 m²

Sov Sovm² 9,7 9,7 m²

Gang Gang , m² 2,1 2,1 , m²

Stue Stue m² 42,1 42,1 m²

002 Bod 3,0 m²

BD-03 9BD-03 x 21

ÅV-01

9,9 m²

13 x 12

ÅV-01 6ÅV-01 x 19

Garderobe

24 x 23 GD-01

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

3 58

ÅV-01 13ÅV-01 x 12

YD-01

9 x 21 ID-01h

Vindu på gavl Vindu gavl 007 kun på på bolig 1 kun på bolig Sov 1

5 674

SSS

008 Garasje 19,5 m²

ID-01h 9 x 21

Garderobe

Gang/Trapp 14,3 m²

Sov 10,3 m²

Kjøkken 001 005 Kjøkken 16,8 m² Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 16,8 m² 14,6 m²

9 x 21 ID-01h

002 Bod 006 3,0 m² Sov 7,8 m²

Garderobe

Garderobe 3,1 m²

YD-01

9 x 21 ID-01h ID-01v 9 x 21

007 Sov 9,9 m²

Sov 7,8 m²

Sov 10,3 m²

SKD-01 9 x 21

ID-01h 9 x 21 9 x 21 ID-01h

Bod 3,0 m²

008 004 GarderobeBad/Vask 3,3 m² 8,7 m²

ID-01h 9 x 21

339

1 500

SKD-01 9 x 21

SSS

Garderobe

24 x 23 GD-01

10 x 21

Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 14,5 m²

001 005 Gang/Trapp Sportsbod 5,9 m² 14,6 m²

BD-01h 10 x 21

Bad/Vask 8,5 m² Garderobe 3,0 m²

3 589

ID-01v 9 x 21 SSS

Garderobe

009 Gara 19,5

001 Sportsbod 5,9 m²

002 Bod 3,0 m²

008 Garasje 19,5 m²

UNI 3

ID-01v 9 x 21

Plassering av toalett på bad i første etasje vil kunne avvike.

SSS

004 Bad/Vask 8,7 m² 008 Garderobe 3,3 m²

5 674

002 Bod 3,0 m²

Garderobe Garasje 19,5 m²

339

D

ID-01v 9 x 21

3 589

004 Bad/Vask 9,0 m²

48 208

ID-01h 9 x 21

3 60

SSS

001 Sportsbod 5,9 m²

UNI 3

5 674

5 674

ID-01v 9 x 21

C

ID-01h 9 x 21

Bod 3,0 m²

004 Bad/Vask 9,0 m²

YD-01

001 Sportsbod 5,9 m²

ÅV-01

004 Bad/Vask 9,0 m²

326

009 Garasje 19,5 m²

YD-01

Garasje 19,5 m²

Sportsbod 5,9 m²

SSS

1 500

Bad/Vask 8,8 m²

3 602

009 Garasje 19,5 m²

SSS

BD-01h 10 x 21

BRA: 146 m P-rom: 133,5 m2

5 674

BD-01h 10 x 21

Utsnitt av bad bolig 1. Toalett har en annen plassering her. SSS

2

326

1 500

3 602

10 x 21

5 674

BD-01h 10 x 21

326

BD-01h 10 x 21

3 602

ID-01v 9 x 21

6 000

2 . E TA S J E 2 . E TA S J E

10 x 2110 x 12

48 208

BD-01h 10 x 21

1 . E TA S J E

10 x 2110 x 12

Kjedet bolig 3, 5 og 8 5-roms

3 3

– 38 – – 38 – GRANÅSTOPPEN - 49

4 4

5m 5m

Arealer Hus 2: Arealer Hus 2: BRA 1BRA etg: 58,2m² etg: 58,2m² 87,0m² 21 etg: 87,0m² 2 etg: Tot bolig: 145,2m² Tot bolig: 19,5m² 145,2m² Garasje: 19,5m² Garasje: 164,7m² Tot: Tot: 164,7m² P-rom P-rom

21 x 17 15 ÅV-01 21 x 17 15 ÅV-01

3 60


4

KJØPE NYTT - KJØPSPROSESS

GRANÅSTOPPEN - 50

GRANÅSTOPPEN - 51


Vær smart – tenk nytt FORDELER MED NYBOLIG

LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å ­kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt b ­ olig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av ­kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, b ­ eregnes d ­ okumentavgiften kun av tomteverdien. ­ Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig u ­ nder oppføring, må ­budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere ­byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det ­avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

KLASSISK Rolig stemning med romslige og komfortable møbler. Den klassiske stilen byr på mangfold og variasjon. Og den går aldri av moten.

Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 52

GRANÅSTOPPEN - 53


Nytt og lekkert på Granåstoppen

Kjøpsprosess Kjøp av bolig er en viktig beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting.

KJØPSPROSESS Kjøpstilbud kan leveres megler, scannes og sendes inn på epost eller sendes med MMS, eller gjennom digital budgivning på hjemmesiden. KONTRAKTEN Kontrakten inngår du hos megler. BYGGESTART / LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du ­beskjed om byggestarten. JEVNLIG INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får jevnlig ­informasjon om fremdriften underveis. I tillegg sender vi deg i­nformasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført ­på et sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet. FERDIGBEFARING 2-3 uker før overtakelsesforretningen blir du ­innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir ­skrevet protokoll som også undertegnes.

