Page 1

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS

TRELLEBORG - MALMÖ - SVEDALA - VELLINGE - STAFFANSTORP - LUND

VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER Vi är en väletablerad mäklarfirma med lokala kontor och ett stort kontaktnät i Öresundsregionen. Med den goda lokalkännedom och kraft vi besitter är vi väl rustade för att genomföra förmedlingar till full belåtenhet. Vår metodik är noga genomtänkt och beprövad och med mer än tjugofem års erfarenhet kan vi garantera en mäklartjänst av hög kvalitet.

SÅLD

Nr 5-2012

på bost äder

26 år

I

Läs mer på s 4

Läs mer på s 3

2:a Kungahusen – Mycket fräsch med nytt kök

5:a Änghög – 2-plans bostadsrätt med uterum

Läs mer på s 5

Läs mer på s 7

Smygehamn – Ostört läge i vackra omgivningar

Beddingestrand – Prisvärt fritidshus, lugnt läge

Bobutiken – Pris o villkor … Läs på sid 2 ... ”Fullservice från start till mål, för dig som vill ha det bästa, till ett rimligt arvode.”

NYHET!

Nu visar vi även din bostad på

Fri värdering Egen bostadstidning - Såld på bostäder Försäkringar - ansvar & dolda-fel

om du anlitar oss, med cirka 4 miljoner unika besökare!

Kapitalvinstberäkning - K5 & K6

Kontakta oss idag om du ska sälja!

Lokalkännedom - 26 år i branschen

Tjänster - städ, flytt och magasinering

0410 - 182 72 www.badelt.se

”Såld på bostäder” ges ut av Mäklarfirman Badelt som bilaga i Trelleborgs Allehanda och som webbtidning på www.badelt.se. Redaktionell och teknisk produktion Westinger Media.


BO-BUTIKEN Om du missat någon artikel så går de alltid att läsa i efterhand på vår hemsida www.badelt.se.

Tips och funderingar kring att köpa eller sälja bostad

Fastighetsmäklaren Göran Badelt, med mer än 25 år i branschen, delar med sig av tips och erfarenheter.

Avslut ... Priset och övriga villkor Det utannonserade priset

På mäklarfirmornas hemsidor, i tidningsannonser och genom många andra kanaler visar mäklaren upp de bostäder man fått uppdraget att sälja. Här presenteras också ett pris. Detta utannonserade pris är den summa som säljaren kan tänka sig att acceptera. Som köpare ska man då i första hand ta ställning till detta. Naturligtvis kan man även lägga ett bud som under- eller överstiger summan. Om man är ensam spekulant så kanske man lägger ett bud på det begärda priset eller till och med ett bud något under det begärda priset.

Säljaren avgör

Oavsett vilket så är det därefter alltid upp till säljaren att acceptera eller förkasta spekulantens bud. Alla bud som läggs till mäklaren kommer nämligen att vidarebefordras till säljaren för accept.

Budgivning

Om det är flera spekulanter på bostaden så blir det ofta budgivning och idag tillämpas i regel det som kallas ”öppen budgivning” . Detta innebär att man som spekulant lägger ett bud och om det kommer in nya högre bud så får om man information om detta och dessutom möjlighet att lägga ett högre bud.

Avslut

När man fått in alla bud och ingen vill bjuda högre så sammanställer mäklaren buden och vidarebefordrar dem till säljaren för granskning. Det är sedan upp till säljaren att välja vem man vill slutföra försäljning med. Även övriga villkor och erbjudanden från spekulanterna vägs då in. Vanliga förbehåll kan vara besiktning, finansiering och att man

måste få sålt sin egen bostad innan man kan gå vidare. Det vill säga det är inte alltid den som bjuder högst som ”tar hem affären”.

Inget avgjort förrän kontraktet är undertecknat

Säljaren väljer därefter den spekulant som sammantaget med pris och övriga villkor erbjuder den mest förmånliga affären och skriver avtal med. Det är också viktigt att betona att bud inte är bindande för en spekulant. Men säljaren är heller inte bunden av sitt löfte att sälja förrän båda parter skrivit under köpekontraktet.

