Page 1

meubilair voor projectinrichting 2018

Kwalitatief hoogwaardige meubels van Duitse makelij. Attractieve prijzen. Snelle leveringen

Persoonlijk advies en begeleiding. algemene catalogus 2018 Montage op aanvraag.

bureau- en kantoorinrichting 2018

ng via www.baert.com ww.baert.com voor de omoties en actieprijzen

meubilair voor projectinrichting 2018

Ontdek onze andere catalogi algemene catalogus 2018

estellen: www.baert.com verpakking per leerkracht gde verzendkosten

Vraag het bezoek van één van onze inrichtings­ specialisten

bureau- en kantoorinrichting 2018

België: Essenestraat 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com Nederland: Postbus 134 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12

Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com 4 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12

Baert is een FSC® gecertificeerd bedrijf.

België: Essenestraat 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com Nederland: Postbus 134 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12 Baert is een FSC®-gecertificeerd bedrijf.

Kleuter en lagere school, secundaire school, hogeschool en universiteit, CVO, kinderopvang, bibliotheek, cultuurcentrum, academie, internaat, kantoor, … en iedereen die op zoek is naar eigentijdse meubels.


INFO

Welkom bij In een professioneel kader ontvangen wij u en/of uw team en staan u bij met advies.

Noteer alvast in je agenda: 24 t.e.m. 29 oktober 2018 opendeurdagen bij Baert met 10% korting op alles ook via www.baert.com!

Baert is een FSCÂŽ-gecertificeerd bedrijf.

Wij verwelkomen je graag in onze toonzaal met uitgebreide koopjeshoek!

pp Ultramodern magazijn van 5000 m² pp Grote voorraad en overstock capaciteit pp Geringe naleveringen pp Correcte en snelle verwerking van uw orders

IN FO

1


Inhoudstafel

16

ARCHIMEDE KLAPTAFELS

20

72

ZITBANKEN

74

KRUKJES

69

BUREAUSTOELEN

BUITENMEUBILAIR

96

COMPUTERTAFELS EN BUREAU’S

156

TABLET TROLLEYS EN CHARGERS

BOEKENMEUBELS 2

SICO VOUWTAFELS

100

SCHEIDINGSPANELEN

110

162

SPEELPLATFORMEN

166


TAFELS

718 24

LEERLINGENTAFELS

736 40

STOELEN

746 52

ZETELS

777 83

SPEELTAFELS

784 90

MATTEN

786 94

WHITEBOARDS

804 112

KASTEN

806 114

KAPSTOKKEN EN GARDEROBE

PODIA

860 168

RUIMTEDELERS

862 170

AKOESTIEK

843 151

864 172 3


W A A R O M UW P R OJ EC T TOEVER TR O U W E N A AN B AE R T PR O JE C T I N R I C H T I NG ?

1

ADVIES: Van klassieke klasinrichting tot flexibele leeromgevingen, verbluffende open leercentra en dynamische IT-integrated oplossingen. Het meubelassortiment van Baert is nagenoeg onbeperkt en veel omvangrijker dan wat u hier in deze catalogus ziet. Op vraag verzorgen wij de volledige projectinrichting, inclusief interieuradvies en akoestiek. Of misschien bent u enkel op zoek naar standaard leerlingentafels? Wij helpen u graag en geven gratis advies, ongeacht wat u nodig heeft. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen en budget.

2

ONTWERP: Onze interieurarchitecte tekent in overleg met de verantwoordelijke voor uw project graag een plan in 3D uit. Zo weet u vooraf perfect wat u kan verwachten.

4

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


W A ARO M UW P R OJ EC T TOEV E R T R O U W E N A AN B AE R T PR O JE C T I N R I C HT I N G ?

3

PRODUCTIE: De productie van onze meubels gebeurt bij onze huisfabrikanten waar we reeds zeer lang mee samenwerken. Zo zijn we zeker dat de kwaliteit top is, dat het hout van goede oorsprong is en dat de modernste technologieën gebruikt worden in productie. Maatwerk is verrassend voordelig.

4

INSTALLATIE EN MONTAGE: Ons vast montageteam werkt zelfs zeer grote inrichtingen in een mum van tijd af. Het beschikt over jarenlange ervaring. Ook hier streven we naar de perfectie en bieden we een totale service: muurborden bevestigen, afval verwijderen,... niets is ons teveel!

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

5


S T E R K IN FLEX I BELE KLA SINR IC HTI N G

Bij Baert verkopen we niet enkel meubels, we hebben ook een duidelijke visie op inrichting. Ben je op zoek naar klassieke tafels en stoelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het organiseren van nieuwe lesmethodieken. Co-teaching, peer mediation (bemiddeling door leerlingen voor leerlingen), coöperatief leren, e.a. komen in ons onderwijs meer en meer aan bod. De leeromgeving is daarbij een belangrijke factor. Baert levert niet enkel meubels voor bijvoorbeeld een open leercentrum, we denken ook mee over hoe het meubilair best in jouw visie van lesgeven past. Pas dan ontstaan krachtige leeromgevingen.

3 opstellingen voor 3 manieren van lesgeven.

6

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


S T E R K I N F L E XI B E L E K L AS I N R I C HT I N G

Zelfde ruimte, zelfde meubels, andere opstelling.

MEUB ILAIR

7


NU T TIGE INFOR MATIE Kies de correcte zithoogte passend bij de juiste tafelhoogte.

Leeftijd: 2 jaar ZitTafelhoogte hoogte

Leeftijd: 3-4 jaar ZitTafelhoogte hoogte

Leeftijd: 5-6 jaar ZitTafelhoogte hoogte

Leeftijd: 6-10 jaar ZitTafelhoogte hoogte

Leeftijd: 10-11 jaar ZitTafelhoogte hoogte

Leeftijd: va. 12 jaar ZitTafelhoogte hoogte

26 cm

30 cm

34 cm

38 cm

42 cm

46 cm

46 cm

52 cm

58 cm

64 cm

70 cm

Bezoek onze ruime showroom. Het inrichten van een gebouw doet u niet elke dag. In onze 1000 m² grote showroom tonen onze adviseurs u graag alle mogelijkheden en laten u kennis maken met de verschillende materiaal -en kleurkeuzes. Onze showroom bevindt zicht in Ternat. Indien dit te ver is, komen wij graag en vrijblijvend naar u toe!

Online bestellen? Blijf op de hoogte. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en promoties. www.facebook.com/baertnv www.twitter.com/baertnv of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

8

M E U B ILAIR

Via onze handige webshop bestel je in een mum van tijd de meubels van jouw keuze!

76 cm


B AE RZTI T-F SECN® TAF GE CEELRME T I UBI F I C ELA E RD IR

Onze kleuren zijn allemaal groen!

Baert is een FSC® gecertificeerd bedrijf!

Dat wil zeggen dat ons hout afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de FSC®-normen. Dit bosbeheer beantwoordt aan volgende voorwaarden: pp rekening houden met het milieu pp respect voor de sociale rechten

Veel van onze meubels zijn 100% recycleerbaar.

Veel van onze leveranciers zijn gekeurd volgens de strengste milieunorm ISO14001.

9


I N R I C HTING IN DE KIJ KER Het cliënteel van Baert projectinrichting is heel uiteenlopend. Van kleuterscholen tot universiteiten, bibliotheken, CVO’s, bedrijven. We grijpen graag de kans om 2 zeer diverse inrichtingen in de kijker te zetten.

KLEUTERSCHOOL GEKKO TE BONHEIDEN Dit nieuw schoolgebouw kreeg meubels die zonder uitzondering naadloos bij elkaar passen. Het geheel is een aaneenhangend, rustgevende ruimte waar kleuters zich thuis voelen.

10

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


I N R I C H T I N G I N DE KI J KE R

VIVES HOGESCHOOL TE KORTRIJK EN BRUGGE Voor o.a. het nieuwe gebouw van STUVO richtten we de kantoren en vergaderzaal in, alsook het zorglab waar flexibel meubilair erg belangrijk was. De kers op de taart was de inrichting van de chillruimte, waar een combinatie van eigentijdse sofa’s en moderne tafels deze gezellige ruimte nog meer elan geeft.

MEUB ILAIR

11


S C H O OL M AK ERS I.S.M. BA ER T

Een sterke les is een straffe reis! Heerlijk toch, bladeren in zo’n dikke catalogus boordevol inspiratie om je klas in te richten en je lessen vorm te geven. Dat vinden wij ook! Het één kan nu eenmaal niet zonder het ander. Als leraar neem je jouw leerlingen mee op een boeiende reis. Om je te ondersteunen op die tocht, maakten wij voor jou een cockpit. Die vind je hiernaast. De cockpit zorgt ervoor dat je nog beter op je eindbestemming geraakt. 

De verschillende onderdelen van de cockpit helpen je om creatief vorm te geven aan je lessen. Door aan de knoppen te draaien, de hendels te verplaatsen en de knipperlichtjes in het oog te houden, zorg je ervoor dat je vanuit je cockpit een goed overzicht houdt op wat je leerlingen doen.

Deze vragen kunnen je helpen om je klas zo in te richten dat de reis voor elke leerling een topper wordt!

1

4

Waar neem je je leerlingen mee naartoe? Rekenposters, een opdrachtenbord, een wereldkaart of themahoek: het maakt je leerlingen duidelijk waar het die dag om draait.

Kan je terugvallen op een steward of co-piloot? Co-teaching biedt heel wat mogelijkheden om extra in te zetten op differentiatie, maar ook om van elkaar te leren.

2

5

Hoe nemen de leerlingen plaats in je vliegtuig? Zitten ze allemaal apart? Kunnen ze samenwerken? Kunnen ze soms de rust opzoeken in je klas? Of komen in je klas verschillende leeftijden samen? Opties genoeg!

Droom luidop van alle mogelijk­ heden om de leerstof aan te brengen, leerlingen aan de slag te laten gaan, en evaluatie veel breder te zien dan het geven van punten alleen. Vaak opent een goede klasinrichting nieuwe deuren naar differentiatie en maatwerk.

3

Hoe breng je de leerdoelen samen? Themaweken, projecten, vakdoorbrekende lessen en uitdagende keuzemodules: het kan allemaal. Belangrijk is dat het allemaal kan gebeuren in een gestructureerde leeromgeving.

Heb je even stilgestaan bij deze vragen? Dan kan je volop vorm geven aan een klas die helemaal aansluit op een frisse manier van lesgeven.

Schoolmakers ondersteunt scholen in leer- en veranderingsprocessen. We hebben een breed aanbod aan vormingen op maat, procesbegeleiding en bemiddelingen. Ontdek ons prikkelende aanbod op www.schoolmakers.be of vraag raak op info@schoolmakers.be Leraren secundair onderwijs vinden alles over differentiatie op www.lerendifferentieren.be.

12

Baert en Schoolmakers werken samen aan beter onderwijs.


LE VE R INGS -EN BETA LINGSMODA LIT E I T E N Deze catalogus 2018 blijft geldig tot 28/02/2019. + PRIJZEN Elk jaar wordt deze catalogus vernieuwd. Daardoor zijn de prijzen altijd actueel en betrouwbaar. Nochtans zijn enkel de prijzen van de website rechtsgeldig. Deze tussentijdse promoties, acties, prijsverlagingen, zijn alleen op website zichtbaar. Maar ze worden altijd en automatisch toegepast, ook op traditionele bestellingen en afhalingen. Wij willen u altijd de volledige prijs, inclusief BTW, tonen zodat er geen onaangename verrassingen zijn bij ontvangst van de factuur. Voor nog meer duidelijkheid tonen we naast de inclusief BTW-prijs (vetjes gedrukt) nu ook de exclusief BTW-prijs. Zo kunt u gemakkelijker vergelijken met andere catalogi die enkel de (schijnbaar) lagere exclusief-prijzen tonen. Vergelijk op juiste basis. Onze facturen tonen voor uw gemak de eenheidsprijzen inclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden (zie www.baert.com).

b KLASVERPAKKING altijd GRATIS We zijn blij u deze dienstverlening te kunnen aanbieden. Klasverpakking betekent een belangrijke werkbesparing voor de school maar ook een belangrijke lastenverhoging voor onze magazijniers. Wij nemen deze meerkost voor onze rekening. Klasverpakking is mogelijk vanaf een totaal van 11 artikellijnen.

1 VERZENDKOSTEN We vragen een kleine deelname in de portkosten op volgende basis. Bestellingen tot € 250 incl. BTW: € 7,95 Vanaf € 251: portvrij. Volumegoederen zoals gemonteerd meubilair, zijn portvrij vanaf € 3000. Op verzoek kunnen we vooraf de exacte leveringskosten opgeven. Montagekosten zijn nooit in de prijs begrepen.

u OFFERTES We maken graag een offerte op voor uw aanvraag. Gaat het om louter administratieve offertes voor de goedkeuring van de stad of gemeente? Die kan u perfect zelf afdrukken via onze website. Klik op de knop ‘offerte afdrukken’ onderaan uw winkelwagentje. Of gebruik onze handige tool ‘goedkeuring aanvragen bij de betalende instantie’ in het vak klantgegevens om uw bestelbon aan te vragen bij de stad of gemeente. Meer weten? Neem contact op met één van onze medewerkers.

p RETOURS Mocht ondanks onze zorg voor een zo juist mogelijke voorstelling, een artikel na ontvangst toch niet voldoen, mag het binnen een termijn van 10 dagen na levering en mits ons akkoord (neem vooraf contact op) op eigen kosten teruggezonden worden, samen met uw begeleidende nota. Na ontvangst in goede staat (zorg ervoor dat de goederen goed verpakt zijn!), wordt een creditnota opgemaakt. Copyright artikelen worden niet teruggenomen indien de verpakking geopend is. Onze transportdienst kan verkeerd bestelde goederen ook retour halen, dan trekken we de retourkost van €20 per teruggehaalde doos af van het te crediteren bedrag. Retour van meubilair is een kostelijke zaak en erg schadegevoelig. Neem steeds vooraf contact met ons op. We crediteren voor meubilair slechts 80% van de waarde van het meubel. Ook de retourkost is voor rekening van de klant. Meubilair op maat of op bestelling kan niet geretourneerd worden.

1 Ontbrekende of verkeerde artikels Melden binnen de 30 dagen. Na deze periode kunnen we deze klachten niet meer in behandeling nemen. Bij levering, kijk steeds goed na voor hoeveel dozen u aftekent en teken niet indien het aantal niet klopt. Indien u voor akkoord getekend hebt voor 5 dozen en nadien laat u ons weten dat u maar 4 dozen ontvangen heeft, kunnen wij geen klacht aanmaken.

+ DEFECTE OF BESCHADIGDE GOEDEREN Defecte of beschadigde goederen ontvangen? Verwitting ons zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen. Mail een foto van de beschadiging naar info@baert.com.

b ADMINISTRATIEVE KOSTEN Indien u een foutief leveringsadres of facturatieadres doorgaf bij bestelling en dit achteraf gecorrigeerd wil zien, vragen wij een bijdrage in de administratieve kost van € 20 per wijziging.

1 GARANTIE In principe geldt er een waarborg op de degelijkheid van het productieproces van 6 maanden na factuurdatum. Indien wij in deze periode geen melding van fouten aan het productieproces ontvingen, zijn verdere klachten onontvankelijk en worden ze beschouwd als een gevolg van een verkeerd gebruik. In enkele gevallen wordt de waarborgperiode door de fabrikant verlengd (bv. Winther driewielers en Sico vouwtafels), maar dan wordt dit bij de betreffende artikelen duidelijk aangegeven.

u BETALINGEN Graag binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur. Voor meubilair geldt een automatische intrestaanrekening van 1% per maand, zonder voorafgaande waarschuwing. De facturen dekken de geleverde goederen. Naleveringen worden afzonderlijk gefactureerd op het moment van effectieve levering. Een nalevering die afzonderlijk zal gefactureerd worden, kan dus geen reden zijn om de betaling van een vorige factuur uit te stellen.

p HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN I.V.M. UW BESTELLING Zend een e-mail naar info@baert.com met concrete gegevens zoals zendnotanummer, factuurnummer, artikelcode. Wilt u toch een telefonische behandeling, geef dan deze essentiële gegevens meteen door.

+ eigendomsvoorbehoud Goederen blijven eigendom van Baert tot zolang niet wordt voldaan aan de bijhorende factuur.

14


Ontdek onze andere catalogi

4% korting via www.baert.com Kijk op www.baert.com voor de laatste promoties en actieprijzen

Baert is een FSC®-gecertificeerd bedrijf.

algemene catalogus 2018

Snel online bestellen: www.baert.com Altijd gratis verpakking per leerkracht Verlaagde verzendkosten

algemene catalogus 2018

België: Essenestraat 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com Nederland: Postbus 134 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12

bureau- en kantoorinrichting 2018

Kwalitatief hoogwaardige meubels van Duitse makelij. Attractieve prijzen. Snelle leveringen Persoonlijk advies en begeleiding. Montage op aanvraag.

bureau- en kantoorinrichting 2018

België: Essenestraat 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com Nederland: Postbus 134 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12 Baert is een FSC® gecertificeerd bedrijf.

15


S I C O V OUWTAFELS

Kampt uw school met plaatsgebrek? Wilt u uw multifunctionele ruimte écht efficiënt gebruiken? Een multifunctionele ruimte dient als eetplaats, turnzaal, vergaderruimte, buitenschoolse opvang enz. Handig, maar toch ook weer niet door het zware, vervelende en omslachtige afen aandragen van losse tafels en stoelen. Telkens opnieuw een rugbelastende en tijdverslindende bezigheid voor minstens twee personen. Maar nu zijn er de Sico vouwtafels!

pp De originele Sico vouwtafel met gepatenteerde torsieveer: niet rugbelastend.

15 jaar garantie

Bespaar tijd, moeite en ruimte met de Sico vouwtafels met aangebouwde zitjes.

11:56

12:00

1 persoon — 4 minuten — 120 zitplaatsen 16

M E U B ILAIR

Vraag onze verlaagde prijzen! (€ exclusief)  € inclusief


S I C O VO U WTA F E LS rechthoekige vouwtafels VERSIE 8 PERSONEN Afm. openstaand: L 2,40 m x B 1,51 m. Tafelhoogte: 68 cm met zithoogte 41 cm. Tafelhoogte: 74 cm met zithoogte 46 cm. Ref. SP8R68  Hoogte 68 cm (6-12 jaar) Ref. SP8R74  Hoogte 74 cm (vanaf 12 j.)

1,51 m

0,75 m

0,61 m

2,4 m

VERSIE 12 PERSONEN

vouwtafel achthoekig 8-zits Gekeurd volgens de geldende TUV normen en 15 jaar garantie.

0,50 m

1,51 m

0,75 m

Afm. openstaand: 2 meter. Tafelhoogte: 61, 68 of 74 cm. Ref. SP8A61  Hoogte 61 cm (kleuters) Ref. SP8A68  Hoogte 68 cm (6-12 jaar) Ref. SP8A74  Hoogte 74 cm (vanaf 12 j.)

Afm. openstaand: L 3 m x B 1,51 m. Tafelhoogte: 68 cm met zithoogte 41 cm. Tafelhoogte: 74 cm met zithoogte 46 cm. Ref. SP1268  Hoogte 68 cm (6-12 jaar) Ref. SP1274  Hoogte 74 cm (vanaf 12 j.)

3,0 m 2,0 m

VERSIE 16 KINDEREN - KLEUTERS

vouwtafel ovaal 12-zits Vergadertafel voor vlotte communicatie. Afmeting: Openstaand: L: 300 cm / B: 195 cm. Afm. tafelblad: L: 300 cm / B: 121 cm. Tafelhoogte 68 cm met zithoogte 41 cm. Tafelhoogte 74 cm met zithoogte 46 cm. pp 68.MA (Hoogte 68 Cm - Blad Maple(Beuk)) pp 68.NE (Hoogte 68 Cm - Blad Nebula(Grijs)) pp 74.MA (Hoogte 74 Cm (Vanaf 12J.) - Blad Maple(Beuk)) pp 74.NE (Hoogte 74 Cm (Vanaf 12J.) - Blad Nebula(Grijs))

0,38 m

1,32 m

Tafelhoogte: 61, 68 of 74 cm. Ref. SP8B61  Hoogte 61 cm (kleuters) Ref. SP8B68  Hoogte 68 cm (6-12 jaar) Ref. SP8B74  Hoogte 74 cm (vanaf 12 j.)

0,75 m

vouwtafel rond 8-zits

Afm. openstaand: L 3 m x B 1,32 m. Tafelhoogte: 61 cm met zithoogte 33 cm. Ref. SP1661  Hoogte 61 cm (kleuters)

3,0 m

SP12C+CODEkleur+CODEhoogte  

Ontdek de nieuwe mogelijkheden: nieuwe kleuren tafelblad, nieuwe kleuren zitjes en nieuwe modellen. Zie volgende pagina. (€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

17


S I C O V OUWTAFELS kleur tafelblad

Nieuwe kleuren zitjes:

grijs

beuk

blauw

geel

oranje

lime groen

rood

groen

lichtblauw

fuchsia

oranje

lime groen

lichtblauw

grijs

paars

zwart

paars

Ontdek de nieuwe mogelijkheden: NIEUWE KLEUREN ZITJES, NIEUWE KLEUREN TAFELBLADEN, NIEUWE MODELLEN!*

*Beuk en grijze tafels zijn leverbaar uit voorraad. Andere kleuren tafelbladen zijn leverbaar op bestelling (min. 8 weken). De voornaamste kleuren zitjes zijn uit voorraad leverbaar.

82,4 cm

SICO VOUWTAFEL ROND MET BANKJES Ovaalronde vouwtafel met 4 bankjes in plaats van afzonderlijke zitjes. De tafel kan in 1 beweging opgevouwen worden. Afhankelijk van de leeftijd kunnen 8 - 12 mensen plaatsnemen aan deze tafel. Verkrijgbaar in beuk, grijs en alle nieuwe kleuren. Leverbaar op bestelling (min. 8 weken). Afmeting: 195 x 215 cm.

MC9246.61  MC9246.68  MC9246.74  

18

M E U B ILAIR

Hoogte 61 cm  Prijzen op aanvraag Hoogte 68 cm  Prijzen op aanvraag Hoogte 74 cm  Prijzen op aanvraag

RECHTHOEKIGE VOUWTAFEL MET BANKJE De rechthoekige vouwtafel is nu ook beschikbaar met een opklapbaar bankje in plaats van aparte zitjes. Dit heeft als grootste voordeel dat er meer kinderen kunnen plaatsnemen aan de tafel. De bankjes moeten afzonderlijk opgeklapt worden alvorens de tafel kan toegevouwen worden. Beschikbaar in beuk, grijs en alle nieuwe kleuren. Leverbaar op bestelling (min. 8 weken). Afmeting: Beschikbaar in verschillende afmetingen: Lengte 244 cm, 304 cm en 365 cm. Hoogte 68 cm, 74 cm.

BY65.68  BY65.74  

Hoogte 68 cm  Prijzen op aanvraag Hoogte 74 cm  Prijzen op aanvraag

(€ exclusief)  € inclusief


S I C O VO U WTA F E LS

MEUB ILAIR

19


A RCH IM EDE KLA P TA F EL

Archimede klaptafels: een grote meerwaarde voor elke multifunctionele ruimte. Kies je kleur onderstel, kies je kleur en vorm tafelblad en creëer de ruimte die jij wil!

20

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


AR C H I ME DE K L A P TA F E L Archimede-vouwtafels zijn eenvoudig op te stellen en te verplaatsen binnen een ruimte. U creëert op enkele ogenblikken een elegante en functionele werk- of eetzaal. Het metalen onderstel en zijn stevige wielen zijn een perfecte combinatie van design en gebruiksvriendelijkheid. De grote variatie aan vormen, afmetingen en kleuren zorgt voor een meubel dat geschikt is voor vele toepassingen.

pp Beschikbaar in verschillende maten en vormen. Neem contact op voor meer informatie. pp Vijf jaar garantie. pp Voldoet aan de Europese norm inzake duurzaamheid en stabiliteit BS EN 1730:2000.

KLAPTAFEL ARCHIMEDE CE5643  CF5644  FF7990  FG7991  FH7992  

€ 425,00 € 435,00 Rechthoekig 160 x 80 cm  (€ 367,76)  € 445,00 Rechthoekig 180 x 80 cm  (€ 376,03)  € 455,00 Rechthoekig 200 x 80 cm  (€ 409,09)  € 495,00 Rechthoekig 120 x 80 cm  (€ 351,23) 

Rechthoekig 140 x 80 cm  (€ 359,50) 

Wit

Grijs

Lichte esdoorn

Lichte eik

Walnoot

Wenge

pp Andere afmetingen, varianten en kleuren frame of blad op aanvraag. Download onze folder op www.baert.com. pp Ook onze pebble en cloud tafelbladen van p. 29 kunnen op het Archimede frame gemonteerd worden.

pp Uitbreidbaar met multimedia aansluitingen.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

21


K L APTAFEL V OOR KLEUTER S EN YUN O S TAPE L B AR E TAF E L

nieuw  

KLAPTAFEL VOOR KLEUTERS Klaptafel geschikt voor 6 kleuters. Verkrijgbaar in 2 hoogtes. Wit frame en wit blad. 52 (Hoogte 52 cm), 58 (Hoogte 58 cm)

LY1141+CODEhoogte  

140 x 70 cm  (€ 309,92) 

  € 375,00

Hoogte 52 cm

Hoogte 58 cm Zie hoogtetabel p.8

nieuw  

YUNO STAPELBARE TAFEL De stapeltafel Yuno is een slim alternatief voor de klaptafel. Door het design van de tafel kan deze plaatsbesparend worden opgestapeld zonder daarbij eerst het frame te moeten klappen. In de poten zitten wieltjes verscholen waardoor de tafel gemakkelijk verplaatsbaar is. Het doordachte frame sluit perfect in elkaar waardoor tafels perfect naadloos tegen elkaar kunnen staan. Kenmerken: Frame leverbaar in wit, grijs, antraciet, verchroomd. Blad leverbaar in wit, grijs, antraciet, beuk.

MA1142+CODEkleurframe+CODEkleurblad VJ1233+CODEkleurframe+CODEkleurblad

120 x 80 cm  (€ 409,09)  180 x 80 cm  (€ 475,21) 

€ 495,00 € 575,00

Het slimme alternatief voor de klaptafel.

22

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


MO B I E L TAF E L- E N Z I T G E HE E L Nieuwe kleuren!

Sico podia zie p 169.

15 jaar garantie MOBIEL TAFEL- EN ZITGEHEEL MET 3 TOEPASSINGEN. Het Sico 3-in-1 meubel is speciaal ontwikkeld om snel te wisselen tussen meerdere toepassingen: van zitbank met rugleuning tot werktafel met zitbank, of zelfs een grote dubbelzijdige tafel met banken aan weerszijden. Dankzij enkele eenvoudige handelingen transformeer je zo het beschikbare lokaal van lesruimte tot eet- of theaterzaal. En uiteraard kan je de ruimte helemaal vrij maken wanneer het meubel praktisch is weggeborgen. Voor de dubbelzijdige tafel worden 2 elementen aan elkaar geschakeld, de automatische beveiliging zorgt ervoor dat het tafelblad niet gemanipuleerd kan worden tijdens gebruik. De stevige wielen zijn voorzien van een rem. Het ontwerp is robuust en gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Een melamine krasbestendig oppervlak met afgeronde hoeken en een beschermende stootrand, bevestigd op een metalen onderstel. Afmeting: 180/240l x 70h x 75d cm (open). Verkrijgbaar in 2 lengtes: 180 of 240 cm. Verkrijgbaar in 2 hoogtes: pp Zithoogte 41 cm, tafelhoogte 68 cm (van 6 tot 12 jaar). pp Zithoogte 46 cm, tafelhoogte 74 cm (van 12 jaar t.e.m. volwassenen).

GR2525+CODElengte+CODEhoogte Kies lengte

Prijzen op aanvraag

Zitbank met rugleuning

Rugleuning wordt tafelblad

Kies zithoogte

CODE

Lengte

CODE

Hoogte

180

180 cm

41

41 cm

240

240 cm

46

46 cm

Tafels schuiven gemakkelijk in elkaar.

(€ exclusief)  € inclusief

2 elementen aan elkaar schakelen geeft een grote tafel met banken MEUB ILAIR

23


TAFE LS UNIV ER SA L ESSENTIA L De mogelijkheden met deze tafel zijn eindeloos: van reftertafel voor kleuters, leerlingentafel in het secundair tot allround tafel voor elke ruimte. Telkens één constante: Universal is de absolute top in prijs-kwaliteit want steeds voorzien van krasbestendig HPL tafelblad! De perfecte allrounder voor intensief gebruik.

pp Standaard geleverd met ronde poten met een diameter van 40 mm. pp Standaard geleverd met krasbestendig HPL blad (= veel krasbestendiger dan melamine!). pp Standaard dikte van het tafelblad is 18 mm. pp Ronde en zeshoekige tafels zijn standaard voorzien van 4 poten. Indien gewenst kunnen er voor grotere tafels 5 of 6 poten voorzien worden zodat er nooit tafelpoten in de weg zitten.

TAFEL UNIVERSAL VIERKANT

TAFEL UNIVERSAL RECHTHOEK Deze standaard 4-poot tafel uit de reeks Universal Essential leent zich perfect tot leerlingentafel.

P7050+CODEhoogte+CODEkleur P12050+CODEhoogte+CODEkleur P12060+CODEhoogte+CODEkleur P12070+CODEhoogte+CODEkleur P12080+CODEhoogte+CODEkleur P14060+CODEhoogte+CODEkleur P14070+CODEhoogte+CODEkleur P14080+CODEhoogte+CODEkleur P16060+CODEhoogte+CODEkleur P16070+CODEhoogte+CODEkleur P16080+CODEhoogte+CODEkleur P18070+CODEhoogte+CODEkleur P18080+CODEhoogte+CODEkleur P20070+CODEhoogte+CODEkleur P20080+CODEhoogte+CODEkleur

24

M E U B ILAIR

€ 119,00 120 x 50 cm  (€ 119,83)  € 145,00 120 x 60 cm  (€ 119,83)  € 145,00 120 x 70 cm  (€ 123,14)  € 149,00 120 x 80 cm  (€ 128,10)  € 155,00 140 x 60 cm  (€ 128,10)  € 155,00 140 x 70 cm  (€ 132,23)  € 160,00 140 x 80 cm  (€ 144,63)  € 175,00 160 x 60 cm  (€ 169,42)  € 205,00 160 x 70 cm  (€ 177,69)  € 215,00 160 x 80 cm  (€ 185,95)  € 225,00 180 x 70 cm  (€ 227,27)  € 275,00 180 x 80 cm  (€ 235,54)  € 285,00 200 x 70 cm  (€ 252,07)  € 305,00 200 x 80 cm  (€ 260,33)  € 315,00 70 x 50 cm  (€ 98,35) 

P6060+CODEhoogte+CODEkleur 60 x 60 cm  (€ 98,35)  € 119,00 P8080+CODEhoogte+CODEkleur 80 x 80 cm  (€ 111,57)  € 135,00 P100100+CODEhoogte+CODEkleur100 x 100 cm  (€ 177,69)  € 215,00 P120120+CODEhoogte+CODEkleur120 x 120 cm  (€ 202,48)  € 245,00

TAFEL UNIVERSAL ROND HC8022+CODEhoogte+CODEkleur 

Diameter 100 cm  (€ 222,31) 

HE8023+CODEhoogte+CODEkleur 

Diameter 120 cm  (€ 247,11) 

€ 269,00 € 299,00

TAFEL UNIVERSAL ZESHOEKIG HF8024+CODEhoogte+CODEkleur 

Diameter 120 cm  (€ 301,65) 

€ 365,00

TAFEL UNIVERSAL TRAPEZIUM GY8020+CODEhoogte+CODEkleur VK1234+CODEhoogte+CODEkleur

120 x 60 cm  (€ 177,69)  160 x 80 cm  (€ 268,60) 

€ 215,00 € 325,00

TAFEL UNIVERSAL HALFROND HA8021+CODEhoogte+CODEkleur VL1235+CODEhoogte+CODEkleur

120 x 60 cm  (€ 177,69)  160 x 80 cm  (€ 268,60) 

€ 215,00 € 325,00

(€ exclusief)  € inclusief


TAF E L S U N I VE R S AL E S S E N T I A L kleur tafelblad

ralkeuren frame 9003

9005

3020

5007

5014

7035

1018

2004

3002

5002

6018

7037

1033

4003

3004

5015

6029

9006

Alle Universal tafels kunnen voorzien worden van wielen met rem. 2 wieltjes voor een kruiwageneffect of 4 wielen voor een volledig verrijdbare tafel.

WIELEN VOOR UNIVERSAL TAFELS T2000  T4000  

€ 20,00 Set van 4 wielen  (€ 33,06)  € 40,00 Set van 2 wielen  (€ 16,53) 

(€ exclusief)  € inclusief

tafelhoogte

blauw

appelgroen code 07

52 cm

code

52

rood

lichtgeel

58 cm

code

58

oranje

64 cm

code

groen

64

code 09

70 cm

code

70

wit

76 cm

code

76

code 01 code 02

code 08

code 03

geel

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

lichtroze

grijs

code 05

code 11

code 06

code 12

beuk

cranberry

code BK

Verschillende manieren om tafels te combineren

code 13

lichte esdoorn code ES

MEUB ILAIR

25


TAFE LS UNIV ER SA L G ESLOTEN F R AME ralkeuren frame

kleur tafelblad

9003

9005

3020

5007

5014

7035

1018

2004

3002

5002

6018

7037

1033

4003

3004

5015

6029

9006

Tafels met een gesloten frame Deze tafels geven elke ruimte een absoluut WAAW-gevoel dankzij het speciale frame. Deze tafels hebben dezelfde specificaties als de Universal Essential (18 mm tafelblad standaard in krasbestendige HPL), maar hebben steeds een vierkant, gesloten frame voorzien van vloerbeschermers. Combineer met stoelen naar keuze OF met een bank met gesloten frame. Ook leverbaar in tooghoogte 90 cm of 110 cm. De mogelijkheden zijn eindeloos!

blauw

code 01

lichtgeel code 08

rood

tafelhoogte

52 cm

code

52

58 cm

code

58

64 cm

code

64

70 cm

code

70

76 cm

code

76

90 cm

code

90

110 cm

code

110

oranje

code 09

code 02

groen

wit

code 03

code 10

geel

turkoois

code 04

code 11

lichtblauw

grijs

code 12

code 05

fuchsia

beuk

code 06

code BK

appelgroen

lichte esdoorn

code 07

code ES

Combineer met stoelen naar keuze... of met de bank met gesloten frame.

nieuw  

TAFEL MET GESLOTEN FRAME VM1236+CODEhoogte+CODEkleur  VN1237+CODEhoogte+CODEkleur VR1239+CODEhoogte+CODEkleur VT1240+CODEhoogte+CODEkleur VX1242+CODEhoogte+CODEkleur VY1243+CODEhoogte+CODEkleur XA1244+CODEhoogte+CODEkleur XC1245+CODEhoogte+CODEkleur XE1246+CODEhoogte+CODEkleur XF1247+CODEhoogte+CODEkleur

€ 325,00 € 335,00 140 x 70 cm  (€ 289,26)  € 350,00 140 x 80 cm  (€ 297,52)  € 360,00 160 x 70 cm  (€ 314,05)  € 380,00 160 x 80 cm  (€ 322,31)  € 390,00 180 x 70 cm  (€ 334,71)  € 405,00 180 x 80 cm  (€ 342,98)  € 415,00 200 x 70 cm  (€ 342,98)  € 415,00 200 x 80 cm  (€ 351,24)  € 425,00 120 x 70 cm  (€ 268,60) 

120 x 80 cm  (€ 276,86) 

nieuw  

ZITBANK MET GESLOTEN FRAME MC1143+CODEhoogte+CODEkleur VP1238+CODEhoogte+CODEkleur VV1241+CODEhoogte+CODEkleur XG1248+CODEhoogte+CODEkleur XH1249+CODEhoogte+CODEkleur

26

M E U B ILAIR

€ 205,00 130 x 40 cm  (€ 185,95)  € 225,00 150 x 40 cm  (€ 210,74)  € 255,00 170 x 40 cm  (€ 227,27)  € 275,00 190 x 40 cm  (€ 243,80)  € 295,00

110 x 40 cm  (€ 169,42) 

(€ exclusief)  € inclusief


TAF E L U N I VE R SA L BI T E Tafel Universal Bite

tafelhoogte

Met deze ronde combinatietafel met een “hap” uit, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ze kunnen alleenstaand opgesteld worden, in kleine groepjes, in een lange rij of in een cirkel. Niet alleen de ronde tafels, maar ook de langgerekte Bite tafels lenen zich perfect voor flexibele opstellingen.