INNFLYTTING Megler sin oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalings­innstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er gjennomført. FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelsesgaranti. Garantien er på 5 % av kontraktsbeløpet og gjelder i 5 år. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av eventuelt ­mangelsansvar. 1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca 1 år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi ­gjennom ­boligen sammen med deg og utbedrer ­eventuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og ­senest innen tre måneder etter at du oppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.

OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt ­gjennom boligen, og sjekker eventuelle ­utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet. Strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor p ­ arkeringsplasser og sportsboder ligger. Du får u ­ tlevert nøkler hvis sluttoppgjøret er innbetalt.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GRANÅSTOPPEN - 54

GRANÅSTOPPEN - 55


5

SALGSOPPGAVE LEVERANSEBESKRIVELSE

GRANÅSTOPPEN - 56

GRANÅSTOPPEN - 57


Salgsoppgave GRANÅSTOPPEN

Prosjektet består av 8 seksjonerte boliger i rekke med garasje, uteområde og tilhørende felles­ arealer. Utbygger for prosjektet er Gartnervegen Eiendom AS. Leveransebeskrivelsen følger vedlagt i prospektet og redegjør for hvilke materialer, ­arbeider og tjenester som inngår i leveransen. EIENDOMMEN Eiendommen har i dag betegnelsen Gnr. 34 Bnr. 81 og 54 i Fet kommune. Tomtene skal sammenføyes. Seksjonsnummer for hver bolig fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Endelig adresse og husnummer fastsettes av k­ ommunen. Selger forbeholder seg retten til å seksjonere og organisere fremtidig sameie. Eiet tomt ca. 2000 og 1300 kvm iflg. matrikkelen. Tomten er foreløpig ikke oppmålt av kommunen og avvik i areal kan derfor forekomme. Hjemmelshaver til eiendommen er Gartnervegen Eiendom AS. Orgnr: 992570113. AREAL Boligenes arealer fremkommer av prislisten og av tegninger. Definisjonen på arealene er: • BRA -bruksareal - er leilighetens areal avgrenset av ytterveggers innside. • P-areal -primærareal - tilsvarer BRA, men er fratrukket innvendig bod. P-arealet er summen av rom som inngår i P-rom - primærrom - dvs. gang/vindfang/hall, stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom.

Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med ­markedsføringen av prosjektet er å betrakte som cirka-areal. Kjøper har ingen krav mot selger ­dersom arealet skulle vise seg å avvike med inntil 5% i forhold til markedsført areal. Arealene er gitt av utbygger, og megler har ikke kontrollmålt arealene. EIER- OG ORGANISASJONSFORM Prosjektet skal oppdeles i et eierseksjons­sameie i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Selger står fritt til å ­bestemme seksjonsnummer. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Selger forbeholder seg imidlertid retten til å organisere dette annerledes, eksempelvis ved bruksretter. Størrelsen på uteareal som tilligger seksjonene er ikke fastsatt. ­Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets øvrige fellesareal. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av en og samme fysiske/juridiske person. EIERSEKSJONSSAMEIE Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, strøm til fellesarealer, forretningsførsel osv. Kostnader i forbindelse med sameiet vil normalt fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet ”Felleskostnader til Eierseksjonssameiet”. Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

GRANÅSTOPPEN - 58

GRANÅSTOPPEN - 59


SAMEIET/ØKONOMI

OPPSTARTSKAPITAL SAMEIE Hver kjøper må innbetale oppstartskapital på kr 5.000,- til sameiet. Dette skjer samtidig med sluttoppgjør og før overtakelse av boligen.

SAMEIET Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde rådighetsbegrensninger.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.

FORRETNINGSFØRER Forretningsfører vil bli engasjert av utbygger, som inngår en tidsbegrenset avtale på vegne av sameiet.

FASTE LØPENDE KOSTNADER I tillegg til felleskostnader må man påregne utgifter til kommunale avgifter, innboforsikring, forsikring av boligen, samt eget strømforbruk.

VEDTEKTER Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet. Disse er tilgjengelige hos meglerforetaket. Det forutsettes at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Eventuelle forslag til endringer kan fremmes i henhold til vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte. Vedtektene er et utkast, og endelige vedtekter vil bli utarbeidet i forbindelse med innsendelse av seksjoneringsbegjæringen.

UTLEIE/RÅDERETT Boligene har bare én boenhet og ingen separat utleiedel. Seksjonseierne full rettslig rådighet over sine seksjoner. Seksjonseierne kan fritt pantsette, selge eller leie ut sine seksjoner. Et hvert salg eller bortleie av seksjoner skal meddeles skriftlig til sameiets forretningsfører med opplysning om hvem som er ny eier/leietaker.

FELLESKOSTNADER Felleskostnader er stipulert til ca. kr 800,- pr. mnd., og er basert på erfaring fra tilsvarende prosjekter. Dette er ment å dekke kostnader til drift av fellesarealer. Det presiseres at ovennevnte sum er et omtrentlige anslag og at endelige sum vil kunne avvike fra dette. Utbygger kan inngå avtale om levering av tv- og ­internettjenester til sameiet med bindingstid. D ­ ette kan medføre økte felleskostnader (evt. faktura til den enkelte eier) Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Utbygger er ansvarlig for fellesutgiftene for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker.

