Page 1

NR 5

29 SEP/26 OKT

2021

Kampanjtidning

Gör livet en gnutta enklare Reportage:

Nisse bytte krångel och högljutt till smart och tyst Läs mer om Mitsubishi Electric Geodan sid. 4 Komplett Badröm:

Till fast pris sid. 10

Rörmokartjänster:

Service eller byte av värmesystem sid 23. Bokning på bad-varme.se

Resurs Bank:

När du vill betala lite i taget sid. 23

Klicka och läs mer om våra aktuella kampanjer på bad-varme.se


Gör livet en gnutta enklare Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som skapar nöjda kunder. Receptet är ganska enkelt. Anlitar du oss vet du vad du får: Kvalitativa produkter installerade av professionella hantverkare, till ett fast pris. Vi har tagit fram tjänster och erbjudanden som gör att du kan känna dig nöjd och trygg. Vill du ha ett nytt badrum kan vi erbjuda Komplett Badröm där du får en hel badrumsrenovering till ett fast pris. Behöver du enstaka produkter som ett badkar eller en kökskran har vi tagit fram Installerat-och-klart där du får både produkt och installation till ett fast pris. Och om du har ett VVS-problem fixar vår Rörmokartjänst allt. Alla våra jobb är fackmannamässigt utförda. Därför är det inga problem för oss att lämna 6 års Trygghetsförsäkring. Vi vet ju att det inte kommer att bli några problem. När du anlitar Bad & Värme kan du helt enkelt luta dig tillbaks och känna dig trygg. Livet kommer alltid vara komplicerat. Men VVS går att göra enkelt. Och när du får rätt hjälp blir också livet en gnutta enklare. Surfa in och läs mer och se fler produkter genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera och få inspiration att förverkliga din badröm idag!

2


SPARA 311:-

599:-

Smedbo FB635 Toalettpappershållare/reservpappershållare i mattsvart rostfritt stål med rund golvplatta. Höjd 615 mm. Erbjudandet gäller till 26/10 2021

SPARA 210:-

189:-

MMA EVOSENSE Termostatdel, vit. Justeringsområde 0-28°C. Är en självverkande ställbar termostat för att ge bästa möjliga rumsreglering. Erbjudandet gäller till 26/10 2021

SPARA 214:-

189:-

MMA EVOSENSE Termostatdel, vit. Justeringsområde 0-23°C. Är en självverkande ställbar termostat för att ge bästa möjliga rumsreglering. Erbjudandet gäller till 26/10 2021

HANDDUSCH

HANDDUSCHSET

DUSCHSET

ORD. PRIS 745:-

ORD. PRIS 895:-

ORD. PRIS 1 474:-

649:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 253022 Handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde.

795:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 536 Handduschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, väggfäste och duschslang 150 cm.

1 195:-

Bad & Värme Collection Oras Apollo Style 554 Duschset bestående av handdusch med 3 strållägen inkl. eco-flöde, duschslang 175 cm och tvålkopp. Flexibla väggfästen - max 72 cm.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23. Omslagsbild: Macro Design Crown Shape

3


INSTALLERAT - OCH - KLART

Nisse bytte krångel och högljutt till smart och tyst Ett modernt och väl fungerande värmesystem är en viktig del för att trivas i ditt hem. Utöver att du får en bekväm och lyxigare tillvaro kan du dessutom spara pengar varje månad. Att byta värmesystem är dock inget du gör särskilt ofta och därför vill du att det ska bli riktigt bra. En som var ute efter en ny lösning var Nisse i Köping. Nisse behövde en ny värmepump Nisse Skogman från Köping hade en värmepump från 2006 som började krångla. Den levererade inte alls som den skulle och det blev dags att köpa en ny. Nisse började undersöka marknaden för att hitta en riktigt bra modell som uppfyllde hans krav. Han har själv jobbat som rörmokare sedan 1977 och hade därför koll på läget.

4

Valde en Mitsubishi Electric Efter mycket research landade Nisses val på en Mitsubishi Electric Geodan. Han hade sett den förut och blev imponerad över modellens otroligt låga ljudnivå. Dessutom var han nyfiken på att välja en varvtalsstyrd värmepump, något hans tidigare inte varit. Den var bara “Av” eller ”På” medan Geodan anpassar driften efter temperaturen och därför går mycket jämnare. Geodan fungerar för både jordoch bergvärme. För Nisses del var det jordvärme som gällde.

Snabb installation Även fast Nisse är en rutinerad rörmokare valde han att anlita Bad & Värme för installationen.

  – Det var skönt att slippa och istället bara kunna luta sig tillbaka och få allt fixat!

  Installationen tog ungefär en och en halv dag. Montörerna höll på ungefär 8 timmar ena dagen och sen var värmepumpen igång. Andra dagen gjorde de lite småjusteringar som tog ungefär 4 timmar. Allt gick väldigt smidigt och enkelt, berättar Nisse. Otroligt tyst Idag har Nisse haft sin nya värmepump i några månader och är väldigt nöjd. De största skillnaderna mot den gamla är att den går mycket jämnare och att den är otroligt tystgående. Nisse berättar att han i början var tvungen att dubbelkolla att den


Hur mycket energi kan du spara? Funderar du på hur mycket pengar kan du spara med en ny värmelösning? Testa Bad & Värmes energikalkyl på bad-varme.se/rormokartjanster/energikalkyl/

KAMPAN

J

Smidig fjärrkontroll Ett annat plus med värmepumpen som Nisse är nöjd med, är att den är väldigt lätt att ställa in och justera. Den har en smidig panel och fjärrkontroll som gör det mycket enklare än den förra.   – Om du fryser så är det bara att klicka på fjärrkontrollen och höja en grad.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

81 495:-

ORD. PRIS 89 995:-

INKL. ROT

verkligen var på för att den gick så tyst.

  – Även fast du står bredvid den får du nästan öppna luckan för att se om den är på.

  Modellen går tyst dygnet runt men den är även utrustad med Quiet-mode vilket betyder att den kan ställas in för ännu tystare drift under nätterna för att inte störa din sömn.

  Med Nisses förra värmepump behövde han läsa sig till så fort han skulle ändra något och sedan gå in modellens krångliga menyer. Den nya fjärrkontrollen är något även hans fru Inger uppskattar väldigt mycket då hon kan justera värmen direkt efter hennes behov. Miljövänlig och energisparande Även fast det är för tidigt för Nisse att fullt ut märka energibesparingen räknar han med en minskad energiåtgång då modellen är varvtalsstyrd. Men det är något han lär se tydlig först efter ett år säger han.

  Mitsubishi Electric Geodan är en ovanligt energisnål och miljövänlig modell. Den har energiklass A+++ och använder det

miljövänligare köldmediet R32 som ger ett lägre CO2-avtryck. Det är dessutom lätt att återvinna och har en hög energieffektivitet.

