Bad & Värme | Kampanjtidning NR 6 2021

Page 1

NR 6

1 NOV/28 NOV

2021

Kampanjtidning

Gör livet en gnutta enklare Reportage:

Framtidens toalett är redan här Sid. 4

Komplett Badröm:

Till fast pris Få inspiration, sid. 16 Rörmokartjänster:

Service av värmesystem sid 23. Bokning på bad-varme.se

Resurs Bank:

När du vill betala lite i taget sid. 23

Klicka och läs mer om våra aktuella kampanjer på bad-varme.se


Gör livet en gnutta enklare Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som skapar nöjda kunder. Receptet är ganska enkelt. Anlitar du oss vet du vad du får: Kvalitativa produkter installerade av professionella hantverkare, till ett fast pris. Vi har tagit fram tjänster och erbjudanden som gör att du kan känna dig nöjd och trygg. Vill du ha ett nytt badrum kan vi erbjuda Komplett Badröm där du får en hel badrumsrenovering till ett fast pris. Behöver du enstaka produkter som ett badkar eller en kökskran har vi tagit fram Installerat-och-klart där du får både produkt och installation till ett fast pris. Och om du har ett VVS-problem fixar vår Rörmokartjänst allt. Alla våra jobb är fackmannamässigt utförda. Därför är det inga problem för oss att lämna 6 års Trygghetsförsäkring. Vi vet ju att det inte kommer att bli några problem. När du anlitar Bad & Värme kan du helt enkelt luta dig tillbaks och känna dig trygg. Livet kommer alltid vara komplicerat. Men VVS går att göra enkelt. Och när du får rätt hjälp blir också livet en gnutta enklare. Surfa in och läs mer och se fler produkter genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera och få inspiration att förverkliga din badröm idag!

2


SPARA 81:-

199:-

NORENCO MUDIN EXPRESS avloppsöppnare. Löser upp fett, matrester, slam och hår. Erbjudandet gäller till 28/11 2021

SPARA 210:-

189:-

MMA EVOSENSE Termostatdel, vit. Justeringsområde 0-28°C. Är en självverkande ställbar termostat för att ge bästa möjliga rumsreglering. Erbjudandet gäller till 28/11 2021

SPARA 214:-

189:-

MMA EVOSENSE Termostatdel, vit. Justeringsområde 0-23°C. Är en självverkande ställbar termostat för att ge bästa möjliga rumsreglering. Erbjudandet gäller till 28/11 2021

SPARA 150:-

HANDDUSCH

595:-

ORD. PRIS 745:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 253022 Handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde.

SPARA 1020:-

CERA MÖBELPAKET 2222

2 895:ORD.PRIS 3 915:-

Ifö Cera 2222 Komplett möbelpaket med handfat och ett underskåp. Underskåpet har en flyttbar hylla och dörrar som öppnas med handtag. Tvättstället har en bakre avställningsyta och upphöjd bakkant. Skåpet är tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. Levereras färdigmonterat. Handtag och upphängningsbeslag ingår. B: 50 cm. Blandare och vattenlås ingår inte.

SPARA 504:-

DUSCHSET

995:-

ORD. PRIS 1 499:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 554 Duschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, duschslang 175 cm och tvålkopp. Flexibla väggfästen - max 72 cm.

SPARA 200:-

HANDDUSCHSET

695:-

ORD. PRIS 895:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 536 Handduschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, väggfäste och duschslang 150 cm.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. Omslagsbild: Nordhem Aspholmen & Koberg

3


Framtidens toalett är redan här Framtidens toalett är luktfri, har uppvärmd sits, rengör användaren med kroppstempererat vatten, torkar med varmluft och kan styras med fjärrkontroll eller via en app. Det handlar förstås om duschtoaletten Geberit AquaClean Mera.

4

Orienteringsljuset gör att man slipper tända i badrummet vid nattliga besök, vilket gör det lättare att somna om.


Skulle du rengöra din kropp med torrt papper hellre än att ta en dusch? Knappast. Utan vatten blir man inte riktigt ren. Därför är det märkligt att vi fortfarande rengör oss med papper vid toalettbesöket.   Den schweiziska duschtoaletten Geberit AquaClean Mera är ren vardagslyx. Med en enkel knapptryckning kan du känna dig lika fräsch efter att ha använt toaletten som om du precis stigit ur duschen. AquaClean Mera skänker stil och klass till badrummet och imponerar med sina futuristiska egenskaper. Eller vad sägs om dessa härliga funktioner?

Automatisk öppning och stängning av locket

Varmluftstork

Uppvärmd sits

Orienteringsljus

En närhetssensor känner när du närmar dig toaletten och öppnar automatiskt locket utan att du behöver vidröra något. När du är klar stängs locket automatiskt. Hygieniskt och smart.

Lika mycket som du uppskattar bilens stolsvärme på vintern, kommer du att fästa dig vid duschtoalettens varma sits. Den uppvärmda sitsen ger en behaglig känsla och är omedelbart redo. Bara att slå sig ner.

Efter att du har tvättats ren torkas du skonsamt av en varmluftstork och kan spara in på toalettpapperet. Fönarmen anpassas automatiskt till duscharmens senaste position för att ge optimal torkning. Temperaturen är justerbar i fem steg.

Vid nattliga toalettbesök är det skönt att slippa tända upp i badrummet. Det diskreta orienteringsljuset visar vägen och är milt nog för att underlätta en forsatt god nattsömn.

Luktfri toalett

Vem vill vistas i ett illaluktande badrum? Med den automatiserade, tystgående luktutsugningen fångas oönskade lukter upp redan inuti WC-porslinet. Luften renas i ett keramiskt filter och den fräscha luften släpps sedan ut i badrummet. Aldrig mer ett illaluktande badrum.

Fjärrkontroll

En tydlig fjärrkontroll ger enkel styrning av toaletten. Fyra användarprofiler kan sparas i fjärrkontrollen för smidig aktivering av de personliga inställningarna.

Styrning med app

Duschtoalettens funktioner kan enkelt styras med AquaCleanappen i din smartphone. Appen gör det också möjligt att ta med dina personliga inställningar på resor. WhirlSpray duschteknik.

Behaglig rengöring med kroppstempererat vatten

När du har använt toaletten rengörs du skonsamt och grundligt av en kroppstempererad, pulserande duschstråle. Både styrkan och läget på strålen kan ställas in individuellt. En separat LadyDusch rengör kvinnans intima område. Både innan och efter användning rengörs duscharmen med rent vatten för bästa hygien.

Fakta om Geberit

Geberit grundades 1874 av Caspar Gebert i den schweiziska staden Rapperswil vid Zürichsjön. 90 år senare, 1964, lanserade Geberit världens första vägghängda toalettstol med dold cistern. Företaget har blivit ett signum för schweizisk premiumdesign, bland annat tack vare den revolutionerande duschtoaletten Geberit AquaClean.   Modellen AquaClean Mera är uppkallad efter den fem mil långa bergsflod som slingrar sig fram från källan i södra Schweiz genom Malojapasset i Alperna för att mynna ut i Comosjön i norra Italien. Läs mer på www.geberit-aquaclean.se

5


Klicka och läs mer!

