Page 1

Alle 2013 nyheter

Babyzen

besafe

byssanlull

stokke

yoyo

Trillen som er godkjent som håndbagasje.

pregnant FIX

Beskytter både mor og barn.

spedbarnskøye

flexibath

Side 36

Side 44

Side 78

Side 80

Gir både deg og barnet ditt bedre søvn.

Den store utstyrsguiden Fra Norges største barneutstyrskjede

TFK Joggster Twist Se side 23

Cybex Sirona Se side 50

Voksi City Se side 92

Smart Nova Se side 125

Det sammenleggbare badekaret.


Kjære kunde Babycare er en landsdekkende kjede med over 60 butikker. Våre butikker har lang erfaring innenfor babyutstyr og barnevogner. For deg som kunde vet vi at det er viktig at du får råd og veiledning du kan stole på. Babycare gir deg trygghet for at du velger riktig og trygghet for at du får den oppfølging og service som våre faghandlere tilbyr. Babyutstyr er så mye mer enn bare en barnevogn. I våre butikker finner du alt fra små detaljer til komplette soverom. Mens du forbereder deg på den magiske tiden som skal komme er du velkommen innom en av våre butikker for en prat eller bare for å ta en titt på utvalget. Med denne katalogen ønsker vi å presentere for deg et utvalg varer som er bredere og mer variert enn noen gang. Du vil finne de store merkevarene som du muligens kjenner ifra tidligere, men også mange spennende nyheter. Du vil kunne erfare at vareutvalget i våre forretninger kan variere noe, men du vil alltid møte fagfolk som vil gi deg trygghet, råd og veiledning. Til lykke med det som venter!

Lek med oss på

facebook.com/babycare.no

2

På vår webshop kan du se på utvalget i din lokale butikk eller handle fra sofaen og få varene hjem på døren din.

babycare.no babycare.no


Innhold Vogner Side 6 - 37

Bilstoler Side 38 -55

Møbler Side 56 - 83

Småting og tilbehør Side 84 - 130

babycare.no babycare.no

3


Wenche i den første annonsen for Stokke Triptrap fra 1972.

4

vogner


Lokal ekspertise og gunstige priser Over 60 faghandlere i vårt langstrakte land er i dag en del av Babycarekjeden. Lokale butikker med erfarne ansatte kombinert med kjedens innkjøp direkte fra fabrikker i Europa og Østen er oppskriften. Hos Baby Comfort i Ålesund har Wenche Lie Åkre hjulpet kunder med å finne riktig babyutstyr i over 20 år.

– Klart det er en fordel å besøke en faghandler. Det mener Wenche Lie Åkre, daglig leder i Baby Comfort AS. Etter 22 år hos forhandleren i Ålesund, er Wenche blitt ekspert på å hjelpe kunden å finne det de faktisk trenger. – Om kunden vet eller er usikker på hva hun vil ha, tar vi alltid en god runde med spørsmål for å kartlegge det virkelige behovet, forteller hun. Å bruke den lokale forhandleren skal være til fordel for kunden, mener Wenche. – Her har vi god kjennskap til produktene, og kan enkelt forklare og gi råd i jungelen av produkter og tilbud. Trygghet er viktig for våre kunder. Og skulle de få problemer med produktet, kan de bare komme hit og få hjelp. Slike ting blir mer lettvint når man handler lokalt, tror Wenche.

Fornøyde kunder

– Siden Babycare er en landsdekkende kjede, har vi naturlig nok tilgang på det meste av merker og varianter, og kan derfor tilby svært kort leveringstid til kundene våre, forklarer Wenche. Hun tror også prisene påvirkes av tilknytningen til Babycare. – Vi har gode avtaler på innkjøp, og på grunn av kjedens erfaring fra handel direkte med produsenter rundt om i verden, kan vi tilby svært konkurransedyktige priser, sier hun. – Det er godt å se at kundene er fornøyde, at de kommer igjen også neste gang de trenger noe, sier hun. – Nå har jeg jobbet her så lenge at jeg har opplevd at kunder som var her da de selv skulle ha barn kommer tilbake når de skal bli besteforeldre. Det er utrolig hyggelig, avslutter hun.

vogner

5


Barnevognen er gjerne det første man vil få i hus når et nytt familiemedlem har meldt sin ankomst. Når man skal velge vogn bør familiens livsstil inn i regnestykket. Er dere mye ute i naturen, eller trives dere best på kafé? Trengs det ekstra plass til handleposer og trillebrett for eldre søsken? At vognen lett får plass i bilen, kan for mange være lurt å ha i bakhodet. Som faghandler kjenner vi produktene våre godt og har lang erfaring med å finne rett vogn til ulike behov. Vi stiller de riktige spørsmålene slik at du kan gjøre et trygt valg for deg og dine. Cathrine Larsen Siljes barn og utstyr, Fredrikstad


Babyjogger City Versa


Testvinne

r

Liteway

• Trillen som appellerer til selv de mest moderne og krevende foreldre • • • • • •

Smart design Lett å åpne og lukke Store bakhjul og små fronthjul Bærehåndtak Sommer / vinter kalesje Rygg med horisontal justering

• • • • • •

Vaskbart trekk 3-veis varekurv Godkjent fra 0+ mnd Mål: 46x87x103 cm Målsammenslått: 29x105 cm Vekt: 6,9 kg

echo

nd

0 to

fro m

Sc an dina via

0 til

Skan

e s t e t o g g o d ke

22 KG

in ed Test

Praktisk og smart trille med moderne lukkede doble hjul og farget ramme i machende farger. Godkjent for barn opp til 22 kg Justerbart rygglene som kan stilles i helt vannrett posisjon. Komfortabel polstring på skulderselene. Praktisk bærehåndtak. Stor varekurv. Pris 1.299,-

kt

ra

din

v is

tf

a

Pris 1.499,-

ed rov and app

Trendy og sterk livsstil x 2. Maksimal komfort for tvillingene eller søsken samt deres foreldre. Super enkel å manøvrere. Individuell innstilling av ryggdelen. Lett og kompakt sportsvogn med praktisk bærehåndtak. Pris 2.499,-

8

vogner

babycare.no


Meld deg inn i vår kundeklubb og få gratis barnevognforsikring! For nærmere info besøk din nærmeste butikk eller send SMS Babycare til 2440

babycare.no

vogner

9


V책re vogner er utviklet for norske forhold

10

vogner

babycare.no


Simo Sportvogn

Dette er en sporty og praktisk sportsvogn for nysgjerrige barn som vil opp og se verden. Sportsvognen er romslig, med full liggestilling og gir god plass til å sove i. Selv når kuldegradene melder seg og det er behov for en stor og robust vinterpose, er det plass nok til både barn, poser og tepper. Dette er derfor en perfekt barnehage- eller dagmammavogn. Leveres komplett med kalesje og regndekke og kan brukes av aktive barn i all slags vær og vind.

Simo Duo Bagvogn

Duovogn er en ekstra stor og romslig bagvogn med suveren plass til det voksende barnet. Her er det plass til både store barn og tykke vinterposer. Du kan velge å kjøpe en komplett duovogn og da følger en praktisk sportsvognsinnsats med. Bytt ganske enkelt ut bagen med sportsvogninnsatsen ved behov. Det er enkelt og praktisk med Simo®s smarte ”Clickin” system. Du kan selvsagt bruke det samme understellet til begge vognalternativene. Duo er vognen som gir barnet alt det trenger av plass og komfort. At den også er sporty og robust kaller vi ren bonus!

Simo Kombi

Dette er bestselgeren vår, og en vogn som barnet kan ha fra 0 – 4 år. Kombi har en romslig bag som kan tas ut og brukes separat som bære-bag. Når barnet er gammelt nok, tar du enkelt ut bagdelen, retter opp ryggen og monterer de medfølgende sikkerhetsselene. Nå har du en fiks ferdig sportsvogn! Kombi leveres med ”Click-in” systemet, som gjør det enkelt å snu kjøreretningen. Kombi er rett og slett en komplett løsning som dekker alle behov.

Simo 130 Trille

Simo 487 Trille

Dette er en meget robust sportstrille. Leveres med lufthjul, justerbart håndtak og regndekke. Vann- og vindtett og med god plass til barnet, noe som gir mulighet for god søvn godt beskyttet mot vær og vind. Dette er den perfekte barnehagetrillen i kombinasjon med Simo® Termo Komfort.

En lett og moderne reisetrille med svingbare hjul foran som gjør den lett å manøvrere. Enkel å slå sammen og tar liten plass sammenlagt. Bredt sete og full liggestilling gir god plass til avslapning på reisefot.

Simo Soft Line SIMO® Soft Line er tilbehør som gjør det mulig å endre utseendet på vognen når du måtte ønske det. Den ensfargede vognen kan fort gjøres om til en “jente-” eller “guttevogn” med rosa eller blått tilbehør. Du kan også ganske enkelt ha lyst til å sette litt farge på hverdagen. Økologisk bomull på en side og delig polarfleece på den andre gjør det i tillegg komfortabelt for babyen. Det er også en fantastisk gaveidé til nybakte foreldre.

babycare.no

vogner

11


Brio Happy Superior Det nyeste medlemmet i Happy-familien er perfekt for den lille prinsessen. Eller prinsen for den saks skyld. Happy Superior er ikke bare én vogn. Den er to vogner. Pakken inneholder en liggevogn og en sittedel i samme eksklusive utførelse. De myke, vatterte delene og den vakre, glatte strukturen i stoffet gir Happy Superior sitt særpreg. Begge delene fremheves elegant av de diagonale refleksstripene. Matchende fotpose og spesialsydd myggnetting følger med.

Brio Go Attraktiv, smart og enkel. Go tar deg fra mormor til farfar, inn i bilen, inn i leiligheten, ned i de trange smugene, inn til bakeren, gjennom butikken, helt til Roma og hjem igjen. Uten et knyst, og hvis ferden blir litt humpete er det bare å låse swivel hjulene for å holde stø kurs. GO leveres som sportsvogn. Velg en duobag og en bilstol, og du har en komplett vogn. Takket være adapter systemet, kan du bytte enkelt mellom duovogn, sittedel og bilstol. Alle funksjoner og formgivning er gjennomtenkt i minste detalj og hele vognen er designet for å være maksimalt ergonomisk. Attraktiv, smart og enkel - hele veien.

12

vogner

babycare.no


Brio Sitty Vår klassiske, slitesterke og nette trille. Den enkle konstruksjonen og den lave vekten gjør vognen lett å kjøre, enkel å slå sammen og lett å ta med seg på reisen. Vognen har nye sportslige lettvektshjul og romsligere varekurv. Kalesje og lekeratt kan kjøpes som tilbehør. Leveres i åtte tekstilfarger; fem på Sort chassie og tre på Antrasittgrått chassie.

Brio Race

Race er en klassisk sportsvogn med mange NYHETER! Vognen har blant annet fått en bedre sovestilling, større varekurv, romsligere kalesje og en pute for ekstra komfort. En rask og funksjonell konstruksjon som passer like bra for hverdagstransporter til barnehage som til feriereisen. Leveres i åtte forskjellige tekstilfarger; fem på Sort chassie og tre på Antrasittgrått chassie.

Brio Spin Spin har i år blitt enda tøffere. Vognen har blant annet fått en bedre sovestilling, større varekurv, romsligere kalesje og en pute for ekstra komfort. De smarte swivelhjulene tar deg frem like bra på trange steder som på brede veier. Vognen har tross sin netthet mye plass til vinterkledde barn. Leveres i seks tekstilfarger på svart chassie.

Brio Smile Nyankommet, fleksibel og gladest av alle. Vil du ha en lett og praktisk vogn som kan være med på hele turen? Hils på nye Smile. Hvis du kjenner til vår populære vogn Sing fra før, virker den nok kjent. Smile er akkurat like enkel og smart som sin forgjenger, og er den komplette nybegynneren for alle anledninger. Disse forbedringene får alle foreldre til å smile bredt.

Nyhet!

I tillegg til en sittevogn, en liggedel og et bilsete inkluderer dette konseptet en myk bærebag. Smile kombinerer komfort og brukervennlighet på alle nivåer. Sittevogndelen kan lett legges ned i liggestilling, og kalesjen kan dras ut for ekstra beskyttelse mot vær og vind. Smile har dessuten lufthjul for å gi en behagelig tur.

babycare.no

vogner

13


Besøk din Babycarebutikk og få Emmaljunga sin 100 siders hovedkatalog. I katalogen finner du informasjon om Emmaljunga sin produksjon, sikkerhet og miljøpolicy, samt informasjon om produktets egenskaper mm. Besøk www.emmaljunga.no for aktuelt sortiment og produktinformasjon Leveringstidene finner du på www.emmaljunga.no/delivery. Se og prøv din Emmaljungavogn i en av Babycare sine butikker. De kan gi deg en kompetent rådgiving før kjøpet. Alt salg og service skjer i en autorisert butikk som er opplært i Emmaljunga sitt sortiment.

14

vogner

babycare.no


Kids2sit - Søskensete som passer alle barnevogner Setet plasseres enkelt i myk eller hardbagen, og spedbarnet med bena inni. Storesøsken sitter oppå med ansiktet vendt mot foreldrene, og har dermed flott plassering på trilleturen. Den leveres med en sele, for å holde søsken på plass, som festes til håndtaket på vognen. Sele kan også brukes separat. Kids2sit kan enkelt legges sammen for lagring eller legges flatt i vognen.

NYHETER från

Kids2sit er TUV testet og anbefalt for barn opp til 15 kilo. Tilbehør som håndtak og stabiliseringsstropper er avhengig av hvilke vogn den brukes til. Ekstra håndtak – om vognens håndtak er bredt. Stabiliseringsstropper anbefales til hardbag med kun senterbraketter.

(vår logga)

Sitteflate: 26 x 19 cm med ”rumpeform” Bunn: 32 x 30 cm med to stk. fremre avstandspinner Kids2sit - Syskonsits som passar alla barnvagnar slik at ikke barn eller sete kan skyves tilbake og vippe tippe vognen. Sitsen placeras enkelt Høyde: 18 cm i mjuk eller hårdliften, och spädbarnet

me rasyskonet sitter ovanpå med ansiktet mot föräldern och får på central plats för att vara delaktig i promenaden. Det medföljer e syskonet på plats, som fästes på vagnens handtag. Selet går äv separat. Kids2sit kan enkelt fällas ihop för att förvaras eller lägg

Nyheter fratill 15 k Kids2sit är TUV testad och rekommenderas för barn upp Tillbehör som handtag och stabilitetsband finns beroende på vilk vänds. Extra handtaget - om barnvagnens handtag är brett. Sta kommenderas till hårdlift med endast centrumfäste. Sittyta: 26 x 19 cm med ”rumpform” Nederdel: 32 x 30 cm med två st.Carena främre avståndspinnar Carena Explore Free Style så att inte barn eller sits kan glida fram och tippa vagnen Eventyret er aldri langt Kjenn deg fri. Ditt barn ligger borte med litt ekstra Höjd: 18 cm beskyttet og behagelig på alle sett og fjæring i hjulene, lett aluminiumsramme, kalesje med ekstra solskjerm, lang rygg med flere posisjoner, og sist men ikke minst den praktiske enhåndsstyringen.

babycare.no

vis i en sportsvogn som kan gjøres om til en kombi, har vendbart kneleddsunderstell, rygg som er regulerbar i tre trinn; fra sittende til full liggestilling.

Carena Smart

Travel Lux

Kan man si at en barnevogn er smart? I hvert fall når den gjør hverdagen enklere, er man et godt stykke på vei. Carena Smart gjør ikke skam på sitt navn. Det er en mangesidig lettvektsvogn som er lett å legge sammen så den blir liten. En veldig bra venn på reisen fra 6 mnd til 4 år. Nyt av livet!

En lett trille som overrasker på alle måter. Den svinger rundt på en femøring takket være swivelhjulene, har en stor kalesje mot vær og vind og en ekstra lang rygg med fem posisjoner inklusive liggestilling.

vogner

15


vogner

17


Spirit S3

- Perfekt manøvrering på 3 hjul - Det svingbare forhjulet gjør det enkelt å manøvrere seg rundt i byen - Leveres med håndbrems - Enkel å slå sammen - Sitteinnsats med 4 posisjoner - Transparent regntrekk er inkludert - Kan brukes med alle vogn- og bærebager og Tario-bilstol med adapter

Ny oppdatert 2013

nyhet! Understell i antrasitt

Bedre komfort for små Élégance - den elegante og stillige klassikeren - Detaljer av høy kvalitet, inkluderet høydejusterbart håndtak i kunstskinn - Enkel mekanisme for sammenslåing - De store hjulene med kromfelger er prikken over i-en for et stilfullt design - Sitteinnsatsen kan tas av og vendes - Myggnett og transparent regntrekk er inkludert - Élégance finnes i 4 farger (også i hvit kunstskinn)

18

vogner

babycare.no


Cosmo - smidig og lett vogn - Understell i antrasitt, sølv og hvitt - Det smale understellet gjør det lett å komme fram på byens trange fortau - Kompakt og enkel å slå sammen - Stor og lett tilgjengelig handlekurv (20l) - Inkludert transparent regntrekk - Kan brukes med alle vogn- og bærebager og Tario-bilstol med adapter

Nyhet! Understell i hvitt

Prestige

er den pålitelige, multifunksjonelle og behagelige 4-hjulingen - Vendbart håndtak for rask endring av barnets fartsretning - Høydejusterbart håndtak - Behagelig vendbar sitteinnsats med 4 sitte-/ liggeposisjoner - Stor handlekurv - Kompakt sammenslått - Inkludert regntrekk - Kan brukes med alle vogn- og bærebager og Tario-bilstol med adapter

passasjerer BeYou! Komfort og presisjon ned til minste detalj - Understell i antrasitt og sølv - Vendbart håndtak som gjør det lett å endre barnets fartsretning - Håndtak i kunstskinn - Sammenslått den mest kompakte vognen i sin klasse - Triller lett på alle underlag. De store bakhjulene kan enkelt bli framhjul i offroad-terreng - Behagelig vendbar sitteinnsats med 4 sitte- liggepossisjoner - Inkludert regntrekk - Kan brukes med alle vogn- og bærebager og Tario-bilstol med adapter

babycare.no

vogner

19


Quinny Zapp Xtra

gir deg enda flere fordeler enn den vanlige Zapp. På Quinny Zapp Xtra kan du snu sittedelen begge veier og ha full liggestilling om du ønsker i begge retninger! Selve understellet tar ekstremt liten plass og med det nye Zapp Xtra setet kan du fullt ut kose deg med barnet ditt på handletur eller på ferie. Som tilbehør kan du skaffe deg reisebag til trillen. Quinny Zapp Xtra har adaptersett til Maxi-Cosi CabrioFix og Pebble. Her har du alt du trenger på en moderne måte!

MERK: Har du den tidligere Quinny Zapp kan du bestille setet til Quinny Zapp Xtra seperat og bruke på ditt gamle understell. Ta kontakt med butikken for veiledning og demo.

20

vogner

babycare.no


Beskytter i all slags vĂŚr! Maxi Cosi Mura 4

Fleksibelt reisesystem.Ved hjelp av adapter plasseres enkelt Maxi-Cosi bilstol og bag pĂĽ vognen.