  Överlag är Nisse och Inger otroligt nöjda med sin nya värmepump. Det är som natt och dag jämfört med den tidigare och det känns som att de äntligen har en värmepump som fungerar precis som man vill att en värmepump ska fungera.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

5


VÄRMELÖSNINGAR

Smartare & mer energieffektiva

CABINET 160 E

CABINET 110 E

INSTALLERAT-OCH-KLART*

15 600:-

ORD. PRIS 18 124:-

INKL. ROT

CABINET 60 E

INSTALLERAT-OCH-KLART*

13 795:-

ORD. PRIS 14 135:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

10 595:-

ORD. PRIS 11 035:-

INKL. ROT

Metro Therm Cabinet Väldesignade, smidiga och några av marknadens bästa varmvattenberedare i sin klass*. METRO Cabinet levereras som standard för väggmontage, med medföljande väggfästen som gör installationen enkel. För golvstående montage finns benstativ och beklädnadsplåt som tillbehör. Anslutning 15 mm nedåt med arm.sats. Energiklass C. Finns även med smart control.

nsInstallatio rabatt 8 500:Mitsubishi Electric Geodan Bergvärmepump Ange kampanjkod GEO2021. Gäller leverans mellan 1 sep t.o.m. 30 nov 2021. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

81 495:-

ORD. PRIS 89 995:-

INKL. ROT

Värmepaket med elpanna och värmepump!

+

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:*

99 995:-

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:* GÄLLER VID UTBYTE AV BEFINTLIG VÄRMEPUMP INKL. ROT

Bosch AWM 5-9/ AWM 13-15 Elpanna för samkörning med Bosch Compress 7001i AW. Inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga. Elpatron 9 kw. Inbyggd laddpump, expansionskärl samt inbyggd styr & reglercentral. Måste kompletteras med yttre cirkulationspump till värmesystemet samt backventil, ventilrör, påfyllnadsventil, värmekabel. IP-modul och rumstermostat ingår i leverans. Bosch Compress 7001i AW 7/AW 9/AW 13 Värmepump inverterstyrd luft/vatten utedel. Är i leveransläge avsedd för samkörning mot komplett värmepumpsmodul ”AWM”. Pris avser Bosch Compress 7001i AW - 7/Boch elpanna AWM - 5-9.

87 995:-

INKL. ROT

Bosch Compress 7001i LWMF 8/ LWMF 12/ LWMF 16 Värmepump inverterstyrd med inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga för berg, jord och sjö. Innehåller en användarvänlig reglercentral med stor och tydlig touch färgskärm och med möjlig uppkoppling mot smartphone. Pris avser Bosch Compress 7001i LWMF 8.

INSTALLERAT-OCH-KLART-PRIS:* GÄLLER VID UTBYTE AV BEFINTLIG LUFTVÄRMEPUMP

57 495:-

Bosch Compress 3800i EW 9/EW 13 Frånluftvärmepump med inbyggd varmvattenberedare med slät rostfri laddslinga och elpatron för uppvärmning av tappvarmvatten samt värme till vattenburet golv-/radiator system. Komplett frånluftsvärmepump för varmvatten, ventilation, återvinning samt värme till låg- eller högtempererat värmesystem. IP-modul ingår. Pris avser EW 9.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

6

INKL. ROT


NIBE S-SERIEN

Värme i vardagen. På ditt sätt. Vädret är vad det är, det är svårt att påverka. Men inne hos dig kan du få det klimat du vill ha. Säg hej till värmepumpen som anpassar sig automatiskt efter dina värmebehov och väderprognosen. NIBE S-serien, för dig som vill leva smart. IT’S IN OUR NATURE

NIBE.SE

7


VÄRMELÖSNINGAR

Enkla och smarta system för golvvärme

Golvvärme i alla miljöer LK GOLVVÄRME Passar perfekt både vid nybygge och renovering. Tryggt, miljövänligt med överlägsen säkerhet. Att välja LK Golvvärme blir din bästa investering – den syns inte, men du kommer att längta hem till den. LK har färdiga lösningar för: • Uterum • Enstaka rum • Nyproduktion • Renovering med krav på låg bygghöjd • Varma badrumsgolv på sommaren och vintern Vill du installera golvvärme? Kontakta din närmaste Bad & Värme-installatör till ditt renoverings- eller byggprojekt.

Se LKs instruktionsfilmer på lksystems.se

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

8


Dags att renovera badrummet? Uponor golvvärmesystem ger dig fullt av möjligheter. Vi är säkra på att kunna hitta det golvvärmesystemet som passar just ditt projekt, oavsett om du ska renovera ett badrum eller hela ditt hus. Uponor golvvärme kan installeras tillsammans med alla typer av golv och passar bra både bra för nybyggnationer och renoveringar. Golvvärmesystemet Uponor Minitec passar särskilt bra för när du ska renovera ditt badrum, eftersom fästelement du sätter golvvärmeslingorna i bara är en centimeter högt. Responstiden är snabb och ger dig varmt och härligt badrumsgolv.

PRIS FRÅN:

DRY FK717

FLEX I PRIS FRÅN:

FLEX U PRIS FRÅN:

ORD. PRIS FRÅN 630:-

ORD. PRIS 3 820:-

ORD. PRIS FRÅN 3 495:-

ORD. PRIS FRÅN 3 795:-

499:-

Beslagsboden BB1215/ B1215 Dubbel duschkorg i kromat eller mattsvart rostfritt stål. Korg 120 x 250 mm. Höjd korg 71,5 mm. Total höjd 560 mm.

2 995:Smedbo Dry FK717 Svängbar handduksvärmare. 4-armad i polerat rostfritt stål. Eluppvärmd med på- och avstängningsknapp.

2 495:-

Pax Flex I 2/3/4 alt 5 armar 560 mm, individuellt svängbara på liten yta. Momento II timer med möjlighet till app-styrning. 20/30/40/50W. Mattsvart.

2 795:-

Pax Flex U 2 alt 3 armar 450 alt 650 mm individuellt svängbara. Momento II timer med möjlighet till app-styrning. 28/41/43/64W. Mattsvart.

Mycket tyst 17-20 dB (A) 3 m. HOUSE PRIS FRÅN:

CALIMA®

ORD. PRIS FRÅN 289:-

ORD. PRIS 2 995:-

229:-

Smedbo HOUSE Skandinavisk design där den fyrkantiga plattan framhäver de mjuka, rena detaljerna. Tvåldispenser för väggmontering med behållare i vit porslin. Toalettpappershållare, tvåldispenser, enkel, dubbel- och fyrkrok i mattsvart.

2 195:-

Pax Calima® Multifunktionell fläkt. Är klar att använda direkt efter elanslutning. I standardutförande arbetar Calima helautomatiskt på både fukt och ljus i tre hastighetslägen. Med hjälp av appen Pax Wireless kan fläkten programmeras även för värmeförflyttning, kalenderfunktion, boostläge och vädringsfunktion. Mattsvart.

9


KOMPLETT BADRÖM

Klicka och läs mer!

Hur ser din badröm ut? Att byta badrum är ett stort projekt. Vad ska du ha för produkter, vem ska installera, hur lång tid tar det och vad kommer det kosta? Det är helt enkelt mycket att tänka på. Därför introducerar vi “Komplett badröm”. Hitta din stil med Bad & Värmes nya 3D-verktyg. Sen får du ett färdigt badrum till fast pris. Allt utfört av certifierade VVS-montörer. Dessutom ingår 6 års Trygghetsförsäkring***. Om det är lätt att skaffa nytt badrum så blir också livet en gnutta enklare.

• Fast pris

Inklusi v installa e tion

• Fast tidplan • 6 års Trygghetsförsäkring*** • VVS-montörer • Kostnadsfri 3D-ritning • Beprövad arbetsprocess

ALLT DETTA INGÅR •

• •

Priserna är räknade på: Stora badrum 7 m2. Längd 280 cm, bredd 250 cm och höjd 240 cm. Mellan badrum 5 m2. Längd 250 cm, bredd 200 cm och höjd 240 cm. Små badrum 4 m2. Längd 250 cm, bredd 160 cm och höjd 240 cm. Gästtoalett 3 m2. Längd 200 cm, bredd 150 cm och höjd 240 cm.  ivning och bortforsling av den gamla R badrumsinredningen (t ex dusch, WC-stol, tvättställ/badrumsmöbel).