Nu kan du installera WC-stolar och kökskranar med din telefon! Gör inte livet komplicerat i onödan. När du vill ha något till ditt badrum, kök eller tvättstuga så vill du ha det på plats så enkelt och snabbt som möjligt. Därför har vi skapat installerat-och-klart. Vi garanterar leverans med rätt kompetens, rätt prylar och i rätt tid. Allt till ett förmånligt paketerat pris. (Se de orangea prislapparna). Självklart ingår demontering och bortforsling av det som vi byter ut. När det är enkelt att få grejerna på plats så blir också livet en gnutta enklare

• Fast pris • Fast tidplan

• 6 års Trygghetsförsäkring*** • Boka på bad-varme.se • Stort utbud av produkter

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

6

Inklusi v installa e tion


402:-/mån

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 995:-

ORD.PRIS 10 999:-

SPARA 900:-

INKL. ROT

Ifö Space SPNK/SBNK Komplett duschhörna välj mellan 80 x 80 och 90 x 90 cm. 2 bockade dörrar med handtagsprofil. (Finns även raka dörrar och med knopp). Klart glas och aluminiumprofiler. Exkl. takduschpaket.

CERA MÖBELPAKET 2322

2 695:ORD.PRIS 3 595:-

Ifö Cera 2322 Möbelpaket med handfat och underskåp. Med flyttbar hylla och dörrar som öppnas med handtag. Tvättstället har en bakre avställningsyta och upphöjd bakkant. Skåpet är tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. Levereras färdigmonterat. Handtag och upphängningsbeslag ingår. B: 57 cm. Blandare och vattenlås ingår inte.

OPTION BAS EXKL. BELYSNING

OPTION BAS

OPTION PRIS FRÅN:

OPTION PLUS PRIS FRÅN:

ORD.PRIS 2 819:-

ORD.PRIS 4 663:-

ORD.PRIS FRÅN: 6 295:-

ORD.PRIS FRÅN: 10 095:-

1 995:-

Ifö Option Bas Spegelskåp med två mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och två flyttbara glashyllor. Nedersta delen av dörrarna är frostad för att undvika fingeravtryck när de öppnas/stängs. Skåpet är tillverkat i fukttålig MDF och levereras färdigmonterat. Handtag och justerbara upphängningsbeslag ingår. 50/55/60 cm

2 995:Ifö Option Bas Spegelskåp med LED-belysning och två mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och två flyttbara glashyllor. Nedersta delen av dörrarna är frostad för att undvika fingeravtryck när de öppnas/stängs. Skåpet är tillverkat i fukttålig MDF och levereras färdigmonterat. Handtag och justerbara upphängningsbeslag ingår. 50/55/60 cm

4 495:-

Ifö Option Spegelskåp med LED-belysning, två mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och sidor av spegelglas. Två flyttbara glashyllor och ett dolt eluttag, 230 V. Nedersta delen av dörrarna är frostad. Inbyggd LED-belysning som strålar genom frostade fält i dörrarnas ovankant. En belysning finns även på skåpets undersida. Skåpet är fukttåligt och levereras färdigmonterat. Justerbara upphängningsbeslag ingår. 60/90 cm.

6 995:-

Ifö Option Plus Spegelskåp med LED-belysning, mjukstängande dubbelsidiga spegeldörrar och sidor av spegelglas. Två flyttbara rökfärgade glashyllor och ett dolt eluttag, 230 V, med USB-port. Nedersta delen av dörrarna är frostad. LED-belysning i ovankant samt på skåpets undersida. Skåpet är fukttåligt och levereras färdigmonterat. Magnetlist, förstoringsspegel och justerbara upphängningsbeslag ingår. 60/90/120 cm.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

7


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

% 0 2 Gäller Svedbergs

Forma och Skoga sortiment!

MÖBEL + SPEGEL

MÖBEL + SPEGEL

MÖBEL + SPEGEL

MÖBEL + SPEGEL

ORD. PRIS 18 780:-

ORD. PRIS 18 450:-

ORD. PRIS 18 450:-

ORD. PRIS 18 365:-

15 021:Svedbergs Forma underdel 80 x 45 cm i vit med Ram front. Två mjukstängande lådor och EasyClean vattenlås. Blankpolerade H1 handtag och porslinstvättställ Stil 80 x 45 cm i vitt. Exklusive tvättställsblandare. Spegel Valje rund 80 cm med LEDbelysning som ger ett stämningsfullt ljus som skiner runt spegeln och ger ett behagligt Gloria-ljus i badrummet.

14 760:Svedbergs Forma underdel 80 x 45 cm i skiffergrå med Plan front och push open. Två mjukstängande lådor och EasyClean vattenlås. Porslinstvättställ Hav 80 x 45 cm i vitt. Exklusive tvättställsblandare. Spegel Valje rund 80 cm med LED-belysning som ger ett stämningsfullt ljus som skiner runt spegeln och ger ett behagligt Gloria-ljus i badrummet.

14 760:Svedbergs Forma underdel 80 x 45 cm i blond ek med Plan front och push open. Två mjukstängande lådor och EasyClean vattenlås. Porslinstvättställ Vass 80 x 45 cm i vitt. Exklusive tvättställsblandare. Spegel Valje rund 80 cm med LED-belysning som ger ett stämningsfullt ljus som skiner runt spegeln och ger ett behagligt Gloria-ljus i badrummet.

14 692

Svedbergs Forma underdel 80 x 45 cm i svart ek med Plan front. Två mjukstängande lådor och EasyClean vattenlås. Handtag E1 i krom och porslinstvättställ Deep 80 x 45 cm i vitt. Exklusive tvättställsblandare. Spegel Valje rund 80 cm med LEDbelysning som ger ett stämningsfullt ljus som skiner runt spegeln och ger ett behagligt Gloria-ljus i badrummet.

VIKHÖRNDUSCH

U-FORMAD HÖRNDUSCH

RAK HÖRNDUSCH

HALVRUND HÖRNDUSCH

ORD. PRIS 12 115:-

ORD. PRIS 12 670:-

ORD. PRIS 8 980:-

ORD. PRIS 8 975:-

9 692:Svedbergs Skoga vikhörndusch 80 x 80 cm med profiler i alu blank och frostat glas. Hörnduschen har två öppningsbara vikdörrar (180°) samt en transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Dörrarna kan öppnas eller vikas inåt för att frigöra golvyta. Höjd 198 cm. Dörröppning 85–127 cm. Tröskelfri och handikappvänlig med ett härdat säkerhetsglas på 6 mm. Duschen kan kompletteras med byggprofiler på 30 alt. 50 mm. Takduschpaket ingår ej.

10 136:-

Svedbergs Skoga U-formad hörndusch 90 x 67 cm med profiler i alu blank och klarglas. Hörnduschen består av två dörrar med magnetlist och transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt för att frigöra golvyta. Kan placeras asymmetriskt eller symmetriskt i hörn, alternativt mitt på vägg. Höjd 198 cm. Tröskelfri och handikappvänlig med ett härdat säkerhetsglas på 6 mm. Duschen kan kompletteras med byggprofiler på 30 alt. 50 mm. Takduschpaket ingår ej.