Punkteringsfrie hjul.

babycare.no

vogner

21


EVO

NY trille som du lett kan forvandles til en barnevogn med en bag tilgjengelig som tilbehør. Klikk på barnesetet Logico S HP og du har et Travel System. EVO er lett og kompakt, har tre ryggposisjoner, inkludert full liggestilling. Stor kurv, lås og svingbare hjul foran og 5 punkt sele er inkludert. Vendbar sittedel. Stor varekurv. Farger: Chilli, Charcoal og Sand Størrelse: Fra nyfødt til ca 3 år (0-15 kg)

Nyhet!

Trekko Duo

Like perfekt på bytur som på skogstur. - Store hjul med luftkanaler. - Ryggen er justerbar i 4 posisjoner. - Håndtaket er justerbart i høyden. - Slås raskt sammen med en hånd. - Fempunktssele. Med en ekstra sittedel forvandler du enkelt Trekko til en Trekko Duo. Den fremste sittedelen fra nyfødt til ca 3 år. Den bakre sittedel fra ca 6 måneder til ca 3 år.

22

vogner

babycare.no


Patentert bremsegrep på håndtaket.

TFK Joggster Twist

Stor og romslig kalesje med kikkehullsvindu og sidelommer. Myggnettet er innrullet i kalesjen og kan byttes ut med UV filter. Høyderegulerbart håndtak (70-130 cm).

Airgo-polstring i setet gir god ventilasjon.

Ryggstøtten kan reguleres i 4 trinn. Tykt, vattert og forsterket liggeplate.

Regulerbar frontbøyle.

Lett avtagbart trekk. Refleksbånd på kanten langs hele kalesjen.

Fotbrettet kan reguleres i 3 høyder, og heves/senkes.

Solid aluminiumsramme. Kan slåes sammen/settes opp på 5 sekunder.

Hurtigkoblingssystem.

Tosidige bremse-skiver ”M brake” med inn og utløser system.

Bakhjulsfjæring.

Les mer om våre produkter på www.barnesikring.no

TFK tilbehør:

Regntrekk

babycare.no

Svinghjulet foran kan lett låses i fast stilling.

Myggnett/ UV beskyttelse

Søskensete

Ståbrett

MamaBoard

Flaskeholder

vogner

23


Bumbleride er en unik letvægtsvogn med aluminiumsstel. Det store drejelige forhjul gør, at vognen er let at Bumbleride erterræn. enunik unik lettvekts vogn med aluminiums Det store svingbare forhjulet gjører atlet Bumbleride er en letvægtsvogn med aluminiumsstel. Det store forhjulunder gør, atkalechen. vognen at køre i al slags Stoffet har UV-beskyttelse, og gør atchassis. barnet erdrejelige godt beskyttet En luksusvognen er lettterræn. å trille iTwin all slags terreng. har UV-beskyttelse, og gjør at barnet er godt beskyttet under køre slags UV-beskyttelse, og gør at barnet er godt beskyttet under kalechen. Entilbehør luksusvogn ii al særklasse. IndieStoffet erhar ideel både Stoffet som søskende og tvillingevogn. Barnevognskasse findes som kalesjen. En luksusvogn i særklasse. Indie Twin er ideell både som søsken og tvillingvogn. Bag finnes som vogn i særklasse. Indie og Twin er ideel til både Indie og Indie Indie Twin.både som søskende og tvillingevogn. Barnevognskasse findes som tilbehør tilbehør til både Indie og Indie Twin. til både Indie og Indie og Indie Twin.

Indie: Vejl. pris 3.999,Indie: Indie: Veil Vejl.pris pris 4599,3.999,-

24

vogner

Indie Twin: Vejl. pris 5.999,Indie Veil pris pris5.999,6499,Indie Twin: Twin: Vejl.

babycare.no


Today, I found my

FREEDOM 6 MD – 15/17KG Med vognbag eller babystol, kan den brukes fra nyfødt

ET NYH

REVOLUTION® CE Plum

REVOLUTION® SE Navy

babycare.no

SPORTS UTILITY STROLLER Blue

IRONMAN® Yellow

REVOLUTION SE DUALLIE® Black

SPORTS UTILITY STROLLER DUALLIE® Orange

IRONMAN DUALLIE® Yellow

vogner

25


REISE SYSTEM

NYFØDT – 17KG

Der sikkerhet møter stil. Rene linjer – hvor hver detalj er blitt nøye gjennomtenkt. En elegant, hensiktsmessig, praktisk design som er perfekt for dagens foreldre som lever dagens travle liv. Sammen med en av Europas ledende designere har vi laget Affinity, en barnevogn som ser flott ut i byen og viser ren klasse på landet. En moderne klassiker hvor BRITAX tradisjonelle sikkerhetsverdier møter stil.

T NYHE

Chassisfarger:

Black

26

Mykvarefarger:

White

vogner

Silver

Black Thunder

Chili Pepper

Fossil Brown

Cactus Green

Blue Sky

Cool Berry

babycare.no


REISE SYSTEM

NYFØDT – 15KG

Livet kunne ikke ha vært enklere enn med BRITAX enhåndsystem, som folder vognen med en bevegelse. B-AGILE er designet for å gjøre livet som foreldre enklere og tryggere. Enhver forelder som har forsøkt å holde barnet og legge sammen vognen samtidig kan fortelle deg et det ikke er noen dans på roser. Dette gjør B-AGILEs enkle foldemekanisme med ett håndtak til et veldig friskt pust. Og fordi multistillings setejusteringen inkluderer ”full liggestilling”, passer det selv for nyfødte.

T NYHE

Tekstilvalg:

Tilbehør:

** Kun tilgjengelig i B-AGILE 4

Black Thunder*

REISE SYSTEM

Chili Pepper

Cool Berry

Blue Sky

Fossil Brown*

NYFØDT – 15KG

Neon Black**

** Kun tilgjengelig i B-AGILE 3

Vinter/terrenghjul fåes som tilbehør til B-Agile 4-hjuls

T NYHE

Smidig, stabil, solid og bygget for to. Du trenger ikke å inngå kompromisser mens familien din vokser. Den B-AGILE DOUBLE er akkurat så praktisk som B-Agile (den passer gjennom en standard døråpning, kan styres med en hånd og er lettere enn flere andre dobbeltvogner) den er bare bygd med en større familie i tankene. I tillegg har vi inkludert avtagbare CLICK & GO® adaptere slik at den lett kan bygges om til et komplett trillesystem. Nå kan to trilles akkurat så behagelig og sikkert som en.

Neon Black

babycare.no

vogner

27


SKREDDERSY DIN VOGN - FRA FØDSELEN OG FREMOVER Ved å kombinere vår patenterte ”Quick Fold” Teknologi, låsbare hjul, omfattende kalesje, dype polstrede seter - pluss muligheten til å skreddersy vognen til din og dine barns behov - Babyjoggers multifunksjonelle vogner de eneste du trenger.

CITY MINI

Smidig lettvektsvogn vogn med stil

Sort/Grå

Rød/Grå

Blå/Grå

Beige/Grå

City Mini –Fire-hjuling

Lilla/Grå

Beige/Sort

Sort/Sort

Tvillingvogn

Rød/Sort

Sort/Sort

Rød/Sort

Enkeltvogn: Vekt 7,5 kg, 22,5 kg vekt kapasitet Dobbelvogn: Vekt 12 kg, vekt kapasitet 45 kg Fire-hjuling: Vekt 8 kg, 22,5 kg vekt kapasitet

CITY MINI GT

Smidig lettvektsvogn med terrengegenskaper

Enkeltvogn: Vekt 9,5 kg, vekt kapasitet 30 kg Dobbelvogn: Vekt 15 kg vekt kapasitet 45 kg

Sort/Sort

28

Mørkgrå/Rød

vogner

Mørkgrå/Grøn

Mørkgrå/Blå

Sort/Sort

babycare.no


“QUICK FOLD” TEKNIKKEN

CITY SELECT

Med Baby Joggers patenterte ”Quick Fold” teknologi folder du sammen vognen med en enkel bevegelse. Enkelt og praktisk for transport og lagring.

For familier som vokser

Rød

Sort

Mørkegrå

Lilla

Enkeltvogn: Vekt 12,5 kg; vektkapasitet 20 kg per sete Dobbelvogn: Vekt 15,5 kg; vektkapasitet 20 kg per sete

City Select - Multifunksjonsvognen med 20 ulike funksjoner og muligheter...

CITY ELITE

Luksuriøs, komfortabel og trygg Enkeltvogn: Vekt 11,5 kg; vekt kapasitet på 33,5 kg Dobbelvogn: Vekt 18,5 kg; vektkapasitet 45 kg

Sort

Rød

Beige

CITY VERSA

Barnevognen med vendbar utsikt

Vekt 12kg, vektkapasitet 30 kg

Sort

babycare.no

Sølv

Rød

vogner

29


Trille 4ME Malmø

Paraplytrille med fjæring på hjulene.Handlekurv m/ refleksbånd. Justerbar rygg Ny (glidelåser). Seler. farge! Låsbare fremhjul. Farger: Kongeblå, Lilla og Sort Nye farger: Marineblå, Rosa

Trille 4ME Oslo

Liten og enkel trille med seler. Dekker basisbehovet. Lett og ta med seg og tar liten plass. Kommer kun i sort.

Ny farge!

Trille 4ME Bergen

Fjæring på alle hjul. 6” hjul av bra kvalitet. Shopping bag med refleksbånd. Bærehåndtak. Airfillstoff i setet for bedre lufting. Titteluke og oppbevaringslomme m/glidelås i kalesje. Låsbare fremhjul, regulerbar fothviler, handlekurv. Farger: Black, Amparo Blue og Hyacint Violet Ny farge: Marineblå

Ny farge!

30

vogner

babycare.no


Trille 4ME London

Denne vognen er enkel å legge sammen og tar liten plass i bilen. Trinnløs regulerbar rygg med god liggestilling. Regulerbare håndtak, Gangster cap, Regulerbar fothviler med refleks, bøyle og romslig handlekurv. 5 punkts seler med refleks. Vindu i kalesje. Single låsbare fremhjul. Farger: Grå, lilla og sort.

Ny farge!

Ny farge!

Bestselger! Trille 4ME Copenhagen Swing

Vår mest populære trille. Meget god komfort for barnet med god sitte og ligge stilling. Romslig handlekurv. 4 trins rygg regulering.

Nå også som 4ME Paris med større kalesje.

Kommer nå med ny og ende større kalesje som skjermer mot vær og vind. Farger: Black, Bleached Sand, Amparo Blue, Hyacint Violet og Hawaiian Ocean. Nye farger: Marineblå og grå

4ME Fusion+

Perfekt til ferien - Glimrende reisetrille - Liten og lett sammenlagt - God liggestilling - Handlekurs under - Maxi-Cosi adapter inkludert - Transportbag inkludert - Bøyle inkludert - Veier kun 6kg! - Stort fargeutvalg - Regulerbart fotbrett Tillegsutstyr: - Regntrekk - Myggnett Kommer i fargene: Lilla, blå og sort.

babycare.no

vogner

31


Vogn 4ME Berlin

Klassisk kombivogn med aluminiums chassis. Komfortable EVA-hjul (punkteringsfrie) med kulelager. Vendbar sittedel. Kalesje med titteluke, lomme og delbar med myggnett. Hodebeskyttelse og seler. Airfill i sittedelen. Bag inkl. Mange smarte detaljer. Kalesjen til spedbarnsdelen kan gjøres om til vognpose når sportsdelen skal taes i bruk. Maks belastning: 18 kg Leveres i fargen sort.

Tvillingjogger 4ME Sun

Lett tvilling trille med handlekurv, regulerbart fotbrett, fothvilere, seler, individuell regulerbar rygg og titteluke i kalesjen.

En perfekt søskenog tvillingvogn. Svingbart og låsbart fremhjul. Kan leveres med soft bærebag som tilleggsutstyr. Individuelt justerbare rygger. Lufthjul. Meget solid. Inkludert integrert luftpumpe, regntrekk og fotpose.

Leveres i fargen sort.

Leveres i fargen sort.

Tvillingvogn 4ME Dublin

32

vogner

babycare.no


Tilbehør

4ME Flaskeholder

4ME Stelleveske Ella

4ME Stelleveske Silje

4ME Vogn og gåsele

4ME Ståbrett Panda rider

4ME Myk bærebag 4ME Håndvarmer

4ME Universal solskjerm

4ME Regntrekk med refleks og myggnett

4ME Universal parasoll

babycare.no

4ME Myggnett bagvogn

4ME Regntrekk sportsvogn

4ME Myggnett sportsvogn

4ME Regntrekk bagvogn

4ME Myggnett tvilling

vogner

33


Stokke® PramPack™ Optimal beskyttelse av vognen når dere ferierer.

Stokke® PramPack™ design: Anne Morkemo

Å ta med barna på reise kan være en av de fineste opplevelsene i livet, både for deg og for dem. Derfor har vi designet Stokke® PramPack™, slik at du kan fokusere på det som er viktig, mens vi sikrer at barnevognen kommer hel frem. Stokke® PramPack™ transportbag er godkjent av flyselskapene og passer til nær sagt hvilken som helst barnevogn. Når du kommer frem, ruller du bare sammen transportbagen så den tar minimalt med plass. Enkelt og greit. God tur!

1 PAKK VOGNEN

2 SJEKK INN

3 NYT FERIEN

For mer informasjon www.stokke.com

Utforsk verden i 360 grader Orbit baby G2 er den optimale løsning for familier på farten som setter høye krav til komfort, smidighet og fleksibilitet. Orbits design team har utviklet en serie av unike løsninger, f.eks Quad Shock fjæringer som gir barnet en komfortabel tur og 3D systemet gjør det enkelt å gi barnet den perfekte sitte og ligge stillingen til en hver tid. SmartHub teknologi betyr at vognen tilpasses til det voksende barnet siden setet, bag og bilseteadapter har samme feste og alle får derfor Orbit Babys 360 graders 3D rotasjon og klikkes enkelt på vognen. Ikke nok med det, Orbit slås opp og legges sammen med en hånd. Praktisk med et barn på armen, eller hva?

34

vogner

babycare.no


Stokke® Xplory®

Den ultimate barnevognen. Unik høyde fører deg og barnet nærmere hverandre.

VIS FILM

Den unik høyden fører deg og barnet nærmere hverandre.

Stokke® Crusi Den flerfunksjonelle barnevognen.

babycare.no

Stokke® Xplory® Den ultimate barnevognen.

Stokke® Scoot Den kompakte barnevognen.

Uansett hvor dere skal, vil dere gjerne være så nær hverandre som mulig. Stokke® Xplory® er utformet slik at barn og foreldre får en helt spesiell kontakt, selv når dere triller rundt i byen. I Stokke® tror vi at fysisk kontakt skaper emosjonell kontakt og knytter bånd mellom mennesker. Øyekontakt inngir trygghetsfølelse og styrker båndet mellom foreldre og barn. Vognen er en del av Stokkes fleksible vognfamilie, for mer informasjon om funksjoner, farger og tilbehør se www.stokke.com

vogner

35

Stokke® Xplory® design: Bjørn Refsum / Hilde Angelfoss

Passer fra nyfødt


BABYZEN YOYO er nyskapende på mange måter, spektakulær opp og nedslåing, deilig sittekomfort for barnet, utrolig behagelig å trille og kul design. Perfekt for den urbane familie og utrolig praktisk for den reisende: YOYO gir nye muligheter til den aktive familien. • YOYO er den mest kompakte barnevognen du kan forestille deg (52x44x18 cm sammenslått), og kan tas som håndbagasje på flyet.* • Slåes sammen eller slåes opp med en hånd på mindre enn noen sekunder. • 4 støtdempende hjul • soft-drive-system, stabiliserer forhjulene ved terrengkjøring. • Ett hånds grep på kjøring, opp og nedslåing • Justerbar rygg (140°), avtakbart trekk (kan vaskes i maskin) • Lett som en fjær (5,8 kg), kommer med hendig skulderstropp, regntrekk og veske * Anbefalt maksimal størrelse for håndbagasje fra IATA er 56x45x25 cm

TILBUD / LES MER

36

vogner

babycare.no


www.tinkafu.no I post@tinkafu.no I Tlf. 995 90 999

Insektsnett - med mange fine motiver.

Koppholdere - Ni forskjellige farger, ogs책 til tvillingvogn

Solskjerm - UPF 50+

Veskekrok - 360째 rotasjon

babycare.no

vogner

37


Når barna er med i bilen skal de sitte trygt. En riktig bilstol skal ha de nyeste sikkerhetsgodkjenningene og være egnet plassmessig til bilmodellen deres. Alle ansatte i våre butikker har fått grundig opplæring i bilsikring og kjenner til fagområdets nyeste sikkerhetskrav og testresultater. Mange kunder er opptatt av stolens utseende, som tekstil og farge, men sikkerhet og kvaliteten på bilstolen må alltid komme først. Besøker du en faghandler får du veiledning og bistand til å gjøre et trygt og sikkert kjøp, slik at dere kan kjøre av sted med familiens nyeste medlem trygt sikret i bilen. Wenche Lie Baby Comfort, Ålesund


BeSafe iZi Combi x3


CabrioFix

- “Side Protection System” for optimal beskyttelse fra siden - For babyer fra 0 - ca 15 mnd (0 - 13 kg) - Integrert solskjerm (pakket i praktisk rom i ryggen av stolen) - Enkel å montere - Praktisk bærehåndtak - 3 i 1 “Travel system” - Kan kombineres med Quinny og Mura barnevogner og triller - Strålende testresultater benyttet med Easyfix base (Isofix) - Leveres i flere farger

EasyFix

Den mest kjente Isofix basen på markedet, Maxi-Cosi EasyFix installeres enkelt i bilen med bruk av IsoFix. I tillegg kan basen festes med 3 punkts sele. Sammen med CabrioFix er denne basen blitt best i test, med bakgrunn i sikkerhet og brukervennlighet. Den er rask, enkel og trygg i bruk.

Mobi

Er du fornøyd med babysetet fra Maxi-Cosi og ønsker en bakovervendt bilstol når barnet vokser? Da skal du bruke Maxi-Cosi Mobi (9 - 25 kg). Denne stolen er enkel i montering, har god komfort og flere hvilestillinger. Mobi har Maxi-Cosis gode egenskaper for beskyttelse av barnet, samtidig som den er enkel i bruk. Maxi-Cosi Mobi er en ren bakovervendt stol og passer i de aller fleste biler. - Enkel montering - Regulerbar hvilestilling - Bakovervendt - Leveres med forankringsseler til bilen Størrelse: Fra 9 mnd til ca 4 år (9 - 25 kg)

40

bilstoler

babycare.no


Pebble

Det nyeste og beste innen sikkerhet og komfort, kombinert med Maxi-Cosi FamilyFix (IsoFix) - Tre instillasjonsmuligheter: - Bruk med Maxi-Cosi FamilyFix - Bruk med Maxi-Cosi EasyBase 2 - Uten base - Beltehaker for korrekt installasjon ved bruk av bilsetet - Sidebeskyttelsessystem tilbyr optimal beskyttelse mot kollisjoner fra siden - Inklusiv seteforminsker og hodestøtte for mindre babyer - Festes med ett klikk på Maxi-Cosi FamilyFix og EasyBase 2 - Bekreftelse på rett installasjon ved bruk av lampe og lyd - Hodestøtten og setebeltene kan justeres samtidig - Leveres i flere farger Vekt: Fra fødselen til ca 12 mnd (0-13kg)

FamilyFix

Maxi-Cosi FamilyFix er et unikt system for brukervennlighet og sikkerhet for barnet i bilen. Den prisvinnende baseenheten festes i bilen med IsoFix, og kan brukes både til babystolen Pebble (0-13 kg) og Pearl (9-18 kg). En base for to stoler. FamilyFix basen har et innovativt display med lys og lyd, slik at du til enhver tid kan føle deg trygg på at barnet sitter trygt og godt i bilsetet. Basen har en alarm dersom stolen eller basen ikke er ordentlig festet. Samtidig kan du justere bilstolen i rygg-vinkelen med en enkel enhåndsjustering på basen. 3 grønne lys og det er bare å kjøre i vei.

babycare.no

bilstoler

41


RodiFix

Beltestol som kan festes med IsoFix godkjent for 15-36 kg

Enkel ett-klikk installasjon sikrer brukervennligheten og sikkerheten til Isofix.

