Prospekt salgstrinn 4 Bjørkeåsen

Page 1

LYN G FA RE T TRINN 4 H U S 55 - 6 0 O G 4 - 1506 13 16 24 31 36 40 52 55 66

OM PROSJEKTET

Bjørkeåsen - Din egen lille landsby OM PROSJEKTET

Situasjonsplan BELIGGENHETEN

Om Nannestad - Den viktige starten på livet INTERVJU

Fra 4 timer til 20 minutter om dagen BOLIGENE

Boliger for et allsidig liv NYBYGG

Vær smart, tenk nytt BOLIGENE

Plantegninger BOLIGENE

Etasjeplaner INTERIØR

Standard og tilvalg VEDLEGG

Kjøpsprosessen

70

LEVERANSEBESKRIVELSE

78

SALGSOPPGAVE

3


Det er ikke så ofte man får mulighet til å begynne helt på nytt. Et nytt kapittel i livet hvor absolutt alle sidene er blanke, og hvor fargestiftene du skal skrive det med bare har fine farger. Nytt hjem, i en region med en helt ny giv. Nye naboer, på alle kanter. Nye omgivelser, ny skole og barnehage, nye grøntområder, ny infrastruktur, og helt nye løsninger. Du flytter inn i et splitter nytt hus, får naboer som også er nyinnflyttede og deler samme drømmer og forventninger. En helt ny fremtid for deg og menneskene du skal skape den med. Velkommen til Bjørkeåsen i Nannestad. Et sted for gode begynnelser.

4


5


BJØRKEÅSEN - DIN EGEN LILLE LANDSBY Flytter du til Bjørkeåsen, får du mer enn en ny bolig – du får en landsby å bli innbygger i. En av de virkelig store fordelene ved å flytte ut av byen er plass, og her får du nok på alle kanter. Her blir det ikke snakk om grønne lunger, det blir snakk om boliger omgitt av grønt. Når hele feltet står ferdig blir det striper av natur på kryss og tvers, benker og lekeplasser og til og med en skiløype som går gjennom Bjørkeåsen. Her kan du spenne på deg skiene rett utenfor inngangsdøren din.

6


Du bor i nærheten av alt du trenger – det blir like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Nannestad torg ligger bare1km unna. Her finner du blant annet dagligvarebutikker, apotek, blomsterbutikk, café, pizzarestaurant og vinmonopol. I sentrum finner du også bibliotek og idrettspark. Det du trenger i hverdagen, ligger med andre ord en liten gåtur eller en enda mindre sykkeltur hjemmefra. Og rett på utsiden av Nannestad sentrum venter skog, åker og eng. Kveldsturen vil by på store variasjoner, fra en svipptur til skogkanten til mil etter mil i elgoksens rike. Og turen starter rett på utsiden av inngangsdøren din.

7

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


8 Husnr: 55 - 60


Foto: Tilsvarende bolig som bolig 55-60. Her vist med tilvalg.

9 Foto: Tilsvarende bolig som bolig 55-60

Foto: Tilsvarende bolig som bolig 55-60. Her vist med tilvalg.


Dette er en illustrasjonsplan, kun ment for å vise omfang og mulig utnyttelse av området. Planen vil endres da store deler av området ikke er ferdigregulert.

FYLKESVEI 120

BJØRKE KIRKE

PRESTMOSEN FUS BARNEHAGE VARGVEGEN

PINNSVINVEGEN

Bjørkeåsen vil bygges i faser for å gjøre ventetiden kortest mulig for de som kjøper bolig tidlig. I første fase vil det bygges 72 boliger med ulike boligmodeller fra ca. 103 -156 m2

10


BEBOERE PÅ BJØRKEÅSEN HAR SAGT SIN MENING Bjørkeåsen på topp 10 i kundetilfredshet! I Prognosesenterets årlige bransjemåling av kundetilfredshet for 2021 er Bakke en av vinnerne med topp 3 plassering! I tillegg kåres også de beste boligprosjektene innen kundetilfredshet og her kom hele 3 av Bakke sine boligprosjekt på topp 10 listen. Bjørkeåsen var ett av disse! Vi i Bakke takker alle våre boligkjøpere for de gode tilbakemeldingene. Tilfredse kunder er vår største drivkraft og vi har et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd av kundereisen. Vårt mål er å skape et hjem du vil hjem til.

Kundetilfredshet gjennom Prognosesenteret

SE

LSKAP I BRA

TOPP

NS

3

J

2 0 21

E ST

EN

BE

Våre kunders tilfredshet blir målt i forbindelse med overlevering av sin nye bolig, og ved ettårsbefaring. Prognosesenteret sender ut en spørreundersøkelse ved disse anledningene.

NG LI

GN

O

Å

PRO

2021 SE

SE

NT

E R E TS B R A N

SJ

EM

Hyggelig opparbeidet nabolag

Foto av tidligere byggetrinn.

11


12


SALGSTRINN 1, LYNGFARET

SALGSTRINN 2, LYNGFARET SALGSTRINN 3, LYNGFARET

til endelig sit som et utkast nne er ment tforming. De sareal etc. delig detalju earealer, felle ehold om en g som f.eks ut . Det blir forb ljprosjekterin Situasjonsplan iht seksjonering og deta ger Det bli endrin

SALGSTRINN 4, LYNGFARET

uasjonsplan.

Flytter du til Bjørkeåsen, får du mer enn en ny bolig – du får en landsby å bli innbygger i.

13


55

56

59

58

57

60

14 13 4 5 6

7 8 9

10

11

12

14

15


SALGSTRINN 1, LYNGFARET SALGSTRINN 2, LYNGFARET SALGSTRINN 3, LYNGFARET SALGSTRINN 4, LYNGFARET 15

Illustrasjon. Avvik vil forekomme. Hekk og beplantning leveres ikke og er ment som illustrasjon.


DEN VIKTIGE STARTEN PÅ LIVET Hvordan barnet ditt har det, er direkte overførbart til hvordan du har det. Flytter du til Bjørkeåsen i Nannestad, er det store sjanser for at du kommer til å få det fint. Fra Bjørkeåsen er det kort vei til alt. Går du i tolv minutter hjemmefra, har du to barnehager innen rekkevidde. Dette blir en fin start på dagen for de minste. Barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole ligger i kort gangavstand unna. Når barna begynner å sykle, kan tiden de bruker på skoleveien måles med én desimal. Her blir du en del av et lite, oversiktlig lokalmiljø hvor innbyggerne setter pris på å slå av en prat med naboen. Hvor verdien av å inkludere andre har lang historie i skolene, fra de første trinnene og helt opp. Barna vil vokse opp i et sunt miljø i alle betydninger av ordet. Nannestad har god barnehagedekning og er kjent for et høyt fokus på et innovativt og fremtidsrettet skolemiljø. Her finner du en ny og flott ungdomsskole og en anerkjent videregående skole hvor blant annet en idrettslinje og en kokkelinje blir ansett som veldig god. Fritidstilbudene er mange og varierte, fra rendyrkede sportsaktiviteter til kor, dans og drama. Og både barn og voksne vil være omgitt av mennesker som ønsker det samme: å skape et nytt liv og bygge nye, gode relasjoner. Slikt blir det godt naboskap av.

16


17


Skisporten står fjellstøtt i Nannestad, takket være noen av verdens mest ikoniske langrennsløpere.

18


ET AKTIVT LIV FOR ALLE Når du flytter til Bjørkeåsen får alle medlemmene i familien din fritidstilbud på alle kanter. Uansett hvilket tempo dere ønsker å bevege dere i. Skisporten står selvsagt fjellstøtt i Nannestad, takket være noen av verdens mest ikoniske langrennsløpere. Lysløypa passerer noen hundre meter fra dørstokken din og derfra strekker et fabelaktig løypenett seg ut i alle retninger. Her er det spor nok til alle, enten du vil rase gjennom skogen eller rusle og nyte suset i furukrona. Nannestads idrettslag er aktivt både sommer og vinter; fotball, håndball, snowboard, volleyballbaner – både på gulv og i sanden – og egen skatepark. Det planlegges også en permanent OCR-løype i nær­ området. I Nannestad ligger muligheten for allsidig idrett aldri mer enn noen små steinkast unna. Hvis organiserte aktiviteter ikke helt er tingen, ligger naturen og venter på deg. Gjennom Nannestad Jeger og Fisk kan du søke om småvilt- og rådyrjakt, og fiske kan du gjøre hele året; fra land, båt eller gjennom isen. Du kan rusle, gå, sykle og løpe, eller sitte hele dagen på en stubbe bare du vet om, og kikke på skyene som driver. Dette er vel så bra for hjertet som en knallhard intervalløkt. Om høsten venter bær og sopp i skogbunnen, disse kan enkelt bli en fast gjest i fryseren din.

19


Lysløypa passerer noen hundre meter fra dørstokken din og derfra strekker et fabelaktig løypenett seg ut i alle retninger.

– Det er fine fiskeforhold i Nannestad, og man kan få fisk i det minste vann, sommer som vinter.

Hvis organiserte aktiviteter ikke helt er tingen, ligger naturen og venter på deg. Du kan gå, løpe eller sykle.

Fritidstilbudene er mange og varierte, alt fra rendyrkede sportsaktiviteter som fotball — til kor, dans og drama.

20


Romerikes Råeste arrangeres i september hvert år. Hinderløype med utfordringer for alle!

Om høsten venter nye eventyr i skogen for både store og små. Ta med kurv og bærplukker ut og fyll fryseren med skogens gull.

21


BJØRKE KIRKE

527

120

d Rø

PRESTMOSEN FUS BARNEHAGE

es

tm

ge

n n

ve

R åd yr ve ge

Pr

os

BÅHUS Ba

hu

sv

eg

en

PRESTÅSEN SKOLE MIDTBYGDA BARNEHAGE Tei

gen

svegen

NANNESTAD VGS

NANNESTAD

als

Te

iea

ked

lle

NANNESTAD TORG

eve

P re s tå

en

NORDRE VESTBY

Minkvegen

veg

NANNESTAD FOTBALL

en

NANNESTAD UNGDOMSKOLE

NANNESTADHALLEN

VESTBY

ILE NANNESTAD PRESTEGÅRD

OSLO AIRPORT CITY 10 MIN JESSHEIM CA 18 MIN

KJØNSTAD

OPPENGELSRUD

ENGELSRUD

rev

veg

en


NANNESTAD VIDEREGÅENDE SKOLE

NANNESTADHALLEN

NANNESTAD VIDEREGÅENDE SKOLE

_.

