{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

80 nye leiligheter i hjertet av Sørumsand TRINN 2 Linjekvartalet 1


Linjekvartalet

Linjekvartalet

2

3


Velkommen til Sørumsand

Linjekvartalet

Linjekvartalet

4

5


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

6

7


Linjekvartalet

INNHOLD

Innhold ....................................................................................................................9 Velkommen til Linjekvartalet ...........................................................10-11 Området ..................................................................................................... 14-15 Bo i Sørumsand ....................................................................................... 16-17 Kart ................................................................................................................. 18-19 Prosjektet..................................................................................................... 22-23 Arkitektens visjon.................................................................................... 24-25 Velkommen inn ....................................................................................... 26-53 Utomhusplan ............................................................................................. 54-57 Etasjeplaner ............................................................................................... 58-67 Plantegninger med fasader........................................................... 68-131 Husbankfinansiering....................................................................... 132-133 Kjøpe nytt ....................................................................................................... 134 Kjøpsprosess ................................................................................................. 135 Salgsoppgave .................................................................................... 136-143 Leveransebeskrivelse .....................................................................144-149

Det gode livet i Sørumsand

Linjekvartalet

Linjekvartalet

8

9


Meglerne

VELKOMMEN TIL LINJEKVARTALET Vi har gleden av å presentere 80 flotte leiligheter i sentrum av Sørumsand.

Lene Markegård

Tom Z. Bliksmark

Siri Svendsberget

Eiendomsmegler / Daglig leder

Eiendomsmegler / Leder Nybygg

Eiendomsmegler

m: 918 23 923

m: 909 25 904

m: 482 16 227

e: lhm@sem-johnsen.no

e: tzb@sem-johnsen.no

e: ss@sem-johnsen.no

Linjekvartalet trinn 2 er en fortsettelse av suksessprosjektet Linjekvartalet 1. Vi ­bygger ytterligere 80 nye boliger med ­beliggenhet midt i Sørumsand sentrum. Her blir det leiligheter for en hver smak, alle med gode gjennomtenkte plan­ løsninger som gir god plassutnyttelse. Det blir store, lyse og luftige balkonger, og alle boligene får eksklusiv adgang til flotte og solrike felles takterrasser.

Moderne og lettstelt med alt du trenger rett utenfor døra, samt turterreng og tog. Dette er et fint sted å bo!

Parkering i egen garasjekjeller med direkte heis til alle leilighetsplan. Beliggenheten er ettertraktet, midt mellom vakre Glomma og jernbanen.

Sem & Johnsen Prosjektmegling står som megler og har lang erfaring med salg av prosjekterte boliger. Meglerne kjenner prosjektet og nærområdet i Sørumsand godt etter å ha solgt Linjekvartalet 1. Vi bistår med råd og veiledning i kjøps­prosessen.

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi gleder oss til å hjelpe deg. Bakke AS står bak prosjektet. Det er en solid aktør med godt renommé og lang erfaring.

Sørumsand ligger i et vekstområde mellom Oslo og Oslo Lufthavn, noe som gjør at det er forventet et økende prisnivå i dette området.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

10

11


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

12

13


Området

SENTRALT OG PRAKTISK Med servicetilbud og det du trenger i hverdagen rett i nærheten. Sørumsand ligger i Sørum, midt i Akershus. Sørumsand er ­kommunesenteret i kommunen. Det bor ca. 4 600 ­innbygg­ere her. Kommunen er i sterk vekst blant annet ­grunnet sin sentrale plassering i forhold til både G ­ ardermoen og Lillestrøm. Her er det godt å bo og leve, med et stort utvalg av butikker og servicetilbud og det du trenger i hverdagen rett utenfor døra di. Her finnes også gode barnehager og barne- og ungdomsskoler. Det er et aktivt sports-, kultur- og organisasjonsliv, med en rekke aktiviteter og arrangementer. Glomma, som er Norges lengste elv, flyter sakte forbi med alle de muligheter det bringer med seg. Her kan man padle en rolig morgentur, eller forsøke å fiske middagen selv. Eller hva med å rusle i strandkanten? Området ved Bingsfossen er kjent for å være et spesielt vakkert område ved Glomma, og er også kjent som en god fiskeplass. Prøv lykken!

Linjekvartalet

Linjekvartalet

14

15


Sentralt i Akershus

Ca. 30 km (m/bil) GARDERMOEN

Ca. 300 m TAXI

Ca. 100 m BUSS

BO I SØRUMSAND Linjekvartalet ligger i hjerte av ­Sørumsand sentrum. Som kommunesenter i Sørum finnes det en mengde tilbud i området. Det er et godt utvalg av servicetilbud som barneog ungdomsskole, helsesenter, kulturhus, flere butikker, kafeer og treningssenter i nærheten.

Ca. 300 m TOG

50 m TRENTO TRENINGSSENTER

Ca. 100 m SKOLE

Ca. 1000-2000 m TURSTIER

Ca. 150 m KAFE OG SPISESTED

Ca. 100 m HANDEL

Ca. 300 m BADING

Ca. 150 m VINMONOPOL

Ca. 600 m IDRETTSANLEGG

Sørumsand har også en vakker natur som byr på en rekke turmuligheter, både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp flotte skiog lysløyper her. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane. Her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på. Skulle en storbytur friste, er det bare knappe 30 minutter inn til Oslo.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

16

17


Haldenvegen

Gardermoen (25 min)

GLOMMA

Lillestrøm (15 min) Kuskerudnebben

Oslo (30 min)

GLOMM

A

Stubb

gen

en

sbuve

Glom

Slett

a

en

dveg

eru Kusk

Bingfoss Ungdomsskole

1

n

vege

Sørumsand Videregående Skole

Villa

Dagligvareforretninger Restauranter Bakeri Blomsterforretning Frisør Klesforretning Gaver Interiør Vinmonopol m.m.

2

Handlesenter

v

sand

Sørum

egen

171

172 Handlesenter

ge

rve

Bingfoss Stasjon

n

Tertitten Urskog-Hølandsbanen

ke Bla

Sørumsand Stasjon

171

172

Linjekvartalet

Linjekvartalet

18

19


1 2

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

20

21

Kun ment som illustrasjon, avvik vil forekomme.


Linjekvartalet

PROSJEKTET Bygget vil få et spennende arkitektonisk uttrykk med 80 flotte 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Gatebildet i Sørumsand vil bli positivt påvirket av ­arkitekturen og materialvalget i Linjekvartalet 2. Her er det lagt vekt på bruk av naturlige materialer i form av ­spennende trefasader. Alle leilighetene får solrike og romslige balkonger med godt lysinnslipp ­gjennom store vindusflater. Enkelte av leilighetene vil i tillegg få store, private takterrasser med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Flere av balkongene vil bli delvis ­innglasset. Alle boligene har adgang til felles tak­terrasse, samt en privat hage i andre etasje - til glede for alle ­beboerne. Det blir næringslokaler i deler av bygget på gateplan der det er planlagt blant annet bankvirksomhet. P ­ rosjektet har god teknisk standard, og alle leilighetene får p ­ raktiske ­løsninger, hvitevarer inkludert, fjernvarme og lavt ­energiforbruk. Det blir parkeringskjeller med heis til alle leilighetsplan.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

22

23


Linjekvartalet

ARKITEKTENS VISJON Prosjektet ligger sentralt i Sørumsand, med kort avstand til togstasjonen i øst og elven mot nord. Første byggetrinn er et nylig bygget ­boligprosjekt i seks ­etasjer plassert mot nordsiden av ­eiendommen. Bysenteret ligger til vest mens Sørumsandvegen som er hovedveien gjennom byen ligger på syd­siden. Prosjektet blir derfor en viktig del av Sørumsands sentrumsutvikling, og vil være synlig fra lang avstand langs Sørumsandvegen i begge r­etninger.

Boligetasjene fra andre til fjerde er like i volum, mens etasjene over trappes innover for å minimere over­skygging av naboeiendommene.

Første etasje er hovedsakelig næring mens den øverste delen inneholder leiligheter.

De fleste balkongene får i tillegg til et utvendig balkong­areal en innglasset vinterhage, som kan brukes hele året og er beskyttet fra bylivets støy. ­Balkongene blir en del av hovedvolumet med rekkverk i samme trepanel som fasadekledningen forøvrig. Balkongene er bevisst forskjøvet horisontalt mellom etasjene, og skaper et interessant og variert fasadeuttrykk.

Bygget tilbyr en variasjon av leilighetstyper. Fra de kompakte to-roms enhetene i de nedre etasjene til romslig fire-roms med store og åpne takterrasser på de øverste etasjene. Hver leilighet er nøye tegnet med fokus på en effektiv og rasjonell planløsning der mest mulig plass dedikeres til oppholdsrom.

Fasadene er bevisst tegnet med en egen mono­ littisk identitet med store glassfelt og rytmiske plasserte fasadefelt for å skape en egen identitet som fremstår som noe helt annet enn boligetasjene over. Inngangspartiene til boligene er plassert mot den mykere og roligere nordsiden.

Bruken av tradisjonelle, rolige og varige m ­ aterialer skal sammen med et nennsom samtids d ­ etaljering gi arkitekturen en nedpå og tidløs karakter. På denne måten mener vi at arkitekturen etablerer sin egen unike identitet på Sørumsand uten å kreve for mye oppmerksomhet.

Det øvre bygningsvolumet inneholder leiligheter og er utformet for å skape effektive boligplan med ­maksimalt innslipp av dagslys både til de forskjellige enhetene og fellesområdene. Selve bygnings­ volumet skaper to gårdsrom i andre etasje over nærings­arealene. Et gårdsrom vender seg mot sørøst mens det andre vender seg mot nordvest. På denne måten får prosjektet både maksimalt med dagslys og sollys i de felles utearealene både ­morgen og kveld, samt minimalt direkte innsyn mellom l­eilighetene. Gårdsrommene blir således attraktive steder for beboerne, både å ­oppholde seg i og å se ut over fra leilighetene.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Vi håper og tror at prosjektet vil bli et vellykket og ­populært innslag til Sørumsand! GOA Arkitektkontor AS

Linjekvartalet

Linjekvartalet

24

25


leilighetene

Linjekvartalet

Linjekvartalet

26

27


Leilighetene

VELKOMMEN INN

Vri om nøkkelen og stig inn i ditt helt nye hjem. Her får du moderne og gjennomtenkte løsninger som gjør hverdagen enkel, praktisk og behagelig. Kjøkkenet er åpent og lyst og blir levert av et anerkjent norsk fabrikat med hvitevarer inkludert. Her er det mange ­praktiske detaljer og den stilrene hvite overflaten gir et tidløst og luftig preg. Her er det enkelt å skape gode mat­- og kokkeopplevelser. På badet leveres downlights som grunnbelysning - l­ekkert og praktisk. Store moderne liggende fliser på veggen ­sammen med flotte dusjvegger i glass, bidrar til en god start på dagen. Videre blir det hvit baderomsinnredning med heldekkende servanttopp og speil med lys og stikkontakt. På gulvet legges mørk grå flis 20x20 cm, bortsett fra dusj­ sone som får mørk grå flis i størrelse 10x10 cm. På veggen blir det lekker grå flis i 30x60 cm. Både stue og soverom får malte vegger, trestavs lyspigmentert eikeparkett og lister i samme utførelse. Fra stuen er det dør ut til en flott balkong - slipp lyset inn! Det legges vannbåren gulvvarme til de fleste rom, og boligene får balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Behagelig og økonomisk – helt enkelt. Alle boligene leveres med en praktisk sportsbod til å lagre ski, dekk etc i. Det er heis fra garasjen og opp til alle etasjer.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

28

29


Delikate løsninger og gode tilvalgsmuligheter.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

30

31

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

32

33


Lyset som strømmer inn hver dag er en ekstra energikilde!