Fullt justerbar i høyde og bredde gjør at stolen vokser med barnet.

42

bilstoler

Enkel belteføring med ’EasyGlide’ beltespor.

Hvile posisjon for en virkelig avslappende reiseopplevelse.

babycare.no


BESKYTTER

DITT BARN

SCANDINAVIAN SAFETY

babycare.no

bilstoler

43


44

bilstoler


bilstoler

45


46

bilstoler

babycare.no


Ny s me vensk d me 30 å produ r db arn s erfar sent esik in ker g het !

ET H Y N

Bästa

budg

etva

l! Best-i-test.se Fås i en rekke barneutstyrsbutikker Babyfix (0-13 kg) gir barnet den beste beskyttelse i bilen med sitt 5-punktsbelte og høye side beskyttelse. Letteste bilstol på markedet? Integrert nyfødtinnlegg og solskjerm. Kan brukes med eller uten babyfix base som monteres i bilens seler eller med Isofix.

Keezone (15-36 kg) Framovervendt bilstol som er sikker og stabil. Keezone vokser med barnet. Kan også brukes kun som bilstolpute. 7 ulike nivå på ryggen. På grunn av stolens unike utforming får du også god plass til 1 eller 2 bilstoler ekstra i baksete!

Kidzofix Denne stolen kan ALLE enkelt montere!

Automatisk justering av fempunktsbelte!

Kidzofix (9-25kg) - En verdensnyhet! - Automatisk stramming av forankringsbåndene. - Integrert selvjusterende fempunktsbelte! Kidzofix kan monteres bakovervendt eller forovervendt i bilens 3-punktsseler. Kidzofix holder en meget høy sikkerhet og er godkjent etter ECE R44rev04. Masse tilbehør og flere farger tilgjengelig.

Alle Axkid bilstoler holder strengeste krav til sikkerhet og er godkjent etter ECE R44rev04. Axkid strekker seg langt for å ivareta barnets komfort og brukervennlighet på produktene. Mer enn 30 års erfaring innen bilstolproduksjon gjør at Axkid leverer kvalitet!

www.axkid.com babycare.no

safety shall be easy

bilstoler

47


Sikring av barn i bil Lover og regler § Det er påbudt å sikre barn i bil. Barn som er under 135 cm høye skal alltid bruke godkjent barnesikringsutstyr som er riktig i forhold til barnets vekt. Barn mellom 135 og 150 cm skal bruke godkjent barnesikringsutstyr dersom slikt utstyr er tilgjengelig i bilen.

Stramme belter For at setet skal fungere riktig må setets seler strammes godt rundt barnet, og reguleres etter hvor mye klær barnet har på seg. Det beste er å ta av, eller åpne yttertøyet slik at beltet ligger nær kroppen. Selen i bilsetet skal ikke være vridd, men ligge flatt mot kroppen for å fordele trykket best mulig.

Reglene gjelder for barn under 36 kilo, etter dette skal både barn og voksne sikres med bilbeltet. Det er sjåførens ansvar å sikre barn under 15 år.

Brukt utstyr Dersom du kjøper brukt utstyr må du kjenne forhistorien. Et sete som har vært brukt i en kollisjon, eller blitt skadet på annen måte, skal kasseres. Utstyret bør ikke være eldre enn 8-9 år gammelt fordi plast og isopor eller andre støtabsorberende materialer i setene blir sprø og mer porøse med tiden. Kontrollér at sømmer, belter og låser er intakt, og sørg for å få med bruksanvisningen.

Barn skal ikke transporteres i bakovervendt barnestol i forsete der det er airbag. Unntaket er hvis airbagen er deaktivert manuelt eller automatisk. I bil der det ikke er bilbelter skal barn under tre år ikke transporteres. Barn over tre år skal ikke transporteres i forsete i biler uten bilbelte. Vektklasser Alt godkjent sikkerhetsutstyr for barn i bil er inndelt i vektklasser. Velg utstyr etter barnets vekt: Gruppe 0 og 0+: vekt 0–13 kg alder 0 til ca. 15 måneder Gruppe 1: vekt 9–18 kg alder ca. 9 måneder til 4 år Gruppe 2: vekt 15–25 kg alder ca. 4–7 år Gruppe 3: vekt 22–36 kg alder ca. 6–11 år Barnesetet skal byttes ut når barnet passerer den øvre vektgrensen, eller før barnet har blitt så langt at hodet når over setets kant. Hvorfor bakovervendt? Små barn sitter sikrest i et bakovervendt barnesete. Barn har et stort og tungt hode i forhold til resten av kroppen, samtidig som muskler og beinbygning er svakere enn hos større barn og voksne. Det er stor forskjell på å sitte forovervendt og bakovervendt: Forovervendt: Skadereduksjon på ca. 65 % Bakovervendt: Skadereduksjon på ca. 90 % Barn bør sitte bakovervendt så lenge som mulig, helst til de er minst fire år gamle. 1. Når barnet sitter forovervendt får nakke og hode kraftig bevegelse ved en frontkollisjon. Det gir stor risiko for overstrekking av nakken og alvorlige hodeskader.

Airbag Det er forbudt å plassere et bakovervendt barnesete i passasjersetet foran hvis det er en aktiv airbag der. Airbagen kommer med en voldsom kraft, og barnet kan bli drept eller alvorlig skadet hvis den utløses. Barn som er lavere enn 140 cm bør ikke sitte i forsete med airbag som ikke er koblet ut. Airbagen er konstruert for å beskytte en voksen og kan skade et barn alvorlig. Hvis airbagen ikke kan kobles ut med nøkkel eller fysisk fjernes på et verksted, er baksetet eneste alternativ. Sideairbager er ikke farlige for barn som sitter riktig sikret, men det anbefales verken at barn eller voksne lener seg mot dører med airbag. Se spesifikk informasjon i bilens instruksjonsbok. Vanlige feil Hvert år skades mange barn helt unødvendig i bil. Dårlig tid og små glipp kan få fatale konsekvenser i en ulykke. Husk å alltid sikre barnet skikkelig, sørg for stramme seler tilpasset barnets klær og merk om setet står godt nok festet. Vanlige feil som kan få alvorlige konsekvenser • Beltene i barnesetet er ikke strammet godt nok rundt barnet • Bilbeltet ligger under armen eller bak ryggen til barnet • Barnesetet er plassert i forsete foran en airbag som ikke er koblet ut • Monteringsanvisningen er ikke fulgt nøye nok, og setet er løst/dårlig festet • Selen rundt barnet er vridd

Carina Henske, Trygg Trafikk 2. Når barnet sitter bakovervendt presses kroppen og hodet inn i seteryggen ved en frontkollisjon. Kreftene fordeles over en større flate, og belastningen blir mindre på nakken og på barnets indre organer.

48

bilstoler

www.tryggtrafikk.no

babycare.no


foto: Julie Pike

Velg et bakovervendt barnesete bilstoler

49


Sirona

Banebrytende bilsete uten sikkerhetsmessige kompromisser. Sirona anbefales bakovervendt opptil 18 kg. Sirona kommer utelukkende med Isofix og barnet festes med henholdsvis 5-punkts sele og pute. For enkel innsetting og fjerning av barnet kan Sirona roteres 90° som gjør tilgang til stolen så ergonomisk og praktisk for foreldre som mulig. Hvis benplassen er for liten kan Sirona smidig roteres 180° på basen slik at barnet blir slått fremover. Hvileposisjon og dreiemekanisme reguleres med en hånd. Sele og hodestøtte justere sammen enkelt og greit i én bevegelse. Finnes i flere farger. Forover- og bakovervendt / ECE R 44/04. Godkjent for 0-18 kg

Best i test!

Iso-Fix base

for ekstra sikkerhet og en høy grad av komfort for foreldrene. Base klikkes lett på bilens Iso-Fix. Basen minimerer muligheten for installasjonsfeil. Kan også brukes med bilens 3-punkts belte.

Aton 2

Stilig og funksjonelt bilsete med førsteklasses sikkerhet. Integrert solskjerm og innlegg for å beskytte ryggen til de minste. Lett å bære og med ergonomisk håndtak. Stolen kan brukes med både sele og ISOFIX base. Godkjent for 0-13 kg.

50

bilstoler

babycare.no


Solution X2-Fix m/isofix

Testvinnende bilsete med førsteklasses sikkerhet. Det patenterte systemet LSP (Linear side-effect protection), sammen med 3-posisjons nakkestøtten gir hele 80% mer sikkerhet. De 2 avtagbare putene absorberer støt og øker sikkerheten ved sidekollisjon. Trekket er avtagbart og vaskbart.

Best i test!

Godkjent for 15-36 kg Leveres også uten IsoFix

Best i test!

Pallas 2-Fix m/isofix

Sikkerhet, komfort og brukervennlighet er hovedfokus i den nye testvinnende Pallas 2-Fix med Iso-Fix. Puten foran barnet gir mer enn 30% mindre belastning på kritiske hode / hals-området. Stolen vokser optimalt med barnet med muligheten for å justere både setets høyde og putedybde. Videre er det full hvile og liggestilling fra 9-18 kg, mens den fra 15 - 36 kg konverteres til også testvinnende Solution X2-Fix. De 2 avtagbare putene absorberer støt og forbedrer sikkerheten ved sidekollisjon. Trekket er avtagbart og vaskbart. Godkjent for 9-36 kg. Leveres også uten IsoFix

babycare.no

bilstoler

51


Nyhet!

Snugsafe

Nytt babysete med Isofix/beltebase. Fra nyfødt til ca 12 mind (0-13 kg). Ekstra dype sidebeskyttelser, mykt nyfødtinnlegg, 5-punktssele og solskjerm. Kan også festes på Akta Graco sine barnevogner.

Logico S HP

Babystolen som leveres inkludert base! 0-13 kilo bakovervendt. Festes enkelt med et klikk i beltebasen som følger med. Stolen kan også monteres uten base om du for eksempel er på reise. Kan også festes på Akta Graco sine barnevogner.

BeLogic

Bakovervendt bilbarnestol fra AKTA GRACO. For barn fra 9 måneder til 4/5 år, 9-25 kg. 3 sitteposisjoner gjør reisen bekvem. Kun ett forankringsbånd gjør monteringen enkel. BeLogic har også bestått den vanskelige svenske Plus testen, opptil 25 kg!

52

bilstoler

Cosmic Comfort S

Bilbarnestol med integrert støtteben. Opp til 25 kg bakovervendt i fram-eller baksetet. Godkjent for framovervendt montering fra 9-18 kg med internbelter og fra 15-25 kg som beltestol.

babycare.no


Nyhet!

Assure

En ny beltestol med ekstra sterk hode- og sidebeskyttelse. Fra ca 4 år og opp til ca 12 år (15-36 kg). Justerbar nakkestøtte i fem lengder. To integrerte koppeholdere. Kommer i fem farger.

Nautilus Elite

En ny, mer eksklusiv versjon av Nautilus (9-36 kg). Med enda mykere puter mot halsen og magen, og med ytterligere detaljer som gir setet det lille ekstra. Koppholdere og tiltmodus, alt for størst mulig komfort for barnet. Selene følger automatisk med når nakkestøtten justeres! Du trenger ikke justere selene når separat når barnet vokser.

Nautilus Sport

Ny beltestol fra Akta Graco fra ca 4 år til ca 12 år (15-36 kg). En stabil og sikker bilstol med ekstra forsterket sidebeskyttelse og justerbar nakkestøtte. Stolen har hvileposisjoner for barnets komfort. Koppholdere og ekstra oppbevaringsplass for leker og andre ting har den selvfølgelig også.

Nautilus

9-36 kg. En stol som vokser med barnet. Ekstra sidebeskyttelse. 5-punktsbelte. Enkel installering med bruk av bilens belter. Justerbar­­­ hodestøtte.

babycare.no

bilstoler

53


––

GRUPPE

0

NYFØDT – 13KG (NYFØDT – 12 MD/15 MD)

BABY-SAFE plus SHR II BABY-SAFE plus SHR II er det ideelle første bilsetet fra fødselen av og tilbyr en førsteklasses beskyttelse mot støt fra siden med vår innovative D-SIP®-teknologi. Setet har god sitte/hvileposisjon, mens de integrerte adapterne lar deg feste babystolen raskt til alle sportsvognene våre, slik at det utgjør et Travel System. Utløserknappen kan brukes med en hånd og gjør det lett å fjerne babystolen med bare en hånd.

Tekstilvalg:

Black Thunder

Chili Pepper

Cool Berry

Cactus Green

Fossil Brown

Blue Sky

Smart Zebra

BABY-SAFE ISOFIX og baser med belter Disse er praktiske og kan klikkes på og av for å tilpasse babystoler i biler. Det integrerte støttebenet gir større stabilitet og en enda tryggere kjøretur for barnet ditt. Se listen over kjøretøy-applikasjoner på nettsiden vår for å sjekke om disse basene er godkjent for bilen din.

ISOFIX Base muliggjør en direkte forbindelse med bilens ISOFIX festepunkter Utmerkelser ved testing med BABY-SAFE plus SHR II

Utmerkelser ved testing med BABY-SAFE plus og BABY-SAFE plus SHR

T NYHE

––

GRUPPE

0 &

1

NYFØDT – 18KG (NYFØDT – 4ÅR)

MAX-FIX Trygg, bakovervendt og enkel å installere. MAX-FIX gir din baby komfort og sikkerhet fra fødselen av og opp til 18kg og er lett å installere ved bruk av ISOFIX-systemet. Setet er også høyere enn de fleste og takket være ISOFIX er det vår tryggeste gruppe 0/1 bakovervendte sete.

Tekstilvalg:

Ikke ferdig produktdesign

54

bilstoler

Black Thunder

Stone Grey

babycare.no


GRUPPE

1

2

9 – 25KG (9 MD – 6ÅR)

MAX-WAY Bakovervendt, Plustestet og fleksibel. Et bakovervendt bilsete for barn fra omtrent 9 måneder til 6 år. Den smarte designen inkluderer rask nedfelling med det justerbare frontbenet og en enkelt høyde-justerbar nakkestøtte og sele. En trygg installasjon sikres gjennom det nydesignede støttebenet, beltefester og lett festbare nedre festeseler. MAX-WAY er et kompakt sete som gir mer plass til andre passasjerer bak i kjøretøyet. Godkjent av Swedish Plus test

GRUPPE

1

2

9 – 25KG (9 MD – 6ÅR)

MULTI-TECH ll Vår nyeste kombistol som er den nye generasjonens kombistol. Den brukes først bakovervendt til ca 4,5 år og deretter fremovervendt til godt og vel 6 år. Den unike hodebeskyttelsen og dype sidestøtten gir både små og store barn ekstra god komfort og økt beskyttelse mot sidekollisjon. Integrert støtteben og belteslås ”lock offs” gjør MULTI-TECH II svært enkel og sikker å installere på alle passasjerplasser i bilen.

Tekstilvalg:

Tekstilvalg:

GRUPPE

Black Thunder

2

3

Stone Grey

Chili Pepper

Crown Blue

Black Thunder

Stone Grey

Chili Pepper

Crown Blue

15 – 36KG (4ÅR – 12 ÅR)

KIDFIX KIDFIX tilbyr en enestående komfort og sikkerhet i biler hvor den ekstra bredden til SICT-putene ikke passer. Med mange justeringsmuligheter for ryggen og en hodestøtte som kan justeres i 11 stillinger er den fleksibel nok til å møte behovene til alle barn i denne alderen.

Tekstilvalg:

Black Thunder

babycare.no

Chili Pepper

Dark Grape

Crown Blue

bilstoler

55


Et godt søvnmønster i barnets første leveår er uvurderlig for hele familien. Barnet tilbringer store deler av døgnet i sengen, og riktig valg av både madrass og seng er derfor utrolig viktig. Vil dere ha kurv, krybbe, sprinkelseng eller seng? Besøker du en faghandel får du både råd og hjelp til å gjøre et godt og trygt valg. Mange er også opptatt av sengens utseende, og et besøk i butikken gjør det litt lettere å finne modellen som passer best i ditt hjem. Ole Myklebust Babymiljø, Stavanger


Møbler fra Schardt


legno con guide in metallo

Verde pantone 347 Verde quadricromia 100G+100CY

Stellekommode Trendy Bijoux Leveres i fargen hvit med smarte detaljer. Eksklusiv stellekomode med stålskinner og solid kvalitet. Leveres med badekar og avtappningsslange. Hvit stellepute er inkludert.

COD.070 BIANCO

Stellekommode Star

Eksklusiv stellekommode med stålskinner og solid kvalitet. Badekar med avtapningsslange. Når stelleperioden er over, kan badekaret tas ut slik at alle 4 skuffene kan benyttes. cm c/portaoggetti Stellepute med grått bamsemotiv er inkludert. 103 80 cm s/portaoggetti pantone 732 c

pantone 732 c

pantone 732 c

pantone 7500 c

pantone 7500 c

pantone 7500 c

pantone 376 c 70%

pantone 726 c

pantone 726 c

pantone 726 c

pantone 376 c 40%

pantone coolgrey 5c

pantone coolgrey 5c

pantone coolgrey 5c

pantone 705 c

pantone 705 c

pantone 705 c

pantone 376 c

pantone 290 c

pantone 2935 c retinato pantone 277 c

pantone 1655 c

pantone 122 c

pantone 182 c

Stellekommode Trendy

Leveres i fargene hvit og mørkebrun. Eksklusiv stellekommode med stål-skinner og solid kvalitet. Leveres med badekar med avtappningsslange. Stellepute med grått bamsemotiv er inkludert.

58

møbler

babycare.no


Verde pantone 347 Verde quadricromia 100G+100CY

Universal stellepute Finnes i flere design. Passer til stellekommodene Trendy og Star. Selges også som løs stellepute. Mål: 80x50 cm

SQUARE • • • • • •

BUNNY

Box con ampia forma quadrata e fondo imbotti Bordo morbido antimorso Rete a maglie fitte con quattro maniglie interne Esente da ftalati in conformità alle normative eu Facile da lavare e stampato con colori atossici Si chiude occupando uno spazio di soli 20 cm

• Seggiolone con seduta imbottita e in materiale lavabile • Playpen with a wide square shape and padded • Soft edge with special anti-bite treatment • Struttura con 5 posizioni in altezza • Thick-mesh net with four internal handles whic • Schienale regolabile in 3 posizioni • Free of phthalates in compliance with European • Tavola pappa regolabile con doppio vassoio trasporta vivande • Easy to wash and printed with non-toxic colou • Cintura di sicurezza a 5 punti • When it closes, it occupies a space of only 20 c • Struttura in acciaio con larga base di appoggio • Gambe con ruote posteriori e freno Stellebord Open Stellebord• Piedini for badekar anteriori di appoggio Praktisk stellebord til å feste på badekaret. Veldig plassbesparende.

