Page 1

NETVÆRKSNYT

���

27. juni 2013

Få et facelift i uge 40 eller 41. Som autolakerer møder du konstant nye lakeringsopbygninger. Effektlakker, perlemorslakker og indfarvede klarlakker er ikke længere blot noget, man finder på specialmodeller. Det er virkeligheden på stadig flere nye biler - også på mange af de mindre modeller. Er du og dine medarbejdere i stand til at reparere de nye lakopbygninger til dine kunders fulde tilfredshed?

��������

KALENDER Uge 28/29

Baden-Jensens Ballerup-afdeling holder sommerferielukket.

Uge 30/31

Baden-Jensens Kolding-afdeling holder sommerferielukket.

26.-29. sep.

CUI-møde, Prag.

Uge 40/41

Kurser i reparation af nye lakopbygninger.

Mandag den 11. nov.

Netværksdag, Middelfart.

Vær på den sikre side og deltag i et af de 1dags kurser, Baden-Jensen afholder i begyndelsen af oktober (uge 40/41). Vi vil her vise hvordan man arbejder med de vanskelige opbygninger. Invitationer til kurserne, der svarer til Basiskursus 2 i vores kursusprogram, vil blive udsendt til alle medlemmer af LAK & KNOWHOW® i august måned. Kun gennem efteruddannelse kan vi leve op til vores fælles slogan ”Kvalitet til tiden”.

Ny flyer til brug over for forhandlere Vi har netop fået trykt vedlagte flyer, som du kan bruge i forbindelse med salgsbesøg hos forhandlere. I flyeren anfører vi de helt relevante salgsargumenter, som vi også bruger i de LAK & KNOW-HOW® annoncer, der bringes på bagsiden af Autobranchen.

Ønsker du at bestille eksemplarer af flyeren, så kontakt din Baden-Jensen konsulent eller ring til os i Ballerup eller Kolding.

FORTSÆTTES ...


NETVÆRKSNYT

���

27. juni 2013

��������

Baden-Jensen holder sommerferielukket - men vi leverer stadig fra dag-til-dag Vi har i år besluttet at lukke vores to afdelinger på skift i sommerperioden. Ballerup-afdelingen holder lukket i uge 28-29 Kolding-afdelingen holder lukket i uge 30-31 Som nævnt leverer vi stadig fra dag-til-dag og du kan bruge det sædvanlige telefonnummer, da der automatisk stilles om. Bemærk at du i uge 28-29 - hvor afdelingen i Ballerup holder lukket - ikke har mulighed for selv at afhente varer i vores butik. Vi ønsker alle vores kunder en god sommer.

Du kan også læse NETVÆRKSNYT online på www.baden-jensen.dk og på www.lakogknow-how.dk.

Vil du modtage Netværksnyt som e-mail? Vi har siden netværkets opstart for tre år siden udsendt Netværksnyt pr. brev. Da vi hos Baden-Jensen er miljøcertificeret efter ISO14001 standarden, tænker vi på forbruget af papir. Vil du skåne miljøet, kan du nu få tilsendt Netværksnyt pr. e-mail i stedet for pr. brev.

@

Kontakt Lars Ejstrup Johansen lej@baden-jensen.dk hvis du fremover vil have tilsendt Netværksnyt pr. e-mail.

Husk at tjekke vores Facebook-profil.

Netværksnyt 2013-06-27  

Netværksnyt fra LAK & KNOW-HOW