OFFENTLIGE FORHOLD VEI/VANN/AVLØP Adkomst fra kommunal veg. Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp. Tilknytnings­ avgifter bekostes av utbygger. KOMMUNALE AVGIFTER Fastsettes av Fet kommune først ved ferdigstillelsen. Erfaringsmessig vil disse utgjøre ca kr 15.000,pr år for bolig av denne størrelsen. Fet kommune har eiendomsskatt, denne fastsettes også ved ferdigstillelsen. REGULERINGSMESSIGE FORHOLD Eiendommen er regulert til boligbebyggelse (konsentrert småhusbebyggelse), i.h.t. reguleringsplan vedtatt 19.06.17 (revidert 30.06.17). Reguleringsplan følger som vedlegg til prospektet. FERDIGATTEST/MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse utsettes og at

GRANÅSTOPPEN - 60

kjøper ikke overtar. Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest på eiendommen. Dersom overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, skal det fremgå av midlertidig brukstillatelse hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre gjenstående arbeider har kjøper rett til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesum inntil ferdigattest foreligger. Dersom følgende ytelser ikke er ferdig samtidig med boligen, aksepterer partene at følgende beløp holdes tilbake på meglerforetakets klientkonto og skal påføres protokollen: • Opparbeidelse av plen på egen tomt: kr 8.000,– • Opparbeidelse av asfalt på gårdsplass: kr 5.000,– Kjøper skal fristille tilbakeholdt delbeløp, til fordel for selger, så snart overnevnte arbeider er utført og kjøper har signert overtagelsesprotokoll på disse arbeidene. Kjøper kan ikke holde tilbake beløp avsatt til plen og asfalt som følge av andre oppståtte reklamasjoner som for eksempel er ment å utbedres i forbindelse med 1 års befaring. LIGNINGSVERDI Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Skatteetaten etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller ”sekundærbolig” (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon. ENERGIMERKING Byggene føres opp i henhold til TEK 17. Prosjektet har fått energikarakter B. Selger skal sørge for at hver bolig får individuell energiattest i forbindelse med overtagelse.

Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest). Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger. ODEL Det er ikke odel på eiendommen. KONSESJON Eiendommen er ikke konsesjonspliktig. SERVITUTTER/RETTIGHETER/FORPLIKTELSER Seksjonene overdras kjøper fri for pengeheftelser, med unntak av boligsameiets legalpant som hefter i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner. På sameiets eiendom er det i dag tinglyst følgende heftelser som medfølger ved salg : *dagboknr. 2018/675031: Bestemmelser om nettstasjon, adkomstrett og bebyggelse. Rettighetshaver Hafslund Nett AS *dagoknr. 2018/675038: Bestemmelser om nettstasjon, adkomstrett og bebyggelse. Rettighetshaver Hafslund Nett AS Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommen. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor gjeldende reguleringsplan. PRISER Se den til enhver tid gjeldende prisliste. Salgs­ prisene kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgte boliger. OMKOSTNINGER Dokumentavgift utgjør 2,5 % av andel tomteverdi. Dette utgjør kr. 12.500,- pr. bolig. Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr. 525,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr. 697,inkl. pantattest. Det tas forbehold om endring av

GRANÅSTOPPEN - 61


gebyrsatsene og beregningsgrunnlaget for disse. Dersom Statens Kartverk ikke godkjenner oppgitt avgiftsgrunnlag, må kjøper betale den dokumentavgift som Statens Kartverk forlanger. I tillegg kommer tilkoblingsavgift bredbånd/tv kr. 5.000,og oppstartskapital sameie kr 5.000,-. Totalt kr 38.722,- pr. bolig. Her inngår også kostnader i forbindelse med seksjonering og etablering av sameiet kr 15.000,-. BETALINGSBETINGELSER Når selger frafaller sine forbehold og varsler at prosjektet igangsettes, forfaller kr. 100.00,- av kjøpesummen til betaling. For kjøpsavtaler som inngås etter at det er vedtatt igangsetting, skal det betales inn kr. 100.000,- ved kontraktsinngåelse. Dette beløpet må være frie midler. Resten av kjøpesummen og omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto. Betaling kan ikke sikres med pant i den kjøpte eiendom før overtakelse har funnet sted og skjøte til kjøper er tinglyst. Eventuelle tilvalg vil bli fakturert direkte fra entreprenør. For profesjonelle kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betalingsbetingelser, som krav om innbetaling av forskudd ved kontrakts underskrift, tilsvarende 20% av kjøpesummen. Ved innlevering av kjøpstilbud med kopi av gyldig legitimasjon er kjøper bundet når kjøpstilbudet er innlevert megler. Selger er bundet av aksepten når selger har akseptert samme tilbud. Da selger er profesjonell part, gjelder ikke bestemmelsen om at innlevert kjøpstilbud må ha akseptfrist tidligst kl. 12.00 etter siste annonsert visning. DIVERSE LOVGRUNNLAG Boligene selges til forbrukere i henhold til ­Bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende i henhold til Avhendingslova. Etter at b ­ oligene er ferdigstilte selges boligene etter Avhendingslova til både forbrukere og nærings­ drivende.