Med 2 hyller, badekar og avtapningsslange.

• Highchair with padded seat in washable fabric material • 5 height position structure • 3 position adjustable backrest • Adjustable food table with double food carrying tray • 5 point safety belt • Steel frame with wide support base • Legs with real wheels and brake • Front support feet

COD. 126

COD. 124

Høystol Bunny

Square lekegrind

Matstol med avtagbart matbrett. Regulerbar hvilestilling og høydejustering. Blir svært kompakt sammenlagt.

Praktisk lekegrind med netting. Enkel å legge sammen for oppbevaring.

COD. 127 COD. 127 6 babycare.no

58

COD. 125

møbler

59


Be together. Grow together.

0-6 måneder

6-36 måneder

Varer hele livet

Tripp Trapp® er en genial barnestol utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien, og han eller hun kan lære og utvikle seg sammen med andre. Og det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes hele livet. Den intelligente, ergonomiske utformingen gir bevegelsesfrihet og oppmuntrer til lek og selvstendighet, samtidig som sikkerhet og trygghet settes i høysetet. www.stokke.com

Tripp Trapp® design: Peter Opsvik

Tripp Trapp® Stolen som vokser med barnet.® Fra fødselen.


5-i-1

Sov og vær trygg sEngEn som følgEr barnEt Leandersengen endrer seg med barnet og følger barnets utvikling fra babyalderen til junioralderen. De runde, myke formene gjør Leandersengen til et behagelig møbel å bruke. Leandersengen leveres med pocketfjærmadrass og juniorsett bestående av tilleggsstykke til madrass, bunn- og sidestykker. Mål i cm: B: 70 L: 120 H: 94,5 (babyseng) Mål i cm: B: 70 L: 150 H: 54,5 (juniorseng)

7999,-

Leanderseng inkl. fjærmadrass (alle farger), kr Sengekant, kr 899,-

Laken, kr 249,-

Overmadrass, kr 349,-

Dansk design

Vugg og stimuler sansene

Vipp og vær glad

En trygg start på livEt Leandervuggen har satt helt nye standarder for hvordan barna våre sover i sitt første leveår. Med et lite skubb settes vuggen i sving, og barnet gjenopplever den velkjente vuggende og glidende følelsen av å ligge i morens mage. Den ovale formen omslutter barnet og gir en følelse av ro og trygghet. Barnet kan selv sette vuggen i små svingninger, slik at det får større bevissthet om egen kropp. Det stimulerer balansesansen og styrker barnets motorikk og utvikling.

1899,-

Vugge, kr (inkl. skummadrass og krok) Stativ, kr

1099,-

Høystol for allE Høystolen Leander er innbegrepet av letthet og eleganse. Dens lett fjærende konstruksjon og fleksible tilpasning til barnets størrelse, bidrar til å skape den ultimate høystolen. Sikkerhetsbøyle og rygg er formet for å sikre en korrekt ergonomisk sittestilling, og de nyeste kravene til sikkerhet er integrert i de myke linjene i stolens design, slik at den fremstår presentabel og tidløs i ethvert interiør. Mål i cm: D: 56 B: 55 H: 83. Leander høystol (alle farger), kr Bøyle, kr

1599,249,-

Farger på stoler og bøyler

Himmel, kr 499,-

Lagen, kr 199,-

Topmadras, kr 349,-

babycare.no

Puter, kr 299,-

møbler

61


Stokke® HandySitt® design: Jan Simonsen, Takeshi Ishikawa, Magne Tessem

Stokke® HandySitt®

Bærbart barnesete … Ta med deg setet hvor som helst … Liten, lett og brukervennlig … Festes rett på en vanlig stol

For mer informasjon www.stokke.com

Always close to you.

Stokke® Bounce ‘n’ Sleep design: Tore Mortvedt, Ksenia Stanishevski

Stokke® Bounce ‘n’ Sleep er et unikt og fleksibelt vugge- og vippestol konsept som kan endre funksjon avhengig av babyens behov.

62

Stokke® Bounce ‘n’ Sleep Fleksibilitet. Mobilitet. Komfort.

Vippestol

møbler

Vugge

Stokke® Bounce ‘n‘ Sleep

For mer informasjon www.stokke.com

babycare.no


Norskproduserte barnemøbler - kvalitet i mer enn 60 år

vugge

Barnestol nr. 1

En tradisjonsrik vugge produsert i furu. Leveres i flere farger. Flatpakket. Mål 93 x 50 cm. Madrassmål: 90 x 40 cm.

Norsk kvalitetsbarnestol som er produsert av Trekløver siden 1948. Produsert i bjerk. Den er påmontert trehjul og 2 fjærer for låsing i oppslått stilling og som sørger for fjæring i nedslått stilling. Høyde 72 cm. Leveres lyslakkert.

Møbelsett kasper

Stellekommode OSKAR

Møbelsett i heltre ”Kasper” består av Stellekommode, Barneseng og Garderobeskap. Leveres i hvit.

Stellekommoden leveres montert og komplett med badekar, stellematte, såpeskål og hjul. Bein og fester for topp følger også med slik at den kan lett omgjøres til vanlig kommode etter en er ferdig som stellekommode. Metallglidere til skuffer.

Barneseng: Madrassmål: 60 x 120 cm. Høyde 92 cm. Justerbar bunn i 2 høyder. Garderobeskap: B83xD52xH173 cm. Stang for kleshengere i halve skapet. 3 hyller i halve skapet. Skuffe. Stellekommode: Leveres montert og komplett med badekar, stellematte, såpeskål og hjul. Bein og fester for topp følger også med slik at den kan lett omgjøres til vanlig kommode etter en er ferdig som stellekommode. Metallglidere til skuffer. Rustfri stålhåndtak. Mål: B 80 x D 50 x H 90 cm.

babycare.no

Mål: B 80 x D 50 x H 90 cm.

møbler

63


BRIO-møbler er funksjonelle, smarte og med en design som tiltaler dagens moderne familie. Våre møbler er både ergonomiske og sikre - derfor kan barn være barn samtidig som foreldrene kan kjenne seg trygge. Vi har vært en del av barns liv og utvikling i nesten hundre år. BRIO – et enklere liv.

Best i test Brio Sit- Høystol

BEST I TEST (F&B og TV2 November 2008) Stolen vokser med barnet og lar det sitte trygt over tid. Et ergonomisk stykke friskt design (Fredrik Mattson, Skandinaviske design) som du bare vil bli mer og mer glad i.

Brio Changing Table Two Enkelt, stilig og stabilt selv når man er stresset. Stor plass til å bytte på barnet. Dessuten er det godt med plass til alt du trenger for å ta hånd om barnet.

Anbefalt alder/vekt: 6mnd-10kg.

Mål 81x66x98 cm. Anbefalt max størrelse på stellepute: 75x55cm

Leveres i fargene: Black/Black, Red/White White/White

Leveres i fargen hvit.

Brio Sleep På tide å hvile i nyutviklet svensk design (Klenell/Anderson, skandinavisk design). Denne sengen har tre ulike funksjoner: Sprinkelseng, dagseng/ sofa og Juniorseng. Sengens avtagbare sider gjør den enkel å justere. Med en høy- og senkbar sengebunn på stabile metallben, kan den justeres slik at den passer dine ønsker. Mål:144x74x89cm. Anbefalt madrassmål: 140x70cm. Anbefalt alder: 0-6 år. Leveres i fargen hvit.

64

møbler

Brio Seng Cot Two Søt og smart, enkel og fin. Bunnplaten kan stilles i to ulike høyder for å holde tritt med ditt barns utvikling. Forenkler i all stillhet, da den unike drop-funksjonen gjør at langsiden kan heves og senkes uten en lyd. Mål :125,5x66x97 cm. Anbefalt størrelse på madrass: 120x60cm. Leveres i fargene: Sort og hvit.

babycare.no


yoomi

er et komplett tåteflaskesystem i tre deler med et unikt konsept. Uten strøm eller batteri varmer du den ønskede mengden av grøt eller morsmelkerstatning på bare 60 sekunder. Drikken blir oppvarmet til den nøyaktige temperatur (32-34 ° C) i yoomi är ett komplett nappflasksystem i tre delar smokken når den passerer en patron. Bare mengden som konsumed ett unikt koncept. Utan el eller batteri värms meres blir dermed oppvarmet. Patronen holder varme en hel time önskad mängd välling eller bröstmjölk/ersättning på endast 60 sekunder. Drycken värms till exakt og kan lades ca 150 ganger. temperatur (32-34 C) i nappen när den passerar en patron. Endast den mängd som förbrukas blir

på så sätt uppvärmd. Patronen håller värmen en Alle Yoomi deler er 100% BPA fri og kan kjøpes separat. Smokhel timma och går att ladda om ca 150 ggr. ker er tilgjengelig i tre størrelser og har en avansert anti-kolikk Alla yoomi delar är 100% BPA fria och går att köpa separat. Dinappar finns i tre storlekar och har en funksjon med seks lufteventiler. Yoomi systemet er ideelt for reiser avancerad antikolik funktion med sex luftventiler. eller for flaskemating om kvelden og natten. Yoomi systemet passar perfekt under resan eller vid flaskmatning kvälls och nattetid.

BADE i dusjen!

BADA i duschen!

Bibabad är ett stort hopfällbart badBibabad er et stor sammenleggbart kar för en till flera barn. Bibabad finns iBibabad tre storlekar med justerbara sidor 60 till 80cm, badekar for ett eller flere barn. 70 till 90cm och det riktigt stora 80 till 100cm. Det er tilgjengelig i tre størrelserinnebär med att ramens sidor går att reglera från 80 till justerbare sider 60 til 80cm, 100cm, 70 til exempelvis 90cm, 85 x 95 etc. Det givan måttet menas då badpåsen är vattenfylld. På så sätt är bibadet og de ​​virkelig store 80 til 100cm. Dette flexibelt för att passa alla duschutrymmen eller kabiner maximal betyr at rammens sider kan med justeres fraeffekt. Bibabadet töms enkelt på vatten med en propp. 80 til 100cm, for eksempel 85x95 cm, etc.kan badet fällas ihop och ställas åt Efter användning Dermed er Bibadet fleksibeltsidan. og passer Badpåsen går lätt att ta bort och maskintvätta i 60 grader och finns i tre färger. de fleste dusjer og kabinetter. Bibabadet Barn älskar att bada! tømmes lett for vann med en propp.

NYHETER

Etter bruk, kan badekaret legges sammen og settes bort. Liggstöd för ryggläge håller barnet stadigt på Barnmorskans favoriter!

rygg. Den är av viskoelastisk skum för att förebygga skev skalle. Stödet har reglerbara sidor och har en lätt sluttning vilket förenklar barnets andningsförmåga. Den kan med fördel användas som amningsmadrass.

Badeposen kan enkelt fjernes og vaskes i maskin på 60 grader og er tilgjengelig i Sidokudden—BabySleep som placerar barnet tre farger. Barn elsker å bade! stadigt på sidan för att inte rulla över på magen. Ger full avlastning av påbörjad skall deformiteter och kan även användas i förebyggande syfte. Även en lösaning för barn som inte vill sova på rygg.

853

854

Jordmorens favoritter! Liggestøtte for rygg holder barnet sikkert på rygg. Den er laget av viskoelastisk skum å hindre flatt hode. Støtten har justerbare sider og har en slakk skråning som letter barnets puste evne. Den kan med fordel anvendes som en ammemadrass.

Sideputen Baby-Sleep som plasserer barnet på siden slik at det ikke ruller over på magen. Gir avlastning ved flatt hode og kan også bli brukt som et forebyggende tiltak. Også en løsning om ikke barnet vil sove på ryggen.

Det SÄKRA och prisbelönta SPJÄLSKYDDET. Skyddet är av Softbreathe™, ett unikt vadderat material med maximal ventilation för barnet i sängen. Skyddet har inga farliga snören då det fästes runt spjälarna med kardborreband. Det är tunt och glider därför ner om barnet försöker klättra över sängen själv. Finns i fyra färger och passar alla spjälsängar från små sidosängar, vaggor till 70x140cm. Längd 460cm och maskintvättas.

Den SIKRE og prisbelønte SENGEKANTEN Sengekanten er av Softbreathe ™, et unikt polstret materiale med maksimal ventilasjon for barnet i sengen. Kanten har ingen farlige snorer og er festet rundt sprinklene med borrelås. Det er tynt og glir ned om barnet barnet forsøker å klatre ut av sengen selv. Tilgjengelig i fire farger og passer fra små vugger til 70x140cm. Lengde 460cm. Kan vaskes i maskin.

babycare.no

møbler

65


Milano

Enkel barneseng med flate spiler og justerbar bunn. Madrassmål 60x120

Linda

Søt, nostaligsk vugge Kommer i hvitmalt bøk. Ytre mål 108 x 56 x 94 cm. Madrassmål 90 x 41 cm. Madrass kjøpes separat. Leveres med 4 hjul.

Bali

Praktisk seng med flate spiler. Sengen har justerbar side og bunn. Madrassmål 60x120

Selina

Elegant barneseng i bøk. Madrassmål 60x120 cm. Bitebeskyttese på sidene er inkludert. Sengen har nedsenkbar side og regulerbar bunn. Leveres i fargene hvit og sjokoladebrun

Julia

Klassisk barneseng i hvitmalt bøk. Madrassmål 60x120. Justerbar bunn og nedfellbar side. 4 hjul er inkludert.

66

møbler

babycare.no


Ergonomisk ULTRA myke puter fra doomoo, med den fineste kulefyll for beste komfort. Innerpute og trekk i formbar øko tex jersey. Jordmorens favoritt for amming. Anbefales for å få en avslappende amming, holder seg inntil kroppen din, gir god støtte, formes etter behov. Trekket er vaskbart og hygenisk. Puten kan også brukes som sitte og liggestøtte for det voksende barnet.

910

897

896

898

895

894

Doomoo stor

En veldig lekker graviditetspute og ammepute for å avlaste skuldre, rygg og ømme ledd.

960

872

963

964

965

962

961

En fleksibel og nydelig puff som vokser med barnet. Kan brukes fra nyfødt og opp til ca 30 kilo. To trekk er inkludert, et med tre-punkts belte og et uten. Trekkene byttes med enkelt med glidelås og er vaskbart i maskin. Trekket er av myk jersey og sider av miljøvennlig vinyl som er enkelt og tørke av.

882

Mål: 65 x 55 cm, høyde 15-40 cm Tilbehør-vippe

887

babycare.no

883

møbler

67


Helseteppe

100 % bomull 75x100 cm Myke og gode tepper til baby. Kommer i fargene: Hvit, creme, sand, rosa, lysblå, marine, rød, lime, lilla, brun og fersken.

Gasklut

5 pack 45x70 cm Myke kluter til baby. Kommer i fargene: Hvit, rosa, lysblå, turkis, lime, lilla og diverse print.

Sengekant

25x360 cm Fargene harmonerer med alle senge-sett fra HOME SWEET HOME. Kommer i fargene: Hvit, creme, rosa og blå.

Bunny

Hvit med grå , rosa eller blå. Smekke Hettehåndkle Vognsett 65x80 Sengesett 80x100 Sengekant 40x180 Himmel som matcher serien

Alle produktene beskytter mot UV-stråler (reduserer falming) og fysisk slitasje. Inneholder ingen skadelige stoffer for mennesker og miljø.

Eksklusive møbler til barnerommet for deg som vil ha noe ekstra.

68

møbler

babycare.no


Plastimyr Sammenleggbart badekar med avtapningsslange. Praktiske oppbevaringslommer til kluter etc.

Sammenleggbart stellebord med mykt badekar Meget plassbesparende Kan enkelt legges sammen når det ikke er i bruk. Perfekt på små baderom, på hytta eller hos bestemor.

babycare.no

møbler

69


Sikkerhet i hjemmet Barn er nysgjerrige og fristes konstant av nye utfordringer. De leker og ferdes mange steder i løpet av en dag, noe som er en naturlig del av barnets utvikling. Med nye oppdagelser følger også nye farer. Man kan brenne seg, komme i klem eller falle – listen er dessverre lang, og det er umulig å beskytte barn mot alt som kan skje. Men hvis man som forelder vet hvor man skal være særlig oppmerksom, kan mange alvorlige ulykker forhindres.

Eyes for safety

Inkl. leketeppe

1 forlenger 79,6-86,5 cm 2 forlengere 86-93,3 cm 3 forlengere 92,5-99,8 cm 4 forlengere 99-106,3 cm 5 forlengere 105,5-112,8 cm 6 forlengere 112-119,3 cm

1.499,Park-A-Kid

Et unikt produkt med en rekke funksjoner. Lekegrinden kan gi barnet plass til å utforske nye ferdigheter i sikker avstand fra vedovner, ledninger og så videre. Grinden kan også omdannes til en sikkerhetsgrind som kan brukes foran vedovner eller døråpninger. Park-A-Kid kan enkelt legges sammen og settes vekk. Diameter 124 cm. Farge: hvit, sølv og koks. Godkjent etter EN 12227:1999

599,Premier

Baby Dans mest populære grind. Det slanke håndtaket kan åpnes med én hånd og har innebygd indikator, så det er lett å se om grinden er riktig installert. Grinden er trygt montert og derfor vil den ikke etterlate tydelige merker i dørkarmen eller veggen etter bruk. Fås i hvit, koks og sølv. Standardgrind 73,5-79,6 cm. Med op til 6 forlengere kan grinden forlenges helt op til 119,3 cm. Godkjent etter EN 1930:2011 Leveres med 1 forlenger i pakken.

Flex 3 949,Flex 5 1.249,Flex 3 og 5 er et system med fleksible panelenheter som kan brukes på utallige måter. om grid foran vedovnen, foran utgangen til hagen osv.

Flex 3

2 seksjoner samt en port 90 – 180 cm Farge: hvit og koks Godkjent etter EN 1930: 2000

70

møbler

Flex 5

4 seksjoner samt en port 90 - 300 cm Farge: koks Godkjent etter EN 1930:2000

599,Flexi Fit Tre / Metall

Flexi Fit grindene fra Baby Dan passer i nesten alle åpninger, ettersom veggbeslagene kan vinkles så de kan monteres både på innsiden og utsiden av karmen. Montert i dørkarmen passer grinden til døråpninger mellom 69-106,5 cm (tre) eller 67-105,5 (metall). Er grinden montert utenpå karmen, vil maksimalmålet på åpningen være ca. 5 cm mindre. Godkjent etter EN 1930:2011

babycare.no


Vi tar barns sikkerhet i hjemmet på alvor For at beskytte barnet er det smart å anskaffe seg én eller flere sikkerhetsgrinder samt et utvalg av mindre sikkerhetsprodukter som kan skjerme barnet mot de farene som måtte finnes. Barnet må fortsatt få rom til å utforske - bare i trygge omgivelser.

Baby Dan produserer og forhandler en lang rekke sikkerhetsprodukter til hjemmet, som alle er godkjent etter de strengeste standarder.

Fingersafe dørstopper

Hjørnebeskytter

Magnetlås

Vridbar kontaktplugg

Unngå klemskader Små fingre strekkes lett ut etter både det ene og det andre, og små barn støtter seg til ting for å holde balansen. For å unngå at døren smekker igjen og barnet ditt får fingrene i klem, kan du bruke dørstoppere, sikring på dørene eller henge et håndkle over toppen av dørene.