TIPS INFÖR KÖP/BUDGIVNING

• • • •

Finansiering: Få ett lånelöfte som täcker köpeskillingen och en ev budgivning. Ägt boende: Om man äger en egen bostad, kolla om den måste vara såld innan man skriver avtal på ny bostad. De flesta säljare är inte positiva till den typen av förbehåll. I så fall bör man överväga att sätta ut sin egen bostad till salu och få den såld med ett längre tillträde. Besiktning: Var tydlig med att informera om man önskar eller inte önskar genomföra en besiktning. Som köpare har man en undersöknings- plikt. Om man inte själv är kunnig bör man anlita en besiktnings- man som hjälper en att fullgöra denna undersökningsplikt. Övriga villkor: Tillträde, vad som ingår eller inte ska ingå, i vilket skick bostaden ska lämnas. Allt ska avtalas skriftligen i avtalet mellan köpare och säljare. Muntliga överenskommelser gäller inte. Om parterna inte kommer överens är det det som står i avtalet som gäller.

I nästa Bo-Butiken handlar det om: Köpet är klart. Det är dags att skriva kontrakt. Snabba lånebesked och förmånliga villkor! Hos oss på SEB får du all den professionella finansieringshjälp du behöver när du ska köpa bostad. Med snabba besked och konkurrenskraftiga räntor tillhör våra bolån de bästa på marknaden. Ta hjälp av vår specialist på bolån! Här på kontoret i Trelleborg heter din bolånerådgivare Billy Bengtsson. Billy har lång erfarenhet av finansiering och känner

väl till förutsättningarna på den lokala fastighetsmarknaden. Du når honom vardagar på telefon 0410-37 99 04 och på mail billy.bengtsson@seb.se. Boka ett rådgivningsmöte, så kan du i lugn och ro få hjälp med vad som kanske är en av ditt livs viktigaste affärer. Varmt välkommen!

Bo-Butikens tips publiceras även i vårt nyhetsbrev. Prenumerera gratis på www.badelt.se


VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER

1:a Borggården / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Bostadsrättslägenhet, plan 1 av 3. Boarea ca 44 m² med 1 rum och kök. Engelbrektsgatan 50. Genomgående, rymlig lägenhet på 1:a vån. Rejält rum med utgång till balkong. Kaklat duschrum. Trevligt kök med orginal köksinredning som varsamt renoverats. Moderna maskiner. Hall med garderober och säkerhetsdörr mot trapphus.

Pris: Visning:

300 000 kr /bud. Månadsavgift 2 564 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

2:a Kungahusen / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning: . Pris: Visning:

Bostadsrättslägenhet, plan 3 av 4. Boarea ca 62,5 m² med 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Kung Kristians väg 2A Mycket trevlig bostad i gott skick. Med bl.a rymligt kök med ny köksinredning och nya maskiner, rejält badrum med tvättmaskin/torktumlare. Stor inglasad balkong. Gott om förvaring i stora skjutdörrsgarderober i hall och sovrum. Belägen i välskött område med fina omgivningar 585 000 kr /bud. Månadsavgift: 4 100 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

2:a Hallasvängen / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Bostadsrättslägenhet, plan 3. Boarea ca 64,5 m² med 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Hallasvängen 31B. Trevlig lägenhet i bra skick. Kök med separat matplats. Hall med ekgarderober. Inglasad balkong i västerläge med fri utsikt.

Pris: Visning:

610 000 kr /bud. Månadsavgift 2 853 kr. Ring 0410 - 182 72 för tid.

3,5:a Centralt / Trelleborg Beskrivning: Adress: Beskrivning:

Bostadsrättslägenhet, plan 3. Boarea ca 80,5 m² med 3,5 rum och kök, varav 2 sovrum. Johan Kocksgatan 39. Unikt tillfälle att förvärva denna rymliga bostad belägen i Brf Näktergalen, en av Trelleborgs äldsta fastigheter anno 1933. Genomgående lägenhet med 3 rejäla rum och en möblerbar hall. Kaklad toalett och separat duschrum, samt funktionellt kök.

Pris: Visning:

690 000 kr /bud. Månadsavgift 2 988 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

3:a Centralt / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Bostadsrättslägenhet, plan 5 (högst upp). Hiss finns. Boarea ca 85 m² med 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Bryggaregatan 11A. Med bästa läget, 5:e vån - högst upp, på Asargården kan vi nu erbjuda denna rymliga, genomgående bostad. Inglasad balkong med fin utsikt.

