Page 1

SPORTIEVE FIETSVAKANTIES by Serge Baguet

SPANJE: CALPE EN MOJACAR 2017-2018


Beste fietsfanaat, Alweer een wielerjaar dat bijna voorbij is en een nieuw dat zich aankondigt. We hebben een zeer moeilijk jaar achter de rug: Serge Baguet, bezieler, stichter, gangmaker, kopman van zijn centra heeft ons te vroeg moeten verlaten. Maar we kregen van hem een missie mee die we met veel passie en nog meer drive zullen verwezenlijken: het verderzetten en verder ontwikkelen van het Baguet Bicycle concept en zijn centra. Het Baguet Bicycle Center is dus klaar voor de start, meer dan ooit, om u, beste klant, een fantastische beleving te bezorgen tijdens uw fietsvakantie. Serge’s drive indachtig altijd op zoek naar nieuwe en extra zaken - zijn we fier dit jaar alweer een aantal nieuwigheden te kunnen aankondigen. We stellen u ons derde Baguet Bicycle Center voor in Calpe, in het gloednieuwe hotel Suitopia, dit naast het bestaande center in Gran Hotel Sol y Mar en het Baguet Bicycle Center in Mojacar - Hotel Best Oasis Tropical - die verder blijven functioneren als vanouds. Nieuw zijn ook onze Shortbreaks of kortere fietsvakanties - met minder nood aan vakantiedagen - die ongetwijfeld zullen worden gesmaakt. Verdere breiden we ook onze samenwerking uit met Johan Museeuw en we zorgen als extraatje voor overland fietstransport op een mooi aantal data voor zowel Mojacar als Calpe. Alle ander vaste elementen en waarden van onze centra worden uiteraard behouden. We hopen u snel te mogen verwelkomen in een van de centra en wensen u nu alvast veel fietsgenot toe voor het komende seizoen. Sportieve groet, Baguet Bicycle Center team

2

Deze brochure maakt integraal deel uit van de brochures TUI Vliegvakanties winter 2017-2018 en TUI Vliegvakanties zomer 2018. Verantwoordelijke uitgever: TUI Belgium nv, Gistelsesteenweg 1, 8400 Oostende


INHOUDSTABEL

5 Weekindeling

Bicycle Center 6 Baguet Concept

Bicycle Center 10 Baguet Calpe - Gran Hotel Sol y Mar

Bicycle Center 8 Baguet Mojacar - Best Oasis Topical

12 Baguet Bicycle Center Calpe - Suitopia

14 Fiets shortbreak

15 Fietstransport en aanwezigheid Johan Museeuw

Aranjuez

Cuenca

Toledo

SPORTIEVE FIETSVAKANTIES IN SPANJE València

FRANKRIJK SPANJE BARCELONA

MADRID

PORTUGAL LISBOA

Calpe

MALLORCA Calpe

IBIZA

Benidorm

Alicante

Benidorm

Alicante Murcia

Granada

2380 mMojacar Sagra Almería

MAROKKO

ALGERIJE

Granada 3482 m Mulhacén

Murcia

Het Spaanse Vasteland is sinds jaar en dag een vaste waarde voor sportieve fietsvakanties. Zowel in Mojacar (Costa de Almeria) als in Calpe (Costa Blanca) vind je alles wat een fietsershart sneller doet slaan: een bijzonder microklimaat dat met zeer milde temperaturen het fietsen en/of trainen zeer aangenaam maakt, een wegennetwerk in een quasi perfecte staat, hotels die voorzien zijn op het wielersegment vanuit hun ervaring met de profploegen en een zeer rustige (fiets)omgeving.

Mojacar Almería

3


BAGUET BICYCLE CENTER Het Baguet Bicycle Center is reeds enkele jaren een vaste waarde onder de Spaanse zon. Zowel in Calpe als in Mojacar mochten deze wielercentra al vele tevreden klanten begeleiden, dit van quasi beginners tot professionele teams. Sinds dit jaar is er een nieuw fietscentrum in Suitopia in Calpe.