Skuff- og skapssikring on/off

Vridbar kontaktplugg: Hindrer at barnet ditt stikker fingre eller gjenstander inn i stikk kontakter. Stikk kontaktene kan fortsatt brukes som normalt. Pris 69,-. Skuff- og skapssikring: 69,- (6 stk. pr. pk.). Fingersafe:Fingersafe fra Baby Dan forhindrer døren i å smekke og skade barnets små fingre. Praktisk design gjør det muligt å oppbevare dørstopperen på håndtaket når den ikke er i bruk. 69,- (2 stk. pr. pk.). Magnet lock: 89,-

babycare.no

møbler

71


Tarok

Satin hearts

Farm

Tilgjengelig i utvalgte serier

Tilgjengelig i alle serier

Felix kravlegård

Felix lekegrinden har bunn som kan heves/senkes, slik at ryggen skånes når du skal løfte barnet opp av og ned i grinden. Pris 1.799,-

Alfred stellekommode

Passer inn i ethvert barnerom. Med hyller og skuffe. Knastfri Newzealandsk tre. Pris 1.299,-

Alfred sprinkelseng

Seng med rund side. 60 x 120 cm. Knastfri Newzealandsk tre. Senkbar side. Pris 1.599,-

Tarok stellekommode

Denne kommoden kan i en håndvending omgjøres til en vanlig kommode, og dessuten kan du lett selv skifte ut motiverne med tegninger, bilder osv. Pris 3.999,-

72

møbler

babycare.no


Fast lavpris hos Babycare komplett 2.999,-

ngel Baby Dan Angel forener bugge, høystol og babysitter i et produkt, med den A-formede rammen som midtpunkt. De individuelle deler Angel Nest, Angel Rest og Angel Feast kan enkelt klikkes av og på stativet i en enkelt bevegelse. Du får dermed 3 produkter i et som kan brukes fra barnet er nyfødt og opp til skolealderen. Angel er designet for å gjøre livet enklere for den moderne barnefamilie. Delene kan hver for seg foldes sammen, for enkel transport eller oppbevaring.

En beskyttende engel som skaber en trygg og rolig atmosfære rundt barnet ditt Angel Nest er det rede ditt nyfødte barn kan sove trygt i. Sove vuggen har bærehåndtak og kan enkelt og sikkert settes på stativet og avmonteres igjen. Ditt barn bæres enkelt rundt i sove vuggen. Godkjent efter EN1466. Angel Rest er babysitteren, hvor din baby vil sitte sikkert i, når det hviler, eller får sin første grøt. Sittehøyden passer med at barnet kan få mat direkte ved bordet. Barnet sitter sikkert og godt uten risiko for at stolen vipper.

Vippestolen kan dessuten innstilles til liggeposjon i en enkelt bevegelse. Godkjent efter EN12790:2009.

Angel Feast er stolen, hvor barnet sitter til bords med sine foreldre, og som vokser med barnet. Stolen kan enkelt vendes 180 grader, avhengig av om fotstøtten skal brukes eller ikke. Uten justeringer, kan den tilpasses flere barn. Bøylen kan enkelt av- og påmonteres uten bruk av verktøy. Godkjent efter EN14988:2006.

Farger: Hvit og sølv

babycare.no

møbler

73


Ventilasjon

Vår første prioritet er å gi barna våre et trygt og sunt sovemiljø. Luftkanaler, 3D luft putelag, ventilasjons system og pustende materialer gjør at madrassene har en unik evne til å sirkulere luften i madrassen. Dette forhindrer at varme bygger seg opp og barnet unngår å bli overopphetet. Madrassens pustende materialer og ventilasjons system er spesielt viktig dersom barnet ditt snur seg rundt på magen i løpet av natten og sover med munn og nese ned mot madrassen.

Komfort

Babyens rygggrad er ikke ferdig utviklet og dermed ennå påvirkelig. Det er derfor viktig med materialer som er elastiske og som gir etter for trykk. Rygggraden vil da få den støtten den trenger og utvikle seg som normalt.

Hygiene

Madrass trekket ”sleep saftey” tillater at fordelene med madrassens vetilasjons system virkelig får utfolde seg. Fukt absorberes fra overflaten og kan dermed ikke trenge inn i madrassens kjerne. Trekket opprettholder madrassens pustende egenskap og sølv tråder forhindrer at bakterier og lukt trenger inn. Avtagbart trekk. Vaskes på 60 grader. Alle våre madrasser er produsert i Østerike av høykvalitetsmaterialer fra Europa, alle materialer er godkjent i henhold til gjeldende Øko-teks standard.

74

møbler

babycare.no


Pustende madrasser som gir bedre søvn! madrasser for babyer og småbarn

SOFTWASH

SOFTWASH

RAINBOW

Madrass trekk

Delbart madrass trekk

Madrass kjerne

Punkt elastisitet

Forsterkede Madrass kanter trekk

Baby side + Delbart madrass Småbarns trekkside

Hypoallergisk Madrass kjerne

COMBI FRESH Øko teks Punkt elastisitet adrass kjerne Ventilering poallergisk sertifisert

Forsterkede Madrass kanter trekk

Baby side + Delbart madrass Småbarns trekkside

Hypoallergisk Madrass kjerne

RAINBOW Ventilering

adrass kjerne

4

AIRSAFE Øko teks Ventilering

poallergisk adrass kjerne

sertifisert

poallergisk adrass kjerne

Øko teks Ventilering sertifisert

poallergisk

Øko teks sertifisert

Baby side +

Ventilering

COMBIØko FRESH teks Ventilering sertifisert

AIRSAFE Øko teks

Madrass trekk

Delbart madrass trekk

Madrass kjerne

Ventilering

Punkt elastisitet

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

4

Punkt elastisitet

Madrass kanter trekk Forsterkede

Delbart madrass Baby side + trekkside Småbarns

Madrass kjerne Hypoallergisk

Øko teks Ventilering sertifisert

Punkt elastisitet

4

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

7

Punkt elastisitet

4

Madrass kanter trekk Forsterkede

Delbart madrass Baby side + trekkside Småbarns

Madrass kjerne Hypoallergisk

Øko teks Ventilering sertifisert

Punkt elastisitet

7

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

12

7

Madrass kanter trekk Forsterkede

Delbart madrass Baby side + trekkside Småbarns

Madrass kjerne Hypoallergisk

Øko teks Ventilering sertifisert

Punkt elastisitet

12

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

17

Ventilering sertifisert

Punkt elastisitet

Øko teks

Baby side + Øko teks Rainbow erkanter en Småbarns komfortabel babymaPunkt elastisitet Forsterkede Hypoallergisk side sertifisert 12med yttertrekk drass som enkelt kan vaskes på 60°. Madrassen har unike loddrette luftekanaler i kjernen for at barnet7skal innånde mest mulig frisk luft. 1 Mål: 60x120 cm

madrass Madrass Punkt elastisitet Forsterkede kanter Hypoallergisk kjerne Ventilering Softwash har Delbart vaskbart yttertrekk Småbarns sertifisert trekkside 7 Madrass trekk i 100% bomull vattert med vaskbar fleece. Kan vaskes på 60°. Madrasskjernen består av mykt skum. Baby side + Øko teks Punkt elastisitet Forsterkede kanter Småbarns Hypoallergisk side sertifisert Mål:160x120 cm 2

17

Combi Fresh, Sleep safety Dry17 & Clean® Yttertrekket gjør at væske ikke trekker inn i madrasskjernen, men forblir i yttertrekket som enkelt kan vaskes på 60°. Yttertrekket har pustende egenskaper. Madrassen er vendbar med spedbarnsside og småbarnsside. Trekket kan deles slik at kun den delen som skal vaskes tas av. Mål: 60x120 cm

Sleep Safety Dry & Clean® Antibakteriell Orginal Sleep Safety betyr at trekket på disse madrassene har helt spesielle egenskaper. Dersom barnet skulle få bleielekkasje eller kaste opp vil væsken ikke trekke inn i madrasskjernen, men forbli i yttertrekket som enkelt kan vaskes på 60°. Til tross for denne egenskapen er yttertrekket pustende! For effektivt å hemme bakterievekst er det sydd inn sølvtråder i trekket. Sleep Fresh Vuggemadrass, Sleep Fresh Dry & Clean® Yttertrekk gjør at væske ikke trekker inn i madrass- kjernen, men forblir i yttertrekket som enkelt kan vaskes på 60°. Yttertrekket har pustende egenskaper. Madrasskjernen består av mykt skum med luftkanaler for maksimal komfort. Mål: 40x90 cm

SOFTWASH

RAINBOW

COMBI FRESH

AIRSAFE

babycare.no

Air Safe, Sleep Safety Dry & Clean® + Antibakteriell Meget eksklusiv madrass i to deler. Kombinasjonen av 3D-ventilasjonskjerne og Sleep Safety’s multifunksjonelle yttertrekk gjør Air Safe til en unik madrass. Yttertrekket kan vaskes på 60°. Trekket kan deles slik at kun den delen som skal vaskes tas av. Mål: 60x120 cm

FKT Kvalitetsmerket fra ”den tyske organisasjonen for sunne tekstiler” (FKT), som lyder ”medisinsk testet og sjekket for skadelige stoffer” identifiserer tekstiler som ikke inneholder noen stoffer som kan irriterer huden eller være helseskadelige. LGA “LGA testet for skadelige stoffer” sertifisering fra andesgewerbeanstalt identifiserer madrasskum med lave nivåer av off-utslipp og skadelige stoffer.

Sleep Fresh Dry & Clean® Yttertrekket på disse madrassene gjør at vesken ikke trekker inn i madrasskjernen men forblir i yttertrekket som enkelt kan vaskes på 60°. Yttertrekket har pustende egenskaper.

Øko-Tex Standard 100 Denne sertifiseringen bekrefter at produktene og materialene er svært egnet for bruk i baby sengetøy. Alle madrassene er sertifisert i henhold til kategori 1 (for babyer). I denne kategorien er grenseverdiene spesielt lave.

Madrass trekk

Delbart madrass trekk

Madrass kjerne

Ventilering

Punkt elastisitet

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

4

Madrass trekk

Delbart madrass trekk

Madrass kjerne

Ventilering

Punkt elastisitet

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

7

Madrass trekk

Delbart madrass trekk

Madrass kjerne

Ventilering

Punkt elastisitet

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

12

Madrass trekk

Delbart madrass trekk

Madrass kjerne

Ventilering

Punkt elastisitet

Forsterkede kanter

Baby side + Småbarns side

Hypoallergisk

Øko teks sertifisert

17

møbler

75


Hvilken Dry er du? Dry er stolte av å kunne presentere en serie produkter som gir en bedre natt for store og små. Alle våre produkter har helt unike egenskaper.

Bedre na for liten og stor Gjennomtestede produkter med stor vekt på absorbering av fukt og tørt sengemiljø. Lett å vaske og tørke. Alle materialer som brukes er Økotex 100 godkjent til bruk mot spebarn.

An

sk mat ni

tib

akter

l iel

Hygie

senge

al e e ri

rt

lj ø

er

Et t ø

e st o

mi

asj

pp

L ekk

Anbefales også til de med følsomhet ovenfor astma og allergier.


Tørre senger - bedre søvn DRY Amme- og samsovingsmadrass

Det nyfødte barnet kan ligge i samme trygge miljø hele natten. Ved amming brettes kanten ned og barnet kommer tett inntil. Når barnet sover i samme seng som foreldrene brettes kantene opp og det ligger trygt beskyttet. Enkel tilvenning til egen seng. Effektiv sengeforminsker for premature og spebarn.

ry er du?

Størrelse: 39x67x14 Veil pris: 849,-

serie produkter som gir en bedre DRY Overmadrass med vanntett bunn kter har helt unike egenskaper. Absorberende overflate som tørker hurtig. Vanntett bunn som hindrer lekkasjer ned i sengen. Gir et

tor

or astma og allergier.

hygienisk og rent sengemiljø. Tas gjerne med på reise og fungerer som en bakteriesperre ved fremmed madrass. Brukes gjerne av de med følsomhet for astma og allergier. Fukttransport testet av Sintef.

Størrelse 55x115, 60x120, Oval 66x120, 70x140, 70x170, 75x200 , 90x200 Veil pris fra: 849,-

DRY Barnemadrass

Todelt kjerne av miljøskum tilpasset barnets vektøkning mens det ligger i barnesengen. Riktig trykkavlastning gir bedre blodgjennomstrømning i muskulatur ved hvile. Absorberende overflate som tørker hurtig. Lett å ta trekket av og på ved vask. Kjernene kan vaskes hver for seg og det reduserer tørketiden mye. Brukes gjerne sammen med DRY Madrassbeskytter. Vognmadrass og vuggemadrass har enkel kjerne.

Størrelse: 31x75, 40x90, 55x115, 60x120, 70x140

Veil. pris fra: 459,-

DRY Madrassbeskytter

Et høyabsorberende innlegg med vanntett bunn . Hindrer madrassen fra å bli våt ved lekkasjer og f.eks omgangssyke. Brukes sammen med DRY Barnemadrass., legges da under topplaget med den vanntette bunnen ned. Kan også benyttes alene under lakenet.

Størrelse: 31x75, 40x90, 55x115, 60x120, 70x140, 75x200 , 90x200 Veil pris fra: 269,-

DRY Overmadrass i Ull

Øker sengekomforten og barnet sover lunt og godt i jevn temperatur. Består av 2 lag ren ny ull, sydd i kanaler for å holde ulla på plass. Maskinvaskes på 40°C. Strikk i hjørner for festing rundt madrass. Brukes gjerne sammen med DRY Madrassbeskytter .

Størrelse: 31x75, 40x90, 55x115, 60x120, 70x140, 75x200 , 90x200 Veil.pris fra: 369,-

DRY Dyner og puter

Lette helårsdyner og puter spesielt utviklet for at barnet skal få et best mulig sovemiljø. Produktene er av hygienisk og fukttransporterende materialer som gir et tørrere og bedre sengemiljø for barna. Tåler mye vask og tørk uten å klumpe eller skifte fasong. Brukes gjerne av de med følsomhet for astma og allergier.

Puter 35x40 og 40x60 / Dyner 65x80, 80x100, 100x140 Veil.pris fra 239,-/ 429,-


Bedre søvn for kun

1.299,-

Drømmer du om bedre søvn for deg og ditt barn? Spedbarnskøyen Byssanlull er utviklet for å gi både barnet og foreldrene bedre søvn. Kombinasjonen av jevne og rolige bevegelser i lengderetningen, samt køyens omsluttende egenskap, gjør at Byssanlull er en effektiv måte å få barnet til å sovne på.

Byssanlull er testet og godkjent i henhold til norsk standard. Les mer på byssan-lull.no


Dunpute

Baby lav 35 x 40 Baby høy 35 x 40 Junior 40 x 60

Dundyne

Baby 65 x 80 Barn 80 x 100 Junior 100 x 140

- 90% europeisk gåsedun - Et rent naturprodukt som er rengjort i minimum 100°C - Puster og trekker til seg overflødig fuktighet fra kroppen og frigjør den igjen slik at kroppen ikke blir klam - Regulerer varme; Svalt når det er varmt og lunt når det er kaldt - Kan vaskes i 60°C

Allergivennlig: 100 % beskyttelse mot midd

Når ditt barn sover godt, sover også du godt

TILBUD / LES MER

AeroSleep: overmadrass som puster Babyen din trenger mye søvn og et trygt og sunt søvnmiljø er viktig. AeroSleep overmadrass hjelper deg med det. Den hygieniske og praktiske madrassbeskyttelsen gir maksimal luftsirkulasjon og absorberer fukt. Barnet ditt kan sove trygt og du kan sove godt. 1 SIKKERHET AeroSleeps 3D-struktur reduserer risikoen for kvelning, g jenpusting av CO2 og overoppheting. 2 HYGIENISK Det absorberende laget og det vanntette laget beskytter mot bakterier, allergener og hudirritasjoner. PRAKTISK AeroSleep overmadrass vaskes på 60 grader og passer til alle madrasser.

babycare.no

møbler

79


Giraff er en serie høykvalitets tekstiler produsert for Babycare.

Sengekant 34x360 cm

Stolpute Universal

Leketeppe 100x100 cm

Teppe for lekegrind 100x100 cm m/oppkant

Stellepute XL 51x81 cm Stellepute 50x66 cm Sengesett Vogn Sengesett Baby Sengesett Junior

Ammepute

65x80 cm / 35x40 cm 80x100 cm / 35x40 cm 100x140 cm / 40x60 cm

NYHET Stokke® Flexi Bath™

Det sammenleggbare badekaret. Som vokser med barnet.

Sammenleggbart

80

møbler

Fra Nyfødt

Til ca 4 år

For mer informasjon www.stokke.com

babycare.no


Vippestoler

Våre vippestoler har vært på markedet i mange år og er elsket av barn og deres foreldre. Vi forstår hvorfor. Barnet er glad og fornøyd i vippestolen, og du får tid til å gjøre alt som må gjøres hjemme. Det er det vi kaller balanse i hverdagen.

Bad

Hvert barn er unikt. Dermed trengs det ulike løsninger fra barn til barn. Når barnet ditt ønsker å gå på do uten hjelp, kan BabyBjörn tilby flere alternativer. Sikre, funksjonelle og komfortable produkter hjelper barnet ditt med å ta sitt første skritt mot å bli bleiefri.

Kjøkken

Jeg kan gjøre det selv! Ned til minste detalj. BabyBjörn kjøkken- produkterer er designet for små hender med en sterk vilje, men også for å gjøre måltidene moro for voksne og barn. Vi tror på å ha en god tid sammen.

Barnesete - En enkel måte å vokse på.

Høystol - Endelig matro for hele familien

babycare.no

møbler

81


4ME Reisemadrass Sammenleggbar madrass med egen oppbevaringsbag.

4ME Reiseseng

0-4 år. 60x120 cm. Leveres sammenslått i bag, med madrass.

Schardt Lekegrind

Solid sammenleggbar grind i bøk. Polstret og regulerbar bunn. Leveres med låsbare hjul og i fargene natur, kirsebær og hvit. 100x100cm.

4ME Stol på stol Denne stolen er kjempe grei å ha med seg på reise eller rett og slett som ekstra stol når det kommer besøk. Den tar liten plass og monteres direkte på en vanlig stol slik at barnet kommer opp i høyden. Tre punkts sele.

4ME Thea høystol

4ME Lekegrind Caroline

4ME Lotte Stellebord

Praktisk høystol til de minste. Stolen kan brukes fra barnet kan sitte selv, fra ca 6 mnd. Pute medfølger, 5 punkts seler til barnet. Avtakbart spisebrett. Fotbrett. Hjul m/lås. Enkel høydejustering. Regulerbar hvilestilling. Enkel å pakke sammen og tar liten plass sammenlagt. Max vekt 17 kg. Mål: H: 101 cm B: 60 cm

Praktisk lekegrind med høydejustering av bunnen i 3 høyder. Avbildet på midterste innstilling. 4 svingbare/låsbare hjul. Kommer i 80x80 cm og 100x100 cm. Leketeppe kan kjøpes i tillegg.

Flott heltre stellebord med to praktiske hyller, leveres med hjul. Stellepute kan kjøpes separat 50x66) Mål: Høyde 110 cm Dybde 70 cm Bredde 58 cm

82

møbler

babycare.no


Nyhet!

Hoppehuske 4ME Karmsaks for enkel montering på dør. Stålfjær i oppheng. Leveres i beige, rød eller sort.