FORSIKRING Frem til overtakelsen vil eiendommen være ­forsikret av utbygger. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikringer av evt. særskilte påkostninger.

inntil selger stiller forskuddsgaranti jfr. §47 i bustadoppføringslova. Innbetalt beløp til meglers klientkonto tilhører kjøper og kan fritt disponeres av kjøper inntil selger har stilt forskuddsgaranti eller skjøte til kjøper er tinglyst.

TILLEGGSARBEIDER Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Mulige tilvalg vil bli presentert i en egen tilvalgsbrosjyre og omfatter blant annet ulike typer parkett, fliser på bad, ­fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, badog kjøkkenarmaturer og endringer i elektroinstallasjoner. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova §9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør/underleverandør. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalg­brosjyren må på fritt grunnlag vurderes av selger og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp.

TRANSPORT/VIDERESALG Kjøper kan søke om å få transportere sine rettigheter og plikter til en ny kjøper, dog senest 1 måned før overtagelse. Transport krever samtykke fra selger, og selger kan nekte overdragelse på fritt grunnlag. Transportgebyret utgjør kr 40.000,- og betales av opprinnelig kjøper. Utgifter til eventuell bruk av megler kommer i tillegg. Ved transport/ videresalg skal PROA Lillestrøm benyttes.

Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer selger for nærmere informasjon. GARANTI Utbygger stiller entreprenørgaranti i henhold bustadoppføringslovens §12. Kjøper skal ikke innbetale noen del av kjøpesummen før slik garanti foreligger. Dersom utbygger ved budaksept har forbehold for gjennomføring av avtalen i henhold til dette prospekt, vil ikke entreprenørgarantien bli stilt før forbeholdene er frafalt, dog senest ved byggestart. Dette forhindrer ikke utbygger i å ­avtale evt. forskuddsbetaling. Dersom utbygger stiller garanti etter bustadoppføringslovas §47, kan den innbetalte del av kjøpesummen utbetales til selger før overtagelse og tinglysing av skjøte. ­Renter opptjent på klientkontoen tilfaller k­ jøper

GRANÅSTOPPEN - 62

Det forutsettes at skjøte tinglyses i kjøpers navn. Hvis interessenter mot formodning ikke ønsker tinglysing av skjøte må det tas forbehold om dette i kjøpetilbudet. Ved evt endring i eierskap eller navneendring fra kjøpers side etter budaksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25.000,som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers samtykke. KOSTNADER VED AVBESTILLINGER Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader og tap ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må betales i sin helhet. Uavhengig av merkostnad eller tap kan selger i stedet for erstatning kreve avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesum inkl. tillegg og endringer, jfr Bufl. §54. KREDITTVURDERING/DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. ØVRIGE KJØPSFORHOLD OVERTAGELSE Antatt ferdigstillelse fra 1. kvatal 2020 under forutsetning om byggestart 2. kvartal 2019. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunktet tilsvarende.

Med byggestart menes tidspunktet for når støp av plate til det aktuelle huset faktisk igangsettes. Grave­arbeider i grunnen og teknisk infrastruktur er ikke å anse som byggearbeid. Det gjøres oppmerksom på at prosjektet vil bli delt opp i byggetrinn og at de ulike husene vil ha ulike overtakelsestidspunkter. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget ovenfor ikke er å anse som en avtalt frist for overtakelse i forhold til Bustadoppføringsloven § 10, men er et tidsanslag som vil kunne bli endret. Selger vil fastsette en endelig overtakelsesdato når man har sikkerhet for når dette kan skje. Overtakelsesmåned vil bli meddelt med ca. 3 måneders skriftlig varsel fra selger. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig senest 6 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i kjøpers rettigheter iht. Bustadoppføringsloven § 10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve, og kjøper aksepterer at overtagelse skjer tidligere enn nevnte tidsrom i dette punkts første avsnitt. Boligene leveres i byggrengjort stand. Det gjøres oppmerksom på at det etter overtagelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av øvrige boliger, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider. Kjøper kan ikke nekte å overta boligen selv om seksjonering ikke er gjennomført på overtakelsesdagen. GENERELLE FORBEHOLD Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D-animasjoner, skisser, ”møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ­ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som ­endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme ­elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

GRANÅSTOPPEN - 63


Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boliger. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mm. før et eventuelt bud inngis. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt / internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. Sjakter, innkassinger o.l. og VVS føringer er ikke endelig tegnet inn. Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert. Belysning, fordeler-skap, kummer, lekeapparat, post- og søppelkasser, benker og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold til terrenget. Selger har rett til å foreta endringer i prosjektet som ikke vesentlig forringer prosjektets kvalitet eller standard, herunder arkitektoniske endringer, materialvalg, mindre endringer i konstruksjon, rørgjennomføringer og/ eller tomtetilpasninger. Slike endringer er ikke å anse som mangler ved ytelsen. Det samme gjelder de endringer som må gjøres som følge av kommunens byggesaksbehandling og krav i ramme- og igangsettingstillatelser, samt andre offentlige tillatelser. Selger vil, så langt det er praktisk mulig, informere kjøper om slike endringer. Det gjøres spesielt oppmerksom på at bilder som er brukt i prospekt og annonser er tatt i et av husene som allerede er oppført. Kjøper av dette huset har som del av tilvalgsprosessen gjennomført oppgraderinger og det vil være avvik mot standard leveransebeskrivelse. Interessenter oppfordres derfor til å lese leveransebeskrivelsen godt, denne følger i prospektet. SÆRLIGE FORBEHOLD Utbygger tar forbehold om at det oppnås endelig offentlig godkjenning og et tilstrekkelig forhåndssalg (60%) som utløser en tilfredsstillende byggelånsfinansiering og endelig beslutning om igang-