Pris: Visning:

749 000 kr /bud. Månadsavgift 5 567 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986


VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER

3:a Hallakroken / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Bostadsrättslägenhet, plan 2 av 3. Boarea ca 81 m² med 3 rum och kök, varav 2 sovrum. Hallakroken 6C. Rymlig bostad som renoverats på senare år. Bl.a. påkostat kök som är fullutrustat med vitvaror, samt stor matplats. Härlig inglasad balkong i söderläge som vetter mot grönområde. Lugnt belägen i västra delen av Trelleborg.

Pris: Visning:

825 000 kr /bud. Månadsavgift 3 862 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

4:a Änghög / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

2-plans bostadsrättshus. Boarea ca 108 m² med 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Änghögsgatan 9F. Välplanerad bostad med 3 bra sovrum. 2 bad-/duschrum, samt eget grovkök. Rymligt kök. Skyddad trädgård i söderläge med uteplats och markis. Helt enkelt - ett bekvämt boende att trivas i.

Pris: Visning:

695 000 kr /bud. Månadsavgift 6 628 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

5:A Änghög / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

2-plans bostadsrättsvilla. Boarea ca 115 m² med 5 rum och kök, varav 4 sovrum. Kakehögsvägen 7. 2-plans brf-radhus med generösa ytor. Härligt uterum i västerläge med nätt trädgård framför. Bilplats och förråd tillhör. Lugnt, barnvänligt läge nära skola, affär och sporthall.

Pris: Visning:

695 000 kr /bud. Månadsavgift 6 441 kr. Ring 0410-182 72 för tid.

Simlinge / Anderslöv Fakta: Adress: Beskrivning:

Friliggande 1½-plans villa. Ca 82 +7 m² med 3 rum, varav 2 sovrum. Byggår ca 1880. Tomtarea 323 m². Simlinge 396. Tidstypiskt äldre 1½-plans hus i behov av lite uppdatering. Rymligt vardagsrum och nyare kök samt 2 sovrum. Nätt trädgård med uteplats och förråd. Beläget i Simlinge mellan Anderslöv och Trelleborg.

Pris: Visning:

695 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Bösarp Fakta: Adress: Beskrivning:

Friliggande villa, 1 ½ plan m liten källare. Boarea 125 m² med 4 rum, varav 2 sovrum, biarea 4 m². Byggår ca 1893. Tomtarea 618 m². Bösarp 35 Det 8-kantiga huset i Bösarp har anor från förra sekelskiftet och har renoverats med varsam hand på senare år. Idylliskt beläget på den skånska slätten med skyd dad trädgård i soligt söderläge. Idealiskt läge för pendling till Malmö/Öresundsbron.

Pris: Visning:

1 275 000 kr/bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986


VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER

Smygehamn Fakta: Adress: Beskrivning:

1 ½ plan friliggande villa med matkällare. Boarea ca 93 m² med 5 rum, varav 3 sovrum, biarea ca 39 m². Byggår sent 1800-tal. Tomtarea 959 m². Ängavägen 14. Tillfälle att förvärva detta charmiga boende med ostört läge och vackra omgivningar. Lämpligt för såväl året-runt som fritidsbruk. Bra biutrymmen med bl.a. garage, förråd/verkstad.Välskött trädgård med potential för den trädgårdsintresserade.

Pris: Visning:

1 395 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Smygehamn Fakta: Adress: Beskrivning:

Friliggande 1 ½ plans hus med källare. Boarea ca 250 m² med 5 rum, varav 3 sovrum, biarea ca 100 m². Byggår ca 1929. Tomtarea 1 428 m². Skolvägen 8. Mitt i Smygehamn kan man nu förvärva den gamla lärarebostaden med anor från 1920-talet. En bostad med stora ytor, fantastisk takhöjd och ett ypperligt läge. Nyligen antikvaristiskt dokumenterat inför den kommande detaljplaneändringen. På senare år använd som föreningslokal.