7 184:-

Svedbergs Skoga rak hörndusch 80 x 80 cm med profiler i svart matt och rökglas. Hörnduschen består av två dörrar med magnetlist och transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt för att frigöra golvyta. Kan placeras asymmetriskt eller symmetriskt i hörn, alternativt mitt på vägg. Höjd 198 cm. Dörröppning 85-127 cm. Tröskelfri och handikappvänlig med ett härdat säkerhetsglas på 6 mm. Duschen kan kompletteras med byggprofiler på 30 alt. 50 mm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet. Takduschpaket ingår ej.

7 180:-

Svedbergs Skoga halvrund hörndusch 80 x 80 cm med profiler i alu blank och halvfrostglas. Hörnduschen består av två dörrar med magnetlist och transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt för att frigöra golvyta. Kan placeras asymmetriskt eller symmetriskt i hörn, alternativt mitt på vägg. Höjd 198 cm. Dörröppning 99-113 cm. Tröskelfri och handikappvänlig med ett härdat säkerhetsglas på 6 mm. Duschen kan kompletteras med byggprofiler på 30 alt. 50 mm. Samtliga mått är vändbara för höger. Takduschpaket ingår ej.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

8


HÖGSKÅP

VÄGGSKÅP INKL BELYSNING

SPEGELSKÅP INKL RAMP

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 8 174:-

ORD. PRIS 9 573:-

ORD. PRIS 6 163:-

ORD. PRIS 16 087:-

6 539:-

7 802:-

Gustavsberg Graphic högskåp 165 x 32 cm, grön. Mjukstängande dörrar med knopp K7 svart. 1 st fast hyllplan i trä och 4 st flyttbara hyllplan i glas.

Gustavsberg Graphic väggskåp med toppskiva, grön inkl. belysningsramp. Mjukstängande dörrar med knopp K7 svart.

4 930:-

Gustavsberg Graphic spegelskåp 60 cm, grön med belysningsramp 50 cm.

Nya Nautic!

13 151:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INKL. ROT

Gustavsberg Graphic kommod 60 cm, grön med heltäckande tvättställ. 2 lådor samt ett smart utfällbart lönnfack för förvaring av småsaker ovan lådorna. Knopp K7 svart. Inkl. Gustavsbergs tvättställsblandare Epic i mattsvart.

12 495:-

ORD. PRIS 17 073:-

INKL. ROT

Gustavsberg Square duschvägg fast 90 cm med svarta profiler. Finns från 80 upp till 140 cm. Pris avser 90 cm inkl. takdusch Estetic Round 160 cc i mattsvart.

Nya Nautic!

ROUND MATTSVART

795:-

ORD. PRIS 1 013:Gustavsberg Round duschset med 3-funktions handdusch. Justerbart fäste som limmas eller skruvas fast. Mattsvart. Komplettera med en Estetic mattsvart termostat.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 195:-

ORD. PRIS 3 669:-

INKL. ROT

Nautic Gustavsberg köksblandare med högsta energiklass B. Blandare i klassisk skandinavisk design. Hög design för att underlätta rengöring av strörre kastruller. Med diskmaskinsavstängning. Pris avser i krom. Finns även blyfri variant.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 595:-

ORD. PRIS 2 856:-

INKL. ROT

Nautic Gustavsberg tvättställsblandare i högsta energiklass A. Blandare i klassisk skandinavisk design. Pris avser i krom. Finns även blyfri variant.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 995:-

ORD. PRIS 9 125:-

INKL. ROT

Gustavsberg Estetic Square takduschpaket 160 cc, krom. Den stora takduschen ger ett generöst vattenflöde och du får en behagligt avkopplande och njutningsfull duschupplevelse.

BLANDARBRICKA

695:-

ORD. PRIS 1 400:Vatette blandarbricka Komplettera din svarta dusch med en mattsvart blandarbricka i 160 cc.

9


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

% 0 2 ller Macro Design

Gä erie! Crown möbelsskå p). (Ej speglar & spegel

CROWN FRAME 100

15 508:-

ORD. PRIS 19 385:Macro Design Crown Möbelserie Alla är vi olika. Just därför har Macro Design utvecklat Crown - en bred serie som ger dig ett närmast oändligt antal val- och kombinationsmöjligheter. Allt anpassat för dina förutsättningar. Med Crown hittar du dig själv och din egen stil.

Macro Design Crown Frame Möbelserie Ek 100 cm med ovanpåliggande tvättställ i porslin och bänkskiva Keon. Exkl. blandare.

CROWN PLAIN 100

CROWN FRAME 100

CROWN SHAPE 100

CROWN GRIP 100

ORD. PRIS 14 085:-

ORD. PRIS 14 185:-

ORD. PRIS15 785:-

ORD. PRIS 15 585:-

11 268:-

Möbelserie Crown Plain, antracit 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare.

11 348:-

Möbelserie Crown Frame, vit 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare.

12 628:-

Möbelserie Crown Shape, massiv ek 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare.

12 468:-

Möbelserie Crown Grip, svart massiv ek 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare.

CROWN GRIP 100

CROWN OPEN BOX 100

CROWN STRIPE 100

CROWN PLAIN 60 +SKÅP

ORD. PRIS 13 985:-

ORD. PRIS 15 285:-

ORD. PRIS 17 085:-

ORD. PRIS 10 770:-

11 188:-

Möbelserie Crown Grip, vit 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare. Exkl. blandare.

12 228:-

Möbelserie Crown Open Box, massiv ek 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare.

13 668:-

Möbelserie Crown Stripe, ek/svart 100 cm med tvättställ Light 14 i porslin. Exkl. blandare.

8 616:-

Möbelserie Crown Plain, vit 60 cm med tvättställ Light 70 i porslin. Crown högskåp vit 30 cm. Exkl. blandare.

10 ÅRS GARANTI PÅ STOMMAR OCH PORSLIN

10

20 ÅRS GARANTI PÅ SKENOR OCH GÅNGJÄRN

SVENSK PRODUCERAD


% 0 2 ller hela Nordhems

Har du ett snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra? Vi hjälper dig gärna med att hitta en unik duschlösning där du kan nyttja hela ditt utrymme i badrummet.

Gä sortiment av badkar & handdukstorkar!

Skapa din egen måttanpassade dusch!

ASPHOLMEN 170 CM

KOBERG

ORD. PRIS 19 195:-

ORD. PRIS 2 990:-

15 356:-

Specialanpassa din Spirit dusch från Macro Design Bygg din Spirit precis som du vill ha den. Spirit duschserie är vår mest sålda dusch som kan fås i många olika duschmodeller, storlekar, profilkulörer samt olika glas- och handtagsalternativ. Ladda hem mallen och fyll i dina mått och val. Skicka den till Macro Design eller till din närmaste Bad & Värme. Leveranstid inom 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Nordhem Aspholmen badkar i mjuka former. Den smala, rundade sargkanten ger badkaret ett luftigt intryck. Mattvit yta. Akryl. Baddjup 47 cm. Pris avser 170 x 80 x 60 cm. Finns även i längd 150 cm.

2 392:-

Nordhem Koberg eltork, nätt, stilsäker och lättplacerad i polerat rostfritt. 168 x 9 cm, 28W. Krokar i två nivåer för enkel upphängning av handdukar.

Vi bjuder på badglädje! Bada ute i varmt underbart vatten året runt! Det finns många olika modeller även Swimspa. Vilket är ett mellanting mellan spabad och swimming pool.

