Page 1

NETVÆRKSNYT

���

18. december 2012

Stort fremmøde til netværksdagen Årets netværksdag i LAK & KNOW-HOW® netværket, der blev afholdt i Middelfart mandag den 26. november, blev en stor succes. Alt i alt deltog mere end 100 personer i arrangementet, herunder 19 repræsentanter fra de ledende danske bilimportører. Programmet var både intensivt og interessant, og fokuseret omkring den kendsgerning, at markedet præges af vigende lakeringskvalitet grundet stigende rabatter. Vi ønsker stigende kvalitet og lavere rabatter Finn Baden-Jensen indledte med at beskrive denne markedssituation, og slog derpå fast, at vi i LAK & KNOW-HOW® arbejder for at højne kvalitetsniveauet og samtidig ønsker rabatterme reduceret. Det var en indstilling, der vandt tilslutning blandt alle deltagere.

Gorm Jakobsen fra Peugeot Danmark fortalte herefter om Peugeots system til håndtering af garantireparationer. Både fra ham og fra de øvrige bilimportører blev det endnu en gang understreget, at også de danske bilimportører først og fremmest ønsker reparationerne foretaget af dygtige leverandører - herunder også af dygtige autolakerere.

��������

KALENDER 24. dec. 1 jan.

Baden-Jensen holder julelukket.

20.-22. jan.

CUI-møde, Als

1. kvt. 2013

Autorisationstræning 1

1. kvt. 2013

Autorisationstræning 2

Indvielse af nyrenoveret træningscenter Det var derfor meget passende, at Gerhard Wiechert sluttede dagen af med at præsentere de fremmødte for netværkets nyrenoverede træningscenter. Forinden havde han fortalt om det kursusprogram, der tilbydes inden for LAK & KNOW-HOW® netværket. Allerede dagen efter netværksdagen var der iøvrigt gang i kurserne for netværkets medlemmer.

Billeder fra netværksdagen

Importørerne ønsker kvalitet

FORTSÆTTES ...


NETVÆRKSNYT

���

18. december 2012

��������

... Årets netværksdag (fortsat) Nyt logistiksystem præsenteret Helt i tråd med temaet om at gøre autolakererne dygtigere blev der på årsdagen præsenteret et nyt EDB-system LAKexpress, der kan forbedre overblikket hos de større autolakererier. Tom Christensen fra NOVABIL A/S er i gang med at teste LAKexpress, og han fortalte med begejstring om hvordan det nye system har været med til at øge overblikket på hans arbejdsplads. Trykluft med fornuft Firmaet Ardua Reno-FF fortalte på årsdagen om hvordan de al-

lerede havde hjulpet en række af netværkets medlemmer med at optimere deres trykluftsystem. Konklusionen er, at det rigtige udstyr på en og samme tid kan hjælpe til at øge kvaliteten og reducere omkostningerne. Netværk og udstilling Deltagerne gav udtryk for, at der var mange spændende indlæg, som de i pauserne havde lejlighed til at diskutere med deres kollegaer fra hele landet. I pauserne var deltagerne også forbi udstillingsområdet, hvor de kunne se produkter fra bl.a. 3M, trykluftudstyr fra Ardua Reno-FF og høre mere om planlægningsprogrammet LAKexpress fra TRP Solutions.

Stor interesse for at deltage i autorisationstræning 18 medlemmer af LAK & KNOW-HOW® deltog i de sidste uger af november i den første del af vores autorisationstræning. Formålet med autorisationstræningen er at kvalificere deltagerne til at lave garanti-lakeringer for de bilimportører, vi samarbejder med. For øjeblikket har 38 medlemmer af netværket gennemført den første del af autorisationstræningen. Vi vil i løbet af første kvartal 2013

afholde anden del af vores autorisationstrænings, og herefter gå videre med afholdelse af mærkespecifikke kurser.

Du kan også læse NETVÆRKSNYT på vores hjemmeside, www.baden-jensen.dk. Tryk på menu-knappen ”LAK & KNOW-HOW” øverst på hjemmesiden, og vælg derpå ”Netværksnyt” i menu-baren i skærmens venstre side.

Husk af tjekke vores Facebook-profil.

Netværksnyt 2012-12-18  

Netværksnyt fra LAK & KNOW-HOW netværket

Netværksnyt 2012-12-18  

Netværksnyt fra LAK & KNOW-HOW netværket