Vippestol 4ME Vippestol produsert i myke stoffer. Individuell justering av rygg og sete. Vippefunksjon og bærestropper. Fra ca 2 uker til 12 kg. Lekebøyle inkludert. Flere farger.

Stol på bord 4ME Tar liten plass sammenslått. Sikkerhetslås. For barn opptil 15 kg. Flere farger.

Leketeppe

4ME Uro

Aktivitets teppe i friske, klare farger som stimulerer gripe refleksen. Mange morsomme detaljer. Mål: 70x70. Kan vaskes på 30 grader

Fargerik uro i glade farger. Med musikk og fjernkontroll, kan festes på lekegrind eller seng. Fra 0 mnd. +

Vippestol 4ME Vippestol produsert i myke stoffer. Individuell justering av rygg og sete. Vippefunksjon og bærestropper. Fra ca 2 uker til 12 kg. Lekebøyle inkludert. Flere farger.

Grey

Lilac

babycare.no

Black

Pink

Brown

møbler

83


Utvalget innen småting og tilbehør for barn er utrolig stort, og det er fort gjort å kjøpe flere ting enn du egentlig trenger. Det viktigste for oss er at kundene finner frem til de produktene som faktisk kan gjøre livet litt lettere, som brystpumpe, flaske eller smokk. Våre faghandlere har både kunnskap og kjennskap til hele produktspekteret, og mange år med erfaring. Vi hjelper deg å sortere mellom tingene du vil ha og må ha, slik at du kan trygt kan ta de beste valgene for din familie. Ina Lie Barnevognservice, Bergen


Babybjรถrn potte


BABYBJÖRN Baby Carrier Miracle Det perfekte valg når du ønsker å bære barnet i overlegen komfort på en rekke ulike måter for lengre perioder av gangen. Helt fra nyfødt til ca 15 måneder. Perfekt passform fra nyfødt. Overlegen komfort for deg!

DESIGN AWARDS 2012 WINNER

BEST INFANT CARRIER www.juniormagazine.co.uk

Velg mellom: Soft Cotton Mix, Organic Cotton og Airy Mesh - alle har de ergonomiske midjebelte.

Reiseseng

Lett og praktisk å ta med BABYBJÖRN Reise Seng light. Den perfekte seng å ta med deg på tur. Den veier bare 5 kg og er satt opp i en enkel bevegelse. Den kommer med en bag som er like hendig som en vanlig bag. Å sove borte fra hjem med små barn har aldri vært enklere.

Foreldre & Barn Juli 2012

Best i test!

www.reima.no 86

småting og tilbehør

babycare.no


Close Caboo

er en bæresele som har fordelene av en klassisk bæresele; lett å ta på og lett å bruke, men har samtidig fordelene av bæresjalet; den er myk og komfortabel for barnet og du kan bære barnet tett inntil deg i både liggende og sittende posisjoner. Glem spenner og vanskelige knuter! Close Caboo brukes fra nyfødt til ca 14 kg.

Baby Sheild

Året-rundt footmuff med dobbelt trekk! Light weight.

Doudoune

Flott kjeledress av mykt materiale med mange smarte løsninger. Kjeledressen kan deles slik at den passer i bilstol.

B212

Den ultimate baby pose. Utstyrt med glidelås for utvidelser i lengde og bredde vokser. B212 med barnet ditt fra baby til stort barn.

le sac Igloo Fantastisk nydelige designerposer med høy kjendisfaktor!

babycare.no

®

P A R I S NEW YORK

7 A.M. ENFANT er designede barneprodukter av Rebecca Campora, som har sin opprinnelse i den franske moteverden, men som nå bor i New York. 7 AMs produkter kjennetegnes av smarte løsninger og pen sporty utførelse med høy kvalitet. 7 A.M. ENFANTs produkter har slått an i Skandinavia.

småting og tilbehør

87


TILBUD / HVA SIER JORDMOR?

Klem og kos overalt

Ergobaby bæresele gir deg bevegelsesfrihet samtidlig som du bærer ditt barn tett inntil deg. Det ergonomiske designet g jør at vekten fordeles på hofter og skuldre, noe som g jør at du kan bære lenge. Best av alt – i bæreselen sitter barnet som når man gir en klem. Mer klem. Mer kos. Klem og kos overalt.

HVORFOR ERGOBABY? • 3 Bærposisjoner • Fra nyfødt til 20 kg • Ergonomisk for deg og barnet ditt • Sertifisert kvalitet 0*-24 M 6-48 M 6-48 M • Trygt och enkelt * Med spedbarnsinnlegg (3,2-5,5 kg) •


Stokke® MyCarrier

3-i-1 bæresele Fra fødselen

MED ANSIKTET VENDT INNOVER

MED ANSIKTET VENDT UTOVER

BÆRE PÅ RYGGEN

Stokke® MyCarrier design: Synnøve Stave & Tore Mortvedt

VIS FILM Allerede før vi kommer inn i verden har vi knyttet tette bånd til de omkring oss. Den forsiktige rytmen av bevegelsene og hjerteslagene til en gravid mor og den dempede stemmen til en vordende far er med på å gi barnet en følelse av trygghet. Vi har 40 års erfaring med å skape multifunksjonelle produkter spesialutviklet for å møte barns behov. Dette er grunnlaget for denne nøye utviklede bæreselen. Stokke® MyCarrier bæresele vokser med barnet, uten å gå på akkord med komfort og ergonomi for deg og babyen. Always close to you.™ www.stokke.com

babycare.no

småting og tilbehør

89


er!

lig h e d n E

easygrow

®

of Norway

Justerbar støtte for hodet Seler som kan krysses

Trygg bæring: EN 13209-2: 2005 og Öko Tex 100

Lomme for oppbevaring

0-5 år!

Polstret magebelte

Gråmelert

Khaki

NYHET! Easygrow Carrier er utviklet for å gi god støtte for hofter og rygg til barnet, og god komfort for den som bærer. Siden selene kan krysses har man et unikt system for ekstra fordeling av vekt på skuldre og hofte som gjør den meget god å bære over lang tid! Kan brukes fra nyfødt (med nyfødt innlegg) til 5 år! Trygghet: Easygrow Carrier er produsert etter EN 13209-2:2005 og Øko TEX 100.

Svart

Heidi Totsås er utdannet ergoterapeut og har lang erfaring med utvikling av ergonomiske bæreseler for barn.

B

Buggy Basic R

by easygrow

Cover

Universalt tilbehør til din barnevogn!

Universalt stormtrekk som kan brukes på vogn og bag. Passer de fleste modeller. Foret med deilig fleece. Vann og vindavvisende.

NYHET

Myggnett

med integrert lomme for å henge på vogna.

Uv nett Shopping hook

Regntrekk Universalt med integrert myggnett. Finnes i fargene svart og silver. Silver reflekter veldig godt i mørket! 90 småting og

Safety strap

Genial sikkerhets reim til å feste på vognen. Føl deg sikker på glatt føre og i bratte bakker! tilbehør

Solbeskyttelse. Reflekterer 90% av UV strålene. Kan også brukes som myggnett.

jerm lder lsk So up ho å s c og es og n fin

Shopping basket

easygrow babycare.no of Norway

®


easygrow

Myk og god

®

of Norway

Kun naturlige tekstiler inntil barnet

Øko Tex 100

UTE N gift ige flam hem memer e!

Unik forlengerdel

Avtagbar pels på modellene Nature og Flex

5000mm vannsøyle

nature grårmelert

Ingen gjennomtrengelige sømmer

Easygrow - Trygg søvn for ditt barn! En unik patentert løsning gjør at du vil ha glede av posen i lang tid.

TV 2 Hjelper deg 2009 og 2011 Easygrow har en spesiell sammensetning av naturlige tekstiler og dun som gir easygrow en svært optimal varmebalanse. Easygrow er myk og behagelig mot huden og produsert etter Öko Tex 100. Skapt for skandinaviske forhold! Lengde opp til 130 cm. Tåler maskinvask. Hull for seler. Produsert i kvalitetsdun eller dunfri down touch og innertrekk i 100% bomull. Utstyrt med antislip. Uten giftige flammehemmere! Modeller 2013: Hood, Ono, Nature, Flex, Mini

HE Y N

NYH ET

T

flex : g ONO Hood o nye farger! re e lg e sts og Våre be 2013 utgave o ret grow.n y s a Forbed .e w w w å rp Les me

mini babycare.no

Soveposen som kan forlenges!

HE Y N

T

nature

www.easygrow.no småting og tilbehør

91


VOKSI® CITY

Scan koden og les mer om Voksi City

Posen er laget av 90% dun og 10% fjær. Kombinasjonen gjør at posen blir spenstig slik at isolasjonsevnen optimaliseres. Kanalene på posen er sydd i sikksakk slik at dunen holdes på plass selv ved vask. Dette er en VOKSI® pose med melert yttertrekk som gir en følelse av eksklusivitet, yttertrekkes fåes i flere farger. Veil. pris: 1.999,-

VOKSI® CITY kan brettes helt ut og brukes som leketeppe Dagens foreldre stiller høye krav til kvalitet og funksjon, Voksi møter kravene med innovative løsninger for å tilpasse posen til barnet. VOKSI® City kan brettes helt ut og brukes som leketeppe eller dyne, eller den kan strammes inn for å gi en lun varme. En lomme til f.eks. nøkler, mobil eller lommebok gjør hverdagen enklere for foreldre som har hendene fulle. Med refleks i bunnen og på forsiden er posen godt synlig i trafikkbildet.

VOKSI® URBAN

Scan koden og les mer om Voksi Urban

TESTVINNER! Høy score på det meste! VOKSI® Urban får klart høyest score blant de seks vinterposene SIFO testet for Foreldre & Barn i 2011. Denne posen briljerer på de fleste testmomentene, deriblant vannavstøtende evne, varmeisolasjon, brannsikkerhet og endring etter vask.

Underdelen i 100% ull Overdelene i dun og fjær og underdelen i 100% ull, gjør VOKSI® Urban til en slitesterk pose som holder ditt barn varmt og tørt.

Leveres med forlengerdel. VOKSI® Urban har to overdeler, en kortere og en lengre, som gir posen lang brukstid, til ca 6 år. Det er også mulig å ta bort overdelen å bruke posen som et leketeppe. Nederst på posen er det en glidelås som kan åpnes for å lufte føttene. Veil. pris: 2.099,-

92

småting og tilbehør

babycare.no


VOKSI® CLASSIC

Scan koden og les mer om Voksi Classic MF

MULTIFUNCTION

Voksi® Classic Multifunction er fyllt med 100% ull Voksi® Classic Multifunction er fyllt med 100% ull og har 100% bomull i yttertrekket, ull transporterer fuktigheten slik at barnet til en hver til holder riktig temperatur. Innertrekket er fyllt med myk bomullsflanell.

Leveres med bæreplate Voksi® Classic har blitt videreutviklet til Voksi® Classic Multifunction. Den leveres med bæreplate som standard, slik at den kan benyttes som softbag/bærebag. Bæreplaten kan enkelt tas ut av posen hvis ønskelig. Veil. pris: 2.199,-

VOKSI® MOVE

Scan koden og les mer om Voksi Move

Første bilpose med ull i underdelen! Med økt bruk av travelsystem i bil og barnevogn er det desto viktigere å holde riktig temperatur på barnet. VOKSI® MOVE er den eneste bilposen med ull i underdelen. Ull tar opp fuktighet fra barnets kropp. Dette betyr at barnets kropp vil føles tørr og behagelig varm både utendørs i travelsystem og inne i bilen.

På innsiden er det myk bomullsflanell som holder barnet varmt Dette er en eksklusiv bilstolpose for de som ønsker det lille ekstra. Yttertrekket er melert og fåes i flere farger, på innsiden er det myk bomullsflanell som holder barnet varmt. Dunposen består av 70% dun og 30% fjær, underdelen består av 100% ull. Veil. pris: 699,-

babycare.no

småting og tilbehør

93


Scan koden og les mer om Voksi høst/vinter

VOKSI® GULLULL

Voksi Gullull er barneklær i 100% naturmateriale. Barneklærne er myke og elastiske for aktive barn, dette er klær som vokser med barna. I Voksi® kolleksjonen er det body, tights, bukse genser og teppe. Eller Voksi® votter, lue og tøfler i nappaskinn, sateng eller bomull.

Ull kolleksjon Voksi® Gullull® Classic Stripes er designet i freshe farger for lekne barn. Classic Stripes body med høy hals finnes i str 0-2 år. Ermene har ekstra lengde og kan brettes ned ettersom barnet vokser. Genseren finnes i str 3-8 år med høy hals. Ermene har ekstra lengde og kan brettes ned ettersom barnet vokser. Tights finnes i str 0-2 år. Den har kile til ekstra plass for bleie. Den er høy i livet og har åpning for justering av strikk. Tights har ekstra lengde på bena som kan brettes ned ettersom barnet vokser. Tights i str 3-8 år har enkel søm foran og bakfor beste tilpasning til barnets passform. Tights har ekstra lengde på bena som kan brettes ned ettersom barnet vokser, og har åpning for justering av strikk. Veil. pris fra: 399,-

Ull/silke kolleksjon Spring bloom er en lett og luftig kolleksjon i 80% merinoull og 20 % silke, i hullstrikk design. Både ull og silke har de fantastiske egenskapene at de gir varme på kalde dager, og svaler når det er varmt. De drenerer fukt fra kroppen, og klærne føyer seg etter barnets bevegelser. Den utrolig tynne og fine kvaliteten gjør at plaggene føles myke mot huden. For de minste har vi laget; One-piece, body og baggy pants. Til de fra 3 og opp til 8/9 år, har vi laget t-shirt, long sleve og tights. Pleddene, som er myke og luftige, er perforert for å gi barnet et svalt og behaglig pledd å kose med, leke på og sove i. Veil. pris fra: 299,-

Yttertøy Vinteren kan ofte være kald og det er nødvendig for de små å bruke de varmeste materialer. Sauen har bestandig vist seg som en førsteklasses giver av råmateriale. Den varme ulla og det smidige, slitesterke lammeskinnet i nappagir dette oss plagg som varmer i den sterke kulden. Luer i sort bomulltrekk og ull i foret har blitt en suksess.

Veil. pris fra: 199,Veil. pris fra: 399,Veil. pris: 399,-

94

småting og tilbehør

www.voksi.no

babycare.no


Arctic dunpose Med aner tilbake til starten av forrige århundre kan du være sikker på at Arctic representerer det ypperste av holdbarhet og kvalitet. For å ivareta dette fylles blant annet hver pose med eksklusiv Siberian Snowgoose® dun. - - - - - - - - - - - -

Lengde 115 cm Nomitemerket, spesielt egnet for husstøvallergikere Tåler maskinvask 60°C Vannavvisende yttertrekk i pustende microfiber Yttertrekk belagt med polyakryl Hele 80% sibirsk høykvalitetsdun Aro® safe-pack for barnets sikkerhet snøringene lukkes inne i egen lomme Passer barnevogner og triller Innertrekk 100% bomull Dunposen kan brettes ut til stelleunderlag/teppe Hull til 3- og 5-punktssele Produsert i Tyskland av Aro Artländer GmbH (etabl. 1919)

Black Bear Face Bleu Karo/ Blå Ruter

Oca Stripe/ Beige Striper

Rose Karo/ Rosa Ruter

Black

Grey Stripe/ Grå Striper

Se www.dunpose.no for mer info og nyheter

babycare.no

småting og tilbehør

95


NORDIC BABY – Det lille ekstra for meg & mamma

BABY SAFE FEEDER

- den originale!

• Frisk frukt – helt trygt – helt alene • Barnet får utviklet sansene til å spise selv • Mot kløe i gummene Tenner kommer vanligvis hos babyer ved 6-7 måneders alderen. Ubehaget ved å få tenner starter allerede før tennene kommer gjennom gommene. Ved å la barnet bite på en Baby Safe Feeder lindrer det kløen i gommene. Du kan trygt introdusere barnet ditt for frukt, grønnsaker eller annen mat. Fruktnettet lar barnet få i seg den gode smaken av frisk mat. Dette hjelper også barnet til å venne seg av med bare å drikke til å lære å tygge uten at man har risiko for kvelning pga store biter.

CHILLIPEEPS Tåtetuter til flasker av ulike størrelser

96

BABEE ROLL Praktiske stellematter

BABEE BIB Smarte smekker

DISH HOLDER Holder tallerken på plass, uten søl

småting og tilbehør

TEE-KNEES Beskyttelse for små babyknær

LAPTOP LUNCH BOX Lunsjboks med mange muligheter

HUNGRY JUNGLE Morsomme matposer og termoser

... Vi har også andre spennende nyheter og produkter

www.nordicbaby.no post@nordicbaby.no 22744223/90613391

STAEDTLER LUMOCOLOR Permanent markeringspenn for tekstiler

babycare.no


Lammeskinn for baby Auskin Infant Care er lammeskinn av høyeste kvalitet og kommer både som langhåret og klippet i flere farger. Alle skinnene er godkjente for bruk av baby og skinnene er vaskbare.

babycare.no

småting og tilbehør

97


MER ENN BARE EN STELLEVESKE 4FAMILY Lassig er opptatt av miljøet. Produktene er miljøvennlige og de tilbyr også en kolleksjon som er produsert av resirkulerbart materiale.

TENDER

Brief Bag Snake „Red Dragon“

Brief Bag Croco olive

Bowler Bag Snake beige

Bowler Bag Snake „Red Dragon“

BEL

GREEN LA

Neckline Bag Choco mélange

Neckline Bag Black mélange

Neckline Bag Black

4KIDS

4kids Starlight serien for barn er en leken og fargerik kolleksjon som er tilgjengelig i rosa og lysblå. Mini Messenger Bag Starlight magenta

98

småting og tilbehør

Trolley Starlight oliv

Mini Washbag Starlight oliv

Mini Backpack Starlight oliv

Car Wrap-to-Go Starlight oliv

babycare.no


Ammeklær

Boob kan tilby en bred kolleksjon av klær og undertøy for både gravide og ammende. Enkel, med tidsriktig design, smarte løsninger og høy kvalitet.

Amme-BH Hold brystene varme under graviditeten og ammeperioden med amme-BH i ull. Enkel å åpne med en hånd. Nikkelfrie detaljer. ØKO-TEX 100 sertifisert. Størrelser: S-XL Materiale: 84% ull 11% polyamide 5% elastan

Sjenerøse stellevesker fra Australia

babycare.no

småting og tilbehør

99


CREATIVE BABY SOUVENIRS

Baby Art er originale og unike babyprodukter. Med disse gjør-det-selv pakkene lager du avtrykk av babyens hånd eller fot på en enkel og trygg måte. Alt du trenger for å lage dine egne kunstverk følger med i pakken. Enklere kan det ikke bli!

Baby Art 1st Year Kit Med Baby Art 1st Year Kit kan du enkelt lage et vidunderlig minne om din babys første år. I tillegg til et perfekt avtrykk av babyens håndflate eller fotblad, kan du hver måned fram til babyen fyller ett år, legge til et nytt bilde av babyen din. Enkelt, raskt og uten søl. Treramme av høy kvalitet følger med. 100 % sikkert for babyens hud.

Baby Art Avtrykk Praktfull ramme følger med. 100% trygt for din baby.

Baby Art Magic Box Med Baby Art Magic Box kan du lage et varig minne som du vil verdsette for alltid. Enkelt og raskt og uten søl. Boks og alt du trenger følger med. 100% trygt for din baby.