NANNESTADHALLEN

NANNESTAD TORG

PRESTÅSEN SKOLE

NANNESTAD FOTBALL

23


FRA 4 TIMER TIL 20 MINUTTER OM DAGEN Monica Tosbakken (48) bor på Jaren i Gran kommune. Hun jobber på Flytoget og pendler til og fra jobb. Daglig bruker hun nærmere 4 timer på reiseveien til og fra arbeid, inkludert ventetid på overganger. Hun gleder seg til all fritiden hun får når hun skal flytte til Bjørkeåsen på Nannestad. Hun tenker at å bo på Bjørkeåsen må være perfekt for alle som jobber i tilknytning Gardermoen. «Nå kan jeg hoppe rett på det toget jeg skal jobbe på. Jeg ser virkelig frem mot å slippe den daglige pendlingen».

24


SER FREM TIL MER FRITID Monica bor i dag i et større hus med ett måls hage. Her har hun en nydelig utsikt og trives egentlig godt. Likevel føler hun at hun kaster bort verdifull tid på den daglige reiseveien til jobb. Hun må ofte bo på hotell i Oslo, og bruker også mye tid på å vente på overgang til togene hun skal jobbe på. Hun sier at hun heller ikke har behov for å bo så stort som hun gjør nå. «Det skal bli fint å bruke mindre tid på pliktoppgaver som gressklipping og hagestell, og heller kunne stelle noen blomsterkasser og ellers nyte et glass god vin på verandaen med venner og kanskje noen nye gode naboer». NYTT NABOLAG BLIR SPENNENDE Monica ser for seg Bjørkeåsen som et rolig og hyggelig nabolag med nærhet til naturen og gode grøntområder. Hun håper de som bosetter seg der er en god miks av barnefamilier, ungdommer, andre voksne og eldre. Hun ser frem til å bli kjent med det nye nabolaget. «Jeg er glad i folk» sier Monica. Hun tenker det blir supert å flytte inn i helt ny bolig, og et nabolag der alle er nye og i samme situasjon. Det er jo et flott utgangspunkt for å utvikle nye vennskap og relasjoner på. Monica kjenner ikke Nannestad så godt fra før, men har hørt fine ting om stedet fra sjefen sin som har vokst opp i området, og som kun bor 5 minutters gange unna. Noe Monica forsikrer om at er veldig hyggelig.

25

KANSKJE BLIR JEG NATURMENNESKE? Hun er ikke et utpreget friluftsmenneske, men håper at hun skal få god tid til å utforske skog og mark når hun får mer fritid og umiddelbar nærhet til naturen. Med skiløyper og tursti rett utenfor døren blir nok ikke det noe problem.

«Jeg har bestemt meg for å kjøpe meg ski. Jeg har ikke stått på ski på 30 år, så det kan hende jeg må starte i oppmerket løype sammen med småbarna,» ler Monica. SENTRALT PÅ NANNESTAD Ellers gleder hun seg til å bo litt mer sentralt, nærmere Jessheim, Lillestrøm og Strømmen. «Det skal bli fint være en liten togtur unna å møte venner på restaurant i Lillestrøm. Jeg er opprinnelig fra Lørenskog, og har kjent litt på savnet av nærhet til byliv». Hun legger også til at hun gleder seg til å komme litt nærmere shoppingmuligheter på for eksempel Jessheim Storsenter. Vi ønsker Monica lykke til med flyttingen og tilværelsen i ny bolig på Bjørkeåsen. Vi håper og tror hun vil trives. På Bjøkeåsen finner du et hjem du vil hjem til.


UTVIKLING AV NÆRINGSPARK

REGIONAL VEKST Regionen rundt Nannestad er i ferd med å bli et av de raskest voksende og mest attraktive området i Osloregionen. Dette er drevet av praktiske årsaker, kommersielle interesser og politisk vilje. I tillegg er Oslo Airport City i ferd med å bli et stadig viktigere knutepunkt, både når det gjelder arbeidsplasser og transport. Dette skaper en utvikling – både økonomisk og samfunnsmessig – som vil føre mye spennende og positivt med seg.

OSLO AIRPORT CITY

OSL GARDERMOEN

ØKT ETTERSPØRSEL AV VARER OG TJENESTER

LOKAL VEKST Næringslivet i Nannestad vokser: Det er blant annet satt av hele 300 mål til næringsmark som vil skape arbeidsplasser fordelt på en rekke ulike fagområder. Det er også mange andre nye boligområder under utvikling. Flere innbyggere vil øke etterspørselen av varer og tjenester, som igjen vil gjøre tilbudet større. I årene som kommer vil det skje svært mye spennende i og rundt Nannestad. Og du og familien din kan bli en del av det. NYE ARBEIDSPLASSER

26


14

Elgsjøen

E6

Eidsv oll

Nann estad

20

Hurdalssjøen

E16 16

23

Avalsjøen

177

Leis jøen

E16

528

Langv atne

120

Stor e

13

Snel linge

Vo rm

n

a

12 176

Ne s

OP

P LA

ND

E16

16

OSL GARDERMOEN ca. 10 min

527

Na nn

es tad

176

Hersj øen

E16

179

120

Fjellsjøen

E6

OSLO AIRPORT CITY ca. 10 min 461

Hares tuvatn

4

et

N itt

16

ed

al

E16 E16

460

Skillingen

Nannestad

460

174

Da

JESSHEIM ca. 18 min

ltij uv en

174

178

Nan nes

tad

OPPLAND OSLO

E16

450

120

453 E16

E16

n sa

Ne

U lle

s

ke

r

450

4

Sø ru Gj er

m

dr um 260

256

ru

m

Nitte dal

254

Skedsm o

260

173

253

259

120

171

22

Maridalsvannet

4

B re

is

Glomma

jø 22

Sognsvan n

Bo

Skedsm o

4

OS

g st

ad

120

LO

va

nn

et Aln

LILLESTRØM ca. 30 min

sjø en

Skedsmo

Lørenskog

Skedsmo 172 22 159 120

R

æ

li n

n

sj øe

n 170

US

163 168

m

22

ru

V ar

159 150

ge

SH

161

AK

ER

4

OSLO ca. 45 min 4

j

160

159 159

150

190

162

150

Lutva nn

161

Oslo E18

Ho

Nakho lmen-L

ya

-N

ak

ho

lm

en

Hove døya-

Sørum

E6

j 22

Lindøya

indøya

n

G re

ss

ho

lm

en

-B

le

ik øy

a

ngø yen

AKERS HUS

lme n-La

Oslofjorden

Fautøya E6

Lindø ya

Rælingen

el

nn

Ki

ve

leva

o-

n

e

Nøk

av

av

Aurskog-Høland

nh

ik sh

n

be

er

lin ge

ed

190

Gre ssho

o-

Fr

Fe t

O sl

O sl

o-

edøya Aker Brygge-Hov

O sl

Feiringhagan

162

Fe t Ulvøya

156

Vekstområdene i Norge er i ferd med å endre seg og få steder opplever mer aktivitet enn distriktet rundt Nannestad. Øyeren

Malmøya

156

Fe

HERE, Esri

t

27

169


28


Å få være med på å forme et miljø fra bunnen av er en sjelden og fin mulighet. Alle vil komme til et helt nytt sted med positive forventninger og med et ønske om å skape et godt miljø og et godt naboskap.

29

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Foto: Tilsvarende bolig som bolig 55-60. Her vist med tilvalg.

30


BOLIGER FOR ET ALLSIDIG LIV Bjørkeåsen er moderne funkisinspirerte to-etasjers boliger med smarte plan­løsninger; her vil du bo godt. Boligene får vindusflater i ulike varianter og størrelser. Dette skaper fasader med spill. Husene får også forskjellige farger som harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. Boligene får enten garasje eller carportløsning. Det er god standard, 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Flere av boligene får balkong eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag. Kjøper du ny bolig er uteområdene vel så viktige som hvordan du har det innendørs – særlig når du har barn. Dette har vært et viktig element når Bjørkeåsen ble planlagt; uteplasser blir plassert for å gi best mulig lys. Området er flatt, så her får de aller, aller fleste samme glede av sollyset. Du flytter inn i en komplett bolig med plen, asfalt og moderne flater.

31Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


34


35

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


VÆR SMART ­— TENK NYTT LAVE OMKOSTNINGER Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt bolig, betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.

trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse.

FORUTSIGBARHET OG GARANTI Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må Budstad­ oppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig.

DET ER ALLTID SMART Å STARTE MED BLANKE ARK Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt

36

Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.


37

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.Illustrasjon fra boligtype i tidligere salgstrinn. Avvik vil forekomme. Gjelder annen boligtype.