På köpet! 1 startpaket värde 900:-

KABINA

699:-

ORD. PRIS 863:Demerx Kabina lång duschhylla för praktisk förvaring. Hängs enkelt över duschvägg/kabin och låses mot vägg med de inkluderade sugkopparna. Tillverkat i rostfritt stål 18/8 med rostskyddsgaranti 5 år. Upphängningskrok med skyddshölje. Längd 100 cm. Välj svart alt rostfri. Finns rak och svängd modell på hyllorna. Vit

Grå

Blå

Beige

Svart

2 531:-/mån

Delbetala 24 mån**

Bra att känna till P.g.a hög orderingång är leveranstiderna längre än normalt.

FAMILY SPA

59 900:ORD. PRIS 88 900:-

Neptun Family Spa Utespa 200 x 200 x 89 cm. 6 sittplatser inkl. lounger. Vattenvolym 1260 liter. Isolerat thermolock. El: 230V. Värmare: 3000W. Totalvikt: 1598 kg. Fri frakt ingår värde 3 000:-. Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

PISLA DUSCHDRAPERI Demerx Pisla duschdraperi i 100% polyester. Mått 180 x 200 cm. Med tyngd i fålla.

109:-

ORD. PRIS 147:-

11


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Spara 166:-

TOALETTPAPPERSHÅLLARE

DUSCHHYLLA

DUSCHPALL EDGE

ORD. PRIS 238:-

ORD. PRIS 372:-

ORD. PRIS 665:-

177:-

Spirella Toalettpappershållare med plats för tre reservrullar. Krom.

275:-

Spirella Duschhylla i två våningar. 23 x 19 x 60 cm. Krom.

TVÄTTKORG

HANDDUKSHÄNGARE

ORD. PRIS 1 435:-

ORD. PRIS 729:-

1 099:Möve Bamboo split tvättkorg i canvas och bambu, indelad i två fack. 50 x 33 x 54 cm.

532:-

Spirella Handdukshängare i bambu. Tre våningar. Golvstående.

GRÖNKLITT SPA

79 995:Dalaspa Grönklitt utespa med utrymme för 5 sittplatser och 1 liggplats. Är ett utvecklat spabad som har allt man behöver. Fontän, färgterapi, nackkuddar, ljudanläggning och Bluetooth m.m. Storlek: 2000 x 2000 x 920 mm. Liter: 1000l. Frakt till tomtgräns.

499:-

Etac Edge Duschpall Med dess trekantiga form tar pallen liten plats och passar in i trånga duschhörn. Pallen bjuder till sadelsittande med en rejäl sittyta för ökad stabilititet. Höjdjusterbar. Finns i färgerna grå och blå.

Spara 560:-

DUSCHSITS RELAX

STÖDHANDTAG FLEX 30 CM

ORD. PRIS 2 055:-

ORD. PRIS 325:-

1 495:-

Etac Relax duschsits Väggmonterad (bör ske av sakkunning person). Kan kompletteras med armstöd, ryggstöd och stödben. Finns i vitt och grått.

249:-

Etac Flex stödhandtag Ger stadigt grepp även om handtaget eller händerna är blöta. 30 cm. Finns i vitt och grått.

VIDABLICK SPA

149 995:Dalaspa Vidablick ett utespa som har två stora loungeplatser och till och med en luftpump så kallad air-blower som ni hittar i klassiska massagebad på spaanläggningar. Fontän, ljusterapi, nackkuddar, musikanläggning och Bluetooth m.m. Balboa leds Wifi ingår. Storlek: 2200 x 2200 x 960 mm. Liter: 1500l. Frakt till tomtgräns.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

12


Nyhet! Prisbelönt digital handdusch med Bluetooth®

493:-/mån

Delbetala 12 mån**

DIGITAL HANDDUSCH

1 695:ORD. PRIS 2 495:-

Oras Hydractiva Digital handdusch med feedback i realtid, visar aktuell förbrukning direkt i displayen - vatten- och energibesparande. Bluetooth-funktion, anslut till app för uppföljning över tid. Självdrivande, inga batterier behövs. Antikalkfunktion, enkel att rengöra. Ø=120 mm. Designad för att passa alla duschslangar. Vinnare av Red Dot Award 2021 i kategori Product Design.

Inga hål i bänken!

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 495:-

ORD. PRIS 8 125:-

3 595:-

ORD. PRIS 4 269:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 595:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 4 269:-

Oras Stela 4805F tvättställsblandare med design i rena, moderna geometriska former. Dold strålsamlare som kan vinklas för att undvika vattenstänk i handfatet. 6l/min.

ORD. PRIS FRÅN: 2 295:Oras Smart fjärrstyrd avstängningsventil för disk- eller tvättmaskin. Håltagning behövs ej vid uppsättning. Består av en trådlös Smart presspad, en kontrollenhet och en elektronisk ventil. Ventilens öppettid är förinställd på 4/12 timmar. Nätdrift via plug-in transformator (230/5 V). Finns även för batteridrift (3V). Nyhet! Oras Stela beröringsfri

Nyhet! Oras Stela

INSTALLERAT-OCH-KLART*

1 695:-

INKL. ROT

Oras Nova rain shower 7409/7419/7402 takduschpaket med termostatblandare, användarvänligt vred med temperaturbegränsning och flödeskontroll för Eco-flöde. Kapbar duschstång med justerbart väggfäste. Duschslang 1750 mm. Finns i 40/150/160 c/c. Pris avser 160 c/c. Nyhet! Oras Stela

PRIS FRÅN:

INKL. ROT

Oras Stela 4810F tvättställsblandare med en bred strålsamlare. Ger en fascinerande vattenfallseffekt med diamantstruktur. 6l/min. Vinnare av Red Dot Award 2021 i kategori Product Design.

Lägre vattenoch energiförbrukning

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 995:-

ORD. PRIS 6 680:-

INKL. ROT

Oras Stela 4814FZ beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred. Batteridrift 6 V. Bluetooth anslutning möjliggör en enkel övervakning och justering av blandaren i Oras App.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 695:-

ORD. PRIS 4 595:-

INKL. ROT

Oras Optima 1714FZ beröringsfri blandare som erbjuder en unik nivå av funktion, komfort och hygien. Bluetooth anslutning möjliggör enkel övervakning och justering av blandaren i Oras App.

535:-/mån

Delbetala 12 mån**

DocNum 949051-07-17 949193-07-17 949192-07-17 949191-07-17 949190-07-17 949189-07-17

A D B C D E F G

1003636

≤ 1,6 > 1,6 ≤ 2,2 > 2,2 ≤ 2,8 > 2,8 ≤ 3,4 > 3,4 ≤ 4,0 > 4,0 ≤ 4,6 > 4,6

3 bar

4L 33 s

949078-05-14

C

Energiprestanda Energy Performance

2,6 kWh

Köksblandare Oras 1531F , 1536F Strålsamlare: Neoperl Z Certifikatnummer: 1410

Partner for progress

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 995:-

ORD. PRIS 5 195:-

INKL. ROT

Oras Swea 1536F köksblandare med sidospak, keramisk diskmaskinsavstängning och hög, svängbar pip. Kallstart och Ecoflöde. Energiklass C.