52 cm

code

52

58 cm

code

58

64 cm

code

64

70 cm

code

70

76 cm

code

76

WIELEN VOOR UNIVERSAL TAFELS T2000  T4000  

€ 20,00 Set van 4 wielen  (€ 33,06)  € 40,00 Set van 2 wielen  (€ 16,53) 

pp Standaard geleverd met ronde poten met een diameter van 40 mm. Vierkante poten op aanvraag (geen meerkost). pp Standaard geleverd met krasbestendig HPL blad (= veel krasbestendiger dan melamine!). pp Standaard dikte van het tafelblad is 18 mm.

HT7456+CODEhoogte+CODEkleur MF9248+CODEhoogte+CODEkleur

Diameter 100 cm  (€ 260,33)  Diameter 120 cm  (€ 342,98) 

€ 315,00 € 415,00

XJ1250  +CODEhoogte+CODEkleur120 x 80 cm  (€ 392,56)  € 475,00 XK1251  +CODEhoogte+CODEkleur160 x 80 cm  (€ 409,09)  € 495,00

Ook geschikt voor de kleuterklas!

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

27


TAFE LS UNIV ER SA L SP EC IA L

nieuw  

TAFEL YINGYANG 2 Yingyang tafels vormen een perfecte cirkel met diameter 120 cm. Ze sluit ook naadloos aan bij de Surf tafel. Afmeting: 120 x 60 cm.

MF1145+CODEhoogte+CODEkleur   (€ 219,01)  € 265,00

nieuw  

TAFEL SURF

nieuw  

Deze tafel met golvende vorm sluit naadloos aan bij de Yingyang tafel. Je kan ze dus gemakkelijk combineren tot een eiland. Maar ook individueel heeft deze tafel een speelse vorm waardoor ze iedere ruimte een extra dimensie geeft. Afmeting: 120 x 60 cm.

3-VLAK TAFEL

ME1144+CODEhoogte+CODEkleur   (€ 219,01)  € 265,00

MG1146+CODEhoogte+CODEkleur   (€ 326,45)  € 395,00

28

M E U B ILAIR

Multi-inzetbare driehoekstafel met 6 zit­ plaatsen. Ze kan vrijstaand geplaatst worden, aan elkaar geschakeld worden of als verbindingstafel gebruikt worden met de individuele klaptafeltjes van p.49. Afmeting: Diameter 130 cm.

(€ exclusief)  € inclusief


TAF E L S U N I VE R S AL S P E C I A L ralkeuren frame 9003 1018 1033

9005 2004 4003

3020 3002 3004

5007 5002 5015

tafelhoogte 5014 6018 6029

7035 7037 9006

52 cm

code

52

58 cm

code

58

64 cm

code

64

70 cm

code

70

76 cm

code

76

Universal special

kleur tafelblad blauw

lichtgeel

code 01

code 08

rood

oranje

code 09

code 02

groen

wit

code 03

code 10

geel

turkoois

code 04

Deze tafels hebben dezelfde specificaties als de standaard Universal tafels maar door zijn unieke vorm lenen deze tafels zich perfect voor flexibele inrichring, als eye-catcher of om de klassieke rij-opstelling te doorbreken. pp Geleverd standaard met ronde poten. pp Tafelblad standaard in krasbestendige HPL.

code 11

lichtblauw

grijs

code 12

code 05

fuchsia

beuk

code 06

code BK

appelgroen

lichte esdoorn

code 07

code ES

TAFEL PEBBLE

GROEPSTAFEL CLOUD

Deze kei-vormige tafel is een mooie afgeronde tafel op zich, maar ze sluit naadloos aan met andere Pebble tafels waardoor ze perfect is als groepstafel. Geschikt voor 6 personen. Afmeting: 88 x 139 cm.

Deze Cloud tafel is een echte eye-catcher in elke ruimte. Ze kan perfect alleen opgesteld worden of in combinatie met andere Cloud tafels. Het is een grote tafel die geschikt is voor 6 personen. Afmeting: 100 x 150 cm

KX9226+CODEhoogte+CODEkleur

JP9205+CODEhoogte+CODEkleur

  (€ 371,90) 

€ 450,00

  (€ 371,90) 

€ 450,00

S-TAFEL Deze S-vormige tafel doorbreekt saaie lange rijen tafels en maakt van uw ruimte een speels geheel. Stel ze op in golvende vorm OF combineer ze tot een U-vormige opstelling! Afmeting: 70 x 130 cm.

MH9250+CODEhoogte+CODEkleur

  (€ 247,11) 

€ 299,00

nieuw  

TONVORMIGE TAFEL Deze tonvormige tafel heeft rechte kopse kanten maar dankzij de afgeronde lange zijde geef ze een heel unieke uitstraling aan de ruimte. Afmeting: 70 tot 90 x 120 cm.

XL1252+CODEhoogte+CODEkleur

  (€ 247,11) 

€ 299,00

WIELEN VOOR UNIVERSAL TAFELS T2000  Set van 2 wielen  (€ 16,53)  € 20,00 T4000  Set van 4 wielen  (€ 33,06)  € 40,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

29


B LO KTAFELS kleur tafelblad blauw

code 01

rood

code 02

groen

tafelhoogte

52 cm

code

52

58 cm

code

58

64 cm

code

64

70 cm

code

70

76 cm

code

76

lichtgeel code 08

oranje

code 09

wit

code 03

code 10

geel

turkoois

code 04

lichtblauw code 05

fuchsia

code 11

grijs

code 12

beuk

code 06

code BK

appelgroen

lichte esdoorn

code 07

code ES

BLOKTAFEL TAFELHOOGTE 52 - 76 CM Deze bloktafel geeft extra charme aan je ruimte dankzij het dikke blad en omranding (32 mm dik) dat beschikbaar is in maar liefst 14 kleuren. Standaard geleverd met krasvast HPL toplaag. Combineer bloktafels met standaard tafelhoogte met blok toogtafels voor een speelse inrichting.

JJ9200+CODEhoogte+CODEkleur XN1254+CODEhoogte+CODEkleur XP1255+CODEhoogte+CODEkleur XR1256+CODEhoogte+CODEkleur

€ 640,00 160 x 80 cm  (€ 619,83)  € 750,00 180 x 80 cm  (€ 657,02)  € 795,00 200 x 80 cm  (€ 702,48)  € 850,00

120 x 80 cm  (€ 528,93) 

pp Standaard diepte is 80 cm. Voor open leercentra is een tafel van 120 cm diep uiterst geschikt. Vraag de juiste prijs voor uw gewenste maat!

KORTE ZITBANK VOOR BLOKTAFEL Individuele zitbank voor aan de lage bloktafel. Afmeting: 40 x 40 cm.

LY9244+CODEhoogte+CODEkleur

BLOKTAFEL TOOGMODEL 110 CM LH9233+CODEkleur XT1257+CODEkleur XV1258+CODEkleur XX1259+CODEkleur

30

M E U B ILAIR

€ 795,00 € 890,00 180 x 80 cm  (€ 776,86)  € 940,00 200 x 80 cm  (€ 822,31)  € 995,00 120 x 80 cm  (€ 657,02) 

160 x 80 cm  (€ 735,54) 

  (€ 123,14) 

€ 149,00

LANGE ZITBANK VOOR BLOKTAFEL Lange zitbank in dik hout met massieve zijkanten.

LX9243+CODEhoogte+CODEkleur XY1260+CODEhoogte+CODEkleur YA1261+CODEhoogte+CODEkleur YC1262+CODEhoogte+CODEkleur

€ 255,00 € 315,00 40 x 170 cm  (€ 289,26)  € 350,00 40 x 190 cm  (€ 309,92)  € 375,00 40 x 110 cm  (€ 210,74) 

40 x 150 cm  (€ 260,33) 

(€ exclusief)  € inclusief


110 cm

T O OG TA F E LS

TOOGTAFEL MET METALEN ONDERSTEL Toogtafels zijn een grote meerwaarde voor elke refter of leer­ centrum! IJzersterke, extra verstevigde constructie met een metalen onderstel met vierkante poten en een diameter van 40 mm. Het tafelblad heeft een standaard dikte van 25 mm (dikker dan de standaard 18 mm zodat het blad in verhouding is met het stevige frame) en wordt standaard geleverd met een krasbestendige HPL toplaag voorzien van een ABS stootrand.

EP7981+CODEkleur  MP8256+CODEkleur  MR9257+CODEkleur  YE1263+CODEkleur YF1264+CODEkleur

€ 275,00 € 295,00 160 x 80 cm  (€ 260,33)  € 315,00 180 x 80 cm  (€ 276,86)  € 335,00 200 x 80 cm  (€ 293,39)  € 355,00 120 x 80 cm  (€ 227,27) 

140 x 80 cm  (€ 243,80) 

WIELEN T2000  T4000  

(€ exclusief)  € inclusief

Set van 2 wielen  (€ 16,53)  Set van 4 wielen  (€ 33,06) 

€ 20,00 € 40,00

MEUB ILAIR

31


TAFE LS M ET CENTR A LE VOET tafelhoogte

52 cm

code

52

58 cm

code

58

64 cm

code

64

70 cm

code

70

76 cm

code

76

linken met psd ipv png

TAFEL MET CENTRALE VOET ROND

TAFEL MET CENTRALE VOET VIERKANT EN RECHTHOEKIG

Aan deze tafel met ronde voet staan nooit poten in de weg voor stoelen! Robuust en stabiel model. Standaard voorzien van HPL tafelblad 18 mm.

JK9201+CODEhoogte+CODEkleur MJ9251+CODEhoogte+CODEkleur MK9252+CODEhoogte+CODEkleur YV1275+CODEhoogte+CODEkleur YG1265+CODEhoogte+CODEkleur YH1266+CODEhoogte+CODEkleur

PF5525+CODEhoogte+CODEkleur Diameter 60 cm  (€ 161,16)  € 195,00 ML9253+CODEhoogte+CODEkleur Diameter 80 cm  (€ 243,80)  € 295,00 MM9254+CODEhoogte+CODEkleur Diameter 100 cm  (€ 285,12)  € 345,00 MN9255+CODEhoogte+CODEkleur Diameter 120 cm  (€ 326,45)  € 395,00

€ 185,00 € 225,00 100 x 100 cm  (€ 268,60)  € 325,00 120 x 80 cm  (€ 268,60)  € 325,00 180 x 80 cm  (€ 326,45)  € 395,00 200 x 80 cm  (€ 351,24)  € 425,00 60 x 60 cm  (€ 152,89) 

80 x 80 cm  (€ 185,95) 

kleur BL

GR

WT

RD

ZW

TAFEL UNIKLEUR 50 X 50 CM Deze unikleurige tafels passen perfect bij de stoelen ZENITH EN CROSS, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere stoelen. Zijn licht afgeronde vorm en het feit dat de poot in dezelfde kleur is als het tafelblad maakt van deze tafel een echte eyecatcher. Afmeting: 50 x 50 cm.

KV9225+CODEkleur LM9815+CODEkleur LK9813+CODEkleur

€ 185,00 € 185,00 Hoogte 110 cm  (€ 173,55)  € 210,00 Hoogte 40 cm  (€ 152,89)  Hoogte 76 cm  (€ 152,89) 

TAFEL MET KRUISVOET ROND DIAMETER 90 CM YJ1267+CODEkleur Hoogte 76 cm  (€ 243,80)  € 295,00 YN1271+CODEkleur Hoogte 110 cm  (€ 260,33)  € 315,00

32

M E U B ILAIR

TAFEL UNIKLEUR 70 X 70 CM Afmeting: 70 x 70 cm

KT9224+CODEkleur LL9814+CODEkleur YM1270+CODEkleur

TAFEL MET KRUISVOET VIERKANT YK1268  hoogte 76 cm YP1272  hoogte 110 cm YR1273  hoogte 76 cm YT1274  hoogte 110 cm

€ 260,00 60 x 60 cm  (€ 230,58)  € 279,00 80 x 80 cm  (€ 239,67)  € 290,00 80 x 80 cm  (€ 256,20)  € 310,00 60 x 60 cm  (€ 214,88) 

€ 195,00 € 195,00 Hoogte 110 cm  (€ 177,69)  € 215,00 Hoogte 40 cm  (€ 161,16)  Hoogte 76 cm  (€ 161,16) 

TAFEL MET KRUISVOET ­RECHTHOEKIG Afmeting: 90 x 150 cm.

YL1269  Hoogte 76 cm   (€ 475,21)  € 575,00 (€ exclusief)  € inclusief


S TAPE L B AR E E N O PPLO O I B AR E TA F E LS WIELEN VOOR UNIVERSAL TAFELS

kleur tafelblad blauw

code 08

code 01

rood

oranje

code 02

code 09

groen

wit

code 03

code 10

geel

turkoois

code 04

code 11

lichtblauw

grijs

code 05

code 12

fuchsia

beuk

code 06

code BK

appelgroen

lichte esdoorn

code 07

T2000  Set van 2 wielen  (€ 16,53)  € 20,00 T4000  Set van 4 wielen  (€ 33,06)  € 40,00

lichtgeel

Leverbaar met of zonder wielen.

code ES

ralkeuren frame 9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

STAPELBARE TAFELS Stapelbare tafels zijn ideaal om de meeste diverse ruimtes in te richten. Het handig opbergen geeft vrije ruimte om te bewegen en andere activiteiten te organiseren. Voorzien van beschermdoppen aangebracht in het frame om beschadiging aan het tafelblad te voorkomen. Al onze vierkante en rechthoekige Universal Essential tafels van p. 24-25 kunnen op een aangepast stapelbaar frame. Bestel uw tafel naar keuze en voeg deze code bij om aan te geven dat u de tafel in stapelbare uitvoering wenst.

GX8019

Meerprijs per tafel   (€ 28,93) 

€ 35,00

nieuw  

OPPLOOIBARE 4-POOTTAFEL DESIGN Prachtige tafel waarvan het onderstel eenvoudig opgeklapt kan worden. Je merkt amper dat dit een opplooibare tafel is!

MJ1148+CODEkleur YX1276+CODEkleur

120 x 80 cm  (€ 557,85)  180 x 80 cm  (€ 623,97) 

nieuw  

OPPLOOIBARE TAFEL VIERPOOT BUDGET Eenvoudige maar stevige opplooibare tafel. BK (Beuk), GS (Lichtgrijs)

MH1147+CODEkleur 120 x 80 cm  (€ 128,10)  € 155,00 AA1278+CODEkleur 160 x 80 cm  (€ 185,95)  € 225,00 (€ exclusief)  € inclusief

€ 675,00 € 755,00

OPPLOOIBARE TAFEL T-ONDERSTEL Deze klaptafel kan tot 20 tafels hoog op een kar gestapeld worden. Zeer degelijke en robuuste klaptafel. Krasbestendig, gemelamineerd tafelblad van 25 mm. BK (Beuk), GS (Lichtgrijs)

LY7510+CODEkleur

120 x 70 cm  (€ 268,60)  € 325,00 YY1277+CODEkleur 160 x 70 cm  (€ 285,12)  € 345,00 

MEUB ILAIR

33


V E RG A D ERTAFELS VA N 2 TOT 20 P E R S O N E N ... Vergaderen aan een mooie strakke tafel werkt inspirerend. Deze tafels zijn van topkwaliteit en leverbaar in verschillende afmetingen. De tafelhoogte is standaard 76 cm en het tafelblad is een krasbestendig 25 mm dik blad. Grote voordeel is dat de ondersteunende poten naar binnen van de tafel staan, waardoor er geen tafelpoten in de weg staan. Ongemonteerd geleverd.

A

kleur blad

kleur frame

B

D

F

G C

E

OGI VERGADERTAFELS A.  LJ9234+CODEkleur B. MX9260+codekleur MY9261+CODEkleur C. LM9237+CODEkleur D. LA9228+CODEkleur E. MT9258+CODEkleur F. MV9259+CODEkleur

€ 240,00 € 395,00 Diameter 120 cm  (€ 363,64)  € 440,00 80 x 80 cm  (€ 260,33)  € 315,00 200 x 100 cm voor 8 personen  (€ 450,41)  € 545,00 240 x 100 cm voor 10 personen  (€ 537,19)  € 650,00 420 x 110 cm voor 16 personen  (€ 1.115,70)  € 1.350,00 Diameter 80 cm  (€ 198,35) 

Diameter 100 cm  (€ 326,45) 

G.  OPTIE MEDIABOX Zit u liever op tooghoogte? Wij maken uw vergadertafel op maat!

34

M E U B ILAIR

Rechthoekige luxe mediabox met klep met stroom, UTP en USB aansluitingen.

AC1279  

  (€ 144,63) 

€ 175,00

(€ exclusief)  € inclusief


K LEINE BIJ ZET TA F ELS E N E I N DE LO O S VE R L E N GB AR E TAF E L E I LA N D E N

Handige bijzettafeltjes

nieuw  

BIJZETTAFEL GESLOTEN FRAME Strak laag bijzettafeltje in diverse afmetingen en hoogtes.

ML1150+CODEkleur AF1281+CODEkleur AE1280+CODEkleur

ralkeuren frame

nieuw  

BIJZETTAFEL TRIPOD Laag driepoot tafeltje met een afgerond, driekantig tafelblad in dezelfde kleur als het frame. Beschikbaar in 40 of 45 cm. Afmeting: Diameter 50 cm.

MK1149+CODEhoogte+CODEkleur

BL

€ 225,00 60 x 60 x 42 cm  (€ 289,26)  € 350,00 50 x 50 x 36 cm  (€ 243,80)  € 295,00 40 x 40 x 30 cm  (€ 185,95) 

GR

RD

  (€ 95,04) 

WT

9003

9005

3020

5007

5014

7035

1018

2004

3002

5002

6018

7037

1033

4003

3004

5015

6029

9006

€ 115,00

ZW

kleur tafelblad blauw 01

rood 02

groen 03

geel 04

lichtblauw 05

lichtroze 06 turkoois 11

appelgroen 07

lichtgeel 08

oranje 09

wit 10

grijs 12

cranberry 13

beuk BK

lichte ­ esdoorn ES

Eindeloos verlengbare tafels Voor grote ruimtes zijn eindeloos verlengbare tafels een must! Denk maar aan een leercentrum of groot ICT-lokaal. Onze tafels maak je zo lang als je zelf wil. De steunpoten staan naar binnen waardoor er nooit tafelpoten in de weg staan. Uitbreiden met mediaboxen, akoestische panelen, lichtbrug? Kan allemaal!

kleur blad

kleur frame

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

35


TAFE LS M ET M ASSIEVE HOUTEN P OT E N kleur tafelblad beuk BK

lichte esdoorn code ES

code

TAFEL STANDAARD, RECHTHOEKIG 80X60 CM

TAFEL STANDAARD, VIERKANT 80X80 CM

U162+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 123,06)  € 148,90

U163+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 125,70)  € 152,10

TAFEL STANDAARD, RECHTHOEKIG 120X60 CM

TAFEL STANDAARD, VIERKANT 40X40 CM

U160+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 125,70)  € 152,10

U1640+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 98,35)  €119,00

TAFEL STANDAARD, RECHTHOEKIG 120X80 CM

TAFEL STANDAARD, RECHTHOEKIG 120X40 CM

U161+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 146,45)  € 177,20

U1612+CODEhoogte+CODEkleur  U169+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 227,19)  € 274,90 (€111,57)  €135,00

TAFEL STANDAARD, ZESHOEKIG Ø 120 CM

TAFEL STANDAARD, TRAPEZIUM 120X60 CM

TAFEL STANDAARD, HALFROND 120X60 CM

U1611+CODEhoogte+CODEkleur  (€ 224,38)  € 271,50

U164+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 154,71)  € 187,20

U166+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 161,65)  € 195,60HPL blad met massieve afgeronde hoek

TAFEL STANDAARD, ROND Ø 100 CM U165+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 195,70)  € 236,80

TAFEL STANDAARD, ROND Ø 120 CM

Ijzersterke constructie

TAFELVERDELER 4 PLAATSEN Om een rustige en individuele werkplek te creëren kan u gebruik maken van de praktische, gemakkelijk te plaatsen scheidingswandjes in beukenmultiplex. Afmeting: Hoogte 30 cm x 110 cm.

TAFEL STANDAARD, BLOEMVORMIG Ø 120 CM

CH5646  (€ 95,04) € 115,00

AG1282+CODEhoogte+CODEkleur

36

M E U B ILAIR

  (€ 289,26) 

€ 350,00

(€ exclusief)  € inclusief


TA F ELS MET MA SS I E VE H O U T E N PO T E N E N GE K L E U R D TA F E LBLA D

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, RECHTHOEKIG 80X60 CM U162KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 122,98)  € 148,80

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, ROND Ø 100 CM

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, RECHTHOEKIG 120X60 CM

U165KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 197,93)  € 239,50

U160KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 126,94)  € 153,60

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, VIERKANT 80X80 CM

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, ROND Ø 120 CM

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, RECHTHOEKIG 120X80 CM

U163KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 126,86)  € 153,50

U169KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 228,43)  € 276,40

U161KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 148,43)  € 179,60

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, ZESHOEKIG Ø 120 CM

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, TRAPEZIUM 120X60 CM

TAFEL MET GEKLEURD TAFELBLAD, HALFROND 120X60 CM

U1611KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 239,26)  € 289,50

U164KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 158,10)  € 191,30

U166KL+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 164,55)  € 199,10

kleur tafelblad blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01 code 02

groen

code 03

geel

code 07

code ES

BELANGRIJK Kies de juiste hoogte. Aanbevolen zithoogten bij een gemiddelde lichaamslengte (op schoenen). Zithoogte

Tafelhoogte

CODE

2 jaar

26 cm

46 cm

46

120 cm

3-4 jaar

30 cm

52 cm

52

135 cm

5-6 jaar

34 cm

58 cm

58

150 cm

6-10 jaar

38 cm

64 cm

64

code 11

165 cm

10-11 jaar

42 cm

70 cm

70

grijs

180 cm

vanaf 12 jaar

46 cm

76 cm

76

105 cm

code 09

wit

oranje

lichtblauw

turkoois

code 06

lichte esdoorn

Leeftijd

code 10

fuchsia

beuk code BK

Lengte

code 08

code 04 code 05

kleur tafelblad

Verschillende manieren om tafels te combineren

code 12

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

37


TAFE LS M ET RONDE META LEN P OTE N Poten met een diameter van 6 cm, met onderaan een kunststof voet, aanpasbaar aan oneffenheden van de vloer. Standaard leveren we deze tafels met een beukenhouten tafelblad. Wenst u een tafelblad in lichte esdoorn OF een gekleurd tafelblad? Geen probleem! Neem contact op en wij leveren de tafel naar uw keuze!

TAFEL MET METALEN POTEN, RECHTHOEKIG 80X60 CM U662+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 129,75)  € 157,00

TAFEL MET METALEN POTEN, ROND Ø 100 CM

TAFEL MET METALEN POTEN, RECHTHOEKIG 120X60 CM

U665+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 206,53)  € 249,90

U660+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 142,73)  € 172,70

TAFEL MET METALEN POTEN, VIERKANT 80X80 CM

TAFEL MET METALEN POTEN, ROND Ø 120 CM

TAFEL MET METALEN POTEN, RECHTHOEKIG 120X80 CM

U663+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 133,80)  € 161,90

U669+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 243,31)  € 294,40

U661+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 153,39)  € 185,60

TAFEL MET METALEN POTEN, ZESHOEKIG Ø 120 CM

TAFEL MET METALEN POTEN, TRAPEZIUM 120X60 CM

TAFEL MET METALEN POTEN, HALFROND 120X60 CM

U6611+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 247,36)  € 299,30

U664+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 164,79)  € 199,40U666+CODEhoogte +CODEkleur    (€ 173,47)  € 209,90

kleur tafelblad blauw

code 01

rood

code 02

groen

oranje

code 09

wit

code 10

geel

turkoois

lichtblauw code 05

fuchsia

code 11

grijs

code 12

beuk

code 06

code BK

appelgroen

lichte esdoorn

code 07

M E U B ILAIR

code 08

code 03 code 04

38

lichtgeel

code ES

(€ exclusief)  € inclusief


TA F EL S ME T R O N DE ME TAL E N VE R S T E L B AR E P OT E N pp Deze tafels zijn heel eenvoudig in de hoogte verstelbaar in twee stappen: van tafelhoogte 42 cm tot 58 cm en van tafelhoogte 58 cm tot 76 cm. pp Deze in de hoogte verstelbare tafels zijn steeds voorzien van GRIJZE (RAL 9006) metalen poten met een diameter van 6 cm. pp Het tafelblad in HPL (krasvrij, oerdegelijk en gemakkelijk afwasbaar) en de rand in massief beukenhout: absolute topkwaliteit dus! pp Tafelblad verkrijgbaar in beuk, lichte esdoorn of gekleurd.

kleur tafelblad blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

Hoogte

CODE

van 42 tot 58 cm

4258

van 58 tot 76 cm

5876

code 08

groen

oranje

code 03

code 09

geel

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

Verschillende manieren om tafels te combineren

code 11

grijs

lichtroze code 06

code 12

beuk

cranberry code 13

code BK

lichte esdoorn code ES

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, RECHTHOEKIG 80X60 CM U562+CODEhoogte+CODEkleur  

(€ 160,58) 

€ 194,30

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, RECHTHOEKIG 120X60 CM

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, ROND Ø 100 CM

U560+CODEhoogte+CODEkleur 

U565+CODEhoogte+CODEkleur (€ 169,26) 

€ 204,80(€ 247,36) 

€ 299,30

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, RECHTHOEKIG 120X80 CM

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, VIERKANT 80X80 CM

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, ROND Ø 120 CM

U561+CODEhoogte+CODEkleur 

U563+CODEhoogte+CODEkleur 

U569+CODEhoogte+CODEkleur (€ 195,29) 

€ 236,30(€ 164,88) 

€ 199,50(€ 299,42) 

€ 362,30

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, ZESHOEKIG Ø 120 CM

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, TRAPEZIUM 120X60 CM

TAFEL MET METALEN VERSTELBARE POTEN, HALFROND 120X60 CM

U5611+CODEhoogte+CODEkleur  (€ 308,10)  € 372,80

U564+CODEhoogte+CODEkleur 

U566+CODEhoogte+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

(€ 216,94) 

€ 262,50(€ 216,94) 

€ 262,50

MEUB ILAIR

39


LE E RL INGENTAF ELS

Tau leerlingentafels De TAU-leerlingentafels zijn vervaardigd uit een stevig metalen frame van gelaste, ovalen profielen (45 x 25 mm), met een metaaldikte van 2 mm. Het geheel is epoxy gelakt en dus krasvrij. Indien gewenst voorzien van een metalen boekenvak (afm. 51 x 34 cm; 11 cm hoog), enkel open aan de voorzijde, en 2 boekentashaken aan weerszijden. Het tafelblad is 20 mm dik en uitgerust met een HPL toplaag, krasvrij en perfect afwasbaar. De mooie afwerking is compleet dankzij de afboording van massief beukenhout die zorgt voor extra bescherming. Anti-slip en geluidsdoppen onderaan het metalen frame werken het geheel af. Voor uw keuze start u bij het basismodel en voegt u accessoires toe volgens voorkeur en budget. De TAU tafels en stoelen kunnen in 18 RAL-kleuren vervaardigd worden.

Juiste hoogte voor tafelblad en zithoogte: zie pag. 8.

ralkeuren frame 9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

Voor 1 leerling

Tafelbladen standaard beuk, esdoorn, wit of grijs op vraag.

Afm. tafelblad: 75 x 50 cm.

Neem contact op voor een offerte op maat!

pp Zonder boekenvak

LEERLINGENTAFEL TAU ENKEL, NIET VERSTELBAAR, ZONDER BOEKENVAK, GEKLEURD Verkrijgbaar op vaste hoogtes: 58, 64, 70 en 76 cm.

LE4606+CODEhoogte+CODEkleur

(€ 111,57) 

€ 135,00

LEERLINGENTAFEL TAU ENKEL, VERSTELBAAR, ZONDER BOEKENVAK, GEKLEURD

pp Met boekenvak

LEERLINGENTAFEL TAU ENKEL, NIET VERSTELBAAR, GEKLEURD Verkrijgbaar op vaste hoogte: 58, 64, 70 en 76 cm.

CP3918+ CODE hoogte + CODE kleur

(€ 123,97) 

€ 150,00

VERSTELBARE LEERLINGENTAFEL

Eenvoudig verstelbaar in de hoogte in 4 stappen, van 58 tot 76 cm.

Eenvoudig verstelbaar in de hoogte in 4 stappen, van 58 tot 76 cm.

LM4616+CODEkleur

CN3917+CODEkleur  

(€ 136,36) 

€ 165,00

(€ 136,36) 

€ 165,00

Accessoires

Elke tafel is standaard voorzien van een kwaliteitsvol houten tafelblad en afgeronde hoeken

40

M E U B ILAIR

PENNENGLEUF VOOR LEERLINGENTAFEL Afmeting: 6 x 70 cm.

LK4611  (€ 8,26) € 10,00

(€ exclusief)  € inclusief


L E E R L I N GE N TA F E LS

Tau leerlingentafels ralkeuren frame 9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

De TAU tafels en stoelen kunnen in 18 RAL-kleuren vervaardigd worden. Op deze foto: Dubbele tafel TAU zonder boekenvak in combinatie met plastic lades op glijders (HR7455).

Voor 2 leerlingen

Andere vormen van tafelblad mogelijk (zie p. 45)

Afm. tafelblad: 130 x 50 cm.

pp Zonder boekenvak

pp Met boekenvak

LEERLINGENTAFEL TAU DUBBEL, NIET VERSTELBAAR, ZONDER BOEKENVAK, GEKLEURD

LEERLINGENTAFEL TAU DUBBEL, NIET VERSTELBAAR, GEKLEURD

Verkrijgbaar op vaste hoogte: 58, 64, 70 en 76 cm.

Verkrijgbaar op vaste hoogte: 58, 64, 70 en 76 cm.

LF4607+CODEhoogte+CODEkleur

(€ 122,31) 

€ 148,00

CV1898+ CODE hoogte + CODE kleur 

  (€ 161,16)  € 195,00

LEERLINGENTAFEL TAU DUBBEL, VERSTELBAAR, ZONDER BOEKENVAK, GEKLEURD

LEERLINGENTAFEL TAU DUBBEL , VERSTELBAAR, GEKLEURD

Eenvoudig verstelbaar in de hoogte in 4 stappen, van 58 tot 76 cm.

Eenvoudig verstelbaar in de hoogte in 4 stappen, van 58 tot 76 cm.

LN4614+CODEkleur  

CV1320+ CODE kleur 

(€ 136,36) 

€ 165,00

  (€ 177,69)  € 215,00

TRANSPARANTE KISTEN OP GLIJDERS Set van 2 transparante stevige kisten (geschikt voor A4-formaat) op glijders om onder een tafel te bevestigen. Deze set is goed voor één zitplaats.

HR7455  

Set van 2 lades + glijders  (€ 40,50) 

€ 49,00

LEERLINGENTAFEL , ACCESSOIRE, OVALE POTEN MET BESCHERMSTRIPS 25 cm extra beschermrubber op ovale poten.

LL4612  (€ 8,26) € 10,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

41


LE E RL INGENTAF ELS

Taurus leerlingentafels

De Taurus tafels en stoelen kunnen in 18 RAL-kleuren vervaardigd worden.

De Taurus leerlingentafel is standaard voorzien van een opklapblad. Een kwaliteitsvolle gaspomp zorgt voor een zacht open- en toe klappen van het tafelblad, bovendien vingerveilig.

ralkeuren frame

Het metalen frame bestaat uit gelaste, ovalen profielen, met een metaaldikte van 2 mm, epoxy gelakt en onderaan voorzien van rubberen anti-slip en geluidsdoppen. Het tafelblad is gemaakt van HPL. Dit is een laminaatmateriaal dat onder hoge druk wordt samengeperst, en dus krasvrij, oerdegelijk en perfect afwasbaar is. Voor uw keuze start u bij het basismodel, en voegt u accessoires toe, volgens voorkeur en budget.

Kijk op pag. 706 voor de correcte zit- en tafelhoogte!

9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

Voor 1 leerling Afm. tafelblad: 75 x 50 cm.

LEERLINGENTAFEL TAURUS ENKEL, OPKLAPBLAD, NIET VERSTELBAAR

LEERLINGENTAFEL TAURUS ENKEL, OPKLAPBLAD, VERSTELBAAR

Verkrijgbaar op vaste hoogte: 58, 64, 70 en 76 cm.

Eenvoudig verstelbaar in de hoogte in 4 stappen, van 58 tot 76 cm.

EE4504+CODEhoogte+CODEkleur  

  (€ 177,69)  € 215,00

EF4505+CODEkleur 

(€ 190,08) 

€ 230,00

Accessoires

Elke tafel is standaard voorzien van een kwaliteitsvol houten tafelblad en afgeronde hoeken

42

M E U B ILAIR

PENNENGLEUF VOOR LEERLINGENTAFEL Afmeting: 6 x 70 cm.

LK4611  (€ 8,26) € 10,00

(€ exclusief)  € inclusief


L E E R L I N GE N TA F E LS

Taurus leerlingentafels Standaard voorzien van een opklapblad en kwaliteitsvolle gaspomp. Ruimte voorzien onder het tafelblad zodat de vingers niet gekneld kunnen worden. De Taurustafels en -stoelen kunnen in 18 RAL-kleuren vervaardigd worden.

Voor 2 leerlingen Afm. tafelblad: 130 x 50 cm.

LEERLINGENTAFEL TAURUS DUBBEL, OPKLAPBLAD, NIET VERSTELBAAR

LEERLINGENTAFEL TAURUS DUBBEL, OPKLAPBLAD, VERSTELBAAR

Verkrijgbaar op vaste hoogte: 58, 64, 70 en 76 cm.

Eenvoudig verstelbaar in de hoogte in 4 stappen, van 58 tot 76 cm.

JA4570+CODEhoogte+CODEkleur  

JC4571+CODEkleur  

  (€ 314,05)  € 380,00

  (€ 326,45)  € 395,00

LEERLINGENTAFEL, ACCESSOIRE, ­BOEKENTASHAAK Bevestigd aan 1 zijde.

LJ4610 

Per stuk  (€ 0,74) 

€ 0,90

LEERLINGENTAFEL, ACCESSOIRE, OVALE POTEN MET BESCHERMSTRIPS 25 cm extra beschermrubber op ovale poten.

LL4612  (€ 8,26) € 10,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

43


S T O E LEN V OO R LEER LING ENTA F ELS

TAU STOELEN Neem contact op voor een prijsofferte op maat!

Budgetreeks met hoogstaande kwaliteit 5 jaar garantie pVoorzien p van beschermde vloeren geluidsdoppen.

De TAU stoelenreeks is zowel geschikt voor de klas, samen met de TAU-tafels, als voor refter- of polyvalent gebruik. De stevige basis bestaat uit 2 mm dik metaal, epoxy gelakt. Zit- en rugoppervlak zijn vervaardigd uit gevernist beukenhouten multiplex van 8 mm dikte.