Gastvrouw, gastheer en persoonlijke begeleiding Je wordt als klant steevast opgevangen door een Nederlandstalige gastheer en gastvrouw die je dadelijk thuis laten voelen en je zullen bijstaan gedurende je hele verblijf. De centra werken met vaste begeleiders die heel veel ervaring hebben in het begeleiden van fietsgroepen. Deze begeleiders werden door Serge Baguet persoonlijk geselecteerd en weten steevast een mooi evenwicht te vinden tussen sportieve uitdagingen, voldoende ontspanning , groepsgeest en individuele benadering van ieder lid binnen de groep.

Voor ieder wat wils De Baguet Bicycle Centers zijn er voor elk niveau, ze willen laagdrempelig zijn en voor ieder wat wils aanbieden. Zo wordt er gereden in verschillende groepen aan gemiddelde snelheden die variëren van 22 km/u over 25km/u tot 27km/u en meer. Een minimum aan (sportieve) fietsconditie is vereist om deel te kunnen nemen aan deze fietsvakanties. Als richtnorm stellen we dat fietsers die gemiddeld aan 22km/u rijden per jaar toch zo’n 2000km fietsen (C groep). Deze groep fietst gemiddeld zo’n 80km per dag. Fietsers die gemiddeld 25km/u rijden, fietsen zo’n 5000km per jaar en maken ritten van 100-110 km per dag (groep B). Fietsers die 27km/u fietsen en meer, fietsen gemiddeld zo’n 8000 km per jaar minimaal en maken fietstochten van 120-140 km per dag (groep A). Opgelet dit is bedoeld als richtnorm en kan van persoon tot persoon verschillen ! Ook hier zullen onze begeleiders ter plaatse u helpen bij twijfel.

Kwaliteitsvolle racefiets De TREK Emonda ALR4 is de perfecte racefiets voor Mojacar en Calpe, met lichtgewicht aluminium kader, carbon voorvork en Shimano groep. Elke fiets is uitgerust met 2 drinkbushouders, een slot, fietscomputer, zadeltasje met binnenband, bandenlichters en minipompje.

4


BAGUET BICYCLE CENTER Reservatie fiets Bij reservatie van je fietsvakantie krijg je de vraag om je keuze voor huurfiets of fietstransport over land (inbegrepen in de pakketprijs op bepaalde data, zie pag. 15) aan te melden via de link op www.tui.be/fietsvakanties “reservatie fiets”. Bij keuze voor een huurfiets dien je een aantal fietsmaten door te geven zoals zadelhoogte, zitlengte en tussenbeenlengte met de bedoeling een perfecte en persoonlijke afstelling van je fiets te garanderen.

Bij keuze voor fietstransport over land dien je je afleverplaats aan te duiden. De huur van de TREK Emonda ALR4 of fietstransport over land (inbegrepen in de pakketprijs op bepaalde data, zie pag. 15) is uiteraard inbegrepen in onze prijs.

Inbegrepen in het pakket • Vluchten heen en terug, • Transfers luchthaven-hotel-luchthaven • Verblijf in Hotel Best Oasis Tropical of Gran Hotel Sol y Mar of Suitopia in half-pension (volpension mits toeslag) • Het volledige “all-in-bike concept” zoals beschreven op pagina 6. Opgelet ! Het dragen van een helm is verplicht. Neem je eigen helm, schoenen en pedalen mee.

Niet inbegrepen in het pakket • Waarborg voor gebruik huurfiets: €90 (ter plaatse cash te betalen) • Bijstands- en annulatieverzekering • Verplichte fietsverzekering van €10 voor gebruik huurfiets (diefstal, schade aan de fiets, ter plaatse cash te betalen)

Transport eigen fiets op het vliegtuig Deze service is op aanvraag.