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

34

35

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Illustrasjon vist med tilvalg. Avvik vil forekomme.

PĂĽ taket kan du lage deg en frodig oase. Hva med et glass vin og en god bok?

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

36

37

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

38

39


Her er det lagt til rette for ĂĽ flytte rett inn med tid til ĂĽ leve livet fullt ut!

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

40

41

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Flotte balkonger til ĂĽ nyte morgenkaffen eller en lun sommerkveld.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 42

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet 43


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

44

45


Nytt og moderne gjør at det blir tid til late dager pü balkongen og lite fokus pü oppussing og vedlikehold i lang tid fremover.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

46

47


En god start pĂĽ dagen starter gjerne pĂĽ badet.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

48

49


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

50

51


Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

52

53


utomhusplan

Linjekvartalet

Linjekvartalet

54

55


Materialer / overflater 1. tre terrassebord 2. gressplen 3. heller / betong heller 4. plantekasse

sser g pla rkerin a p l tak) kke under 60 sy høyde t l e (dobb

5. opparbeidet areal for større beplanting (utforing avklares) 6. hekk med eviggrønne beplanting 7. plassbygget utemøblering

4 3

Inngang 2

Inngang 3

4

Innga

ng 1

4

7 1

5

Ilevegen

felles takterrasse ( 6. e t g )

4 privat takterrasse

gårdsrom 1 ( 2. e t g )

7

2

6

4 7

1

5

4

1

privat takterrasse

privat takterrasse

5 4

4

Tverr

7 privat takterrasse

vege

2

felles takterrasse ( 5. e t g )

4

n 7

gårdsrom 2 ( 2. e t g )

privat takterrasse

1 5 4

4

3 3

5

5

30 sykkel parkering plasser

5 30 sykkel parkering plasser

N

Sørumsandvegen

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@goaark.no | 909 66 186

Linjekvartalet 56

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 16.11.2017

Oppdragsgiver Linjekvartalet Bakke AS 57 Tegning Utomhusplan

Prosjektleder FN

Målestokk 1:250 (A3)

Prosjekterende IV

Revisjon C (2017 11 22)


etasjeplaner

Linjekvartalet

Linjekvartalet

58

59


Linjekvartalet

60

4,5 m2

postkasser

postk asser

7,5 m2

7,5 m2

5,0 m2

bad plassbygges

N

12,5 m2

8,5 m2

11,0 m2

28.11.2018 Plan 1. ETG

12,0 m2

3,0 m2

101 2R 49,5 m2 20,0 m2

m2

102 2R 46,5 m2 22,5

18,0 m2

N

28.11.2018 Plan kjeller

103 2R 42,5 m2

5,0 m2

*

Næring 3 120,5 m2

3,0 m2

4,0 m2

*

Sørumsandvegen

Næring 1 910,5 m2

postkasser

4,5 m2

4,5 m2

3,0 m2

*

37 boder

22 parkering plasser

Sørumsandvegen

43 boder

70 parkering plasser

PLAN 1. ETASJE

Næring 2 125,0 m2

sportsbod

p. plass

sportsbod

p. plass

PLAN KJELLER

postkasser


10,5 m2

9,0 m2

12,5 m2

*

63

*

*

8,5

*

3,0 m2

26,0 m2

7,0

m2

3,0 m2

4,0 m2

1,5 m2

15,0

kt baseres heissesja r info leverandø (1.6 x 2.5m)

8,5 m2

m2

*

14,0 m2

11,0 m2

25,5 m2

3,0 m2

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

8,5 m2

3,0 m2

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

25,5 m2

205 3R 65,5 m2

*

305 3R 65,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

kt baseres heissesja r info leverandø (1.6 x 2.5m)

10,5 m2

7,0 m2

8,5 m2

12,5 m2

3,0 m2

1,5 m2

304 4R 81,5 m2

m2

10,5 m2

19,5 m2

4,5 m2

4,5 m2

303 2R 49,5 m2

19,5

m2

302 2R 49,5 m2

4,0 m2

8,5 m2

m2

15,0 m2

8,5 m2

8,5 m2

3,0 m2

3,0 m2

26,0 m2

4,0 m2

1,5 m2

12,5 m2

3,0

8,5 m2

8,5 m2

3,0 m2

10,5 m2

*

*

10,0 m2

12,5 m2

306 3R 72,0 m2

28,5 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,5 m2

5,0 m2

3,5 m2

11,0 m2

3,0

m2

3,0 m2

5,0 m2

9,0 m2

31,5 m2

22,0 m2

3,0

m2

5,0 m2

5,5 m2

6,5 m2

13,0 m2

9,5 m2

207 * 2R 56,0 m2

22,0 m2

9,0 m2

5,5 m2

6,5 m2

14,0 m2

307 2R * 2 56,0 m 10,0 m2

5,0 m2

3,5 m2

11,0 m2

7,5 m2

3,0 m2

7,5 m2

206 3R 72,0 m2

28,5 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,0 m2

g å r d s r o m 381,0 m2

209 4+R 92,5 m2

31,5 m2

6,5 m2

2,5 m2

10,0

m2

1,0 m2

25,5 m2

15,0 m2

8,5 m2

0,5 m2 9,5 m2

heissesjakt baseres på leverandør info (1.6 x 2.5m)

3,0 m2

7,0 m2

6,5 m2

9,5 m2

10,0 m2

6,5 m2

1,5 m2

2,5 m2

2,5 m2

m2

3,0 m2

14,5 m2

5,0 m2

32,0 m2

5,0

24,0 m2

312 3R * 67,0 m2

22,5 m2

6,5 m2

0,5 m2 9,5 m2

3,0 m2

7,0 m2

6,5 m2

15,0 m2

m2

9,5 m2

2,5 m2

en 20 tré 9.1

1,5 m2

2,5 m2

10,0

3,0 m2

5,0

m2

25,5 m2

311 3R 72,0 m2

11,0 m2

12,0 m2

2,0 m2

5,0 m2

308 3R 76,0 m2 14,0 m2

32,5 m2

m2

310 4R 82,0 m2

6,5 m2

11,5

13,0 m2

10,0

m2

m2

1,0

m2

5,0 m2

32,0 m2

12,0

2,0 m2

208 3R 76,0 m2

2,5 m2

309 4+R 92,5 m2

12,5 m2

14,0 m2

32,5 m2

5,0 m2

210 4R 82,0 m2

17,5 m2

11,5 m2

13,5

211 3R 72,0 m2

8,5 m2

6,5 m2

2,0 m22,0 m2

3,0 m2

1,0 m2

4,5 m2

13,0 m2

28,5 m2

8,5 m2

6,5 m2

2,0 m22,0 m2

3,0 m2

1,0 m2

4,0 m2

13,0 m2

* 31,0 m2

4,0 m2

2,0 m2

11,0

m2

11,5 m2

28,5 m2

4,0 m2

* 31,0 m2

4,0 m2

2,0 m2

7,0 m2

10,0 m2

10,5 m2

9,5 m2

9,0 m2

m2

8,0 m2

11,0 m2

heissesjakt baseres på leverandør info (1.6 x 2.5m)

15,5 m2

29,0 m2

316 3R 73,0 m2

*

5,0 m2

bad plassbygges

5,0 m2

5,0 m2

*

19,5 m2

317 2R 53,5 m2

3,0 m2

12,0 m2

12,0 m2

3,0 m2

20,0 m2

318 2R 49,5 m2

22,0 m2

7,5 m2

319 2R 46,5 m2

*

26,5 m2

6,0 m2

N

11,0 m2

12,5 m2

11,5 m2

7,0 m2

N

13,0 m2

12,0 m2

9,5 m2

8,0 m2

28.11.2018 Plan 2. ETG

19,5 m2

217 2R 53,5 m2

3,0 m2

12,0 m2

12,0 m2

3,0 m2

320 3R 69,0 m2

*

8,5

m2

5,0 m2

bad plassbygges

5,0 m2

5,0 m2

20,0 m2

22,0 m2

7,5 m2

219 2R 46,5 m2

*

218 2R 2 * 49,5 m

8,5 m2

*

26,5 m2

220 3R 69,0 m2

28.11.2018 Plan 3. ETG (typisk etasje plan)

8,5

m2

5,0 m2

0,5 m26,0 m

2

*

3,0

m2

4,0 m2

4,5

m2

2,0 m2

8,5 m2

8,5 m2

5,0 m2

8,0 m2

2,5 m2

19,0 m2

14,0 m2

2

1,0 m2

5,0 m2

3,0 m2

1,0 m2

4,0 m2

12,0

29,0 m2

315 3R 58,5 m2

6,5 m2

2,5 m2

tek

3,0 m2

3,0 m2

5,0 m2

4,5

4,0 m2

m2

2,0 m2

8,5 m2

6,5 m2

3,0 m2

8,0 m2

1,0 m2

0,5 m26,0 m

14,0 m2

20,0 m2

11,0 m2

15,5 m2

1,0 m2

4,0 m2

12,0 m2

216 3R 73,0 m2

7,0 m2

4,5 m2

18,0 m2

10,0 m2

313 314 3R 4+R 72,5 m2 92,0 m2

4,0 m2

14,0 m2

4,5 m2

11,0 m2

10,0 m2

7,0 m2

215 * 2R 47,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

214 213 4+R 3R 72,5 m2 92,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

14,0 m2

g å r d s r o m 304,5 m2

8,5 m2

4,0 m2

*

11,0 m2

9,0 m2

*

29,5 m2

m2

3,0 m2

1,5

204 4R 81,5 m2

8,5 m2

8,5

m2

10,5 m2

19,5 m2

*

4,5 m2

4,5 m2

4,0 m2

203 2R 49,5 m2

19,5 m2

202 2R 49,5 m2

301 4R 89,0 m2

5,0 m2

8,0 m2

8,0 m2

* *

38,5 m2

201 4R 89,0 m2

8,5

m2

m2

212 3R * 67,0 m2

24,0 m2

*

4,5 m2

*

9,5 m2

*

9,5 m2

Linjekvartalet

*

62 *

Linjekvartalet

*

*

*

*

PLAN 3. ETASJE

*

*

*

PLAN 2. ETASJE


9,5 m2

8,0 m2

29,5 m2

8,0 m2

Linjekvartalet 65

* 26,0

14,0

m2

2,5

m2

7,0 m2

7,5 m2

4,0 m2

kt baseres heissesja r info leverandø (1.6 x 2.5m)

*

14,0 m2

8,5 m2

25,5 m2

11,0 m2

3,0 m2

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

25,5 m2

3,0 m2

4,0 m2

6,5 m2

11,5 m2

405 3R 65,5 m2

*

502 3R 65,5 m2

92,0 m2

kt baseres heissesja r info leverandø (1.6 x 2.5m)

8,5 m2

*

28,5 m2

12,5 m2

28,5 m2

*

10,0 m2

503 3R 72,0 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,5 m2

11,0

7,5 m2

3,0 m2

5,0

9,0 m2

22,0 m2

3,0 m2

5,0

m2

5,5

m2

6,5 m2

13,0 m2

9,5 m2

22,0 m2

3,0 m2

5,0 m2

407 * 2R 56,0 m2

9,0 m2

5,5 m2

6,5 m2

504 * 2R 2 56,0 m 10,0 m2

m2

3,5 m2

m2

3,0 m2

5,0 m2

3,5

m2

11,0 m2

7,5 m2

406 3R 72,0 m2

5,0 m2

11,0 m2

10,0 m2

13,0 m2

31,5 m2

2,5 m2

14,0 m2

32,5 m2

10,0 m2

1,0 m2

12,0 m2

2,0 m2

505 3R 76,0 m2

2,5 m2

5,0 m2

31,5 m2

6,5

9,5

2,5 m2

m2

1,5 m2

15,5 m2

m2

0,5 m2 9,5 m2

heissesjakt baseres på leverandør info (1.6 x 2.5m)

7,0 m2

6,5 m2

2,5 m2

10,0 m2

3,0 m2

14,5 m2

5,0 m2

38,5 m2

5,0

m2

25,5 m2

m2

2,0

m2

6,5 m2

2,0

m2

3,0 m2

1,0 m2

4,0 m2

6,5 m2

28,5

m2

4,0 m2

14,0 m2

* 31,0 m2

4,0 m2

2,0 m2

11,0 m2

*

* 31,0 m2

4,0 m2

2,0 m2

11,0 m2

7,0 m2

4,5 m2

4,5 m2

14,0 m2

9,5 m2

9,0 m2

10,0 m2

14,0 m2

510 511 3R 4+R 72,5 m2 92,0 m2

28,5 m2

4,0 m2

14,0 m2

10,0 m2

7,0 m2

1,0

*

9,0 m2

26,5 m2

53,5 m2

14,5 m2

N

11,0 m2

12,5 m2

12,0 m2

7,0 m2

28.11.2018 Plan 5. ETG

N

11,0 m2

28.11.2018 Plan 4. ETG

19,5 m2

417 2R 53,5 m2

3,0 m2

12,0 m2

12,0 m2

3,0 m2

512 4+R 119,5 m2

*

8,5 m2

5,0 m2

bad plassbygges

5,0 m2

5,0 m2

20,0 m2

418 2R 2 * 49,5 m

22,0 m2

7,5 m2

419 2R 46,5 m2

*

420 3R 69,0 m2

takterrasse 50,0 m2

3,0 m2

5,0 m2

8,0 m2

8,5 m2

5,0 m2

3,0 m2

4,0 m2

4,5 m2

2,0 m2

8,5 m2

6,5 m2

felles takterrasse 235,5 m2

heissesjakt baseres på leverandør info (1.6 x 2.5m)

15,5 m2

m2

3,5 m2

13,5 m2

416 3R 73,0 m2

29,0 m2

2,5 m2

3,0 m2

5,0 m2

8,0

m2

1,0 m2

6,0 m2 0,5 m2

14,0 m2

19,0 m2

8,0 m2

11,0 m2

heissesjakt baseres på leverandør info (1.6 x 2.5m)

15,5 m2

1,0 m2

4,0 m2

12,0 m2

415 3R 58,5 m2

6,5 m2

7,0 m2

4,5 m2

7,0 m2

413 414 3R 4+R 72,5 m2 92,0 m2

4,0 m2

4,0 m2

2,0 m22,0 m2

3,0 m2

1,0 m2

4,0 m2

13,0 m2

13,0 m2

8,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

3,0 m2

509 3R * 67,0 m2

24,0 m2

13,0 m2

15,0 m2

10,0 m2

0,5

411.8

heissesjakt baseres på leverandør info (1.6 x 2.5m)

9,5 m2

bod

8,5 m2

3,0 m2

7,0 m2

6,5 m2

9,5 m2

2,5 m2

6,5 m2

1,5 m2

2,5 m2

508 3R 72,0 m2

11,0 m2

507 4R 82,0 m2 506 4+R 92,5 m2

12,5 m2

11,5 m2

13,0 m2

10,0 m2

1,0 m2

5,0 m2

3,0 m2

5,0 m2

25,5 m2

411 3R 72,0 m2

32,0 m2

12,0 m2

2,0 m2

408 3R 76,0 m2 14,0 m2

32,5 m2

5,0 m2

410 4R 82,0 m2

6,5

409 4+R 92,5 m2

12,5 m2

m2

11,5 m2

12,5 m2

412 3R * 67,0 m2

24,0 m2

4,0 m2

*

4,0 m2

2,5 m2

3,0 m2

4,0 m2

7,5 m2

7,0 m2

3,0 m2

4,0 m2

takterrasse 92,0 m2

45,5 m2

3,0 m2

8,5 m2

8,5 m2

15,0 m2

10,5 m2

8,5 m2

8,5 m2

12,5 m2

m2

m2

3,0 m2

3,0

1,5 m2

1,5

m2

404 4R 81,5 m2

8,5 m2

10,5 m2

19,5 m2

501 4+R 112,5* m2

12,5 m2

*

4,5 m2

4,5 m2

4,0 m2

403 2R 49,5 m2

19,5 m2

402 2R 49,5 m2

9,0 m2

* *

8,5 m2

401 4R 89,0 m2

8,5 m2

*

10,5 m2

*

*

4,5 m2

*

64 *

*

*

Linjekvartalet

*

PLAN 5. ETASJE

*

*

*

PLAN 4. ETASJE


46,5 m2

takterrasse 46,5 m2

85,5 m2

takterrasse 85,5 m2

*

48,5 m2

9,5 m2

601 4+R 122,0 m2

8,5 m2

17,0 m2

8,0 m2

2,5 m2

m2

3,0 m2

2,5

4,5 m2

6,5

10,5 m2

2,5 m2

12,5 m2

7,0 m2

3,0 m2

4,0 m2

5,0 m2

32,0 m2

603 4R 82,0 m2

45,0 m2

602 4+R 104,5 m2

12,5 m2

m2

m2

7,5 m2

23,0 m2

6,0 m2

6,5 m2

9,5 m2

2,5 m2

4,0 m2

10,0 m2

3,0 m2

2,5

m2

0,5 m2

604 4+R 92,0 m2

35,0

2,5 m2

15,0 m2

12,5 m2

*

*

6,5 m2

10,5 m2

heissesjakt baseres pü leverandør info (1.6 x 2.5m)

5,0 m2

14,0 m2

3,0 m2

10,0 m2

1,5 m2

6,5 m2

7,5 m2

*

*

33,5 m2

50,0 m2

takterrasse 50,0 m2

605 4R 87,0 m2

felles takterrasse 250,0 m2

PLAN 6. ETASJE

Linjekvartalet Linjekvartalet

66 67

28.11.2018 Plan 6. ETG

N


fasader og plantegninger

Linjekvartalet

Linjekvartalet

68

69


BLAKER SPAR EBANK

NÆRING

Fasade Vest

Fasade Sør BLAKER SPAR EBANK

Fasade Sør

NÆRING

FASADE SØR

FASADE VEST

Fasade Vest

3

2

FASADE ØST

1

FASADE NORD

Fasade Nord

3

2

1

Fasade Øst

Fasade Øst

Linjekvartalet 70

Linjekvartalet

Fasade Nord

71


TYPE 1 – 209

TYPE 3 – 210

4-ROMS

4-ROMS

BRA 91 kvm P-rom: 85 kvm

P-rom: 77 kvm 2 .

Etasje: 2. etg

6. etg

Terrasse: 14 kvm

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

Etasje: 2. etg

etg

4R Type 3 (1 stk)

2. etg: 210 Terrasse: 17,5 kvm BRA: P-rom:

N

BRA: P-rom:

N

BRA: 81 kvm

N

121,0 m2 115,0 m2

81,0 m2 77,0 m2

2. etg 3,0 m2 4+R Type 1 (1 stk) bod tek 2. etg: 209 BRA: P-rom:

bod

91,0 m2 85,0 m2

tek

*

23,0 m2

15,0 m2

N

4,5 m2

7,0 m2

Terrasse 14,0 m2

23,0 m2 3,0

m2

6,5 m2

4,5 m2

2,5 m2

32,0 m2 tek

7,0 m2

N

2,5 m2

6,5 m2

5,0 m2 tek

48,5 m2

12,5 m2

5,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,0 m2

2,0 m2

6,5 m2 2,5 m2

Prosjekt

G.nr/b.nr

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

1

2

3

4

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

walk-in/ bod

15,0 m

12,0 m2 N

Balkong 9,5 m2

GOA ARKITEKTKONTOR AS

Tegnet dato 18.05. 2017 Målestokk 1: 100 (A3)

0

Revisjon H (20.11. 2017)

2. etg 4+R Type 1 (1 stk) 2. etg: 209

0

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

91,0 m2 85,0 m2

72

10,0 m2

12,5 m2 N

0

6,5 m2

9,5 m2

1,0 m2 bod

*

3,0 m2 walk-in/ bod

Terrasse 17,5 m2

Takter r as s e 46,5 m2

31,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 bod

10,0 m2

5,0 m2

*

tek

3,0 m2 bod tek

1

2

3

4

5m

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 1 2 3 66 1864

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende IV

Tegnet dato

2 .18.05. e t2017 g

Målestokk 1: 100 (A3)

4R Type 3 (1 stk) Revisjon 2. etg: 2102017) H (20.11. BRA: P-rom:

Linjekvartalet

81,0 m2 77,0 m2

73

Revisjon H (20.11. 2017)

0

1


TYPE 4 – 302

TYPE 1 – 309

2-ROMS

4-ROMS

N

BRA 49 kvm

3. etg

P-rom: 43,5 kvm

BRA: 91 kvm

N

P-rom: 85 kvm

2R Type 4 (1 stk) 3. etg: 302

6. etg

BRA: P-rom: 4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

Balkong: 9 kvm

BRA: P-rom:

Etasje: 3. og 5. etg

49,0 m2 43,5 m2

Balkong: 13 kvm

121,0 m2 115,0 m2

15,0 m

Etasje: 3. etg

3/5. etg

3,0 m2 bod tek

8,5 m2 bod

tek

N

tek

4+R Type 1 (2 stk) 3,0 m2 3, 5. etg: 309, 506 bod tek BRA: 91,0 m2 P-rom: 85,0 m2

8,5 m2 bod

10,0 m2

5,0 m2

3,0 m2

*

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

15,0 m2

N

4,5 m2

7,0 m2

tek

Takter r as s e 46,5 m2 4,5 m2

31,5 m2

Balkong 13,0 m2

*

2,5 m2

6,5 m2

1,0 m2 bod

2,5 m2

5,0 m2

19,5 m2 48,5 m2

8,0 m2

tek

12,5 m2

2,0 m2

*

12,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

6,5 m2 2,5 m2

N

12,0 m2

walk-in/ bod

Balkong 9,5 m2

Balkong 9,0 m2

Innglasset

N

3,0 m2 walk-in/ bod

23,0 m2 3,0 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO Prosjekt post@ goaark.no | 909 66 186 Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

0

1

1

2

2

3

3

4

4

5m

5m

GOA ARKITEKTKONTOR AS

3. etg 2R Type 4 (1 stk) 3. etg: 302 BRA: P-rom:

Revisjon H (20.11. 2017)

0

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Linjekvartalet

49,0 m2 43,5 m2

74

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder Målestokk 1: 100 (A3) FN G.nr/b.nr Tegnet dato Prosjekterende Revisjon 18.05. 2017 IV H (20.11. 2017) Prosjektleder Målestokk 1: 100 (A3) FN N Prosjekterende Revisjon IV H (20.11. 2017)

Oppdragsgiver Bakke AS Prosjekt Tegning Linjekvartalet Sør Leilighet planer Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer

3/5. etg 0

4+R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 309, 506

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

91,0 m2 85,0 m2

75

1


TYPE 3 – 310

TYPE 4 – 311/508

4-ROMS

3-ROMS

BRA: 81 kvm

BRA: 71 kvm

N

P-rom: 77 kvm

P-rom: 65,5 kvm N

Etasje: 3. og 5. etg Balkong: 12,5 kvm

3/5. etg

BRA: P-rom:

Etasje: 3. og 5. etg

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

Balkong: 13 kvm 3/5.

BRA: P-rom:

4R Type 3 (2 stk) 3, 5. etg: 310, 507

N

6. etg

etg

3R Type 4 (2 stk) 3, 5. etg: 311, 508

121,0 m2 115,0 m2

BRA: P-rom:

81,0 m2 2 3,0 77,0mm2 bod tek

71,0 m2 65,5 m2 2 3,0 m

bod

tek

tek

tek

2, 0

bod

*

23,0 m2 7,0 m2

6,5 m2

32,0 m2

*

Balkong 12,5 m2

3,0 m2 2,5 m2 bod Takter r as s e 46,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

6,5 m2

1,5 m2

tek

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

25, 5 m2

23,0 m2 3,0 m2

*

4,5 m2

tek

Balkong 13, 0 m2

0,5 m2 bod

2,5 m2

9,5 m2

48,5 m2

9,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

N

12,5 m2

5,0 m2

m

8,0 m2

12,5 m2

N

11, 5 m2

5,0 m2

10,0 m2

2,5 m2

7,0 m2

bod N

15,0 m

N

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

Balkong 9,5 m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør 0

Revisjon H (20.11. 2017) 0

3/5. etg 4R Type 3 (2 stk) 3, 5. etg: 310, 507

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

81,0 m2 77,0 m2

76

1

2

3

4

1

Prosjekt

2 3 4 5m GOA ARKITEKTKONTOR AS Linjekvartalet Sør

Sommerrogata 17 Oppdragsgiver 0255 OSLO Bakke AS 5 mpost@ goaark.no | 909 66 186 Tegning Leilighet planer

Oppdragsgiver Bakke AS G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Tegning Leilighet planer Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende IV 3

/5

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

0

Revisjon e t g2017) . H (20.11.

3R Type 4 (2 stk) 3, 5. etg: 311, 508

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

Revisjon H (20.11. 2017)

71,0 m2 66,0 m2

77

1


TYPE 1 – 401

TYPE 1 – 405 N

4-ROMS

3-ROMS

2/4. etg 3R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 205, 405

BRA: 88,5 kvm P-rom: 84,5 kvm

6. etg

Etasje: 4. etg

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

Balkong: 13 kvm

bod

BRA: P-rom:

2

4R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 201, 401

64,5 m2 60,0 m2 8, 5 m

4. etg Balkong: 9,52 /kvm og 4,5 kvm

BRA: P-rom:

P-rom: 60 kvm

N

Etasje: 2. og 4. etg

BRA: P-rom:

BRA 64,5 kvm

N

121,0 m2 115,0 m2

9,0 m2

88,5 m2 84,5 m2 3,0 m2 bod tek

6,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek

tek

Balkong 4,5 m2

4,0 m2

*

23,0 m2 4,5 m2

23,0 m2 3,0 m2

Balkong 9,5 m2

*

4,5 m2

7,0 m2

7,0 m2

Takter r as s e 8,5 m2 46,5 m2

8,5 m2

tek

2,5 m2 29,5 m2

48,5 m2

12,5 m2

*

tek

1,5 m2 4,0

3,0 m2 bod

m2

11,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,0 m2

12,5 m2

N

15,0 m2

Balkong 9,5 m2

bod

3,0 m2

*

tek

bod

2,5 m2

10,5 m2

Innglasset 3,0 m2 walk-in/ bod

3,0 m2 bod

26,0 m2

N

Balkong 14,0 m2

N

Balkong 10,5

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS Oppdragsgiver Sommerrogata 17

0

Bakke AS GOA1 ARKITEKTKONTOR 2 3 4 AS 5 m 0255 OSLO Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

Prosjekt Linjekvartalet Sør 0 0

1

2

3

4

5m

1

Prosjekt Linjekvartalet Sør 2 3 Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer

4

5m

Oppdragsgiver Tegnet dato G.nr/b.nr 18.05. 2017 Bakke AS

2/4. etg

4R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 201, 401

3R Type 1 (2 stk) 2, 4. etg: 205, 405

Linjekvartalet

88,5 m2 84,5 m2

78

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Revisjon H (20.11. 2017)

2/4. etg

BRA: P-rom:

Tegnet dato 18.05. 2017

N Prosjekterende IV

Tegning Prosjektleder Målestokk FN Leilighet planer 1: 100 (A3) Prosjekterende IV

G.nr/b.nr

BRA: P-rom:

Linjekvartalet

64,5 m2 60,0 m2 79

Revisjon H (20.11. 2017)


TYPE 2 – 406

TYPE 3 – 408

3-ROMS

3-ROMS

N

N

2/4. etg

BRA: 71 kvm

BRA: 75,5 kvm

N

P-rom: 66,5 kvm

3R Type 2 (2 stk) 2, 4. etg: 206, 406

P-rom: 69,5 kvm

Etasje: 2. og 4. etg

6 . e t g 71,0 m2 BRA: P-rom: 66,5 m2

Etasje: 4. etg

Balkong: 10,5 kvm

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601 BRA: P-rom:

3,0 m2 bod tek

4. etg

Balkong: 13 kvm

3R Type 3 (1 stk) 4. etg: 408 BRA: P-Rom:

75,5 m2 69,5 m2

121,0 m2 115,0 m2

3,0 m2 bod tek

10,0 m2 6,5 m2 tek

tek

5,5 m2

11,0 m2

*

23,0 m2 3,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

5,0

4,0 m2

m2

5,0

4,5 m2

7,0 m2

tek

3,0 m2 bod

2

12, 0

m2

bod 3,0 m2

48,5 m2

8,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

12,5 m2

* N

Balkong 13,0 m2

Innglasset

14,0 m2

Balkong 9,5 m2

7,5 m2

wa lkbo in/ d

5,0 m2

2,5 m2

12,5 m2

2

6, 5 m m2

32,5 m2

28,5 m2

3,0 bod

2, 0

m2

* m2

3,0 m2 walk-in/ bod

3,0 m2

walk-in/bod Takter r as s e 46,5 m2

tek

2,5 m2

23,0 m2

2, 5 m

*

11,0 m2

15, 0

1, 0 m2 bo d

m2

*

tek

5, 0

22,0 m2 10,0 m2

N

Balkong 10,5 m2

Innglasset

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 Prosjekt Linjekvartalet Sør

0

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

1

2

3

4

5m

1

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjekterende IVG.nr/b.nr

Revisjon dato HTegnet (20.11. 2017) 18.05. 2017

Tegning GOA ARKITEKTKONTOR AS Prosjektplaner Leilighet Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

Prosjekt Linjekvartalet Sør

2

3

4

5m

Linjekvartalet Sør

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer

2/4. etg

4. etg

3R Type 2 (2 stk) 2, 4. etg: 206, 406

3R Type 3 (1 stk) 4. etg: 408

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

71,0 m2 66,5 m2

80

BRA: P-Rom:

Linjekvartalet

75,5 m2 69,5 m2

81

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

0


TYPE 1 – 409

TYPE 5 – 412

4-ROMS

3-ROMS

BRA: 91 kvm

BRA: 66,5 kvm

N

P-rom: 85 kvm

P-rom: 61,5 kvm

Etasje: 4. etg

N

Balkong: 13 kvm 4. etg

Etasje: 4. etg

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

Balkong: 10,5 kvm

BRA: P-rom:

4+R Type 1 (1 stk) 4. etg: 409 BRA: P-rom:

6. etg

121,0 m2 115,0 m2

N

4. etg 3R Type 5 (1 stk) 4. etg: 412

91,0 m2 3,0 m2 85,0 m2 bod tek

BRA: P-rom:

10,0 m2

5,0 m2

tek

66,5 m2 61,5 m2

3,0 m2 bod tek

tek N

15,0 m2

*

23,0 m2

31,5 m2

4,5 m2

7,0 m2

Balkong 13,0 m2

Takter r as s e 46,5 m2 1,0 m2 bod

23,0 m2 3,0 m2

4,5 m2

7,0 m2

6,5 m2

8,5 m2

24,0 m2

Ba lk 10 , ong 5 m2

5,0 m2

N

12,5 m2

2,0 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

6,5 m2 2,5 m2

2,5 m2

12,0 m2

48,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,0 m2

walk-in/ bod

13,0 m2

*

tek

2,5 m2

8,5 m2

12,5 m2

4,0 m2 tek N

Ba lko ng

Balkong 9,5 m2

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

4+R Type 1 (1 stk) 4. etg: 409

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

91,0 m2 85,0 m2

82

bod

m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør 0

Revisjon H (20.11. 2017) 0

4. etg

25 ,5

1

2

3

4

1 2 3 Prosjekt Linjekvartalet Sør

Oppdragsgiver Bakke AS 5m Sommerrogata 17 Tegning 0255 OSLO Leilighet planer post@ goaark.no | 909 66 186

4

GOA ARKITEKTKONTOR AS

5m

Oppdragsgiver Bakke AS G.nr/b.nr Tegning Tegnet dato 18.05. 2017 Leilighet planer Prosjektleder Målestokk 1: 100 (A3) FN Prosjekterende IV

3,0 m2

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

Revisjon 4. etg H (20.11. 2017)