Mooi en ordelijk

STOEL TAU SAXANA, VERSTELBAAR STOEL TAU CLASSIC, VASTE ZITHOOGTE, GEKLEURD Klassieke 4-pootsstoel. Stapelbaar. Afmeting: Vaste zithoogte: 38, 42 en 46 cm.

EA2768+CODEkleur 

CY1900+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 39,26)  € 47,50

AY8530+CODEkleur 

 

Extra zitcomfort op deze sledestoel. Voorzien van beschermdoppen onder het zitvlak. Stapelbaar. Afmeting: Vaste zithoogte: 38, 42 en 46 cm.

34 tot 42 cm  (€ 66,12) 

€ 80,00

EC2769+CODEhoogte+CODEkleur    (€ 57,02)  € 69,00

42 tot 46 cm  (€ 66,12) 

€ 80,00

ralkeuren

Belangrijk: kies de juiste hoogte Zie pagina 8.

STOEL TAU SOCRATES, VASTE ZITHOOGTE

Eenvoudig in de hoogte verstelbaar. Stevig design en tevens stapelbaar. 01 (Blauw), 02 (Rood), 03 (Groen), 04 (Geel), 05 (ral kleur op te geven)

9003

9005

3020

5007

5014

7035

1018

2004

3002

5002

6018

7037

1033

4003

3004

5015

6029

9006

Stoelen met polypropyleen kuip vanaf p. 52.

44

M E U B ILAIR

Voorzien van beschermende doppen onder het zitvlak

(€ exclusief)  € inclusief


LEER LINGEN TAF E L S ME T AN DE R E VO R ME N VAN TA F E LBLA D

UNIVERSAL LEERLINGENTAFEL Deze standaard 4-poot tafel uit de reeks Universal Essential leent zich perfect tot leerlingentafel.

P7050+CODEkleur P12050+CODEkleur

€ 119,00 (120 x 50 cm)  (€ 119,83)  € 145,00 (70 x 50 cm)  (€ 98,35) 

120 x 50 cm, de ideale dubbele leerlingentafel. Alle maten en info zie p. 24.

Andere vormen van tafelblad Ben je op zoek naar een andere vorm van tafelblad? De mogelijkheden zijn eindeloos! Enkele mogelijkheden: pp rechthoekig (standaard) pp trapezium pp ovaal pp bite dubbel pp bite pp tonvormig

standaard rechthoekig afgerond

ovaal

bite

Bitevormig blad op leerlingentafel onderstel.

trapezium

bite voor 2 personen

Tonvormig blad op leerlingentafel onderstel.

tonvormig voor 2 personen

Leren hoeft niet saai te zijn aan deze vrolijke leerlingentafels!

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

45


C O MB INATIETAF EL GOLF

COMBINATIETAFEL GOLF Een statische klasopstelling is verleden tijd. Leerlingen werken het ene moment individueel, het andere moment in kleine of grote groepen. Met deze combinatietafel verander je de opstelling in een mum van tijd. Door de afgeronde hoeken zijn ze bovendien erg veilig. De tafels kunnen alleen geplaatst worden, in een kleine cirkel, in een lange golvende rij en in een grote cirkel. Afmeting: 70 x 80 cm (andere afmetingen op aanvraag) pp Verkrijgbaar in alle standaard tafelhoogtes pp Diameter van een cirkelopstelling: 170 cm pp Lengte van een 8-opstelling: 270 cm pp Standaard met onderstel in grijs RAL7035, andere kleur frame op aanvraag (geen meerprijs).

HV7548+CODEkleur+CODEhoogte Tafelblad HPL Per tafel  (€ 181,82)  € 220,00 ME9247+CODEkleur+CODEhoogte Tafelblad in multiplex met HPL toplaag Per tafel  (€ 214,88)  € 260,00

Ruimte inrichten? Wij tekenen uw 3D plan.

WIELEN VOOR GOLF TAFELS T2000  T3000  

Set van 2 wielen  (€ 16,53)  Set van 3 wielen  (€ 24,79) 

nieuw  

€ 20,00 € 30,00

LADE OP GLIJDERS Ondiepe XGN1 lade in kleur naar keuze op glijders met stopbeveiliging.

AH1283+CODEkleur

46

M E U B ILAIR

  (€ 37,19) 

€ 45,00

(€ exclusief)  € inclusief


C O MB I N AT I E TAFE L G OLF kleur tafelblad

tafelhoogte

blauw

appelgroen code 07

52 cm

code

52

rood

lichtgeel

58 cm

code

58

oranje

64 cm

code

groen

64

code 09

70 cm

code

70

wit

76 cm

code

76

code 01

code 08

code 03

geel

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

code 11

2,70 m

grijs

lichtroze code 06

code 12

beuk

cranberry

code BK

code 13

lichte esdoorn

1,70 m

code 02

code ES

blad in multiplex

(€ exclusief)  € inclusief

blad in HPL met ABS rand

MEUB ILAIR

47


D R I E HO EKTAFELS A

TAFEL DRIEHOEK

WIELEN VOOR DRIEHOEK TAFELS

Met deze driehoekstafel zijn de mogelijkheden eindeloos! Perfect als individuele tafel, heel eenvoudig samen te stellen tot kleine groepjes of een grote groepstafel. Ook in combinatie met trapeziumtafels zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos!

T2000  Set van 2 wielen  (€ 16,53)  € 20,00 T3000  Set van 3 wielen  (€ 24,79)  € 30,00

A. AJ1284+CODEhoogte+CODEkleur 80 x 80 x 80 cm  (€ 144,63)  € 175,00 B. JG9198+CODEhoogte+CODEkleur 80 x 80 x 113 cm  (€ 161,16)  € 195,00

B

Combinatie van 1 trapeziumtafel (160 x 80 cm) + 3 driehoek tafels (80 x 80 x 80 cm)

nieuw  

TAFEL AFGERONDE DRIEHOEK Individuele driehoektafel met gebogen zitkant. Hierdoor kan een afgerond eiland gevormd worden OF een vierkant met open cirkel. Afmeting: 68 x 68 cm

PA1176+CODEhoogte+CODEkleur

48

M E U B ILAIR

  (€ 144,63) 

€ 175,00 (€ exclusief)  € inclusief


MO B I E L E L E E R L I N GE N TAF E L S ME T O PK LA P BLA D Met deze individuele tafels maakt u in een mum van tijd verschillende opstellingen. Kantel het tafelblad verticaal en de tafels schuiven mooi in elkaar zodat ze zeer weinig plaats innemen. De tafels zijn steeds voorzien van wielen zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

nieuw   nieuw  

MOBIELE TAFEL OCTA Met 8 van deze iets bredere tafeltjes maak je een cirkel van 222 cm diameter. Kan perfect gecombineerd worden met de 3-vlak tafel op p.28. Wit blad op aluzilver onderstel. Afmeting: 83 x 50 x 76 cm.

MOBIELE TAFEL HEXA

MM1151  

MN1152  

Per stuk  (€ 185,95) 

€ 225,00

Met 6 tafels vorm je een cirkel van 150 cm diameter. Wit blad op aluzilver onderstel. Afmeting: 72 x 50 x 76 cm. Per stuk  (€ 161,16) 

€ 195,00

MOBIELE TAFEL PYTHAGORAS Het blad van deze individuele tafel kan heel snel en eenvoudig opgeklapt worden waardoor de tafels compact aan de kant geplaatst kunnen worden. Leverbaar in verschillende uitvoeringen. Neem contact op voor meer info. Afmeting: 60 x 50 cm. Hoogte 76 cm.

NJ9268  

  (€ 276,86) 

€ 335,00

MOBIELE STOEL PYTHAGORAS Het zitvlak van deze mobiele stoel kan opgeklapt worden waardoor de stoelen zeer compact aan de kant geschoven kunnen worden. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Neem contact op. Zithoogte 46 cm. Wielen en armsteunen als optie.

NH9267  

  (€ 161,16) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 195,00

MEUB ILAIR

49


ZI T/ S TA G AS V EE R TA F ELS MET ÉÉN DR U K O P DE K N O P De schoolgaande jeugd zit te veel, dat is een feit. Deze zit/sta tafels bieden de oplossing! Baert brengt de gezondheidstrend die in kantooromgevingen in opmars is naar scholen. Geen hightech of peperdure design, maar een met gasveer in hoogte verstelbare tafel. Geruisloos, traploos instelbaar en makkelijk in bediening. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar door middel van een eenvoudige druk op de knop, die zich onder het tafelblad bevindt. Hoogte instelbaar van 72 cm tot 116 cm.

nieuw  

MOBIELE ZIT-STA GASVEERTAFEL OVAAL Met deze ovale, mobiele tafel wissel je in een handomdraai af tussen zittend en rechtstaand lesgeven. De tafel is mobiel doch stabiel dankzij het stervormig onderstel op 4 wielen. In de hoogte verstellen doe je door middel van een eenvoudige druk op de knop, die zich onder het tafelblad bevindt. Leverbaar met wit, grijs, beuken of gekleurd tafelblad van 25 mm. Onderstel aluzilver (RAL 9006). Afmeting: 120 x 80 cm.

MP1153+CODEkleur

50

M E U B ILAIR

  (€ 619,83) 

€ 750,00

nieuw  

nieuw  

MOBIELE ZIT/STA GASVEERTAFEL ROND

MOBIELE ZIT/STA GASVEERTAFEL VIERKANT

Afmeting: Diameter 80 cm.

Afmeting: 70 x 70 cm.

AK1285+CODEkleur  (€ 409,09)  € 495,00

AL1286+CODEkleur  (€ 409,09)  € 495,00 (€ exclusief)  € inclusief


K AME L E O N G AS VE E R TA F E LS

Stabiele gasveertafels op vast onderstel.

kleur tafelblad beuk BK

In de hoogte verstellen doe je met de hendel, die zich onder het tafelblad bevindt.

code

pp Andere afmetingen en vormen van tafelblad mogelijk. pp Elektrisch verstelbare zit/sta tafels zie pagina 108.

4+ j.  

wit WT

code

grijs GR

code

ralkeuren frame 9003

7035

6018

3004

1033

9006

KAMELEON ZIT/STA TAFEL ENKEL 75 X 50 CM NM9271+CODEkleur

Hoogte verstelbaar 53-82 cm  (€ 351,24) 

€ 425,00

6+ j.  

NN9272+CODEkleur Hoogte verstelbaar 64 -101 cm  (€ 359,50)  € 435,00 NR9274+CODEkleur Hoogte verstelbaar 73-119 cm  (€ 367,77)  € 445,00 10+ j.  

KAMELEON ZIT/STA TAFEL DUBBEL 120 X 60 CM NP9273+CODEkleur Hoogte verstelbaar 73-119 cm  (€ 495,04)  € 599,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

51


S I G M A S TOEL

Sigma stoel

Stoelhoogte

De Sigma stoel is een budgetvriendelijke maar degelijke allround stoel. Ze combineert een hoog zitcomfort met makkelijk onderhoud en hygiëne. Verkrijgbaar van zithoogte 26 cm voor de allerkleinsten tot 46 cm voor volwassenen, in alle modellen. De stoel is licht, gemakkelijk verplaatsbaar.

ORL licht oranje

RD rood

GRL lichtgroen

GRD donkergroen

CODE

26 cm

26

30 cm

30

34 cm

34

38 cm

38

42 cm

42

46 cm

46

GRI grijs

GLL lichtgeel

ZW zwart

SIGMA VIERPOOTSTOEL 4-poots frame, epoxy gelakt. Kunststof polypropyleen zitschaal in heldere kleuren. Stapelbaar. BLD donkerblauw

BLL lichtblauw

GV8018+CODEhoogte+CODEkleur

(€ 32,64) 

€ 39,50

nieuw  

SIGMA SLEDEPOOTSTOEL

nieuw  

De Sigma kuip op een sledepoot onderstel. De stoel kan op de tafel gehangen worden. Dankzij de beschermers onder het frame is de tafel beschermd tegen krassen.

SIGMASTOEL OP KRUISVOET MET WIELEN

XM1253+CODEhoogte+CODEkleur

NX1254+CODEhoogte+CODEkleur

52

M E U B ILAIR

  (€ 53,72) 

€ 65,00

Op stevige zwenkwieltjes. In hoogte verstelbaar dankzij de gaslift.   (€ 65,29) 

€ 79,00

(€ exclusief)  € inclusief


S T O E L M I RA

Stoel Mira Deze prachtige stoel Mira is leverbaar in 4 mooie kleuren. Afhankelijk van het model is ze beschikbaar in meerdere hoogtes. De gemakkelijk te onderhouden zitschaal is ergonomisch gevormd.

nieuw   nieuw  

STOEL MIRA VIERPOOT Stapelbare vierpootstoel, licht en duurzaam. Afmeting: Leverbaar in zithoogte 38 - 42 - 46 cm.

MR1154+CODEhoogte+CODEkleur   (€ 48,76)  € 59,00

STOEL MIRA OP WIELEN

nieuw  

STOEL MIRA SLEDEPOOT Sledepootstoel op volwassenhoogte die dankzij de beschermers onderaan het frame, het tafelblad niet beschadigen. Afmeting: Zithoogte 46 cm.

MT1155+CODEkleur

  (€ 73,55) 

€ 89,00

nieuw  

STOEL MIRA STERVOET OP WIELEN Deze ergonomische stoel op wieltjes is in hoogte verstelbaar dank­zij de gaslift en is leverbaar in 2 hoogtes: 31 - 40 cm en 40 - 51 cm. Afmeting: Leverbaar in 2 hoogtes.

MX1157+CODEhoogte+CODEkleur   (€ 73,55)  € 89,00 (€ exclusief)  € inclusief

Deze Mira stoel is stapelbaar én verplaatst zich geruisloos doorheen de ruimte dankzij de wielen. Afmeting: Leverbaar in zithoogte 38 - 42 - 46 cm.

MV1156+CODEhoogte+CODEkleur   (€ 65,29)  € 79,00

nieuw   nieuw  

STOEL MIRA STERVOET OP TOOGHOOGTE

STOEL MIRA MET TAFELBLAD

Deze mobiele stoel op tooghoogte is in hoogte verstelbaar van 50 -70 cm zithoogte. Dankzij de aluminium ring hebben de voeten altijd voldoende steun.

Deze stoel doet perfect dienst als stoel, tafel én biedt opbergruimte voor tassen onderaan de stoel. Het tafeltje kan eenvoudig opgeklapt worden of 360° gedraaid worden. Afmeting: Zithoogte 46 cm.

MY1158+CODEkleur   (€ 90,08)  € 109,00

NA1159+CODEkleur  (€ 227,27)  € 275,00

MEUB ILAIR

53


S T O E L LOTUS

Stoel Lotus Onze meest gesofisticeerde stoel van gegoten kunststof, bevestigd op een metalen, epoxy gelakt, onderstel. De vorm van de zitkuip en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een uitzonderlijk zitcomfort. Geschikt voor klasgebruik, IT, cafetaria en andere publieke ruimtes. Verkrijgbaar in 12 mooie kleuren. Voldoet aan de Europese regelgeving EN1729:2006 en EN15373:2007, inzake ergonomisch schoolmeubilair. 1 vaste zithoogte van 46 cm.

CODE

Kleur

01

Donkerblauw

02

Lichtblauw

03

Ecru

04

Geel

05

Grijs

06

Groen

07

Oranje

08

Paars

09

Rood

10

Roze

11

Wit

12

Zwart

nieuw   nieuw  

STOEL LOTUS VIERPOOT

STOEL LOTUS SLEDEPOOT

Kan stabiel omgekeerd op tafel geplaatst worden tijdens het poetsen van de ruimte.

Voorzien van beschermdoppen onder het zitvlak voor het ophangen aan het tafelblad.

HJ4848+CODEkleur  (€ 111,57)  € 135,00

HK4849+CODEkleur  (€ 119,83)  € 145,00

54

M E U B ILAIR

STOEL LOTUS MET STERVOET OP WIELEN Verstelbaar in de hoogte met een gaspomp. Standaard geleverd op wieltjes.

HL4850+CODEkleur  (€ 119,83)  € 145,00

(€ exclusief)  € inclusief


S T O E L T I MO N E N S T O E L RON D O

Stoel Timon Dé klassieke schoolstoel. Leverbaar van peuter tot volwassenhoogte. Leverbaar in 18 frisse kleuren. Top prijs-kwaliteit!

CC7665.26

CC7665.30

CC7665.34

CY1900.38

CY1900.42

CY1900.46

ralkeuren STOEL TIMON Stapelbare stoel met metalen frame en beukenhouten zitting en rugleuning. Het metalen frame is vervaardigd uit 2 mm dik staal, met stevige lasnaad. U kan kiezen uit onze 18 RALkleuren. Het zitvlak en rugleuning zijn gevernist, natuurlijk beuken multiplex.

CC7665.26+CODEkleur CC7665.30+CODEkleur CC7665.34+CODEkleur CY1900.38+CODEkleur CY1900.42+CODEkleur CY1900.46+CODEkleur

€ 39,00 € 39,00 Zithoogte 34 cm  (€ 32,23)  € 39,00 Zithoogte 38 cm  (€ 39,26)  € 47,50 Zithoogte 42 cm  (€ 39,26)  € 47,50 Zithoogte 46 cm  (€ 39,26)  € 47,50 Zithoogte 26 cm  (€ 32,23)  Zithoogte 30 cm  (€ 32,23) 

9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

Stoel Rondo Opgelet: afwijkende RAL-kleuren van onze standaard tafels en leerlingenbanken!

CODES kleur

02

Ral 3020

03

01

Ral 5002

Ral 6029

Ral 1003

Stoelhoogte

Deze stoelen hebben een metalen onderstel van ronde buizen met een diameter van 22 mm. De rugleuning en zitvlak zijn vervaardigd uit geverniste beuken multiplex van 8 mm dikte.

(€ exclusief)  € inclusief

Ral 9005

1 stoel, 5 hoogtes, 5 kleuren!

STOEL RONDO

PST612+CODEhoogte+CODEkleur

04

05

  (€ 40,91)  € 49,50

CODE

30 cm

30

34 cm

34

38 cm

38

42 cm

42

46 cm

46

MEUB ILAIR

55


S TAPELBARE S TOELEN IN MA SSIEF H O U T

BK beuk

ES lichte esdoorn

01 Blauw

02 Rood

03 Groen

04 Geel

09 Oranje

STOELEN IN LICHTE ESDOORN

STOELEN IN BEUK

GEKLEURDE STOELEN

17026ES  26 cm 17030ES  30 cm 17034ES  34 cm 17038ES  38 cm 17042ES  42 cm 17046ES  46 cm

17026BK  26 cm 17030BK  30 cm 17034BK  34 cm 17038BK  38 cm 17042BK  42 cm 17046BK  46 cm

Afmeting: Zithoogte 26 cm.

€ 66,50   (€ 58,60)  € 70,90   (€ 59,42)  € 71,90   (€ 60,58)  € 73,30   (€ 64,38)  € 77,90   (€ 65,29)  € 79,00   (€ 54,96) 

€ 52,70   (€ 47,27)  € 57,20   (€ 48,18)  € 58,30   (€ 49,17)  € 59,50   (€ 53,06)  € 64,20   (€ 54,55)  € 66,00   (€ 43,55) 

17026+CODEframe+CODEkleur   (€ 58,60)  € 70,90 Afmeting: Zithoogte 30 cm.

17030+CODEframe+CODEkleur   (€ 62,40)  € 75,50 Afmeting: Zithoogte 34 cm.

17034+CODEframe+CODEkleur   (€ 63,22)  € 76,50 Afmeting: Zithoogte 38 cm.

17038+CODEframe+CODEkleur   (€ 64,38)  € 77,90 Afmeting: Zithoogte 42 cm.

17042+CODEframe+CODEkleur   (€ 71,82)  € 86,90 Afmeting: Zithoogte 46 cm.

17046+CODEframe+CODEkleur   (€ 72,64)  € 87,90

kleur frame beuk code

BK

lichte esdoorn code ES

GEKLEURDE STOELEN MET KRASVRIJ ZITVLAK Afmeting: Zithoogte 26 cm.

D67026+CODEkleur

(€ 45,37) 

€ 54,90

(€ 49,17) 

€ 59,50

(€ 50,08) 

€ 60,60

(€ 51,07) 

€ 61,80

(€ 78,10) 

€ 94,50

(€ 82,48) 

€ 99,80

Afmeting: Zithoogte 30 cm.

D67030+CODEkleur Afmeting: Zithoogte 34 cm.

D67034+CODEkleur Afmeting: Zithoogte 38 cm.

D67038+CODEkleur Afmeting: Zithoogte 42 cm.

D67042+CODEkleur Afmeting: Zithoogte 46 cm.

D67046+CODEkleur

01 Blauw

02 Rood

03 Groen

pp Dubbel dragend frame pp IJzersterke verbinding pp Massief beuken pp Driedubbele vernislaag

56

M E U B ILAIR

04 Geel

05 Lichtblauw

06 Fuchsia

07 Appelgroen

Massief beuken met vloer­ beschermer

08 Lichtgeel

09 Oranje

10 Wit

Stapelbaar

(€ exclusief)  € inclusief


E DU S C O O L E N AL M A S T OE L

afmetingen weg bij naam Eduscool hoogte 46 cm invullen

EDUSCOOL STOEL Een klassieker onder de stoelen! Een lichte maar stevige stoel die gemakkelijk stapelt tot 12 hoog. Vervaardigd uit polypropyleen in één geheel waardoor er geen vijzen of schroeven gebruikt worden. Stoel 100% recycleerbaar. 01 (Blauw), 02 (Rood), 03 (Groen), 04 (Geel).

KE6323+CODEkleur  

  € 20,00 KF6324+CODEkleur    Hoogte 30 cm  (€ 18,60)  € 22,50 KG6325+CODEkleur    Hoogte 34 cm  (€ 20,66)  € 25,00 KN6331+CODEkleur    Hoogte 46 cm  (€ 28,93)  € 35,00 

Hoogte 26 cm  (€ 16,53) 

Kleuterstoel Alma

STOEL ALMA MET RUGMOTIEF Een lichte, kunststof stoel met ergonomische zitting. De achterzijde is versierd met takken, bladeren en kleine vogeltjes. Kenmerken: Vervaardigd in plastic versterkt met ruwe glasvezel. Afmeting: B/h/d: 40 x 40 x 58 cm. Zithoogte: 32 cm. Samenstelling: 4 kleuren: groen voor de lente, oranje voor de zomer, bruin voor de herfst en wit voor de winter. BR (Bruin), GR (Groen), OR (Oranje), WT (Wit).

LC5472+CODEkleur 

Per stuk  (€ 45,45) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 55,00

MEUB ILAIR

57


S T O E L S NOW

STOEL SNOW De Snow-stoel is volledig vervaardigd uit polypropyleen en stapelbaar tot 8 stuks. Leverbaar in 8 kleuren. Tevens geschikt voor buitengebruik. Lichtgewicht, sterk en een elegant design door de karakteristieke ovale vormen. Van deze stoel bestaat ook een kinderversie, de Snow Junior. Afmeting: Zithoogte 46 cm, 4 kg. BL (Blauw), GR (Groen), GRI (Grijs), OR (Oranje), RD (Rood), WT (Wit), ZA (Zandkleur), ZW (Zwart)

CN7674+CODEkleur

(€ 70,25) 

€ 85,00

STOEL SNOW JUNIOR Het kleine broertje van de stoel Snow. Verkrijgbaar in 5 kleuren. Afmeting: Zithoogte 35 cm. BL (Lichtblauw), GE (Lichtgeel), RD (Rood), RO (Babyroze), WT (Wit)

CP7675+CODEkleur

58

M E U B ILAIR

(€ 59,92) 

€ 72,50

(€ exclusief)  € inclusief


S T O E L HOT H STOEL HOTH Ergonomie, design en kwaliteit hand in hand. Deze Italiaanse designstoel is een streling voor het oog én voor de rug dankzij zijn ergonomische vorm. pp UV-bestendig (bruikbaar voor buitengebruik) pp 10 jaar garantie maar verwachte levensduur is 20 jaar pp 100% recycleerbaar polypropyleen verstevigd met glasvezel voor extra stevigheid pp Beschikbaar in 6 moderne kleuren pp Stapelbaar tot 8 hoog pp Krasvrij pp Licht in gewicht: 4,7 kg pp Voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen Afmeting: 1 vaste zithoogte: 46 cm.

CA564101 Oranje   (€ 57,02)  € 69,00 CA564102 Beige   (€ 57,02)  € 69,00 CA564103 Grijs   (€ 57,02)  € 69,00 CA564104 Groen   (€ 57,02)  € 69,00 CA564105 Wit   (€ 57,02)  € 69,00 CA564106 Taupe   (€ 57,02)  € 69,00

02

04

01

06

Italiaans design met groot zitcomfort

Stapelbaar tot 8

Stoelvorm geeft extra ondersteuning aan de onderrug en benadrukt het ergonomische aspect

05

03 83 44 50

(€ exclusief)  € inclusief

53

stapelbaar (8)

MEUB ILAIR

59


S T O E L BABIL A De Babila stoel is een ergonomische, stijlvolle stoel die in verschillende modellen beschikbaar is. Kies uit 2 kuipen en 3 soorten onderstel. Het kleurenpallet is zacht en rustgevend.

BI

SA

GR

GI

STOEL BABILA VIERPOOT

BI

SA

GR

GI

BI

SA

GR

GI

De stoel Babila heeft een flexibele technopolymeer schelp die elegant oogt en tegelijkertijd enorm veel zitcomfort biedt. Stapelbaar tot 8 stuks.

STOEL BABILA U-MODEL Dezelfde Babila stoel maar met gesloten fijn doch stevig frame waardoor dit model tot 15 stoelen hoog kan gestapeld worden.

STOEL BABILA MET HOUTEN POTEN

HM9186+CODEkleur

HL9185+CODEkleur

NF1162+CODEkleur   (€ 156,20)  € 189,00

  (€ 86,78) 

€ 105,00

  (€ 95,04) 

€ 115,00

nieuw   Babila kuip op mooie eikenhouten poten.

BI

SA

GR

BI

SA

GR

BI

SA

GR

GI

AR

NE

GI

AR

NE

GI

AR

NE

nieuw   nieuw  

BABILA XL VIERPOOT

nieuw   nieuw  

BABILA XL OP WIELEN

De Babila stoel met een grotere zitkuip op het gekende vierpoot onderstel.

BABILA XL U-MODEL

BABILA XL OP HOUTEN POTEN

De Babila XL kuip op een gesloten U onderstel.

Babila XL kuip op elegante eikenhouten poten.

De Babila XL kuip op een stevig stervoet onderstel op wielen. Deze stoel is niet in hoogte verstelbaar.

NG1163+CODEkleur   (€ 111,57)  € 135,00

NH1164+CODEkleur   (€ 119,83)  € 145,00

NJ1165+CODEkleur   (€ 161,16)  € 195,00

NK1166+CODEkleur   (€ 409,09)  € 495,00

60

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


S T O E L MU LT I E N Z ORA

Stoel Multi 100% Italiaanse makelij, dat staat garant voor een prachtig design en gedetailleerde afwerking! Kenmerkend voor de stoel Multi is zijn flexibiliteit in opberg, tot 40 stuks op een trolley. U kan de stoel voorzien van armsteunen en eventueel een schrijftablet. Voldoet aan BS EN1730:2000. Kenmerken: Onderstel is een stevige stalen constructie, epoxy gelakt of verchroomd. Kleurrijke zitelementen in polypropyleen. Tevens UV-bestendig. Afmeting: B/d/h: 53 x 57 x 81 cm. Zithoogte: 44 cm. BL (Blauw), GR (Groen), GRI (Grijs), RD (Rood), WT (Wit), ZA (Zand), ZW (Zwart)

XL8488+CODEkleur

(€ 70,25) 

€ 85,00

nieuw   nieuw  

BARSTOEL MULTI

TROLLEY VOOR MULTI STOELEN Multi stoelen zijn stapelbaar tot 40 hoog op deze robuuste trolley.

De hoge versie van de Multi stoel. Zithoogte 85 cm, ideaal voor een toog van 110 cm.

HE2232  

NC1160+CODEkleur

  (€ 409,09) 

€ 495,00

  (€ 106,61) 

€ 129,00

Stoel Zora Deze prachtige stoel geeft elke ruimte extra cachet. Comfortabel, gesloten, luxueuze zitschelp in polypropyleen. Het onderstel kan in dezelfde kleur als de kuip, waardoor deze stoel een uniek uitzicht heeft. Zithoogte 46 cm.

BL

GR

RD

BR

ZW

WT

nieuw  

nieuw  

nieuw  

STOEL ZORA VIERPOOT

STOEL ZORA U-MODEL

STOEL ZORA OP WIELEN

De Zora kuip op een metalen vierpoot onderstel.

De elegante Zora kuip op een gesloten metalen onderstel.

De Zora kuip op een onderstel met wielen, waardoor deze stoel erg mobiel en flexibel is.

NL1167+CODEkleur   (€ 164,46)  € 199,00

NM1168+CODEkleur  (€ 177,69)  € 215,00

NN1169+CODEkleur   (€ 210,74)  € 255,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

61


S T O E L ZENITH

Ruimte inrichting? Wij tekenen graag voor u een 3D plan uit.

Stoel Zenith Prachtige stoel voor intensief en dagelijks gebruik. Kies je voor het frame in dezelfde kleur als de kuip? Dit geeft een verrassend effect aan elke ruimte en creëert een gevoel van rust. Makkelijk afwasbaar. 1 kuip, 5 modellen.

BL

GR

RD

WT

GR.GR GS.BL

Stapelbaar tot 40 hoog

Onderstel in grijs

Onderstel in zelfde kleur als de kuip geeft een uniek effect (zonder meerprijs)

ZENITH STOEL

ZENITH SLEDEPOOT

Zenith met gesloten frame in grijs of frame in dezelfde kleur als de schelp. Afmeting: 49 x 54 x 81 cm, zithoogte 46 cm. Gewicht: 5,8 kg.

STOEL ZENITH VIERPOOT Zenith stoel met vierpoot onderstel. Frame in standaard grijs of in dezelfde kleur als de schelp. Zithoogte op 46 cm.

Sledepootstoel die gemakkelijk aan de tafel kan gehangen worden. Met beschermdoppen voor het tafelblad. Zithoogte op 46 cm.

XX8495+CODEkleur    (€ 78,51)  € 95,00

JN9204+CODEkleur

KR9223+CODEkleur

  (€ 78,51) 

€ 95,00

  (€ 73,55) 

€ 89,00

nieuw  

TROLLEY VOOR ZENITH STOELEN Zenith stoelen kunnen tot 40 hoog gestapeld worden op deze robuuste trolley.

NP1170    (€ 243,80)  € 295,00

ZENITH VIERPOOT BARSTOEL

ZENITH BARSTOEL

62

M E U B ILAIR

Zenith barstoel met gesloten frame zoals de Zenith stoel. Frame in standaard grijs of in dezelfde kleur als de schelp. Afmeting: Zithoogte 65 cm of 85 cm.

Zenith barstoel met vierpoot frame. Frame in standaard grijs of in dezelfde kleur als de schelp. Afmeting: Enkel verkrijgbaar in zithoogte 65 cm.

NE9264+CODEkleur

NC9263+CODEkleur

  (€ 95,04) 

€ 115,00

  (€ 90,08) 

€ 109,00 (€ exclusief)  € inclusief


S T O E L C ROS S

Tip: combineer met de unikleur tafeltjes op p. 32.

Tip: ook verkrijgbaar zonder “kruis”.

BL

GR

GS

RD

CROSS BARSTOEL

STOEL CROSS De stoel Cross is leverbaar in dezelfde kleuren als de Zenith stoel maar heeft nog net een vleugje extra design. Onderstel in standaard grijs of in dezelfde kleur als de schelp. Deze stoel is gemakkelijk afwasbaar maar is niet stapelbaar. Zithoogte op 46 cm.

JM9203+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

ZW

  (€ 123,14) 

€ 149,00

De barstoel versie van de Cross stoel. Niet stapelbaar.

JH9199+CODEkleur

Zithoogte 65 cm  (€ 152,89) 

€ 185,00

Zithoogte 85 cm  (€ 169,42) 

€ 205,00

nieuw  

HF2233+CODEkleur

MEUB ILAIR

63


B ARS TOELEN

KRUK HAPPY HOOG

KRUK HAPPY LAAG

Stapelbare barkruk met ergonomische vorm in stevig polypropyleen. Leverbaar in zes kleuren. Ook geschikt voor gebruik buiten. Afmeting: Zithoogte 75 cm. GR (Groen), GRI (Grijs), OR (Oranje), PA (Paars), RD (Rood), WT (Wit)

Stapelbare lage kruk in stevig polypropyleen. Dit is het kleine broertje van barkruk Happy. Leverbaar in zes moderne kleuren en geschikt voor buitengebruik. Afmeting: Zithoogte 45 cm. GR (Groen), GRI (Grijs), OR (Oranje), PA (Paars), RD (Rood), WT (Wit)

CN7963+CODEkleur  

CP7964+CODEkleur  

  (€ 78,51)  € 95,00

  (€ 49,17)  € 59,50

KRUK CUBE Eenvoud is vaak het meest veelzijdig. De Cube-barstoel met kunstlederen bekleding is beschikbaar in vele stofsoorten en kleuren.

CR7965+CODEkleur Zithoogte 65 cm  (€ 128,10)  € 155,00 HG2234+CODEkleur Zithoogte 85 cm  (€ 136,36)  € 165,00

De multiplex ronde zitting heeft dezelfde kleur als het metalen frame waardoor deze kruk een unieke uitstraling heeft.

64

M E U B ILAIR

NE

BE

BL

GA

GI

RD

AR

nieuw  

KRUK UNIKLEUR

PE9281+CODEkleur PF9282+CODEkleur NT1172+CODEkleur

BI

€ 60,00 Zithoogte 65 cm  (€ 65,29)  € 79,00 Zithoogte 80 cm  (€ 73,55)  € 89,00 Zithoogte 46 cm  (€ 49,59) 

KRUK VOLT Een stevige barstoel met uitstekend zitcomfort, volledig vervaardigd uit polypropyleen. Leverbaar in 2 zithoogtes en 8 kleuren.

NR117165+CODEkleur NR117176+CODEkleur 

Zithoogte 65 cm   (€ 111,57)  Zithoogte 76 cm   (€ 111,57) 

€ 135,00 € 135,00

(€ exclusief)  € inclusief


H AY S T O E L E N E N S I L E N T S OC KS

nieuw  

nieuw  

HAY ABOUT A CHAIR Deze designstoel van HAY is een echte eyecatcher! Standaard geleverd op gezeept eiken onderstel. Kuip beschikbaar in stijlvolle, zachte kleuren. Download de kleurenkaart op www.baert.com.

NX1174+CODEkleur

Zithoogte 46 cm  (€ 194,21) 

€ 235,00

HAY ABOUT A STOOL Perfect passend bij de HAY AAC is deze barkruk met gezeept eiken onderstel en ergonomische zitkuip.

NV1173+CODEkleur HH2235+CODEkleur

Zithoogte 65 cm  (€ 185,95)  Zithoogte 75 cm  (€ 185,95) 

€ 225,00 € 225,00

Een snelle en gemakkelijke oplossing voor een beter akoestisch milieu!

SILENT SOCKS: AKOESTISCHE SOKKEN VOOR STOELPOTEN Silent Socks dempt het schrapende geluid van stoelpoten. Bovendien glijdt een stoel zo gemakkelijk, zodat zwaar tillen niet meer hoeft en komen er geen krassen meer op de vloer. Loskomende plakviltjes die sporen nalaten behoren tot het verleden. Een voordelig alternatief in vergelijking met andere akoestische oplossingen. Kenmerken: Silent Socks zijn gemakkelijk te monteren. Gereedschap is niet nodig. Gemaakt van erg slijtvaste gevilte wol. Aan de binnenzijde voorzien van synthetisch rubber. Afmeting: Verkrijgbaar in twee afmetingen voor twee diktes van stoelpoten.