WEEKINDELING: 5 VASTE RITTEN PER WEEK ZATERDAG

ZONDAG

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

ZATERDAG

Start voormiddag Heenvlucht Transfer naar hotel en check-in. Verwelkoming (infosessie) en info. Aansluitend ophalen huurfiets.

Start voormiddag

Start voormiddag

Start voormiddag

1ste rit

2de rit

3de rit

Rustdag.

4de rit

Mogelijkheid tot individueel fietsen

Namiddag vrije tijd.

Namiddag: vrije tijd

Namiddag: vrije tijd

Namiddag: vrije tijd

‘s Avonds: parcoursbriefing

‘s Avonds: parcoursbriefing

‘s Avonds: parcoursbriefing

Start voormiddag

‘s Avonds: parcoursbriefing

5de rit Namiddag: terugbrengen van de huurfiets naar BBC, vrije tijd. s’ Avonds: afscheidsdrink in de fietsenstalling om 19u.

Check-out, transfer naar de luchthaven voor terugvlucht.

5


BAGUET BICYCLE ‘CONCEPT’: UITGESPROKEN EN UNIEKE TROEVEN. Sterk “All-in-bike concept”: In de prijs zit maximale service vervat ! ✔ Bij start fietsweek : duidelijke infosessie ✔ Dagelijkse parcoursbriefing ✔ Professionele fietsbegeleiding voor verschillende niveaugroepen ✔ Gebruik hoogkwalitatieve TREK Emonda ALR4, 100% op je maat afgesteld of transport eigen fiets over land op specifieke data (zie pag. 15). Aanmelding fietsmaten voor huurfiets of fietstransport over land via de link : www.tui.be/fietsvakanties bij ‘Reservatie fiets’ ✔ Persoonlijke service door het Belgische team van het BAGUET BICYCLE CENTER ✔ Professioneel uitgeruste fietsstalling in de hotels ✔ Technische assistentie en herstellingsdienst ter plaatse ✔ Gratis gebruik van : è Beveiligde fietsgarage è Fietspompen è Bikewash è Gebruik en test van MIO fietsGPS è Wifi in alle hotels è Wasdienst voor fietskledij in het centrum in Mojacar ✔ ETIXX bevoorrading : è Voor en tijdens rit : ISOTONIC è Na de rit : RECOVERY SHAKE ✔ Verblijf in 4* hotel in half pension (volpension mits toeslag) ✔ Rechtstreekse vluchten, transfers, alle luchthaventaksen en btw ✔ Wekelijks gegarandeerde afreizen op zaterdag

Hotel Best Oasis Tropical HHHH in Mojacar

Suitopia HHHH in Calpe

6

Gran Hotel Sol Y Mar HHHH in Calpe


The energy to hit peak performance

Replenish energy and restore muscles

performance

recovery Minimise fatigue and increase endurance

Stay in the best possible health

health strength Build muscle and improve power

.com tested for WADA banned substances

www.etixxsports.com


BAGUET BICYCLE CENTER MOJACAR BEST OASIS TROPICAL De fietsmogelijkheden zijn hier bijna oneindig: van vrij vlakke naar golvende ritten langs de kust naar heuvelachtige en uitdagende routes tot en met ritten met cols tot 2000m. Mojacar is naast zijn fantastische fietsstreek ook gekend als een typisch Andalusisch wit dorp met zijn smalle straatjes en leuke bars en winkeltjes. Mojacar playa heeft een mooi breed strand met vele beach bars, chiringuito’s en beach restaurants, hier vind je de ideale mix van zon, zee, strand, fietsen en ontspanning.

Hotel Best Oasis Tropical HHHH is het gedroomde hotel voor wielerliefhebbers, vlak aan het strand en het hele jaar door ideaal fietsweer. Na een heerlijke fietstocht is het tijd om je spieren te laten ontspannen in het spacentrum of je kan lekker relaxen aan het zwembad. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf. Het Baguet Bicycle Center Mojacar is gevestigd in hotel Best Oasis Tropical. Deze regio in het oosten van de Costa de Almeria wordt gekenmerkt door een bijzonder microklimaat en ligt ideaal omgeven door het Sierra Cabrera-gebergte dat als een buffer de omgeving omringt en beschermt.