Rivning kakel, klinker eller våtrumsmatta på vägg och golv.

• • • • •

Uppsättning av väggskivor enligt gällande branschregler.

Byte av golvbrunn standardmodell i plast. Brunnen monteras på samma position som den som ersätts. Gäller badrum, ej gästtoa.

 ppsättning av nytt kakel, klinker eller U våtrumsmatta med godkänt fuktspärrsystem enligt gällande branschregler.

Flytspackling av golv med godkänt fall till golvbrunnen.

Montering av nya utanpåliggande kromade kopparrör.

Montering och inkoppling av nya badrumsmöbler, duschvägg, badkar, WC-stol, tvättställsblandare, takdusch och duschblandare med duschstångset. Inredningen monteras på samma position som den som ersätts. 6 års trygghetsförsäkring*** med självriskeliminering vid eventuell skada.

Målning tak.

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår Trygghetsförsäkring. Läs mer på bad-varme.se.

Surfa in och läs mer och se fler prisexempel genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera och få inspiration att förverkliga din badröm idag! 10


Skapa hotellkänsla i badrummet

4 699:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 7 M2

216 000:-*INKL. ROT

INREDNING OCH PRODUKTER: Geberit Smyle Square underskåp hickory med Smyle Square dubbeltvättställ, 120 cm. Geberit Smyle Square mellanhögt skåp hickory. Geberit Smyle Square sidoskåp öppet hickory. Geberit Smyle Square sidoskåp med två lådor hickory. Geberit Xeno 2 ljusspegel 120 cm. Ifö Spira Art 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol. Geberit Duofix Sigma element för vägghängd WC-stol. Geberit Sigma 50 spolplatta umbra. If Stella duschhörna. Mora MMIX Tronic beröringsfri tvättställsblandare. Mora MMIX Shower System Kit. Bricmate A254 White Matt Basic kakel. Bricmate J66 Limestone Anthracite klinker.

r Svarta detalje d en tr k ar en st som fortsätter

4 461:-/mån

Delbetala 60 mån**

KOMPLETT BADRÖM 7 M2

205 000:-*INKL. ROT INREDNING OCH PRODUKTER: Ifö Stella fast duschvägg med golvstöd. Tapwell TVM-7200 takduschpaket 160 cc mattsvart. Ifö Sense underskåp SU90 V2 vit. Tvättställ Ifö Sense 15412. 90 cm. Tapwell RIN071 tvättställsblandare mattsvart. Ifö Option spegel med belysning 90 cm. Ifö SHS 36M högskåp vit med grepp. Ifö Spira Art 6245 Rimfree® vägghängd WC-stol. Geberit Duofix Sigma element för vägghängd WC-stol. Geberit Sigma 20 spolplatta matt vit. Kakelpalatzet Hometown Grey 30 x 60 cm klinker. Kakelpalatzet Antigue Silver 60 x 60 cm klinker. *PRIS: Är beräknat på gästtoalett med golvyta 3 m2 och badrum med golvyta 7 m2, gäller om ROT-avdrag medges. Exkl. accessoarer och handdukstork. Se fullständiga villkor på bad-varme.se. TILLVAL: Vattenburen golvvärme, spotlights och handdukstork, se bad-varme.se FÖRUTSÄTTNING: Inkommande vatten ska uppfylla dagens branschregler. Erbjudandet gäller till 31/12 2021. **Villkor för att delbetala se sid 23.

11


Klicka och läs mer!

Nu kan du installera WC-stolar och kökskranar med din telefon! Gör inte livet komplicerat i onödan. När du vill ha något till ditt badrum, kök eller tvättstuga så vill du ha det på plats så enkelt och snabbt som möjligt. Därför har vi skapat installerat-och-klart. Vi garanterar leverans med rätt kompetens, rätt prylar och i rätt tid. Allt till ett förmånligt paketerat pris. (Se de orangea prislapparna). Självklart ingår demontering och bortforsling av det som vi byter ut. När det är enkelt att få grejerna på plats så blir också livet en gnutta enklare

• Fast pris • Fast tidplan

• 6 års Trygghetsförsäkring*** • Boka på bad-varme.se • Stort utbud av produkter

***För att Trygghetsförsäkringen ska gälla måste totalkostnaden vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

12

Inklusi v installa e tion


Rymliga skåp

Underskåp med tvättställ i tunn design. Finns i tre färger!

702:-/mån

Delbetala 12 mån** Spara 1 600:-

RENOVA PLAN 80 CM

7 995:ORD.PRIS 11 549:-

RENOVA PLAN HÖGSKÅP

4 495:-

Ifö Renova Plan Underskåp inklusive tvättställ med tunn kant och en bakre avställningsyta. Med Ifö Clean, rengöringsvänliga glasyr. En låda och en inre låda. De mjukstängande lådorna öppnas med integrerade handtag. Skåpet är tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. B=78.8 cm, H=58.5 cm, T=47.3 cm. Finns i högblankvit, mörkgrå och Alm folie. Exkl. blandare.

ORD.PRIS 6 095:-

Spara 1 315:GEBERIT OPTION BASIC 80

RENOVA PLAN HALVHÖGSKÅP

ORD.PRIS 3 961:-

ORD.PRIS 5 310:-

2 795:-

Geberit Option Basic 80, spegel med inbyggd LED-belysning som strålar genom frostade fält på sidorna av spegeln. 80 x 4 x 65 cm. 20W.

810:-/mån

3 995:-

Ifö Renova Plan Högskåp och halvhögskåp med två mjukstängande dörrar och en låda. Öppnas med integrerade handtag. Insidan är alltid vit oberoende av utsidans färg. Skåpet är tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. Högskåp=B39 cm H180 cm. Halvhögskåp=B 39 cm, H 150 cm. Finns i högblank vit, mörkgrå och Alm folie.

493:-/mån

Delbetala 12 mån**

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*

9 295:-

ORD. PRIS 10 895:-

INKL. ROT

Ifö Sense SPMP 60 Möbelpaket, vit. 60 cm. Med mjukstängande lådor som öppnas med handtag. Tillverkat i fukttålig MDF. Exkl blandare.

5 495:-

ORD. PRIS 6 295:-

INKL. ROT

Ifö Spira MP 570 Möbelpaket, vit. 57 cm. Med mjukstängande dörrar som öppnas med handtag. Tillverkat i fukttålig spånskiva och fronterna i fukttålig MDF. Exkl blandare.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

13


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

BrittaniaBad

573:-/mån

Delbetala 12 mån**

Sits i valfri färg på köpet! INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 695:ORD. PRIS 6 031:-

INKL. ROT

Ifö Spira 6260 Rimfree® WC-stol med Ifö Clean, rengöringsvänlig glasyr. Fresh WC – håller din WC-stol fräsch länge. Helt utan spolkant. Mjukstängande hårdsits. 42 cm sitthöjd. Svensktillverkad.

Har du ett snedtak i ditt badrum eller vinklar och vrår som känns omöjliga att utnyttja till något bra? Vi hjälper dig gärna med att hitta en unik duschlösning där du kan nyttja hela ditt utrymme i badrummet.