AT563701  Voor poten van 16-22 mm Per stuk (4 stuks nodig per stoel)  (€ 4,13)  € 5,00 AT563702  Voor poten van 20-27 mm Per stuk (4 stuks nodig per stoel)  (€ 4,13)  € 5,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

65


ERG O NOM IS CH ZIT TEN

nieuw  

Z-TOOL

Z-TOOL TROLLEY

Met deze handige tool heb je steeds een schrijftablet bij de hand en kan je probleemloos bij goed weer buiten lesgeven. Sterk, afwasbaar en lichtgewicht.

Stapel gemakkelijk tot 33 Z-tools op deze verrijdbare trolley.

NF9265+CODEkleur

NY1175  

Per stuk  (€ 24,38) 

€ 29,50

  (€ 409,09) 

€ 495,00

6+ j.  

DESKBIKE Deze bureaufiets kan perfect worden gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging. Gebruik de gratis Deskbike App om je beweging te monitoren.

HJ2236  Small: lichaamslengte 130 - 165 cm (€ 271,90)  € 329,008+ j.  

KP9222  Medium: lichaamslengte 165 - 185 cm (€ 271,90)  € 329,00

nieuw  

STOEL MIRA MET TAFELBLAD Deze stoel doet perfect dienst als stoel, tafel én biedt opbergruimte voor tassen onderaan de stoel. Het tafeltje kan eenvoudig opgeklapt worden of 360° gedraaid worden. Afmeting: Zithoogte 46 cm.

NA1159+CODEkleur

66

M E U B ILAIR

  (€ 227,27) 

€ 275,00

(€ exclusief)  € inclusief


LO U N GE S T OE LE N

Lounge stoelen Trek je even terug in deze comfortabele lounge zetels. Ze bieden privacy, comfort en zijn een echte eyecatcher in elke ruimte.

BL

GR

RD

nieuw  

LOUNGE STOEL SIMONE Comfortabele lounge zetel met lagere rug dan de Charlotte. Hoogwaardig PVC met zacht foam op een metalen onderstel.

PC1177+CODEkleur

  (€ 243,80) 

€ 295,00

nieuw  

LOUNGESTOEL CHARLOTTE Hoge lounge stoel uit hoogwaardig PVC met zachte foam zitting op een metalen onderstel.

PE1178+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

  (€ 409,09) 

€ 495,00

MEUB ILAIR

67


S T O E LEN

Op zoek naar nét iets anders? Ons assortiment is veel breder dan wat u in onze catalogus ziet. Onze projectinrichters en binnenhuisarchitecte denken graag mee met de ontwikkeling van uw inrichting.

68

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KRUKJ E S A

B

Stoelhoogte

A.  VIER STAPELBARE KRUKJES Stevige en handige krukjes voor 4 kinderen. Kenmerken: Gevernist natuurhout. Afmeting: Diameter 31 cm.

FNK31  Hoogte 31 cm Set van 4  (€ 57,02)  € 69,00 FNK35  Hoogte 35 cm Set van 4  (€ 57,02)  € 69,00 FNK38  Hoogte 38 cm Set van 4  (€ 57,02)  € 69,00

ralkeuren

CODE

30 cm

30

34 cm

34

38 cm

38

42 cm

42

46 cm

46

Stapelbaar

9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

B.  KRUKJE MET METALEN POTEN Verkrijgbaar in 5 hoogtes en in 18 RAL-kleuren.

KH6326+CODEhoogte+CODEkleur  Per stuk  (€ 45,45)  € 55,00C

Ideaal krukje voor refter, ICT lokaal of open leercentrum.

C.  KRUKJE MET VERSPRINGENDE VOETSTEUN

C

Metalen 4-pootskrukje met 4 verspringende voetsteunen. Door de voetsteunen op 4 verschillende hoogtes is dit krukje geschikt voor gebruik door verschillende leeftijden. Met een houten zitvlak of een zacht PU-zitvlak in 4 mogelijke kleuren. Frame grijs. Afmeting: Zithoogte 50 cm. Verkrijgbaar in andere hoogtes op aanvraag.

JL7468BL  Blauw PU-zitje   (€ 65,29)  € 79,00 JL7468GR  Groen PU-zitje   (€ 65,29)  € 79,00 JL7468HO  Houten zitje   (€ 65,29)  € 79,00 JL7468RD  Rood PU-zitje   (€ 65,29)  € 79,00 JL7468ZW  Zwart PU-zitje   (€ 65,29)  € 79,00

D

E

F

KRUK UNIKLEUR De multiplex ronde zitting heeft dezelfde kleur als het metalen frame waardoor deze kruk een unieke uitstraling heeft.

D. PE9281+CODEkleur BL

GR

(€ exclusief)  € inclusief

WT

RD

ZW

E. PF9282+CODEkleur F. NT1172+CODEkleur

€ 60,00 Zithoogte 65 cm  (€ 65,29)  € 79,00 zithoogte 80 cm  (€ 73,55)  € 89,00 Zithoogte 46 cm  (€ 49,59) 

MEUB ILAIR

69


A CTI EF ZIT TEN KR UKJ ES

+8 j.  

GASVEERKRUK UPPSALA Deze “actief zitten” kruk zet je in beweging. Hij biedt zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling met gasveer. Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat naadloos in elke ruimte past. Afmeting: Traploos in hoogte verstelbaar van 45 tot 63 cm.

PJ9285  

Per stuk  (€ 119,83) 

€ 145,00

ONE LEG Deze ergonomische kruk zorgt voor een flexibele en dynamische zitpositie. De anti-slipvoet wordt automatisch en gratis meegeleverd! Kenmerken: Kleuren 32 cm: limoen, oranje, blauw, zwart, petrol, zand, groen, roos, paars. Kleuren 40 cm: limoen, oranje, blauw, zwart met zwarte anti-slip voet. Kleuren 48 cm: zwart met zwarte anti-slip voet.

VP6740+CODEkleur PG9283+CODEkleur PH9284  

70

M E U B ILAIR

€ 65,00 € 79,00 Zithoogte 48 cm - zwart  (€ 70,25)  € 85,00 Zithoogte 32 cm  (€ 53,72) 

Zithoogte 40 cm  (€ 65,29) 

(€ exclusief)  € inclusief


Z I T E L E ME N T E N I N S T E VI G KUN S S T OF Deze stevige zitelementen zijn multifunctioneel. Ze kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en zijn sterk en duurzaam. De kubussen kunnen met zand verzwaard worden. De ronde zitpoefen zijn licht maar oerstevig, waardoor het ook ideale speelelementen worden op de speelplaats!

ZITKUBUS IN STEVIGE KUNSTSTOF Zitkubus vervaardigd uit stevige kleurrijke kunststof. Geschikt voor binnen of buitengebruik. Kan verzwaard worden. 01 (Bruin), 03 (Turkoois), 04 (Oranje), 05 (Wit), 06 (Zwart)

LY5487+CODEkleur  

40 x 40 x 40 cm  (€ 114,88) 

€ 139,00

HG9181+CODEkleur 100 x 40 x 40 cm  (€ 219,01)  € 265,00

RONDE ZITPOEF IN KUNSTSTOF Prachtige ronde zitpoef in stevig kunststof. Geschikt voor binnen en buitengebruik. Afmeting: Diameter 40 cm, zithoogte 45 cm.

PC9280+CODEkleur

  (€ 86,78) 

€ 105,00

  (€ 144,63) 

€ 175,00

nieuw   Lage, grote zitpoef in stevig kunststof. Afmeting: Diameter 66 cm, zithoogte 29 cm.

PF1179+CODEkleur

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

71


LE I D STERS TOELEN

nieuw  

STOEL MIRA STERVOET OP WIELEN

Zie ook p.52

Zie ook p. 53.

Op stevige zwenkwieltjes. In hoogte verstelbaar dankzij de gaslift.

Deze ergonomische stoel op wieltjes is in hoogte verstelbaar dankzij de gaslift en is leverbaar in 2 hoogtes: 31 - 40 cm en 40 - 51 cm. Afmeting: Leverbaar in 2 hoogtes.

NX1254+CODEhoogte+CODEkleur

MX1157+CODEhoogte+CODEkleur

nieuw  

SIGMASTOEL OP KRUISVOET MET WIELEN

  (€ 65,29) 

€ 79,00

  (€ 73,55) 

€ 89,00

STOEL LOTUS MET STERVOET OP WIELEN Verstelbaar in de hoogte met een gaspomp. Standaard geleverd op wieltjes. 01 (Blauw donker), 02 (Blauw licht), 03 (Ecru), 04 (Geel), 05 (Grijs), 06 (Groen), 07 (Oranje), 08 (Paars), 09 (Rood), 10 (Roos), 11 (Wit), 12 (Zwart)

HL4850+CODEkleur    (€ 119,83)  € 145,00

LEIDSTERSTOEL ZADELZIT

LEIDSTERSTOEL BEUK

72

Onderstel op 5 zwenkwieltjes voorzien van gasveer met instelbare hoogte variërend van 42 tot 56 cm zithoogte, rugleuning inclineerbaar en in diverse standen fixeerbaar.

Kwalitatieve leidsterstoel met gevormde zadelzitting voor een gezonde zithouding. In hoogte verstelbaar dankzij een gaslift. De Pur is van een zachte kwaliteit (45 shore) voor een goed zitcomfort. Afmeting: Hoogteverstelling: 45 - 65 cm. GR (Groen), ZW (Zwart)

S7187  

S2250+CODEkleur  

M E U B ILAIR

  (€ 202,48) 

€ 245,00

  (€ 161,16)  € 195,00 (€ exclusief)  € inclusief


B U R E AU S T OE LE N Catalogus kantoorinriching

bureau- en kantoorin

Kwalitatief hoogwaa rdige meubels van Duitse makelij. Attractieve prijzen. Snelle leveringe n Persoonlijk advies en begeleid Montage op aanvraag ing. .

richting 2018

Veel meer bureau­ stoelen, bezoekers­ stoelen en ontvangst­ meubilair vind je in onze speciale kantoorcatalogus. Vraag hem aan!

bureau- en kanto

orinrichting 2018

België: Essenestraa

Baert is een FSC® gecertificeerd bedrijf.

t 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 Nederland: Postbus | info@baert.c 134 | 4570 AC om Axel | T 040 257 26 12

nieuw  

nieuw  

BUREAUSTOEL SAVA

BEZOEKERSSTOEL GAYA

Deze bureaustoel is een echte topper prijs-kwaliteit in het betere gamma en kan aangepast worden aan al uw noden. Kies de kleur van de ademende rugleuning (9 kleuren), kies de stof en kleur van de zitting (+50 kleuren) en voeg accessoires toe indien gewenst. Standaard geleverd zonder armleggers. Bekijk de kleurenkaart op www.baert.com.

Kwalitatieve bezoekersstoel perfect passend bij de SAVA bureaustoel. Identieke stoffenkeuze. Standaard geleverd zonder armleggers.

RA1193+CODEkleur

HN2240+CODEkleur  (€ 161,16)  € 195,00

  (€ 309,92) 

€ 375,00

ARMLEGGERS VOOR SAVA

HOOFDSTEUN VOOR SAVA

EXTRA RUGSTEUN VOOR SAVA

ARMLEGGERS VOOR GAYA

HK2237    (€ 61,98)  € 75,00

HL2238    (€ 41,32)  € 50,00

HM2239    (€ 20,66)  € 25,00

HP2242  

  (€ 20,66) 

€ 25,00

BUREAUSTOEL MET VERSTELBARE ARMLEGGERS

BUREAUSTOEL NET DELUXE ZONDER ARMLEGGERS

Verstelbare rug. In 5 kleuren. AN (Antraciet), BL (Blauw), BLD (Donker­ blauw), BO (Bordeaux), ZW (Zwart)

Verstelbare rug. In 5 kleuren. Met armsteun. AN (Antraciet), BL (Blauw), BLD (Donker­ blauw), BO (Bordeaux), ZW (Zwart)

Hoge ergonomische rugleuning met ademingsactief netweefsel. AN (Antraciet), BLD (Donkerblauw), ZW (Zwart)

EK7399+CODEkleur  Per stuk  (€ 144,63)  € 175,00

EL7400+CODEkleur  Per stuk  (€ 227,27)  € 275,00BUREAUSTOEL ZONDER ARMLEGGERS

(€ exclusief)  € inclusief

EM7401+CODEkleur  Per stuk  (€ 227,27)  € 275,00

MEUB ILAIR

73


ZI TB ANK EN

Zitbanken met metalen poten De zitbanken kunnen in 18 RAL-kleuren vervaardigd worden, we maken ze op uw maat. Hou daarom rekening met een leveringstermijn van ± 6 weken. Standaard geleverd in beuk. Lichte esdoorn op aanvraag.

Hoogte

CODE

30 cm

30

34 cm

34

38 cm

38

42 cm

42

ralkeuren 9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

120 cm. Andere afmetingen op aanvraag. 120 cm. Andere afmetingen op aanvraag.

ZITBANK MET DIKKE METALEN POTEN Robuste zitbank met stevig metalen onderstel. Gelaste profielen met 2 poten worden aan het metalen frame onder het zitblad geschroefd. Zitvlak bestaat uit melamine toplaag met ABS stootrand. Kenmerken: Deze zitbanken worden geproduceerd op bestelling en vragen enige productietijd. 18 RAL-kleuren mogelijk. Afmeting: 120 x 40 cm. Poten: 3,5 x 3,5 cm.

KM5463+CODEhoogte+CODEkleur  

  (€ 73,55)  € 89,00

ZITBANK MET DUNNE METALEN POTEN Zitbank op metalen onderstel. Krasvrij geheel dankzij epoxylak. Houten melamine zitvlak met dikte 18 mm. Stapelbaar. Kleur geel, blauw, rood en groen uit stock geleverd. 18 RAL-kleuren op bestelling. Afmeting: 120b x 40d cm. Diameter van de buizen is 22 mm.

B4410+CODEhoogte+CODEkleur  

  (€ 61,98)  € 75,00

Kisten rollen niet meer door wanneer kleuters met de voetjes tegen de rolkist duwen!

GROTE OPBERGKIST VOOR ZITBANK MET METALEN POTEN Grote houten rolkist op wielen die perfect past onder alle banken met metalen poten vanaf 120 cm. Voorzien van tussenschot. Afmeting: L x b: 107 x 36 cm, hoogte afhankelijk van bankhoogte.

EG7974GL  Rolkist voor KM5463.30   (€ 78,51)  € 95,00 EG797402  Rolkist voor KM5463.34   (€ 78,51)  € 95,00 EG797403  Rolkist voor KM5463.38   (€ 78,51)  € 95,00

74

M E U B ILAIR

STOPBAR VOOR ROLKIST Optie: extra metalen bar in het frame van de zitbank om te vermijden dat een rolkist aan de achterzijde steeds ‘doorrolt’. Het metalen frame wordt steeds in 1 stuk gelast en geleverd in één van onze 18 RAL-kleuren. Te bestellen in combinatie met zitbank KM5463 of zitbanken met gesloten frame.

EH7975  

Optie per bank  (€ 7,85) 

€ 9,50

(€ exclusief)  € inclusief


Z I T BA N KE N

Zitbanken met metalen gesloten frame Een mooi alternatief op de zitbank met dikke metalen poten. Geeft een moderne uitstraling aan elke ruimte. De accessoires opbergkist (kan vanaf bankbreedte 130 cm) en stopbar kunnen ook hier gecombineerd worden.

ralkeuren 9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

Hoogte

CODE

30 cm

30

34 cm

34

38 cm

38

42 cm

42

46 cm

46

Tafel met gesloten frame zie p. 26.

MC1143+CODE hoogte+CODE kleur  110 x 40 cm  (€ 169,42)  € 205,00 VP1238+CODE hoogte+CODE kleur  130 x 40 cm  (€ 185,95)  € 225,00 VV1241+CODE hoogte+CODE kleur  150 x 40 cm  (€ 210,74)  € 255,00 XG1248+CODE hoogte+CODE kleur  170 x 40 cm  (€ 227,27)  € 275,00 XH1249+CODE hoogte+CODE kleur 190 x 40 cm  (€ 243,80)  € 295,00

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

75


ZI TB ANK EN

76

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


Z I T BA N KE N

Zitbanken met massieve houten poten

verkrijgbaar in 2 houtsoorten

Bepaal de juiste zithoogte volgens leeftijd via de tabel op pagina 8.

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

Massief beukenhout

122 cm 32 cm 1+ j.  

ZITBANK Afmeting: 122b x 32d cm.

ZB21+CODE kleur  ZB26+CODE kleur  ZB30+CODE kleur  

€ 97,50 Hoogte 26 cm   (€ 80,58)  € 97,50 Hoogte 30 cm   (€ 80,58)  € 97,50

Hoogte 21 cm   (€ 80,58) 

De ruimte eronder biedt plaats aan 3 opbergkisten op wieltjes.

ZB34+CODE kleur  ZB38+CODE kleur  ZB42+CODE kleur  

€ 97,50 Hoogte 38 cm   (€ 80,58)  € 97,50 Hoogte 42 cm   (€ 80,58)  € 97,50 Hoogte 34 cm   (€ 80,58) 

ZITBANK MET GEKLEURDE BOVENKANT De zitbankjes met houten poten zijn nu ook leverbaar met gekleurde bovenkant!

LR9240+CODEhoogte+CODE kleur

  (€ 86,78) 

€ 105,00

Uitneembare tussenschotten

GROTE OPBERGKIST OP WIELTJES

KLEINE OPBERGKIST OP WIELTJES

Perfect passend onder de zitbank ZB34, ZB38 en ZB42. Afmeting: Buitenafm.: 105b x 26h x 34d cm. Binnenafm. onverdeeld: 101b x 18h x 30d cm. Met 2 schotten: per vak: 33b x 30d cm. Met 1 schot: grootste vak: 67b x 30d cm. Geleverd met 2 verwijderbare houten tussenschotten.

Ruimtebesparende bergruimte voor allerlei spulletjes. Tot 3 rolkisten passen perfect onder de zitbank ZB34, ZB38 en ZB42. Afmeting: L/b/h: 34 x 25 x 34 cm.

XN372789BK Beuk   (€ 55,54)  € 67,20 XN372789ES  Lichte esdoorn   (€ 55,54)  € 67,20

ZBKBK Beuk   (€ 77,27)  € 93,50 ZBKES  Lichte esdoorn   (€ 77,27)  € 93,50

OPBERGKIST GROOT VOOR ZB30

OPBERGKIST KLEIN VOOR ZB30

Passend onder zitbank ZB30.

Passend onder zitbank ZB30.

HN687501 Beuk (€ 77,27)  € 93,50 HN687502  Lichte esdoorn (€ 77,27)  € 93,50

HP687601 Beuk (€ 55,54)  € 67,20 HP687602  Lichte esdoorn (€ 55,54)  € 67,20

(€ exclusief)  € inclusief

KLEINE OPBERGKIST OP WIELTJES MET PLEXIGLAS ZIJKANTEN Model XN372789 met 4 plexiglazen zijkanten: ideaal om meteen te zien wat er in de kist zit. Afmeting: L/b/h: 34 x 34 x 25 cm.

ER5670  

Per stuk  (€ 78,51) 

€ 95,00

GROTE OPBERGKIST OP WIELEN MET VOORKANT IN PLEXIGLAS Model ZBK met plexiglazen voorzijde: ideaal om meteen te zien wat er in de kist zit. Niet afgebeeld. Afmeting: L/b/h: 105 x 34 x 18 cm.

KA6321  niet afgebeeld Per stuk  (€ 90,91)  € 110,00 MEUB ILAIR

77


ZI TB ANK EN A.  ZITBANKJES DRIEDELIG

verkrijgbaar in 2 houtsoorten beuk

code BK

Kenmerken: Zitting gemelamineerd met beukendecor. Dwarsbalken en poten van massief hout. Afmeting: Grote bank: b/h/d 122 x 34,5 x 32 cm. Middelgrote bank: b/h/d 109 x 27,5 x 32 cm. Kleine bank: b/h/d 96 x 20,5 x 32 cm.

lichte esdoorn code ES

XN372810+CODEkleur

  (€ 264,63) 

€ 320,20

A

C

100 cm

B 59 cm

35

cm

C.  ZITKUSSENS VOOR ZITBANKEN

B.  ZITBANK MET LEUNING Ook beschikbaar met rolkisten. Vraag ernaar, wij passen het frame aan! Kenmerken: L/b/h: 100 x 26 x 35 cm. Leuning 59h cm.

M27101126+CODEkleur Hoogte 26   (€ 90,91)  € 110,00 M27101130+CODEkleur Hoogte 30   (€ 90,91)  € 110,00 M27101134+CODEkleur Hoogte 34   (€ 90,91)  € 110,00

D

34 cm

Zacht kussen past perfect op onze zitbanken ZB. Vervaardigd uit kwaliteitsvolle Mundial en dus perfect slijtvast en afwastbaar. Voorzien van anti-slipmateriaal aan de onderzijde tegen verschuiven. Afmeting: L/b/h: 120 x 30 x 4 cm. Andere afmetingen op aanvraag. BL (Blauw), BLL (Lichtblauw), GL (Geel), GLL (Lichtgeel), GR (Groen), LI (Paarsblauw), LIGR (Limoengroen), OR (Oranje), PA (Paars), RD (Rood), RS (Roos)

NJ7534+CODEkleur  

Per stuk  (€ 53,72) 

€ 65,00

E 100 c

m

D.  ZITBANK MET ZACHT ZITKUSSEN INDIVIDUEEL Stevige houten zitbank met zacht, afwasbaar zitkussen in slijtvaste, brandvertragende stof. Andere hoogtes op aanvraag. Ook beschikbaar in lichte esdoorn. Zitkussen beschikbaar in 10 vrolijke kleuren. Afmeting: L/b/h: 37 x 34 x 34 cm.

CJ5647+CODEkleur  

  (€ 70,25)  € 85,00

E.  ZITBANK MET ZACHT ZITKUSSEN 100 CM Afmeting: L/b/h: 100 x 34 x 34 cm. Andere maten op aanvraag.

CK5648+CODEkleur  

78

M E U B ILAIR

Zitkussen verkrijgbaar in 10 vrolijke kleuren

  (€ 119,83)  € 145,00

01 02 03 Geel Oranje Rood

04 Roze

05 06 07 08 09 10 Paars Licht­ Appel­ Licht­ Turkoois Donker­ blauw groen groen blauw

(€ exclusief)  € inclusief


Z I T BA N KE N

Bouw deze zitbank uit tot een hele kastenwand: zie p. 144.

Andere opstellingen mogelijk

ZITBANK MET BOEKENKASTJES Deze zitbank is de afgeronde versie van de zitbank met dikke metalen poten (Ref. KM5463). Hij leent zich perfect voor het maken van een gezellig rond zithoekje of een slangvormige opstelling. Afmeting: 169 x 40 cm. Poten: 3,5 x 3,5 cm.

Leuk en handig zitelement met kastjes en zitpoefjes die perfect onder de zitbank passen. Zowel de kleur en afmetingen van het meubel (beuk, lichte esdoorn of wit) als van de zitelementen (kleuren zie pag. 774) kunnen aangepast worden. Afmeting: L/b/d 225 x 77 x 45 cm. Zithoogte 43 cm. Breedte zitkussen 130 cm. Zitkubus 36 x 36 x 36 cm. Andere afmetingen mogelijk.

LG9232+CODEhoogte+CODEkleur

CT7966+CODEkleur

RONDE ZITBANK MET METALEN POTEN

  (€ 392,56) 

€ 475,00

LANGE ZITBANK VOOR BLOKTAFEL

€ 890,00

ZITBANK RONDO

Lange zitbank in dik hout met massieve zijkanten.

LX9243+CODEkleur

  (€ 735,54) 

40 x 110 cm  (€ 210,74) 

€ 255,00

Afgeronde houten bank met opbergruimte onderin. Kan losstaand geplaatst worden in een ruimte, gecombineerd worden met ronde tafels of toogtafels of in combinatie met de RONDO kasten. Rond zitkussen niet inbegrepen.

NT9275 Binnenkant NV9276 Buitenkant

100 x 45 x 40 cm  (€ 395,87)  185 x 45 x 40 cm  (€ 495,04) 

€ 479,00 € 599,00

MOBIELE ZITBANKKAST Een mobiele houten bank op stevige wielen met rem en met zeer veel opbergmogelijkheid. Onder het zitkussen zit meer opbergruimte verstopt. Afmeting: 150 x 40 cm.

NX9277+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

  (€ 475,21) 

€ 575,00

MEUB ILAIR

79


M O U S S E ZITELEMENTEN IN MUNDIA L A

C

B

D

Artikelnaam

Code

Hoogte

Lengte

Breedte

Prijs

A. B. C. D. E.

KORTE BANK STANDAARD BANK LANGE BANK HOEK VAN 60° ZITKUBUS

EN6824 EP6825 ER6826 ET6827 EV6828

30 cm

75 cm

37 cm

€ 95,00

(€ 90,91)

30 cm

115 cm

37 cm

€ 135,00

(€ 111,57)

30 cm

150 cm

37 cm

€ 165,00

(€ 136,36)

30 cm

37 cm

37 cm

€ 95,00

(€ 78,51)

30 cm

37 cm

37 cm

€ 69,00

(€ 57,02)

A. B. C. D. E.

KORTE BANK STANDAARD BANK LANGE BANK HOEK VAN 60° ZITKUBUS

EX6829 EY6830 FA6831 FC6832 FE6833

35 cm

75 cm

37 cm

€ 110,00

(€ 78,51)

35 cm

115 cm

37 cm

€ 125,00

(€ 103,31)

35 cm

150 cm

37 cm

€ 155,00

(€ 128,10)

35 cm

37 cm

37 cm

€ 85,00

(€ 70,25)

35 cm

37 cm

37 cm

€ 65,00

(€ 53,72)

E

pp Merk het kwaliteitsverschil: onderhoudsvriendelijk door ritssluiting. pp Duurzame en afwasbare stof die tegen een stootje kan. pp Densiteit 25kg/m³ pp Polyethyleenschuim M2 pp Standaard geleverd ZONDER velcro- (klittenband) verbindingen. Mogelijk op aanvraag. pp 8 weken productietijd

Kleuren Mundial BL

KI

GL

CL

RD

IR

GR

LI

BA

JA

FR

Combineer de elementen tot een gezellige zithoek.

nieuw  

ZITZAK IN MUNDIAL Zitzak in stevig afwasbare Mundial. Met binnenzak, gevuld met zachte brandvertragende isomokorrels.

PV1190+CODEkleur HR2242+CODEkleur

80

M E U B ILAIR

Kleutermodel 86 x 70 cm  (€ 103,31)  Groot model 110 x 90 cm  (€ 119,83) 

€ 125,00 € 145,00 (€ exclusief)  € inclusief


GR O O VE E N MO VE Z I T E L E M E N T E N

Zitelementen GROOVE De zitelementen uit de reeks Groove zijn stevige kunstlederen elementen met een stevig houten frame. Robuust, doch gemakkelijk verplaatsbaar! Leverbaar in 4 mooie kleuren.

nieuw  

nieuw  

BANK GROOVE VIERKANT

GROOVE BANK AFGEROND

Afmeting: 50 x 50 cm. Zithoogte 45 cm.

Afmeting: 55 x 45 cm. Zithoogte 45 cm.

PR1201+CODEkleur  (€ 123,97)  € 150,00

RM1202+CODEkleur  (€ 144,63)  € 175,00

nieuw  

BANK GROOVE LANG MET RUG

nieuw  

Afmeting: 160 x 50 cm, zithoogte 45 cm. Rugleuning hoogte 72 cm.

BANK GROOVE LANG

RP1204+CODEkleur  (€ 491,74)  € 595,00

RN1203+CODEkleur  (€ 289,26)  € 350,00

Afmeting: 160 x 50 cm. Zithoogte 45 cm.

nieuw  

MOVE BANK Dit trapvormig meubel is multifunctioneel en modulair. Het kan dienen als opbergelement, als zitmeubel en tribune. Afmeting: L/b/h 90 x 90 x 80 cm. Zithoogte laagste niveau 45 cm.

PG1180+CODEkleur  (€ 461,98)  € 559,00 (€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

81


S T O F FEN ZITELEMENTEN MET H OUT E N F R AME Deze zitelementen zijn volwaardige meubels met een sterk houten dragend frame en pootjes ter bescherming van de vloer. Leverbaar in 3 reeksen: BOBBIE, WOW en BASALTO met telkens een waaier aan stofkeuzes. De kleurenkaarten kan je downloaden op www.baert.com.

E G

C F

E B

G

H

A

H

D

G

F

I

nieuw  

ZITELEMENT BOBBIE Bobbie poefen kunnen naast een waaier van kleuren, ook gemaakt worden met een eigen print of logo tegen een kleine meerprijs.

A.  HV2244+CODEkleur40 x 40 x 40 cm  (€ 114,88)  € 139,00 B. HX2245+CODEkleur 45 x 45 x 40 cm  (€ 156,20)  € 189,00 C. HY2246+CODEkleur 80 x 40 x 40 cm  (€ 205,79)  € 249,00

E

nieuw  

nieuw  

E.  ZITKUBUS WOW VIERKANT

F.  ZITKUBUS WOW BALK

Afmeting: 36 x 36 x 48 cm.

Afmeting: 91 x 36 x 48 cm.

RR1205+CODEkleur   (€ 173,55)  € 210,00

RT1206+CODEkleur   (€ 314,05)  € 380,00

nieuw  

nieuw  

ZITPOEF WOW ROND

D.  ZITELEMENT BOBBIE ROND

G.  RV1207+CODEkleur

Diameter 40 cm, zithoogte 48 cm.  (€ 173,55) 

HT2243+CODEkleur Diameter 45 cm, zithoogte 42 cm  (€ 304,96)  € 369,00

H. RX1208+CODEkleur I. RY1209+CODEkleur

Diameter 65 cm, zithoogte 43 cm  (€ 293,39) 

€ 210,00 € 355,00 Diameter 85 cm, zithoogte 43 cm  (€ 442,15)  € 535,00

K

J

nieuw  

ZITELEMENT BASALTO Deze zeshoekige zitelementen met houten frame zijn beschikbaar in 2 hoogtes en kunnen eindeloos gecombineerd worden. De elementen kunnen al dan niet aan elkaar bevestigd worden. Afmeting: 52 x 66 cm.

J.  PX1191+CODEkleur

 Zithoogte 45 cm  (€ 185,95)  € 225,00 K. PY1192+CODEkleur Zithoogte 75 cm  (€ 243,80)  € 295,00

82

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


T R E I N B AN K E N E N Z E T E LS

Onze zetels zijn van absolute topkwaliteit. Ze kunnen bedrukt worden in uni-kleur OF je kan je eigen ontwerp erop laten drukken. Alle maatwerk mogelijk. Vraag een bezoek van één van onze inrichtingsspecialisten aan!

MOBIELE TREINBANK MET MULTIPLEX FRAME Het multiplex frame zorgt ervoor dat deze bank nagenoeg onverwoestbaar is. Verkrijgbaar met zitkussens in alle kleuren en in verschillende maten en vormen. Standaard geleverd op wielen. Afmeting: 120 x 70 cm. Andere afmetingen op aanvraag.

EE7972+CODEkleur   (€ 1.198,35)  € 1.450,00

nieuw  

DUBBELE TREINBANK Treinbank met zetels aan weerszijden van de rugleuning. Afmeting: 100 x 120 cm. Andere afmetingen op aanvraag.

TREINBANK

JF2250+CODEkleur

KN9221  

  (€ 1.942,15) 

€ 2.350,00

Zachte bank met hoge rug. Afmeting: 100 x 120 cm. Andere afmetingen op aanvraag.   (€ 785,12) 

€ 950,00

ZITBANK ADX LAGE LEUNING Moderne bank met lage rugleuning 75 cm. Afmeting: 100 x 75 cm. Andere afmetingen op aanvraag.

KK9218  

  (€ 632,23) 

€ 765,00

ZITBANK ADX HOGE LEUNING Moderne bank met hogere rugleuning 95 cm. Afmeting: 100 x 95 cm.

MA9245  

  (€ 764,46) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 925,00

nieuw  

ZITEILAND ADX Dit rechthoekig ziteiland is een ideaal rustpunt in elke ruimte en biedt plaats aan 8 - 14 personen, afhankelijk van de grootte.

JA2247+CODEkleur JC2248+CODEkleur JE2249+CODEkleur

€ 1.250,00 200 x 120 cm  (€ 1.231,40)  € 1.490,00 240 x 120 cm  (€ 1.438,02)  € 1.740,00 160 x 120 cm  (€ 1.033,06) 

MEUB ILAIR

83


ZACH TE ZITELEMENTEN MET DUUR Z AME C O AT I N G Deze nieuwe reeks zitmeubels blinkt uit in originaliteit en kwaliteit. De kern van de meubels is zeer stevige, dichte mousse die uitmuntend zitcomfort garandeert. De premium coating beschermt het meubel, maakt het perfect afwasbaar en geeft het een strak uiterlijk in de kleur die u wenst. Ook voor publieke ruimtes is dit meubilair uitermate geschikt. De zetels zijn leverbaar voor volwassenen maar ook op kindermaat. Vraag de volledige prijslijst aan. Alle maatwerk mogelijk!

A B

C B

C

nieuw  

B.  ZITBANK COATING L nieuw  

A.  ZITKUBUS COATING TH1217+CODEkleur 47 x 47 x 47 cm  (€ 371,90)  € 450,00

84

M E U B ILAIR

TJ1216+CODEkleur 44 x 95 cm  (€ 301,65)  € 365,00 JH2252+CODEkleur 160 x 95 cm  (€ 987,60)  € 1.195,00

nieuw  

C.  ZITBALK COATING TK1217+CODEkleur 140 x 55 x 47 cm  (€ 619,83)  € 750,00 (€ exclusief)  € inclusief


ZAC H T E Z I T E L E ME N T E N ME T DU U R Z AME C OAT I N G

D

E F

E E

nieuw  

D.  ZITBANK COATING MET LEUNING JG2251+CODEkleur 69 x 142 cm  (€ 2.066,12)  € 2.500,00 TF1213+CODEkleur 69 x 182 cm  (€ 2.272,73)  € 2.750,00 (€ exclusief)  € inclusief

F

nieuw  

E.  ZITBANK COATING O Modulaire ronde bank die een rond zitelement vormt met diameter 200 cm. Al dan niet voorzien van bodem om een echte zachte speelpit te maken voor de allerkleinsten.

F.  COATING CROSS ZITBANK

TH1215+CODEkleur   (€ 4.933,88)  € 5.970,00

TE1212  

nieuw   Dit “kruis” biedt zitplaats aan 4 mensen.   (€ 3.925,62) 

€ 4.750,00

MEUB ILAIR

85


FATB OY Wij leveren het volledige Fatboy assortiment. Op zoek naar een ander fatboy artikel dat u hier niet ziet? Vraag ons ernaar!

FATBOY ORIGINAL ZITZAK

FATBOY ZITZAK JUNIOR

FATBOY POINT ZITPOEF

Er zijn ontelbare manieren om te zitten, liggen en loungen op de Original. Kenmerken: Vuil- en vochtafstotend, gemakkelijk te reinigen. Afmeting: 180 x 140 cm.

De Junior is de kleinere versie van de Original. Kenmerken: Vuil- en vochtafstotend, gemakkelijk te reinigen. Afmeting: 100 x 130 cm.

De Point is een compacte en superhandige zitpoef in stevig nylon. Kenmerken: Vuil- en vochtafstotend, gemakkelijk te reinigen. Afmeting: 60 x 60 x 36 cm.