Type 20 standaardkamer

Verblijf • Standaardkamer dubbel (2-3 pers. / 2 volw.+2 kind.) (type 20) • Juniorsuite (3 pers.), op aanvraag (type 21) • Kamer met zijdelings zeezicht (type 23) • Kamer met frontaal zeezicht (type 24) • Eénpersoonskamer (type 10) • Eénpersoonskamer met zijdelings zeezicht (type11)

8

Klanten beoorde ling

8.3


BEST OASIS TROPICAL HHHH

W! AK NIEHU ORTBRE

TEL FIETS S F IN HO IJ L B R E MET V OPICAL ASIS TR tot O T S E B g n zaterda

• Mojacar met vlucht Antwerpen / Murcia • aankomst op zaterdag • verblijf in halfpension, standaardkamer in dubbel (*) • water en wijn inbegrepen bij de maaltijden • code 03862

589€ 04.11.17 11.11.17 za 18.11.17

629€ 25.11.17 02.12.17 za 09.12.17 za 16.12.17 za 06.01.18 za 13.01.18 za 20.01.18 za 27.01.18

649€ 03.02.18 17.02.18 za 24.02.18

659€ 29.09.18 06.10.18 za 13.10.18 za 20.10.18

669€ 03.03.18 10.03.18 za 17.03.18 za 14.04.18 za 21.04.18 za 28.04.18

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

689€ 24.03.18

za

699€ 05.05.18 12.05.18 za 19.05.18

a Verblijf v , meer info ag d s n e o w 4 p o pag. 1

719€ 15.09.18 22.09.18

za

za

za

za

839€

859€

28.10.17

za

10.02.18 27.10.18

za

869€ 07.04.18

za

889€ 31.03.18

za

BBC gesloten za

24.12.17 tem vrij

za

05.01.18 en zon

03.06.18 tem vrij

14.09.18

(*) afreizen vanaf 31/03/18 kunnen vanaf november 2017 gereserveerd worden.

supplementen

Kamer met zijdelings zeezicht (type 23).................................... 2,50 €/pp per nacht Kamer met frontaal zeezicht (type 24)....................................... 8 €/pp per nacht Vol pension............................................................................................. 5 €/pp per nacht Kamertype 10: single.......................................................................... 18 €/pp per nacht Kamertype 11: single met zijdelings zeezicht........................... 15 €/pp per nacht Juniorsuite (3 pers.) op aanvraag (type 21) ........................... 19 €/pp per nacht Prijzen langere verblijven op aanvraag

reducties

ACTIE !

(*) De eerste 30 boekingen ontvangen gratis een Mio Cyclo 405 HC. De MIO Cyclo 405 HC fietscomputer is de perfecte metgezel voor je fietsrit. Dankzij de meegeleverde hartslag- en cadanssensor kom je meer te weten over de intensiteit van je training en je conditie. Met de points of interest navigeer je langs handige en herkenbare locaties. Met het touchscreen bedien je het toestel gemakkelijk. Inkomende berichten van je smartphone verschijnen op het scherm van je fietsnavigatiesysteem. Voorwaarden: enkel geldig voor individuele boekingen met verblijf tussen 06/01/18 en 31/03/18, geboekt vóór 30/09/17 of zolang de voorraad strekt, 1 MIO Cyclo 405 HC per boeking, niet geldig voor groepsboekingen.