SPECIALANPASSA DIN SPIRIT DUSCH FRÅN MACRO DESIGN Bygg din Spirit precis som du vill ha den. Spirit duschserie är vår mest sålda dusch som kan fås i många olika duschmodeller, storlekar, profilkulörer samt olika glas- och handtagsalternativ. Ladda hem mallen och fyll i dina mått och val. Skicka den till oss eller till din närmaste Bad & Värme. Leveranstid inom 4-5 veckor efter godkänd ritning. Läs mer på: macrodesign.se/mattanpassad-dusch

14

WC-STOL P5

6 450:ORD. PRIS 7 085:-

Brittania Bad Burlington P5 WC-stol Klassisk engelsk WC-stol med spolvred. Inkl. cistern och mjukstängande sits i valfri färg. Vit, svart, ek eller mahogny. Finns även i Rimless utförande. Innebär att stolen har en öppen spolkant, underlättar städning och blir mer hygienisk.

Skapa din egen måttanpassade dusch!


20%

Gäller hela Macro Designs duschsortiment

EMPIRE VIT 90 X 90 CM

SPIRIT RAK 90 X 90 CM

ORD. PRIS 12 485:-

ORD. PRIS 8 385:-

9 988:-

Macro Design Empire är för dig som vill skapa dramatik och kontraster i badrummet. Duschhörna rak 90 x 90 vit med spröjs, pris exkl. takduschpaket.

6 708:-

Macro Design Spirit Duschserie Principen är enkel: Att funka för så många olika typer av badrum som möjligt både stilmässigt och rent fysiskt. Spirit Rak duschhörna 90 x 90 cm i klarglas med blanka profiler och hålgrepp, pris exkl. takduschpaket.

SPIRIT RUND 90 X 90 CM

SPIRIT U 80 X 90 CM

SPIRIT RAK 90 X 90 CM

SPIRIT VIK RAK 90 X 90 CM

ORD. PRIS 8 385:-

ORD. PRIS 12 285:-

ORD. PRIS 8 585:-

ORD. PRIS 12 385:-

6 708:-

Macro Design Spirit Rund duschhörna 90 x 90 cm i klarglas med blanka profiler och knopp, pris exkl. takduschpaket.

9 828:-

Macro Design Spirit U duschhörna 80 x 90 cm i tonat glas med matta profiler och knopp, pris exkl. takduschpaket.

9 908:-

6 868:-

Macro Design Spirit Rak duschhörna 90 x 90 cm i tonat glas med blanka profiler och hålgrepp, pris exkl. takduschpaket.

Macro Design Spirit Vik Rak duschhörna 90 x 90 cm i screenglas med blanka profiler och hålgrepp. Perfekt lösning för dig som har ett badrum med en toalett eller ett handfat placerat alldeles intill duschen i och med dörrarna kan vikas in på mitten, och därefter skjutas in mot väggen, pris exkl. takduschpaket.

EMPIRE SVART 90 X 90 CM

EMPIRE SVART 125 CM

EMPIRE SVART 85 CM

EMPIRE SVART 125 CM

ORD. PRIS 12 485:-

ORD. PRIS 11 885:-

ORD. PRIS 5 785:-

ORD. PRIS 5 785:-

9 988:-

Macro Design Empire är för dig som vill skapa dramatik och kontraster i badrummet. Duschhörna rak 90 x 90 svart med spröjs, pris exkl. takduschpaket.

9 508:-

Macro Design Empire Swing dusch 125 cm svart utan spröjs, pris exkl. takduschpaket.

4 628:-

4 628:-

Macro Design Empire dusch skärmvägg 85 cm svart utan spröjs, pris exkl. takduschpaket.

SVENSKTILLVERKAD

Macro Design Empire dusch skärmvägg 125 cm svart utan spröjs, pris exkl. takduschpaket.

20 ÅRS GARANTI

15


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

Ett grundare alternativ av inredning, för det lilla badrummet.

20%

Gäller alla emaljbadkar, överdelar, Intro och Skapa serien från Svedbergs!

EMALJBADKAR

MÖBELSKÅP INTRO+ SPEGEL INSTALLERAT-OCH-KLART*

14 538:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 995:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 9 355:-

ORD. PRIS 17 144:-

INKL. ROT

Svedbergs Intro Underdel 55 cm i galvaniserad plåt som tål fukt extra bra, sand matt. 2 lådor med hålgrepp. Tvättställ Skapa 55 x 35 cm, vit. Exkl. blandare. Spegel Tived 55 cm LED. Med förstoringsspegel Vain. Svedbergs Emaljbadkar halvfront. 160 x 70 cm, vit.. Exkl. blandare, duschset och duschvägg.

Svedbergs Skapa Underdel 60 x 35 cm, vit. 2 dörrar, 1 hylla. Handtag V1, porslinsknopp, vit. Tvättställ Skapa 60 x 35 cm, vit. Exkl. blandare Sarek Spegelskåp 60 cm vit LED. Med förstoringsspegel Flattery. Svedbergs Tofta Tassbadkar i emalj. 160 x 70 cm, vit. Exkl. blandare, duschset och duschvägg. ”Sluta aldrig tänka, men tänk gärna mindre. I varje fall om du har ett badrum som inte är så stort. Med Skapa och Intro ger vi dig rätt förutsättningar från början. Det är nämligen badrumsmöbler som passar perfekt i små och mellanstora badrum.”

868:-/mån

Delbetala 12 mån**

MÖBELSKÅP SKAPA+ SPEGELSKÅP INSTALLERAT-OCH-KLART*

13 778:-

ORD. PRIS 16 194:-

INKL. ROT

EMALJBADKAR TOFTA INSTALLERAT-OCH-KLART*

9 995:-

ORD. PRIS 11 190:-

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

16

INKL. ROT


HELHETEN SITTER I DETALJERNA Låt golvbrunnen matcha inredningen i ditt badrumsprojekt, för en enhetlig och lyxig känsla.

www.purus.se/pro

CHIC

SANICID

ORD. PRIS 359:-

ORD. PRIS 167:-

295:-

Spirella Chic Toapappershållare golvmodell. Mattsvart.

120:-

Norenco Sanicid Desinficerande rengöringsspray. Håller ytor rena och fria från bakterier.

SWIFT KOMMOD

1 495:ORD. PRIS 1 875:-

STREAM

295:-

ORD. PRIS 469:Kleine Wolke Stream Toalettborste med siliconborste. Borsten i silicon rengör smidigt och effektivt, samtidigt som borsten är lätt att hålla ren med dess enkla rena utformning. Betydligt längre hållbarhet än en traditionell WC-borste.

Etac Swift Kommod Passar bra för personer som behöver en toalett nära till hands, exempelvis vid sängen. Anpassningsbar, höjdjusterbar stol med avtagbara mjukdynor vid sits och rygg. Bäckenet tas av uppåt. Försluts enkelt med ett låsbart lock. Lock ingår samt ryggstöd, mjukdyna sits, mjukdyna rygg.

PRIS FRÅN

149:-

ORD. PRIS FRÅN 220:Etac Handy Stabilt vägghandtag i rak eller vinklad form. Rak modell finns i måtten 30, 40 och 60 cm. Vinklat i 40 cm. Dolda skruvinfästningar.

17


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 095:-

ORD. PRIS 6 595:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 495:-

ORD. PRIS 7 095:-

Mora INXX II High Sharp hög tvättställsblandare i mattgrå. Finns även i mattsvart, mattvit, polerad mässing, borstad mässing och krom.

INKL. ROT

Mora INXX II Medium Soft tvättställsblandare i borstad mässing. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, polerad mässing och krom.