HF7446+CODEkleur

HG7447+CODEkleur

HH7448+CODEkleur

BR Bruin

(€ 156,20) 

€ 189,00

DBL DGR DPA Donkerblauw Donkergrijs Donkerpaars

OL Olijfgroen

OR Oranje

PE Petrolblauw

RD Rood

(€ 111,57) 

€ 135,00

(€ 57,02) 

€ 69,00

FU Fuchsia

GGR Grasgroen

GL Geel

LBL Lichtblauw

LI Limegroen

LRO Lichtroze

TA Taupe

TU Turkoois

WT Wit

ZA Zandkleur

ZI Zilver

ZW Zwart

FATBOY CO9 SPEELKONIJN

Door de antislip ondergrond en waterafstotende coating kun je deze zachte maar stevige vloerkleden gebruiken waar je maar wilt, zelfs buiten! Dankzij de knopen kunnen meerdere tapijten aan elkaar gekoppeld worden. Kenmerken: Vuil- en vochtafstotend, gemakkelijk te reinigen. Afmeting: 180 x 140 cm. GR (Groen), PA (Paars), TU (Turkoois), BL (Bloem)

CO9 is een oversized konijn van maar liefst 2,10 meter van oor tot poot. CO9 is gemaakt van 100% stonewashed katoen dat zorgt voor een zachte afwerking en een oersterke finish. Kenmerken: Eenvoudig te reinigen met lauw water en neutrale zeep. Afmeting: 180 x 150 cm. GR (Grijs), LI (Limegroen), OR (Oranje)

HL7451+CODEkleur

HJ7449+CODEkleur

FATBOY AFWASBAAR TAPIJT

86

M E U B ILAIR

(€ 123,14) 

€ 149,00

(€ 247,11) 

€ 299,00

(€ exclusief)  € inclusief


Z I T E L E ME N T E N VO O R K LE U T E RS

TROLLEY MET 24 DONUTZITKUSSENS

POEF, ZITJES Kleurrijke en gemakkelijke zitkussens. Ideaal voor een lees- of onthaalmoment in de klas. Kenmerken: Waterbestendig en eenvoudig op te bergen. Afmeting: Diameter kussen: 50 cm. Zithoogte: 7,5 cm.

FNBUN2  

Per stuk  (€ 24,38) 

€ 29,50

Kinderen houden ervan om op de kleurrijke donutvormige kussens te zitten en na afloop zelf opnieuw weg te bergen. Kenmerken: Zeer handige rolwagentjes in gevernist massief hard hout, voorzien van 4 wieltjes. Afmeting: Donutkussen: diameter 34 cm. Dikte 5 cm. Trolley: 70b x 36d x 73h cm.

FN24  

  (€ 371,07) 

€ 449,00

DONUTZITKUSSEN PER STUK EP5669  Geleverd uit assortiment

Per stuk  (€ 14,46) 

€ 17,50

ZITBANK LUCAS Comfortabele bank met lage afgeronde rugleuning. Leverbaar in vele kleuren of bedrukt met een eigen ontwerp. Bekijk de stoffenkaart op www.baert.com. Afmeting: 120 x 84 cm. Zithoogte 35 cm. Andere afmetingen op aanvraag.

KM9220  

  (€ 566,12) 

€ 685,00

3-5 j.  

KLEURRIJKE EENZITTER Comfortabele éénzitter om het leeshoekje gezellig aan te kleden. In groen en oranje. Afmeting: L/b/h: 50 x 60 x 55 cm. Zithoogte op 30 cm.

NL7536  

Per stuk  (€ 173,55) 

€ 210,00

3-5 j.  

KLEURRIJKE SOFA Zachte en comfortabele sofa op kindermaat. Stabiele en sterke constructie met duurzame stof overtrokken. In levendige kleuren groen en oranje. Afmeting: L/b/h: 120 x 60 x 55 cm. Zithoogte 30 cm.

NK7535  

Per stuk  (€ 243,80) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 295,00

MEUB ILAIR

87


ZI T- S P EEL ELEM ENTEN VOOR KLEUT E R S

Zitten of spelen? Leuke en originele zit- en beweeg­ accessoires. Dankzij hun uniek design en aantrekkelijke kleuren worden jonge kinderen uitgenodigd om te zitten, klauteren en te bewegen op en rond de zitelementen. Vervaardigd in stevig kunststof, ook geschikt voor buiten.

ZITHOND LARGE

ZITHOND MEDIUM Puppy, dit kleine hondje kan niet praten of zien, springt niet en heeft zelfs geen oren, maar doet precies wat je wil! Speels gezelschap voor de allerkleinsten en een leuk designitem voor de oudere leeftijd. Kenmerken: Vervaardigd in kunststof, polyethyleen. Afmeting: B/h/d: 34 x 45 x 56 cm. Zithoogte: 30 cm. GR (Groen), OR (Oranje), WT (Wit)

KT5467+CODEkleur

Per stuk  (€ 95,04) 

€ 115,00

Afmeting: B/h/d: 42 x 55 x 70 cm. Zithoogte: 38 cm. GR (Groen), OR (Oranje), WT (Wit)

KV5468+CODEkleur

Per stuk  (€ 119,83) 

ZITHOND XL Afmeting: B/h/d: 61 x 80 x 102 cm. Zithoogte: 55 cm. GR (Groen), OR (Oranje), WT (Wit)

KX5469+CODEkleur

Per stuk  (€ 247,11) 

ZITEEND

ZITPOES

Dodo ziteend voor kleuters. Ideaal voor een speelhoek, binnen en buiten. Kenmerken: Stevig gegoten kunststof. Afmeting: L/b/h: 86 x 41,5 x 58,5 cm. BL (Blauw), GL (Geel), RD (Rood), WT (Wit)

Vrolijk ogend krukje voor jonge kinderen. Kenmerken: Vervaardigd in kunststof, polyethyleen. Afmeting: B/h/d: 35 x 55 x 48 cm. Zithoogte 30 cm. GL (Geel), GR (Groen), RD (Rood), WT (Wit)

KY5470+CODEkleur

LA5471+CODEkleur

88

M E U B ILAIR

Per stuk  (€ 152,89) 

€ 185,00

€ 145,00

Per stuk  (€ 95,04) 

€ 299,00

€ 115,00

(€ exclusief)  € inclusief


R U S T B E DJE S E N K L E U T E RZ E T E LS

ONDERLAKEN IN WIT KATOEN Wordt vastgemaakt met elastieken.

Stapelbaar

RUSTBED Stapelbare bedden. Een kwaliteitsproduct in solide kunststof, bekleed met onderhoudsvriendelijk synthetisch weefsel. Makkelijk te reinigen. Gemonteerd geleverd. Rustbedjes met antivuurnorm M1= hoogst mogelijke norm. Afmeting: 130 x 54 x 11 cm. BL (Blauw), GL (Geel), GR (Groen), RD (Rood)

B48670+CODEkleur  Per stuk  (€ 32,64)  € 39,50

B48673  

Per stuk  (€ 8,18) 

€ 9,90

Gemakkelijk te bevestigen

WIELTJES VOOR RUSTBED Deze wieltjes worden rechtstreeks op de poten van het bed bevestigd. Het bed doet dan dienst als onderstel waarop men gemakkelijk tot 15 bedden kan stapelen en verplaatsen.

B48674  

Set van 4  (€ 12,40) 

€ 15,00

ONDERLAKEN IN BAMBOE FU (Fuchsia), LI (Limoen), OR (Oranje), RD (Rood), TU (Turkoois)

HAGBAM9474+CODEkleur  kleur bamboe  (€ 24,71)  € 29,90

nieuw  

GUMBALL ZETEL IN KUNSTSTOF Stijlvolle zetel voor kleuters in stevig kunststof. Zithoogte 29 cm.

TA1210+CODEkleur 70 x 65 cm - 1 persoon  (€ 147,93)  € 179,00 TC1211+CODEkleur122 x 65 cm - 3 personen  (€ 247,11)  € 299,00

STOEL MET ARMLEUNING QUADRO

TWEEDELIGE SOFA

Comfortabele stoel met houten frame en gewatteerde katoenen zitting. Kenmerken: Geschikt voor kleuters. Wasbaar op 30° C. Afmeting: B/d/h: 44 x 44 x 66 cm. Zithoogte 27 cm.

VL9049  (€ exclusief)  € inclusief

Afmeting: 60b x 50h x 45d cm. Zithoogte: 25 cm.   (€ 48,76) 

€ 59,00

W2011  

Set van 2  (€ 214,88) 

€ 260,00

MEUB ILAIR

89


M U LTIFUNCTIO NELE SP EELTA F ELS VO O R K L E U T E R S 2 houten afdek­ bladen maken van deze speeltafel een klassieke tafel.

4-, 5-jarigen kunnen ook zittend aan deze tafel werken. Op dit beeld zijn 2 tafels tegen elkaar geschoven. Plaats voor 8 kinderen.

Kinderen kunnen de plastic bakken zelfstandig hanteren.

MULTIFUNCTIONELE SPEELTAFEL KLEIN MODEL

MULTIFUNCTIONELE SPEELTAFEL GROOT MODEL

Afgeronde hoeken en gekleurde opbergkisten. Met 4 bekerhouders op de kortste zijden. Staat op wieltjes waarvan 2 met rem. Afmeting: B/h/d: 107 x 48 x 57 cm. Samenstelling: Geleverd met 4 plastic bakken: 2 ondiepe (1 rood + 1 blauw) en 2 diepe (1 rood + 1 blauw) en 2 houten afsluitdeksels (1 rood + 1 blauw).

Manipuleren, kleien, constructies maken... Eindelijk een tafel om met al deze materialen te spelen of te werken. Om met zand of klei te werken, plaatsen de kinderen zich best aan de smalle boordzijde van de tafel. Afmeting: B/h/d: 120 x 58 x 76 cm. Werkblad op 3 zijden: 28 cm breed. Afmeting bakken: ondiep / diep 31 x 37,5 x 7,5/15 cm. Samenstelling: Geleverd met plastic bakken (4 ondiepe en 2 diepe), 2 afdekbladen in hout.

XN372477  

XN372449  

  (€ 260,29) 

€ 314,95

  (€ 265,54) 

€ 321,30

RIJDENDE SPEELTAFEL MET OPSLAGRUIMTE Mooie, grote speeltafel met opbergruimte onderaan voor o.a. speelmatten en speelgoed. 3 zijden zijn afgeboord zodat een mooi speelvlak ontstaat voor meerdere kinderen. Kenmerken: 2 tafels kunnen gecombineerd worden tot een reuzegroot oppervlak. Rails zijn voorzien voor onze opbergkisten (zie meubilair art. XGF1; XGF2 en XGF3). De aangeboden speelmatten passen perfect op deze tafels. Compleet houten meubel met wieltjes. De wieltjes zijn voorzien van een rem. Afmeting: L/b/h: 77 x 104 x 51 cm. Samenstelling: Opbergkisten niet inbegrepen!

LK2010  Speelhoogte 46 cm LK2011  Speelhoogte 71,6 cm

€ 265,00   (€ 247,11)  € 299,00

1 tafel  (€ 219,01) 

SPEELTAFEL/KAST MET RAND De perfecte mix tussen een kast en een speeltafel! Perfecte speelhoogte en voorzien van opstaande rand. Combineer met DIEPE kisten naar keuze (niet inbegrepen). Afmeting: 104b x 47,5d x 60h cm.

LJ9812  

90

M E U B ILAIR

  (€ 243,80) 

€ 295,00

COMPUTERTAFEL VOOR KLEUTERS Voorzien van een uitschuifbaar werkblad, ruimte om kabels weg te werken en extra zaken op te bergen.

MS206  80b x 60h x 40d cm MS207  150b x 60h x 40d cm

  (€ 210,74)    (€ 243,80) 

€ 255,00 € 295,00

(€ exclusief)  € inclusief


ME U B I L AI R VO O R S PE E L HOE KE N Laat u verrassen door ons uitgebreide gamma speelhoekmeubilair. Keukentjes, poppenhoekmeubilair, scheidingswanden, speeltafels, speelmeubels, matten... Dit assortiment vindt u terug in onze algemene catalogus. Vraag hem aan. Hier herhalen we graag enkele blikvangers...

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

91


92


93


TAPI JTEN

nieuw  

nieuw  

SPEELTAPIJT CIJFERS

SPEELTAPIJT HOOFDLETTERS

Groen speeltapijt met cijfers 1-9 met schrijfrichting. Afmeting: 200 x 200 cm.

Groot blauw tapijt met de hoofdletters met schrijfrichting. Afmeting: 200 x 300 cm.

JJ2253  

  (€ 119,83) 

€ 145,00

FJ2202  

  (€ 16.446,00) 

€ 199,00

Meer speelmatten voor kleuters: zie algemene catalogus. Vraag hem aan.

nieuw  

SPEELTAPIJT GEKLEURD KRINGTAPIJT Een leuk en warm tapijt voor het kringgesprek. Kenmerken: Polyamide. Reinigen met spons en zeepwater. Afmeting: 2 x 2 m.

XN380056  

  (€ 164,46) 

€ 199,00

Mooi gekleurd speeltapijt met een anti-slip latex achterzijde. Kenmerken: 100% polyester met een onderzijde van anti-slip latex. Eenvoudig af te wassen met een vochtige doek. Afmeting: 140 x 200 cm.

FH2201BLL Lichtblauw FH2201GRL Lichtgroen

€ 65,00 Per stuk   (€ 53,71)  € 65,00 Per stuk   (€ 53,71) 

FATBOY AFWASBAAR TAPIJT Door de antislip ondergrond en water afstotende coating kun je deze zachte maar stevige vloerkleden gebruiken waar je maar wilt, zelfs buiten! Dankzij de knopen kunnen meerdere tapijten aan elkaar gekoppeld worden. Kenmerken: Vuil- en vochtafstotend, gemakkelijk te reinigen. Afmeting: 180 x 140 cm. GR (Groen), PA (Paars), TU (Turkoois), BL (Bloem)

HL7451+CODEkleur

94

M E U B ILAIR

(€ 123,14) 

€ 149,00

HYGIËNISCH SPEELTAPIJT Dit perfect afwasbare speeltapijt is zeer geschikt voor jonge kinderen. Kenmerken: Vervaardigd in pvc met een bovenste slijtvaste laag. Afmeting: L/b: 140 x 200 cm.

KG6614  

Per stuk  (€ 55,99) 

€ 67,75

(€ exclusief)  € inclusief


TA P I J T E N

Kwalitatieve tapijten voor projectinrichting Een tapijt kan een enorme meerwaarde bieden in een ruimte. Het schept gezelligheid, brengt kleur en bakent ruimtes af. Wij leveren unikleurige tapijten in alle maten, vormen en kleuren in oerdegelijke en slijtvaste kwaliteit. Contacteer ons voor meer informatie.

nieuw  

RONDE MAT PT1189+CODEkleur JL2255+CODEkleur JM2256+CODEkleur

€ 329,00 € 919,00 Diameter 400 cm  (€ 990,91)  € 1.199,00 Diameter 200 cm  (€ 271,90) 

Diameter 300 cm  (€ 759,50) 

nieuw  

nieuw  

VIERKANTE MAT

MAT RECHTHOEKIG

JK2254+CODEkleur JN2257+CODEkleur JP2258+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

€ 409,00 300 x 300 cm  (€ 1.028,93)  € 1.245,00 400 x 400 cm  (€ 1.309,92)  € 1.585,00 200 x 200 cm  (€ 338,02) 

JR2259+CODEkleur JT2260+CODEkleur JV2261+CODEkleur

€ 559,00 200 x 400 cm  (€ 585,95)  € 709,00 300 x 400 cm  (€ 1.309,92)  € 1.585,00 200 x 300 cm  (€ 461,98) 

MEUB ILAIR

95


V A N D AL IS M EBESTENDIG E ZITBA NKE N VO O R B I N N E N E N B U I T E N Deze vandalismebestendige zitbanken uit dikwandige kunststof fleuren iedere ruimte op, binnen of buiten. Ze zijn slagvast, krasvast en onbreekbaar en kunnen verzwaard worden met water of zand. Gemakkelijk te verplaatsen maar ook definitief verankerbaar. Dankzij de veilige, afgeronde vormen zijn ze ook geschikt voor jonge kinderen. Verkrijgbaar in vele felle kleuren maar ook zachtere tinten. Voor volledige inrichtingen maken wij graag een levensechte simulatie van uw ruimte. Andere vormen mogelijk, contacteer ons voor alle info.

A

A

A

A. LOOP Rond zitelement loop, verkrijgbaar in vele kleuren! Afmeting: Diameter 180 cm, zithoogte 40 cm.

CX7968  

B

  (€ 1.396,69) 

€ 1.690,00

B

B. SNAKE 1/3 cirkel voor het creëren van een golvende zitbank. Afmeting: 135 cm. Zithoogte 40 cm.

CY7969  

  (€ 991,74) 

€ 1.200,00

C

C. HOPHOP Ronde zitzuil in onverwoestbaar materiaal. Afmeting: Diameter 50 cm. Zithoogte 40 cm.

CV7967  

96

M E U B ILAIR

  (€ 347,11) 

€ 420,00

(€ exclusief)  € inclusief


VA NDA LISMEB EST E N DI GE Z I T B AN K E N VO O R B I N N E N E N BU I T E N A

B

nieuw  

nieuw  

A.  ZITBANK ARROW

B.  ZITELEMENT LAVA

Pijlvormige bank die mooi in elkaar past en creatieve opstellingen mogelijk maakt. Te verzwaren met zand. Afmeting: 200 x 60 cm.

Kleurrijke eyecatcher voor zowel binnen als buiten. Slagvast, krasvast en onbreekbaar. Te verzwaren of verankeren. Afmeting: 260 x 120 cm.

TP1221+CODEkleur

TR1222+CODEkleur

  (€ 805,78) 

C

€ 975,00

  (€ 1.219,00) 

€ 1.475,00

C

C

nieuw  

C.  ZITBANK SHARK Deze grote zitbank met centrale rugleuning biedt plaats aan 10 personen. Ideaal zithoekje voor binnen of buiten. Te verzwaren of verankeren. Vandalismebestendig. Afmeting: 265 x 130 cm.

TT1223+CODEkleur

  (€ 2.293,38) 

€ 2.775,00

D

D

D. ZITSTEEN Mooi afgeronde steen in kunststof. Afmeting: Diameter 68 cm. Zithoogte 35 cm. Ook leverbaar in groter model, zitbank of XL zitsteen. Vraag de volledige prijslijst!

LF9231  (€ exclusief)  € inclusief

  (€ 367,77) 

€ 445,00

MEUB ILAIR

97


V A N D AL IS M EBESTENDIG E ZITBA NKE N VO O R B I N N E N E N B U I T E N A A

A nieuw  

A.  PICKNICKTAFEL OUTLINE Ergonomische picknicktafel in één geheel met UV bestendig laminaat. Eigenzinnig en gedurfd ontwerp. Ecologisch, duurzaam en alle onderdelen zijn apart vervangbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Prima te onderhouden en graffiti verwijderbaar. Poedercoating met teflon die wildplakken van stickers bemoeilijkt. Afmeting: 150 x 200 x 74 cm.

TL1218+CODEkleur

B

  (€ 1.789,26) 

€ 2.165,00

B

nieuw  

B.  PICKNICKTAFEL BUDDY Eéndelige en robuuste grote picknickbank voor 12 personen, verkrijgbaar in 6 kleuren. Uitgerust met UV-bestendige laminaten en verzinkt frame. Laminaat voelt koel aan in de zomer en warm in de winter. Prima te onderhouden en grafitti verwijderbaar. Afmeting: 250 x 183 x 73 cm.

TM1219+CODEkleur

  (€ 2.309,92) 

€ 2.795,00

nieuw  

C

C.  PICKNICKTAFEL SUPERFLY Strak en stijlvol design, ecologisch, duurzaam en onderdelen apart vervangbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voorzien van UV-bestendig laminaat. Prima te onderhouden en grafitti verwijderbaar. Poedercoating met teflon die wildplakken van stickers bemoeilijkt. Afmeting: 200 x 100 cm.

TN1220+CODEkleur

  (€ 904,95) 

€ 1.095,00

nieuw  

D.  PICKNICKBANK SUPERFLY Bijpassend bij de bank Superfly. Afmeting: 200 x 100 cm.

JX2262+CODEkleur

98

M E U B ILAIR

  (€ 871,90) 

€ 1.055,00

(€ exclusief)  € inclusief


Z I T B AN K E N E N TAF E L S VO O R BU I T E N Het ENVIRO buitenmeubilair is vervaardigd uit een zeer doordacht synthetisch materiaal van gerecycleerd plastic. Het tafelblad en zitvlak van de banken zien eruit als hout, voelen aan als hout, maar zijn veel beter bestand tegen alle weersomstandigheden het hele jaar door! 5 jaar garantie; BSEN581-1&3 gekeurd.

Zithoogtes voor kleuters 38 cm en 35 cm ook verkrijgbaar!

A

BUITENTAFEL

C

Afmeting: L/b/h: 125 x 90 x 71 cm.

A.  VJ8469  

Per stuk  (€ 342,98) 

€ 415,00

Afmeting: L/b/h: 125 x 125 x 71 cm.

B.  VK8470  

Per stuk  (€ 425,62) 

€ 515,00

Afmeting: L/b/h: 180 x 90 x 71 cm.

C.  VH8468  

Per stuk  (€ 425,62) 

B

E

€ 515,00

BUITENBANK Afmeting: L/b/h: 105 x 33 x 43 cm.

D.  VM8472  

Per stuk  (€ 161,16) 

€ 195,00

Afmeting: L/b/h: 160 x 33 x 43 cm.

E.  VL8471  

F.  HECHTING VOOR BUITEN­ BANKEN EN BUITENTAFELS

Per stuk  (€ 185,95) 

€ 225,00

De reeks URBANO is gemaakt van duurzaam hout in combinatie met staal. Meer modellen leverbaar: vraag onze catalogus aan!

VP8474  

  (€ 5,79) 

H

Afmeting: L/b/h: 200 x 40 x 45 cm. Per stuk  (€ 859,50) 

€ 7,00

G

G.  BUITENBANK LONDON PK9286  

D

Verankeren van het meubel.

€ 1.040,00

H.  BUITENBANK MILAN 90°

I

J

1/4 cirkel voor ronde of slangvormige opstelling. Afmeting: 130 x 130 x 45 cm.

PL9287  

Per stuk  (€ 1.619,83) 

€ 1.960,00

I.  BUITENBANK ROME Afmeting: L/b/h: 175 x 66 x 86 cm.

PM9288  

Per stuk  (€ 958,68) 

€ 1.160,00

J.  BUITENBANK PARIS Afmeting: L/b/h: 175 x 68 x 42 cm.

PN9289  

Per stuk  (€ 690,08) 

€ 835,00

K.  FIETSENREK AMSTERDAM Stalen fietsenrek dat met bouten in de ondergrond verankerd moet worden. Gegalvaniseerd. Afmeting: L/b/h: 195 x 65 x 45 cm. Ook leverbaar in andere afmetingen.

PP9290  

Per stuk  (€ 577,69) 

(€ exclusief)  € inclusief

K

€ 699,00

MEUB ILAIR

99


B U REAUS EN K ANTOOR MEUBILA IR A.  LEERKRACHTENDESK MET METALEN POTEN MET BESCHERMERS

A

ralkeuren

Kenmerken: Standaard voorzien van een kwaliteitsvol houten tafelblad met massieve afgeronde hoeken. Het metalen onderstel is vervaardigd uit een stevig metalen frame van gelaste profielen (45 x 25 mm) met een metaaldikte van 2 mm. Het geheel is epoxy gelakt en dus krasvrij. Afmeting: L/b/h: 130 x 65 x 76 cm. Andere afmeting nodig? Wij maken uw bureau op maat!

B

KM6330  

  (€ 227,27) 

€ 275,00

9003

9005

5014

1018

7035

5007

1033

7037

5002

2004

9006

5015

4003

3002

6029

3020

3004

6018

B.  LEERKRACHTENDESK MET DUBBELE METALEN POTEN Kenmerken: Standaard voorzien van een kwaliteitsvol houten tafelblad met massieve afgeronde hoeken. Het metalen onderstel is vervaardigd uit een stevig metalen frame van gelaste profielen (45 x 25 mm) met een metaaldikte van 2 mm. Het geheel is epoxy gelakt en dus krasvrij. Afmeting: L/b/h: 130 x 65 x 76 cm. Andere afmeting nodig? Wij maken uw bureau op maat!

CN5651  

  (€ 164,46) 

€ 199,00

pVoor p een klein supplement voeg je extra opbergruimte toe (tot 3 laden): vraag ernaar! pOok p het metalen onderstel kan naar eigen smaak gekozen worden: met of zonder extra beschermstrips.

C

D

E

Verkrijgbaar in lichte esdoorn of in kleur.

Stoel niet inbegrepen

C.  LEERKRACHTEN DESK MET 2 LADEN

D.  LEERKRACHTEN DESK MET 4 LADEN

E.  LEERKRACHTEN DESK LOGO

Kenmerken: Vervaardigd in volwaardig beukenhout. Voorzien van krasvrij tafelblad en 2 laden. Afmeting: B/h/d: 120 x 76 x 60 cm.

Kenmerken: Desk vervaardigd in beukenhout met krasvrij tafelblad. Ladenblok met 4 laden. Afmeting: B/h/d: 130 x76 x 70 cm.

Zeer stevig meubel met ruim tafelblad voorzien van frontpaneel, zijpanelen en 2 laden. Gemonteerd geleverd. Afmeting: B/h: 130 x 60 cm.

U16800NT  

M16802NT  

PB3301  

  (€ 253,39) 

€ 306,60

F

  (€ 371,49) 

€ 449,50

  (€ 268,60) 

€ 325,00

G

F.  LEERKRACHTENDESK, HOUTEN ONDERSTEL, 1 LADEBLOK

G.  LEERKRACHTENDESK, METALEN ONDERSTEL, 2 LADEBLOKKEN

Tafelblad 25 mm dik, voorzien van 2 mm dikke stootrand. Voorzien van kabelgoten in het tafelblad. BS EN5272 gecertificeerd en 5 jaar garantie. Afmeting: L/b/h: 140 x 80 x 72 cm.

Tafelblad 25 mm dik, voorzien van 2 mm dikke stootrand. Voorzien van kabelgoten in het tafelblad. BS EN5272 gecertificeerd en 5 jaar garantie. Afmeting: L/b/h: 160 x 80 x 72 cm.

LT4617  

KJ5460  

100

M E U B ILAIR

  (€ 326,45) 

€ 395,00

  (€ 425,62) 

€ 515,00

(€ exclusief)  € inclusief


B U R E AU S E N K AN T O O R ME U B I L A I R OG I

OGI computertafels-en werkeilanden De OGI reeks leent zich perfect voor inrichtingen van kantoren, bureaus of ICT lokalen met afzonderlijke computertafels of complete werkeilanden tot wel 5 m lang. De mogelijkheden zijn eindeloos: 6 kleuren tafelblad, 3 kleuren frame, verschillende vormen onderstel, alle gangbare accessoires als kabeldoorvoer, kabelgeleiders en akoestische panelen beschikbaar. Op de volgende pagina’s geven we u een blik op de mogelijkheden. De volledige prijslijst en OGI catalogus is te downloaden op www.baert.com. In deze reeks is ook een volledig assortiment bijpassende kasten en ladenblokken beschikbaar. We helpen u graag verder met het samenstellen van uw ideale werkplek.

OGI Q

Dubbele tafels (160 cm diep) met verschillende onderstellen.

Kleuren blad

Enkele tafels (80 cm diep) met verschillende onder­ stellen. Accessoire mediabox M05

Accessoire computerhouder S83

(€ exclusief)  € inclusief

Accessoire kabelgeleider S82

Kleuren frame

Accessoire vloergeleider S81

Accessoire akoestische panelen

MEUB ILAIR

101


B U REAUS EN K ANTOOR MEUBILA IR O GI

102

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


B U R E AU S E N K AN T O O R ME U B I L A I R OG I

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

103


B U REAUS EN K ANTOOR MEUBILA IR O GI

104

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


B U R E AU S E N K AN T O O R ME U B I L A I R OG I

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

105


B U REAUS EN K ANTOOR MEUBILA IR O GI

106

M E U B ILAIR


B U R E AU S E N K AN T O O R ME U B I L A I R OG I

MEUB ILAIR

107


EL E KTRIS CH V ER STELB A R E ZIT/STA TAF E L

ELEKTRISCH VERSTELBARE ZIT/ STA TAFEL BUDGET Traploos hoogte verstelbaar van 705 - 1125 mm met 1 druk op de knop. Dit model heeft 1 elektromotor (snelheid hoogteverstelling: 29 mm/s). Ook verkrijgbaar met 2 motoren. Afmeting: L/b 120 x 80 cm.

KL9797  Prijzen vanaf  (€ 409,09)  € 495,00

108

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


E L E KT R I S C H VE R S T E L B AR E Z I T / S TA TA F E L We bieden verschillende oplossingen voor ieders budget en vereisten. We bieden tafels voor 1 persoon maar ook grote werkeilanden die afzonderlijk in hoogte verstelbaar zijn. Neem contact op voor meer informatie.

Kleur frame Kleur blad

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

109


S C H E I DINGS ELEMENTEN EN PA NELE N B

A

nieuw  

A. SCHEIDINGSBOOM Een echte eyecatcher is deze kleurrijke boom in volkern. Kan gebruikt worden als kapstok maar komt best tot zijn recht als vrolijk scheidingselement. Afmeting: 120b x 151h cm.

HJ9761+CODEkleur

  (€ 822,31) 

€ 995,00

nieuw  

B.  MOBIEL SCHEIDINGSPANEEL Deze mobiele scheidingspanelen zijn verkrijgbaar in 2 varianten: met een whiteboard aan weerszijden of met een gaspaneel.

HX7458  

  (€ 1.053,72) 

€ 1.275,00

C

nieuw  

C.  AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND RECHTHOEKIG Vrijstaand paneel dat het geluid absorbeert. Akoestische klasse A. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

TV1224+CODEkleur65 x 165 cm  (€ 297,52)  € 360,00 KA2264+CODEkleur80 x 185 cm  (€ 359,50)  € 435,00

D

E

nieuw  

nieuw  

SCHEIDINGSELEMENT GRADIENT

D.  SCHEIDINGSPANEEL AKOESTISCH DRIEHOEK Set van 2 akoestische driehoeken op een voet. Elke driehoek kan gedraaid worden in de gewenste richting. Akoestische klasse A. Afmeting: 81 x 170 cm

TX1225+CODEkleur

110

M E U B ILAIR

  (€ 475,21) 

€ 575,00

Deze “stengels” zijn licht doch stabiel en met een slimme zeskantige voet. Gradiënt is verkrijgbaar in 2 hoogtes en 4 kleuren.

E.  HM7452+CODEkleur F.  HN7453+CODEkleur

160 cm  (€ 227,27)  180 cm  (€ 243,80) 

€ 275,00 € 295,00

(€ exclusief)  € inclusief


S C H E I DI N GS W AN DE N E N BORD E N

Scheidingswanden Een dubbelzijdige scheidingswand is dé oplossing om ruimtes flexibel in te richten. Combineer een kleurrijk prikbord met een whitebord, blanco of met eigen ontwerp. Voeg voetsteunen en verbindingselementen toe voor een stabiel geheel.

WHITEBOARD DUBBELZIJDIG 110 X 100 CM WHITEBOARD DUBBELZIJDIG 140 X 100 CM WHITEBOARD DUBBELZIJDIG 180 X 100 CM PRIKBORD DUBBELZIJDIG 110 X 100 CM PRIKBORD DUBBELZIJDIG 140 X 100 CM PRIKBORD DUBBELZIJDIG 180 X 100 CM VERBINDINGSDOP 2WEG VERBINDINGSDOP 3WEG VERBINDINGSDOP 4WEG VOET MUURPOSITIE VOET VERRIJDBAAR VOET VRIJSTAAND

FN7708 FP7709 FR7710 EV7695+CODEkleur EX7696+CODEkleur EY7697+CODEkleur FA7698 FC7699 FE7700 FG7702 FH7703 FF7701

(€ 400,83) (€ 503,31) (€ 623,97) (€ 243,80) (€ 276,86) (€ 318,18) (€ 6,20) (€ 6,20) (€ 6,20) (€ 59,92) (€ 123,55) (€ 59,92)

€ 485,00 € 609,00 € 755,00 € 295,00 € 335,00 € 385,00 € 7,50 € 7,50 € 7,50 € 72,50 € 149,50 € 72,50

Met bedrukking naar keuze, bezorg ons uw ontwerp!

Magnetische muurborden met bedrukking Magnetische whiteborden van topkwaliteit worden bedrukt met een ontwerp naar keuze: schoollogo, volledig planbord op maat, een grote foto: alles is mogelijk. Ophangmateriaal en afleggoot worden standaard meegeleverd.

kleur prikbord Blauw fel

Groen intens

Blauw paars

Groen zacht

code 01

code 02

Blauw zacht code 03

Bruin licht

code 10

code 11

Oranje rood code 12

Oranje

code 04

code 13

Bruin wit

Paars zacht

code 05

Grijs donker

Rood

code 15

Groen

Roze donker

Groen blauw

Wit

code 08

Groen fel code 09

CT7677 CV7678 CY7680 EH7686

(€ 97,31) (€ 188,02) (€ 175,62) (€ 419,42)

€ 117,75 € 227,50 € 212,50 € 507,50

Muurprikborden in 18 verrassende kleuren! Weg met saaie prikborden, vanaf nu kies je een kleur die bij jou past! De nieuwste generatie prikborden heeft een prikoppervlak van 100% gerecycleerd hoogwaardig textiel, is duurzaam, anti-pluis, vuurvast, afwasbaar en milieuvriendelijk. Verkrijgbaar in 18 kleuren.

code 14

code 06

code 07

WHITEBORD BEDRUKT 60 X 90 CM WHITEBORD BEDRUKT 90 X 120 CM WHITEBORD BEDRUKT 100 X 100 CM WHITEBORD BEDRUKT 120 X 200 CM

code 16

code 17

Zwart

code 18

(€ exclusief)  € inclusief

PRIKBORD 45 X 60 CM ET7694+CODEkleur 

(€ 59,92)    € 72,50

PRIKBORD 60 X 90 CM ER7693+CODEkleur 

(€ 78,93)    € 95,50

PRIKBORD 90 X 120 CM EP7692+CODEkleur 

(€ 128,51)    € 155,50

MEUB ILAIR

111


M U U R BORDEN

Standaard magnetische whiteboards Onze whiteboards met rand zijn in de beste kwaliteit geëmailleerd staal. Incl. pennenhouder. Leverbaar in meer afmetingen. Download de complete prijslijst op www.baert.com.