Niet fietser................................................................................................ 90 € Reducties kinderen en extra personen op kamer op aanvraag

GEEN SINGLE SUPPLEMENT VOOR VERBLIJF BIJ AFREIS OP 25/11/17, 02/12/17, 09/12/17 EN 13/01/18

UNIEK KE O B G E O VR EL 7 E D R O VO ntie vóór 30/09/1

etsvaka Boek je fi atis g een gr n a v t n o en C lo 405H MIO Cycrde van ter waa *

300

9


BAGUET BICYCLE CENTER CALPE SOL Y MAR De fietsmogelijkheden zijn hier legio. Calpe ligt in een dal, dus enig klimwerk is noodzakelijk. Eens buiten Calpe opent zich in het achterland een weelde aan ritmogelijkheden en afstanden waardoor er kilometers en niveauverschillen naar ieders smaak en vermogen te vinden zijn.

Gran Hotel Sol Y Mar HHHH heeft heel wat in z’n mars voor een geslaagde vakantie. Een uitstekend buffetrestaurant enerzijds, een gastronomisch gourmetrestaurant (supplement) anderzijds. Stijlvolle kamers met gratis wifi. Een spacentrum met een brede waaier aan beauty. Zwembaden, Balinese bedden en een heerlijk relaxt sfeertje bij de beachclub. Het hotel is enkel toegankelijk vanaf 16 jaar. Het Baguet Bicycle Center Calpe is gevestigd in het Gran Hotel Sol y Mar 4*. De regio is bekend onder de naam ‘Costa Blanca’, wat witte kust betekent. Deze regio heeft zijn naam te danken aan de duizenden amandelbomen die in het voorjaar roze en witte bloesems dragen. Het klimaat kan omschreven worden als 9 maanden lente en 3 maanden zomer. Calpe ligt direct aan de Middellandse Zee en heeft ook een bijzonder mild microklimaat met warme zomers (gemiddeld 30°C) en comfortabele winters (gemiddeld 17°C) hetgeen deze regio tot een waar fietsparadijs maakt.

Type 20 standaardkamer

Verblijf • Standaardkamer dubbel (2-3 pers.) (type 20) • Kamer met frontaal zeezicht (2-4 pers.) (type 21) • Juniorsuite (2 pers.) (type 23) • Suite (2 pers.), op aanvraag (type 24) • Eén persoon in dubbele kamer (type 29)

10

Klanten beoorde ling

9.4


GRAN HOTEL SOL Y MAR HHHH

W! AK NIEHU ORTBRE

TEL FIETS S F IN HO R IJ L B R E Y MA MET V TEL SOL t O H N A to GR zaterdag

• Calpe met vlucht Brussel, Oostende / Alicante • aankomst op zaterdag • verblijf in halfpension, standaardkamer in dubbel (*) • code 0891

849€ 11.11.17 18.11.17 za 25.11.17 za 02.12.17 za 09.12.17

869€ 04.11.17 16.12.17

899€

929€

06.01.18 13.01.18 za 20.01.18

949€

27.01.18 03.02.18 za 17.02.18 za 24.02.18 za 15.09.18 za 22.09.18 za 29.09.18 za 06.10.18 za 13.10.18 za 20.10.18

03.03.18 10.03.18 za 17.03.18 za 14.04.18 za 21.04.18

an Verblijf v , meer info ag d s n e wo 4 op pag. 1

969€ 28.10.17 28.04.18 za 05.05.18 za 12.05.18 za 19.05.18

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

IJZEN DEZE PDRICATIEF RA ZIJN IEIN VAN EXT T VAAK N

INGE JE GEN U’ KORT ‘BOEK N enstaande tabel ov b in (die niet te vinden zijn). terug ent Je reisag rder. aag ve helpt je gr

supplementen

979€ 24.03.18

za

989€ 27.10.18

za

999€ 10.02.18 31.03.18 za 07.04.18 za za

BBC gesloten za

24.12.17 tem vrij

05.01.18 en zon

03.06.18 tem vrij

14.09.18

Kamer met frontaal zeezicht................................................ 14 €/pp per nacht Vol pension.................................................................................. 21 €/pp per nacht Dubbele kamer voor alleengebruik.................................... 28 €/pp per nacht Juniorsuite ................................................................................. 42 €/pp per nacht Suite ............................................................................................. 132 €/pp per nacht Prijzen langere verblijven op aanvraag (*) afreizen vanaf 14/04/18 kunnen vanaf november 2017 gereserveerd worden.