HUS 24,27 PLAN 1

HUS 4 - 12

1. etasje

Antall rom 5 Antall soverom 3/4 BRA

ink. sportsbod og garasje

FASADE MOT VEST

FASADE MOT NORD

FASADE MOT ØST

FASADE MOT SØR

137 m 2

P-rom 109 m 2 Antall etasjer 2

BAD 5,1 m2

GANG 7,6 m2

1.3 m²

Bad 5.4 m²

Gang 5.4 m²

Garasje 18.8 m²

Bod 1.0 m²

GARASJE 18,8 m2

KJØKKEN/STUE 41,4 m2 Kjøkken/stue 40.5 m²

SPORT 6,0 m2

Sport 5.3 m²

0m

40

1m

2m

3m

4m

5m


HUS 24,27 PLAN 2

2. etasje

G SOVEROM 7,0 m2

SOVEROM 10,4 m2

GANG 5,7 m 2

Garasje 18.8 m²

1.3 m²

Bad 5.4 m²

Gang 5.4 m²

G

Bod 1.0 m²

BAD 5,5 m2 TEKNISK ROM 3,0 m2

Kjøkken/stue 40.5 m²

LOFTSTUE 10,1 m2

SOVEROM 8,2 m 2

Sport 5.3 m²

G

0m

1m

41

2m

3m

4m

5m


HUS 13

1. etasje

Antall rom 5

Hus 15

Hus 13

Antall soverom 3/4 Fasade mot vest

FASADE MOT NORD

FASADE MOT VEST

Fasade mot nord

BRA inkl sportsbod og garasje 137 m 2

Hus 13

Hus 15

P-rom 109 m 2 Antall etasjer 2

FASADE MOT SØR

Fasade mot øst

FASADE MOT ØST

Fasade mot sør

1.3 m²

Bad 5.4 m² Garasje 18.8 m² Garasje 18.8 m²

Soverom 7.0 m² Gang

Bad 5.4 m²

5.4 m² Gang 5.4 m²

Soverom 10.4 m²

1.3 m² Bod 1.0 m² Bod 1.0 m²

Gang 5.5 m² Bad 5.5 m²

Kjøkken/stue 40.5 m²

Bod

2.3 m²

Kjøkken/stue Loftstue 40.5 m² 10.1 m² Sport 5.3 m²

Soverom 7.7 m²

Sport 5.3 m² Terrasse 40.6 m²

fi 0m 0m

1m 1m

42

2m 2m

3m 3m

4m 4m

5m 5m


2. etasje 16

17

18

Soverom 7.0 m² 1.3 m²

Bad 5.4 m²

Soverom 10.4 m² Garasje 18.8 m²

Gang 5.4 m²

Bod 1.0 m²

Gang 5.5 m²

Soverom 7.0 m²

Bad 5.5 m²

Bod

2.3 m²

Soverom 10.4 m² Terrasse 40.6 m²

Loftstue 10.1 m²

Kjøkken/stue 40.5 m²

Soverom 7.7 m² Sport 5.3 m²

Gang 5.5 m²

Bad 5.5 m²

fi Bod 0m 0m

Loftstue 10.1 m²

43

1m 1m

2.3 m² 2m 2m

Soverom 7.7 m²

3m 3m

4m 4m

5m 5m

19


HUS 14

1. etasje

Antall rom 5

Hus 15

Hus 13

Antall soverom 3/4 Fasade mot vest

FASADE MOT NORD

FASADE MOT VEST

Fasade mot nord

BRA inkl sportsbod og garasje 137 m 2

Hus 13

Hus 15

P-rom 109 m 2 Antall etasjer 2

FASADE MOT SØR

Fasade mot øst

FASADE MOT ØST

Fasade mot sør

Garderobe 1.3 m²

Bad 5.4 m² Bad 5.4 m²

Gang 5.4 m² Gang 5.4 m²

Garasje 105 Garasje 18.8 m² 19.6 m²

1.3 m² Bod 1.0 m² Bod 1.0 m²

Kjøkken/stue 40.5 m² Kjøkken/stue 40.5 m²

Sport 5.6 m² Sport 5.3 m²

fi 0m

1m

44

2m

3m

4m

5m


2. etasje 16

17

18

Soverom 7.0 m²

Soverom 10.4 m²

Garderobe 1.3 m²

Gang 5.5 m²

Bad 5.4 m²

Bad 5.5 m²

Gang 5.4 m²

105

Bod 1.0 m²

Bod

Garasje 19.6 m²

2.3 m² Loftstue 10.1 m²

Soverom 7.7 m² Terrasse 39.3 m²

Kjøkken/stue 40.5 m² 0m

Sport 5.6 m² 45

1m

2m

3m

4m

5m

19


HUS 15

1. etasje

Antall rom 5

Hus 15

Hus 13

Antall soverom 3/4 Fasade mot vest

FASADE MOT NORD

FASADE MOT VEST

Fasade mot nord

BRA inkl sportsbod og garasje 137 m 2

Hus 13

Hus 15

P-rom 109 m 2 Antall etasjer 2

FASADE MOT SØR

Fasade mot øst

FASADE MOT ØST

Fasade mot sør

Bad 5.4 m² Garasje 19.6 m²

Garderobe 1.3 m² Gang 5.4 m²

Bod 1.0 m²

Kjøkken/stue 40.5 m²

Sport 5.6 m²

fi 0m

46

1m

2m

3m

4m

5m


2. etasje 16

17

18

Soverom 7.0 m²

Soverom 10.4 m²

Gang 5.5 m² 205

Soverom 7.0 m²

Bad 5.5 m²

Bod

2.3 m²

Loftstue 10.1 m²

Soverom 10.4 m²

Soverom 7.7 m²

Terrasse 39.3 m²

Gang 5.5 m² 205

Bad 5.5 m²

fi Bod

Loftstue 10.1 m²

0m

47

1m

2.3 m² 2m

Soverom 7.7 m²

3m

4m

5m

19


HUS 69,71 PLAN 1

HUS 55, 57, 59

1. etasje

Antall rom 3 Antall soverom 2 BRA 103 m 2 P-rom 94 m 2 Soverom 10,4 m2

Tomtegrense mot Grøntareal

Tomtegrense mot Grøntareal

Antall etasjer 2

FG Plan 1: 196,30moh

Soverom 8,2 m2

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Nord

FASADE MOT NORD Tomtegrense mot Nord

Fasade 3

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

Tomtegrense mot grøntareal

Format:

1:100

Kommune:

G.nr./B.nr.:

xx/xxx

Tegningen omfatter:

Nytt terreng

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72 Bjørkeåsen B1 Nannestad

FG Plan 1: 196,30moh

Fasade mot Vest

A3 Dato:

03.04.2019 Tegner:

Fasade 3 og 2

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Byggemelding

Fasade 2

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

Rev

A11

FG Plan 1: 196,30moh

Tomtegrense mot Grøntareal

Rev

Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh Nytt terreng

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Sør

FASADE MOT SØR

Gang (flislagt gulv) varmekabler 14,6 m 2

Tomtegrense mot Grøntareal

Tomtegrense mot Nord

Tomtegrense mot Grøntareal

Fasade 1

FG Plan 1: 196,30moh Nytt terreng

Fasade mot Nord

FG Plan 1: 196,30moh Nytt terreng

Fasade 3 Rev

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

G.nr./B.nr.:

Tomtegrense mot Nord

xx/xxx

Tegningen omfatter:

A3 Dato:

03.04.2019 Tegner:

Fasade 1 og 4

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

Byggemelding

Fasade 4

Rev

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

G.nr./B.nr.:

xx/xxx

Tegningen omfatter:

Nytt terreng

Format:

1:100

Kommune:

Bjørkeåsen B1 Nannestad

FG Plan 1: 196,30moh

Fasade mot Vest

A3 Dato:

03.04.2019 Tegner:

Fasade 3 og 2

Rev

A12

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72 Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh Nytt terreng

Format:

1:100

Kommune:

Bjørkeåsen B1 Nannestad Nytt terreng

Fasade mot Øst

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72 Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

VENT.

Byggemelding

Fasade 2

FASADE MOT VEST

Rev

A11

Seksjonsgrense

Tomtegrense mot Grøntareal

Bod 3,7 m2

Eksisterende terr: 199,00moh

FG Plan 1: 196,8moh

Bad varmekabler 5,1 m2

FG Plan 1: 196,8moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Sør

Vask varmekabler 3,5 m2

Tomtegrense mot Nord

Tomtegrense mot sør

Fasade 1

Rev

Eksisterende terr: 199,00moh

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Øst

G.nr./B.nr.:

A3 Dato:

xx/xxx

Tegningen omfatter:

28.02.2022 Tegner:

Fasade 1 og 4 Byggherre:

Format:

1:100

Kommune:

Bjørkeåsen B1 Nannestad FG Plan 1: 196,8moh

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 55-60 Byggeplass:

FG Plan 1: 196,8moh

Godkjent:

LOSH Fase:

Arbeidstegning

FASADE MOT ØST

Bjørkeåsen Eiendom AS Tegningsnr.: 102-10209-055-060-503

Fasade 4

Rev

Bolig 55 får vindu på gavl. Se etasjeplan side 51 for plassering.

Sportsbod 5,1 m 2

0m

1m

2m

3m

4m

5m

48


2. etasje

HUS 69 PLAN 2

Stue/kjøkken 43,2 m 2

Terrasse 19,5 m2

49


HUS 68,70 PLAN 1

1. etasje

HUS 56, 58, 60 Antall rom 3 Antall soverom 2 BRA 103 m 2 P-rom 94 m 2 Soverom 10,4 m2

Tomtegrense mot Grøntareal

Tomtegrense mot Grøntareal

Antall etasjer 2

FG Plan 1: 196,30moh

Soverom 8,2 m2

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Nord

FASADE MOT NORD

Tomtegrense mot grøntareal

Rev

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

Format:

1:100

G.nr./B.nr.:

xx/xxx

Tegningen omfatter:

Nytt terreng

Fasade mot Vest

Kommune:

Bjørkeåsen B1 Nannestad

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72 Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh

A3 Dato:

03.04.2019 Tegner:

Fasade 3 og 2

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

Byggemelding

Fasade 2

Rev

A11

FG Plan 1: 196,30moh

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Sør

FASADE MOT SØR

Fasade 1

Tomtegrense mot Grøntareal

Tomtegrense mot Grøntareal

Tomtegrense mot Grøntareal

Tomtegrense mot Nord

Fasade 3

FG Plan 1: 196,30moh

Gang varmekabler 14,6 m2

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Tomtegrense mot Nord

Fasade mot Nord

Fasade 3

Rev

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn: Tomtegrense mot Nord

G.nr./B.nr.:

xx/xxx

Tegningen omfatter:

A3 Dato:

03.04.2019 Tegner:

Fasade 1 og 4

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

Byggemelding Rev

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

Fasade 4

Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh

Format:

1:100

Kommune:

A3

G.nr./B.nr.:

Bjørkeåsen B1 Nannestad

Dato:

xx/xxx

Tegningen omfatter:

Nytt terreng

Fasade mot Vest

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72

FG Plan 1: 196,30moh Nytt terreng

Format:

1:100

Kommune:

Bjørkeåsen B1 Nannestad Nytt terreng

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72 Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh

Fasade mot Øst

Rev

A12

03.04.2019 Tegner:

Fasade 3 og 2

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

Bas varmekabler 5,1 m2

Byggemelding

Fasade 2

Rev

A11

Tomtegrense mot grøntareal

Tomtegrense mot Grøntareal

FASADE MOT VEST

FG Plan 1: 196,30moh

VENT.

FG Plan 1: 196,30moh

Nytt terreng

Nytt terreng

Fasade mot Sør

Fasade 1

Tomtegrense mot Nord

Bod 3,7 m2 Rev

Dato

Beskrivelse

Prosjekt navn:

Format:

1:100

Kommune:

G.nr./B.nr.:

Bjørkeåsen B1 Nannestad Nytt terreng

Sign Kontr.