DocNum 949051-07-17 949193-07-17 949192-07-17 949191-07-17 949190-07-17 949189-07-17

A D B C D E F G

1003636

≤ 1,6 > 1,6 ≤ 2,2 > 2,2 ≤ 2,8 > 2,8 ≤ 3,4 > 3,4 ≤ 4,0 > 4,0 ≤ 4,6 > 4,6

3 bar

4L 46 s

949078-05-14

B

Energiprestanda Energy Performance

2,1 kWh

Tvätställsblandare Oras 1507F Strålsamlare: Neoperl PCA 6L Certifikatnummer: 1409

Partner for progress

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 395:-

ORD. PRIS 4 295:-

INKL. ROT

Oras Swea 1507F tvättställsblandare med sidospak, hög svängbar utloppspip. Kallstart och Ecoflöde. Energiklass B.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 995:-

ORD. PRIS 7 595:-

INKL. ROT

Oras Inspera 3031F köksblandare med utdragbar utloppspip med två olika strållägen, samt Smart diskmaskinsavstängning. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Batteridriven 3V.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 695:ORD. PRIS 7 295:-

INKL. ROT

Oras Inspera 3035F köksblandare med hög, svängbar utloppspip och Smart diskmaskinsavstängning. Inbyggd spärr för begränsning av temperatur och flöde. Batteridriven 3V.

13


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

5 995:-

ORD. PRIS 7 300:-

5 995:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 7 300:-

Mora Tronic beröringsfri blandare med temperatursvred. Koppar.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

14 595:-

6 495:-

ORD. PRIS 15 625:-

ORD. PRIS 7 300:-

4 095:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 595:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 4 595:-

Mora INXX II badkarsblandare i polerad mässing. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, borstad mässing och krom. 160 cc.

INKL. ROT

Mora Tronic beröringsfri blandare med temperatursvred. Mässing.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 6 670:-

Mora INXX II takduschpaket i mattsvart. Finns även i mattvit, mattgrå, borstad- och poleradmässing samt krom. 160 cc.

5 995:-

INKL. ROT

Mora Tronic beröringsfri blandare med temperatursvred. Champagne.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INKL. ROT

ORD. PRIS 8 093:-

Mora INXX II Small Soft tvättställsblandare i krom. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, polerad mässing och borstad mässing.

Mora INXX II Soft köksblandare med diskmaskinsavstängning, borstad nickel. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, polerad mässing, borstad mässing och krom.

393:-/mån

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 195:-

4 195:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 4 825:-

ORD. PRIS 3 595:FM Mattsson Runn Tvättställsblandare. Blyfri. Energiklass A.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 295:-

ORD. PRIS 4 895:-

INKL. ROT

FM Mattsson Runn Köksblandare med diskmaskinsavstängning. Blyfri.

SPARA 300:-

FM Mattsson Runn Duschblandare 160 cc. Utlopp ned.

DUSCHSET

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 1 295:-

ORD. PRIS 10 625:-

8 495:-

995:-

FM Mattsson Runn Duschset med 3-strålig handdusch.

INKL. ROT

FM Mattsson Runn takduschpaket 160 cc.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

14

INKL. ROT


Nyhet! Utvalda blandare. Bad & Värme i samarbete med damixa.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 295:-

ORD. PRIS 3 795:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 495:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid köksblandare Med hög utloppspip och diskmaskinsavstängning. Krom.

ORD. PRIS 3 095:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid tvättställsblandare Med Eco-save vattensparfunktion och Rub-Clean för enkel rengöring. Krom.

SOLID FLEX

493:-/mån

Delbetala 12 mån**

795:-

ORD. PRIS 1 000:Bad & Värme Collection Damixa Solid Flex duschset Handdusch, slang 150 cm med anti-twist. Duschstång inkl. tvålkopp. Justerbara väggfästen.

TAKDUSCHPAKET

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 4 395:-

ORD. PRIS 7 530:-

3 995:Bad & Värme Collection Damixa Bell 2 takduschpaket Med keramisk insats och skållningsskydd (38ºC). Vattensparfunktion, Eco-Save. Krom.

5 495:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid takduschpaket Med keramisk insats och skållningsskydd (38ºC). Vattensparfunktion, Eco-Save. Krom.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 195:-

ORD. PRIS 3 630:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid duschblandare Keramisk insats. 160 cc. Skållningsskydd (38ºC). Eco-Klick vattensparfunktion.

15


KOMPLETT BADRÖM

Hur ser din badröm ut? Att byta badrum är ett stort projekt. Vad ska du ha för produkter, vem ska installera, hur lång tid tar det och vad kommer det kosta? Det är helt enkelt mycket att tänka på. Därför introducerar vi “Komplett badröm”. Hitta din stil med Bad & Värmes nya 3D-verktyg. Sen får du ett färdigt badrum till fast pris. Allt utfört av certifierade VVS-montörer. Dessutom ingår 6 års Trygghetsförsäkring***. Om det är lätt att skaffa nytt badrum så blir också livet en gnutta enklare.

• Fast pris

Inklusi v installa e tion

• Fast tidplan • 6 års Trygghetsförsäkring*** • VVS-montörer • Kostnadsfri 3D-ritning • Beprövad arbetsprocess

ALLT DETTA INGÅR •

• •

Priserna är räknade på: Stora badrum 7 m2. Längd 280 cm, bredd 250 cm och höjd 240 cm. Mellan badrum 5 m2. Längd 250 cm, bredd 200 cm och höjd 240 cm. Små badrum 4 m2. Längd 250 cm, bredd 160 cm och höjd 240 cm. Gästtoalett 3 m2. Längd 200 cm, bredd 150 cm och höjd 240 cm. ivning och bortforsling av den gamla R badrumsinredningen (t ex dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel).

Rivning kakel, klinker eller våtrumsmatta på vägg och golv.

• • • • •

Uppsättning av väggskivor enligt gällande branschregler.

Byte av golvbrunn standardmodell i plast. Brunnen monteras på samma position som den som ersätts. Gäller badrum, ej gästtoa.

ppsättning av nytt kakel, klinker eller U våtrumsmatta med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler.

Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen.

Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör.

Montering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, badkar, WC-stol, tvättställsblandare, takdusch och duschblandare med duschstångset. Inredningen monteras på samma position som den som ersätts. 6 års trygghetsförsäkring*** med självriskeliminering vid eventuell skada.

Målning tak.

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår Trygghetsförsäkring. Läs mer på bad-varme.se.

Surfa in och läs mer och se fler prisexempel genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera och få inspiration att förverkliga din badröm idag! 16


Skapa hotellkänsla i badrummet

4 699:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 7 M2

216 000:-*INKL. ROT

INREDNING OCH PRODUKTER: Geberit Smyle Square underskåp hickory med Smyle Square dubbeltvättställ, 120 cm. Geberit Smyle Square mellanhögt skåp hickory. Geberit Smyle Square sidoskåp öppet hickory. Geberit Smyle Square sidoskåp med två lådor hickory. Geberit Xeno 2 ljusspegel 120 cm. Ifö Spira Art 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol. Geberit Duofix Sigma element för vägghängd WC-stol. Geberit Sigma 50 spolplatta Umbra. Ifö Stella duschhörna. Mora MMIX Tronic beröringsfri tvättställsblandare. Mora MMIX Shower System Kit. Bricmate A254 White Matt Basic kakel. Bricmate J66 Limestone Anthracite klinker.

r Svarta detalje d en tr k ar en st som fortsätter

4 461:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 7 M2

205 000:-*INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Ifö Stella fast duschvägg med golvstöd. Tapwell TVM-7200 takduschpaket 160 cc mattsvart. Ifö Sense underskåp SU90 V2 vit. Tvättställ Ifö Sense 15412. 90 cm. Tapwell RIN071 tvättställsblandare mattsvart. Ifö Option spegel med belysning 90 cm. Ifö SHS 36M högskåp vit med grepp. Ifö Spira Art 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol. Geberit Duofix Sigma element för vägghängd WC-stol. Geberit Sigma 20 spolplatta mattvit. Kakelpalatzet Hometown Grey 30 x 60 cm klinker. Kakelpalatzet Antigue Silver 60 x 60 cm klinker. *PRIS: Är beräknat på badrum med golvyta 7 m2, gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på bad-varme.se. TILLVAL: Vattenburen golvvärme, spotlights och handdukstork, se bad-varme.se FÖRUTSÄTTNING: Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. Erbjudandet gäller till 31/12 2021. **Villkor för att delbetala se sid 23.

17


KOMPLETT BADRÖM

Med våtrumsmatta på golv & vägg

2 410:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 4 M2

110 000:-* INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Macro Design Crown kommod 60 vit. Tättställ Light 14. Underskåpsbelysning 60 cm. Spegel T-LED. Purus 52194 kommodvattenlås G32X40. Ifö Spira 6260 Rimfree® SC/QR limning. Macro design MD5 192 cc handtag. Macro design Spirit skärmvägg fast 97 cm klarglas/matt. Oras Nova/Apollo duschkombination. Oras Swea 1510F tvättställsblandare. Tarkett Aquarelle Oak Black våtrumsmatta golv. Tarkett Aquarelle Raw Concrete Dark Grey våtrumsmatta vägg. Tarkett Aquarelle Raw Concrete Dark Grey våtrumsmatta bård.

Nyhet! Gästtoalett i valnöt.

2 497:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT GÄSTTOALETT 3 M2

114 000:-*INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Geberit Variform underskåp 75 cm valnöt. Geberit Variform tvättställ 75 cm. Geberit Xeno 2 ljusspegel 60 cm. Geberit Duofix Sigma element för vägghängd WC-stol. Geberit Duofix Sigma 50 spolplatta krom. Ifö Spira 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol. Damixa Silhouet Large tvättställsblandare, krom. Kakelpalatzet Europa White matt 20 x 30 cm kakel. Kakelpalatzet Hometown Grey 30 x 60 cm rek klinker. *PRIS: Är beräknat på badrum med golvyta på 3 och 4 m2, gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på bad-varme.se. TILLVAL: Vattenburen golvvärme, spotlights och handdukstork, se bad-varme.se FÖRUTSÄTTNING: Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. Erbjudandet gäller till 31/12 2021. **Villkor för att delbetala se sid 23.

18


Perfekt för det mindre badrummet

2799:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 5 M2

128 000:-* INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Svedbergs Skapa underskåp 55 x 35 cm vit inkl. 1 låda, handtag 11. Tvättställ Skapa 55 cm. Oras Optima 2710F tvättställsblandare. Svedbergs Svea spegel vit. Svedbergs Skapa väggskåp 70 x 40 cm vit med handtag 11, 128 cc krom. Svedbergs Skoga hörndusch Vik 90 x 90 cm klarglas/alublank. Oras Nova/Apollo duschkombination. Purus 52194 kommodvattenlås G32 x 40. IFÖ Spira 6260 Rimfree® SC/QR WC-stol. Tarkett Aquarelle Oak Black våtrumsmatta golv. Tarkett Aquarelle Raw Concrete dark Grey våtrumsmatta vägg. Tarkett Aquarelle Raw Concrete dark Grey våtrumsmatta bård. *PRIS: Är beräknat på badrum med golvyta på 5 m2, gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på bad-varme.se. TILLVAL: Vattenburen golvvärme, spotlights och handdukstork, se bad-varme.se FÖRUTSÄTTNING: Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. Erbjudandet gäller till 31/12 2021. **Villkor för att delbetala se sid 23.

20%

Gäller Smedbo d Home i polera krom!

HOME PRIS FRÅN:

126:-

ORD. PRIS FRÅN: 158:Smedbo Home tillbehörsserie i polerad krom. WC-borste, kan både ställas direkt på golv och monteras på vägg. Reservpappershållare, toalettpappershållare, enkelkrok och fyrkrok dold fastsättning. Hållare med tvåldispenser i frostat glas, hållare i polerat krom. För väggmontering.

6 års Trygghetsförsäkring ingår i alla våra jobb.*

Gör en säker VVS-installation ännu säkrare!

Läs mer genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera.

TOALETTPAPPERSHÅLLARE

SMINKSPEGEL Z625

SMINKSPEGEL Z627

ORD. PRIS 817:-

ORD. PRIS 755:-

ORD. PRIS 415:-

599:-

Smedbo FB635/FB636 Tolettpappershållare i mattsvart rostfritt stål med rund alt. kantig golvplatta. Höjd 615 mm.

599:-

Smedbo Z625 Sminkspegel fristående i krom med LED-belysning.

299:-

Smedbo Z627 Sminkspegel fristående i krom.

När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-installatör som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021.

19


VÄRMELÖSNINGAR

Enkla och smarta system för golvvärme

Golvvärme i alla miljöer LK GOLVVÄRME Passar perfekt både vid nybygge och renovering. Tryggt, miljövänligt med överlägsen säkerhet. Att välja LK Golvvärme blir din bästa investering – den syns inte, men du kommer att längta hem till den. LK har färdiga lösningar för: • Uterum • Enstaka rum • Nyproduktion • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren och vintern Vill du installera golvvärme? Kontakta din närmaste Bad & Värme-installatör till ditt renoverings- eller byggprojekt.

20

Se LKs instruktionsfilmer på lksystems.se


Uppgradera till hållbar och väderanpassad värme

Nibe S-1255 Är en intelligent inverterstyrd bergvärmepump, anpassar temperaturen efter väderprognosen. Användarvänlig touchscreen med färgdisplay. Stöd för styrning med röstassistenter. Wifi-anslutning med möjlighet att koppla ihop värmepumpen med ditt smarta hem. Möjlighet att välja smarta trådlösa tillbehör för ökad komfort. Automatiska uppdateringar av mjukvaran. Har en integrerad varmvattenberedare och passar alltifrån små hus till stora villor. Välj mellan tre olika effektstorlekar: 1,5-6kW, 3-12kW och 4-16kW. Finns även i rostfri eller emaljerat korrosionsskydd. Pris avser modell med kopparfodrad varmvattenberedare. Gäller vid utbyte av befintlig bergvärmepump. PRIS AVSER MODELL S1255-6 CU INSTALLERAT-OCH-KLART*

92 995:-

ORD. PRIS 95 078:-

INKL. ROT

PRIS AVSER MODELL S1255-12 CU INSTALLERAT-OCH-KLART*

99 995:-

ORD. PRIS 103 734:-

INKL. ROT

PRIS AVSER MODELL S1255-16CU INSTALLERAT-OCH-KLART*

103 495:-

ORD. PRIS 108 205:-

INKL. ROT

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

21


VÄRMELÖSNINGAR

Värmepaket med elpanna och värmepump!

