Page 1

LOEKA BAEYENS • • • •

Go getter Gedreven Oplossingsgericht Bezige bij


Tijdens mijn opleiding communicatiemanagement leerde ik de nodige theorie in vakken zoals sociale en digitale media, multimedia (waaronder Photoshop), marketing,‌ Onlangs ben ik gestart die kennis te verbreden via de online lessen op Facebook Blueprint.


Als regisseur van theatergroep Oxymoron Als regisseur schrijf ik mijnvan eigen theatergroep Oxymoron toneelstukken. schrijf ik mijn eigen toneelstukken.


Ik onderhoud de social media en leerde het belang kennen van timemanagement en duidelijke planningen.


Als vrijwilliger bij reisorganisatie Groove X was ik een tijd verantwoordelijk voor het onderhouden van de Instagram.


Ik organiseerde het Gents studentenfeestje Superstitious. Ik zorgde voor de promotie en organisatie zowel op Facebook als op Instagram.


Voor Antidote deed ik de social media, branding en marketing. Daarnaast schreef ik ook de website en stond in voor verschillende producties van fotoshoots en video’s.


Momenteel werk ik als call-agent bij Mifratel waarbij verbale overtuigingskracht doorslaggevend is om het target te behalen.


Als vlotte babbelaar ben ik ook twee jaar actief geweest bij de studentenradio UrgentFM als sidekick, presentator en producer.


Na mijn middelbaar ben ik een jaar naar Thailand geweest waar ik les Engels gaf aan kinderen in de lagere en middelbare school.

Loeka baeyens  
Loeka baeyens  
Advertisement