WIT MAGNETISCH BORD NF3774  60 x 90 cm NG3775  90 x 120 cm KC2265  100 x 150 cm KE2266  120 x 300 cm

€ 57,50 € 88,90 Per stuk  (€ 136,36)  € 165,00 Per stuk  (€ 409,09)  € 495,00 Per stuk  (€ 47,52) 

Per stuk  (€ 73,47) 

Frameless whiteboards in leuke vormen Deze whiteboards zijn van de beste kwaliteit geëmailleerd staal. Zonder frame maar met strakke zwarte rand en in 4 vormen beschikbaar. Leverbaar in diverse afmetingen. Download de complete prijslijst op www.baert.com.

nieuw  

MAGNETISCH FRAMELESS BORD PH1181 Rechthoek 90 x 120 cm  (€ 268,60)  € 325,00 PK1183 Rond Diameter 100 cm  (€ 268,60)  € 325,00 PJ1182 Zeshoek Diameter 100 cm  (€ 268,60)  € 325,00 PM1185 Wolk 90 x 120 cm  (€ 268,60)  € 325,00 PL1184 Tekstballon 90 x 120 cm  (€ 268,60)  € 325,00

112

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


MU U RBORD E N

Chameleon Writing: Design whiteboard zonder frame. Chameleon Writing combineert de functionaliteit van een Whiteboard met stijlvol interieurdesign. Dankzij nieuwe technologieën zijn we in staat om letterlijk elke gewenste vorm uit een whiteboard te snijden. Het geeft u de eindeloze creatieve vrijheid het ontwerp aan te passen aan uw eigen visie op interieur. Chameleon Writing panelen hebben standaard een schrijfoppervlak van hoge kwaliteit wit geëmailleerd staal (800°C). Dit staat garant voor een lange levensduur en maakt de panelen geschikt voor zeer intensief gebruik. Een garantie van 25 jaar op het schrijfoppervlak is hierbij de standaard. Naast wit emaille behoren schrijfoppervlakken als krijt grijs of groen, projectieoppervlakken of een bedrukt oppervlak tot de mogelijkheden. Al deze schrijfoppervlakken zijn magneethoudend, beschrijfbaar en droog uitwisbaar.

nieuw  

CHAMELEON WRITING BORDEN OP MAAT PN1186  (€ exclusief)  € inclusief

Prijzen op aanvraag

MEUB ILAIR

113


K A STEN

1 kast, 1 prijs,

Hoe kies ik de juiste kast

?

pp Kies de kleur van het frame van de kast. M11000+CODE FRAME

Deuren of kisten leverbaar in 15 levendige kleuren

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01 code 02

groen

code 03

geel

.BK = BEUK

code BK

lichte esdoorn

wit

code WT

code ES

code 08

oranje

code 09

wit

code 10

lichtblauw

turkoois

lichtroze

grijs

beuk

cranberry code 13

code 11

06 code 12 .ES =code LICHTE ESDOORN code BK

beuk

code 07

code 04 code 05

verkrijgbaar in 3 houtsoorten

.WT = WIT

pp Kies de kleur van de deuren, kisten of laden. lichte esdoorn code ES

M11012+CODE FRAME+CODE KLEUR Deuren of kisten leverbaar in 15 levendige kleuren

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

code 08

groen

oranje

code 03

code 09

geel

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

code 11

grijs

lichtroze code 06

code 12

beuk

cranberry

code BK

code 13

lichte esdoorn code ES

114

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

oneindig veel mogelijkheden... pp Kies de gewenste hoogte.

De kasten van 75 cm zijn ook verkrijgbaar op hoogte 1 meter. Het overzicht in de ruimte blijft behouden én u krijgt meer opbergruimte!

Kasten met scharnierdeuren zijn nu ook leverbaar met schuifdeuren

BASIC KASTEN:

75 CM

100 CM

123 CM

181 CM

Verder vindt u in ons kastengamma nog andere kastenreeksen met afwijkende hoogte.

pp Kies de gewenste plastic opbergkisten. U heeft de keuze welke kisten u met elkaar combineert in een kast. De kwaliteits- GRATNELLkisten kunnen gecombineerd worden met onze BASIC-kasten, alsook in de kasten met glijders. Bovendien bieden we kisten in nieuwe kleuren aan om het gamma compleet te maken. Zie p. 822.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

115


K A STEN

OPTIES

Personaliseer je kast

pp Kies je handvat

Bestel onderstaande artikelcode 1 x mee met je bestelling en we zorgen ervoor dat alle handvaten op de kast vervangen worden door het model van jouw keuze.

Standaard geleverd met rood handvat

ROND HANDVAT METAALKLEUR

DESIGN HANDVAT METAALKLEUR

Elegant, tijdloos handvat in mat chroom. 1 set per kast (aantal varieert per kast). Afmeting: 15 cm.

Geef uw kasten een moderne look met deze vierkante, ingefreesde handvaten in mat chroom. Afmeting: 11 x 3 cm.

W4000  (€ 4,38) € 5,30

W3000  (€ 6,12) € 7,40

pp Kies de onderkant van de kast: op sokkel, wieltjes of designpootjes.

Standaard geleverd op sokkel

Opgelet! pp Wegens veiligheidsredenen mogen enkel kasten van 75 cm op wieltjes. pp Indien u kiest voor wieltjes wordt de kast steeds ZONDER sokkel geleverd zodat u de remmen kan bedienen. Op aanvraag kan de combinatie sokkel - wielen wel.

De pootjes vervangen sokkel, de onderkant van de kast is open.

DESIGNPOOTJES VOOR KAST W2000 

Set van 4  (€ 17,36) 

€ 21,00

WIELTJES VOOR KAST W1000  

Set van 4  (€ 17,36) 

€ 21,00

pp Extra legplank nodig? Geen probleem...

116

M E U B ILAIR

EXTRA LEGPLANK, 40D

EXTRA LEGPLANK, 60D

Afmeting: 100b x 40d cm.

Afmeting: 100b x 60d cm.

ML40B+CODEkleur  (€ 20,83)  € 25,20

ML60B+CODEkleur 

(€ 27,77) 

€ 33,60

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

1 kast, 1 prijs, oneindig veel mogelijkheden. Met deze keuze van kleuren, hoogtes en opties creëert u zelf de kast van uw dromen...

Nieuwe mogelijkheden pp schuifdeuren pp opstaande rand pp achterzijde in krijtbord pp achterzijde in whiteboard Vraag ernaar!

pp

...wordt deze kast...

KAST M14030.BK.BK

KAST M14030.ES.OR

pp Frame beuk pp Deur beuk

pp frame lichte esdoorn pp deur oranje + optie W4000 (handvat design metaalkleur) + optie W1000 (wielen)

pp

...wordt deze kast...

KAST M11000.BK

M11000.ES

pp Frame beuk

pp Frame lichte esdoorn + optie W2000 (designpootjes)

Bent u toch op zoek naar een andere afmeting, inbouw­ meubilair of meubel op maat? Geen probleem, dan passen wij ze gewoon aan.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

117


K A STEN Basic-kasten

kleur kastdeur

51b x 75h x 40d 51b x 100h x 40d

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

oranje

code 03

code 09

geel

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

W1000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

W4000 

lichte esdoorn

W2000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

W3000  (€ 6,12) € 7,40

KAST BASIC, 1 KOLOM, MET 2 PLANKEN

KAST BASIC, HOEKKAST MET 2 PLANKEN

code 05

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

code ES

code WT

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 1 DEUR

€ 5,30

grijs

code 06

code 12

beuk

cranberry code 13

code BK

wit

(€ 4,38) 

code 11

lichtroze

lichte esdoorn

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

code 08

groen

gemonteerd geleverd

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

code ES

KAST BASIC, 1-KOLOM, MET 4 LADEN

M14220+CODEframe+CODEkleur    M11410+CODEframe    M11510+CODEframe    M13060+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 169,26)  € 204,80 75 cm  (€ 114,21)  € 138,20 75 cm  (€ 120,33)  € 145,60 75 cm  (€ 295,70)  € 357,80 M11510MTR  +CODEframe M14220MTR+CODEframe+CODEkleur M11410MTR  +CODEframe M13060MTR+CODEframe+CODEkleur 100 cm  (€ 160,58)  € 194,30 100 cm  (€ 151,90)  € 183,80 100 cm  (€ 241,49)  € 292,20 100 cm  (€ 404,88)  € 489,90

Alle maatwerk mogelijk

LADEKAST VOOR GROTE VELLEN PAPIER

Opzetkasten en papierladekast 100b x 54h x 40d cm pp De opzetkasten zijn perfect passend op alle 100 X 75 X 40 cm kasten.

PAPIERLADEKAST MET 8 LADEN Afmeting: 100b x 75h x 60d cm.

KAST BASIC, OPZETKAST MET 1 PLANK M11200+CODEframe  (€ 123,88)  € 149,90

118

M E U B ILAIR

M13110+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 681,07)  € 824,10

KAST BASIC, OPZETKAST, MET 1 PLANK EN 2 DEURENM14040+CODEframe+CODEkleur    (€ 205,95)  € 249,20

M13110MTR+CODEframe+CODEkleur 100 cm  (€ 963,22)  € 1.165,50

Afmeting: 100b x 100h x 60d cm.

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Basic-kasten

kleur kastdeur

100b x 75h x 40d 100b x 100h x 40d

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

oranje

code 03

code 09

geel

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

code WT

W4000 

W2000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

W3000  (€ 6,12) € 7,40

(€ 4,38) 

€ 5,30

grijs

code 06

code 12

beuk

cranberry code 13

code BK

wit

W1000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

code 11

lichtroze verkrijgbaar in 3 houtsoorten

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

code 08

groen

gemonteerd geleverd

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

lichte esdoorn code ES

Ook leverbaar met SCHUIFDEUREN

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 2 DEUREN

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN EN 1 DEUR RECHTS

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN EN 1 DEUR LINKS

Verstelbare planken.

Verstelbare planken.

Verstelbare planken.

M14010+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 297,77)  € 360,30 M14010MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 382,23)  € 462,50

M14020+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 212,07)  € 256,60 M14020MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 272,98)  € 330,30

M14030+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 212,07)  € 256,60 M14030MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 272,98)  € 330,30

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 4 LADEN LINKS

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 4 LADEN RECHTS

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN

M11050+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 358,93)  € 434,30 M11050MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 493,47)  € 597,10 (€ exclusief)  € inclusief

M11051+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 358,93)  € 434,30 M11051MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 493,47)  € 597,10 

M11000+CODEframe  

  € 185,10 M11000MTR+CODEframe    100 cm  (€ 210,00)  € 254,10 

75 cm  (€ 152,98) 

MEUB ILAIR

119


K A STEN Basic-kasten

kleur kastdeur

100b x 75h x 40d 100b x 100h x 40d

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

oranje

code 03

code 09

geel

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

code WT

KAST BASIC, MET LADEN, 40D M13020+CODEframe+CODEkleur  € 459,00 M13020MTR +CODEframe+CODEkleur  100h x 40d cm  (€ 519,83)  € 629,00

 75h x 40d cm  (€ 379,34) 

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

W1000  Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

W4000  

  (€ 4,38) 

€ 5,30

W2000  Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

W3000  

  (€ 6,12) 

€ 7,40

code 11

grijs

lichtroze code 06

code 12

beuk

cranberry code 13

code BK

wit

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

code 08

groen

Gemonteerd geleverd

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

lichte esdoorn code ES

KAST BASIC, MET LADEN, 60D

KAST BASIC, MET 1 DEUR EN 4 LADEN LINKS

KAST BASIC, MET 1 DEUR EN 4 LADEN RECHTS

M13120+CODEframe+CODEkleur  € 478,70 M13120MTR +CODEframe+CODEkleur  100h x 60d cm  (€ 543,88)  € 658,10

M14050+CODEframe+CODEkleur  75 cm  (€ 379,34)  € 459,00 M14050MTR +CODEframe+CODEkleur  100 cm  (€ 519,83)  € 629,00

M14051+CODEframe+CODEkleur   75 cm  (€ 379,34)  € 459,00 M14051MTR +CODEframe+CODEkleur 100 cm  (€ 519,83)  € 629,00

 75h x 60d cm  (€ 395,62) 

Combineer naar hartelust... voor elke klas een perfecte oplossing! Mooie, afgeronde handgrepen.

Vingerlicht bewegen van de laden.

Scharnieren van topkwaliteit!

Code M14010.BK.04

120

M E U B ILAIR

Code M123004.BK

Code M29332.BK.BK (€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Basic-kasten

kleur kastdeur

100b x 75h x 40d 100b x 100h x 40d

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

code 08

groen

oranje

code 03

code 09

geel

Gemonteerd geleverd

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

beuk

lichte esdoorn code ES

code 11

grijs

lichtroze

verkrijgbaar in 3 houtsoorten code BK

wit

code 04

code 06

code 12

beuk

cranberry code 13

code BK

wit

code WT

lichte esdoorn code ES

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

OPGELET! Combineer deze kasten met de ondiepe N-kisten (zie p. 822). Kisten zijn apart bij te bestellen! Dit biedt u de mogelijkheid om naar hartelust te combineren!

W1000  Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

Op zoek naar dit type kast met kisten op glijders? Zie pagina 131.

W2000  Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

Kisten niet inbegrepen

De combinatie legplank - opbergkist is erg geschikt voor kleine kinderen en biedt oneindig veel mogelijkheden.

Kisten niet inbegrepen

KAST BASIC, MET 3 PLANKEN, KISTEN NIET INBEGREPEN

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN, KISTEN NIET INBEGREPEN

KAST BASIC, MET 6 PLANKEN, KISTEN NIET INBEGREPEN

M11201+CODEframe  

M11301+CODEframe  

  € 207,40 M11201MTR+CODEframe    100 cm  (€ 222,56)  € 269,30 75 cm  (€ 171,40) 

  € 229,50 M11301MTR+CODEframe    100 cm  (€ 306,61)  € 371,00 75 cm  (€ 189,67) 

M11101+CODEframe  

  € 282,50 M11101MTR+CODEframe    100 cm  (€ 371,65)  € 449,70 

75 cm  (€ 233,47) 

Zie p. 130.

KAST BASIC, 30-VAKKENKAST

KARTONNEN OPBERGDOZEN

Een opbergplek voor elk kind. Ideaal in combinatie met de kartonnen opbergdozen, zie artikel XN363033 (F). Afmeting: 100b x 100h x 40d

Speciaal bestemd voor berging in de aanbouwmeubels en de vakkenmeubels. Geleverd als bouwpakket. Afmeting: 35b x 7,8h x 25d cm. Samenstelling: Assortiment van 4 kleuren.

XN372435+CODEframe   (€ 380,17)  € 460,00 (€ exclusief)  € inclusief

XN363033  

Set van 12  (€ 28,93) 

€ 35,00

MEUB ILAIR

121


K A STEN Basic-kasten

kleur kastdeur

100b x 75h x 40d 100b x 100h x 40d

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

code 08

groen

code 09

geel

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

wit

code WT

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 2 ROLKISTEN Verstelbare plank en kisten massief beuken. Afmeting: Rolkisten: 46,5b x 20h x 35d cm.

  (€ 4,38) 

€ 5,30

W3000  

  (€ 6,12) 

€ 7,40

grijs

code 06

code 12

beuk

cranberry

code BK

W4000  

code 11

lichtroze

verkrijgbaar in 3 houtsoorten

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

oranje

code 03

Gemonteerd geleverd

pGemaakt p van hoogwaardig FSC-hout. pOp p bestelling.

code 13

lichte esdoorn code ES

KAST BASIC, MET 2 DEUREN EN 2 ROLKISTEN Afmeting: Rolkisten: 46,5b x 20h x 35d cm.

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN, 6 KISTEN EN 2 ROLKISTEN Verstelbare plank. Kisten in massief beuken. Afmeting: Kisten: 31b x 16h x 35d cm. Rolkisten: 46,5b x 20h x 35d cm.

M11100+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 250,83)  € 303,50 M11100MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 312,89)  € 378,60

M14110+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 334,46)  € 404,70 M14110MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 417,44)  € 505,10

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN, 6 VENSTERKISTEN EN 2 ROLKISTEN

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN, 8 KISTEN EN 2 ROLKISTEN

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN, 8 VENSTERKISTEN EN 2 ROLKISTEN

Verstelbare plank. Kisten in massief beuken. Afmeting: Vensterkisten: 31b x 19h x 35d cm. Rolkisten: 46,5b x 20h x 35d cm.

Verstelbare plank. Kisten in massief beuken. Afmeting: Kisten: 23b x 16h x 35d cm. Rolkisten: 46,5b x 20h x 35d cm.

Verstelbare plank. Kisten in massief beuken. Afmeting: Vensterkisten: 23b x 19h x 35d cm. Rolkisten: 46,5b x 20h x 35d cm.

M11017+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 497,60)  € 602,10 M11017MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 690,91)  € 836,00

M11018+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 499,59)  € 604,50 M11018MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 690,66)  € 835,70

M11019+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 532,23)  € 644,00 M11019MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 745,54)  € 902,10

122

M E U B ILAIR

M11016+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 462,89)  € 560,10 M11016MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 638,26)  € 772,30 

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Basic-­ ruimtedelingskasten

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

150b x 75h x 40d 150b x 100hx 40d

code 07

code 02

code 08

groen

oranje

code 03

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code 04

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

code WT

  (€ 4,38) 

€ 5,30

W3000  

  (€ 6,12) 

€ 7,40

grijs

code 06

code 12

beuk

cranberry code 13

code BK

wit

W4000  

code 11

lichtroze

verkrijgbaar in 3 houtsoorten

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

code 09

geel

Gemonteerd geleverd

Voor veiligheid en stabiliteit worden de ruimtedelingskasten enkel op sokkel geleverd.

kleur kastdeur

lichte esdoorn code ES

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST MET RUG

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST, ZONDER RUG

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST MET 2 DEUREN, ZONDER RUG

M12030+CODEframe  

M12020+CODEframe  

M12041+CODEframe+CODEkleur    € 320,80 M12030MTR+CODEframe    100 cm  (€ 363,22)  € 439,50 75 cm  (€ 265,12) 

  € 320,80 M12020MTR+CODEframe    100 cm  (€ 359,09)  € 434,50 75 cm  (€ 265,12) 

Achter elke deur 2 legplanken.

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST MET 2 KLEINE DEUREN, MET RUG

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST MET 2 GROTE DEUREN, MET RUG

M12040+CODEframe+CODEkleur  

M12050+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 367,11)  € 444,20 M12050MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 503,97)  € 609,80

  € 402,20 M12040MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 455,70)  € 551,40 

75 cm  (€ 332,40) 

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST MET 15 KISTEN, MET RUG

  € 483,60 M12041MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 548,10)  € 663,20 75 cm  (€ 399,67) 

KAST BASIC, RUIMTEDELINGSKAST MET 15 KISTEN, ZONDER RUG Met 9 vakken. Kisten in massief beuken. Afmeting: Kisten: 31b x 16h x 35d cm en 23b x 16h x 35d cm.

M12025+CODEframe+CODEkleur  

  € 927,80 M12025MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 1.050,00)  € 1.270,50 

75 cm  (€ 766,78) 

pZonder p rug pKisten p toegankelijk langs twee zijden

Met 9 vakken. Kisten in massief beuken. Afmeting: Kisten: 31b x 16h x 35d cm en 23b x 16h x 35d cm.

M12035+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 766,78)  € 927,80 M12035MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 1.050,00)  € 1.270,50 (€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

123


K A STEN Basic-kasten

kleur kastdeur

100b x 75h x 40d 100b x 100h x 40d

blauw

appelgroen

rood

lichtgeel

code 01

code 07

code 02

code 08

groen geel

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code 10

lichtblauw

turkoois

code 05

wit

code WT

W1000  Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

code 11

grijs

lichtroze code 06

code 12

beuk

cranberry

code BK

pOp p bestelling.

code 09

code 04

verkrijgbaar in 3 houtsoorten

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

oranje

code 03

Gemonteerd geleverd.

pGemaakt p van hoogwaardig FSC-hout.

code 13

lichte esdoorn code ES

W2000  Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 9 KISTEN

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 9 VENSTERKISTEN

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 12 KISTEN

Verstelbare planken. Kisten in massief beuken of esdoorn. Afmeting: Kisten: 31b x 16h x 35d cm.

Verstelbare planken. Vensterkisten in massief beuken of esdoorn. Afmeting: Vensterkisten: 31b x 19h x 35d cm.

Verstelbare planken. Kisten in massief beuken of esdoorn. Afmeting: Kisten: 23b x 16h x 35d cm.

M11009+CODEframe+CODEkleur  75 cm  (€ 470,99)  € 569,90 M11009MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 646,94)  € 782,80

M11010+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 520,00)  € 629,20 M11010MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 711,82)  € 861,30

M11012+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 526,12)  € 636,60 M11012MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 720,00)  € 871,20

KAST BASIC, MET 2 PLANKEN EN 12 VENSTERKISTEN

KAST BASIC, MET 5 PLANKEN EN 24 KISTEN

KAST BASIC, MET 5 PLANKEN EN 18 KISTEN

Verstelbare planken. Vensterkisten in massief beuken of esdoorn. Afmeting: Vensterkisten: 23b x 19h x 35d cm.

Verstelbare planken. Kisten in massief beuken of esdoorn. Afmeting: Kisten: 23b x 7h x 35d cm.

Verstelbare planken. Kisten in massief beuken of esdoorn. Afmeting: Kisten: 31b x 7h x 35d cm.

M11011+CODEframe+CODEkleur  

M11014+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 705,62)  € 853,80 M11014MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 1.084,38)  € 1.312,10

M11013+CODEframe+CODEkleur    75 cm  (€ 607,69)  € 735,30 M11013MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 863,47)  € 1.044,80

  € 693,40 M11011MTR+CODEframe+CODEkleur    100 cm  (€ 776,78)  € 939,90 

124

75 cm  (€ 573,06) 

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

Een mooie klas maakt je blij!

OPZETKIST MET HANDGREPEN Brede materiaalkist die perfect past bovenop een lage BASIC-kast. Met twee handgrepen om gemakkelijk te verplaatsen. Voorzien van antislip onderaan. Afmeting: L/b/h: 95,5 x 40 x 22 cm.

CL5649+CODEkleur (€ 85,95)  € 104,00 Code M11510.BK.BK

Code M11014.BK.02

Code M27331.BK.BK

Materiaalkisten MATERIAALKIST SMAL Afmeting: 23b x 19h x 35d cm.

M15210+CODEkleur  (€ 32,15)   € 38,90

MATERIAALKIST BREED Afmeting: 31b x 19h x 35d cm.

M15110+CODEkleur  (€ 40,74)   € 49,30

MATERIAALKIST MET VENSTER Afmeting: 31b x 19h x 35d cm.

M15510+CODEkleur  (€ 45,04)   € 54,50

kleur kisten blauw

rood

groen

geel

code 02

code 03

lichtroze

appelgroen

lichtgeel code 08

code 09

code 10

grijs

cranberry code 13

code BK

beuk

lichte ­ esdoorn

code 06

turkoois code 11

code 07

code 12

(€ exclusief)  € inclusief

code 04

lichtblauw

code 01

oranje

code 05

wit

code ES

MEUB ILAIR

125


K A STEN Gemonteerd geleverd

kleur kastdeur blauw

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn

wit

groen

geel

code 03

lichtroze

appelgroen

lichtgeel code 08

code 09

code 10

grijs

cranberry code 13

code BK

beuk

lichte ­ esdoorn

turkoois code 11

code 07

code 12

code 04

lichtblauw

code 02

code 06

code WT

code ES

rood

code 01

oranje

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

code 05

wit

code ES

W4000 

(€ 4,38) 

€ 5,30

Basic-kasten 51b x 123h x 40d W3000  (€ 6,12) € 7,40

KAST BASIC, SMAL, MET 4 PLANKEN

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN EN 1 DEUR

Verstelbare planken. Afmeting: 51b x 123h x 40d cm.

Verstelbare plank. Afmeting: 51b x 123h x 40d cm.

M123050+CODEframe    (€ 205,95)  € 249,20M123060+CODEframe+CODEkleur  (€ 226,36)  € 273,90Steeds geleverd met sokkel (geen wielen of designpootjes wegens veiligheidsoverwegingen) en verstelbare legplanken.

Basic-kasten 100b x 123h x 40d

KAST BASIC, BREED, MET 4 PLANKEN

KAST BASIC, MET PLANKEN EN 1 DEUR

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN EN 2 DEUREN BOVENAAN

Afmeting: 100b x 123h x 40d cm.

Afmeting: 100b x 123h x 40d cm.

Afmeting: 100b x 123h x 40d cm.

M123004+CODEframe    M123007+CODEframe+CODEkleur  (€ 250,83)  € 303,50 (€ 311,98)  € 377,50M123005+CODEframe+CODEkleur  (€ 338,51)  € 409,60

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN EN 9 KISTEN

126

KAST BASIC, MET 4 PLANKEN EN 2 DEUREN ONDERAAN

KAST BASIC, MET 4 LADEN

KAST BASIC, MET DEUR EN 4 LADEN

Afmeting: 100b x 123h x 40d cm.

Afmeting: 100b x 123h x 40d cm.

Afmeting: 100b x 123h x 40d cm.

Verstelbare planken. Kisten in massief beuken. Afmeting: 100b x 123h x 40d cm. Kisten: 31b x 16h x 35d cm.

M123006+CODEframe+CODEkleur   (€ 358,93)  € 434,30

M123003+CODEframe+CODEkleur   (€ 487,36)  € 589,70M123001+CODEframe+CODEkleur   (€ 487,36)  € 589,70

M123008+CODEframe+CODEkleur  (€ 581,16)  € 703,20

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Gemonteerd geleverd verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

kleur kastdeur blauw

wit

geel

lichtroze

appelgroen

lichtgeel code 08

code 09

code 10

grijs

cranberry code 13

code BK

beuk

lichte ­ esdoorn

code 11

code 07

code 12

code 04

lichtblauw

code 03

turkoois

Basic-kasten

groen

code 02

code 06

code WT

rood

code 01

oranje

code 05

wit

code ES

W4000 

51b x 181h x 40d

(€ 4,38) 

€ 5,30

W3000  (€ 6,12) € 7,40 Steeds geleverd met sokkel (geen wielen of designpootjes wegens veiligheidsoverwegingen) en verstelbare legplanken.

KAST BASIC, HOGE KAST MET 4 PLANKEN

KAST BASIC, HOGE KAST MET 3 PLANKEN EN 1 DEUR

KAST BASIC, HOGE KAST MET 3 PLANKEN EN 4 LADEN

Afmeting: 51b x 181h x 40d cm.

Afmeting: 51b x 181h x 40d cm.

Afmeting: 51b x 181h x 40d cm.

M29304+CODEframe+CODEkleur  (€ 350,74)  € 424,40

M29341+CODEframe+CODEkleur  (€ 444,55)  € 537,90

M29313+CODEframe 

(€ 263,06) 

€ 318,30Basic-kasten 100b x 181h x 40d

KAST BASIC, HOGE KAST MET 6 PLANKEN

Ook leverbaar met SCHUIFDEUREN

Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

M29303+CODEframe  (€ 390,50)  € 472,50

KAST BASIC, HOGE KAST MET 5 PLANKEN EN 2 DEUREN, MET SLOT, 40D Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

M14308+CODEframe+CODEkleur    (€ 485,95)  € 588,00

EXTRA LEGPLANK

KAST BASIC, HOGE KAST MET 5 PLANKEN EN 2 DEUREN, MET SLOT, 60DAfmeting: 100b x 181h x 60d cm.

Afmeting: 100b x 60d cm.

M14300+CODEframe+CODEkleur    (€ 487,36)  € 589,70(€ exclusief)  € inclusief

Afmeting: 100b x 40d cm.

ML40B+CODEkleur  (€ 20,83) 

ML60B+CODEkleur  (€ 27,77) 

  € 25,20   € 33,60

MEUB ILAIR

127


K A STEN Gemonteerd geleverd

kleur kastdeur blauw

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

groen

geel

code 03

lichtroze

appelgroen

lichtgeel code 08

code 09

code 10

grijs

cranberry code 13

code BK

beuk

lichte ­ esdoorn

turkoois code 11

code 07

code 12

code 04

lichtblauw

code 02

code 06

code WT

rood

code 01

oranje

code 05

wit

code ES

Steeds geleverd met sokkel (geen wielen of designpootjes wegens veiligheidsoverwegingen) en verstelbare legplanken.

Basic-kasten

Verstelbare planken. Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

W4000 

(€ 4,38) 

€ 5,30

W3000  (€ 6,12) € 7,40

100b x 181h x 40d

KAST BASIC, HOGE KAST MET PLANKEN EN 2 DEUREN

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

KAST BASIC, HOGE KAST MET 2 PLEXIGLAZEN DEUREN EN 2 DEUREN

KAST BASIC, HOGE KAST MET 4 DEUREN

Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

M29332+CODEframe+CODEkleur    (€ 493,47)  € 597,10

M29322+CODEframe+CODEkleur    (€ 609,75)  € 737,80

M29312+CODEframe+CODEkleur    (€ 619,92)  € 750,10

KAST BASIC, HOGE KAST MET PLANKEN, 1 DEUR EN 4 LADEN

KAST BASIC, HOGE KAST MET 2 PLEXIGLAZEN DEUREN, 1 DEUR EN 4 LADEN

KAST BASIC, HOGE KAST MET 3 DEUREN EN 4 LADEN

Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

M27321+CODEframe+CODEkleur    (€ 738,18)  € 893,20

M27311+CODEframe+CODEkleur    (€ 754,55)  € 913,00

Verstelbare planken. Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

M27331+CODEframe+CODEkleur    (€ 619,92)  € 750,10

128

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Gemonteerd geleverd

kleur kastdeur blauw

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

groen

geel

code 03

lichtroze

appelgroen

lichtgeel code 08

code 09

code 10

grijs

cranberry code 13

code BK

beuk

lichte ­ esdoorn

turkoois code 11

code 07

code 12

code 04

lichtblauw

code 02

code 06

code WT

rood

code 01

oranje

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

code 05

wit

code ES

Steeds geleverd met sokkel (geen wielen of designpootjes wegens veiligheidsoverwegingen).

Basic-kasten

W4000 

(€ 4,38) 

€ 5,30

W3000  (€ 6,12) € 7,40

KAST BASIC, HOGE KAST MET PLANKEN EN 2 DEUREN, MET SLOT

KAST BASIC, HOGE KAST MET 5 PLANKEN, 2 DEUREN EN 3 LADEN, MET SLOT

Afmeting: 100b x 181h x 60d cm.

Afmeting: 100b x 181h x 60d cm.

M14301+CODEframe+CODEkleur  (€ 495,45)  € 599,50KAST BASIC, HOGE KAST MET 5 DEUREN, MET SLOT

KAST BASIC, HOGE KAST MET 10 DEUREN, MET SLOT

Afsluitbare deuren. Afmeting: 51b x 181h x 40d cm.

Afsluitbare deuren. Afmeting: 100b x 181h x 40d cm.

M14306+CODEframe+CODEkleur  M29384+CODEframe+CODEkleur    M29380+CODEframe+CODEkleur  (€ 607,69)  € 735,30 (€ 354,79)  € 429,30 (€ 597,52)  € 723,00

Metalen lockerkasten en postbuskasten zie pagina 148.

KAST BASIC, POSTBUSKAST MET 5 DEUREN Ieder deurtje heeft een eigen sleuteltje. Afmeting: 51b x 181h x 40d cm. Andere afmetingen of minder hoge postvakjes op aanvraag.

JA9194+CODE frame+CODE kleur  (€ 338,84)  € 410,00 (€ exclusief)  € inclusief

KAST BASIC, POSTBUSKAST, 10 DEUREN Afmeting: 100b x 181h x 40d cm. Andere afmetingen of minder hoge postbussen op aanvraag.

HY9193+CODE frame+CODEkleur  (€ 495,04)  € 599,00

KAST BASIC, HOGE VOORRAADKAST MET 13 GEKLEURDE KISTEN Afmeting: Gesloten kast: 122b x 163h x 57d cm.

M1900199+CODEframe  

(€ 1.044,13) 

  € 1.263,40

MEUB ILAIR

129


OPB ERGKIS TEN VOOR KA STEN

Welke opbergkist past in welke kast? Kleur kist

Onderverdelingen voor deze kisten zie www.baert.com

1 (Blauw)

2 (Rood)

3 (Groen)

4 (Geel)

5 (Lichtblauw)

6 (Oranje)

7 (Transparant)

8 (Appelgroen)

9 (Lichtgeel)

10 (Fuchsia)

STEVIGE OPBERGKISTEN VOOR DIEPE KASTEN

STEVIGE OPBERGKISTEN VOOR ONDIEPE KASTEN

Deze opbergkisten van het kwaliteitsmerk Gratnells met diepte 42,7 cm zijn geschikt voor DIEPE kasten van 46 cm: diepe keuze­ kasten, Art kasten en Flexeo kasten.

Deze opbergkisten van het kwaliteitsmerk Gratnells met diepte 38 cm zijn geschikt voor ONDIEPE kasten van 40 cm: ondiepe keuzekasten en Basic kasten. Geleverd zonder deksel.

Opbergkist 7 cm hoog

OPBERGKIST 7 CM HOOG, 42,7 CM DIEP Afmeting: 31,7b x 7h x 42,7d cm.

XGF1+CODEkleur  

  (€ 6,20)  € 7,50

OPBERGKIST 7 CM HOOG, 38 CM DIEP Opbergkist 15 cm hoog

Afmeting: 31,7b x 7h x 38d cm.

XGN1+CODEkleur

  (€ 5,87) 

€ 7,10

OPBERGKIST 15 CM HOOG, 42,7 CM DIEP

OPBERGKIST 15 CM HOOG, 38 CM DIEP

Afmeting: 31,7b x 15h x 42,7d cm.

Afmeting: 31,7b x 15h x 38cm.

XGF2+CODEkleur  

  (€ 8,68)  € 10,50

XGN2+CODEkleur

  (€ 8,35) 

€ 10,10

OPBERGKIST 22 CM HOOG, 42,7 CM DIEP

OPBERGKIST 30 CM HOOG, 38 CM DIEP

Kleur: enkel transparant verkrijgbaar. Afmeting: 31,7b x 22h x 42,7d cm.

Hoog model (30 cm hoog). Kleur: enkel in transparant verkrijgbaar. Afmeting: 31,7b x 30h x 38d cm.

XGF4  

  (€ 10,33) 

€ 12,50

Opbergkist 22 cm hoog

XGN3

OPBERGKIST 30 CM HOOG, 42,7 CM DIEP Kleur: enkel in transparant verkrijgbaar. Afmeting: 31,7b x 30h x 42,7d cm.

XGF3  

  (€ 13,64) 

Transparant deksel Geschikt voor ONdiepe laden.

Geschikt voor diepe laden. Per stuk  (€ 3,22) 

€ 3,90

Opbergkist 30 cm hoog

M E U B ILAIR

Per stuk  (€ 3,22) 

€ 3,90

Dit zachte deksel past op de hoge diepe kisten. Zo maak je van de kist een zitelement met opbergruimte! Kleur blauw.

Deze wieltjes klikken in de hoge X en N-kisten.

130

GH9743  

ZACHT ZITDEKSEL VOOR DIEPE KISTEN

WIELEN VOOR XGF3 OF XGN3 JE9196  

€ 16,10

TRANSPARANT DEKSEL VOOR ONDIEPE KISTEN

€ 16,50

TRANSPARANT DEKSEL VOOR DIEPE KISTEN XGDE  

  (€ 13,31) 

Set van 4 wielen  (€ 7,40) 

€ 8,95

GG9742  

Per stuk  (€ 16,49) 

€ 19,95

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Gemonteerd geleverd verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn

wit

code WT

code ES

* prijzen incl. glijders maar zonder opbergkisten.

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

DIEPE kasten van 46 cm combineer je met DIEPE kisten XGF1, XGF2, XGF3, XGF4. Deze kasten hebben dezelfde diepte als de ART kasten.

ONDIEPE kasten van 40 cm combineer je met ONDIEPE kisten XGN1, XGN2, XGN3. Deze kasten hebben dezelfde diepte als de BASIC kasten.

W1000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

KEUZE-kasten

W2000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

In elke kolom passen 10 laden van 7 cm, 5 laden van 15 cm of 1 lade van 30 cm gecombineerd met 3 x 15 cm. U bepaalt zelf welke laden u waar dan ook wil inschuiven. Daarom bieden we de ombouw afzonderlijk aan, dus zonder laden. DIEPTE 46 CM.

KEUZEKAST DIEP 1-KOLOM

KEUZEKAST DIEP 2-KOLOMS

KEUZEKAST DIEP 3-KOLOMS

KEUZEKAST DIEP 4-KOLOMS

Afmeting: 36b x 90h x 46d cm.

Afmeting: 70b x 90h x 46d cm.

Afmeting: 104b x 90h x 46d cm.

Afmeting: 138b x 90h x 46d cm.