Målestokk:

Rekkehus Hus 67-72 Byggeplass:

FG Plan 1: 196,30moh

Fasade mot Øst

xx/xxx

Tegningen omfatter:

A3 Dato:

03.04.2019 Tegner:

Fasade 1 og 4

Godkjent:

LOSH

Byggherre:

Fase:

Finstadhagen næringspark 1930 Aurskog Tlf: 63 85 39 90 Fax: 63 85 39 99

Tegningsnr.:

Vask varmekabler 3,5 m2

Byggemelding

FASADE MOT ØST Fasade 4

Rev

A12

Sportsbod 5,1 m 2

0m

1m

2m

3m

4m

5m

50


2. etasje

HUS 70 PLAN 2

Stue/kjøkken 43,1 m 2

Terrasse 19,4 m2

0m

51

1m

2m

3m

4m

5m


1. etasje

HUS 4 - 12 HUS 4

HUS 5

HUS 6

HUS 7

HUS 8

HUS 9

HUS 10

HUS 11

HUS 12

N

2. etasje HUS 4

HUS 5

HUS 6

HUS 7

HUS 8

HUS 9

HUS 10

HUS 11

HUS 12

N

52


Illustrasjon. Avvik vil forekomme. Hus 55-60


HUS 13, 14, og 15

1. etasje

HUS 13

HUS 14

Garderobe 1.3 m²

102

Bad 5.4 m²

Bod 1.0 m²

105

Garderobe 1.3 m²

102

Bad 5.4 m²

103

Gang 5.4 m²

HUS 15

Bod 1.0 m²

105

Garasje 18.8 m²

Garasje 19.6 m²

101

104

Bod 1.0 m²

105

101

101

Kjøkken/stue 40.5 m²

104

104

Sport 5.3 m²

103

Gang 5.4 m²

Garasje 19.6 m²

Kjøkken/stue 40.5 m²

Kjøkken/stue 40.5 m²

Garderobe 1.3 m²

102

Bad 5.4 m²

103

Gang 5.4 m²

Sport 5.6 m²

Sport 5.6 m²

2. etasje Hus 13

Hus 14

Hus 15

Hus 16

Hus 17

Hus 18

Hus 19

HUS 13

HUS 14

HUS 15

Plan 2

G

G

G

206

206

206

Soverom 7.0 m²

Soverom 7.0 m²

Soverom 7.0 m²

207

207

207

Soverom 10.4 m²

Soverom 10.4 m²

Soverom 10.4 m²

G

G

G

204

204

Gang 5.5 m²

204

Gang 5.5 m²

Gang 5.5 m²

205

205

205

Bad 5.5 m²

Bad 5.5 m²

Bad 5.5 m²

203 Bod

203 Bod

2.3 m²

202

Loftstue 10.1 m²

Loftstue 10.1 m²

201

201

Soverom 7.7 m² Terrasse 40.6 m²

1m

2m

3m

Terrasse 39.3 m²

4m

201

Soverom 7.7 m²

G

0m

2.3 m²

202

Loftstue 10.1 m²

N

203 Bod

2.3 m²

202

G

5m

54

Soverom 7.7 m² Terrasse 39.3 m²

G


HUS 55, 56, 57, 58, 59, 60 Hus 55

F

Hus 56 Balk-dør 9 x 21

E

Hus 57

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

101 Sov. 10,4 m²

102 Sov. 8,2 m²

FK 12 x 5

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Balk-dør 9 x 21

Hus 58

101 Sov. 10,4 m²

102 Sov. 8,2 m²

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

Balk-dør 9 x 21

101 Sov. 10,4 m²

Hus 59

102 Sov. 8,2 m²

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

9 x 21

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

101 Sov. 10,4 m²

104 Gang Varmekabler 14,6 m²

105 Bad Varmekabler 5,1 m²

9 x 21

11 x 21 Ing-dør

106 Vask Varmekabler 3,5 m²

106 Vask Varmekabler 3,5 m² 6 x 12 ÅV

11 x 21 Ing-dør

104 Gang Varmekabler 14,6 m²

SS

103 Bod 3,7 m²

RØR-SKAP

6 x 12 ÅV

Dusj

9 x 21 VENT.

SS

VENT.

103 Bod 3,7 m²

9 x 21

10 x 12 ÅV

10 x 12 ÅV

11 x 21 Ing-dør

VENT.

106 Vask Varmekabler 3,5 m²

106 Vask Varmekabler 3,5 m²

6 x 12 ÅV

11 x 21 Ing-dør

SS

103 Bod 3,7 m²

RØR-SKAP

6 x 12 ÅV

107 Sportsbod 5,1 m²

9 x 21

10 x 12 ÅV

107 Sportsbod 5,1 m²

10 x 21 Ing-dør

104 Gang Varmekabler 14,6 m²

105 Bad Varmekabler 5,1 m²

RØR-SKAP

9 x 21 RØR-SKAP

9 x 21

Dusj 105 Bad Varmekabler 5,1 m²

9 x 21

9 x 21

9 x 21 10 x 12 ÅV

9 x 21

9 x 21

RØR-SKAP

10 x 12 ÅV

104 Gang Varmekabler 14,6 m²

105 Bad Varmekabler 5,1 m²

9 x 21

9 x 21

103 Bod 3,7 m² 9 x 21

EL-SKAP

VENT.

101 Sov. 10,4 m²

Dusj

9 x 21

SS

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

9 x 21

EL-SKAP

SS

RØR-SKAP

Balk-dør 9 x 21

102 Sov. 8,2 m²

EL-SKAP

9 x 21

9 x 21 9 x 21

EL-SKAP

VENT.

103 Bod 3,7 m²

106 Vask Varmekabler 3,5 m²

11 x 21 Ing-dør

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Dusj

9 x 21

106 Vask Varmekabler 3,5 m²

102 Sov. 8,2 m²

9 x 21

104 Gang Varmekabler 14,6 m²

105 Bad Varmekabler 5,1 m²

A

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Balk-dør 9 x 21

9 x 21

9 x 21

RØR-SKAP

6 x 12 ÅV

Hus 60

101 Sov. 10,4 m²

Dusj 105 Bad Varmekabler 5,1 m²

103 Bod 3,7 m²

9 x 21

B

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

102 Sov. 8,2 m²

Dusj

VENT.

Balk-dør 9 x 21

9 x 21

104 Gang Varmekabler 14,6 m²

SS

C

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

9 x 21

9 x 21

D

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

9 x 21

2xÅV-(FK,under) 10 x 10

9 x 21

G

2. etasje

10 x 12 ÅV

11 x 21 Ing-dør

6 x 12 ÅV

107 Sportsbod 5,1 m²

10 x 21 Ing-dør

G 107 Sportsbod 5,1 m²

F 10 x 21 Ing-dør

E

N

107 Sportsbod 5,1 m²

10 x 21 Ing-dør

107 Sportsbod 5,1 m²

10 x 21 Ing-dør

C D

10 x 21 Ing-dør

Arealberegning:

B

Hus 57 49m² 49m² 5,1m² 103,1m²

Hus 58 49m² 49m² 5,1m² 103,1m²

Hus 59 49m² 49m² 5,1m² 103,1m²

Hus 60 49m² 49m² 5,1m² 103,1m² 618,2m² 370,8m² 491,0m²

2. etasje A

Hus 55 2xÅV-(FK,under) 11 x 10

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Hus 56 2xÅV-(FK,under) 11 x 10

FK 12 x 5

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Hus 57 2xÅV-(FK,under) 11 x 10

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Hus 58 2xÅV-(FK,under) 13 x 19

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

201 Stue/Kjøkken

Hus 59

43,2 m² 2xÅV-(FK,under) 11 x 10

2xÅV-(FK,under) 13 x 19

Hus 60

201 Stue/Kjøkken

FK 6 x 20

Hus 56 49m² 49m² 5,1m² 103,1m²

55

43,1 m² 2xÅV-(FK,under) 13 x 19

56

2xÅV-(FK,under) 11 x 10

201 Stue/Kjøkken

43,2 m²

57

201 Stue/Kjøkken

43,1 m² FK 18 x 5

BRA Hus 55 Plan 1 49m² Plan 2 49m² Bod 5,1m² Sum BRA 103,1m² BRA Hele Bygget BTA BYA

58

201 Stue/Kjøkken

43,2 m²

59 15 x 19 2xÅV-(FK,under)

10 x 21 Balk-dør

201 Stue/Kjøkken

43,1 m²

13 x 19 2xÅV-(FK,under)

60 13 x 19 2xÅV-(FK,under)

10 x 21 Balk-dør

15 x 19 2xÅV-(FK,under)

15 x 19 2xÅV-(FK,under)

Terrasse

10 x 21 Balk-dør

13 x 19 2xÅV-(FK,under)

19,6 m²

13 x 19 2xÅV-(FK,under)

Terrasse

10 x 21 Balk-dør

15 x 19 2xÅV-(FK,under)

19,6 m²

15 x 19 2xÅV-(FK,under)

Terrasse

10 x 21 Balk-dør

13 x 19 2xÅV-(FK,under)

19,6 m²

13 x 19 2xÅV-(FK,under)

Terrasse

10 x 21 Balk-dør

15 x 19 2xÅV-(FK,under)

19,6 m²

Terrasse

19,6 m²

Terrasse

19,6 m²

N

55


56


STANDARD OG VALGMULIGHETER ALLE BOLIGENE LEVERES MED: • Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett • Kjøkken fra anerkjent leverandør med hvitevarer inkludert • Delikate flislagte baderom • Flislagt gang med garderobe • Gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodløsning • Utgang til privat og trivelig uteplass • Peisovn • Garasje eller carport utenfor boligen Boligene leveres med gjennomgående god standard men det vil i en tids­ bestemt periode være mulig å bestille definerte stilpakker som tilvalg i tillegg til ordinære tilvalg. Stilpakkene vil omhandle leveranse av kjøkken, gulv, innvendige dører og farge på vegger. Disse er under utarbeidelse og vil presenteres når tilvalgene starter. Interiørdesigner Siri Berg Jensen har bistått oss med å utvikle stilretningene for tilvalg på Bjørkeåsen. Hun har lang erfaring med interiørdesign og fargesammensetning, og driver firmaet Sirisidé AS. Stilartene presentert på de neste sidene er kun ment som inspirasjon.

57

Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


Foto: Slettvoll

10678 SPACE

12078 COMFORT GREY

0394 VARMGRÅ

Foto: Slettvoll

Foto: Sigdal

Foto: Jotun

10966 ALMOND BEIGE

1877 VALMUEFRØ

VENNLIG Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og godt håndverk. I en hektisk hverdag, søker vi det trygge og kjente. Rolige, duse farger i harmoni. Gjerne varmere farge-nyanser for å gi rommene et lunt preg. Her er gjerne kjøkkenet husets hjerte, der god mat og bakverk lages fra bunnen og familie og venner kan samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.

58


Foto: Jotun

11174 CURIOUS MIND

10981NORWEGIAN WOOD

10964 SMOKED OAK

Foto: Jotun

20145 WISDOM

20142 DAYDREAM

VERDENSVANT Vi henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg og sammensetning av møbler. Interiøret har et noe maskulint og kubistisk preg. Stramme linjer og mørke farger på innredning, tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer. Mørke plommefarger står i kontrast og harmoni til varmere farger som oker og bruntoner. Sofistikert og stilsikkert, og sannsynligvis den retningen som skiller seg mest fra den klassiske. Dører kan gjerne være sorte, med detaljer i mørk bronse.