Baby Art Kit Med Baby Art Kit kan du raskt og enkelt lage et perfekt 3D-avtrykk av babyens hånd eller fot. 100% trygt for din baby.

Baby Art Hånd og Fotavtrykk Med Baby Art Hånd og Fotavtrykk kan du lage et sjarmerende minne du vil verdsette for alltid. Enkelt og raskt og uten søl. Praktfull ramme følger med. 100% trygt for din baby.

Baby Art Keepsake Lag din egen dekorasjon. 100% trygt for din baby og veldig enkelt å lage.

Baby Art Belly Kit Baby Art Belly Kit gir deg muligheten til å lage et vidunderlig avtrykk av din gravide mage på en rask og enkel måte. 100% trygt for deg og din baby.

100

småting og tilbehør

babycare.no


Stort utvalg av hjemsikringsprodukter.

Hjørnebeskyttelse

Lås til komfyr

Klemsikring

Nattlykt

Lås til skap/skuff

Stikkontakt-beskyttelse

Lås til skaphåndtak

Lås til kjøleskap og frys

babycare.no

småting og tilbehør

101


Opla badekar

Barnets eget badekar. Får plass i dusjen eller på badegulvet. Kan også brukes utendørs sommerstid

Flat Stellebord

Sammenleggbart stellebord som kan brukes f.eks på bord, på badekar eller over sengen. Føttene på stellebordet kan enkelt brettes inn ved behov. Mål med føttene felt inn i cm: 66,5 x 18,3 x 84,5. Høyde med føtter felt ut: ca 30 cm.

Kosedyrplaster Soveklosser

102

småting og tilbehør

babycare.no


Messenger bag

Les mer om våre produkter på www.barnesikring.no

En praktisk og romslig stelleveske med mange rom. Til alle Allerhand vesker følger det med; flaskeholder, liten veske til smokk, egen avtakbar lomme til mobiltelefon og en egen veske i plast til våte ting. Stellematten er integrert og lett tilgjengelig. Vesken festes enkelt på vognen og passer de fleste vogner.

Miss Denti vokser med babyen Det nyeste tilskuddete blant smokkene fra NIP er Miss Denti. En kjeveortopedisk riktig smokk.

Størrelse 1

For barn uten tenner (0-6m) Den ekstremt myke tuppen passer perfekt for babyens følsomme gummer.

Størrelse 2

For barn med de første tennene (5-13m) Inneholder stabiliserende skaft for økt bitemotstand som gir sikkerhet for barn med tenner

Størrelse 3

For barn med sine første jeksler (13m+ Inneholder stabiliserende skaft for økt bitemotstand som gir sikkerhet for barn.

babycare.no

småting og tilbehør

103


Sterilisator for mikroovn

Steriliserer 4 tåteflasker med tilbehør på kun 3 minutter! • Trygg låsemekanisme • 2 håndtak på sidene og ett på toppen for lett håndtering • Ekstra effektiv sterilisering oppnås ved at damp pumpes direkte inn i flaskene 3 i 1 sterilisator • Kurv til flasketørking • Steriliserer 4 tåteflasker og tilbehør på bare 3 minutter • Flaskene holder seg sterile i beholderen i 24 timer

Badestol

OBS!  Barn må aldri etterlates i badekar uten tilsyn!

Flott badestol for babyer som kan sitte selv (ca 6,5 til 12 kg). For maksimal komfort med vid ryggstøtte og antiskli sete. 2 morsomme leker på bøylen. Festes med sugekopper i badekaret.

Flaskevarmer for hjem / bil

• Praktisk og brukervennlig • Varmer alle typer tåteflasker og små barnematglass • Lys indikerer når flaske- varmeren er i bruk og slukker automatisk når den ikke er det • Kan brukes både i bil og i hjemmet

Tigex komfort badesete

Med myk og komfortabel plastmadrass for ekstra komfort. Madrassen er avtagbar og vaskbar. Anatomisk formet for å passe til både gutter og jenter.

3 posisjoner • for nyfødte • mellomposisjon • for store og lubne babyer • Ekstra vid rygg for bedre bevegelsesfrihet • Justerbare ben (2 posisjoner) • Liggende posisjon for nyfødte • Oppreist posisjon for større babyer

Baby badekar med avtagbar badering • • • •

Komfort for baby Komfort for den voksne Ergonomisk utforming Morsom Morsomme leker

Avtagbar badering

Holder til dusjslangen

som lager lyd Propp som henger fast i badekaret Stor såpekopp med drenering

Bærehåndtak

104

småting og tilbehør

2 forskjellige sklisikre sitteplasser for barnet 0-6 måneder / +6 måneder Armlener for ekstra komfort

babycare.no


Fordi en smokk ikke bare er en smokk Ekstra sikkerhet Bølgemønsteret forsterker silikonmateriale på smokken og gir ekstra sikkerhet. Ekstra myk Integrerte myke kanaler langs smokken gir den maksimal mykhet og reduserer trykket på kjeven og tennene til et minimum. Naturlig form NUKs ortodontisk formede smokk er spesielt designet for å etterligne mors bryst under amming. Dette legger til rette for et naturlig sugemønster. Mer plass Den flate formen gir tungen ekstra plass som tillater en naturlig sugebevegelse.

babycare.no

Størrelseskonsept Dette systemet tilbyr riktig størrelse på smokken for hver alder. 0-2 0-6 6-18 18-36 M. M. M. M.

De ulike størrelsene skal alltid vurderes ut fra babyens individuelle utvikling.

Den ortodontiske NUK formen Alle NUK smokker har den originale NUK formen for en sunn utvikling av kjeven. Utviklet av tannleger for å simulere naturens eget eksempel.

NUK. Understanding Life.

småting og tilbehør

105


© Disney

Mikke - Den store lille helten for din lille elskling! Hvem elsker ikke Mikke? Hans verden er så full av fantasi, moro og varme. Så nå kan du med NUK formidle denne fantastiske følelsen til barnet ditt.

© Disney. Based on the ”Winnie the Pooh“ works by A.A. Milne and E.H. Shepard.

First Choice drikkekopper

106

First Choice tåteflaske

Drikkeflasker

Kom inn i riket til Ole Brumm og vennene hans med den nye Disney serien fra NUK. De morsomme motivene på NUK flasker og smokker forteller om vennskap og tillit. Selv om utseendet er nytt er fortsatt NUK kvaliteten den samme.

First Choice flasker og kopper

First Choice drikkekopper

småting og tilbehør

babycare.no


Ny trendy design. Finnes i silikon størrelse 2 og 3

Smokkelenke for smokker med ring

Baby Rose & Blue NUK sin klassiker for våre små.

Classic tåteflaske

babycare.no

småting og tilbehør

107


Gode ammehjelpemidler Amming er praktisk ettersom melken alltid er tilgjengelig med riktig temperatur så fort barnet blir sultent. Noen ganger er det nødvendig med hjelpemidler. Når barnet ammer endrer det instinktivt sugeteknikk ved brystet for å få melken til å renne. Medela 2-Fase pumping er den eneste pumpeprogrammet som er forskningsbasert og som etterligner spedbarnets naturlige sugerytme. Medela brystpumper har den unike kombinasjonen av rask stimulerings- og deretter en langsommere utdrivningsrytme som gjør pumpingen ekstra skånsom, behagelig og effektiv.

Vi arbeider sammen med medisinsk kompetanse på universiteter, sykehus og forskningsinstitutter over hele verden og bruker denne evidensbaserte forskningen som grunnlag for utvikling av ammehjelpemidler og brystpumper. Swing™ Maxi Den nye elektriske doble pumpen har 2 fase pumping. Den passer utmerket for mødre som vil bruke kort tid på pumping og øke eller opprettholde sin melkeproduksjon.

Nyhe

t!

Freestyle™ Dobbelt elektrisk pumpe med 2 fase program. Den har alt utstyret du trenger hvis du skal pumpe ofte. Oppladbare batterier, kjølebag med 4 flasker.

Swing™ Elektrisk pumpe med 2 fase pumping. Liten og effektiv og enkel å bruke.

Harmony™ Håndpumpe med 2-Fase program. Ideell når du skal pumpe en gang i blant. Stillegående pumpe som tar liten plass.

BH topp (Easy Expression™ Bustier) For å slippe å holde pumpesettene kan alle Medela pumpene brukes sammen med en praktisk BH topp.

Calma™ Ett unikt produkt, utformet for mating av brystmelk. Barnet kan spise i sin egen takt, puste og ta pauser regelmessig. Barnet kan derfor lettere skifte fra brystet til Calma og tilbake til brystet igjen. Calma har vunnet 2 prestisjefylte utmerkelser.

Skjold Skjold til pumpene finnes i str 21-36mm.

108

småting og tilbehør

babycare.no


Medelas ammeprodukter bygger på mer enn 30 års empirisk forskning. For at vi skal kunne forstå kvinners behov og barnas adferd, har vi etablert nært samarbeid med ledende universitet for forskning rundt amming og morsmelk.

Oppsamling av morsmelk Flasker 150 eller 250 ml Samle, oppbevare og fryst morsmelk. Pump direkte i flasken. Laget av polypropylen.

Pump & Save™ Fryseposer til morsmelk Samle, oppbevare og frys morsmelk. Selvheftende remse gjør det mulig å feste posen til pumpen og pumpe direkte ned i posten. Posen kan åpnes og lukkes flere ganger.

Brystpleje Engangs ammeinnlegg Superabsorberende materialet har veldig god sugeevne, og tapen hindrer at de glir ned. Setter seg ikke fast i såre brystvorter pga. det tynne, fine beskyttelseslaget på innsiden. God passform.

Melkeoppfanger Samler opp melkelekkasjer. Det myke silikonmateriale gir bekvem passform. Enkelt å tømme via helletuten.

Skjold for såre bryster Beskytter ømme, såre brystvorter og sørger for ventilasjon av huden. Det myke silikonmateriale gir bekvem passform.

Ammeskjold i silikon Beskytter ømme og såre brystvorter ved amming. Hjelper barnet å få sugetak ved innadvendte brystvorter. Finnes i Small, Medium og Large.

Purelan™ Pleier såre, følsomme eller tørre brystvorter. Ren 100% lanolin (ullfett). Behøver ikke vaskes bort før amming. Finnes i 7g og 37g.

Hydrogel Pads Hydrogel pad lindrer ømme såre, brystvorter og skaper et miljø som fremmer tilhelingsprosessen.

Dampsterilisator Enkelt i bruk for sterilisering av flasker og tilbehør. Matvarmeren kan stables inni.

Flaske og barnematvarmer Lett å varme både morsmelk og barnemat på en skånsom måte, uansett om den har vært fryst, nedkjølt eller er romtemperert. Næringsstoffene og vitaminer i melken bevares.

Alle våre produkter er BPA-frie

babycare.no

Medela Medical Norge Rosenholmveien 25 1414 Trollåsen Tel: +47 47 77 77 17 Mail: info@medela.no Homepage: www.medela.no småting og tilbehør 109


Best i test!

Best i test!

Philips AVENT Digital Videomonitor

Philips AVENT DECT monitor

Med Philips AVENT digital videomonitor har du garantert en helt privat kobling, og kan se og høre at babyen din er fornøyd både dag og natt med det infrarøde nattbilde. Testvinneren har en trådløs og bærbar foreldreenhet, og et kamera som er enkelt å plassere. Monitoren har i tillegg automatisk skjermaktivering med lysstyrke og volumkontroll, samt vuggesanger og nattlys som drysser babyen i søvn.

Philips AVENT babycall gir fullstendig ro i sjelen med en privat kobling uten eksterne forstyrrelser. Babycallen har en rekkevidde på 330 meter, mobil foreldreenhet med oppladbare batterier, lys som indikerer uro, talk back funksjon, og justerbar sensitivitet og volum. Toppmodellen har i tillegg vuggesanger, temperatur og fuktighetsmåler, samt skjerm på både foreldre- og babyenheten.

Straw cup

Natural tåteflaske

Føl deg nær babyen hele tiden

Skrulokk sørger for at sugerøret er hygienisk når du er på farten! Philips AVENT-koppen med sugerør er en perfekt drikkeløsning for smårollinger som er i utvikling. Den er lekkasjesikker og enkel for barnet å bruke selv med det unike skrulokket, og er enkel å rengjøre.

110

småting og tilbehør

Ingen interferens og privat kobling garanteres

Den mest naturlige måten å mate med flaske Vår nye Natural flaske gjør det enklere å kombinere amming og mating fra flaske. Den brystformede flaskesmokken fremmer en naturlig måte å suge på, likt som når barnet dier. Det nye og unike designet gir en myk og fleksibel flaskesmokk, samt et innovativt antikolikksystem, og er vår mest naturlige flaske hittil.

babycare.no


Philips AVENT Natural brystpumper Finnes både i elektrisk og manuell- de er stillegående, effektive og enkle i bruk. Med sin nye og forbedrede patenterte massasjepute imiterer de barnets sugeteknikk og stimulerer melkestrømmen. Den elektriske pumpen kommer nå med en baseenhet med flere innstillinger som gjør den enda mer behagelig og effektiv i bruk.

Nyhet!

babycare.no

småting og tilbehør

111


Nyhet!

Baby Delight

Snuggleswing

Lovin Hug

Discovery Walker

En enkel og morsom innendørs gynge med to hastigheter. Fra nyfødt, 0-9 kg. Kompakt sammelagt. Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader.

En gynge med 6 hastigheter, justerbar ryggstøtte i 4 posisjoner og en komfortabel nakkestøtte for de minste. Leke uro er inkludert. Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader.

112

småting og tilbehør

En ny innendørs gynge med mange funksjoner. Fra nyfødt (0-9 kg). Med 6 vibrasjonshastigheter, to posisjoner og leke blir den raskt en favoritt. Snuggleswing har 10 melodier og fem lyder, fempunktssele og polstret beskyttelse på spennen. Lekebøylen er avtakbar. Går på strøm. Ryggen er justerbar i to lengder og trekket er vaskbart på 30 grader.

Gjør det morsomt å utforske verden. Med fire høyde posisjoner og avtakbart lekebrett som er lett å holde rent. Den slåes enkelt sammen og trekket kan vaskes i maskin på 30 grader.

babycare.no


Natural Touch

Inspirert av naturen ... Natural Touch ™- serien er utformet av eksperter for å tilby dere som foreldre de mest naturlige løsninger til ditt barn. Natural Touch ™- er med på alle steg fra bryst til fast føde, med sine naturtro løsninger og gode hjelpemidler for mor og barn.

Nüby

Nuby ™ er opptatt av å levere høykvalitets produkter med nyskapende design som gjør livet til babyen og foreldre enkle, lett og morsomt. Nuby ™ tilbyr deg en rekke produkter for hvert trinn, hver alder og hvert steg på veien..

babycare.no

småting og tilbehør

113


3 i 1 Rocker-Napper (vippestol-vugge) 0+ Vippestolen som enkelt omgjøres til en vugge, slik at overgangen fra lek til søvn blir som en drøm! - Vippestolen forandres enkelt til en vugge - Full liggestilling (180grader) og høye kanter sikrer en god og trygg sovestund. - Elektronisk leke med 9 ulike sanger for lek eller søvn. Aktiveres av baby eller foreldre.

Billy Beaver, 0+ Leke med oppheng.

My Nature Pals Mobile, 0+ Uro med beroligende musikk. Gymini Move & Play, 0+ Morsomt og moderne leketeppe med nydelige farger og mønstre. Ekstra stort teppe. Lekebøylene er avtagbare/justerbare. Leker med oppheng, samt speil og musikkenhet med lys på teppet som barnet kan aktivere selv.

Gymini My Nature Pals, 0+ Leketeppe med mange ulike leker og aktiviteter.

114

småting og tilbehør

Heidi Hedgehog, 0+ Leke med oppheng.

babycare.no


Teething Feeder, 6m + Praktisk og funksjonelt nett som hjelper barnet til å spise selv. Introduser barnet for nye smaker med frukt, grønnsaker mm. Assorterte farger. Det finnes også en kjølende pute i gele til denne som kjøles ned i kjøleskapet før bruk. Loopy Ball, 0m+ Morsom aktivitet for babyen med mange gripemuligheter.

Look Book, 3m+ Barnets første fotoalbum med plass til barnets egne bilder.

Freezies Grape Terry Teether, 3m+ ”Terry” tannhjelp kan kjøles ned og hjelper mot irriterte gommer.

At the Zoo, 10m+ Flott bok i tre med fargerike motiver fra jungelen.

Wonder Walker, 12m+ Send ditt barn ut på nye eventyr med denne flotte gåvognen fylt med morsomme aktiviteter.

Pound and Tap Bench, 12m+ Morsom musikk og leke i ett. Slå ballene ned, så de treffer xylofonen og spiller en liten melodi. Xylofonen kan tas ut og brukes alene.

Baby´s First Car, 6m+ Klassisk bil med fine levende øyne, som beveger seg når bilen kjører.

Twin Rattle, 6m+ Retro rangle vi kjenner igjen fra 70-tallet. Sola kan dreies rundt som et tannhjul, og gir barnet en god utfordring av hånd-øye koordinasjon.

Rocky Jocky, 10m+ Denne fargeglade lille rytteren gjentar sine bevegelser igjen og igjen. Barnet elsker å kikke på den og skyve den i gang.

Lock a Block, 12m+ Puttekasse med nøkler slik at barnet kan ta ut figurene så snart de er kommet gjennom riktig hull. Rattle Keys, 3m+ Nøkkelknippe med 4 nøkler i forskjellige farger. Nøklene kan bites i og rasles med.

babycare.no

småting og tilbehør

115


Å være liten handler om å oppdage verden rundt deg. Manhattan Toy er dedikert til kreativ lek. Våre leker vil engasjere, stimulere og gi næring til barnets fantasi og utvikling.

Bløte babygaver

Produkter designet av mammaer og pappaer til foreldre verden over.

116

småting og tilbehør

babycare.no


se rvi ces y s t em er. n o

Tlf 32 12 49 44 • post@servicesystemer.no

Lascal Lascal

®®

Med et søskenbrett fra Lascal koblet til vognen har du Med et perfekte søskenbrett fra Lascal koblet vognenNår harbarnet du den kombinasjonen for entiltrilletur. den perfekte kombinasjonen for en trilletur. Når barnet er for sliten til å gå selv, eller om man har dårlig tid, er for til å gå selv, ellerdet omenkelt man har dårlig tid, for gjørsliten et Lascal søskenbrett og behagelig gjør et Lascal søskenbrett det enkelt og behagelig begge! Passer til de aller fleste vogner. for begge! Passer til de aller fleste vogner.

Setebeskyttere Setebeskyttere Beskytt bilens seter mot søl og nedtrykkskader som

Beskytt bilens mot søl ogsamtidig nedtrykkskader som forårsakes av seter barnets bilstol, som bilstolen forårsakes av barnets står stødigere i setet. bilstol, samtidig som bilstolen står stødigere i setet.

Nyhet! Nå lanserer Prince Lionheart flere geniale produkter med livstidsgaranti for bruk i bil og på reise. Nyhet! Nå lanserer Prince Lionheart flere geniale produkter med livstidsgaranti for bruk i bil og på reise.

Kun det beste er godt nok for småfolk på farten! Kun det beste for er småfolk farten! Kuner godt det nok beste godtpånok for småfolk på farten! babycare.no

småting og tilbehør

www.reklame.no www.reklame.no

KiddyGuard™ Avant er et sikkert stengsel, som fungerer som en rullgardin, og som sikrer trapper og KiddyGuard™ Avant er et stengsel, som døråpninger som er sikkert opptil 130 cm brede. fungerer som en rullgardin, og som sikrer trapper og døråpninger som er opptil 130 cm brede.