K1111+CODEframe 

K1112+CODEframe   

K1113+CODEframe   

K1114+CODEframe    Zonder laden  (€ 456,45)  € 552,30

 Zonder kisten  (€ 214,88)  € 260,00

 Zonder laden  (€ 258,60) 

€ 312,90

 Zonder laden  (€ 338,43) 

€ 409,50

DIEPTE 40 CM.

KEUZEKAST ONDIEP 1-KOLOM

KEUZEKAST ONDIEP 2-KOLOM

KEUZEKAST ONDIEP 3-KOLOM

KEUZEKAST ONDIEP 4-KOLOM

Afmeting: 36b x 90h x 40d cm.

Afmeting: 70b x 90h x 40d cm.

Afmeting: 104b x 90h x 40d cm.

Afmeting: 138b x 90h x 40d cm.

N1111+CODEframe 

N1112+CODEframe  Zonder kisten  (€ 247,11)  € 299,00

N1113+CODEframe  Zonder kisten  (€ 329,75)  € 399,00

Zonder kisten  (€ 433,88) 

Zonder kisten   (€ 206,61) 

€ 250,00

(€ exclusief)  € inclusief

N1114+CODEframe 

€ 525,00

MEUB ILAIR

131


K A STEN

STAR-KASTEN met legplankjes.

Gemonteerd geleverd

Deze onmisbare vakkenkasten kunnen met of zonder kisten gebruikt worden. Ideaal voor jonge kinderen die gemakkelijk zelf de opbergkist in het vakje kunnen schuiven.

verkrijgbaar in 3 houtsoorten

pp Opgelet! Transparante opbergkisten zijn NIET inbegrepen in de prijs. pp Opgelet: Deze kasten zijn enkel te combineren met onderstaande transparante kisten en NIET met de Gratnell-kisten (zie vorige pagina’s).

Kisten niet inbegrepen

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

Kisten niet inbegrepen

KAST STAR, MET 4 KOLOMMEN, 8 LAGE EN 8 HOGE VAKKEN

KAST STAR, MET 4 KOLOMMEN, 24 VAKKEN

Ideaal voor lage en hoge kosten zie WKISTL en WKISTH. Afmeting: 120b x 90h x 40d cm.

Verdeeld over 4 kolommen. Laden zie WKISTL. Afmeting: 120b x 90h x 40d cm.

KB2047  

wit

code WT

  (€ 238,84) 

€ 289,00

KB6524  

  (€ 288,43) 

€ 349,00

KAST STAR, MET 5 KOLOMMEN, 30 VAKKEN Verdeeld over 5 kolommen. Geschikt voor allerlei spel- en constructiemateriaal. Laden zie WKISTL. Afmeting: 150b x 90h x 40d cm.

KB2065  

  (€ 304,96) 

€ 369,00

Kisten niet inbegrepen

Transparante opbergkisten voor STAR-kasten LAGE OPBERGKISTEN Afmeting: 26b x 11,5h x 35d cm.

WKISTL  Transparant

  (€ 4,88) 

€ 5,90

HOGE OPBERGKISTEN Afmeting: 26b x 21h x 35d cm.

WKISTH  Transparant

  (€ 6,49)  € 7,85

DEKSEL VOOR HOGE EN LAGE OPBERGKISTEN Transparant, plastic deksel voor de opbergkisten WKISTL en WKISTH.

KBEA  

132

M E U B ILAIR

  (€ 3,47) 

€ 4,20

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Gemonteerd geleverd

Standaard geleverd met rode handvaten, nu ook verkrijgbaar met:

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code WT

pDeze p kasten zijn even diep als de andere BASIC kasten. pCombineer p met ONDIEPE kisten XGN1, XGN2, XGN3. pKisten p niet inbegrepen.

W4000  

  (€ 4,38) 

€ 5,30

W3000  

  (€ 6,12) 

€ 7,40

Basic Modulo kasten 104b x 75h x 40d

MODULO KAST MET 1 KISTENRIJ LINKS

MODULO KAST MET 1 KISTENRIJ LINKS EN RECHTS

MODULO KAST MET 1 KISTENRIJ MIDDEN

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

FP9732  

  (€ 277,69) 

€ 336,00

FR9733  

  (€ 305,79) 

€ 370,00

FT9734  

  (€ 305,79) 

€ 370,00

MODULO KAST MET 1 DEUR MIDDEN

MODULO KAST MET DEUREN LINKS EN RECHTS

MODULO KAST MET DEUR RECHTS

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

FV9735  

  (€ 345,45) 

€ 418,00

MODULO KAST MET DEUR EN 2 KISTENRIJEN Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

GA9738  

  (€ 345,45) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 418,00

FX9736  

  (€ 373,55) 

€ 452,00

FY9737  

  (€ 317,36) 

€ 384,00

MODULO KAST MET 2 DEUREN EN 1 KISTENRIJ

MODULO KAST MET 2 DEUREN EN 1 KISTENRIJ RECHTS

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

Afmeting: 104b x 75h x 40d cm.

GC9739  

  (€ 385,95) 

€ 467,00

GE9740  

  (€ 357,85) 

€ 433,00

MEUB ILAIR

133


K A STEN Gemonteerd geleverd

kleur kastdeur blauw

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

ART-kasten

groen

geel

code 03

lichtroze

appelgroen

lichtgeel code 08

code 09

code 10

grijs

cranberry code 13

code BK

beuk

lichte ­ esdoorn

turkoois code 11

code 07

code 12

code 04

lichtblauw

code 02

code 06

code WT

rood

code 01

oranje

Standaard geleverd met sokkel, ook verkrijgbaar op wieltjes of op design pootjes

code 05

wit

code ES

ART-kasten zijn leverbaar in 1-, 2- of 3-kolommenversie. U bepaalt zelf uw kleurcombinatie met de opbergkisten XGF1, XGF2, XGF3 of XGF4! Daarom zijn ze NIET in de prijs van de ART-kasten inbegrepen. Zie p. 130.

W1000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

W2000 Set van 4  (€ 17,36)  € 21,00

KAST ART, 1 KOLOM, MET 2 PLANKEN

KAST ART, MET 2 PLANKEN

KAST ART, 2-KOLOMS, MET 16 GLIJDERS

Afmeting: 36b x 77h x 47,5d cm.

Afmeting: 70b x 77h x 47,5d cm.

Afmeting: 70b x 77h x 47,5d cm.

ZS8102+CODEframe  (€ 116,20)  € 140,60

ZS8206+CODEframe    (€ 185,21)  € 224,10

ZS8201+CODEframe    (€ 209,34)  € 253,30

KAST ART, 2-KOLOMS, ­2 ­SCHARNIERDEUREN

KAST ART, 2-KOLOMS, MET SCHARNIERDEUR

KAST ART, 2-KOLOMS, MET SCHUIFDEUR

2x 2 planken. Afmeting: 70b x 77h x 47,5d cm.

2 planken. Afmeting: 70b x 77h x 47,5d cm.

2 planken. Afmeting: 70b x 77h x 47,5d cm.

ZS82052+CODEframe+CODEkleur    (€ 267,11)  € 323,20

ZS8203+CODEframe+CODEkleur    (€ 279,42)  € 338,10

ZS8204+CODEframe+CODEkleur    (€ 221,90)  € 268,50

KAST ART, 3-KOLOMS, MET SCHUIFDEUR

KAST ART, 3-KOLOMS, OPZETKAST, 12 GLIJDERS

Afmeting: 104b x 77h x 47,5d cm.

Afmeting: 104b x 38h x 47,5d cm.

DS8304+CODEframe+CODEkleur    (€ 297,02)  € 359,40

ZX4301X99+CODEframe   (€ 194,21)  € 235,00

KAST ART, 3-KOLOMS, MET 2 SCHARNIERDEUREN, ZONDER WIELEN 2x 2 planken. Afmeting: 104b x 77h x 47,5d cm.

ZS8305+CODEframe+CODEkleur    (€ 330,50)  € 399,90

134

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Gemonteerd geleverd verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code WT

Combineer met diepe Gratnell kisten zie p. 130 (kisten niet inbegrepen).

Andere maat nodig? Contacteer ons: alle maatwerk mogelijk.

KAST MET DIEPE KISTEN EN ROLKISTEN Combineer met de XGF-kisten naar keuze! Onderaan passen perfect 2 XGF3 kisten op wielen. Afmeting: 70b x 46d x 75 h.

HP9188  Kisten niet inbegrepen  (€ 210,74)  € 255,00

PAPIERLADEKAST MET KISTEN

KAST MET DIEPE KISTEN EN ROLKISTEN Combineer met de XGF-kisten naar keuze! Onderaan passen perfect 3 XGF3 kisten op wielen. Afmeting: 104b x 46d x 75 h.

Mobiele papierladekast met 1 kolom kisten. Kies hiervoor de gewenste diepte uit de XGF-kisten. Afmeting: Vakgrootte 78 x 54 cm. 120b x 58d x 87h cm.

HN9187+CODEframe

GL9746+CODEframe

Kisten niet inbegrepen  (€ 268,60) 

€ 325,00

Kisten niet inbegrepen  (€ 321,49) 

€ 389,00

KAST MET DISPLAYKISTEN

MOBIEL KISTENEILAND

Dankzij de schuine positie van de kisten kunnen vooral jonge kinderen gemakkelijk aan het speelgoed. Combineer met diepe XGF2 kisten naar keuze. Afmeting: 110b x 46d x 90h.

In die mobiele eiland kan je ontzettend veel gerief opbergen. Combineer met diepe XGF-laden voor de 2 zijden onderin. Inclusief aan de 4 hoeken een rekje met houders voor pennen. Afmeting: 140b x 101d x 90h cm.

GN9748+CODEframe

GP9749+CODEframe

(€ exclusief)  € inclusief

Kisten niet inbegrepen  (€ 603,31) 

€ 730,00

Kisten niet inbegrepen  (€ 1.219,01) 

€ 1.475,00

MEUB ILAIR

135


K A STEN

Flexeo kasten

GEMONTEERD GELEVERD

Deze reeks kasten kan je combineren met alle diepe XGF kisten (zie pagina 822 kisten niet inbegrepen in de prijs). Omdat we je alle vrijheid van kleur­keuze van kisten willen geven, zijn de kisten NIET inbegrepen in de prijs. pp Alle FLEXEO kasten die voorzien zijn van deuren zijn voorzien van een slot.

beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code WT

144 cm hoog

pp Ze zijn beschikbaar in 2 verschillende maten: hoogte 144 cm of hoogte 190 cm.

verkrijgbaar in 3 houtsoorten

2 KOLOMMEN KISTEN/VAKKEN ZONDER DEUREN

2 KOLOMMEN KISTEN/VAKKEN MET DEUREN

Afmeting: 73b x 47,5d x 144h cm.

FN9731+CODEkleur

Afmeting: 73b x 47,5d x 144h cm. (€ 398,35) 

€ 482,00

FM9730+CODEkleur

(€ 412,40) 

€ 499,00

2 KOLOMMEN KISTEN RECHTS VAKKEN LINKS ZONDER DEUR

2 KOLOMMEN KISTEN RECHTS VAKKEN LINKS MET DEUR

Afmeting: 73b x 47,5d x 144h cm.

Afmeting: 73b x 47,5d x 144h cm.

FL9729+CODEkleur

136

M E U B ILAIR

(€ 387,60) 

€ 469,00

FK9728+CODEkleur

(€ 433,88) 

€ 525,00

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

GEMONTEERD GELEVERD

144 cm hoog

Combineer met diepe kisten zie p. 130.

3 KOLOMMEN KISTEN/VAKKEN ZONDER DEUREN

3 KOLOMMEN KISTEN MIDDEN MET DEUREN

Afmeting: 109b x 47,5d x 144h cm.

Afmeting: 109b x 47,5d x 144h cm.

HT9190+CODEkleur

(€ 478,51) 

€ 579,00

HV9191+CODEkleur

(€ 470,25) 

3 KOLOMMEN KISTEN BUITENKANT ZONDER DEUREN

3 KOLOMMEN KISTEN BUITENKANT MET DEUREN

Afmeting: 109b x 47,5d x 144h cm.

Afmeting: 109b x 47,5d x 144h cm.

GX9753+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

(€ 392,56) 

€ 475,00

HR9189+CODEkleur

(€ 425,62) 

€ 569,00

€ 515,00

MEUB ILAIR

137


190 cm

144 cm

190 cm

K A STEN

3 KOLOMMEN VAKJESKAST

3 KOLOMMEN PAPIERLADEKAST

Afmeting: 109b x 47,5d x 190h cm.

JC9195+CODEkleur

138

M E U B ILAIR

Afmeting: 109b x 47,5d x 190h cm. (€ 825,62) 

€ 999,00

HX9192+CODEkleur

(€ 698,35) 

€ 845,00

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

nieuw  

BOEKENKAST MAT LADE EN DISPLAYS Deze open bibliotheekkast biedt plaats voor massa’s boeken. De combinatie tussen 2 horizontale legplanken, een display legplank en een schuin vak biedt de mogelijkheid om boeken op verschillende manieren te presenteren. Extra troef is de lade onderin. De legplanken zijn verstevigd met metalen houders voor extra stevigheid van de planken. Kies je kleur frame, kies je kleur legplanken en creëer de boekenhoek of bibliotheek van je dromen. Afmeting: 100b x 181h x 30d cm.

PP1187+CODEframe+CODEkleur

(€ exclusief)  € inclusief

  (€ 785,12) 

Heeft u andere wensen? Onze kasten kunnen aangepast worden aan uw noden en eisen!

€ 950,00

MEUB ILAIR

139


A AN BO UWM EUBILA IR

AANBOUW PLUS Het uitgebreide assortiment Aanbouw Plus blijft beschikbaar. Uit een ruime reeks kasten, aanbouwlijsten en verbindingselementen kan u zelf een speel- of opbergwand samen stellen.

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code WT

Contacteer ons via info@baertedu.be en vraag een bezoek van uw vertegenwoordiger!

140

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


A AN B O U W ME U BI LA I R

Ideaal als speelhoekje of boekenhoek...

of als afscheiding van bijvoorbeeld de poppenhoek... (€ exclusief)  € inclusief

of als muurmeubel met computertafeltjes. MEUB ILAIR

141


A AN BO UWM EUBILA IR Met Aanbouw Plus combi­ neert u zelf verschillende elementen tot een wandof scheidingsmeubel: een element vervangen, een andere kroon, …

kleur kroonlijst

We maken graag een offerte voor uw versie.

blauw

frame verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

lichte esdoorn code ES

code BK

A

wit

code WT

B

code 01

code 04

geel

appelgroen

rood

lichtblauw

lichtgeel

groen

lichtroze

code 02

code 05

code 06

code 03

code 07

code 08

oranje

code 09

C

C.  HALFHOGE TORENKAST DRIEHOEKIG A.  TORENKAST DRIEHOEKIG A

B.  TORENKAST DRIEHOEKIG B

2/3 rug, 1 vaste en 3 losse legplanken. Afmeting: 54b x 188h x 40d cm.

1/3 rug, 1 vaste en 3 losse legplanken. Afmeting: 54b x 188h x 40d cm.

C22175+CODEkleur+CODEframe  (€ 275,54)  € 333,40

C22176+CODEkleur+CODEframe  (€ 251,65)  € 304,50

1/3 rug, 1 vaste en 1 losse plank. Afmeting: 54b x 130h x 40d cm.

C22177+CODEkleur+CODEframe  (€ 216,94)  € 262,50

Leuk aan dit meubilair is dat u klein kan beginnen en later uitbreiden of een opstelling wijzigen.

142

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


AANBOUW PLUS - WINKELCOMBINATIES Bouw een prachtige winkelhoek in je klasje! Het combinatiemeubel kan meteen ook dienst doen als bergruimte, poppenkast of scheidingselement met andere werk- of speelhoeken.

A AN B O U W ME U BI LA I R

“Wat een superleuke speelhoek!” “Ja, leuk, inderdaad. Maar kan ik de linkse kast vervangen door een kast met 2 deuren?” “Ja hoor!”

WINKEL 100

WINKEL 110

WINKEL 120

Totaalprijs van de getoonde combinatie (zonder toebehoren). Afmeting: L/b/h: 85 x 140 x 40 cm.

2 houten kisten zijn in de totaalprijs inbegrepen. Afmeting: L/b/d: 125 x 140 x 40 cm.

De getoonde kisten zijn in de totaalprijs inbegrepen. Afmeting: L/b/d: 188 x 188 x 40 cm.

RV2952  

AR2457  

AE1291  

  (€ 177,69) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 215,00

  (€ 320,66) 

€ 388,00

  (€ 659,50) 

€ 798,00

MEUB ILAIR

143


K A STEN

CUBE kastenreeks: modulair kastensysteem dat echt overal past! Stel zelf je ideale kast samen of stuur een schets naar onze inrichtingsdeskundigen. Wij tekenen uw kast vooraf uit in 3D.

verkrijgbaar in 3 houtsoorten lichte esdoorn

beuk

code BK

code ES

wit

Toch nog op zoek naar nét iets anders? Vraag het ons!

code WT

Modulair systeem en toch volledig gemonteerd geleverd! 1. Voeg verschillende elementen samen tot een kastenwand: wij zorgen voor een mooi geheel (2 torenkasten worden verwerkt in 1 kast) 2. Voeg deurtjes toe waar gewenst 3. Voeg een set lades op glijders toe waar gewenst 4. Voeg zitkubussen toe 5. Bepaal de kleur van het frame van je kast, van de deurtjes, de kisten, de zitkussens en de poefen. 6. Standaard geleverd met plint

GL

RD

BA

JA

KI

IR

LI

FR

GR

CL

Kleuren voor zitkubus en zitkussens

Zithoogte 34 cm.

BL

Past perfect in de CUBE hokjes!

ZITKUBUS EV6828+CODEkleur Per stuk  (€ 53,72)  € 65,00

144

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N Gemonteerd geleverd

CUBE ZITBANK

CUBE ZITBANK

CUBE ZITBANK

Afmeting: 70b x 46h x 40d cm.

Afmeting: 103b x 46h x 40d cm.

Afmeting: 140b x 46h x 40d cm.

JR9206+CODEkleur KF2267+CODEkleur

JT9207+CODEkleur   (€ 202,48)  € 245,00 KG2268+CODEkleur Zitkussen  (€ 61,98)  € 75,00

JV9208+CODEkleur KH2269+CODEkleur

CUBE ZITBANK MET LEUNING

CUBE ZITBANK MET LEUNING

CUBE ZITBANK MET LEUNING

Afmeting: 70b x 82h x 40d cm.

Afmeting: 103b x 82h x 40d cm.

Afmeting: 140b x 82h x 40d cm.

JY9210+CODEkleur    (€ 210,74)  € 255,00 KF2267+CODEkleur Zitkussen   (€ 45,45)  € 55,00 KJ2270+CODEkleur Rugkussen  (€ 45,45)  € 55,00

KC9212+CODEkleur    (€ 272,73)  € 330,00 KG2268+CODEkleur Zitkussen   (€ 61,98)  € 75,00 KK2271+CODEkleur Rugkussen  (€ 61,98)  € 75,00

KF9214+CODEkleur    (€ 363,64)  € 440,00 KH2269+CODEkleur Zitkussen   (€ 78,51)  € 95,00 KL2272+CODEkleur Rugkussen  (€ 78,51)  € 95,00

  (€ 144,63)  € 175,00 Zitkussen  (€ 45,45)  € 55,00

  (€ 243,80) 

€ 295,00 € 95,00

Zitkussen  (€ 78,51) 

CUBE KAST

CUBE KAST

CUBE KAST

CUBE KAST

Afmeting: 34b x 82h x 40d cm.

Afmeting: 34b x 118h x 40d cm.

Afmeting: 34b x 154h x 40d cm.

Afmeting: 34b x 190h x 40d cm.

JX9209+CODEkleur   (€ 144,63)  € 175,00

KA9211+CODEkleur   (€ 219,01)  € 265,00

KE9213+CODEkleur   (€ 268,60)  € 325,00

KG9215+CODEkleur   (€ 326,45)  € 395,00

OPTIE DEURTJE Bezorg ons een schets van jouw kast en duid aan waar jij deurtjes wil. We leveren ze dan gemonteerd.

KJ9217+CODEkleur

Per stuk  (€ 32,23) 

€ 39,00

OPTIE 4 GRATNELL LADES + GLIJDERS KH9216+CODEkleur 4 sets glijders + 4 XGN1 kisten  (€ 40,50)  € 49,00 (€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

145


K A STEN

RONDO KASTEN Met de kastenreeks RONDO lanceren we een modulair kastensysteem dat aangepast kan worden aan elke ruimte. De ronde kastelementen zijn standaard 58 cm diep en zijn toegankelijk langs 2 zijden. Ze zijn gescheiden door een kleurrijke verdeler zodat aan beide zijden boeken geplaatst kunnen worden. Ideaal voor een gezellig leeshoekje of een slangvormige kastenmuur. 8 RONDO kasten vormen een gesloten cirkel met binnendiameter 250 cm en buitendiameter 366 cm. Kan perfect gecombineerd worden met een ronde zitbank of ronde tafel.

GEMONTEERD GELEVERD

verkrijgbaar in 3 houtsoorten beuk

code BK

lichte esdoorn code ES

wit

code WT

Wij tekenen uw plan in 3D.

45 cm

m

5c

185 cm

150 cm

114 cm

cm 78 cm

m

18

58

42 cm

40 c

cm

45cm

0 10

ZITBANK RONDO RONDO KAST JL9202+CODEkleur NY9278+CODEkleur EG9708+CODEkleur EH9709+CODEkleur EJ9710+CODEkleur

146

M E U B ILAIR

€ 525,00 Kasthoogte 78 cm  (€ 557,85)  € 675,00 Kasthoogte 114 cm  (€ 723,14)  € 875,00 Kasthoogte 150 cm  (€ 888,43)  € 1.075,00 Kasthoogte 185 cm  (€ 1.053,72)  € 1.275,00 Kasthoogte 42 cm  (€ 433,88) 

Afgeronde houten bank met opbergruimte onderin. Kan losstaand geplaatst worden in een ruimte, gecombineerd worden met ronde tafels of toogtafels of in combinatie met de RONDO kasten. Rond zitkussen niet inbegrepen.

NT9275+CODEkleur Binnenkant 100 x 45 x 40 cm  (€ 395,87)  € 479,00 KM2273+CODEkleur Zitkussen voor binnenkant  (€ 103,31)  € 125,00 NV9276+CODEkleur Buitenkant 185 x 45 x 40 cm  (€ 495,04)  € 599,00 KN2274+CODEkleur Zitkussen voor buitenkant  (€ 144,63)  € 175,00 (€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

Eilandkasten

EILANDKAST HOOGTE 76 CM

EILANDKAST HOOGTE 90 CM

Deze kast met aan één zijde XGF-kisten (niet inbegrepen) komt net even hoog als het tafelblad, waardoor het een perfect verbindingsmeubel is. Afmeting: 36b x 80d x 76h cm.

Deze kast komt 14 cm boven het tafelblad uit waardoor het meer een ruimtelijke dan een visuele afscheiding vormt. XGF-kisten niet inbegrepen. Afmeting: 36b x 80d x 90h cm.

GY9754+CODEkleur  (€ 392,56)  € 475,00

HA9755+CODEkleur  (€ 400,83)  € 485,00

(€ exclusief)  € inclusief

112 cm

90 cm

76 cm

Deze mobiele kasten zijn de ideale scheidingselementen tussen werkplaat­ sen. Ze bieden opbergmogelijkheid en creëren een aparte werkplek. Combineer met kleine vierkante tafels (op wielen) en creëer zo mobiele werkeilanden.

EILANDKAST HOOGTE 112 CM Eilandkast zonder kisten maar met een deurtje om alles netjes op te bergen. Afmeting: 36b x 80d x 112h cm.

GK9745+CODEkleur  (€ 409,09)  € 495,00

MEUB ILAIR

147


K A STEN

Metalen kasten

verkrijgbaar in 4 kleuren

Deze kasten worden gemonteerd geleverd (behalve HT9768) en zijn standaard verkrijgbaar in lichtgrijs, wit, antraciet en zwart. Op zoek naar een andere grootte of andere indeling? Raadpleeg onze kantoorcatalogus.

METALEN DRAAIDEURKAST

grijs

code GR

wit

zwart

code WT

code ZW

(€ 380,17) 

€ 460,00

(€ 442,15) 

€ 535,00

(€ 495,04) 

€ 599,00

(€ 577,69) 

€ 699,00

(€ 475,21) 

€ 575,00

(€ 574,38) 

€ 695,00

Afmeting: 120b x 45d x 73h cm. (€ 219,01) 

€ 265,00

(€ 260,33) 

€ 315,00

Afmeting: 92b x 42d x 195h cm.

HM9764+CODEkleur

code AN

METALEN ROLDEURKAST

Afmeting: 92b x 42d x 120h cm.

HN9765+CODEkleur

antraciet

JP9783+CODEkleur Afmeting: 120b x 45d x 105h cm.

JF9775+CODEkleur Afmeting: 120b x 45d x 120h cm.

HP9766+CODEkleur Afmeting: 120b x 45d x 195h cm.

HR9767+CODEkleur

METALEN SCHUIFDEURKAST Afmeting: 120b x 45d x 120h cm.

HV9769+CODEkleur Afmeting: 120b x 45d x 195h cm.

HT9768+CODEkleur

Op aanvraag zijn onze metalen kasten ook in andere kleuren verkrijgbaar (vanaf 5 stuks).

148

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


KA S T E N

E

A

D

B

C

METALEN MULTILADENKAST

verkrijgbaar in 4 kleuren

Deze lades zijn gemaakt voor A4 papier en komen in verschillende afmetingen. Ook de lades variëren van diepte waardoor je steeds een kast vindt die bij uw noden past. Afmeting: 28b x 42d x 32h cm.

A.  JC9773+CODEkleur  

5 laden  (€ 103,31) 

€ 125,00

9 laden  (€ 177,69) 

€ 215,00

10 laden  (€ 194,21) 

€ 235,00

15 laden  (€ 219,01) 

€ 265,00

30 laden  (€ 289,26) 

€ 350,00

antraciet code AN

wit

code WT

grijs

code GR

blauw

code BL

Afmeting: 28b x 42d x 86h cm.

B.  JA9772+CODEkleur  

H

G

Afmeting: 28b x 42d x 59h cm.

C.  JR9784+CODEkleur  Afmeting: 28b x 42d x 86h cm.

D.  JE9774+CODEkleur  Afmeting: 28b x 42d x 86h cm.

E.  HY9771+CODEkleur  

F

G.  METALEN BRIEVENBUSKAST Met 6 laden voor grote vellen papier tot A2 formaat en groter. Enkel in grijs, zwart, wit. Afmeting: 113b x 83d x 60h cm (=A1).

Brievenbuskast met sleuf voor het posten van boodschappen. Elk vakje heeft zijn eigen sleuteltje. Met houdertje voor naamkaartje. 15 lades. Enkel in grijs of wit met grijze of blauwe deurtjes. Afmeting: 40b x 50d x 180h cm.

JN9782+CODEkleur

JK9779+CODEkleur

F.  METALEN LADENKAST

(€ 797,52) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 965,00

(€ 709,92) 

€ 859,00

H.  METALEN PRESENTATIEKAST De schuine displays kunnen omhoog geklapt worden zodat er extra opberg­ ruimte vrijkomt. Enkel in grijs, zwart of wit. Afmeting: 100b x 42d x 100h cm.

HX9770+CODEkleur

(€ 495,04) 

€ 599,00

MEUB ILAIR

149


LO CK ERS

Kleurrijke lockerkasten in metaal of hout. Het frame van onze metalen locker­ kasten is lichtgrijs (RAL 7035), de Mini en Premium zijn leverbaar met grijze, rode en blauwe deurtjes. De superior reeks heeft 9 vrolijke kleuren! Onze houten lockerkasten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen (4 of 5 kasten hoog), verschillende kleuren en ook de breedte van de lockers bepaal je zelf.

METALEN LOCKERKAST MINI Ideaal om kleine spullen in op te bergen. Voorzien van slot. 20 vakken. Afmeting: 46b x 20d x 180h cm. Vakje = 22 x 20 cm.

JL9780+CODEkleur  

  (€ 657,85) 

€ 796,00

METALEN LOCKERKAST PREMIUM Deze premium lockers zijn beschikbaar met volledig gladde deur of met perforatie. Voorzien van een standaard slot. 10 kastjes. Afmeting: 60b x 50d x 180h cm. Vakbreedte 30 cm.

JG9776+CODEkleur

2 rijen breed  (€ 577,69) 

€ 699,00

3 rijen breed  (€ 709,92) 

€ 859,00

Afmeting: 90b x 50d x 180h cm.

JH9777+CODEkleur

2 rijen per set

METALEN LOCKERKAST SUPERIOR De superior lockers zijn hoger dan de premium. Met gladde deurtjes, geperforeerd of retro strepen. Als optie kan het standaard slot vervangen worden door een muntslot, elektrisch slot of draaislot. Afmeting: 59b x 50d x 195h cm. Vakbreedte 31,5 cm.

JM9781+CODEkleur

2 rijen breed  (€ 619,01) 

€ 749,00

nieuw  

HOUTEN LOCKERS Deze houten lockers stralen pure klasse uit. Deurtjes verkrijgbaar in 17 kleuren van standaard grijs tot glossy geel. Verkrijgbaar met digitaal slot of codeslot. Afmeting: 81 x 43 x 161 cm. Ook verkrijgbaar in hoogte 201 cm (5 lockers).

KP2275+CODEkleur

150

M E U B ILAIR

Rij met 4 lockers  (€ 329,75) 

€ 399,00

(€ exclusief)  € inclusief


K APS T O K K E N E N G AR DE R O B E M E U BE LS

Stijlvolle kapstokken voor elke ruimte B.

A A

Deze kapstokken zijn leverbaar in wit of zwart (behalve de kapstokkast) en betekenen voor elke ruimte een echte meerwaarde.

B

nieuw  

nieuw  

A.  KAPSTOK OP 1 VOET

B.  KAPSTOK OPEN FRAME

Stijlvolle kapstok op centrale voet met plaats aan beide zijden. Afmeting: 170 x 48 cm.

Moderne kapstok met grote capaciteit voor jassen. Afmeting: 80 x 40 x 176 cm.

VC1288+CODEkleur

VA1227+CODEkleur

  (€ 144,63) 

€ 175,00

  (€ 173,55) 

€ 210,00

60 x 60 x 190 cm  (€ 185,95) 

€ 225,00 € 245,00

D

E

F

D

nieuw   nieuw  

KAPSTOKKAST OPEN

MUURKAPSTOK C.  VE1229+CODEkleur D.  KR2276+CODEkleur (€ exclusief)  € inclusief

Strakke en mooie open kapstokkast. 5 haken 60 x 6 cm  (€ 61,98)  10 haken 120 x 6 cm  (€ 78,51) 

€ 75,00 € 95,00

E.  VF1230  Wit F. KT2277  Wit

120 x 60 x 190 cm  (€ 202,48) 

MEUB ILAIR

151


K A P S T O KKEN EN G A R DER OBE MEUB E L S B A

BR

GE

GR

OR

RD

Dit is garderobekast NT5518 voorzien van 5 mooie deurtjes!

A.  GARDEROBEKAST MARIPOSA Model voor 5 kinderen met voor ieder kind een schoenenvak, een jasvak met 2 haken en een open vak voor het opbergen van kleine spullen zoals muts en handschoenen. Met geïntegreerd zitbankje. Kenmerken: De kast kan voorzien worden van kleurrijke deuren, zie art. NV5519. Afmeting: L/b/h: 108 x 50 x 130 cm.

NT5518  

BL

  (€ 136,36) 

€ 165,00

B.  DEUR VOOR GARDEROBEKAST MARIPOSA Deuren als toebehoren bij Garderobekast Mariposa (NT5518). Afmeting: L/b: 19 x 65 cm. BL (Blauw), BR (Bruin), GE (Geel),GR (Groen), OR (Oranje), RD (Rood)

NV5519+CODEkleur  

Per stuk  (€ 14,46) 

€ 17,50

Gemonteerd GELEVERD

C

D

D.  GARDEROBE MEUBEL WOLKJE Met 5 kapstokjes en 5 vakjes bovenaan. Zitplaats voor 4 kindjes! Op vraag maken we het meubeltje 25 cm breder zodat er zitplaats is voor 5 kindjes OF behouden we de breedte met 4 kapstokjes en vakjes. Afmeting: 100b x 120h x 38d cm.

Stabiel en functioneel garderobemeubel met metalen frame en bovenaan 6 compartimenten en haakjes. Het zitbankje beschikt over een metalen rooster voor schoenen. Het geheel kan vrijstaand tegen de muur geplaatst worden. Afmeting: L/d/h: 135 x 42 x 130 cm 01 (Rood), 02 (Blauw), 03 (Groen), 04 (Geel), 05 (Oranje)

M20040NT Natuur

EA5658+CODEkleur  

C. GARDEROBE

152

M E U B ILAIR

  (€ 239,67) 

€ 290,00

  (€ 185,95)  € 225,00 (€ exclusief)  € inclusief


K APS T O K K E N E N G AR DE R O B E M E U BE LS B

A

A

B

A.  METALEN KAPSTOK 12 HAKEN

B.  METALEN BANKJE

Stevig metalen kapstok met 12 haken. Monteer op de gewenste hoogte. Schroeven inbegrepen. Afmeting: 1 m lang. BL (Blauw), GL (Geel), GR (Grijs), RD (Rood)

EE6816+CODEkleur

Bankje passend bij de kapstokken met 12 haken. Afmeting: 1 m lang. BL (Blauw), GL (Geel), GR (Grijs), RD (Rood)

Per stuk  (€ 73,55) 

€ 89,00

KG9793+CODEkleur

Per stuk  (€ 147,93) 

€ 179,00

C D

C.  GARDEROBE KAPSTOK WOLKJE

D.  KAPSTOK MET VAKKEN Afmeting: 100b x 17h x 19d cm.

Geel

Een kleurrijke kapstok met 6 vakjes en haken. Om tegen de muur te bevestigen. Beschikbaar in vijf vrolijke kleuren. Afmeting: L/d/h: 135 x 25 x 50 cm. 01 (Rood), 02 (Blauw), 03 (Groen), 04 (Geel), 05 (Oranje)

Oranje

CY5657+CODEkleur

CODE Kleur kapstok 01

Blauw

02

Rood

03

Groen

04 05

M20020NT Natuur

  (€ 136,36) 

€ 165,00

Gemonteerd GELEVERD

Per stuk  (€ 73,55)  € 89,00

E

Meer zitbankjes zie pagina 74.

E.  GARDEROBE BANKJE Eenvoudig bankje dat perfect past onder de bloemen-of beertjes kapstokken. Afmeting: L/d/h: 100 x 30 x 36,5 cm.

EG5662  

Per stuk  (€ 45,45) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 55,00

MEUB ILAIR

153


K A P S T O KKEN EN G A R DER OBE MEUB E L S

Kapstokken RONDO

A

Onze kapstokkenreeks RONDO biedt oneindig veel mogelijkheden. De meubels kunnen op maat gemaakt worden, de vakjes breder of smaller zodat ze perfect passen binnen de beschikbare ruimte. Ze zijn leverbaar in melamine (3 kleuren) of multiplex (steeds in beuk).

B WANDKAPSTOK RONDO Deze muurkapstok is uiterst veilig dankzij zijn afgeronde vorm. Afmeting: 30b x 20d x 40h cm.

A.  JF9197  A.  KV2279+CODEkleur B.  KJ9795  B.  KX2279+CODEkleur

€ 125,00 melamine - 2 vakken  (€ 61,98)  € 75,00 multiplex - 10 vakken  (€ 599,17)  € 725,00 melamine - 10 vakken  (€ 379,34)  € 459,00 multiplex - 2 vakken  (€ 103,31) 

C

B

C.  MOBIELE KAPSTOK RONDO Deze mobiele kapstoktrolley biedt plaats aan 20 jassen en tassen (10 aan elke zijde van het meubel). Afmeting: 120b x 50d x 127h cm.