Pris: Visning:

1 595 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Centralt / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

1 ½ plans kedjehus med liten källare. Boarea ca 150 m² med 8 rum, varav 4-6 sovrum, biarea ca 25 m². Byggår c.a 1917-19. Tomtarea 308 m². Fanjunkaregatan 15. Ett rymligt, centralt beläget hus. Består av 2 parhus som idag är sammanslagna till en bostad. Flexibel planlösning för den lite större familjen, generationsboende eller för den som vill ha en mindre verksamhet på hemmaplan.

Pris: Visning:

1 695 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Österlid / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Kedjehus, 1 ½ plan med källare. Boarea ca 100 m² med 5 rum, varav 3 sovrum, biarea ca 55 m². Byggår 1925. Tomtarea 548 m² med garage, uterum o. förråd. Repslagaregatan 7 Smakfullt renoverad bostad anno 1925. Öppen, luftig planlösning på bottenvåningen med bl a modernt kök. Ovanvåning med 3 sovrum och helkaklat duschrum.

Pris: Visning:

1 750 000 kr/bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Granlunda / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Friliggande 1 ½ plans villa med källare ca 85 + 85 m² med 6 rum, varav 3-4 sovrum. Byggår 1942. Tomtarea 540 m² med garage och bilplats. Lillevägen 18. Renoverad bostad med lugnt, barnvänligt läge. Skola, idrottsplats och Söderslättshallen på gång-/cykelavstånd. Luft/vatten värmepump ger låga driftskostnader.

Pris: Visning:

2 095 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986


VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER

Anderslöv Fakta: Adress: Beskrivning:

Friliggande villa, 1 ½ plan. Boarea ca 101 m² med 3 rum (kan göras om till 7 rum), varav 2 (-6) sovrum, biarea ca 92 m². Byggår 2009. Tomtarea 847 m². Rödhakevägen 7. Älvsbyhus i nyskick med idag 3 r.o.k fördelat på stort vardagsrum med kamin och öppen planlösning mot köket, 2 sovrum samt helkaklat badrum. Ovanvåningen är förberedd för att inredas med ytterligare 2-4 rum. Till huset här även stort garage/förråd. Mycket barnvänligt läge i mysiga Anderslöv.

Pris: Visning:

2 750 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Smygehamn Fakta: Adress: Beskrivning:

Nybyggnadstomt. Tomtarea 320 m². Flygsandsvägen 19. Tomt som kan bebyggas med ett hus för året-runt-boende eller fritidsboende. Lugnt läge strax norr om parken i Smygehamn. I närområdet finns hav och strand, men även busshållsplats till Trelleborg. Tillfälle för dig som vill bo i idylliska Smygehamn och få hela Öresundsregionen inom pendlingsavstånd.

Pris: Visning:

595 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för mer information.

Smygehamn Fakta: Adress: Beskrivning:

Nybyggnadstomt. Tomtarea 1 391 m². Västanväg 14. Tomt som kan bebyggas med ett hus för året-runt-boende. Centralt belägen vid skolan i Smygehamn. Gångavstånd till det mesta och hela Öresundsregionen inom pendlingsavstånd.

Pris: Visning:

850 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för information.

Beddingestrand Fakta: Adress: Beskrivning:

Fritidshus (Permanentboende), 1-pl m liten källare. Boarea ca 96 m² med 3 rum (kan göras om till 4 rum), varav 1 (-2) sovrum, biarea ca 40 m². Byggår 1962. Tomtarea 1 377 m². Kantarellvägen 19. Trevligt 1-plans hus för fritids- eller permanentboende. Rejäl trädgård med bl.a. gäststuga och garage samt bilplats. Lugnt läge norr om kustvägen med hav/strand på bekvämt promenadavstånd.

Pris: 1 295 000 kr /bud. Visning: Ring 0410-182 72 för tid.

Smygehamn Fakta: Adress: Beskrivning:

1-plans fritidshus med matkällare. Area ca 56 + 8 m² med 4 rum, varav 3 sovrum, samt uterum. Byggår 1963. Tomtarea 1 184 m². Granats väg 39. Med idylliskt läge i norra delen av Smygehamn - Sveriges sydligaste samhälle - finns detta fina fritidshus. Trädgård med fria gräsytor men även fruktträd och odlingsmöjligheter, samt förråd.