setting av prosjektet. Dersom selger gjør forbehold gjeldende, skal selger tilbakebetale evt. forskuddsbeløp inklusive opptjente renter. Utover dette har partene intet økonomisk ansvar overfor hverandre. Så snart ovennevnte forbehold er avklart vil kjøper motta en skriftlig melding fra selger. Dersom forbeholdene ikke er avklart innen 1. oktober 2019, eller det blir klart før dette tidspunkt at forbeholdene ikke vil bli oppfylt innen fristen, har selger rett til å annullere kontrakten. Melding om at selger har besluttet å annullere kontrakten må være sendt kjøper innen denne fristen. Kjøper skal i så fall få eventuelt innbetalt forskuddsbeløp inklusive opptjente renter refundert av selger gjennom megler, og stilt §12-garanti vil bli kansellert og returnert garantisten. Utover dette har selger intet ansvar overfor kjøper. Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, og før overtagelse av de enkelte seksjoner, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene. Selger tar forbehold om å foreta endringer/omregulering av omkringliggende bebyggelse og endringer av utomhus-arealer i forhold til det som er presentert for kjøper. Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter. LOV OM HVITVASKING I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for

GRANÅSTOPPEN - 64

medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §147 a, 147 b eller 147c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent. TINGLYSING AV HJEMMEL Dersom annet ikke avtales sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i forbindelse med oppgjøret. Oppgjør forutsetter at det er gjennomført overtagelse og at partene har signert en overtakelsesprotokoll og sendt denne til oppgjørsavdelingen slik som avtalt i kontrakt. SALGSOPPGAVE Opplysningene i prospektet er godkjent av selger.

KONTRAKT Kontraktsmal er utarbeidet og er tilgjengelig hos meglerforetaket. MEGLERS VEDERLAG Megler har avtale med selger om provisjon på kr. 42.500,- og oppgjørshonorar kr. 5.500,- pr. solgte enhet. MEGLER: PROA Eiendomsmegling, Aure & Valskaar AS – org.nr. 980 132 455 Eiendomsmegler MNEF Petter Aure – mob. 450 07 097, mail: paa@proa.no Oppgjør foretas gjennom meglers oppgjørsselskap Aure, Valskaar & Odden AS. SELGER/UTBYGGER: Gartnervegen Eiendom AS Finstadhagen 7 1930 Aurskog Org.nr. 992 570 113

GRANÅSTOPPEN - 65


UTVENDIG OVERFLATE

Leveransebeskrivelse GRANÅSTOPPEN

UTVENDIG - TOMT

BK 4 og BK 5 «Granåsen bolig» Fet kommune

GRANÅSEN BOLIG Prosjektet bebygges med kjedede boliger i rekke med garasje. Denne leveringsbeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for boligene i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner, ­leveringsomfang, fargevalg og materialkvaliteter er ­gjengitt i denne leveringsbeskrivelse.

EIERSEKSJON OG TOMT Tomten BK 4/ BK 5 vil bli organisert som ett seksjonssameie. Vei vil bli tillagt fellesarealet, med felles rett til bruk og felles plikt til drift og vedlikehold. Eiendommene blir seksjonert og hver seksjon får tinglyst rett til del av tomt (privat grunn) som tilhører seksjonen. Se utkast til seksjonsplan. Omtrentlig areal er da oppgitt inkl. boligens avtrykk. Ved seksjonering, krever Kartverket at arealet som boligen legger beslag på ikke medregnes i seksjonens andel av tomt (tomteareal). Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere informasjon om sameiet. Det gjøres oppmerksom på at tomtene har store høydeforskjeller og at utomhusområdet på baksiden av boligene vil ha sin slutning i sterkt skrånet terreng/fjell. 3D illustrasjonene gir inntrykk av et flatere terreng på baksiden enn hva som vil være realiteten. Det tilstrebes å utnytte arealet best mulig men bakhagene vil ha forskjellig størrelse og kvalitet for utnyttelse.

For uten opparbeidelse av tomten for oppføring av boligen, vil tomtene bli opparbeidet med asfalterte innkjøringer/biloppstillingsplasser samt ferdigplen (opparbeides etter årstid). De delene av tomten som er fjell, vil bli levert som ”naturtomt” med synlige knauser. Skråninger mot veiareal eller og lignende som er bratt kan bli opparbeidet med geoduk og pukk i stedet for ferdigplen. Høydesetting og høydetilpasninger mellom ulike arealer (bebyggelse, vei, fellesarealer) er ikke endelig detaljprosjektert og kan derfor avvike fra situasjonsplan og bilder, vist i prospektet. Høydesprang tas fortrinnsvis opp med skråninger av pukk/sprengstein, men det kan også bli aktuelt med støttemurer. Materialvalg for eventuell støttemur er ikke fastsatt. Utforming og omfang av støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og/eller situasjonsplan. Skråninger/støttemurer kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene. Veigrøfter og sideareal på veiene kan bli liggende helt eller delvis på den enkelte tomt.