LE9230+CODEkleur KY2280  

beuk

lichte esdoorn code ES

multiplex  (€ 1.900,00) 

€ 1.450,00 € 2.299,00

Gemonteerd GELEVERD

verkrijgbaar in 3 houtsoorten code BK

melamine  (€ 1.198,35) 

wit

Boekentaskasten

code WT

E D

Wenst u meer of minder vakken? Alle maatwerk mogelijk! Gemonteerd geleverd

D.  SCHOOLTASSENKAST MET 10 VAKKEN Afmeting: 130b x 98h x 40d cm. Vakken: 24b x 43h x 37d cm.

M20070NT+CODEkleur

  (€ 326,45) 

€ 395,00

E.  SCHOOLTASSENKAST MET 12 VAKKEN Afmeting: 105b x 144h x 40d cm. Vakken: 24b x 43h x 37d cm.

M20060NT+CODEkleur

154

M E U B ILAIR

  (€ 376,03) 

€ 455,00

(€ exclusief)  € inclusief


MO B I E L E T R OLLE YS

Mobiele trolley’s Deze mobiele trolley’s zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en kunnen dus tegen een stootje. De robuuste wielen zijn voorzien van een rem zodat de trolley vastgezet kan worden.

TASSEN TROLLEY ENKEL Tassentrolley met opbergruimte aan één zijde. Biedt ruimte voor 30 tassen. Ontwikkeld voor dagelijks gebruik en vervaardigd uit stevige materialen. Kenmerken: Verrijdbaar. Afmeting: 130b x 106h x 40d cm.

FN605  

  (€ 367,77) 

€ 445,00

TASSEN TROLLEY DUBBEL

MOBIELE VESTIARE

Dubbelzijdige tassentrolley met ruimte voor 60 tassen. Ontwikkeld voor dagelijks gebruik en vervaardigd uit stevige materialen. Kenmerken: Verrijdbaar. Afmeting: 130b x 116h x 65d cm.

Vestiairemeubel met aan beide zijden 12 kapstokken. Legplank onderaan voor het plaatsen van tassen. Kenmerken: Verrijdbaar. Vervaardigd uit stevige materialen. Afmeting: 130b x 114h x 74d cm.

FN604  

FN602  

  (€ 433,88) 

€ 525,00

TASSEN TROLLEY IN METAAL Dubbelzijdige tassentrolley met ruimte voor 60 tassen. Robuuste metalen constructie. Afmeting: 100b x 111h x 61d cm.

MOBIELE VESTIARE IN METAAL

KM9798  

KN9799  

(€ exclusief)  € inclusief

  (€ 342,98) 

€ 415,00

  (€ 433,88) 

€ 525,00

Robuuste, dubbelzijdige mobiele vestiaire in stevig metaal. Afmeting: 120b x 111h x 60d cm.   (€ 342,98) 

€ 415,00

MEUB ILAIR

155


B O E K ENHOEK Boekenkasten zonder wielen

A.  BOEKENKAST, GEEL Mooie boekenpresentatie met opbergruimte onderaan. Kenmerken: Ruimtebesparend. Neemt slechts 30 cm diepte in beslag. Afmeting: 120b x 90h x 30d cm.

Slechts 30 cm breed en dus ideaal voor beperkte ruimte of smalle doorgang!

A

M328  (€ 173,55) € 210,00

B

B.  BOEKENSTAND ROOD KLEIN

58 cm

90 cm

90 c

m

30

cm

30

120 cm

C

cm

D

Display boekenrekje op kindermaat. Kenmerken: Houten ontwerp met gekleurde zijden. Afmeting: 90b x 58h x 30d cm.

W2405  (€ 185,95) € 225,00

C.  BOEKENSTAND ROOD GROOT Wandkastje met boekendisplay en opbergvakken. Kenmerken: Vervaardigd in hout, met rood gekleurde zijwanden. Afmeting: 120b x 90h x 30d cm.

W2305  (€ 227,27) € 275,00

D.  BOEKENREK, AANBOUW PLUS 90 cm

30

Aanbouwbaar bij het overige H & B aanbouw­meubilair, maar ook zelfstandig inzetbaar. Afmeting: Totale lengte: 84 cm. Hoogte instelbaar.

COM290+CODEkleur  (€ 65,29)  € 79,00

120 cm

cm

Mobiele boekenstand Boekenstand om bovenop een kast of tafel te plaatsen. pp Houten ontwerp met transparante plastic zijden.

G F E

E.  BOEKENSTAND MET 1 VAK

F.  BOEKENSTAND MET 2 VAKKEN

G.  BOEKENSTAND MET 3 VAKKEN

Afmeting: 40b x 40h x 40d cm.

Afmeting: 80b x 40h x 40d cm.

Afmeting: 120b x 40h x 40d cm.

WBD1  

156

M E U B ILAIR

  (€ 45,45) 

€ 55,00

WBD2  

  (€ 78,51) 

€ 95,00

WBD3  

  (€ 103,31) 

€ 125,00

(€ exclusief)  € inclusief


B O E K E N HOE K B

A

C

B.  BOEKENKAST KIKKER

C.  BOEKENTROLLEY KLEIN

Deze rijdende krokodil bestaat uit drie aaneengeschakelde rolkisten. Bevat 6 boekenvakken (3 aan elke zijde van de rug van de krokodil). Afmeting: L/b/h: 96 x 44 x 61 cm.

Dubbelzijdige openplooiende presentatiekast voor boeken met opbergruimten. De kast bestaat uit 2 helften die open gaan. Zo komt er een grote binnen- opbergruimte ter beschikking. Kenmerken: De 2 helften staan op wieltjes. Afmeting: 1 deel: 60b x 60h x 37,5d cm. Samenstelling: 4 opbergkisten zijn niet inbegrepen.

Handige en compacte boekenpresentatie op kinderniveau. Bovenaan 8 vakken waarin de boeken netjes recht blijven staan. Onderin 4 vakken ideaal voor boekenopslag. Kenmerken: Houten meubeltje op zwenkwieltjes. Afmeting: 60b x 58h x 60d cm.

JG8042  

PFROG  

GP2016  

A.  RIJDENDE BOEKENKAST KROKODIL

  (€ 152,89) 

€ 185,00

  (€ 161,16) 

€ 195,00

  (€ 144,63) 

€ 175,00

E

D

nieuw  

E.  BOEKENTOREN GROOT

D.  BOEKENTROLLEY BICOLOR

Langs de 4 zijden te gebruiken. Iedere zijde bestaat uit een opbergen presentatiedeel. Kenmerken: Makkelijk verplaatsbaar door stevige wielen. Afmeting: 75b x 119h x 57d cm.

Witte boekentrolley met gekleurde zijkanten. Ruimte voor boeken aan weerszijden en aan de bovenzijde. Zijpanelen leverbaar in rood, blauw, oranje en limoen. Afmeting: 84 x 56 x 70 cm.

VG1231+CODEkleur

  (€ 243,80) 

€ 295,00

XN372465BK Beuk   (€ 380,17)  € 460,00 XN372465ES Esdoorn   (€ 380,17)  € 460,00

Voorzijde

Voorzijde

G

F

Achterzijde

Achterzijde

F.  BOEKENKAST MET SCHUIN VLAK

G.  BOEKENKAST MET MAGNEETBORD

Functionele boekenkasten, die tevens kunnen worden gebruikt als scheidingswand tussen twee speelhoeken. Aan de ene zijde een schuin vlak om op meerdere niveaus boeken en platen uit te stallen, aan de andere zijde planken om dozen en spullen op te bergen. Afmeting: 134b x 122h x 50d cm.

Dubbelzijdige boekenpresentatie- en magneetbordkast. Met opbergruimte aan 2 kanten. Afmeting: 90b x 100h x 45d cm. Samenstelling: 3 hoge en 3 lage kisten niet inbegrepen. Zie pag. 829.

XN372414  

KB2042  

(€ exclusief)  € inclusief

  (€ 363,64) 

€ 440,00

  (€ 363,64) 

€ 440,00

MEUB ILAIR

157


B O E K ENHOEK A

B

A

Display bovenaan ingeklapt: plaats voor massa’s boeken.

Display bovenaan uitgeklapt.

A.  BOEKENTROLLEY MET FLEXIBELE BOEKENSTAND

B.  BOEKENKAST 6 NIVEAUS

Dubbelzijdige boekentrolley met flexibel display bovenaan. Ontwikkeld voor dagelijks gebruik en vervaardigd uit stevige materialen. Afmeting: 112b x 114hx 74d cm.

Dubbelzijdige boekenpresentatiekast op wieltjes. Afmeting: 90b x 62h x 50d cm.

EM5667  

KB335  

  (€ 433,88) 

C

€ 525,00

  (€ 326,45) 

€ 395,00

D

C.  KAST MOBI, MET PLANKEN, KLEIN MODEL De bovenste legplank kan 2 posities innemen: horizontaal of schuin. De middelste legplank is in de hoogte verstelbaar. Zelfdragend meubel. Fixatie tegen een muur niet noodzakelijk. Kenmerken: In melamine beukendecor. Afmeting: 80b x 80h x 33d cm.

D.  KAST MOBI, TWEEZIJDIGE OPBERGKAST

XN372453  

XN372443+CODEkleur

  (€ 185,95) 

€ 225,00

Aan beide zijden voorzien van vaste planken: 2 keer 3 planken, elk met een diepte van 24 cm. Leverbaar in beuk, lichte esdoorn of wit! Afmeting: 91b x 91h x 50d cm.   (€ 301,65) 

€ 365,00

Boeken zijn zichtbaar en makkelijk te pakken.

E F

E.  BOEKENSTAND MET STOFZAKKEN Muurrekje met 6 displayniveau’s om alle leuke kinderboekjes te presenteren! Een licht en elegant meubeltje met vakken in stevig en kleurrijk textiel. Afmeting: L/b/h: 72 x 38 x 111 cm.

LR7506  Per stuk   (€ 103,31)  € 125,00

158

M E U B ILAIR

F. MUURBOEKENREKJE Voor een vijftiental boeken van albumformaat, op 3 niveaus. Kenmerken: Gemonteerd geleverd. Afmeting: 80 x 43 cm.

XN372776  

  (€ 78,51) 

€ 95,00

(€ exclusief)  € inclusief


B O E K E N HOE K A.  BOEKENREK MET 4 VAKKEN Laag boekenrekje, heel toegankelijk voor jonge kinderen om een boekje uit te kiezen. Opgedeeld in 4 vakken, met ruimte onderin om 2 kisten op wielen te plaatsen (LM7503). Afmeting: L/b/h: 92 x 50 x 64 cm.

LL7502  

Per stuk  (€ 119,83) 

D

€ 145,00

B.  BOEKENKISTEN MET WIELEN Passen perfect onder het boekenmeubel (LL7502). Afmeting: L/b/h: 45 x 44 x 28 cm.

LM7503  

Set van 2  (€ 78,51) 

E

A

C

B

€ 95,00

pp Boekenrek met 2 zitkussens netjes opgeborgen pp Boekenrek LL7502 compleet met 2 rolkisten en 2 poefs aan weerszijden

C.  ZITKUSSENS VOOR BOEKENREK MET 4 VAKKEN Set van 2 zachte zitkussens in afwasbare stof. Passend aan weerszijden van het boekenrek (LL7502). Afmeting: L/b/h: 92 x 30 x 30 cm.

LK7501  

Set van 2  (€ 86,78) 

A B

Set van 2

€ 105,00

B D.  BOEKENREK MET VAKVERDELING

C

Stevig boekenrekje met ruimte onderin om 2 zitkussens netjes op te bergen. Zitkussen apart te bestellen (LV7508 set van 2). Afmeting: L/b/h: 74 x 34 x 69 cm.

LP7505  

Per stuk  (€ 81,82) 

C D

€ 99,00

E

Set van 2

E.  ZITKUSSENS VOOR BOEKENREK 2 zitkussens passen perfect onder het boekenrekje (LP7505). Afmeting: L/b/h: 35 x 35 x 30 cm.

LV7508  

Set van 2  (€ 45,45) 

€ 55,00

F+ G

F G

G.  KLEIN BOEKENEILAND

F.  ZITELEMENT - 5-HOEKIG Dit zitelement bestaat uit 2 delen met opbergmogelijkheid onderin. Vormt een ideale combinatie met W2030B. Afmeting: 96 x 96 cm.

Zitbank en boekenpresentatie met opbergvakken. Kenmerken: In de combinatie W2030X is dit element 2x geplaatst, rug tegen rug. Afmeting: 80b x 60h x 48d cm.

W2030A  

W2030B  

Per zitelement bestaande uit 2 stuks  (€ 260,33) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 315,00

Per stuk  (€ 222,31) 

€ 269,00

MEUB ILAIR

159


B O E K ENHOEK

Quadro boekenmeubeltjes Deze leuke en moderne boekenmeubeltjes zijn gemaakt van gelamineerde meubelplaat met een dikte van 18 mm. Ongemonteerd geleverd.

QUADRO MEUBELSET A

QUADRO MEUBELSET B

Inhoud: MB092100, MB092103.

Inhoud: MB092101, MB092102.

SET6013  

  (€ 268,60) 

€ 325,00

SET6014  

  (€ 321,49) 

QUADRO MEUBELSET C Inhoud: MB092100, MB092101, MB092102, MB092103.

€ 389,00

SET6012  

  (€ 582,64) 

€ 705,00

Ook leuk in combinatie met de opbergkisten MB55300

QUADRO HOGE BOEKENKAST Grote boekenkast met bovenaan 3 vakken en onderaan 3 open vakken waar eventueel bakken (MB553001) in passen. Afmeting: Lxbxh: 116,6 x 41,5 x 87,6 cm.

QUADRO MOBIELE BOEKENKAST

MB092100  

MB092101  

  (€ 128,10) 

€ 155,00

160

M E U B ILAIR

€ 159,00

Boekenkastje voorzien van een zitbankje met zitkussen. Kenmerken: Opbergvakken onder zitbank en achteraan. Zitkussen zit vast aan kast met drukknopen. Afmeting: Lxbxh: 79,2 x 79,2 x 60 cm.

Open kast met bovenaan een lounge-zitkussen. Kenmerken: Zitkussen zit vast aan kast met drukknopen. Afmeting: Lxbxh: 79,2 x 41,5 x 87,6 cm.   (€ 144,63) 

  (€ 131,40) 

QUADRO ZITBANKJE MET BOEKENKAST ACHTERAAN

QUADRO ZITBANKJE MET BOEKENKAST ONDERIN

MB092103  

Verplaatsbaar boekenkastje met 4 opbergvakken bovenaan. Afmeting: Lxbxh: 79,2 x 41,5 x 31 cm.

€ 175,00

MB092102  

  (€ 194,21) 

€ 235,00

(€ exclusief)  € inclusief


B O E K E N HOE K

QUADRO HUISKAST

ZITKUSSEN VOOR QUADRO HUISKAST

Schuilplaatskast in de vorm van een huis met raam. Inhoud: Excl. matras. Kenmerken: Gelamineerde meubelplaat kleur esdoorn. MDF plaat met folie. Afmeting: Lxbxh: 130 x 60 x 170 cm.

MB092195  

  (€ 309,92) 

Comfortabel zitje voor de huiskast, maar kan zeker ook los tussen 2 kasten gebruikt worden. Afmeting: Lxbxh: 126 x 55,5 x 14 cm. H: 94 en 75 cm.

€ 375,00

2-delig

MB101486  MB101487  

Grijs  (€ 156,20)  Lime  (€ 156,20) 

€ 189,00 € 189,00

QUADRO SCHUILPLAATSKAST

QUADRO MEUBELSET AUTO Meubelset in de vorm van een auto. Inhoud: Incl. matras. Kenmerken: Gelamineerde meubelplaat in esdoorn en wit. MDF plaat met folie. Afmeting: Lxbxh: 158,4 x 41,5 x 86,8 cm.

Leuke kast onderaan voorzien van 2 compartimenten en 1 lade. Ideaal om rustig een boekje te lezen. Inhoud: Incl. groene matras. Kenmerken: Gelamineerde meubelplaat in esdoorn. MDF plaat met folie. Afmeting: Lxbxh: 116,6 x 41,5 x 124,2 cm. Zithoogte: 26 cm.

SET6049  

MB092193  

(€ exclusief)  € inclusief

  (€ 577,69) 

€ 699,00

  (€ 247,52) 

€ 299,50

MEUB ILAIR

161


T RO L LEY ’S , K ASTEN EN LOC KER S VO O R I PADS , L APT O PS , ...

POWERTRAY ONDIEP VOOR 10 TABLETS

POWERTROLLEY VOOR TABLETS

De bekende Gratnell opbergbakken zijn er nu ook voor het opbergen en opladen van tablets. Met ingebouwd oplaadmechanisme. Past ook in alle kasten met glijders. Afmeting: 31b x 43d x 15h cm.

De trolley is afsluitbaar en verrijdbaar en biedt plaats voor 2 diepe of 3 ondiepe Powertrays (niet inbegrepen). Afmeting: 42b x 54d x 95h cm.

KC9790  

JY9788+CODEkleur  (€ 412,40)  € 499,00

KA9789  

  (€ 409,09) 

€ 495,00

POWERTRAY DIEP VOOR 10 TABLETS Afmeting: 31b x 43d x 22,5h cm.   (€ 475,21) 

€ 575,00

TRANSPORT-EN OPLAADKOFFER VOOR TABLETS Super robuuste en compacte flight case voor 15 tablets. Tablets worden opgeladen terwijl ze netjes opgeborgen zijn. Voorzien van ventilatie. Afmeting: 45b x 38d x 24h cm.

KE9791  

162

  (€ 1.070,25) 

€ 1.295,00

nieuw  

nieuw  

TROLLEY VOOR 15 TABLETS MET HOES

TROLLEY VOOR 30 TABLETS MET HOES

Mobiele trolley met afsluitbare deuren die 270° draaien. De vakjes zijn groter zodat tablets in hun hoes kunnen opgeborgen en opgeladen worden.

Mobiele trolley voor 30 tablets met beschermhoes. De vakjes zijn groter zodat de tablets met de hoes kunnen opgeladen en opgeborgen worden.

LC2282  

LE2283  

M E U B ILAIR

  (€ 1.238,84) 

€ 1.499,00

  (€ 908,26) 

€ 1.099,00

(€ exclusief)  € inclusief


TR OLLEY ’S, KAS T E N E N LO C K E R S VO O R I PADS , L APT OP S , . . . Al onze trolley’s zijn ook verkrijgbaar als vaste kasten.

TROLLEY VOOR 16 TABLETS Tablets in de klas? Met deze mobiele trolley berg je ze steeds veilig op en worden ze allen opgeladen. Deur voorzien van slot om alles veilig op te bergen.

TROLLEY VOOR 32 TABLETS

TG5560  

TH5561  

  (€ 1.115,70) 

€ 1.350,00

Deur voorzien van slot om alles veilig op te bergen en deuren van deze trolley’s draaien steeds 270° voor extra ruimtebesparing.   (€ 1.611,57) 

€ 1.950,00

nieuw   nieuw  

TROLLEY VOOR 30 CHROMEBOOKS

TROLLEY VOOR 16 CHROMEBOOKS Mobiele trolley voor 16 Chromebooks of kleinere laptops tot 14”.

Trolley geschikt voor 30 Chromebooks of kleinere laptops tot 14”. Met deuren die 270° draaien en voorzien zijn van een slot.

LJ2287  

LA2281  

  (€ 1.446,28) 

€ 1.750,00

TROLLEY VOOR 15 LAPTOPS Met deze mobiele laptop trolley berg je 15 laptops tot 15,6 inch steeds veilig op en worden ze allen opgeladen. De deur is voorzien van een slot. Met natuurlijk air flow systeem voor optimale ventilatie.

TROLLEY VOOR 30 LAPTOPS

EH6819  

EJ6820  

  (€ 1.611,57) 

€ 1.950,00

  (€ 2.024,79) 

€ 2.450,00

Laptop trolley om 30 laptops (15,6 inch maximum) op te bergen en op te laden.   (€ 2.438,02) 

€ 2.950,00

Alle trolley’s zijn standaard voorzien van een sleutelslot. Tegen een meerprijs kan er ook een cijferslot of RFID slot voorzien worden.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

163


T RO L LEY ’S , K ASTEN EN LOC KER S VO O R I PADS , L APT O PS , ...

nieuw  

OPLAADLOCKER VOOR BYOD

Compacte wandkast om 10 tablets op te bergen en op te laden. Afmeting: 56b x 16d x 95h cm.

Compacte oplaadlocker voor 8 laptops, tablets, smartphones of andere devices tot 15,6”. Standaard geleverd met sleutel maar cijferslot als optie. De 4-cijfercode van het cijferslot kan telkens opnieuw ingesteld worden waardoor de lockers telkens door iemand anders gebruikt kunnen worden. Met air flow systeem voor ventilatie.

JX9787  

LF2284  

WANDKAST VOOR 10 TABLETS

  (€ 723,14) 

€ 875,00

nieuw  

  (€ 908,26) 

€ 1.099,00

MOBIELE POWERHUB

OPLAADLOCKER VOOR 20 DEVICES Berg je device veilig op terwijl het aan het opladen is. 20 vakken die geschikt zijn voor toestellen tot 12”. Standaard met sleutels, als optie met cijferslot. Na gebruik wordt de code van het cijferslot gereset zodat een andere gebruiker zijn device kan opladen en opbergen.

Met deze mobiele PowerHub laadt u tot 12 toestellen op via 6 Europese stekkers en 6-USB poorten. Ideaal voor klaslokalen, open leerruimtes en bibliotheken. Afmeting: Diameter 30 cm, 95 cm hoog.

LG2285  

AM5633  

  (€ 1.949,59) 

€ 2.359,00

  (€ 2.438,02) 

€ 2.950,00

METALEN LOCKERKAST VOOR LAPTOPS

nieuw  

OPLAADLOCKER VOOR SMARTPHONES Je smartphone veilig opbergen en tegelijk opladen kan in dit meubel. 10 vakjes. Standaard met sleutels, als optie met cijferslot waarvan de code na gebruik gereset wordt.

LH2286  

  (€ 1.446,28) 

€ 1.750,00

Deze locker biedt afzonderlijke opbergruimte voor 10 laptops of tablets. Elke vakje heeft zijn eigen sleutel en stekkerdoos. Voorzien van perforatie voor warmteafvoer. Beschikbaar in grijs of grijs-blauw. Afmeting: 47b x 50d x 180h cm. Vakje: 50b x 47d cm. AN (Antraciet), GR (Grijs), WT (Wit)

JJ9778+CODEkleur 

(€ 1.020,66) 

€ 1.235,00

Onze kasten en lockers zijn standaard voorzien van een sleutelslot. Tegen een meerprijs kan er ook een cijferslot of RFID slot voorzien worden. 164

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


BA LI E S

Balies in alle maten, soorten en kleuren Modulaire balies voor alle mogelijke doeleinden in betaalbare topkwaliteit, dat zijn de balies uit de OGI-reeks. Vraag onze gespecialiseerde catalogus aan, onze inrichtingsspecialisten werken graag met u een voorstel uit.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

165


S P E E LPL ATFO RMEN Materiaalkeuze:

Al onze speelplatformen zijn vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, afgewerkt met 2 lagen vernis. Vloerverdieping: MDF panelen

PLAN 1 VAR 1

PLAN 1 VAR 2

PLAN 1 VAR 3

Afmeting: 3,4 x 2,55 m. Vloeropp.: 7,05 m².

Afmeting: 3,4 x 2,55 m. Vloeropp.: 7,75 m². Uitsteek trap: 0,85 m.

Afmeting: 3,4 x 2,55 m. Vloeropp.: 8,50 m². Uitsteek trap: 1,7 m.

PL1VA2  

PL1VA3  

PL1VA1  

  (€ 4.752,07) 

€ 5.750,00

  (€ 4.772,73) 

€ 5.775,00

  (€ 4.927,27) 

€ 5.962,00

PLAN 2 VAR 1

PLAN 2 VAR 2

PLAN 2 VAR 3

Afmeting: 2,55 x 2,55 m. Vloeropp.: 4,94 m².

Afmeting: 2,55 x 2,55 m. Vloeropp.: 5,65 m². Uitsteek trap: 0,85 m.

Afmeting: 2,55 x 2,55 m. Vloeropp.: 6,35 m². Uitsteek trap: 1,7 m.

PL2VA2  

PL2VA3  

PL2VA1  

  (€ 4.347,11) 

€ 5.260,00

  (€ 4.491,74) 

€ 5.435,00

  (€ 4.644,63) 

€ 5.620,00

kleur 80 cm

blauw

code 01

rood

60 cm

code 02

groen

Alle prijzen van de op deze pag. afgebeelde platformen zijn incl. BTW. Plaatsing door onze specialisten niet inbegrepen (reken op 12%).

166

M E U B ILAIR

80 cm

geel

code 04

150 cm

code 03

Hoogte: pp Totale hoogte: 236 cm pp Vloerhoogte verdieping: 150 cm pp Hoogte balustrade: 80 cm pp Hoogte raamopening: 60 cm

85 cm

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

(€ exclusief)  € inclusief


S PE E L PL AT F ORM E N Modulair systeem met ruime variatie­mogelijkheden

Speelplatformen uitbouwaccessoires

Met een speelplatform krijgt u twee extra oppervlaktes die de ruimte optimaal benutten: op de begane grond een keuken- of een poppen­hoek en op de bovenste verdieping een leeshoek...

A. GEVELELEMENT Met cirkelvormig plexiglas raam. Zowel boven als onder bruikbaar.

PLRORA+CODEkleur (€ 144,63)  € 175,00

pp Veiligheidstrap met zijwanden in plexiglas. pp Optie: poortje.

B. RAAMGEVEL PLGRRA  

  (€ 152,89) 

€ 185,00

Veiligheid voldoet aan E.N.1175

C. DAKGEVEL Met cirkelvormig plexiglas raam.

PLPUGE  

  (€ 213,22) 

€ 258,00

D.  GEVEL MET DEUROPENING Met brievenbus.

PLDOOR  (€ 152,89) € 185,00

E. DEUROPENING

A

C

B

D

Met gordijn.

PLGOR+CODEkleur    (€ 78,51)  € 95,00

F. POPPENKAST

E

Bestaande uit poppenopbergkast en gordijn. Afmeting: Hoogte kast: 82 cm.

PLPOP+CODEkleur   (€ 256,20)  € 310,00

G. LEGPLANK Zowel langs binnen als langs buiten te gebruiken. Afmeting: Breedte plank: 19,5 cm.

PLPLANK  

Per stuk  (€ 219,01) 

€ 265,00

H. KEUKEN Met vier kookplaten en gootsteen. Afmeting: Hoogte: 55 cm.

PLKEUK  

  (€ 137,19) 

€ 166,00

F

G

H

I

I.  WINKEL VOOR PLATFORM Bestaande uit toonbank, twee legplanken en luifel. Afmeting: Hoogte toonbank: 55 cm.

PLWINK+CODEkleur

(€ 270,25) 

(€ exclusief)  € inclusief

€ 327,00

MEUB ILAIR

167


PODIA

Ultralicht podiumopbouw

Kan tot 1000 kg per m² dragen!

15 cm

20 cm

30 cm

40 cm

1m

m 0,5

60 cm

Antracietgrijs

Een openvouwbaar aluminium onderstel en een lichtgewicht platform laten zich snel en eenvoudig opstellen tot één of meerdere grote podia. Het basisframe vouwt vlot open en toe en biedt een stevige structuur om het podium te plaatsen. Het compacte geheel is makkelijk op te bergen op een verrijdbare kar. Podia in 5 hoogtes en 5 kleuren verkrijgbaar. Een handgemaakt product met aandacht voor kwaliteit en degelijkheid. Kan tot 1000 kg per m² dragen!

Rood

Blauw

Groen

Zwart

FLEXIBEL PODIUM MET TAPIJT 1 X 0,5 M Afmeting: 1 x 0,5m. BL (Blauw), GR (Groen), GS (Grijs), RD (Rood), ZW (Zwart)

MX7526+CODEkleur  

Per stuk  Prijs op aanvraag

ONDERSTEL VOOR FLEXIBEL PODIUM 1 X 0,5 M

1m

Geschikt voor podia elementen 1 x 0,5 m. Afmeting: Beschikbare hoogte: 15 cm, 20 cm, 30 cm, 40 cm, 60 cm. 15 (Hoogte 15 cm), 20 (Hoogte 20 cm), 30 (Hoogte 30 cm), 40 (Hoogte 40 cm), 60 (Hoogte 60 cm)

1m

MR7523+CODEhoogte  

Per stuk  Prijs op aanvraag

FLEXIBEL PODIUM MET TAPIJT 1 X 1 M Afmeting: 1 x 1m. BL (Blauw), GR (Groen), GS (Grijs), RD (Rood), ZW (Zwart)

MP7522+CODEkleur  

Per stuk  Prijs op aanvraag

ONDERSTEL VOOR FLEXIBEL PODIUM 1 X 1 M

Moeiteloos opstellen tot een stevige constructie

Geschikt voor podia elementen 1 x 1 m. Afmeting: Beschikbare hoogte: 15, 20, 30, 40, 60 cm. 15 (Hoogte 15 cm), 20 (Hoogte 20 cm), 30 (Hoogte 30 cm), 40 (Hoogte 40 cm), 60 (Hoogte 60 cm)

MT7524+CODEhoogte  

Per stuk  Prijs op aanvraag

TROLLEY VOOR FLEXIBEL PODIUM Ideaal om podia onderdelen op te bergen en eenvoudig te trans­ porteren. Geschikt voor 10 elementen van 1 x 1m.

NG7531  

Per stuk  Prijs op aanvraag

KLEMMEN VOOR PODIA Compact en eenvoudig opbergen

168

M E U B ILAIR

Plastic klemmen als extra hechting tussen meerdere podia elementen.

NF7531  

Per stuk  Prijs op aanvraag

(€ exclusief)  € inclusief


S I C O P OD I A

Sico podia: 100% mobiel 15 jaar waarborg!

Sico podia zijn door hun design en techniek speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig opgesteld te kunnen worden. Meerdere podiumelementen kunnen bij elkaar geplaatst worden zonder gebruik te moeten maken van losse verbindingselementen. Gereedschap is eveneens niet nodig. Een podium kan enkel verplaatst worden in gesloten toestand: wielen zakken automatisch en maken het geheel verplaatsbaar. Deze rubberen wielen zijn veilig voor vloeren en laten geen sporen na. Alle metalen onderdelen worden voorzien van een duurzame hoogwaardige ingebakken epoxylaag. Een podiumoppervlak bestaat uit 15 mm Fins berkenmultiplex en is bekleed met 1,5 mm zwart antislip vinyl. In open toestand rusten de podia op stalen steunen die een zware belasting tot max. 750 kg/m2 kunnen dragen. Afmeting: 244 x 122 cm. Podia hebben een stalen structuur met een staaldikte van minimaal 2 mm. Wielen hebben een diam. van 12,5 cm.

Afzonderlijk leverbaar pp afsluiting pp trapelement pp rokelement

video

SICO PODIA, VASTE HOOGTE, 40 CM

SICO PODIA, VASTE HOOGTE, 60 CM

SICO PODIA, VARIABELE HOOGTE

Vaste hoogte van 40 cm. Kenmerken: Draagkracht: max. 750 kg/m² Afmeting: 244 x 122 cm. Hoogte 40 cm.

Vaste hoogte van 60 cm. Kenmerken: Draagkracht: max. 750 kg/m² Afmeting: 244 x 122 cm. Hoogte 60 cm.

Hoogte instelbaar op 40 of 60 cm. Kenmerken: Draagkracht: max. 750 kg/m² Afmeting: 244 x 122 cm. Hoogte 40 of 60 cm.

P21440  

P21600  

P224060  

(€ exclusief)  € inclusief

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

MEUB ILAIR

169


H U I S J ES EN M ODULA IR E VER DELERS

METALEN HUIS Dit metalen frame in de vorm van een huis creëert een leuk, veilig plekje in elke ruimte. Je kan er doeken over spannen of het gewoon open laten. Een echte eye-catcher! Afmeting: Alle afmetingen mogelijk.

KH9794  

Prijzen op aanvraag

Ruimte inrichten? Wij visualiseren uw project in 3D!

170

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


H U I S JE S E N MO DU L AI R E VE RD E LE RS

Ook in hout maken wij alle huisjes of zogenaamde “space creators” met oog voor uw budget en visie.

Geluidsabsorberende matten voor projectinrichting zie p. 95. Akoestische scheidingspanelen zie p. 110.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

171


A K O E S TIEK

Voor elk akoestisch probleem hebben wij de gepaste oplossing! Na opmeting leveren wij een offerte op maat en na goedkeuring komt onze technieker u verlossen van akoestische storingen. Meer info via info@akustik.be of 013/78.39.84.

172

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


AKOE S T I E K

Akoestische scheidingspanelen zie p. 110

Geluidsabsorberende matten voor projectinrichting zie p. 95

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

173


LE DVERL ICHTING VOOR LOKA LEN, G AN GE N , T O I L E T T E N E N S PO R T R U I MT E S

Stop verspilling van energie Het gebruik van LED toepassingen en slimme sturingen hoeft geen dure aangelegenheid te zijn. In samenwerking met onze partner Voltron Lighting Group bieden we duurzame, slimme oplossingen voor uw verlichting. Onze medewerkers begeleiden u tot de perfecte oplossing.

Waarbij kunnen wij u helpen? LOKALEN Vervanging van bestaande conventionele verlichting al dan niet in combinatie met aanwezigheidsdetectie en/of daglichtsturing.

GANGEN EN TOILETTEN Grote verslinders van energie zijn vooral de plaatsen waar niet altijd iemand aanwezig is. Met LED verlichting en aanwezigheidsdetectie bespaart u al vanaf de eerste minuut.

SPORTRUIMTES Energiezuinige LED armaturen al dan niet dimbaar met een speciale linaire optische lens is de perfecte oplossing voor een maximaal lichtcomfort en minimaal energieverbruik.

174

M E U B ILAIR

(€ exclusief)  € inclusief


LEDV ERLIC H TING VOOR LOKAL E N , G AN GE N , T O I L E T T E N E N S PO R T RU I M T E S

Neem contact op, onze verlichtingsspecialisten komen graag ter plaatse en werken een voorstel uit dat past binnen uw budget en visie.

(€ exclusief)  € inclusief

MEUB ILAIR

175


176


meubilair voor projectinrichting 2018

Kwalitatief hoogwaardige meubels van Duitse makelij. Attractieve prijzen. Snelle leveringen

Persoonlijk advies en begeleiding. algemene catalogus 2018 Montage op aanvraag.

bureau- en kantoorinrichting 2018

ng via www.baert.com ww.baert.com voor de omoties en actieprijzen

meubilair voor projectinrichting 2018

Ontdek onze andere catalogi algemene catalogus 2018

estellen: www.baert.com verpakking per leerkracht gde verzendkosten

Vraag het bezoek van één van onze inrichtings­ specialisten

bureau- en kantoorinrichting 2018

België: Essenestraat 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com Nederland: Postbus 134 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12

Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com 4 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12

Baert is een FSC® gecertificeerd bedrijf.

België: Essenestraat 16 | 1740 Ternat | T 02 583 56 56 | info@baert.com Nederland: Postbus 134 | 4570 AC Axel | T 040 257 26 12 Baert is een FSC®-gecertificeerd bedrijf.

Kleuter en lagere school, secundaire school, hogeschool en universiteit, CVO, kinderopvang, bibliotheek, cultuurcentrum, academie, internaat, kantoor, … en iedereen die op zoek is naar eigentijdse meubels.

Meubilair voor projectinrichting 2018  
Meubilair voor projectinrichting 2018