UNIEK KOE VROEGBDEEL VOORntie vóór 30/09/17

etsvaka tis Boek je fi een gra g n a v t n en o C lo 405H c y C O I M e van ter waard *

Niet fietser.................................... 90 € reducties

ACTIE !

Reductie extra personen op kamer op aanvraag

GEEN SINGLE SUPPLEMENT VOOR VERBLIJVEN TUSSEN 01/11/2017 EN 28/12/2017

(*) De eerste 30 boekingen ontvangen gratis een Mio Cyclo 405 HC. De MIO Cyclo 405 HC fietscomputer is de perfecte metgezel voor je fietsrit. Dankzij de meegeleverde hartslag- en cadanssensor kom je meer te weten over de intensiteit van je training en je conditie. Met de points of interest navigeer je langs handige en herkenbare locaties. Met het touchscreen bedien je het toestel gemakkelijk. Inkomende berichten van je smartphone verschijnen op het scherm van je fietsnavigatiesysteem. Voorwaarden: enkel geldig voor individuele boekingen met verblijf tussen 06/01/18 en 31/03/18, geboekt vóór 30/09/17 of zolang de voorraad strekt, 1 MIO Cyclo 405 HC per boeking, niet geldig voor groepsboekingen.

300

11


BAGUET BICYCLE CENTER CALPE SUITOPIA De fietsmogelijkheden zijn hier legio. Calpe ligt in een dal, dus enig klimwerk is noodzakelijk. Eens buiten Calpe opent zich in het achterland een weelde aan ritmogelijkheden en afstanden waardoor er kilometers en niveauverschillen naar ieders smaak en vermogen te vinden zijn.

Suitopia HHHH hotel is het nieuwe pareltje van de welgekende hotelketen Sol y Mar Hoteles. Er zijn suites met een zee van ruimte. Zwembaden om te roetsjen en te ravotten. Een miniclub voor de kinderen, en een thalassocentrum voor jezelf. Ga zeker ook eens langs in de Sky Loungebar op de 29e verdieping van het hotel voor een hapje, een drankje en een onvergetelijk uitzicht op de stad en de zee. Dit hotel ligt al op 50 m van het zandstrand, in het centrum van Calpe. Het nieuwste Baguet Bicycle Center Calpe Suitopia is gevestigd in het Suitopia. De regio is bekend onder de naam ‘Costa Blanca’, wat witte kust betekent. Deze regio heeft zijn naam te danken aan de duizenden amandelbomen die in het voorjaar roze en witte bloesems dragen. Het klimaat kan omschreven worden als 9 maanden lente en 3 maanden zomer. Calpe ligt direct aan de Middellandse Zee en heeft ook een bijzonder mild microklimaat met warme zomers (gemiddeld 30°C) en comfortabele winters (gemiddeld 17°C) hetgeen deze regio tot een waar fietsparadijs maakt.

Type 22 suite met zeezicht

Verblijf

Klanten beoorde ling

8.9

• Standaardkamer dubbel met zeezicht (2 pers.) (type 20) • Suite (2-3 pers. / 2 volw.+2 kind. / 3 volw.+1 kind) met smart tv en salon (type 21) • Suite (2-3 pers. / 2 volw.+2 kind. / 3 volw.+1 kind) met smart tv, salon en zeezicht (type 22) • Eén persoon in dubbele kamer met zeezicht (type 29)

12


NIEUW!