7 695:-

INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

8 595:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 9 595:-

Mora INXX II Shower Kit består av duschanordning och duschblandare 160 cc mattsvart. Finns även i mattvit, mattgrå, polerad mässing och borstad mässing.

Mora INXX II Miniprofi köksblandare med diskmaskinsavstängning, mattsvart. Finns även i mattvit, mattgrå, polerad mässing, borstad mässing och borstad nickel.

8 195:-

INKL. ROT

Mora INXX II badkarsblandare i polerad mässing. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, borstad mässing och krom. 160 cc.

868:-/mån

4 895:-

Mora INXX II Small Soft tvättställsblandare i krom. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, polerad mässing och borstad mässing.

Mora INXX II Small Sharp tvättställsblandare i mattsvart. Finns även i mattvit, mattgrå, polerad mässing, borstad mässing och krom.

4 295:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 695:-

INKL. ROT

INKL. ROT

FM Mattsson Runn Köksblandare med diskmaskinsavstängning. Blyfri.

5 795:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 7 095:-

Mora INXX II Soft köksblandare med diskmaskinsavstängning, krom. Finns även i mattsvart, mattvit, mattgrå, polerad mässing, borstad mässing och borstad nickel.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 195:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INKL. ROT

ORD. PRIS 3 595:FM Mattsson Runn Tvättställsblandare. Blyfri. Energiklass A.

Mora INXX II Sharp köksblandare med diskmaskinsavstängning, mattsvart. Finns även i mattvit, mattgrå, polerad mässing, borstad mässing och borstad nickel.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 195:-

ORD. PRIS 4 825:-

INKL. ROT

FM Mattsson Runn Duschblandare 160 cc. Utlopp ned.

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART* INKL. ROT

INSTALLERAT-OCH-KLART*

13 995:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 10 925:-

ORD. PRIS 15 625:-

Mora INXX II Shower System Kit består av tak- och handduschanordning och duschblandare 160 cc krom. Finns även i mattvit, mattsvart, mattgrå, polerad mässing och borstad mässing.

Mora INXX II Shower System Kit består av tak- och handduschanordning och duschblandare 160 cc mattvit. Finns även i mattsvart, mattgrå, polerad mässing och borstad mässing.

SPARA 300:-

DUSCHSET

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 1 295:-

ORD. PRIS 10 625:-

995:-

FM Mattsson Runn Duschset med 3-strålig handdusch.

8 595:-

INKL. ROT

FM Mattsson Runn takduschpaket 160 cc.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

18

INKL. ROT

ORD. PRIS 5 895:-

1 202:-/mån

Delbetala 12 mån**

9 995:-

INSTALLERAT-OCH-KLART* ORD. PRIS 4 895:-

ORD. PRIS 9 625:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 4 595:-

ORD. PRIS 5 295:-

ORD. PRIS 8 625:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 095:-

INSTALLERAT-OCH-KLART*

iögonfallande hög

Med antikalksystem

INSTALLERAT-OCH-KLART*

INSTALLERAT-OCH-KLART*


INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 495:-

ORD. PRIS 3 095:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid tvättställsblandare Med Eco-save vattensparfunktion och Rub-Clean för enkel rengöring. Krom.

SOLID FLEX

795:-

Nyhet! Utvalda blandare. Bad & Värme i samarbete med damixa.

ORD. PRIS 1 000:Bad & Värme Collection Damixa Solid Flex duschset Handdusch, slang 150 cm med anti-twist. Duschstång inkl. tvålkopp. Justerbara väggfästen.

TAKDUSCHPAKET

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 995:-

3 195:-

ORD. PRIS 4 395:-

Bad & Värme Collection Damixa Bell 2 takduschpaket Med keramisk insats och skållningsskydd (38ºC). Vattensparfunktion, Eco-Save. Krom.

ORD. PRIS 3 630:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid duschblandare Keramisk insats. 160 cc. Skållningsskydd (38ºC). Eco-Klick vattensparfunktion.

577:-/mån

Delbetala 12 mån**

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 295:-

ORD. PRIS 3 795:-

INKL. ROT

Bad & Värme Collection Damixa Solid köksblandare Med hög utloppspip och diskmaskinsavstängning. Krom.

Varma handdukar i höstrusk - Vardagslyx!

INSTALLERAT-OCH-KLART FRÅN:*

INSTALLERAT-OCH-KLART FRÅN:*

INKL. ROT ORD. PRIS FRÅN: 8 948:-

INKL. ROT ORD. PRIS FRÅN: 8 948:-

6 495:-

Bad & Värme Collection Visby handdukstork Klassisk modell för dina handdukar. Finns i två storlekar: 80 x 50 och 121 x 50 cm. Krom. Inkl. ventil. Finns för centralvärme, el och kombidrift.

6 495:-

Bad & Värme Collection Slite handdukstork Stilren modell med glest satta rör som ger gott om utrymme för handdukarna att torka. Finns i två storlekar: 80 x 50 och 121 x 50 cm. Krom. Inkl. ventil. Finns för centralvärme, el och kombidrift.

19


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

SQUARE DUSHVÄGG 90 CM

3 695:ORD. PRIS 5 110:-

Gustavsberg Square duschvägg fast 90 cm med svarta profiler. Finns från 80 upp till 140 cm. Pris avser 90 cm exkl. takduschpaket.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 995:-

ORD. PRIS 9 808:-

INKL. ROT

Gustavsberg Round duschdörrar 90 x 90 cm i härdat säkerhetsglas 6 mm, med blankpolerade profiler och dörrgrepp. Går att fälla in dörrarna för att spara plats i badrummet. Finns även i storlekarna 80 och 100 cm. Pris avser 90 x 90 cm. Exkl. takduschpaket.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 995:-

ORD. PRIS 9 808:-

3 095:-

ORD. PRIS 3 695:-

INKL. ROT

Gustavsberg Atlantic köksblandare med diskmaskinsavstängning. Krom. Keramisk tätning för droppsäkring och lång livslängd. Atlantic serien rekommenderas av Bad & Värme.

GRAPHIC 60 CM

6 695:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 8 455:-

Gustavsberg Square Duschdörrar 90 x 90 cm i härdat säkerhetsglas 6 mm, med blankpolerade profiler och dörrgrepp. Går att fälla in dörrarna för att spara plats i badrummet. Finns även i storlekarna 80 och 100 cm. Pris avser 90 x 90 cm. Exkl. duschpaket.

Nyhet!

INSTALLERAT-OCH-KLART*

Kampanj! Se mer av Graphic på bad-varme.se

Gustavsberg Graphic kommodskåp 60 cm med heltäckande tvättställ i porslin. Djupmått på endast 41 cm vilket gör att det passar i de flesta badrum. 2 lådor samt ett smart utfällbart lönnfack för förvaring av småsaker ovan lådorna. Exkl. blandare. Finns i grått och grönt, pris avser i vitt.

Nyhet!

EPIC MATTSVART

EPIC MÄSSING

ESTETIC MATTSVART

ORD. PRIS 4 749:-

ORD. PRIS 4 274:-

ORD. PRIS 2 659:-

2 995:Gustavsberg Epic hög köksblandare med diskmaskinsavstängning. Oavsett om ytan är i krom, borstad mässing eller matt svart, är det en blandare som gör intryck. Pris avser mattsvart.

Nya Nautic!

2 495:Gustavsberg Epic tvättställsblandare. Oavsett om ytan är i krom, borstad mässing eller matt svart, är det en blandare som gör intryck. Pris avser borstad mässing.