Revisjon H (20.11. 2017)

0

3R Type 5 (1 stk) 4. etg: 412 BRA: P-rom:

1,0 m2

Linjekvartalet

66,5 m2 61,5 m2

83

1

2


TYPE 1 – 502

TYPE 2 – 503

3-ROMS

3-ROMS

N

N

3/5. etg

BRA: 64,5 kvm

N

3R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 305, 502

P-rom: 60 kvm

BRA: P-rom:

Etasje: 3. og 5. etg

64,5 m2 6. etg 60,0 m2

Balkong: 11 kvm

BRA: 71 kvm

3/5. etg

P-rom: 66,5 kvm

3R Type 2 (2 stk) 3, 5. etg: 306, 503

Etasje: 3. og 5. etg

BRA: P-rom:

Balkong: 12,5 kvm

2

8, 5 m

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

71,0 m2 66,5 m2

BRA: P-rom:

121,0 m2 115,0 m2

bod

3,0 m2 bod tek

3,0 m2 bod tek

8,5 m2 6,5 m2

10,0 m2 m2

tek

tek

11,0 m2

11,0 m2

*

23,0 m2 4,5 m2

23,0 m2 3,0 m2

4,0 m2 Takter r as s e 46,5 m2

7,0 m2

*

4,5 m2

3,5 m2

7,0 m2

5,0 m2

4,0 m2

walk-in/bod

5,0 m2

*

tek

2,5 m2

2,5 m2 3,0 m2 bod

25,5 m2 3,0 m2 walk-in/ bod

bod

12,5 m2

48,5 m2

8,0 m2

28,5 m2

3,0 m2 bod

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

12,5 m2

3,0 m2 bod

11,5 m2 N 2

Balkong 9,5 m2

7,5 m2

Innglasset

Balkong 11,0 m2

N

N N

Prosjekt Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS

GOA ARKITEKTKONTOR AS

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

Prosjekt Linjekvartalet Sør

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Tegnet dato 18.05. 2017

G.nr/b.nr

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

1

2

0

3

1

4

2

Oppdragsgiver Bakke AS Sommerrogata 17 Tegning 0255 OSLO Leilighet planer | 909 66 186 post@ goaark.no Prosjekt Linjekvartalet Sør

5m

3

4

5m

Prosjekterende IV

Tegning Leilighet planer

3R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 305, 502

3R Type 2 (2 stk) 3, 5. etg: 306, 503

Linjekvartalet 84

Revisjon J (29.11. 2017) G.nr/b.nr Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Oppdragsgiver Bakke AS

3/5. etg

64,5 m2 60,0 m2

Målestokk 1: 100 (A3)

Prosjektleder FN

3/5. etg

BRA: P-rom:

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

Balkong 10,0

Balkong 12,5 m2

Innglasset

71,0 m2 66,5 m2

85

Tegnet dato 18.05. 2017 Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)


TYPE 3 – 505

TYPE 6 – 504 2-ROMS

3-ROMS

N

N

3/5. etg

BRA: 54,5 kvm

BRA: 75,5 kvm

N

P-rom: 50 kvm

2R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 307, 504

Etasje: 3. og 5. etg

BRA: P-rom:

Balkong: 10 kvm

3R Type 3 (2 stk)

etg 6 . m2 54,5 50,0 m2

3, 5. etg: 308, 505 Etasje: 3. og 5. etg BRA-S: Balkong: 14,5 kvm P-Rom:

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601 BRA: P-rom:

3/5. etg

P-rom: 69,5 kvm

6, 5 m

121,0 m2 115,0 m2

75,5 m2 69,5 m2

2

3,0 m2 bod tek

5, 0

3,0 m2 bod tek

tek

5,5 m2

tek

*

tek

5,5 m2

11,0 m2

*

23,0 m2 4,5 m2

7,0 m2

tek

walk-in/bod

2, 5 m

*

9,0 m2

3,5 m2

1, 0 m2 bo d

m2

2, 0 2

23,0 m2 3,0 m2

4,5 m2

wa lkbo in/ d

2

12, 0

m2

32,5 m2

7,0 m2

5,0 m2 Takter r as s e 46,5 m2

6, 5 m m2

5,0 m2

5,0 m2 bod 3,0 m2

2,5 m2

bod 3,0 m2

2,5 m2

tek

3,0 m2 walk-in/ bod

tek

tek

*

3,0 m2 bod

12,5 m2

48,5 m2

8,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

12,5 m2

*

Innglasset 14,0 m2

N

22,0 m2

Balkong 9,5 m2

7,5 m2

10,0 m2

N

Balkong 10,0 m2

Innglasset

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 Prosjekt Linjekvartalet Sør

0

GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Balkong 14,5 m2

22,0 m2

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

1

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Prosjekt Leilighet planer Linjekvartalet Sør

Prosjekterende Revisjon IV G.nr/b.nr J (29.11. 2017) Tegnet dato 18.05. 2017

Bakke GOA AS AS 3 ARKITEKTKONTOR 4 5m

2

0

Prosjekt Linjekvartalet Sør

Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 1

2

3

4

5m

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Oppdragsgiver Bakke AS Tegning Leilighet planer

3/5. etg

3/5. etg

2R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 307, 504

3R Type 3 (2 stk) 3, 5. etg: 308, 505

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

54,5 m2 50,5 m2

86

Linjekvartalet

BRA-S: P-Rom:

75,5 m2 69,5 m2

87

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

0

1


TYPE 1 – 506

TYPE 5 – 509

4-ROMS

3-ROMS

BRA: 91 kvm

BRA 66,5 kvm

N

P-rom: 85 kvm

P-rom: 61,5 kvm N

Etasje: 5. etg Balkong: 13 kvm

3/5. etg

6. etg

Etasje: 5. etg

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

Balkong: 11 kvm

BRA: P-rom:

4+R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 309, 506

121,0 m2 115,0 m2

N

3/5. etg

BRA: 91,0 m2 3,0 m2 P-rom: 85,0 m2 bod tek

3R Type 5 (2 stk) 3, 5. etg: 312, 509 BRA: P-rom:

10,0 m2

5,0 m2

tek

3,0 m2 bod tek 66,5 m2 61,5 m2

tek

N

15,0 m2

N

23,0 m2

*

31,5 m2

4,5 m2

23,0 m2 3,0 m2

4,5 m2

7,0 m2 Takter r as s e 46,5 m2

Balkong 13,0 m2

7,0 m2

1,0 m2 bod

8,5 m2

24,0 m2 Balkong 11,0 m2

6,5 m2

5,0 m2 tek

2,0 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

2,5 m2

6,5 m2

12,5 m2

2,5 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

12,0 m2 48,5 m2

walk-in/ bod

8,0 m2

12,5 m2

8,5 m2 4,0 m2 Ba lko ng m2

N

Balkong 9,5 m2

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

N Prosjekterende IV

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

G.nr/b.nr

4+R Type 1 (2 stk) 3, 5. etg: 309, 506 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

91,0 m2 85,0 m2 88

tek

25 ,5

0

Revisjon H (20.11. 2017) 1

2

3

1

4

2

5m

3 Prosjekt 4 5m Linjekvartalet Sør Oppdragsgiver Bakke AS

Tegning AS GOA ARKITEKTKONTOR Leilighet planer Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

3,0

m2

bod

m2

Prosjekt Linjekvartalet Sør

0

3/5. etg

13,0 m2

*

2,5 m2

G.nr/b.nr

Oppdragsgiver Bakke AS G.nr/b.nr Tegning Leilighet planer Prosjektleder FN Prosjekterende IV 3/5.

Prosjektleder Tegnet FN dato N 18.05. 2017 Prosjekterende IV Målestokk 1: 100 (A3)

1,0 m2

Tegnet dato 18.05. 2017 Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

Revisjon

e t gH (20.11. 2017) 0

3R Type 5 (2 stk) 3, 5. etg: 312, 509 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

66,5 m2 61,5 m2

89

1

2


TYPE 6 – 510

TYPE 5 – 601 N

3-ROMS

4-ROMS

3/5. etg

BRA: 71,5 kvm

3R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 313, 510

P-rom: 66,5 kvm

BRA: P-rom:

* Hele balkong til leilighet 313 kan glasses inn som tilvalg

P-rom: 115 kvm

71,5 m2 66,5 m2

N

Etasje: 3. og 5. etg

6. etg

Balkong: 10 kvm

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601

* Hele balkong til leilighet 313 kan glasses inn som tilvalg

BRA: 121 kvm

N

Etasje: 6. etg

BRA: P-rom:

Terrasse + balkong: 46,5 + 9,5 kvm

6. etg

121,0 m2 115,0 m2

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601 BRA: P-rom:

3,0 m2 bod tek

121,0 m2 115,0 m2

3,0 m2 bod tek

tek

3,0 m2 bod tek

tek

14,0 m2

13,0 m2

tek

23,0 m2

walk-in/bod

8,5 m2

4,5 m2

4,0 m2

7,0 m2

1,0

23,0 m2 3,0 m2

4,0 m2 Takter r as s e 46,5 m2

4,0 m2 bod

*

7,0 m2

*

23,0 m2 3,0 m2

4,5 m2

7,0 m2

Takter r as s e 46,5 m2

m2

2,5 m2

2,5 m2 28,5 m2

3,0 m2

12,5 m2

48,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

4,5 m2

8,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

2,5 m2 12,5 m2

bod 2,0 m2

2,0 m2

48,5 m2

8,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

12,5 m2

N

tek

Balkong 9,5 m2 N

Balkong 9,5 m2 6,5 m2

Balkong 10,0 m2

Innglasset

N

N

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no Tegning| 909 66 186 Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

3/5. etg 3R Type 6 (2 stk) 3, 5. etg: 313, 510

* Hele balkong til leilighet 313 kan glasses inn som tilvalg

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

71,5 m2 66,5 m2

90

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

1

0

2

1

3

2

4

3

5m

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende IV

Revisjon H (20.11. 2017)

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

N Prosjekterende IV

Tegning Leilighet planer

Prosjekt Linjekvart

Revisjon H (20.11. 2017) 0

6. etg 4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601 BRA: P-rom:

Linjekvartalet

121,0 m2 115,0 m2 91

1

2

3

4

5m

Oppdrags Bakke AS

Tegning Leilighet p


TYPE 6 – 602

TYPE 3 – 603

4-ROMS

4-ROMS

N

stk)

BRA 103,5 kvm

03,5 m2 9,5 m2

BRA: 81 kvm

N

P-rom: 99,5 kvm

P-rom: 77 kvm

Etasje: 6. etg

6. etg

Takterrasse: 85,5 kvm

4+R Type 5 (1 stk) 6. etg: 601 BRA: P-rom:

Etasje: 6. etg

N

Balkong: 12,5 kvm

6. etg

tek

121,0 m2 115,0 m2

4R Type 3 (1 stk) 6. etg: 603 BRA: P-rom:

3,0 m2 bod tek

N

5, 0

9, 5 m

m2

3,081,0 m2 m2 77,0 m2 bod tek

2

tek

tek

2,5 m2

*

23,0 m2 4,0 m2

4,5 m2

10 , 0

N

m2

3,0 m2 bod

23,0 m2 3,0 m2

7,0 m2

6,5 m2

4,5 m2

Takter r as s e 46,5 m2

9,5 m2

*

2,5 m2

Balkong 12,5 m2

2,5 m2

10,5 m2 45,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

8,5 m2

48,5 m2 3,0 m2 bod

12,5 m2

8,0 m2

6,5 m2

tek

6,0 m2

Takter r as s e 85,5 m2

2,5 m2

32,0 m2

7,0 m2

*

17,0 m2

3,0 m2 walk-in/ bod

5,0 m2

12,5 m2

10,0 m2

tek

tek N

Balkong 9,5 m2

2

KTKONTOR AS 0

09 66 186

Prosjekt

Linjekvartalet Sør GOA ARKITEKTKONTOR AS

0

1

2

3

4

Oppdragsgiver Sommerrogata 17 Bakke AS 5 m 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186 Tegning Leilighet planer

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3) Revisjon H (20.11. 2017)

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende IV

Revisjon H (20.11. 2017)

0

1

2

3

4

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

6. etg

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

0

6. etg

4+R Type 6 (1 stk) 6. etg: 602

4R Type 3 (1 stk) 6. etg: 603

BRA: P-rom:

BRA: P-rom:

Linjekvartalet

103,5 m2 92 99,5 m2

Revisjon H (20.11. 2017)

Linjekvartalet

81,0 m2 77,0 m2

93

1


TYPE 7 – 604 4-ROMS

N

BRA 91 kvm 6. etg P-rom: 86,5 kvm 4+R Type 7 (1 stk) 6. etg: 604

Etasje: 6. BRA: etg P-rom:

91,0 m2 86,5 m2

Balkong: 12,5 kvm

2

m 7, 5

3,0 m2 bod tek

2

*

m 1, 5

tek

0 14,

7,5 m2

2

m

2

m 6, 5

23,0 m2 5, 0

4,5 m2

2

m 9, 5

2

m

7,0 m2

Balkong 12,5 m2

tek

2

m

35,0 m2

2,5 m2

*

3,0 m2 walk-in/ bod

3, 0

tek

12,5 m2

bod 0,5 m2

N

10,5 m2 15,0 m2

2,5 m2 walk-in/ bod

4,0 m2

6,5 m2

2,5 m2

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

GOA ARKITEKTKONTOR AS Sommerrogata 17 0255 OSLO post@ goaark.no | 909 66 186

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN N Prosjekterende IV

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

0

1

2

3

4

5m

Prosjekt Linjekvartalet Sør

G.nr/b.nr

Tegnet dato 18.05. 2017

Oppdragsgiver Bakke AS

Prosjektleder FN

Målestokk 1: 100 (A3)

Tegning Leilighet planer

Prosjekterende IV

Revisjon H (20.11. 2017)

Revisjon H (20.11. 2017)

6. etg 4+R Type 7 (1 stk) 6. etg: 604

Linjekvartalet

BRA: P-rom:

91,0 m2 86,5 m2

94

Linjekvartalet 95


Gunstig

HUSBANKFINANSIERTE LEILIGHETER Linjekvartalet tilbyr Husbankfinansiering på leilighetene under 90 kvm.

Husbanken er en del av den norske velferdsstaten. Regjeringens mål er at alle skal bo godt og trygt og at boliger og bygg skal være av god kvalitet. Da må boligmarkedet fungere best mulig. Husbanken skal bidra til et velfungerende boligmarked ved å utvikle og formidle kunnskap om boligsektoren, og ved å finansiere boliger. Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både ­behagelig, og ­ konomisk gunstig. Ingen stenges ute – ingen stenges inne. ­Boutgiftene vil være ø lavere enn ellers, mye på grunn av den s­ ubsidierte renten i H ­ usbanken. Dette kan utgjøre store summer hver måned. Alle – uansett alder – kan få lån i Husbanken. Alle våre p ­ rosjekterte boliger søkes godkjent for lån i Husbanken med 80 % av k­ jøpe­sum. ­Leiligheter over 90 kvm vil det ikke være mulig å søke H ­ usbankfinansiering på. Ta kontakt med meglerne våre for mer informasjon.

LAVE BOKOSTNADER MED HUSBANKFINANSIERING 80 % av kjøpesum kan finansieres til gunstige betingelser i Husbanken, rente f.t. 1.59 %. Eksempel: Kjøp av bolig til kr 3 300 000,Egenkapital 20 % kr 660 000,Husbanklån 80 % kr 2 640 000,Månedlig rentekostnad* ca. kr 3 475,Netto månedlig lånekostnad* (etter skattefradrag) ca. kr 2 537,*Skattefradrag forutsetter skattbar inntekt. Sameiets fellesutgifter er ikke medregnet. Forutsatt 8 års avdragsfrihet, flytende rente 1,59 %.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

96

97


Det store boligkjøpet

KJØPSPROSESS Kjøp av bolig er en stor beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen.

SALGSSTART Ved salgsstart må kjøpstilbud være levert megler innen en fastsatt frist. Megler vil orientere om tildelingsprosessen. Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

BUD Ifølge nye regler fra 1.1.2014 skal alle bud, budforhøyelser, aksept og avslag skje skriftlig. Kjøpstilbud kan leveres megler, scannes og s­ endes inn på e-post eller sendes med MMS.

Vær smart

– TENK NYTT

KONTRAKTSINNGÅELSE Kontrakten inngår du hos oss. LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er ved å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt bolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av ­bolig under oppføring, må ­Budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet

garanti på 5 år og dermed mye bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggteknisk standard enn for bare noen år siden. Gjennom ­forskriften TEK10 bygges det med bedre ­isolasjon, balansert ventilasjon, vann­ båren varme, flere el-uttak, større heisrom og høyere krav til brann­ sikkerhet med mer. Det er også krav til tilgjengelighet for rullestol. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og

vedlikehold på mange år. Med god ­planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før, ved og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig. Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen s­ kavanker, hakk i parketten eller spikerhull i ­veggene - du og din nye leilighet starter med blanke ark, sammen!

BYGGESTART/ LØFTING AV FORBEHOLD Har du skrevet kontrakt før byggestart, får du beskjed om byggestarten. LØPENDE INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får løpende informasjon om fremdriften underveis. I tillegg sender vi deg informasjon om tilbud og frister som omhandler tilvalg. INNFLYTTINGSMØTE Alt rykker nærmere. Her går vi gjennom befaringsprosessen, overtakelsesforretningen, slut­t­

oppgjøret, garantier og gir også generell informasjon og svarer på spørsmål. SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført samtidig med innflyttingsmøtet. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet. FERDIGBEFARING 2-3 uker før overtakelsesforretningen blir du innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes. OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet, strømskjema blir fylt ut, og du får se hvor parkeringsplasser og sportsboder ligger. Du får utlevert nøkler hvis sluttopp­gjøret er innbetalt. INNFLYTTING Vår oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalingsinnstruks før overtagel-

Linjekvartalet

Linjekvartalet

98

99

se. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er ­gjennomført. FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelses­ garanti. Garantien er på 5 % av kontraktsbeløpet og gjelder i 5 år. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av eventuelt mangelsansvar. 1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca. 1 år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg og utbedrer eventuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og senest innen tre måneder etter at du o ­ ppdager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.


salgsoppgave

Linjekvartalet

Linjekvartalet

100

101


Salgsoppgave

tinglysningsgebyrer p.t. kr 525,- for skjøte og kr 727,- pr pantobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang. Oppstartskapital sameie 3 x stipulerte fellesutgifter pr. leilighet.

Linjekvartalet 2

SELGER / UTBYGGER: Linjekvartalet Bolig AS

Tilknytningsavgift Internett/kabel TV: 5 000,- som betales sammen med boligen ved overtakelse.

HJEMMELSHAVER: Linjegården Eiendom AS, org. nr. 914 822 955 Selger besitter generalfullmakt fra hjemmelshaver.

BETALINGSBETINGELSER: Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd på kr. 100.000,- innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto, og at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.

AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt på tegning og i prisliste er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendig(e) bod(er) og vegger, men ikke med­regnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i pris­listen – dette er boligens BRA areal fratrukket innvendig(e) bod(er) og veggene til disse.

Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger under forutsetning av at selger har stilt garanti i henhold til Bustadoppføringslova §47. Stilles ikke slik garanti tilfaller rentene på innbetalt beløp kjøper.

OVERTAGELSE / INNFLYTTING: Siste frist for overtakelse er 30.06.2020. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelse medfører ingen innskrenkning i K ­ jøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova § 10 annet og tredje ledd. Selger kan likevel kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum, tilvalg og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE / FERDIGATTEST: Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdig­attest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

KREDITTVURDERING / DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE: Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kreditt­ verdig på kjøpstidspunktet. Det tas videre forbehold om rett til å foreta kontroll av evt. betalingsanmerkninger. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av ­kjøpers finansiering og evne til å betale fellesutgiftene.

PRISER: Se vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger og biloppstillingsplasser, uten forutgående varsling.

GARANTIER: Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter §12 stilles straks etter at forbehold om åpning av byggelån, igangsettingstillatelse eller salg av 60% av boligene faller bort. Garantien skal

KJØPSOMKOSTNINGER: I tillegg til kjøpesum betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. For seksjonene er andel tomteverdi kr 5 405,- pr. kvm BRA, noe som gir en dokumentavgift på kr 135 pr. kvm. BRA. I tillegg påløper

være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved ­eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og ­bekostes ikke av selger.

TOMT: Eiet tomt i dag ca. 3 312 kvm. Det vil bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt. MATRIKKEL / ADRESSE: Eiendommen har i dag matrikkelnummer Gnr. 46 og Bnr. 50, 51 og 52 i Sørum kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i forbindelse med utviklingen av ­prosjektet. Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Eiendommen har i dag adresse Tverr­ vegen 1, 1920 Sørumsand. Adressen kan bli endret og vil bli endelig fastsatt av kommunen innen overtagelse. REGULERINGSFORHOLD: Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for ­bolig/forretning/kontor i henhold til reguleringsbestemmelser for kvartalet Linjegården av 28.05.2015. Reguleringsplan og -bestemmelser følger som vedlegg til ­denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området. SERVITUTTER / RETTIGHETER / HEFTELSER: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Seksjonene vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst ­servitutter på eiendommen, og kopi av disse fås av ­megler. Følgende servitutter er tinglyst pr i dag: 1925/900110-1/9 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 20.10.1925 1996/6011-2/9 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 20.09.1996 vedr. vinduer mot bnr. l96 Med flere bestemmelser

1997/7958-2/9 RETTIGHET TINGLYST 20.11.1997 RETTIGHETSHAVER: Sats Sørumsand AS Org.nr: 979296037 LEIEAVTALE Leietid 10 år Fra dato 01/09/1997 Årlig leie NOK 650,- pr. m2 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om fremleie Gjelder denne registerenheten med flere 2002/9893-1/9 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.11.2002 Forbud mot handel med dagligvarer eller lign. uten etter samtykke fra Haakon Gruppen AS Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere 2015/1199686-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST

22.12.2015 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 56 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 67 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 87 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 196 Gjelder denne registerenheten med flere 2016/265739-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 21.03.2016 BELØP: NOK 22.500.000 PANTHAVER:Blaker Sparebank Org.nr: 837886252 Uomsettelig Elektronisk innsendt Gjelder denne registerenheten med flere. 1899/900041-1/9 BESTEMMELSE OM VANNRETT TINGLYST 20.09.1899 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 8 Bestemmelse om vannledning 1925/900109-1/9 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 01.08.1925 2013/161170-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 25.02.2013 BELØP: NOK 4.500.000 PANTHAVER:Sparebanken Sør Org.nr: 937894538 2017/532756-1/200 NEDKVITTERING TINGLYST 19.05.2017 21:00 Beløpet er nedkvittert til:

Linjekvartalet

Linjekvartalet

102

103


Elektronisk innsendt Gjelder denne registerenheten med flere.