59


Foto: Jotun

10679 WASHED LINEN

10683 CASHMERE

1145 BAND STONE

5452 NORDIC BREEZE

5030 ST. PAULS BLUE

FORANKRET Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De varme jordtonene skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap. Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne også i kjøkkeninnredningen. Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen i møbelvalg. Den nordiske stilen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

60


20047 BLUSHING PEACH

Foto: HAY

10580 SOFT SKIN

8302 LAURBÆR

Foto: Jotun

Foto: Jotun

Foto: Jotun

8479 EVERGREEN

8422 GREEN MARBLE

NATURLIG Inspirert av naturen. Behagelige grønntoner benyttes sammen med varme, støvete røde og rosa toner. Det handler om å ta naturen inn, og planter myker opp interiøret og tilfører energi. Naturstein som marmor, bidrar til spennende flater og en naturlig, ekte følelse. Interiøret kan være en miks av vintage og nytt, og skaper særpreg. Bruk av farge i møbler og kontraster i stoffer og materialer, som en grønn veloursofa til et bord i marmor. Et gulv lagt i fiskeben, bygger oppunder den organiske stilen, og det kan gjerne ha en mer kulørt farge enn i den klassiske stilen.

61


62


63

Gulv vises med tilvalg. Illustrasjon. Avvik vil forekomme.Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


KJØPSPROSESSEN Kjøp av bolig er en viktig beslutning. Her kan du gjøre deg kjent med kjøpsprosessen fra signering til tiden etter innflytting. AVTALE OM KJØP AV BOLIG Vedlagt til prislisten følger skjemaet «Midlertidig avtale om kjøp av bolig». Ønsker du kjøpe bolig i prosjektet må dette skjemaet fylles inn og sendes til megler, på mail ev. ta bilde av skjemaet med din mobil og send det på MMS. Alternativt kan avtalen inngis digitalt (BankID) fra prosjektets hjemmeside. Skjemaet erstattes av en normal kjøpekontrakt som signeres ca 14 dager etter meglers aksept. KONTRAKTEN Kontraktssignering vil bli foretatt med E-signering via BankID, i samarbeid med prosjektselger.

på et sameiermøte. På møtet velges blant annet representanter til styret i sameiet. FERDIGBEFARING 2-3 uker før overtakelsesforretningen blir du innkalt til ferdigbefaring. Her blir det sjekket om det finnes feil eller mangler i boligen. Det blir skrevet protokoll som også undertegnes. OVERTAKELSESFORRETNING På overtakelsesforretningen går vi på nytt gjennom boligen, og sjekker eventuelle utbedringer som er gjort. Protokoll blir skrevet nå også, og undertegnet. Strømskjema blir fylt ut. Du får utlevert nøkler nå sluttopp­gjøret er innbetalt.

JEVNLIG INFORMASJON Bygging er en prosess. Du får jevnlig informasjon om fremdriften underveis.

INNFLYTTING Vår oppgjørsavdeling vil sende deg innbetalings innstruks før overtagelse. Det er viktig at hele oppgjøret er innbetalt innen overtagelse. Hvis hele oppgjøret er innbetalt, kan du flytte inn straks overtakelsesforretningen er gjennomført.

SAMEIET STIFTES Stifting av sameiet blir som regel gjennomført

FULLFØRELSESGARANTI Forskuddsgarantien som vi har gitt deg, blir

66


slettet ved overleveringen og erstattes av en fullførelsesgaranti. Garantien er på 5 % av kontraktsbeløpet og gjelder i 5 år. Den er en sikkerhet for oppfyllelse av eventuelt mangelsansvar. 1-ÅRSBEFARING Du får tilbud om 1-årsbefaring ca. 1 år etter at prosjektet er ferdigstilt. Da går vi gjennom boligen sammen med deg og utbedrer even­ tuelle feil og mangler. REKLAMASJONSTIDEN Du har rett til å reklamere på feil og mangler i 5 år fra overtakelsesdatoen. Det er likevel svært viktig at det reklameres straks, og senest innen tre måneder etter at du opp­dager feil eller mangler. Dersom du ikke reklamerer innen fristen, kan ditt eventuelle krav bortfalle.

67Illustrasjon. Avvik vil forekomme.


LEVERANSEBESKRIVELSE

SALGSTRINN 4 Hus 4-15 og 55-60 07.04.2022

Høydesprang tas fortrinnsvis opp med skråninger av pukk/sprengstein, men det kan også bli aktuelt med støttemurer. Materialvalg for eventuell støttemur er ikke fastsatt. Utforming og omfang av støttemurer kan avvike fra illustrasjoner og/eller situasjonsplan. Skråninger/støttemurer kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene. Veigrøfter og sideareal på veiene kan bli liggende helt eller delvis på den enkelte tomt.

Nannestad kommune BJØRKEÅSEN Prosjektet bebygges med kjedede eneboliger og rekkehus. Denne leveringsbeskrivelsen omfatter generell standard og leveringsomfang for boligene i prosjektet. Tegninger og bilder i salgsoppgaven er illustrasjoner, leveringsomfang, fargevalg og materialkvaliteter er gjengitt i denne leveringsbeskrivelse.

FUNDAMENT Boligene fundamenteres på betongsåler, betonggulv på grunn, isoleres etter gjeldende forskrifter. Det vil bli lagt radonsperre i grunnen.

EIERSEKSJON OG TOMT Tomten vil kunne bli organisert som ett eller flere seksjonssameier. Eiendommene blir seksjonert og hver seksjon får tinglyst rett til del av tomt (privat grunn) som tilhører seksjonen. Se utkast til seksjonsplan med påført omtrentlig tomteareal til hver seksjon. Omtrentlig areal er da oppgitt inkl. boligens avtrykk. Ved seksjonering, krever Kartverket at arealet som boligen legger beslag på ikke medregnes i seksjonens andel av tomt (tomteareal). Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere informasjon om sameiet.

ISOLASJON Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Øvrige konstruksjoner isoleres: Bjelkelag: 150 mm (lydisolering) Innvendige skillevegger: 70 mm UTVENDIG OVERFLATE På vegger monteres vindtette plater og lektes ut før montering av industrielt overflatebehandlet bordkledning (synlig spiker), farge Tjærebrun, Kastanje og Naturlig eldet (Jotun). Omrammingsbord/stafasje i samme farge som utvending kledning. Det kan forekomme enkelte steder som mangler overflatebehandling, som bordender, synlige baksider osv. Dette må behandles av kjøper så snart det lar seg gjøre. Overflatebehandlingen er utført med tostrøkssystem. Det gis ingen garanti for varigheten av behandlingen før nytt strøk må påføres, anbefalt etterbehandling i løpet av første «malersesong» (12 mnd). Balkongrekkverk, takrenner, nedløp og beslag generelt leveres i sort utførelse.

UTVENDIG - TOMT Foruten opparbeidelse av tomten for oppføring av boligen, vil tomtene bli opparbeidet med asfalterte innkjøringer/ biloppstillingsplasser samt ferdigplen (opparbeides etter årstid). De delene av tomten som er fjell, vil bli levert som ”naturtomt” med synlige knauser. Skråninger mot veiareal eller og lignende som er bratt kan bli opparbeidet med geoduk og pukk i stedet for ferdigplen. Høydesetting og høydetilpasninger mellom ulike arealer (bebyggelse, vei, fellesarealer) er ikke endelig detaljprosjektert og kan derfor avvike fra situasjonsplan og bilder, vist i prospektet.

Yttertak består av taktro med isolering og papptekking.

70


INNVENDIG OVERFLATE HUS 4-15 TYPE ROM

TAK

GULV

VEGG

Kjøkken/stue

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Soverom

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Bad plan 1

Malte gipsplater farge hvit.

Grå standard flis 30x30 cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge. (Zeus Cinza).

Standard «hvit» flis 50x20 (Millerighe Bianco Plain).

Gang plan 1

Malte gipsplater farge hvit.

Grå fliser 30x60 cm og varmekabler. (Zeus Cinza)

Malte gipsplater farge hvit.

Bad plan 2

Malte gipsplater farge hvit.

Standard grå flis 20x20 og varmekabler. 10x10 i dusj i samme farge (Kinetic Grey).

Standard matt hvit flis 20x60 cm (Vitra Plain).

Sportsbod

Ubehandlet Gipsplate

Betong – ubehandlet

Ubehandlet OSB-plate

Loftstue

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Bod

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Gang plan 2

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Garasje

Ubehandlet Gipsplate

Betong – ubehandlet

Ubehandlet OSB-plate

Vi leverer kvalitet K2 iht. NS 3420T 2019-maler og beleggsarbeider.

71


INNVENDIG OVERFLATE HUS 55-60 TYPE ROM

TAK

GULV

VEGG

Kjøkken/stue

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Soverom

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Bad plan 1

Malte gipsplater farge hvit.

Grå standard flis 30x30 cm og varmekabler. 10x10 cm i dusj i samme farge. (Zeus Cinza).

Standard «hvit» flis 50x20 (Millerighe Bianco Plain).

Vaskerom

Malte gipsplater farge hvit

Standard grå flis 20x20 (Kinetic Grey)

Malte gipsplater farge hvit

Gang plan 1

Malte gipsplater farge hvit.

Grå fliser 30x60 cm og varmekabler. (Zeus Cinza)

Malte gipsplater farge hvit.

Sportsbod

Ubehandlet Gipsplate

Betong – ubehandlet

Ubehandlet OSB-plate

Bod

Malte gipsplater farge hvit.

Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett.

Malte gipsplater farge hvit.

Vi leverer kvalitet K2 iht. NS 3420T 2019-maler og beleggsarbeider.