På vegger påføres vindtette plater der det er utlekting og industriell overflate behandlet bordkledning. Boligenes kledning er maskinelt overflatebehandlet i farge Jotun 865 Dovrebrun transparent, før montering på vegg (synlig spiker). Omrammingsbord/staffasje i samme farge som utvendig kledning. Det kan forekomme enkelte steder som mangler overflatebehandling, så som bordender osv. Dette må behandles av kjøper så snart det lar seg gjøre. Overflatebehandlingen er utført med tostrøkssystem. Det gis ingen garanti for varigheten av behandlingen før nytt strøk må påføres, anbefalt etterbehandling i løpet av første «malersesong» (12 mnd). Vindusbeslag, takrenner, nedløp og lignende leveres i tråd med boligens øvrige stil. Yttertak består av taktro med papptekking.

TILVALG Tilvalgsmuligheter for flere typer fliser, typer parkett osv. (avhengig av tidspunkt og fremdrift). Utbygger har eget tilvalgsprogram som fremlegges etter inngått kontrakt og gir normalt anledning for god individuell tilpassing etter egne ønsker for både fliser, parkett, kjøkkeninnredning, baderom osv. Det er ikke anledning til å endre plassering av vann/avløp og ventilasjon, eller gjøre tilvalg som krever endring i bærende konstruksjoner i boligen som fasader og vegger. Det er ikke anledning til å endre planløsninger. Det er ikke mulig å endre leverandør i de ulike fag.

VINDUER

som standard parkett (trappen er produsert i furu). Det er muligheter for tilvalg på trapp. Karmlister og utforinger på dører leveres hvitmalt i glatt utførelse. Fotlister leveres i eik i tråd med standard parkettleveranse. Listverk utføres med synlig spikring. Smyg rundt vinduer blir utført med sparklet og malt gips, uten listverk.

INNREDNING Størrelse på baderomsinnredning i henhold til plantegning. Innredning leveres med skuffer i hvit høyglans og heldekkende servanttopp. Speil i samme bredde som innredning med lysstripe og bryter. Det leveres for øvrig badekar og opplegg for vaskemaskin i henhold til plantegning. Kjøkkeninnredning leveres Sigdal. Innbygningshvitevarer inngår med: • Innbygningskomfyr • Koketopp (induksjon) • Kjøl/frys (kombiskap) • Oppvaskmaskin Det leveres garderobeskap som vist på tegning i hvit glatt utførelse, samt skyvedørsgarderobe med speilfronter i hall/gang.

OPPVARMING

Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegning, med hvit farge innvendig og mørk farge utvendig.

Det leveres termostatstyrte panelovner i alle soverom og stue/kjøkken. Varmekabler med gulvføler i gang og begge bad. Boligene leveres med stålrørspipe og vedovn av type Sirius 1 eller tilsvarende.

FUNDAMENT

DØRER

VENTILASJON

Boligene fundamenteres på betongsåler og betonggulv på grunn samt lettklinkerbetong eller tilsvarende der vegger står helt eller delvis under terreng. Isoleres etter gjeldende forskrifter. Det vil bli lagt radonsperre i grunnen.

Innvendige dører leveres i hvit utførelse med hvite karmer – i tråd med boligens øvrige stil. Vridere i stål. Ytterdør leveres i mørk utførelse. Balkong/terrassedør leveres med glasskvalitet som vindu.

ISOLASJON

GARASJEPORT

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, bod og kjøkken, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue og soverom). Aggregat plasseres i egnet bod. Det leveres separat kjøkkenventilator fra kjøkkenleverandør.

Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Øvrige konstruksjoner isoleres: Bjelkelag: 150 mm (lydisolering) Innvendige skillevegger: 70 mm

Garasjeport leveres som ”vedlikeholdsvennlig” port av stål/aluminium i mørk utførelse – leddport. Elektrisk portåpner med 2 stk. fjernkontroller inngår.

SENTRALSTØVSUGER

TRAPP OG LISTVERK

RØR OG SANITÆR

Innvendig trapp leveres med hvitmalte vanger og rekkverk, med eikelaserte åpne trinn i tilnærmet samme farge

Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 200 L

GRANÅSTOPPEN - 66

Det leveres sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje. Sugeenhet plasseres i egnet bod.

GRANÅSTOPPEN - 67


BYGGVASK

plasseres i sportsbod. Toalett leveres i standard hvit utførelse (vegghengt). Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det leveres sluk i gulv på bad og i sportsbod. Opplegg for vaskemaskin på bad i plan 1. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass og termostatstyrt dusjbatteri. Det leveres utevannkran i hver boenhet.

EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC. Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter – NEK 400. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig i henhold til NEK 400 utarbeides for hver bolig. Enkelte steder kan kabler være synlige. Opplegg til bredbånd og kabel-tv bestilles av utbygger på vegne av sameiets styre. Det leveres lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. I tillegg leveres 4 stk. utelamper. Det leveres like utelamper til hver bolig. Kjøper står fritt til å velge plassering av stikkontakter og lamper i samråd med elektriker, men må oppfylle krav i henhold til forskrift. Som punkt defineres: • Stikkontakt • Bryter med lampepunkt • Tilkoblingspunkt for jording og likende

Boligen vaskes før overtakelse. En byggvask innebærer at alle flater vaskes, men byggstøv virvles opp, og vil legge seg etter endt vasking. Det må derfor påregnes noe byggstøv på overflater ved overtakelse av boligen. Vinduer vaskes utvendig og innvendig, dersom værforhold tillater det.

som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Videre tas det forbehold om tilleggsdelenes/tomtenes endelige størrelse som fastsettes ved endelig seksjonering. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Strømforsyningsskap kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene.

SIKKERHET

DIVERSE

Det leveres godkjent brannvarslingsanlegg (intern varsling) og brannslukker type pulverapparat.

Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, hvitevarer og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på boligene kan være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. Det vil ikke være fritt fargevalg på egen bolig. Det er krav om bruk av jordfarger i reguleringsbestemmelsene. Utbygger har ofte tilgjengelige visningsboliger i andre prosjekter som benyttes ved salg av boliger. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvikende løsninger i disse boligene. Overflater som fliser, parkett, utvendig kledning og lignende kan ha andre fargenyanser i dette prosjektet enn det som kan være fremvist i en evt. visningsbolig.

AVVIK / ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige løsninger/materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i kontrakt eller bestillingsskjema for tilvalg.

I prosjektet er det krav om lokal håndtering av overvann – altså kan takvann (vann fra takrenner) bli ledet ut på terreng og ikke i lukket rørsystem. Kjøper overtar alt ansvar for vedlikehold på eiendommen så snart boligen er overlevert. Det innebærer også at vanning av ferdigplen er kjøpers ansvar fra den dag denne er levert fra utbygger – uansett når dette arbeidet utføres. Boligen utføres etter toleransekrav fastsatt av SINTEF-Byggforsk detaljblad 520.008.

BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter er ferdigstilt. Asfaltering av veier, gårdsplass osv. på påregnes tilpasset utbyggers samlede utbygging og tilpasset årstid.

PRIVAT VEI/TINGLYSNINGER Kjøper gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst på den enkelte eiendom, rettigheter og plikter i forhold til felles vei, vann/avløpsnett lekeplasser, realsameie osv. herunder eierforhold og drift av disse.

PRISER Prisene på boligene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisene på boligene som ikke er solgt.

Godkjent brannvarsling leveres i hver bolig. Det leveres i tillegg 16 downlights med demper. For øvrige lampepunker leveres ikke lampe. Downlights vil fordeles på bad, gang, kjøkken og stue. Endring av plassering av downlights avtales med prosjektets elektriker, det samme gjelder antall som del av tilvalgsprosessen (mot pristillegg). Det vil etableres el-punkt (med 15 Amp.) i garasje tilhørende den enkelte bolig. Som tilvalg vil det være mulig å bestille el-bil ladepunkt i garasje tilhørende den enkelte bolig.

BALKONG/UTEPLASSER Boligene leveres med balkonger av royalimpregnert treverk i plan 2. Balkongene er “regntett” frem til limtredrager. Drypp og gjennomrenning kan forekomme. Balkong er å anse som utendørs anlegg. Rekkverk i glass og metall. Stolper og dragere til balkong leveres i ubehandlet impregnert treverk. Foran hovedinngang leveres fast dekke.

ROMSKJEMA

FORBEHOLD

Type rom

Tak

Gulv

Vegg

Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger, i slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Kjøkken/stue

Malte gipsplater, farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit.

Soverom

Malte gipsplater, farge hvit.

Alle opplysninger gitt i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Utbygger tar forbehold om bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende

GRANÅSTOPPEN - 68

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit.

Sekundærbad plan 2 Malte gipsplater, farge hvit.

Standard grå flis 20x20 cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge. (Kinetic Grey).

Standard matt hvit flis 20x50 cm (Vitra Plain).

Gang plan 1

Grå fliser 30x60 cm og varmekabler (Zeus Cinza)

Malte gipsplater, farge hvit.

Malte gipsplater, farge hvit.

Garasje Ubehandlet OSB-plate. Betong - ubehandlet

Ubehandlet OSB-plate/ ubehandlet betong

Sportsbod plan 1 Ubehandlet OSB-plate. Betong - ubehandlet

Ubehandlet OSB-plate/ ubehandlet betong

Hovedbad plan 1 Malte gipsplater, farge hvit.

Grå standard flis 30x30 cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge (Zeus Cinza).

Standard «hvit» flis 50x20 cm (Millerighe Bianco Plain).

Gang plan 2

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit.

Bod plan 1 Malte gipsplater, farge hvit. Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater, farge hvit.

Malte gipsplater, farge hvit.