1 695:-

Gustavsberg Estetic tvättställsblandare med organiskt formspråk och justerbart maxflöde. Finns i färgerna krom, mattsvart och mattvit. Pris för mattsvart.

Nya Nautic!

ROUND MATTSVART

795:-

ORD. PRIS 1 013:Gustavsberg Round duschset med 3-funktions handdusch. Justerbart fäste som limmas eller skruvas fast. Mattsvart. Komplettera med en Estetic mattsvart termostat. INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 195:-

ORD. PRIS 3 669:-

INKL. ROT

Nya Nautic Gustavsberg köksblandare med högsta energiklass B. Blandare i klassisk skandinavisk design. Hög design för att underlätta rengöring av strörre kastruller. Med diskmaskinsavstängning. Pris avser i krom. Finns även blyfri variant.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 595:-

ORD. PRIS 2 856:-

INKL. ROT

Nya Nautic Gustavsberg tvättställsblandare i högsta energiklass A. Blandare i klassisk skandinavisk design. Pris avser i krom. Finns även blyfri variant.

BLANDARBRICKA

INSTALLERAT-OCH-KLART*

ORD. PRIS 1 400:-

ORD. PRIS 10 125:-

695:-

Vatette blandarbricka Komplettera din svarta dusch med en mattsvart blandarbricka i 160 cc.

6 995:-

Gustavsberg Estetic Square takduschpaket 160 cc. 3-funktions handdusch. Supertunn takdusch. Mattsvart.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

20

INKL. ROT


Nyhet! Prisbelönt digital handdusch med Bluetooth®

APOLLO 544

695:-

ORD. PRIS 1 149:Oras Apollo 544 duschset. Handdusch Ø 95 mm med tre strållägen, Eco-flöde, duschslang 1750 mm och tvålkopp. Enkel installation, flexibla väggfästen, max 720 mm.

Nyhet! Oras Nova Style

5 995:-

INKL. ROT

Oras Nova Style 7403/7405/7415 takduschpaket med termostatblandare, användarvänliga vred med temperaturbegränsning och flödeskontroll för Eco-flöde. Finns 40, 150 och 160 cc. Takdusch Ø200 mm i soft cube design. Handdusch Ø95 mm, 3 strållägen, i matchande soft cube design. Antikalk-munstycken för enkel rengöring. Kapbar duschstång med justerbart väggfäste. Integrerad omkastarfunktion, samt duschslang 1750 mm. Pris avser 160 cc.

Nyhet! Oras Stela

3 595:-

ORD. PRIS 4 595:-

INKL. ROT

TERMOSTATBLANDARE

ORD. PRIS 995:-

ORD. PRIS 2 195:-

1 495:-

595:-

Oras Apollo 540 duschset bestående av en handdusch, duschslang 1500 mm och en tvålkopp. Enkel installation med flexibla väggfästen – max 720 mm.

Oras Nova 7460/7464/7466 termostatblandare för dusch, finns 40, 150 och 160cc. Temperaturvred med säkerhetsspärr vid 38°C, volymvred med kontroll för Eco-flöde och keramisk överdel. Pris avser 160 cc.

Nyhet! Oras Stela beröringsfri

INSTALLERAT-OCH-KLART*

3 595:ORD. PRIS 4 595:-

Oras Stela 4805F tvättställsblandare med design i rena, moderna geometriska former. Dold strålsamlare som kan vinklas för att undvika vattenstänk i handfatet. 6l/min.

ORD. PRIS 2 495:-

APOLLO 540

Nyhet! Oras Stela

INSTALLERAT-OCH-KLART*

1 695:-

Oras Hydractiva Digital Digital handdusch med feedback i realtid, visar aktuell förbrukning direkt i displayen - vatten- och energibesparande. Bluetooth-funktion, anslut till app för uppföljning över tid. Självdrivande, inga batterier behövs. Antikalkfunktion, enkel att rengöra. Ø=120 mm. Designad för att passa alla duschslangar. Vinnare av Red Dot Award 2021 i kategori Product Design.

INSTALLERAT-OCH-KLART* ORD. PRIS 8 125:-

DIGITAL HANDDUSCH

INKL. ROT

Oras Stela 4810F tvättställsblandare med en bred strålsamlare. Ger en fascinerande vattenfallseffekt med diamantstruktur. 6l/min. Vinnare av Red Dot Award 2021 i kategori Product Design.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 995:-

ORD. PRIS 6 595:-

INKL. ROT

Oras Stela 4814FZ beröringsfri tvättställsblandare med temperaturvred. Batteridrift 6 V. Bluetooth anslutning möjliggör en enkel övervakning och justering av blandaren i Oras App.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

5 995:-

ORD. PRIS 7 895:-

INKL. ROT

ALESSI Sense by Oras 8710F tvättställsblandare med pop-up ventil och unik touchkontroll styrning. En smart, hygienisk och energibesparande lösning. Batteridrift 6V. Design av Rodrigo Torres.

eco-knapp

eco-knapp

 INSTALLERAT-OCH-KLART*

2 795:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 3 395:-

Oras Vega 1810FGG tvättställsblandare med en eco-knapp för begränsning av temperatur och flöde. Skållningsskydd, perfekt för t.ex. barnfamiljer. Energiklass B.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

4 395:ORD. PRIS 5 495:-

INKL. ROT

Oras Vega 1839FGG köksblandare med keramisk diskmaskinsventil, ecoknapp för begränsning av temperatur och flöde. Skållningsskydd, perfekt för t.ex. barnfamiljer. Energiklass B.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

7 995:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 10 595:-

Oras Optima 2739F köksblandare med användarvänlig sidospak, flexibel hög svängbar utloppspip, två strållägen och Smart diskmaskinsventil. Batteridriven 6V.

INSTALLERAT-OCH-KLART*

9 495:-

INKL. ROT

ORD. PRIS 12 595:-

Oras Optima 2729F köksblandare med med vred för kallt och varmt vatten, beröringsfri funktion, temperaturdisplay, flexibel hög svängbar utloppspip, två strållägen och Smart diskmaskinsventil.

21


PRODUKTER & INSTALLERAT - OCH - KLART

En enkel och snabb lösning ch för ett friskt o en rent vatt MIXERSHELF SINGLE

MIXERSHELF TWIN

ORD. PRIS 334:-

ORD. PRIS 445:-

249:-

Demerx Mixershelf Single Blandarkorg för smidig förvaring under blandare för 150/160 cc. Krom och svart.

349:-

Demerx Mixershelf Twin Blandarkorg med två hyllor för smidig förvaring under blandare för 150/160 cc. Krom och svart.

FILTERHUS

GOLVSTÄLL

1 695:-

ORD. PRIS 488:-

Callidus Doulton DC HCP filterhus Filterhus Ultra Carb 10” plast med krananslutning. • Tar bort bakterier • Tar bort dålig smak • Reducerar tungmetaller • Reducerar läkemedelsrester • Reducerar mikroplaster • Kan kombineras

395:-

Demerx Ready golvställ Snyggt och praktiskt toapappersstativ med plats för 3 extra rullar. Finns i krom och svart.

Vi bjuder på badglädje! Bada ute i varmt underbart vatten året runt! Det finns många olika modeller även Swimspa. Vilket är ett mellanting mellan spabad och swimming pool.

6 års Trygghetsförsäkring ingår i alla våra jobb.*

På köpet! 1 startpaket värde 900:-

Gör en säker VVS-installation ännu säkrare!

2 531:-/mån

Delbetala 24 mån**

Bra att känna till P.g.a hög orderingång är leveranstiderna längre än normalt.

