Page 3

_DESCRIPCIÓ Un producte pensat per dinamitzar de forma àmplia i completa la vostra festa. Està format per dos moments diferents: el Fes-te Gran; una dinamització de la col·lecció de jocs gegants Fes-te Gran! (2h). I la festa de l’escuma; la realització d’una divertida i refrescant festa de l’escuma amb música i animació (1h).

_DESCRIPCIÓN Un producto pensado para dinamizar de forma amplia y completa vuestra fiesta. Esta compuesto por dos momentos diferentes: El ¿Jugamos?; una dinamización de la colección de juegos gigantes ¿Jugamos? (2h). I la fiesta de la espuma; realización de una divertida i refrescante fiesta de la espuma con música i animación (1h).

_ESPAI Necessitem un espai d’uns 100 m2 per a la instal.lació dels jocs. Ha de ser pla i sense obstacles. Punt de llum monofàsic de 220 w i una presa d’aigua. Escenari o tarima de 2x2.

_ESPACIO Necesitamos unos 100 m2 para la instalación de los juegos. Debe de ser llano y sin obstáculos. Toma de luz monofásica de 220w y una toma de agua. Escenario o tarima de 2x2.

_TEMPORALITAT 3 hores (Fes-te Gran!, 2h + Festa de l’escuma, 1h)

_TEMPORALIDAD 3 horas (¿Jugamos?, 2h + Fiesta de la espuma, 1h)

_PREU 500 € (iva no inclòs)

_PRECIO 500 € (iva no incluido)

Més informació

Más información

Prereservar joc

Prereservar juego

Profile for Badabadoc Comunicació

Quiràlia: Catàleg de jocs 2014  

Catáleg de col·lecció de jocs d'oci i lleure per a infants, famílies,...

Quiràlia: Catàleg de jocs 2014  

Catáleg de col·lecció de jocs d'oci i lleure per a infants, famílies,...

Advertisement