Aurskog 27. februar 2019

GRANÅSTOPPEN - 69


Nabolagsprofil ,

SKOLER, BARNEHAGER

NIVÅ KLASSER /AVD

RIDDERSAND SKOLE

Vurdert av 79 lokalkjente

KM

1-7 KL

12 KL

240

1.8 km

8-10 KL

13 KL

370

1.9 km

SØRUMSAND VIDEREGÅENDE SKOLE

-

36 KL

523 11.8 km

LILLESTRØM VIDEREGÅENDE SKOLE

-

34 KL

800 11.5 km

0-6 ÅR

3 AVD

90

1.2 km

-

4 AVD

68

2 km

0-6 ÅR

4 AVD

70

4.3 km

ØSTERSUND UNGDOMSSKOLE

Roven/Løken

ELEVER /BARN

RAMSTADSKOGEN BARNEHAGE ØSTERSUND BARNEHAGE FETSUND BARNEHAGE

Fetsund er et tettsted og administrasjonssenteret i Fet kommune i Akershus, og ligger omtrent åtte

SPESIELT ANBEFALT FOR

kilometer sørøst for Lillestrøm, like ved Glommas utløp i Øyeren. Stedet danner det første

Familier med barn Etablerere Husdyreiere

naturlige krysningspunktet av Glomma nord for Øyeren, og er et gammelt fergested. Siden 1960 har folkemengden økt med 2% per år. Økningen har kommet som et resultat av utbygde felt med eneboliger som i Hovinhøgda og Løkenåsen, eller som blandet bebyggelse av eneboliger og rekkehus som i Garderåsen.

ROVEN/LØKEN

Vurdert av 79 lokalkjente KVALITET PÅ BARNEHAGENE Dårlig

Varierende

Veldig bra

TRYGGHET DER BARNA FERDES

Opplevd trygghet: 9,1 /10

Veldig trygt

Mange usikre

7.1%

Trygge

Støynivå om dagen

Lite støynivå

13.6%

15.2%

16.9%

VEDLIKEHOLD VEIER

7.6%

17.9%

19.6%

17.1%

Støy dag og natt

Godt vennskap

Trygge, med noen unntak

STØYNIVÅET

42.4%

42.4%

BEFOLKNING

Naboskapet: 7,3 /10

Bra

Lite velholdt

Nokså velholdt

Godt velholdt

VEDLIKEHOLD HAGER Barn (0-12 år)

Kvalitet på skolene: 7,6 /10

Ungdom (13-18 år)

Unge voksne (19-34 år)

Voksne (35-64 år)

Eldre (over 65 år)

OMRÅDE

PERSONER

Kommune: Fet

11555

HUSHOLDNINGER

4836

Grunnkrets: Hval

2578

1068

Lite velholdt

Nokså velholdt

DEMOGRAFI

Godt velholdt

KOLLEKTIVTILBUD

8,2

Dårlig

Ikke så bra

Bra

Veldig bra

TRAFIKK

7,8

Mye Trafikk

Trafikk til tider

Lite trafikk

GATEPARKERING

9,0

Vanskelig

Varierende

Vanskelig til tider

Lett

TURMULIGHETENE

7,1

Kun langs veiene

På gang/sykkelveier Nærhet til skog og mark

AKTIVITETSTILBUD

7,9

Dårlig

Bra

FAMILIESAMMENSETNING

Meget bra

Nabolag

41% er barnefamilier

9,1 6,7

0.7 km

SPORT 1.9 km 5.2 km

3.9 km 9.1 km

Boots apotek Fetsund

3.9 km

Fetsund Vinmonopol

3.9 km

Joker Løkenåsen Spar Fetsund

0.8 km 3.7 km

27.3%

31.9%

29.4%

70% har bolig på over 120 kvm 40% av boligene er nyere enn 20 år 78% bor i enebolig

3.7 km 11.1 km

GRANÅSTOPPEN - 70 For kilder og annen info om Nabolagsprofil se neste side. Copyright © Eiendomsprofil AS 2019

88% av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

Flerfamilier

Par m/barn

Par u/barn

5.6%

Gran

Coop Extra Fetsund Joker Gan

8%

3.5 km

11% eier hytte

21.4%

Svingen stasjon

81% eier sin egen bolig 11.3 km 11.9 km

3.4%

42.5 km

Lillestrøm Torv Fokus Butikksenter

29.7%

41% har inntekt over 400.000

VARER/TJENESTER

3.4%

TRANSPORT

Spenst Fetsund EVO Lillestrøm

8,9

Norge

29% har høyskoleutdanning

Leikvin Golfpark Garderåsen ballplass

6,3

37% er gift

Veldig bra

Oslo Gardermoen

6,0

39.9%

NABOLAGSPROFIL

Enslig m/barn

Enslig u/barn

Informasjon i Nabolagsprofil er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Vurderingene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS eller GRANÅSTOPPEN - 71 Eiendomsprofil AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Kilde: SSB, Norsk Eiendomsinformasjon, Nabolag.no m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2019


Det finnes ikke dårlig vær... På Granåsen er det alltid noe å finne på.

GRANÅSTOPPEN - 72

GRANÅSTOPPEN - 73


voice.as

SALGSANSVARLIG Petter André Aure / Eiendomsmegler MNEF m: 45 00 70 97 / paa@proa.no

G R A N Å S TO P P E N PÅ F E T S U N D Bakke AS

bakke-as.no | granåstoppen.no

Profile for Bakke AS

Prospekt Granåstoppen  

Prospekt Granåstoppen  

Profile for bakkeas