Pris: Visning:

1 300 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986


VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER

2:a Centralt / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

Bostadsrättslägenhet, plan 1 av 4. Boarea ca 49 m² med 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Ehrenbuschgatan 1A. Välplanerad charmig genomgående lägenhet i bra skick. Centralt läge, men ändå på liten lugn gata. Moderna vitvaror, samt nyrenoverat dusch/WC-rum. Det är bara att flytta in och stortrivas.

Pris: Visning:

399 000 kr /bud. Månadsavgift 3 731 kr. Ring 0410 - 182 72 för tid.

Smygehamn Fakta: Adress: Beskrivning:

Nybyggnadstomt. Tomtarea 1 109 m². Smyge Strandväg 91. Tomt som kan bebyggas med ett hus för året-runt-boende. Strax norr om kustvägen i östra delen av Smygehamn. Gångavstånd till hav och strand och hela Öresundsregionen inom pendlingsavstånd.

Pris: Visning:

795 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för information.

Beddingestrand Fakta: Adress: Beskrivning:

1-plans Fritidshus (Permanentboende), ca 95 m² med 5 rum, varav 4 sovrum. Byggår 1961. Tomtarea 1 512 m². Bläcksvampsvägen 6 Hus som lämpar sig för fritidsboende, men även att bo året runt i. Rejäl trädgård med garage, friggebod samt jordkällare. Idylliskt, lugnt läge längs sydkusten med 500 m ner till stranden.

Pris: Visning:

1 900 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

Östra Förstadsgatan / Trelleborg Fakta: Adress: Beskrivning:

1½-plans friliggande villa med källare. Ca 198 + 35 m² med innehåller idag 2 lägenheter om 4 resp 3 rok med separata ingångar , biarea ca 35 m². Byggår 1928. Tomtarea 567 m² med dubbelgarage och uterum. Östra Förstadsgatan 294A och 294B. Välbyggd och strandnära villa med 2 separata bostäder. Delvis nyrenoverad, men en del färdigställande kvarstår. Perfekt för den stora familjen eller som ett generationsboende.

Pris: Visning:

2 995 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för tid.

6:a Pilevallen / Arlöv Fakta: Adress: Beskrivning:

1½-plans bostadsrättsparhus med carport och förråd. Boarea ca 123,7 m² med 6 rum och kök, varav 5 sovrum. Byggår 2001. Pilevallen 89. Rymligt och modernt boende med flexibel planlösning. Fint kök med stor matplats. 5 sovrum i varierande storlek. Helkaklat duschrum med tvättstuga. Helkaklat badrum. Skyddad trädgård på fram- och baksida med stenlagd uteplats.

Pris: Visning:

1 495 000 kr /bud. Månadsavgift 5 320 kr. Ring 040-18 61 60 för tid.

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986


VILLOR - GÅRDAR - FRITIDSHUS - TOMTER - BOSTADSRÄTTER

Gullvik / Malmö Fakta: Adress: Beskrivning:

2-pl radhus. Boarea ca 119 m² med 4 rum, varav 3 sovrum. Byggår 1992. Tomtarea 119 m². Östra Hindbyvägen 135 Fräscht boende i 2- plan med en yteffektiv planlösning. Bl.a. med modernt kök, helkaklat duschrum, badrum, vardagsrum och 3 bra sovrum. Nätt trädgård. Till huset ingår även bilplats och förråd. Kort och gott: Ett hus att bo och trivas i.

Pris: Visning:

1 990 000 kr /bud. Ring 040 - 18 61 60 för tid.

5:a Centralt / Svedala Fakta: Adress: Beskrivning:

2-plans bostadsrättshus på hörntomt. Boarea ca 126 m² med 5 rum och kök, varav 4 sovrum, samt inglasat uterum. Garage och förråd tillhör. Västergatan 11. Rymligt brfradhus på lummig hörntomt. 4 bra sovrum och inglasat uterum samt balkong. Centralt läge, men ändå lugnt och barnvänligt. Belägen i certifierad HSB förening med god ekonomi.

Pris: Visning:

1 495 000 kr /bud. Månadsavgift 5 599 kr. Ring 040-40 25 20 för tid.

Östre Grevie Fakta: Adress: Beskrivning:

Friliggande 1½-plans villa med carport/förråd. Boarea ca 155 m² med 6 rum (kan göras om till 7 rum), varav 4 (-5) sovrum. Byggår 2006. Tomtarea 672 m². Rosenlundsvägen 1. Modernt hus i nyskick. Beläget på hörntomt intill gemensam lekplats på Tegelbruks området. Idylliskt och lugnt i Östra Grevie med 30 minuters pendlingsavtånd till det mesta. Med kommande pågatåg ett boende att satsa på för framtiden.