TILVALG Tilvalgsmuligheter for flere typer fliser, typer parkett osv. (avhengig av tidspunkt og fremdrift). Utbygger har eget tilvalgsprogram som fremlegges etter inngått kontrakt og gir normalt anledning for god individuell tilpassing etter egne ønsker for både fliser, parkett, kjøkkeninnredning, baderom osv. Det er ikke anledning til å flytte på plassering av hvitevarer i kjøkken, vann/ avløp, eller gjøre tilvalg som krever endring i bærende konstruksjoner i boligen som fasader og vegger. Det tillates ikke å bytte leverandør innenfor de ulike fagene, det er fast avtale med disse inntil huset er overlevert.

leveres med glasskvalitet som vindu. GARASJEPORT (HUS 4-15) Garasjeport leveres som ”vedlikeholdsvennlig” port av stål/ aluminium i sort utførelse – leddport. Elektrisk portåpner med 2 stk. fjernkontroller inngår TRAPP OG LISTVERK Innvendig trapp leveres hvitmalte vanger og rekkverk, med eikelaserte åpne trinn i tilnærmet samme farge som standard parkett (trappen er produsert i furu). Tette trinn kan leveres som tilvalg. Som tilvalg kan trappen også leveres i heltre eik. Karmlister og utforinger på dører og vinduer leveres hvitmalt i glatt utførelse. Gulvlister i hvitlasert eik. Taklist hvitmalt. Listverk utføres med synlig spikring.

VINDUER Alle vinduer leveres i godkjent utførelse og i henhold til varmetapsberegning. Vinduer leveres i mørk farge utvendig og innvendig.

INNREDNING Hus 4-15: På bad plan 1, leveres ca.120 cm underskap med skuffer, hvite fronter og heldekkende servanttopp. Speil ca. 120 cm bredde, samt opplegg for vaskemaskin.

DØRER Innvendige dører leveres i hvit utførelse med hvite karmer – i tråd med boligens øvrige stil. Vridere i stål. Ytterdør leveres sort finish utvendig og innvendig. Balkong/terrassedør

72


På bad plan 2, leveres ca. 120 cm underskap med skuffer, hvite fronter og heldekkende servanttopp. Speil ca. 120 cm bredde, dusjhjørne i aluminiums skinne og glass (badekar kan leveres som tilvalg).

til NEK 400 utarbeides for hver bolig. Enkelte steder kan kabler være synlige (brannkrav). Opplegg til bredbånd og kabel-tv bestilles av utbygger på vegne av sameiets styre. Det leveres lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. I tillegg leveres 4 stk. utelamper med fotocelle. Det leveres like utelamper til hver bolig. Kjøper står fritt til å velge plassering av stikkontakter og lamper i samråd med elektriker, men må oppfylle krav i henhold til forskrift.

Det leveres ett 100 cm garderobeskap til hvert soverom med hvite fronter. Hus 55-60 På bad plan 1 leveres ca.120 cm underskap med skuffer, hvite fronter og heldekkende servanttopp. Speil ca. 120 cm bredde, dusjhjørne i aluminiumsskinne og glass. Det leveres ett 100cm garderobeskap til hvert soverom med hvite fronter.

Som punkt defineres: • Stikkontakt • Bryter med lampepunkt • Tilkoblingspunkt for jording o.l. • Godkjent brannvarsling leveres i hver bolig.

Kjøkkeninnredning leveres av annerkjent nordisk leverandør. Innbygningshvitevarer inngår med: • Innbygningskomfyr • Koketopp (induksjon) • Kjøl/frys (kombiskap) • Oppvaskmaskin

Det leveres i tillegg downlights med demper i hovedbad, gang (entre), kjøkken og stue:

OPPVARMING Det leveres termostatstyrte panelovner i alle soverom og stue/ kjøkken (disse er ikke montert, det er tilvalg hos elektriker). Varmekabler med gulvføler i alle rom med fliser. Boligene leveres med stålrørspipe og vedovn med glassdør.

Hus 55-60: Hovedbad 3 stk, gang 3 stk, kjøkken 4 stk og stue 4 stk.

Hus 4-15:

Hovedbad 3 stk, gang 3 stk, kjøkken 4 stk og stue 4 stk.

For øvrige lampepunker leveres ikke lampe. Endring av plassering av downlights avtales med prosjektets elektriker, det samme gjelder antall som del av tilvalgsprosessen (mot pristillegg). Komplett ladepunkt for El-bil kan bestilles som tilvalg.

VENTILASJON Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, bod og kjøkkentak, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres i egnet bod (kan variere mellom boligmodellene). Det leveres separat kjøkkenventilator fra kjøkkenleverandør.

BALKONG/UTEPLASSER Boligene leveres med balkonger av impregnert treverk. Balkong er å anse som utendørs anlegg. Stolper og dragere til balkong leveres i impregnert treverk. Rekkverk i glass og metall. Foran hovedinngang leveres fast dekke. Levegger på hageside mellom seksjonene 4-15.

RØR OG SANITÆR Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Toalett leveres i standard hvit utførelse (vegghengt). Det kan være en synlig innkassing på vegg hvor toalettet er plassert. Det leveres sluk i gulv på bad/vaskerom. Det leveres dusjhjørne i aluminium og glass og termostatstyrt dusjbatteri. I sportsbod med VVB – leveres sluk. Det leveres en utevannkran i hver boenhet. Plassering kan variere mellom boligmodellene.

BYGGVASK Boligen vaskes før overtakelse. En byggvask innebærer at alle flater vaskes, men byggstøv virvles opp, og vil legge seg etter endt vasking. Det må derfor påregnes noe byggstøv på overflater ved overtakelse av boligen. Vinduer vaskes utvendig og innvendig, dersom værforhold/årstid tillater det.

EL-INSTALLASJON, TELEFON, ETC. Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter – NEK 400. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Punktplan for hver bolig i henhold

SIKKERHET Det leveres godkjent brannvarslingsanlegg (intern varsling) og brannslukker type pulverapparat.

73


AVVIK / ENDRINGER Selger kan gjøre mindre endringer av konstruksjon eller materialvalg uten forhåndsvarsel med likeverdige løsninger/ materialer, uten at kontraktsummen endres. Føringsveier for rør og kanaler kan forekomme som sjakter og innkassinger, som ikke nødvendigvis er vist på tegning. Det kan være avvikende takhøyde i bod, bad og vaskerom som følge av rørføringer. Andre utførelser/leveranser bestilt av kjøper utover standard kan medføre tillegg i leveringstid eller pris. Endringer utover standard leveranse skal være skriftlig avtalt i kontrakt eller bestillingsskjema for tilvalg. I overflater av sparklet gips kan svinnriss forekomme, det kan forekomme i sparkelskjøter/hjørner og er ikke å anse som en senere mangel.

DIVERSE Bilder, skisser og tegninger er kun ment til illustrasjon. Møbler, hvitevarer o.l. inngår ikke – utover det som fremkommer av leveringsbeskrivelsen. Fargevalg på boligene kan være noe avvikende i forhold til salgsoppgave. Det vil ikke være fritt fargevalg på egen bolig. Det er krav om bruk av jordfarger i reguleringsbestemmelsene.

PRISER Prisene på boligene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisene på boligene som ikke er solgt.

I prosjektet er det krav om lokal håndtering av overvann – altså kan takvann (vann fra takrenner) bli ledet ut på terreng og ikke i lukket rørsystem.

Utbygger har ofte tilgjengelige visningsboliger i andre prosjekter som benyttes ved salg av boliger. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvikende løsninger i disse boligene. Overflater som fliser, parkett, utvendig kledning og lignende kan ha andre fargenyanser i dette prosjektet enn det som kan være fremvist i en evt. visningsbolig.

Kjøper overtar alt ansvar for vedlikehold på eiendommen så snart boligen er overlevert. Det innebærer også at vanning av ferdigplen er kjøpers ansvar fra den dag denne er levert fra utbygger – uansett når dette arbeidet utføres.

FORBEHOLD Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette.

Boligen utføres etter toleransekrav fastsatt av NS 3420-1. BYGGEAKTIVITET Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter er ferdigstilt. Asfaltering av veier, gårdsplass osv. påregnes tilpasset utbyggers samlede utbygging og tilpasset årstid.

Utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer av plantegninger og plassering av utstyr. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger, i slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/ internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

PRIVAT VEI/TINGLYSNINGER Kjøper gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst på den enkelte eiendom, rettigheter og plikter i forhold til felles vei, vann/avløpsnett lekeplasser, velforeninger, realsameie osv. herunder eierforhold og drift av disse.

Alle opplysninger gitt i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Utbygger tar forbehold om bruk av tekniske løsninger, plassering av vinduer og lignende som følge av branntekniske krav, offentlige pålegg eller som følge av øvrige krav som kan oppstå. Videre tas det forbehold om tilleggsdelenes/tomtenes endelige størrelse som fastsettes ved endelig seksjonering. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Strømforsyningsskap kan plasseres innenfor de enkelte eierseksjonene.

74


75

Illustrasjon. Avvik vil forekomme. Badekar kan leveres som tilvalg.


BYGGET AV FOLK SOM KJENNER DET NORSKE VÆRET PÅ KROPPEN Boligelementene som brukes på Bjørkeåsen blir utviklet og konstruert på Aurskog, og dette betyr mye. De er laget for å tåle alle nyansene i det norske klimaet og dette krever erfaring. Alle elementene bygges i et tørt, kontrollert miljø, og det er alltid de samme snekkerne som setter dem sammen. De kjenner husene like godt som sitt eget hjem. Kombinasjonen av disse faktorene gir langt større kontroll over hele byggeprosessen enn vanlig.

76


77


SALGSOPPGAVE BJØRKEÅSEN TRINN 4 - HUS 4-15 OG 55-60 SELGER / UTBYGGER / HJEMMELSHAVER: Orgnr: 989 888 633 Bjørkeåsen Eiendom AS, Finstadhagan 7, 1930 Aurskog For mer informasjon om utbygger se www.bakke-as.no

tilsvarende. Med byggestart menes fra det tidspunkt byggearbeidene på det aktuelle byggetrinn faktisk igangsettes. Gravearbeider i grunnen er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid (les også forbehold i denne salgsoppgave).

EIEFORM: Selveier SALGSINFORMASJON: Thomas Johan Hagen Mobil: 951 34 707 Epost: thomas.johan@bakke-as.no

Ved frafall av Selgers forbehold, vil siste frist for overtagelse bli meddelt skriftlig. Siste frist vil bli gitt innenfor tidsrommet på tre måneder. Endelig overtagelsesdato meddeles skriftlig ca. 10 uker før overtagelse. Denne dato gjelder da som partenes avtalte overtagelsesdato. Denne bestemmelsen medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter iht. bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd. Selger kan likevel kreve at overtagelse skjer inntil 4 måneder tidligere enn måneden selger meddelte som siste frist.

I henhold til Lov av 6.mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv., er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av involverte parter. Dersom partene ikke oppfyller krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling, kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen.

MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE / FERDIGATTEST: Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt på tegning og i prisliste er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendig(e) bod(er), garasje og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten – dette er boligens BRA areal fratrukket innvendig(e) bod(er) og veggene til disse.