117


se rvi ces y s t em er. n o

Tlf 32 12 49 44 • post@servicesystemer.no

Vi kan ikke garantere at de liker det... men vi kan gjøre matingen lettere!

Ny universal refillkassett! - luktfritt, hygienisk og lettvint

De prisvinnende Tommee Tippee produktene har i over 50 år gjort livet bedre for barn, og enklere for foreldrene. Tommee Tippee Explora-serien har nå fått nytt spennende og friskt design. Serien består av kopper, skåler og bestikk til ulike alderstrinn, så ditt barn kan lære seg å spise - med mindre søl og stress.

- gjør måltidene enklere! Den nye Sangenic universale refillkassetten passer til alle Sangenic bleiebøtter fra 1997 og frem til i dag! Nå vil det være enkelt for alle å velge refill! Det unike prisvinnende Sangenic systemet pakker inn og forsegler hver enkelt bleie, og er den mest solgte og populære bleiebeholder over hele verden. Mer informasjon finner du på våre nettsider. tommee tippee

cups are

no .1 in the UK *

LO VED BY MUMS

Millioner av mødre verden over kan ikke ta feil! 118

småting og tilbehør

babycare.no


servi cesyst em er. n o

Tlf 32 12 49 44 • post@servicesystemer.no

FRESH. FUN. FUNCTIONAL. FRESH. FUN. FUNCTIONAL.

(tidligere Aponti)

...for den mest delikate huden i verden

Travel Friends Friends er er en en unik unik hode-/ hode-/nakkestøtte Travel nakkestøtte som gir maksimal støtte og som gir maksimal støtte og support. support. Designet for for bruk bruk ii bilen, bilen, ii vognen, vognen, på Designet påflyet flyet etc. etc. Med Travel Friends blir hver eneste Med Travel Friends blir hver eneste tur tur behagelig, uansett behagelig, uansetthvor hvorlangt langtduduskal! skal!

Den eneste fullventilerte tåteflasken garantert uten luftbobler og vakuum!

k

tologis

Når det gjelder ditt barns helse , stol på en doktor!

Derma

kjent & god

testet sykehus av

rnelege Dr.Craig Brown utviklet den unike patenterte lventilerte tåteflasken Dr.Brown´s Natural Flow, m eliminerer vakuum og luftbobler i melken og som Fri for rmed reduserer de vanligste årsakene til kolikk og ellomørebetennelse. Dr.Brown´s har som eneste BPA, PVC og eflaske noen gang fått den medisinske MDEA prisen eftalater Craig Brown utviklet den unike ttopp forBarnelege sine unike Dr. egenskaper. patenterte fullventilerte Dr. Brown´s Natural ny universitetsstudie viser at vedtåteflasken bruk av tradisjonelle Flow, som eliminerer vakuum og luftbobler i melken og eflasker kan opptil 80% av vitamin C, A og E forsvinne som dermed reduserer de vanligste årsakene melken i løpet av et flaskeernært måltid på 20 til kolikk og mellomørebetennelse. nutter, mens ved bruk av Dr.Brown´s tåteflasker vitamininnholdet i melken så å si opprettholdes. Dr. Brown´s har som eneste tåteflaske noen gang fått den medisinske ftbobler MDEA og vakuum er årsaken til egenskaper. at vitaminnivået prisen nettopp for sine unike melken synker kraftig, men ved bruk av Dr.Brown´s En ny universitetsstudie viser at ved bruk av tradisjonelle tåteflasker e tåteflasker trenger man ikke bekymre seg forfradette. kan opptil 80 % av vitamin C, A og E forsvinne melken i løpet av

Rotho Babydesign presenterer den første badeserien i verden som er designet av en ekte prinsesse! for barn! Den komplette Svanemerkede hudpleieserien

Den komplette Svanemerkede hudpleieserien for barn! “A Princess World” er navnet på de luksuriøse, vakre og royale produktene. Hva passer vel ikke bedre enn å bade din lille prins eller prinsesse i en badebalje som er designet av prinsesse Maja von Hohenzollern? Alle produkter er produsert i Sveits, og dette garanterer høy kvalitet. A Princess World produktene som inngår i STYLE serien fra Rotho Babydesign, som kjennetegner innovativ komfort, ergonomisk og sikker design og ikke minst mange fascinerende motiver.

et flaskeernært måltid på 20 minutter (p.g.a. luftbobler og vaakum), mens ved bruk av Dr. Brown´s tåteflasker vil vitamininnholdet i melken så å si opprettholdes.

A

C

E

Bevarer vitaminene Dr.Brown`s Natural Flow polypropylen

De parfymefrie produktene i Babylineserien er satt sammen av milde, miljøvennlige ingredienser som ikke irriterer den sarte barnehuden.

De parfymefrie produktene i Babyline serien er satt sammen av milde, miljøvennlige ingredienser som ikke irriterer den sarte barnehuden.

Når det gjelder ditt barns helse, stol på en doktor!

Når det gjelder ditt barns helse, stor på en doktor! babycare.no

småting og tilbehør

www.reklame.no

A Princess World En eksklusiv badeserie fra en prinsesse for små prinser og prinsesser!

119


se rvi ces y s t em er. n o

Tlf 32 12 49 44 • post@servicesystemer.no

Fantasien u tvik

les m

ed

Utviklingsleker for spedbarn er essensielle og kan være med å bidra til barnets evne til å utvikle sine sanser og motorikk. Hos Playgro er vi stolte av alle våre leketøy, alt vi utvikler er med ditt barn i tankene. Vi sørger for kvalitet, holdbarhet og sikkerhet. Playgro-produktene er lærerike, morsomme, og har en herlig design som er elsket av små barn på deres utviklingsreise.

Barnesikring i 50 år! Barns sikring er viktig! I Clippasafe-serien finnes det produkter som til enhver tid holder barnet trygt og sikkert, enten man er hjemme eller på farten.

Kun det beste er godt nok for barnet ditt! 120

småting og tilbehør

babycare.no


skånsomt fnorog både kroppen! nature

Naturlig og økologisk hudpleie for gullungen Grønn Hverdag

Kun naturlige oljer > Høy andel av økologiske råvarer > Alle våre produkter er 100% parabenfrie > Utviklet av leger >

NYHET: Barnehagekrem > God kuldekrem for blide fjes i vær og vind

Lykkelig som liten lager salver og kremer for store og små, utviklet av leger. Alle produktene er 100% parabenfrie, uten hormonhermere og uten kunstige duft- og fargestoffer. Skånsomt for både kroppen og naturen. www.lykkeligsomliten.no

babycare.no

småting og tilbehør

121


takket være den formidable lydkvaliteten på bm50. Bruk av avansert digital teknologi gir denne babymonitoren god rekkevidde og ingen forstyrrelser fra annet utstyr, slik at du kan være sikrere enn noensinne når du overvåker ditt barn.

Hovedfunksjoner: - Max. Rekkevidde (yards) 300 - Kanaler: 120 - Stemmestyring (VOX) Yes - Rekkeviddevarsel - Baby monitor - Toveis interkom - Kan brukes under lading - Fjernstyring av vuggevise - Overvåking av romtemperatur med alarm - Justerbar følsomhet (VOX) 5 - Nattlys - Frekvens (MHz) 1880-1900

- Perfekt lydkvalitet - Lysindikator for lydnivå

Håndsettets display - Belyst display Baseenhetens display - Belyst display Lyder & Signaler - Vuggeviser (polyfoniske) 5 Akustikk - Visuell indikator for stemmestyrke Ergonomi - Håndsettets vekt inkl. batterier (oz) 175 Batteri/Strømdrift håndsett - Varsel ved lavt batteri - Oppladbare batterier medfølger - Bordlader medfølger Teknologi - Dect

Nattlampe og søvntrenere fra BabyZoo Momo og Mumbo er unike og søt søvntrenere som på en veldig enkel måte lærer ditt barn når det kan stå opp og når barnet skal fortsette å sove. Supertydelig pedagogikk: -Mumbo lukker øynene - fortsett å sove. Mumbo åpner øyene Nå er det på tide å stå opp! En gitt suksess hos alle morgenpigge unger og deres trøtte småbarnsforeldre. Nattlampen Gus, den uimotståelige søte skilpadden er en nattlampa som hjelper barnet å sovne. Gus gir trygghet om natten og er supersøt. Vinner av IParenting Media Award.

122

småting og tilbehør

babycare.no


Den nye generasjonen babycall Padwico 850 er helautomatisk. Du trenger ikke å stille inn kanalen og kode. Enhetene er koblet sammen fra begynnelsen. Bare lade den opp og sette den på ON. - Heldigital - Low radiation - Automatisk kanal & kode slik at man slipper å gjøre noe selv - 500 meter rekkevidde - Temperaturmåler ligger på utsiden av babycallen for å gi en mye bedre og korrekt temperaturavlesning. - ”Talk back” funksjon - Lithiumbatterier - Lang batterilevetid - ”Out of range” - Vibrasjon - Dobbel ladestasjon - Nattlampe - Brukervennlig - Justerbart volum Low Radiation En av de viktigste og den mest usynlige egenskapen hos en babycall er mengden stråling som babycallen avgir. I dag utsettes vi for stråling fra alle elektroniske apperater som sender signaler av ulike slag. Med dagens teknologi er dette uunngåelig men vi i Padwico garanterer at vi gjør vårt ytterste for at våre produkter skal avgi så lite stråling som mulig.

Høyde: 11 cm Bredde: 4,5cm Tykkelse: 1,2/2,2cm

En trådløs babycall får etter EU normer ikke sende ut mer enn 10mW til forskjell fra f.eks en mobiltelefon som sender ut opptil 250mW. Det positive med Padwico`s babycaller er at de kun gir ut stråling når de må, dvs. kun når barnet gir lyd fra seg. Derfor er våre babycaller merket med ”low radiation” logo. Noe vi er veldig stolte av! Padwicos babycaller er i motsetning til de fleste andre babycaller på markedet testet og godkjent spesielt for de nordiske landene i et EU akkreditert laboratorium av høyeste rang. Med henvisning til dette er den strålingen som våre babycaller avgir knapt målbar (i praksis utsettes man for mer stråling i hverdagslivet). Men skulle dette uroe noen kan man plassere babycallen noen meter fra barnet, noe som i prinsippet eliminerer all eventuell stråling.

babycare.no

småting og tilbehør

123


124

småting og tilbehør

babycare.no


babycare.no

småting og tilbehør

125


Buggysnuggle vognposer

Spennende vognposer med ulik design. De er i ulike tykkelser, mange ulike mønstre/ farger (se eksempler under) og av fleece eller fuskepels. Buggysnuggle er en perfekt vognpose spesielt i ”mellom-perioder” som høst og vår.

Tullsa står for

høy kvalitet og veldesignede produkter som gjør hverdagen enklere for både barn og foreldre.

Kid Sleep

Å høre “Mamma! Pappa! Jeg er vååååken” klokken 05:30 er ikke musikk i alles ører. Kid`Sleep er en klokke som viser barnet om det skal sove eller kan stå opp ved hjelp av bilder av dyr som sover eller er våkne. Du stiller enkelt inn klokken selv på når det er ”morgentid”. Produktet kan også brukes som nattlys.

Munchkin

Kvalitet, funksjon og design i ett fantastisk samspill.

126

småting og tilbehør

babycare.no


The best inside

Ull/bomull er en super komfortabel kombinasjon for den sensitive, og for den som ønsker den kjente følelse av bomull innerst inne. Kvaliteten består av 100% bomull på innsiden og 100% ull på utsiden. Merinoullen på utsiden sikrer den temperaturregulerende effekt, så barnet alltid har den mest behagelige temperatur.

www.joha.dk babycare.no

småting og tilbehør

127


www.reima.no

slitesterk vanntett vindtett holdbar 128

smüting og tilbehør

babycare.no


Happy Colourful Kids babycare.no

www.metoo.dk 129

småting og tilbehør


Holde r væske og sm uss unna.

r ytte er. k s l Be strå ing V U m mot rer fal je. e us itas l d s e k R ysis f g o

Hold barna tørre og rene! Impregnering Wash-In (til vaskemaskin) Flekkfjerner

Impregneringen danner et usynlig molekylært panser rundt hvert fiber. Dette virker som en effektiv beskyttelse mot alle typer organisk væske, smuss eller støv som ellers ville trenger inn i selve fiberet og danne varige flekker. Tekstilet beholder sine opprinnelige pusteegenskaper. Behandlingen beskytter også mot UV-stråler og fysisk slitasje. Fiber ProTector er uten sammenlikning markedets mest effektive tekstilbeskyttelse. Flekkfjerningen er unik da den ikke lager skjolder eller bleker. Inneholder ingen skadelige stoffer for mennesker og miljø.

Bruksområder

Parkdresser, barnevogner, bilseter, joggesko, “GORETEX”, møbler, duker, semsket skinn, nubuk, samt alle andre tekstiler mm.

tlf: 23 23 15 55

130

www.fiberprotector.com

vogner

babycare.no


Butikkoversikt

Alta

Ringo Alta

78 43 50 15

Arendal

Baby Boom

37 02 30 80

Bergen

Barnevognservice

55 23 21 33

Bodø

Tøffeliten

75 56 24 40

Brønnøysund

Mato

75 00 97 60

krokstadelva

Spareland Barn og Utstyr

32 87 89 74

Elverum

Babble

62 41 60 00

Fagernes

Lekesenteret Fagernes

61 36 06 92

Fauske

Cats 0-16

75 64 54 50

Finnsnes

Nor Style Finnsnes

77 84 41 77

Flekkefjord

Lek og Hobby

38 32 54 20

Florø

Brio Leker Florø

57 74 06 06

Fredrikstad

Siljes Barn og Utstyr

69 31 70 50

Førde

Gyngehesten

57 82 39 50

Gran

Ringo Gran

47 84 03 64

Hamar

Lekehuset

62 53 38 08

hammerfest

Artek

40 40 75 22

haugesund

Sampson Handel

52 72 50 25

Harstad

Nor Style

77 06 13 02

Horten

Kodial Babycare

33 04 13 32

HUSNES

Kvinnherad Libris

53 47 16 26

Hønefoss

Prinsen & Prinsessen

48 09 25 03

Jessheim

Kanutten

63 97 45 87

Kleppestø

Barnevognservice

55 23 21 33

Kristiansand

Babycare Kristiansand

94 00 62 80

Kristiansund

Baby Comfort

71 67 25 86

Levanger

Tøff og Liten

46 54 38 72

Lillehammer

Babycare Lillehammer

61 05 48 80

Mandal

Magnus Jenssens Eftf

38 26 31 12

Melhus

Amigos 0-18

72 87 15 00

Mo i Rana

Småtroll

75 15 50 50

Molde

Baby Comfort

71 25 55 73

Moss

Baby Butikk 1 Mosseporten

69 23 45 50

myre

Småtrollan

99 57 71 41

Namsos

Tøff og Liten

74 27 54 75

Narvik

Bjørg

76 94 68 11

Notodden

Tuven Barn og Utstyr

92 87 12 00

Orkanger

Best Kids

72 48 00 70

Oslo

Babymagasinet

22 17 52 34

Porsgrunn

Barn og Utstyr

35 55 23 22

Råholt

Ringo Råholt

47 84 03 64

sandefjord

Liten

33 46 94 58

Skien

Barn og Utstyr

35 53 23 30

Stavanger

Babymiljø

51 88 10 15

Steinkjer

Tøff og Liten

46 54 39 24

Stjørdal

Tøff og Liten

74 83 76 66

stord

Lille Mei

45 42 68 58

Sunndalsøra

Møbelhuset

71 69 12 58

Tromsø

Babycare Tromsø

94 00 72 92

Tromsø

Fryd og Gammen

77 67 60 06

tønsberg

Liten

33 31 51 33

Ulsteinvik

Barnehjørnet

70 33 28 19

Vadsø

Barnebutikken Vadsø

95 75 45 52

Verdal

Tøff og Liten

74 07 59 36

Vinstra

Ringebu Tekstil

61 29 17 65

volda

Hurlumhei

46 79 82 41

Vormsund

Ringo Vormsund

47 84 03 64

Ølen

Mamma Mia

53 76 76 42

Ålesund

Baby Comfort

70 14 77 40

Åndalsnes

Mini & Mollå

47 34 66 04

Åsane

Barnevognservice

55 23 21 33

Babycare AS Postboks 5524, Voiebyen 4677 Kristiansand Kontor Sagmyra 27, Voiebyen 4624 Kristiansand Telefon: +47 38 18 32 10 Telefaks: +47 38 18 32 12

Lek med oss på

facebook.com/babycare.no

Vi tar miljøansvar

Hvis du ønsker flere opplysninger er det bare å ta kontakt med nærmeste butikk. En oppdatert butikkoversikt finner du på våre nettsider www. babycare.no

PS!

Vareutvalg og priser kan variere noe grunnet lokal tilpasning. ­Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil.


Det finnes ufattelig mye forskjellig barneutstyr, hva er det som er kjekt å ha og hva er absolutt nødvending. Klær

Sommer (basis) 6-8 bodyer i bomull, med og uten arm 1-2 pysjamas med kort arm/ben 1-2 pysjamas med lang arm/ben 3-4 sparkebukser/bukser 1-2 jakker i bomull 1-2 tynne luer i bomull 2-3 strømpebukser Helseteppe Vinter(basis) 4-6 bodyer i ull 2-3 strømpebukser i ull 1-2 pysjamas i ull 1-2 tynn heldress/kosedress i ull (innebruk) 1-2 tynne ulljakker Ulldress til bruk i vogn/bilstol Fleecedress Ullue Ullvotter Ullsokker

Utstyr til stell

Stellekommode/bord og stellepute Badebalje Badesete evt. badestol Vaskekluter (fròtte eller gas) Håndkle/badehåndkle Badetermometer Neglsaks Febertermometer Uparfymert såpe, badeolje, sinksalve Bleier Bleiebøtte, samt poser

Søvn

Seng(sprinkelseng eller vugge) Madrass(med avtagbart trekk) Tisselaken/laken Sengetøy (sengehimmel/sengekant/sengetøy) Dyne 80x100/lavpute 35x40 Lammeskinn Nattlampe Babycall Kosebamse/Koseklut

Ut på tur

Barnevogn (Kombi=Sportsvogn kombinert med bærebag/Duo=Sportsvogn med separat duobag) Regntrekk Insektsnett Parasoll, solskjerming Koppholder Vognpose avhengig av årstid, evt vogndyne 65x80 Lammeskinn til vogn Koppholder Stelleveske Handlenett Bilstolpose til vinteren Leke til vogn/bilstol Bæresele/bæresjal Reiseseng/reisemadrass

Sikkerhet/øvrig utstyr Bilstol Setebeskytter til bil Lekegrind med leketeppe Babycall Vippestol Leker Trappegrind Peisgitter

Amme utstyr

Brystpumpe Amme-bh Ammetopper Ammeinnlegg (ull om vinteren) Ammepute Brystskjold Krem til såre brystvorter Oppbevaringskopper til melk Kluter i gas Tåteflasker Smokker Sterilisator

29852 gevir

Utstyrsliste

Babycare katalogen 2013  

Den komplette utstyrsguiden fra Norges største baneutstyrskjede.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you