FAMILY SPA

59 900:ORD. PRIS 88 900:-

Neptun Family Spa Utespa 200 x 200 x 89 cm. 6 sittplatser inkl. lounger. Vattenvolym 1260 liter. Isolerat thermolock. El: 230V. Värmare: 3000W. Totalvikt: 1598 kg. Fri frakt ingår värde 3 000:-. Avser till tomtgräns, ej kranlyft.

Läs mer genom att scanna QR-koden med din smartphone-kamera. När du anlitar oss på Bad & Värme kan du känna dig fullständigt trygg. Dels för att du vet att installationen alltid utförs av en professionell och certifierad VVS-installatör som kan sitt jobb. Dels för att det ingår en trygghetsförsäkring i våra jobb. *Totalkostnaden måste vara minst 20.000 kr för installationer. Gäller hos installatörer som har Bad & Värmes företagsförsäkring. Mindre arbeten omfattas inte av vår trygghetsförsäkring.

Erbjudandet gäller till 26/10 2021. *Pris Gäller om ROT avdrag medges. Se fullständiga installerat och klart villkor på bad-varme.se **Villkor för att delbetala se sid 23.

22


RÖRMOKARTJÄNSTER

Rörmokartjänster Med våra rörmokartjänster hjälper vi dig med stopp i avloppet, droppande kranar, kalla element, vattenskador, krånglande värmepannor, lågt vattentryck, trasiga WCstolar, rördragning, ventilbyten, blandar- och duschbyten, läckande och sönderfrusna rör, tvättmaskins- och diskmaskinsmontering. Och lite till.

Klicka och läs mer!

• Bokning på bad-varme.se • Fastpris på mängder av tjänster • Certifierade VVS-montörer

Läs mer på bad-varme.se eller kontakta din lokala Bad & Värme.

När du vill betala lite i taget

Projektkonto

Bad & Värmekort

Representativt ex för delbetalning 36 månader* Bad & Värme projektkonto Kreditbelopp/Köp 100 000 kr Effektiv ränta 9,61 %

Rörlig årsränta 8,49 % Kreditkostnad 15 303 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord. delbet./mån** 3 204 kr

Uppläggn.avg. 0 kr Totalt belopp att betala 115 303 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är be­räknat 2021-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kredit­perioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre­effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets rikt­linjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. upp­läggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggning­avgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

Representativt ex för delbetalning 12 mån* Bad & Värme-kort Kreditbelopp/Köp 10 000 kr Effektiv ränta 12,86 %

Rörlig årsränta 0% Kreditkostnad 715 kr

Adm.avg./mån 35 kr Ord.delbet./mån** 869 kr

Uppläggn.avg. 295 kr Totalt belopp att betala 10 715 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är be­räknat 2021-01-01. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kredit­perioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre­effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets rikt­linjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Månaden efter val av delbetalning tillkommer ev. upp­läggningsavgift till ordinarie delbetalningsbelopp. Ev. uppläggning­avgift är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Månad 12 861 kr

Månad 1 869 kr Månad 2 1 164 kr

Delbetala

10 000 kr på 12 månader

Månad 3–11 869 kr/mån

Exemplet ovan: totalt betalar du 10 715 kr

Inkluderar en administrationsavgift på 35 kr per månad + 295 kr i uppläggningsavgift som debiteras månad 2.

30–60 dagars fri kredit. Betalningsalternativ väljer du när du får din avi.

Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj ett av delbetalningsalternativen.

Räntefritt upp till 24 månader.

Ansök om kortet i butiken, det kostar inget.

Fullständig information: resursbank.se eller ring deras kundservice på 0771-11 22 33

23


Gör livet en gnutta enklare BUTIK, SHOWROOM, SERVICE OCH INSTALLATION

SERVICE OCH INSTALLATION

Arboga Bollnäs Borlänge Borås Enköping Färjestaden Gnosjö/Reftele Gällivare Halmstad Haparanda Helsingborg Hova Hudiksvall Jämjö Kalmar Karlstad Katrineholm Kisa Kristinehamn Kungens Kurva Kungälv Köping Laholm Linköping Ljusdal Ludvika Luleå Lysekil/Brastad Malmö Malung Mariehamn Mariestad Mora Motala Nora Norrtälje Nybro Osby Piteå Rimbo Rottne Rävlanda Sala Sandviken Skara Skellefteå/Kåge Slite Sollefteå Strömstad Sälen Söderhamn Söderköping Tingsryd Trelleborg Täby Valbo Varberg Vedum Vetlanda Visby Vårgårda Vänersborg Västerås Åkersberga Årjäng Örebro Östersund

Alingsås Askersund Bengtsfors Bromma Bålsta Enköping Ekerö Eskilstuna Falkenberg Filipstad Flen Gävle Göteborg Karlstad Hanaskog Hjo Hässleholm Järfälla Järfälla Jönköping Karlshamn Karlskoga Karlskrona Kolmården Kristianstad Kristianstad Kungshamn Lidingö Lindesberg Linköping Malmö Saltsjö-Boo Skurup Skurup Skövde Stockholm Strängnäs Sundsvall Södertälje Sölvesborg Tibro Tranemo Tumba Uddevalla Umeå Uppsala Varberg Vedum Vellinge Vendelsö Ystad Åstorp Ödsmål Örebro

Bad & Värme i Arboga Bad & Värme Blomquist Rör Kakelgruvan Borås Rör & Sanitet Bad & Värme/Lindboms Rör Bad & Värme/Kalmar VVS & El-montage Gnosjö Rör Lennarts VVS-Tjänst i Malmfältet Bad & Värme Gränsrör i Norr Skånska Bad Bad & Värme/Hova Rörledningsaffär Frihemservice VVS Sturkö-Jämjö Rör & Värmeinstallationer VVS Butiken Lindsdals Rör Karlstad Rörmontage Kamin & Kakel i Katrineholm Bad & Värme Bad & Värme/ Pe Be´s VVS B Nilsson & Co Badrum, Kök och Golv Ytterby Rör AB Bad & Värme/K & E Rör Bad & Värme Bad & Värme HP Rör & Värme Radiator VVS Bad & Värme/Rörcentrum Bad & Värme Rönnings Rör Kakel Idéa AB Installationsgruppen Bad & Värme/ Klingbergs Elektriska Bad & Värme Bad & Värme/Eklunds VVS Bad & Värme A.V.D. Värme och Vatten AB NM Rör AB Hammarstedts VVS Bad & Värme/Sahlins Rör Bad & Värme/Rörcentrum Aqua VVS i Rimbo Söders Olja & Rör Johansson & Gunverth VVS & El Silverstadens Rör Hedlunds Rör Bad & Värme Holmboms Värme Bad & Värme Rörmokarn i Sollefteå Bad & Värme Installationsgruppen Bad & Värme PL VVS & Fastigheter Bad & Värme/Rör & Smide Kakelidéa Trelleborg AB Täby Bad & Värme Nybloms Rör i Valbo Happy Homes VVS Lundgrens Rör i Vedum Vetlanda Rör Rör & Bad Vårgårda VVS Rör Anders VVS & Energi Bad & Värme/Nya Rörbolaget Kakelshopen i Åkersberga Bad & Värme/Färg & Kakelbutiken Bad & Värme Bad & Värme/Norderåsens VVS