BYGGEMÅTE: Plate på mark. Boligene vil bli oppført i to etasjer i trekonstruksjon, se vedlagte leveringsbeskrivelse for nærmere beskrivelse.

Dersom følgende ytelser ikke er ferdig samtidig med boligen, aksepterer partene at følgende beløp holdes tilbake på meglerforetakets klientkonto og skal påføres protokollen: Opparbeidelse av plen på egen tomt: kr. 8.000,– Opparbeidelse av asfalt på gårdsplass: kr. 5.000,– Kjøper skal fristille tilbakeholdt delbeløp, til fordel for selger, så snart overnevnte arbeider er utført og kjøper har signert overtagelsesprotokoll på disse arbeidene. Kjøper kan ikke holde tilbake beløp avsatt til plen og asfalt som følge av andre oppståtte reklamasjoner som for eksempel er ment å utbedres i forbindelse med 1 års befaringen.

OVERTAGELSE / INNFLYTTING: Antatt overtagelse er fra 2. kvartal 2023. Dette under forutsetning av byggestart 3. kvartal 2022. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt

PRISER: Se vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger og biloppstillingsplasser, uten forutgående varsling.

Alle arealer som er oppgitt i forbindelse med markedsføringen av prosjektet er å betrakte som cirka-areal. Kjøper har ingen krav mot selger dersom arealet skulle vise seg å avvike med inntil 3% i forhold til markedsført areal.

78


KJØPSOMKOSTNINGER: Dokumentavgift utgjør 2,5 % av andel tomteverdi. For trinn 4 vil dette utgjøre 12.500,- Pr bolig.

kontroll av evt. betalingsanmerkninger. Selger forbeholder seg retten til å kreve dokumentasjon av kjøpers finansiering og evne til å betale fellesutgiftene.

Tinglysingsgebyr for skjøte er for tiden kr. 585,-, tinglysingsgebyr for eventuelle pantedokument er for tiden kr. 792,- inkl. pantattest. Det tas forbehold om endring av gebyrsatsene og beregningsgrunnlaget for disse. Dersom Statens Kartverk ikke godkjenner oppgitt avgiftsgrunnlag, må kjøper betale den dokumentavgift som Statens Kartverk forlanger. I tillegg kommer tilkoblingsavgift bredbånd/tv kr. 5.000,- og oppstartskapital sameie kr. 5.000,-. Etablering av sameiet og seksjonering utgjør kr. 13 000,-.

GARANTIER: Det stilles garantier i henhold til bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter §12 vil bli stilt når utbygger frafaller sine forbehold. Garantien skal være pålydende 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/ delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Total utgjør dette etter dagens satser: 36.877,-

Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

BETALINGSBETINGELSER: Det forutsettes at delinnbetaling/forskudd innbetales til meglers klientkonto når utbygger varsler at forbeholdene er hevet og utbygger har stilt garanti iht §12. Skriftlig dokumentasjon på finansiering må fremlegges av kjøper. Det vil for en tidsbegrenset periode være 0,- i forskudd fra lansering av prosjektet.

TOMT: Eiet tomt i dag ca. 30.000 kvm. Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Hovedoppgjør (resterende del av kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til megler senest en uke før overtagelse. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers innbetalte delinnbetaling, herunder også for renter og andre omkostninger, som påløper på grunn av kjøpers mislighold. KREDITTVURDERING / DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE: Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. Det tas videre forbehold om rett til å foreta

MATRIKKEL / ADRESSE: Eiendommen har i dag matrikkelnummer gnr 151 bnr 30 (med flere) i Nannestad kommune. Matrikkelnummer vil kunne endres i forbindelse med utviklingen av prosjektet. Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. Eiendommen har i dag adresse Trallegangen, men endelig adresse vil bli endelig fastsatt av kommunen innen overtagelse. Selger forbeholder seg retten til å seksjonere og organisere fremtidig sameie. REGULERINGSFORHOLD/EIERFORHOLD/ ORGANISERING/VELFORENING: Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i.h.t vedtatt reguleringsplan/bestemmelser. og -bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området. Kjøper blir som eier av boligen deltaker i et eierseksjonssameie. Kjøper vil ha enerett til bruk av sin bolig (boligseksjon) med eventuelle tilleggsdeler. Som deltaker

79


i eierseksjonssameiet og i tråd med sameiets vedtekter, vil kjøper få rettigheter og forpliktelser i tilknytning til eierseksjonssameiet. Kjøper blir som eier av boligen deltaker i et pliktig medlemskap i huseierlag/velforening/grendelag. Det er Selger som er ansvarlig for opprettelsen av huseierlag/velforening/ grendelag iht. utbyggingsavtalen datert 17.10.2011 med Nannestad kommune. Det må påregnes at det kan komme kostnader ifm. drift og vedlikehold av driftsforeningen/fellesarealet.

betydning for denne eiendommen. 1855/900055-1/10 16.11.1855 UTSKIFTING Forsøkt innhentet, men ikke latt seg fremskaffe. 1917/900213-1/10 17.01.1917 UTSKIFTING Forsøkt innhentet, men ikke latt seg fremskaffe. 1917/900214-1/10 21.04.1917 UTSKIFTING Forsøkt innhentet, men ikke latt seg fremskaffe. 1924/900311-1/10 23.08.1924 ERKLÆRING/ AVTALE Rettighetshaver: Televerket Bestemmelser om telefonledninger/ stolper/kabler/grøfter m.v.

VEI/VANN/AVLØP: Adkomst fra kommunal veg. Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp.

1926/900206-1/10 09.12.1926 SKJØNN Elektriske kraftlinjer

SERVITUTTER / RETTIGHETER/HEFTELSER: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Seksjonene vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er tinglyst servitutter på eiendommen. Følgende servitutter er tinglyst pr i dag:

1955/990517-1/10 18.07.1955 ELEKTRISKE KRAFTLINJER 1985/1929-1/10 01.03.1985 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Akershus E-verk. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1997/7887-2/10 18.09.1997 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. pumpe-, spillvann- og stikkledning m/tilh. kummer og inspeksjonsanordn. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2002/12972-1/10 24.10.2002 RETTIGHET Rettighetshaver: MIDTBYGDA TUR-OG LYSLØYPEF LØPENR: 6126945 LEIEAVTALE Leietid 20 år med anledning til forlengelse. Leie 1kr meteren pr år. Anlegge tursti og lysløype. 2009/704119-1/200 22.09.2009 BEST. OM ADKOMSTRETT RETTIGHETSHAVER: KNR: 3036 GNR: 28 BNR: 1 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2016/118888- 1/200 10.02.2016 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: STATENS VEGVESEN ORG.NR: 971 032 081 langs viltgjerdet Bestemmelse om ryddebelte 1855/900054-1/10 16.11.1855 UTSKIFTING Forsøkt innhentet, men ikke latt seg fremskaffe. 1 917/900211-1/10 17.01.1917 UTSKIFTING Forsøkt innhentet, men ikke latt seg fremskaffe. 1917/900212-1/10 21.04.1917 UTSKIFTING Forsøkt innhentet, men ikke latt seg fremskaffe. 1971/6687-1/10 05.10.1971 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. Vegvesenets betingelser vedtatt GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Grunnboksutskriftene viser følgende tinglyste heftelser på hovedbølet: Heftelser som ikke slettes følger eiendommen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst heftelser som erklæringer/avtaler som kan få

80


1985/1928-1/10 01.03.1985 ELEKTRISKE KRAFTLINJER Rettighetshaver Akershus E-verk. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 1997/6861-2/10 19.08.1997 ERKLÆRING/AVTALE Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2002/12970-1/10 24.10.2002 RETTIGHET Rettighetshaver: MIDTBYGDA TUR-OG LYSLØYPEF LØPENR: 6126947 LEIEAVTALE Leietid 20 år med anledning til forlengelse. Leie 1kr pr meter pr år. Anlegge tursti og lysløype. 2010/934381-1/200 26.11.2010 JORDSKIFTE Sak 0200- 2008-0027 Sandberg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE 2016/118904-1/200 10.02.2016 ERKLÆRING/AVTALE Rettighetshaver: STATENS VEGVESEN ORG.NR: 971 032 081 langs viltgjerdet Bestemmelse om ryddebelte GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere heftelser dersom offentlig myndighet krever det, eller det er vesentlig for organiseringen av prosjektet. Slike heftelser kan være erklæringer som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, drift og vedlikehold av energi/nettverk el. I forbindelse med utbygging og salg av bruksenheter, vil selger tinglyse pengeheftelser på eiendommen, men boligen vil overtas fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt og utinglyst panterett til sameiet på 2G. Sameiets panterett sikrer innenfor pålydende den enkelte sameiers oppfyllelse av felles forpliktelser som deltaker i eierseksjonssameiet. Interessenter oppfordres til å kontakte selger ved spørsmål til servituttene som er tinglyst på eiendommen. LIGNINGSVERDI: Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller ”sekundærbolig” (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. STANDARD / UTSTYR: Se vedlagte leveransebeskrivelse som utgjør en del av denne salgsoppgave.

ENERGIMERKING: Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler. BODER: Det medfølger bod for alle boligene som vist på plantegningene. FELLESUTGIFTER / LIKVIDITETSTILSKUDD: Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter, felles forsikring, forretningsførsel, men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Iht. Forslag til driftsbudsjett er utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører og estimerte felleskostnader finnes i prislisten. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling. Selger vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 5.000,som likviditetstilskudd til sameiet i forbindelse med oppgjøret. Eget strømforbruk samt innboforsikring må bekostes av kjøper. Det er ifølge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen. Det er ikke avklart med kommunen om kommunale avgifter faktureres direkte til hver enkelt seksjonseier eller boligsameie. Blir den enkelte fakturert direkte vil felleskostnadene reduseres med beløp avsatt til kommunale avgifter i budsjett. VELFORENING/SAMEIE: Pliktig medlemsskap i områdets velforening, kostnad til dette estimeres til ca kr 600,- pr. år. Dette kan endres med tanke med tanke på prisvekst, endring av innhold etc. AVTALEMESSIGE FORHOLD: Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert kjøpetilbud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere seksjoner til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to seksjoner eies av en og samme juridiske person. Utkast til vedtekter for sameiet er utarbeidet av selger, og kan innhentes hos megler. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt for alle salg i prosjektet. Det forutsettes at bud er lagt inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og et eventuelt aksept av bud fra selger gis under samme

81


forutsetning. Standard kjøpekontrakt utgjør en del av denne salgsoppgave.

flertallsavgjørelser. Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, herunder veier, lys, brøyting, renovasjon, forsikring av eiendommen, strøm til fellesarealer, forretningsførsel osv. Kostnader i forbindelse med sameiet vil normalt fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

KJØPSTILBUD: Kjøpstilbud skal innleveres skriftlig sammen med godkjent legitimasjon. Kjøpetilbud som leveres innen salgsstart klokken 12:00, er det følgende som gjelder: Kjøpetilbud sendes skriftlig til selger/bori med godkjent legitimasjon og finansieringsplan. Kjøpetilbudene organiseres etter tildelingsmetoden (dersom det er like bud på samme leilighet på salgsstart vil selger foreta og beslutte fordelingen av disse). Etter salgsstart vil det være «førstemann til møllaprinsippet» som gjelder. Innlevert kjøpstilbud er bindende for kjøper. Selger har rett til å akseptere eller forkaste ethvert bud, selger vil meddele eventuell aksept skriftlig til kjøper.