+

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:*

99 995:-

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:* GÄLLER VID UTBYTE AV BEFINTLIG VÄRMEPUMP INKL. ROT

Bosch AWM 5-9/ AWM 13-15 Elpanna för samkörning med Bosch Compress 7001i AW. Inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga. Elpatron 9 kw. Inbyggd laddpump, expansionskärl samt inbyggd styr & reglercentral. Måste kompletteras med yttre cirkulationspump till värmesystemet samt backventil, ventilrör, påfyllnadsventil, värmekabel. IP-modul och rumstermostat ingår i leverans. Bosch Compress 7001i AW 7/AW 9/AW 13 Värmepump inverterstyrd luft/vatten utedel. Är i leveransläge avsedd för samkörning mot komplett värmepumpsmodul ”AWM”. Pris avser Bosch Compress 7001i AW - 7/Boch elpanna AWM - 5-9.

87 995:-

INKL. ROT

Bosch Compress 7001i LWMF 8/ LWMF 12/ LWMF 16 Värmepump inverterstyrd med inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga för berg, jord och sjö. Innehåller en användarvänlig reglercentral med stor och tydlig touch färgskärm och med möjlig uppkoppling mot smartphone. Pris avser Bosch Compress 7001i LWMF 8.

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:* GÄLLER VID UTBYTE AV BEFINTLIG LUFTVÄRMEPUMP

57 495:-

Bosch Compress 3800i EW 9/EW 13 Frånluftvärmepump med inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga och elpatron för uppvärmning av tappvarmvatten samt värme till vattenburet golv-/radiator system. Komplett frånluftsvärmepump för varmvatten, ventilation, återvinning samt värme till låg- eller högtempererat värmesystem. IP-modul ingår. Pris avser EW 9.

Dags att renovera badrummet? Uponor golvvärmesystem ger dig fullt av möjligheter. Vi är säkra på att kunna hitta det golvvärmesystemet som passar just ditt projekt, oavsett om du ska renovera ett badrum eller hela ditt hus. Uponor golvvärme kan installeras tillsammans med alla typer av golv och passar bra både bra för nybyggnationer och renoveringar. Golvvärmesystemet Uponor Minitec passar särskilt bra för när du ska renovera ditt badrum, eftersom fästelement du sätter golvvärmeslingorna i bara är en centimeter högt. Responstiden är snabb och ger dig varmt och härligt badrumsgolv.

Erbjudandet gäller till 28/11 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

22

INKL. ROT


RÖRMOKARTJÄNSTER

Rörmokartjänster Med våra rörmokartjänster hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WCstolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrusna rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

• Bokning på bad-varme.se • Fastpris på mängder av tjänster • Certifierade VVS-montörer

Läs mer på bad-varme.se eller kontakta din lokala Bad & Värme.

När du vill betala lite i taget

Projektkonto

Bad & Värmekort

Representativt ex för delbetalning 36 månader* Bad & Värme projektkonto Kreditbelopp/Köp 100 000 kr Effektiv ränta 9,61 %

Rörlig årsränta 8,49 % Kreditkostnad 15 303 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord. delbet./mån** 3 204 kr

Uppläggn.avg. 0 kr Totalt belopp att betala 115 303 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är be­räknat 2021-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kredit­perioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre­effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets rikt­linjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. upp­läggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggning­avgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Representativt ex för delbetalning 12 mån* Bad & Värme-kort Kreditbelopp/Köp 10 000 kr Effektiv ränta 12,86 %

Rörlig årsränta 0% Kreditkostnad 715 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord.delbet./mån** 869 kr

Uppläggn.avg. 295 kr Totalt belopp att betala 10 715 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är be­räknat 2021-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kredit­perioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre­effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets rikt­linjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. upp­läggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggning­avgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Månad 12 861 kr

Månad 1 869 kr Månad 2 1 164 kr

Delbetala

10 000 kr på 12 månader

Månad 3–11 869 kr/mån

Exemplet ovan: totalt betalar du 10 715 kr

Inkluderar en administrationsavgift på 35 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

30–60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du när du får din avi.

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen.

Räntefritt upp till 24 månader.

Ansök om kortet i butiken, det kostar inget.

Fullständig information: resursbank.se eller ring deras kundservice på 0771-11 22 33

23


Gör livet en gnutta enklare BUTIK, SHOWROOM, SERVICE OCH INSTALLATION

SERVICE OCH INSTALLATION

Arboga Bollnäs Borlänge Borås Enköping Färjestaden Gnosjö/Reftele Gällivare Haparanda Helsingborg Hova Hudiksvall Jämjö Kalmar Karlstad Katrineholm Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Kungälv Köping Laholm Linköping Ljusdal Ludvika Luleå Lysekil/Brastad Malmö Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Nora Norrtälje Nybro Osby Piteå Rimbo Rottne Rävlanda Sala Sandviken Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Strömstad Sälen Söderhamn Söderköping Tingsryd Trelleborg Täby Valbo Varberg Vedum Vetlanda Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Östersund

Alingsås Askersund Bengtsfors Bromma Bålsta Enköping Ekerö Eskilstuna Falkenberg Filipstad Flen Gävle Göteborg Karlstad Hanaskog Hjo Hässleholm Järfälla

Elterm i Alingsås Tokebackavägen 16A 0322-123 24 Askersunds Brunnsborrning Läggesta 111 0583-71 10 77 Bad & Värme 0531-103 02 JGS Rör & Värme Mariehällsvägen 6 08-409 200 30 Bad & Värme/Lindboms Rör Dragrännan 2 0171-511 01 Lindevalls Rör Kvartsgatan 12 0171-212 03 Wikmans VVS Stenhamra Vallviksvägen 116 08-560 449 00 VVS-Vattentec i Eskilstuna Kardangatan 2 016-541 70 60 Calle Nilssons VVS/Skrea Rör Stafsinge Krämaregård 202 0705-90 01 28 Bad & Värme/ Pe Be´s VVS Bagaregatan 6 0590-130 14 Lundberg & Jonsson Rör Åsegatan 8 0157-100 61 VVS-Installatören i Gävle Strömsbrovägen 35 026-12 69 10 FP Badrumsspecialisten AB Tagenevägen 12 port. 8 0739-80 24 90 Värme & Sanitet i Skåre AB Fjärrviksvägen 1 070-191 42 49 VVS-Service i Knislinge Fabriksgatan 5 044-614 11 Rörfixarna i Hjo Filvägen 6 0503-122 22 VVS-teamet Väpnargatan 7 0451-38 18 70 BE Värme & Sanitet Skarprättarvägen 7 (lokal 28) 08-583 547 80

Järfälla Jönköping Karlshamn Karlskoga Karlskrona Kolmården Kristianstad Kristianstad Kungshamn Lidingö Lindesberg Linköping Malmö Saltsjö-Boo Skurup Skurup Skövde Stockholm Strängnäs Sundsvall Södertälje Sölvesborg Tibro Tranemo Tumba Uddevalla Umeå Uppsala Varberg Vedum Vellinge Vendelsö Ystad Åstorp Ödsmål Örebro