Pris: Visning:

3 195 000 kr/bud. Ring 040-42 61 90 för tid.

Snårestad / Ensligheten Fakta: Adress: Beskrivning:

Nybyggnadstomt. Tomtarea 1 651 m². Ensligheten, Snårestad. Mellan Marsvinsholms slott och havet finns denna nybyggnadstomt. Vackert belägen i böljande landskap med skogen som granne. Ca 3,5 km från Svarte dit det går skolbuss och ca 2 km från väg E65.

Pris: Visning:

610 000 kr /bud. Ring 0410-182 72 för mer information.

Snårestad / Ensligheten Fakta: Adress: Beskrivning:

Fritidshus, 1 ½ plan. Boarea ca 45 m² med 3 rum, varav 2 sovrum, biarea ca 15 m². Byggår 1995. Tomtarea 5 404 m². Ensligheten 12, Snårestad. Naturskönt läge, fri utsikt nära skog o hav. Perfekt för fritidsboende eller bygga nytt pemanentboende. Lantbrukstomten som omgärdar huset ingår.

Pris: Visning:

1 075 000 kr /bud. Ring: 0410-182 72 för mer information.

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986


Nu lägger vi korten på bordet!

Bostadsaffärer gör man ett fåtal gånger i livet. De flesta hinner knappast bli proffs på området. Det är därför man vänder sig till en mäklare. Men det är väldigt olika vad man får för mäklararvodet hos olika mäklare.

Vi på Mäklarfirman Badelt erbjuder det lilla extra. Vi kallar det en Äkta Mäklartjänst. Snacka kan alla men vad innebär en Äkta Mäklartjänst?

ering

ärd Kostnadsfri v ök Vårt första bes i din bostad är alltid helt kostnadsfritt håll. och utan förbe

Kraftfull marknadsföring

Egen bostadstidning, Såld på bostäder. Annonsering i dagspress, lokalt och regionalt. NYHET! Annonsering på www.blocket.se/bostad. Utställning av aktuella objekt på våra kontor. Internetannonsering på www.badelt.se www.hemnet.se www.bovision.se www.booli.se Utskick till våra spekulanter med nyinkomna bostäder. Flerspråkig hemsida: • svenska • danska • norska • tyska samt • engelska Mobilanpassad hemsida för din Android, Ipad och Iphone

tra Utan ex ingår kostnad

g tberäknin s in lv a it p Ka K6 t K5 eller t e k n la b d på sålt bosta m o s ig d för s. genom os nde i vårt a g a lt e D där program s d r å v d n ku r slutad affä v a r e ft e a du får inform t e d n u lb rege . s från oss ip t h c o tion

Tilläggstjänster Som påbyggnad av vår mäklartjänst kan du även, genom våra partners, erhålla bland annat: Ansvarsförsäkring för säljare, försäkring mot dolda fel i 10 år. Energideklaration, från och med 2009 ska alla villor som säljs energideklareras.

God lokalkännedo m

Vi har mer än 25 års branscherfaren het och därför goda ku nskaper om de område n där vi förmedlar bost äder.

Vi finns här för Dig!

Kontoren är ö ppna helgfri måndag -fredag Flyttstädning, men även klockan 9.00-17.00. tömning, röjning, magasi- Telefontider helgfri måndag nering och flyttning. -fredag klockan. 8.30-1 9.00, samt helger klo ckan 10.00-17.00.

”Fullservice från start till mål, för dig som vill ha det bästa, till ett rimligt arvode.”

Malmö

Svedala

Vellinge/Näset

Staffanstorp/Lund

Trelleborg

040-18 61 60

040-40 25 20

040-42 61 90

046-25 09 50

0410-182 72

www.badelt.se - Mäklarfirman Badelt - Etablerad 1986

Såld på bostäder nr 2012-5  

Mäklarfirman Badelts bostadstidning med bostäder till salu i Öresundsregionen - Trelleborg, Svedala, Malmö, Arlöv, Åkarp och Ystad.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you