Beløp: NOK 2.885.000 2017/497300-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 11.05.2017 21:00 BELØP: NOK 9.500.000 PANTHAVER:Økland & Co Advokatfirmaet Da Org.nr: 957329152 2017/497300-2/200 REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA ­RETTIGHETSHAVER TINGLYST 11.05.2017 21:00 RETTIGHETSHAVER:Økland & Co Advokatfirmaet Da Org.nr: 957329152

Følgende kan bli tinglyst: - Felles adkomstrett og felles vedlikeholdsplikt med nabo - Felles bruksrett og felles vedlikeholdsplikt på deler av uteområde - Felles bruksrett og felles vedlikeholdsplikt på parkeringsplasser for næring og gjeste p-plasser for bolig - Gangforbindelsen mellom Tverrvegen og Ileveien skal iht. reguleringsplan tilrettelegges slik at den er offentlig tilgjengelig, men eies og driftes av sameiet - Utbyggingsavtale med Sørumsand Kommune

1927/900114-1/9 BESTEMMELSE OM GJERDE TINGLYST 20.08.1927 1954/323-1/9 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 04.02.1954 Vegvesenets betingelser vedtatt 1997/7958-2/9 RETTIGHET TINGLYST 20.11.1997 RETTIGHETSHAVER:Sats Sørumsand As Org.nr: 979296037 LEIEAVTALE Leietid 10 år Fra dato 01/09/1997 Årlig leie NOK 650,- pr. m2 Bestemmelser om regulering av leien Bestemmelse om fremleie Gjelder denne registerenheten med flere 2002/9893-1/9 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 26.11.2002 Forbud mot handel med dagligvarer eller lign. uten etter samtykke fra Haakon Gruppen AS Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere. 2015/1199686-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 22.12.2015 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 56 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 67 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 87 :Knr: 0226 Gnr: 46 Bnr: 196 Gjelder denne registerenheten med flere 2016/265739-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST 21.03.2016 BELØP: NOK 22.500.000 PANTHAVER:Blaker Sparebank Org.nr: 837886252 Uomsettelig

LIGNINGSVERDI: Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller ”sekundær­ bolig” (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. STANDARD / UTSTYR: Se vedlagte leveransebeskrivelse som utgjør en del av denne salgsoppgave. ENERGIMERKING: Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler. GARASJEANLEGG / PARKERING: Det vil bli oppmerkede biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg i kjeller. Biloppstillingsplass kan erverves i tillegg til boenheten i henhold til prisliste. Det v­ urderes å etablere ladepunkt for el bil i ett begrenset antall som tilvalg. Dette vil eventuelt kunne bli håndtert med et smart-ladesystem. Organisering og lokalisering av garasjeplasser og sportsboder bestemmes av selger. Selger forbeholder seg retten til å bestemme antall biloppstillingsplasser, samt plassering av sykkelparkering på terreng og i kjeller. Kjøper av biloppstillingsplass må betale en forholds-

salg i prosjektet. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept av bud fra selger gis under samme forutsetning. Standard kjøpekontrakt utgjør en del av denne salgsoppgave.

messig andel av kostnadene til drift og vedlikehold av garasjeanlegget som kommer i tillegg til de alminnelige fellesutgiftene. De fleste parkeringsplasser avsatt til næring i 1. etasje vil også benyttes som gjeste p-plasser for bolig. Disse vil da bli benyttet i sambruk. Enkelte av p-plassene i 1. etasje er avsatt til boligene. Det vil bli bygget færre p-plasser enn det er satt krav om i reguleringsplanen. Det vil bli opparbeidet noen offentlige p-plasser i Tverrveien vest for bebyggelsen.

AVBESTILLING: Kapittel VI i Bustadoppføringslova gir kjøper en ­avbestillingsrett. Dersom slik rett benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. Bestilte tilvalg og endringer skal i slike tilfeller, i sin helhet, uansett betales av kjøper.

BODER: Det medfølger 1 sportsbod til alle boliger. Sportsbodene vil ligge i felles anlegg i kjeller/garasjeanlegg. I de fleste boliger er det også bod inne i boligen, mens innvendig bod kan erstattes med skap i enkelte boliger.

LOVGRUNNLAG: Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

FELLESUTGIFTER / LIKVIDITETSTILSKUDD: Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men ­stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmt vann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr 30,- / - 40,- pr. kvm. BRA/mnd. Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i ­samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og ­fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til ­orientering på sameiets generalforsamling.

EIERFORM / ORGANISERING: Linjekvartalet 2 vil bli organisert som et eierseksjons­ sameie i samsvar med Eierseksjonsloven. Selger forbeholder seg videre retten til å organisere og fordele parkering og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter, seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon eller som en særskilt næringsseksjon.

Megler vil i forbindelse med overtagelsen innkalle kr 70,pr. kvm BRA som likviditetstilskudd til sameiet.

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Næringslokalene og dets brukere vil ikke få tilgang til de private sonene til boligene, som felles takterrasse, uteområder i 2. etasje og heis- og trapperom til boligene, samt parkeringskjeller. Næringslokalene får direkte adkomst fra gateplan og eventuelt fra parkeringsareal i 1. etasje.

AVTALEMESSIGE FORHOLD: Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøps­ tilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Vedtekter for sameiet vil bli utarbeidet av selger. Så snart dokumentene er ferdige vil de bli tilsendt kjøper eller de kan innhentes hos megler. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger. Sameiet vil bestå av boligog næringsseksjoner.

Det vil bli utarbeidet en fordelingsnøkkel mellom felles funksjoner for boligene og næringsseksjonene. I dette vil det også bli spesifisert hvilke kostnader som kun tilfaller boligene og hvilke som kun tilfaller næringsseksjonene. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens §25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle

Linjekvartalet

Linjekvartalet

104

105


FORRETNINGSFØRSEL: BORI er valgt som forretningsfører for prosjektet med en tidsbegrenset kontrakt på 3 år. FORSIKRING: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres ­gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv ­besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle ­særskilte påkostninger. ADGANG TIL LOVLIG UTLEIE: Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan leie den ut. Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier ­oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som ­regulerer evt. leietakers rett til kjøp. EIENDOMSMEGLER: Nyeboliger AS, org.nr. 997 812 824 Klingenberggata 7, 0161 Oslo Telefon 909 25 904 / 918 23 923 E-post: tzb@sem-johnsen.no / lhm@sem-johnsen.no Megler har fast provisjon pr. enhet solgt i prosjektet, kr 35.000,- eks. mva. Dersom handel ikke kommer i stand, har megler ikke krav på provisjon. Meglerprovisjon og utlegg betales av selger. I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv., er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen.

OVERSKJØTING OG OPPGJØR: Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25.000,- inkl. mva. som innbetales meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers samtykke. Selger forbeholder seg retten til på fritt grunnlag å godta eller avslå transport av kjøpekontrakter. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. TILVALG OG ENDRINGER: Det vil bli gitt et tidsbegrenset tilvalgstilbud, som for

eksempel ulike typer parkett, fargevalg på veggflater, fliser, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, flere el-punkter etc. Endringer ut over ovennevnte må på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp.

teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende.

Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til Bustadoppføringslova §9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i ­separat avtale (tilvalg). Alle tilvalg faktureres sammen med oppgjørsoppsett fra megler. Inngås kjøpsavtale ­etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. ­Konferer megler for nærmere informasjon.

Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/­ internettside og leveransebeskrivelsen i den ­endelige kontrakt med kjøper, vil leveranse­ beskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

HUSBANKFINANSIERING: Prosjektet har prosjektgodkjenning i Husbanken. Eventuelle tilvalg må finansieres med annen finansiering/ egenkapital.

Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og ­salgsoppgave.

FORBEHOLD: Selger har hevet sine forbehold da prosjektet er iverksatt og byggingen er i gang.

• Leveransebeskrivelse • Plantegning og etasjeplan • Prisliste • Foreløpig utomhusplan • Kjøpsavtale/Budskjema • Selgers standard kjøpekontrakt • Grunnboksutskrift • Reguleringsplan- og bestemmelser

Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger med mer er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar med­følger ikke, så som f.eks. skap, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i ­prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse med videre) før budgivning.

Det kan være avvik mellom de plantegninger og ­skisser som er presentert i prospektet, og den endelige ­leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers ­leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Ved vesentlige endringer har kjøper rett til å heve avtalen, og kreve kjøpesummen tilbakeført. Kjøper kan ikke kreve erstatning ut over dette.

Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser.

FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE SALGSOPPGAVE:

9. oktober 2018

Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger av

Linjekvartalet

Linjekvartalet

106

107


leveransebeskrivelse

Linjekvartalet

Linjekvartalet

108

109


Leveransebeskrivelse

­ æringsseksjonen(e) er solgt til Blaker Sparebank og vil N bli benyttet til næringsvirksomhet, men ikke dagligvarehandel/matbutikk.

Linjekvartalet 2

Det blir avsatt noe areal til sykkelparkering, plassering og løsning på avfallshåndtering er ikke endelig fastsatt. Det vil muligens bli plassert ut en ny Trafostasjon for strøm, plassering er ikke avklart. Det leveres utekraner.

Denne leveransebeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for leiligheter i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner. Leverings­ omfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgs­informasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er ­gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet og i visningslokalet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, dør- og vindusform, fasade­detaljer, utomhusdetaljer med videre. Det presiseres særskilt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning.

FUNDAMENT/P-ANLEGG/KJELLER Byggets bærekonstruksjon blir utført i betong og stål. Skille­ vegger i betong eller plassbyggede lyd og brannvegger. Etasjeskillere støpes i betong eller er hulldekker. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk og kledd med gipsplater. Støpte vegger påfores med gipsplater, men vil stedvis også kun sparkles og males. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,4 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg.

Tegninger i prospektet kan i noen grad avvike i forhold til den endelige utforming, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og VVS-føringer ikke eksakt inn­ tegnet. Salgs­tegningene i prospektet er ikke egnet for ­måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeids­tegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen, størrelse og åpningsmulighet i den enkelte leilighet avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring av tegl, isolasjonskrav, brannkrav osv. Bolig­prosjektet vil rammesøkes etter teknisk forskrift TEK 10.