SUITOPIA HHHH

EAK HORTBR FIETS S BLIJF IN R MET VE ITOPIA SU L E HOT tot zaterdag n a v fo Verblijf g, meer in woensda . 14 op pag

• Calpe met vlucht Brussel, Oostende / Alicante • aankomst op zaterdag • verblijf in halfpension, standaardkamer in dubbel (*) • code 00898

849€ 11.11.17 18.11.17 za 25.11.17 za 02.12.17 za 09.12.17

869€ 04.11.17 16.12.17

899€ 06.01.18 13.01.18 za 20.01.18

929€ 27.01.18 03.02.18 za 17.02.18 za 24.02.18 za 15.09.18 za 22.09.18 za 27.09.18 za 06.10.18 za 13.10.18 za 20.10.18

949€ 03.03.18 10.03.18 za 17.03.18 za 14.04.18 za 21.04.18

969€ 28.10.17 28.04.18 za 05.05.18 za 12.05.18 za 19.05.18

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

za

IJZEN DEZE PDRICATIEF RA ZIJN IN VAN EXT T VAAK

JE GENIE U’ KORTINGEN ‘BOEK N enstaande tabel in bov (die niet te vinden zijn). terug ent Je reisag rder. aag ve helpt je gr

supplementen

979€

989€

24.03.18

za

999€

27.10.18

za

10.02.18 31.03.18 za 07.04.18 za za

BBC gesloten za

24.12.17 tem vrij

05.01.18 en zon

03.06.18 tem vrij

14.09.18

Suite (type 21)............................................................................ 14 €/pp per nacht Suite met zeezicht (type 22)................................................. 26 €/pp per nacht Dubbele kamer voor alleengebruik............................................ (type 29) ........................................................................................................ 28 €/pp per nacht Volpension .................................................................................. 20 €/pp per nacht Prijzen langere verblijven op aanvraag

Niet fietser.................................... 90 € reducties

Reducties kinderen en extra personen op kamer op aanvraag

ACTIE !

(*) afreizen vanaf 14/04/18 kunnen vanaf november 2017 gereserveerd worden.

GEEN SINGLE SUPPLEMENT VOOR VERBLIJVEN TUSSEN 01/11/2017 EN 28/12/2017

UNIEK WELKOMSTGESCHENK VOOR IEDERE FIETSER Etixx introductiepakket voor iedere fietser die zijn verblijf in Suitopia reserveert. Inhoud introductiepakket: 5 energy gels, 5 energy bars, 1 tube sport hydro tabs en 1 magnesium stick (ontvangst ter plaatse bij de start van de fietsvakantie). Waarde van het pakket: € 35

(*) De eerste 30 boekingen ontvangen gratis een Mio Cyclo 405 HC. De MIO Cyclo 405 HC fietscomputer is de perfecte metgezel voor je fietsrit. Dankzij de meegeleverde hartslag- en cadanssensor kom je meer te weten over de intensiteit van je training en je conditie. Met de points of interest navigeer je langs handige en herkenbare locaties. Met het touchscreen bedien je het toestel gemakkelijk. Inkomende berichten van je smartphone verschijnen op het scherm van je fietsnavigatiesysteem. Voorwaarden: enkel geldig voor individuele boekingen met verblijf tussen 06/01/18 en 31/03/18, geboekt vóór 30/09/17 of zolang de voorraad strekt, 1 MIO Cyclo 405 HC per boeking, niet geldig voor groepsboekingen.

UNIEK KOE B G E O R V EEL9/17 D R O O V kantie vóór 30/0

etsva Boek je fi ratis ng een g a v t n o n e C lo 405H MIO Cycrde van ter waa *

300

13


NIEUW: FIETS SHORTBREAK Je wil in Spanje gaan fietsen maar hebt niet genoeg verlofdagen? Geen nood, nieuw zijn de fiets shortbreaks. Je vertrekt op zaterdag en keert terug op woensdag.

TIP! De fiets shortbreak afreizen van zaterdag 28/04/18 en zaterdag 19/05/18 zijn interessante periodes door nationale feestdagen: dinsdag 1 mei (Dag van de Arbeid) en maandag 21 mei (Pinkstermaandag).

