Page 1

AUTOLAKERING

- vores kompetence

���

��������


���

��������

LAK & KNOW-HOW® netværket er landsdækkende og omfatter mere end 100 autolakerere, hvortil kommer lakleverandøren Baden-Jensen samt lakproducenten Spies Hecker. Sammen står vi for: • • • •

Lakeringsarbejde i topkvalitet, der matcher kravene nu og i fremtiden. Garantireparationer, der opfylder bilproducenternes forskrifter. Interne tekniske kurser, der optimerer vore medarbejderes anvendelsestekniske knowhow. Lakering med Spies Hecker produkter, der teknisk og kvalitetsmæssigt er blandt verdens bedste.


���

��������

Garanti-godkendelser Lakprodukter fra Spies Hecker anvendes i dag på en lang række bilfabrikker ved lakeringen af fabriksnye biler. Hvad der er nok så vigtigt er, at Spies Hecker også er det af verdens lakmærker, der har godkendelse fra flest bilfabrikker i forbindelse med garantilakering.

Træning af bilimportører LAK & KNOW-HOW® netværket har via BadenJensen et godt samarbejde med kredsen af bilimportører i Danmark. Som en naturlig følge heraf underviser BadenJensens eksperter en række af bilimportørernes teknisk ansvarlige i nye lak- og reparationsteknikker.

Teknisk træning Nye biler leveres fremover med stadig mere komplekse lakopbygninger, såsom effekt- og transparenteffektlakker. Dette gør løbende faglig opdatering af netværkets autolakerere meget vigtigt. Dette er baggrunden for, at medlemmerne af LAK & KNOW-HOW® netværket foruden den løbende træning på værkstederne også træner flere gange om året på netværkets træningscenter i Middelfart.


Udgave 1.2

���

��������

Find flere oplysninger om LAK & KNOW-HOW® netværket på www.lakogknow-how.dk

Profilbrochure LAK & KNOW-HOW 2013  
Profilbrochure LAK & KNOW-HOW 2013  

Profilbrochure LAK & KNOW-HOW Danmarks største netværk af autolakere Autolakering - vores kompetence