ISOLASJON Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 10 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Innvendige vegger isoleres i henhold til krav. UTVENDIG OVERFLATE Fasadene kles utvendig hovedsakelig med panel. INNVENDIG OVERFLATE Vindfang/hall: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Stue/kjøkken: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Soverom: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Bad: - Våtromshimling – hvit farge, Standard grå flis 20x20 cm på gulv og 5x5 cm eller 10x10 cm i dusjssone, downlights i himling, lys grå 30x60 på vegg. WC (evt. separat WC): - Sparklet og malt betong, standard grå flis 20x20 cm på gulv, malt gips.

TOMT Tomten opparbeides med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier, samt anlagt plen på de arealer der dette er egnet. Lekeplasser, stier, plen og lignende blir s­ ameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet. Det vil bli install­ ert snøsmelteanlegg i portåpninger til p-­anlegg, uteareal for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. For uten opparbeidelse av tomten for oppføring av byggene, vil tomten bli opparbeidet med asfalterte innkjøringer samt plen (opparbeides etter årstid). Uteområder opparbeides med plen, beplantning, sittegrupper og eventuelt belysning. Gangstier skal ha fast dekke og tilfredsstille krav til TEK 10. Adkomstvei inn til parkeringsanlegg vil være felles med naboeiendom. Det er næringslokaler i 1. etg. i bygget i henhold til krav i reguleringsbestemmelsene.

Alle soverom: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips. Innvendig bod: - Sparklet og malt betong, 3 stavs 14 mm eikeparkett – lys hvitpigmentert, malt gips.

heldekkende servanttopp, overskap med speil/lys/stik�kontakt. Størrelse på innredning som vist på plantegning til den enkelte leilighet. Kjøkkeninnredning leveres av anerkjent nordisk fabrikat, med hvitevarer. Hvitevarer av type Whirlpool eller tilsvarende kvalitet, med induksjonsplatetopp, innbygget stekeovn, kjøl/fryseskap forberedt for innbygging og oppvaskmaskin. Fronter leveres i børstet stål. Det vil bli utarbeidet egen kjøkkentegning for hver type leilighet som kan fås ved henvendelse. Det leveres ikke garderobeskap som vist på tegning. Erfaringsmessig bytter de fleste kjøpere ut garderoben under tilvalgsprosessen. Garderober tilbys som del av tilvalg. All øvrig innredning leveres med standard ­innredningshøyde.

Alle himlinger i leilighet vil kunne få synlig v-fuger (sparklet og malt betong). Enkelte rom eller deler av rom kan ha nedforet malt gipshimling for skjulte rør og andre installasjoner, for eksempel bad, wc, gang, bod osv. Parkett vil kunne ha synlig kvist.

SPORTSBOD (KJELLER): Vegger i Troax (nettingvegger) eller tilsvarende. Det ­gjøres oppmerksom på at rør eller andre tekniske installasjoner kan være plassert i eller ført igjennom sportsboder.

Det må påregnes innkassing over overskap på kjøkken for fremføring av for eksempel ventilasjonskanaler.

GARASJEANLEGG I BETONG: - Tak og vegger støvbundet med hvit maling (sprøytet). Gulv med Asfalt eller betong. Innkjøringshøyde (porthøyde) til p-kjeller er normalt maks 2,1 m.

OPPVARMING Oppvarming er basert på fjernvarme. Det legges vannbåren gulvvarme i bad, vaskerom og øvrige oppholdsrom. Dersom det ut i fra tekniske beregninger ikke er krav til varme på soverom, så vil dette utgå. Varmt tappevann leveres via felles varmtvannstanker/varmtvannssystem i teknisk rom. Det monteres energimåler i hver leilighet for både oppvarming og tappevann. Avregning av energi utføres av sameiet basert på fellesmåler for fjernvarme. Fellesmåleren måler all energi og vannforbruk for hele sameiet, som så internt fordeles.

VINDUER Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegninger. Vinduer leveres i farge valgt av vår arkitekt. Vinduer må påregnes levert i fastkarm (ikke til å åpne) og uten luftespalte. Rom mot svalgang har vindu med lyd- og brannkrav og må påregnes levert i fastkarm, det leveres lufteluke på disse. Vinduene på øvrige soverom har minst ett åpningsbart vindu. Det ­benyttes nå så godt isolerte vinduer at det tidvis vil ­kunne dugge på utsiden. Store vinduer må påregnes besørges vasket med lift organisert som felles vask i sameiet.

VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC og kjøkkentak, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres i egen bod, eller som del av kjøkkenhette.

DØRER Ytterdør i tre leveres i nøytral farge. Balkong/terrassedør leveres i samme utførelse/materialer som vinduer. Det skal leveres komplett nøkkelsystem til hele prosjektet. Det må påregnes egen nøkkel til hengelås på sportsbod.

RØR OG SANITÆR Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Ett greps blandebatteri på bad og toaletter. Toalett leveres som oppgradert vegghengt toalett av typen ”Gala Emma”. Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det leveres sluk i gulv på bad. Opplegg for vaskemaskin på bad. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass (”klappveggdusj” med 2 dører), med termostatstyrt dusjbatteri. De fleste badene leveres som baderomskabiner, plassbygde kan forekomme. Det vil bli plassert rørfordeler skap i leiligheten.

LISTVERK Alle lister leveres hvitmalt i glatt utførelse. Utforinger leveres hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring. Fotlister leveres i hvitpigmentert eik. Taklister leveres ikke, men overgang mellom tak/vegg fuges og males. INNREDNING På bad leveres baderomsinnredning i hvit utførelse med

Linjekvartalet

Linjekvartalet

110

111


EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC. Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter – NEK 399. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig i henhold til NEK 399 utarbeides for hver bolig. E ­ nkelte steder kan kabler være synlige. TV-uttak i stue. Det leveres benkearmatur under overskap på kjøkken med stikkontakt, samt armatur på bad. Som grunnbelysning bad vil det bli levert downlights. Eller leveres ikke lamper innvendig. Det leveres utelampe på balkong, samt 1 stk. dobbelt stikkontakt. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Det er ikke opplegg for strømuttak i sportsboder ut over lys. Ei heller motorvarmeruttak ute. Opplegg og tilkobling til bredbånd og eventuelt ­kabel-tv bestilles av utbygger og organiseres av sameiets styre/beboere. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Tilkobling og bruk av bredbånd/TV bekostes kjøper. Det gjøres oppmerksom på at Telenor ikke lenger leveres fasttelefoni i nye boligprosjekter. Porttelefon med videosignal skal leveres til hver b ­ olig med døråpnerautomatikk fra den enkelte leilighet. Det blir montert tekniske skap for strøm og svakstrøm (­Kabel-TV/internett) i leilighet.

FELLES TAKTERRASSER Det vil bli etablert felles takterrasser. Disse er foreløpig ikke endelig detaljprosjektert. UTVENDIG BOD I P-ANLEGG Til hver boenhet medfølger sportsbod på 5 kvm i felles p-anlegg eller i parkeringsområde i 1. etasje. Uisolert bod i betong/tre/stål uten overflatebehandling. Boden er beregnet til lagring av bildekk, sykler, utemøbler og lignende. Den er ikke egnet til lagring av klær, bøker og lignende. INNGANGSPARTI, KORRIDOR, HEIS OG TRAPPEROM, FELLESAREALER, SVALGANG Fellesarealer vil bli fargesatt i nøytrale farger. Heis fra p-anlegg til hver etasje. Heis monteres i trappe­ hus som er felles for flere leiligheter. Trapp utføres i ­henhold til TEK 10. Trapperommet er ikke oppvarmet, men temperert. Enkelte leiligheter får adkomst via ­utvendig svalgang. Det er noe takoverbygg over ­s­valgang. Hovedtrapp er planlagt utført i betong. Postkasser vil bli montert der det er hensiktsmessig i ­nærheten av inngang. Næringslokalene får adkomst adskilt fra boligene.

Det vurderes å etablere ladepunkt for el bil i ett ­begrenset antall som tilvalg. Dette vil eventuelt kunne bli håndtert med et smart-ladesystem.

er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den ­generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten pris­justering at utbygger har rett til å foreta slike endringer.

DIVERSE Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, skap og liknende inngår ikke – utover det som fremkommer av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på ­byggene vil være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. I nye boliger, kan svinnriss i overgang mellom tak/vegg og i hjørner som følge ytterligere uttørring av trevirke/konstruksjoner forekomme og er normalt. Dette er ikke å anse som senere mangel.

BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter ­innflytting, og utbygger har således rett til å ha ­maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter og ­utomhusanlegg er ferdigstilt. Forbehold/teknisk/tomter/tomtestørrelse Utbygger tar forbehold om offentlig godkjenning og tillatelser, samt bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Selger gjør oppmerksom på at tomten ikke er endelig oppmålt. 9. november 2017

AVVIK/ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige ­løsninger/ materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, wc, gang, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i egen tilvalgskontrakt.

BALKONGER/UTEPLASSER Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. ­Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes. ­Utformingen av rekkverk vil være i tre, de fleste ­balkonger vil i tillegg bli delvis innglasset. Balkonger og terrasser med overflate i betong uten spesiell s­ klisikring, det vurderes tremmegulv. Større terrasser over ­underliggende leilighet vil få tremmegulv av tre, det må ­påregnes innvendig trinn eller rampe opp til disse terrassene pga. nivåforskjell. Plattinger på terrengnivå vil bli uført i impregnert treverk eller betongheller.

BYGGESTART Det tas generelt forbehold om myndighetenes saks­ behandlingstid og godkjenning (herunder endrings­ meldinger, seksjonering med videre) og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, ­hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse,

Innglassing: Mange balkonger får delvis innglasset ­balkong, glassfelt på disse er skyvbare/åpningsbare. Et begrenset antall leiligheter vil kunne få muligheten til tilvalg av full innglassing av sin balkong. Se oversikt i prospekt. Forhøyet rekkverk: Pga tekniske krav, vil rekkverk høyt opp i bygget (fra 4. etg) få høyt rekkverk, forhøyelsen vil blir levert i klart glass for å ivareta utsyn på en god måte.

Bilder kun ment som illustrasjon. Avvik vil forekomme.

Linjekvartalet

Linjekvartalet

112

113


Velkommen hjem!

Utbygger

Design: Voice.as 3D: EVE-images.com

Linjekvartalet

Linjekvartalet

114

115


voice.as

www.linjekvartalet.no

Tom Z. Bliksmark:

909 25 904

tzb@sem-johnsen.no

Lene Helland MarkegĂĽrd: 918 23 923

lhm@sem-johnsen.no

Siri Svendsberget:

ss@sem-johnsen.no

482 16 227

Linjekvartalet 116

Profile for Bakke AS

Linjekvartalet  

Prospekt

Linjekvartalet  

Prospekt

Profile for bakkeas