PROGRAMMA

PERIODES

ZATERDAG

ZONDAG

MAANDAG

Heenvlucht

- 04/11/17 - 08/11/17 - 10/03/18 - 14/03/18 - 28/04/18 - 02/05/18 - 19/05/18 - 23/05/18

Transfer naar hotel en check-in. Verwelkoming (infosessie) en info. Aansluitend ophalen huurfiets en

1ste rit

WOENSDAG

Start voormiddag Start voormiddag

Start voormiddag

2de rit

3de rit

Namiddag: vrije tijd

Namiddag: vrije tijd

‘s Avonds: parcours-briefing

‘s Avonds: parcours-briefing

4de rit s’ Avonds: terugbrengen van de huurfiets in het BBC en afscheidsdrink in de fietsenstalling om 19u.

Terugvlucht

BEST OASIS TROPICAL HHHH

GRAN HOTEL SOL Y MAR HHHH

SUITOPIA HHHH

• Mojacar met vlucht Antwerpen / Murcia • aankomst op zaterdag • verblijf in halfpension, standaardkamer in dubbel • water en wijn inbegrepen bij de maaltijden • code 03865

• Calpe met vlucht Brussel, Oostende / Alicante • aankomst op zaterdag • verblijf in halfpension, standaardkamer in dubbel • code 00889

• Calpe met vlucht Brussel, Oostende / Alicante • aankomst op zaterdag • verblijf in halfpension, standaardkamer in dubbel • code 00897

04/11/17: € 699 10/03/18: € 749 28/04/18: € 769 19/05/18: € 769

04/11/17: € 699 10/03/18: € 749 28/04/18: € 769 19/05/18: € 789

04/11/17: € 499 10/03/18: € 549 28/04/18: € 569 19/05/18: € 589

Reductie niet fietser: 70 € Reductie niet fietser: 70 €

14

DINSDAG

Reductie niet fietser: 70 €


NIEUW VANAF NOVEMBER 2017: - FIETSTRANSPORT OVER LAND - FIETSEN MET JOHAN MUSEEUW Fietstransport Neem je eigen fiets mee vanuit België, fietstransport inbegrepen in de prijs voor volgende afreisdata: - 04/11/17: Calpe en Mojacar - 10/03/18: Calpe en Mojacar - 28/04/18: Calpe en Mojacar - 19/05/18: Calpe en Mojacar

Afleverpunten - Gent, adres: Parking Holiday Inn Gent, Akkerhage 2, 9000 Gent omstreeks 19u00 - Groot-Bijgaarden, adres: Parking Best Western Hotel Brussels te Groot-Bijgaarden, op E40 Brussel-Oostende omstreeks 20u30 Bij reservatie krijg je de info over de ophaaldata. Aanmelding fietstransport via de link op www.tui.be/fietsvakanties “reservatie fiets”.

Johan Museeuw Johan Museeuw zal zelf aanwezig zijn als fietsbegeleider tijdens volgende periodes: - 10/03/18 - 17/03/18: Mojacar (Best Oasis Tropical) - 28/04/18 - 05/05/18: Calpe (Sol y Mar en Suitopia) - 19/05/18 - 26/05/18: Mojacar (Best Oasis Tropical)

Foto ©PH SPORT

Johan Museeuw en Serge Baguet waren destijds ploegmaats, en na hun professionele fiets carrière zijn Johan en Serge contact blijven houden. Vanaf dit jaar is Johan Museeuw fietsbegeleider voor het Baguet Bicycle Center. Tijdens en na de ritten zullen de verhalen van de heroische overwinningen zeker naar boven komen, net als sappige anekdotes,…

15


Onze partners:

CYCLING EXPERIENCE JOHAN MUSEEUW

Stempel agent

Baguet Bicycle Center - Fietsstages 2017-2018  
Baguet Bicycle Center - Fietsstages 2017-2018  
Advertisement