Page 1

20 % rabat

Slibe- og poleremaskiner fra Rupes er kendte og værdsatte af enhver autolakerer. Frem til udgangen af august sælger vi alle Rupes maskiner i vores program med 20 % rabat. Slå til nu og forny din bestand af slibe- og poleremaskiner.

Bundprodukter på spraydåse - når det skal være nemt

NYHED

Du kan nu få akrylfylder, 1K fylderprimer og 2K syreprimer på spraydåse fra SprayMax. Både akrylfylderen og fylderprimeren fås i to farvevarianter. Fordelene ved de tre SprayMax-produkter er:  Du bruger kun det der kræves til opgaven. Der er intet spild.  Du behøver ikke bruge tid til rensning af pistoler.  Ved 2K syreprimer tilsættes hærder automatisk i det rigtige forhold. Se flere interessante produkter i vores katalog med tilbehørsprodukter, der fås ved henvendelse til vores interne salgsafdelinger eller kan downloades fra vores hjemmeside.

www.baden-jensen.dk Tilbuddene gælder kun de viste produkter og kun i det angivne tidsrum. Der tages forbehold for misforståelser og trykfejl.

Super

Op til 35 % rabat

Sommerpris på afdækningsfolie Frem til udgangen af august fås både den tynde (10 micron) og den kraftige (18 micron) Colad afdækningsfolie til supergode sommerpriser. Uanset om du køber den tynde eller den kraftige kvalitet får du 10 % rabat ved køb af 5 ruller, 20 % rabat ved køb af 10 ruller og 35 % ved køb af 48 ruller (1 palle).

Skidtknasternes overmand Hvis du har en skidtknast i lakken er Toleblock minislibeklodsen fra Kovax et godt værktøj at have ved hånden. Kovax Toleblock, der måler 26 x 32 mm, bruges sammen med Kovax Tolecut minislibepapir, der fås i tre grovheder (pink = ±P2000, grøn = ±P2500, sort = ±P3000). Kovax Tolecut leveres i æsker med 25 ark, der hver især kan deles i 8 ”frimærker”.

ET GODT TIP

Sommerkampagne

Supplér med Rupes til sommervarme priser


Brug kvalitet - det betaler sig Hvis du vil reducere dine slibeomkostninger, er der som regel bedre økonomi i at anvende holdbare kvalitetsrondeller frem for de billigst mulige rondeller.

Kvantumsrabat + gratis bagskiver

• DEN BILLIGE LANGSIDE • 15 % rabat

MultiAir plus sliberondellerne fra Norton er et rigtig godt valg i den forbindelse. Ikke alene har de en utrolig lang holdbarhed, de giver også et slibemønster, der reducerer risikoen for sliberidser og dermed tidskrævende om-igen-arbejde. Frem til udgangen af august måned får du 15 % kvantumsrabat + 2 gratis bagskiver, når du køber Norton MultiAir plus kvalitetsrondeller for kr. 10.000,-. Du sammensætter selv din ordre på de forskellige kornstørrelser.

Colad blandebægre fås i fire størrelser (0,35 - 0,70 - 1,40 - 2,30 l). Du får nu alle fire størrelser med 15 % kvantumsrabat ved køb af 3 kartoner (assorteret).

20 % rabat

15 % rabat

Colad Stick & Go, der fås i hhv. 60 cm og 100 cm bredde, fås frem til udgangen af august med 15 % rabat i forhold til normalprisen.

20 % rabat

Colad engangshandsker fås nu til en ekstra god pris. Uanset om du køber de blå standardhandsker eller de ekstra holdbare sorte handsker, får du 20 % rabat ved køb af 10 kasser.

2 stk. kr. 998,-

20 % rabat

Lær mere om flerlagslakering Bilfabrikkerne lancerer til stadighed nye og vanskelige flerlagslakeringer. Bliv bedre til at klare disse lakeringer, når vi i uge 40/41 afholder kursus omkring flerlagslakeringer i træningscenteret i Middelfart. Mere information følger i august.

Colad Film 4 Crash afskærmningsfolie

NYHED

Brug sommeren til at klargøre din kabine. Køb fire dunke Colad støvbindelak ”Abehjerne” og få 20 % rabat i.f.t. normalprisen

25 % rabat

Colad sakseborde er et fornuftigt valg i den billige ende. Frem til slutningen af august koster 2 stk. kun kr. 998,-.

Colad Film 4 Crash måler 75 cm i bredden og leveres i ruller med 60 m. Prisen pr. rulle er blot kr. 1.195,-.

Fra kr. 27,pr. rulle

Kun kr. 3.995,-

Vi lancerer nu Film 4 Crash fra Colad, der udmærker sig ved at afskærme undergrunden mod både fugt og UV-påvirkning og samtidig ikke efterlader limrester, når den fjernes. Folien er derfor særdeles velegnet til transport af skader fra pladeværkstedet til maleren og tilbage igen, da den beskytter mod eksterne miljøpåvirkninger som salt, fugt mv.

En god forstøverflaske er uundværlig på værkstedet. Spies Hecker forstøverflaske af bedste kvalitet fås nu med 20 % rabat.

Køb kraftigt EMM-afdækningspapir (50 g) med 300 m pr. rulle til særdeles gunstige priser: CEJN MultiFLOW er en utrolig lækker og meget holdbar blæsepistol. I kampagneperioden får du den med 25 % rabat i forhold til normalprisen.

En god værkstedsvogn er guld værd. BJ-combivognen, der kombinerer værkstedsvogn og affaldsbeholder, fås nu for blot kr. 3.995,-.

300 x 20 cm kr. 27,-* 300 x 40 cm kr. 54,-* 300 x 120 cm kr. 144,* Ved bestilling af fem ruller.

Husk at bestille for minimum kr. 2.350,- og få varerne frit leveret.

Sommerkampagne 2013  
Sommerkampagne 2013