FORRETNINGSFØRSEL: BORI er valgt som forretningsfører, og det vil bli inngått en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører på vegne av sameiet før konstituerende sameiermøte. FORSIKRING: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

AVBESTILLING: Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader og tap ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider må betales i sin helhet. Uavhengig av merkostnad eller tap kan selger i stedet for erstatning kreve avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesum inkl. tillegg og endringer, jfr Bufl. §54.

ADGANG TIL LOVLIG UTLEIE: Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan leie den ut. Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier oppmerksom på eierseksjonslovens kapittel III som regulerer evt. leietakers rett til kjøp.

LOVGRUNNLAG: Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

OVERSKJØTING OG OPPGJØR: Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn i henhold til kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/ navneendring fra kjøpers side etter bud/ aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 45.000,- inkl. mva. som innbetales oppgjørsmeglers driftskonto. Utgifter til selger for salgsoppdrag kommer i tillegg. Eventuell endring krever selgers samtykke. Selger forbeholder seg retten til på fritt grunnlag å godta eller avslå transport av kjøpekontrakter. Oppgjør etter salg vil skje gjennom oppgjørsmegler i Bakkegruppen AS.

EIERFORM / ORGANISERING: Utbygger forbeholder seg retten til å etablere ett eller flere sameier i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier i ett eller flere boligsameier vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Uteområde er planlagt seksjonert som tilleggsdel til hver enkelt seksjon.

KOSTNADER VED AVBESTILLINGER: Kjøper er ansvarlig for selgers merkostnader og tap ved eventuell avbestilling etter bustadoppføringslova. Bestilte endrings og tilleggsarbeider må betales i sin helhet. Uavhengig av merkostnad eller tap kan selger i stedet for erstatning kreve avbestillingsgebyr på 5% av kjøpesum inkl. tillegg og endringer, jfr Bufl. §54.

Selger forbeholder seg imidlertid retten til å organisere dette annerledes, eksempelvis ved bruksretter. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets øvrige fellesareal. Det er forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre». Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for

TILVALG OG ENDRINGER: Det vil bli gitt et tidsbegrenset tilvalgstilbud, som for eksempel ulike typer parkett, fargevalg på veggflater, fliser, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, flere el-punkter etc. Endringer ut over ovennevnte må på fritt grunnlag vurderes

82


av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum i henhold til bustadoppføringslova §9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør i separat avtale. Eventuelle tilvalg faktureres kjøper direkte fra entreprenør/ underleverandør. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, er interessent/kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpstilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger. Konferer selger for nærmere informasjon. FØRKJØPSRETT: Det praktiseres forkjøpsrett i prosjektet. Denne forkjøpsrettens omfang er betinget til å gjelde Nannestad kommunen iht. ut - byggingsavtale og BORI medlemmer. Ta kontakt angående frist for melding og avklaring av forkjøpsretten. BYGGEAKTIVITET: Det må påregnes byggeaktivitet i området etter innflytting, og utbygger har således rett til å ha maskiner/utstyr i området inntil alle boenheter og utomhusanlegg er ferdigstilt. Fordeling av kostnader til oppvarming/strøm i byggeperioden vil bli gjort i samråd med forretningsfører og styret FORBEHOLD: Byggestart er avhengig av et tilfredsstillende forhåndssalg, tilfredsstillende finansiering og åpning av byggelån. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas også forbehold om at det oppnås en for selger tilfredsstillende avtale med entreprenør, samt beslutning om byggestart i selskapets styre. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuell justering i fremdriften for overtagelse/ innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget vedrørende overtagelsestidspunkt ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til bustadoppføringslova §10. Anslaget er kun et estimat, og endelig overtagelsesdato vil bl.a. avhenge av kommunal behandling, inngåelse av en for selger tilfredsstillende entreprisekontrakt og byggelånsavtale, samt fremdrift i

prosjekt- og byggearbeid. Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtagelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av de her angitte estimerte overtagelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/overtagelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke kunne danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Selger må senest innen 01.07.2022 (Hus 13-15 og Hus 5560) og senest 01.09.2022 (Hus 4-12) avklare ved skriftlig underretning dersom ovennevnte forbehold påberopes og kjøpekontrakten kanselleres. Kjøper kan kansellere inngått kjøpekontrakt dersom iverksettelse av byggeprosjektet ikke er igangsatt innen 01.07.2022 (Hus 13-15 og Hus 55-60) og 01.09.2022 (Hus 4-12). Evt. beslutning om kansellering skal meddeles skriftlig til selger umiddelbart. Dersom kanselleringsretten benyttes får kjøper tilbakebetalt innbetalt kjøpesum (evt. deponert beløp), vederlag for eventuelle tilleggsarbeider og renter av innbetalt beløp. For øvrig kan kjøper ikke fremme ytterligere eller andre krav mot selger som følge av kanselleringen. Alle illustrasjoner, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, så som f.eks. hvitevarer, og det vil derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle boligene i prosjektet. Interessent oppfordres derfor særskilt til å vurdere dette (solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse mv.) før budgivning. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende. Det kan være avvik mellom de plantegninger og skisser som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Ved vesentlige endringer har kjøper rett til å heve avtalen, og kreve kjøpesummen tilbakeført. Kjøper kan ikke kreve erstatning ut over dette. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/

83


internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Selger står fritt til å bestemme bolignummer samt endre antall eierseksjoner i sameiet. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte boliger og biloppstillingsplasser. Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og salgsoppgave. KUNDETILFREDSHETSMÅLING (KTI): Vi deltar på Prognosesenterets årlig måling av kundetilfredshet. Alle boligkjøperne på Bjørkeåsen vi motta en anonym undersøkelse vi ønsker at du prioriterer å svare på. Kundetilfredshet er viktig for Bakke og vi er derfor avhengig av at du svarer ærlig på din kundeopplevelse. Undersøkelsen sendes pr epost. SVINNSPREKKER/SVINNRISS: Svinnsprekker og riss skyldes setninger/bevegelser i konstruksjon pga ytre påvirkninger, eller er naturlig krymping/uttørking av materialer, omfattes normalt ikke av garantien. SKJEGGKRE Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende. FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV DENNE SALGSOPPGAVE: • Leveransebeskrivelse 07.04.2022 • Plantegning og etasjeplan • Prisliste 07.04.2022 • Foreløpig utomhusplan 10.02.2022 • Kjøpsavtale/Budskjema • Selgers standard kjøpekontrakt • Grunnboksutskrift • Reguleringsplan- og bestemmelser 10.02.2022 84


Foto av visningsbolig. Her vist med tilvalg.

85


SAMMEN BYGGER VI BJØRKEÅSEN Vi i Bakke gjør ting litt annerledes enn andre boligbyggere. Vi tegner og utvikler alle boliger selv og bygger dem på egen fabrikk. Dessuten tar vi ordet nøkkelferdig helt bokstavelig, og sier oss ikke ferdige før plenen er lagt i hagen. Vi er opptatt av at alle skal sove godt om natten, både de som flytter inn i en Bakke-bolig og oss som bygger den. For å sikre at boligen holder den kvaliteten vi lover, tar vi derfor kontroll på alle deler av prosessen. Alle deler av en Bakke-bolig blir produsert i et kontrollert og tørt miljø i Aurskog. Fordi det også alltid er de samme som bygger husene, reduserer vi sjansene for feil og mangler drastisk. Vi kjenner alle hustypene like godt som våre egne hjem og har som mål at de skal ha null feil. Velkommen hjem! ET HJEM DU VIL HJEM TIL.

bakke-as.no

Nordby Maskin AS er et lokalt forankret firma som utfører grunnarbeid, infrastruktur og uteområdene på Bjørkeåsen. Vi holder til i Nannestad og ønsker å bidra positivt til nærmiljøet gjennom å levere godt utført arbeid. Med 30 års erfaring og en omsetning på 380 millioner er vi en solid aktør på Romerike.

nordbymaskin.no

86


TOPP

NS

3

J

2 0 21

BE

S

KJÆRE BOLIGKJØPER EN

E ST

KAP I BR A E LS

NG LI

GN

O

SE

Å

PRO

2021 SE

NT

E R E TS B R A N

SJ

EM

I Prognosesenterets årlige bransjemåling av kundetilfredshet er Bakke en av vinnerne med topp 3 plassering. Det er vi utrolig stolte av! Tilfredse kunder er vår største drivkraft og vi har et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd av kundereisen. Vårt mål er å skape et hjem du vil hjem til. Tilfredse kunder er et av våre største mål, derfor vil din kundetilfredshet bli målt ifm. overlevering av din nye bolig, og ved ettårsbefaringen. Prognosesenteret vil sende ut en spørreundersøkelse ved begge disse anledningene, og vi håper du vil ta deg tiden til å svare på disse, når den tid kommer. KTI= Kundetilfredshetsindikator Prognosesenteret har over lang tid satset store ressurser på å utvikle den metodiske kompetansen for å gjennomføre kundeundersøkelser med høy kvalitet. En godt gjennomført KTI-undersøkelse gir bedriften mulighet til å forstå kundenes tilfredshet, identifisere forbedringsområder og å sammenligne resultatet internt mellom ulike prosjekt, forhandlere og regioner. Undersøkelsene følger den samme metoden som de offisielle KTI-målingene i Norge, Sverige og i mange andre land. Dette gjør det mulig å sammenligne eget resultat og boligbransjens resultat med andre bransjer og bedrifter. Din mening er derfor viktig for oss! Den første spørreundersøkelsen vil bli sendt ut etter overtakelse, men vi setter alltid pris på tilbakemeldinger underveis også.


SALGSANSVARLIG Thomas Johan Hagen Prosjektselger Bakke Mobil: +47 95 13 47 07 E-post: thomas.johan@bakke-as.no

88


89


bjørkeåsen.no

Versjon 2, april 2022