Järfälla BadrumsRenovering Mantor VVS Halix VVS AB Bad & Värme/Pe Be´s VVS Redmos Rör Hertzmans VVS Hilmerssons Elservice Rörmontage Kristianstad Jonas Rör Din lokala hjälpreda i Lidingö Bergslagens VVS AB Rörmontage Harry Malm AB Lindbloms VVS AB Turex Rör Rörtjänst VVS-Installationer Rydsgård A. Lennartsson VVS-Service Cyklande Rörmokaren Buneco LBM Rör & Värmeteknik Tälje VVS Aktiebolag Hilmerssons Elservice Rörfixarna i Hjo (fd Karl Johanssons Rör) Tranemo Rör Termorör VVS Total Umeås Raka Rörinstallationer J-G Rör Votab Lundgrens Värme & Sanitet Wickmans Rör Forsmans VVS Ystads Rörtjänst Åstorp Rör Ödsmåls Rörläggeri Närkes Rörlednings AB

Bad & Värme i Arboga Bad & Värme Blomquist Rör Kakelgruvan Borås Rör & Sanitet Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Lennarts VVS-Tjänst i Malmfältet Gränsrör i Norr Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Frihemservice VVS Sturkö-Jämjö Rör & Värmeinstallationer VVS Butiken Lindsdals Rör Karlstad Rörmontage Kamin & Kakel i Katrineholm Bad & Värme Bad & Värme/ Pe Be´s VVS B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Ytterby Rör AB Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme HP Rör & Värme Radiator VVS Bad & Värme/Rörcentrum Bad & Värme Rönnings Rör Kakel Idéa AB Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme A.V.D. Värme och Vatten AB NM Rör AB Hammarstedts VVS Bad & Värme/Sahlins Rör Bad & Värme/Rörcentrum Aqua VVS i Rimbo Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme PL VVS & Fastigheter Bad & Värme/Rör & Smide Kakelidéa Trelleborg AB Täby Bad & Värme Nybloms Rör i Valbo Happy Homes VVS Lundgrens Rör i Vedum Vetlanda Rör Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme/Norderåsens VVS

Smedjegatan 2 0589-49 99 00 Renslyckan 6 0278-272 62 Skäggargatan 7 0243-22 70 55 Segloravägen 20 033-10 16 90 Romgatan 10, bredvid Jysk 0171-511 01 Storgatan 70 0485-316 70 Järnvägsgatan 35 0370-33 22 90 Stallarvägen 2 0970-169 05 Skomakargatan 1 0922-108 08 Kanongatan 157 042-400 94 40 Björnemossegatan 3 0506-307 95 Granebovägen 3 070-381 37 99 Torhamnsvägen 25 0455-60 61 90 Dagövägen 5 0480-696 00 Kolvgatan 10 054-22 14 40 Videvägen 2 0150-517 40 Västra vägen 29 0494-125 50 Första Industrigatan 7A 0550-69 29 96 Jägerhorns Väg 15 08-740 80 30 Truckgatan 2 0303-92145 Hantverkaregatan 21 0221-140 70 Kullsgårdsvägen 43 0430-100 00 Industrigatan 15 013-31 25 50 Södra Järnvägsgatan 50 0651-138 38 Målarvägen 5 010-458 66 55 Spantgatan 8 0920-108 80 Hallindenvägen 25 0523-470 71 Östra Farmvägen 4 040-49 60 56 Källvägen 15 0280-130 75 Godbyvägen 11 +358 18-221 11 Förrådsgatan 45 0501-716 60 Skolvägen 6 0250-58 50 00 Medevivägen 71 0141-21 00 32 Prästgatan 28 0587-140 58 Abborrvägen 12 0176-22 47 00 Herkulesgatan 2 0481-76 60 00 Tegvägen 5 0479-146 04 Batterigatan 6 0911-927 70 Finstavägen 1 070-835 79 77 Kopparvägen 6 0470-925 50 Västergårdsvägen 9 0301-23 40 50 Gruvvägen 44 0224-181 90 Mossvägen 41 026-27 30 75 Mejerigatan 2 0511-101 59 Storgatan 46 0910-72 04 05 Boge Mojner 828 0498-22 07 00 Bangatan 4 0620-150 15 Solrosgatan 3 0526-667 10 Sälenvägen 15 0280-207 75 Växelgatan 7 0270-100 90 Vintervadsgatan 5A 0121-101 00 Lokgatan 3 0477-130 50 Algatan 31 0410-200 71 Måttbandsvägen 6–10 08-630 07 00 Valbovägen 303 026-455 30 30 Härdgatan 33 0340-67 58 08 Larvsvägen 40 0512-405 36 Östra Nygatan 10 0383-158 49 Hyvelgatan 11, infart Willys P 0498-500 76 Korsgatan 40 0322-62 00 60 Vassbottengatan 8 0521-657 00 Retortgatan 5 021-38 04 30 Stationsvägen 24 08-540 229 80 Snickargatan 19 0573-100 03 Elementvägen 13 019-10 63 60 Hemvägen 28 063-14 01 50

Gilla oss på Facebook!

Skarprättarvägen 11 08-583 550 50 Kämpevägen 17 010-330 05 60 Strömmavägen 28 0454-32 15 59 Örebrovägen 27 0586-350 50 Silvervägen 20 0455-168 00 Kakelugnsvägen 5 011-696 63 Industrigatan 40 044-781 80 84 Industrigatan 22 044-10 00 15 Rosengårdsgatan 14 0523-376 77 Klarabärsvägen 3 0768-79 97 50 Löpargatan 4 0581-531 00 Gottorpsgatan 45 013-12 15 09 Nils Anderssons gata 5 0733-38 77 78 Telegramvägen 46C 08-715 56 16 Östra Olstorpsgatan 11 0411-420 00 Södergatan 4 0411-44 330 Kåsatorpsvägen 4 076-949 64 01 Själagårdsgatan 21 076-885 68 76 Finningevägen 75 070-270 04 04 Axvägen 6 060-64 15 90 Brunnsängsvägen 32 08-550 104 64 Löparevägen 6 0456-128 33 Värsåsvägen 14 0504-129 88 Åkerivägen 1 0325-700 49 Skyttbrinksvägen 23 08-518 190 10 Spikvägen 1G 0522-122 56 Förrådsvägen 21J 070-666 77 03 Spikgatan 6 018-69 28 48 Vagnvägen 12 0340-64 68 03 Kyrkogatan 16 0708-60 77 13 Spikgatan 8 040-42 26 00 Vendelsömalmsvägen 94 076- 897 82 07 Västra Kustvägen 52 0411-120 70 JIi-Te Gatan 6 042-541 85 Ödsmål Industriväg 3 070-577 34 97 Hagagatan 7 019-12 26 02

Följ oss på Instagram! BADOCHVARME_BADRUM

www.bad-varme.se Lokala prisavvikelser kan förkomma. En del produkter är beställningsvaror. Leveranstid kan vara upp till 3 veckor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

– 1000 VVS-INSTALLATÖRER ÖVER HELA SVERIGE –