Smedjegatan 2 0589-49 99 00 Renslyckan 6 0278-272 62 Skäggargatan 7 0243-22 70 55 Segloravägen 20 033-10 16 90 Romgatan 10, bredvid Jysk 0171-511 01 Storgatan 70 0485-316 70 Järnvägsgatan 35 0370-33 22 90 Stallarvägen 2 0970-169 05 Söndrumsvägen 29 035-241 08 50 Skomakargatan 1 0922-108 08 Kanongatan 157 042-400 94 40 Björnemossegatan 3 0506-307 95 Granebovägen 3 070-381 37 99 Torhamnsvägen 25 0455-60 61 90 Dagövägen 5 0480-696 00 Kolvgatan 10 054-22 14 40 Videvägen 2 0150-517 40 Västra vägen 29 0494-125 50 Första Industrigatan 7A 0550-69 29 96 Jägerhorns Väg 15 08-740 80 30 Truckgatan 2 0303-92145 Hantverkaregatan 21 0221-140 70 Kullsgårdsvägen 43 0430-100 00 Industrigatan 15 013-31 25 50 Södra Järnvägsgatan 50 0651-138 38 Målarvägen 5 010-458 66 55 Spantgatan 8 0920-108 80 Hallindenvägen 25 0523-470 71 Östra Farmvägen 4 040-49 60 56 Källvägen 15 0280-130 75 Godbyvägen 11 +358 18-221 11 Förrådsgatan 45 0501-716 60 Skolvägen 6 0250-58 50 00 Medevivägen 71 0141-21 00 32 Prästgatan 28 0587-140 58 Abborrvägen 12 0176-22 47 00 Herkulesgatan 2 0481-76 60 00 Tegvägen 5 0479-146 04 Batterigatan 6 0911-927 70 Finstavägen 1 070-835 79 77 Kopparvägen 6 0470-925 50 Västergårdsvägen 9 0301-23 40 50 Gruvvägen 44 0224-181 90 Mossvägen 41 026-27 30 75 Mejerigatan 2 0511-101 59 Storgatan 46 0910-72 04 05 Boge Mojner 828 0498-22 07 00 Bangatan 4 0620-150 15 Solrosgatan 3 0526-667 10 Sälenvägen 15 0280-207 75 Växelgatan 7 0270-100 90 Vintervadsgatan 5A 0121-101 00 Lokgatan 3 0477-130 50 Algatan 31 0410-200 71 Måttbandsvägen 6–10 08-630 07 00 Valbovägen 303 026-455 30 30 Härdgatan 33 0340-67 58 08 Larvsvägen 40 0512-405 36 Östra Nygatan 10 0383-158 49 Hyvelgatan 11, infart Willys P 0498-500 76 Korsgatan 40 0322-62 00 60 Vassbottengatan 8 0521-657 00 Retortgatan 5 021-38 04 30 Stationsvägen 24 08-540 229 80 Snickargatan 19 0573-100 03 Elementvägen 13 019-10 63 60 Hemvägen 28 063-14 01 50

Elterm i Alingsås Tokebackavägen 16A 0322-123 24 Askersunds Brunnsborrning Läggesta 111 0583-71 10 77 Bad & Värme 0531-103 02 JGS Rör & Värme Mariehällsvägen 6 08-409 200 30 Bad & Värme/Lindboms Rör Dragrännan 2 0171-511 01 Lindevalls Rör Kvartsgatan 12 0171-212 03 Wikmans VVS Stenhamra Vallviksvägen 116 08-560 449 00 VVS-Vattentec i Eskilstuna Kardangatan 2 016-541 70 60 Calle Nilssons VVS/Skrea Rör Stafsinge Krämaregård 202 0705-90 01 28 Bad & Värme/ Pe Be´s VVS Bagaregatan 6 0590-130 14 Lundberg & Jonsson Rör Åsegatan 8 0157-100 61 VVS-Installatören i Gävle Strömsbrovägen 35 026-12 69 10 FP Badrumsspecialisten AB Tagenevägen 12 port. 8 0739-80 24 90 Värme & Sanitet i Skåre AB Fjärrviksvägen 1 070-191 42 49 VVS-Service i Knislinge Fabriksgatan 5 044-614 11 Rörfixarna i Hjo Filvägen 6 0503-122 22 VVS-teamet Väpnargatan 7 0451-38 18 70 BE Värme & Sanitet Skarprättarvägen 7 (lokal 28) 08-583 547 80 Järfälla BadrumsRenovering Skarprättarvägen 11 08-583 550 50 Mantor VVS Kämpevägen 17 010-330 05 60 Halix VVS AB Strömmavägen 28 0454-32 15 59 Bad & Värme/Pe Be´s VVS Örebrovägen 27 0586-350 50 Redmos Rör Silvervägen 20 0455-168 00 Hertzmans VVS Kakelugnsvägen 5 011-696 63 Hilmerssons Elservice Industrigatan 40 044-781 80 84 Rörmontage Kristianstad Industrigatan 22 044-10 00 15 Jonas Rör Rosengårdsgatan 14 0523-376 77 Din lokala hjälpreda i Lidingö Klarabärsvägen 3 0768-79 97 50 Bergslagens VVS AB Löpargatan 4 0581-531 00 Rörmontage Harry Malm AB Gottorpsgatan 45 013-12 15 09 Lindbloms VVS AB Nils Anderssons gata 5 0733-38 77 78 Turex Rör Telegramvägen 46C 08-715 56 16 Rörtjänst Östra Olstorpsgatan 11 0411-420 00 VVS-Installationer Rydsgård Södergatan 4 0411-44 330 A. Lennartsson VVS-Service Kåsatorpsvägen 4 076-949 64 01 Cyklande Rörmokaren Själagårdsgatan 21 076-885 68 76 Buneco Finningevägen 75 070-270 04 04 LBM Rör & Värmeteknik Axvägen 6 060-64 15 90 Tälje VVS Aktiebolag Brunnsängsvägen 32 08-550 104 64 Hilmerssons Elservice Löparevägen 6 0456-128 33 Rörfixarna i Hjo (fd Karl Johanssons Rör) Värsåsvägen 14 0504-129 88 Tranemo Rör Åkerivägen 1 0325-700 49 Termorör Skyttbrinksvägen 23 08-518 190 10 VVS Total Spikvägen 1G 0522-122 56 Umeås Raka Rörinstallationer Förrådsvägen 21J 070-666 77 03 J-G Rör Spikgatan 6 018-69 28 48 Votab Vagnvägen 12 0340-64 68 03 Lundgrens Värme & Sanitet Kyrkogatan 16 0708-60 77 13 Wickmans Rör Spikgatan 8 040-42 26 00 Forsmans VVS Vendelsömalmsvägen 94 076- 897 82 07 Ystads Rörtjänst Västra Kustvägen 52 0411-120 70 Åstorp Rör JIi-Te Gatan 6 042-541 85 Ödsmåls Rörläggeri Ödsmål Industriväg 3 070-577 34 97 Närkes Rörlednings AB Hagagatan 7 019-12 26 02

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Instagram! BADOCHVARME_BADRUM

www.bad-varme.se Lokala prisavvikelser kan förkomma. En del produkter är beställningsvaror. Leveranstid kan vara upp till 3 veckor. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

– 1000 VVS-INSTALLATÖRER ÖVER HELA SVERIGE –

Profile for bad-varme

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 5 2021  

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 5 2021. Gäller 29 SEPTEMBER - 26 OKTOBER 2021.

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 5 2021  

Bad & Värme | Kampanjtidning NR 5 2021. Gäller 29 SEPTEMBER - 26 OKTOBER 2021.

Profile for bad-varme

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded