Letak vozičkov in avtosedežev - pomlad 2022

Page 1

Letak vozičkov


FreeON – vse za tvojega dojenčka

Slovenska blagovna znamka otroške opreme FreeON s svojimi izdelki že 10 let sledi trendom sodobnega starševstva. Temeljne vrednote blagovne znamke se odražajo v vsakem izmed njihovih izdelkov, to so kakovost, funkcionalnost, varnost in estetska dovršenost.

Voziček Trio Fantasy 3v1

Športni voziček Nano Moderen dizajn, samozložljiva funkcija ter enostavna uporaba, ki bo prepričala tudi vas.

samozlaganje

2|

Eleganca, vzdržljivost in funkcionalne karakteristike so tiste, ki staršem omogočajo enostavno uporabo ter prijetno uporabniško izkušnjo. Sodoben otroški voziček trio set FreeON Fantasy je sestavljen iz košare, športnega dela in avtosedeža 0+.

Voziček Trio Comfort Lahko, vendar kompaktno ogrodje, ki se enostavno zloži v nekaj potezah, nanj pa lahko povsem enostavno namestite globoko košaro, športni sedež ali jajčko.


Športni voziček Lux Premium

Voziček ima nastavljiv hrbtni naslon. Sedežni del se ponaša z zanimivim prešitim videzom. Za varnost otroka je poskrbljeno z varovalom in 5-točkovnim sistemom zapenjanja

Prefinjen otroški voziček z aluminijastim ogrodjem je odlična izbira za starše, ki si želijo masiven, kompakten in stabilen voziček primeren za vse terene. Primeren od 6. meseca do 3 let oziroma 15 kg.

Odlikujejo ga izjemno lahkotno aluminijasto ogrodje, kvalitetna kolesa, od tega so sprednja vrtljiva, nožna zavora, dolga strehica in prostorna nakupovalna košara.

Športni voziček Royal

Športni voziček City

|3


Joolz Na milijone plastenk vržemo stran vsak dan. Kaj pa, če bi te platenke lahko uporabili za izdelavo lepih stvari? To so pri Joolz-u tudi naredili!

Športni voziček Aer S težo le 6 kg in pasom za nošenje preko rame, vam Joolz Aer pušča prosti roki za skrb in držanje vašega otroka.

Otroški voziček Hub +

Otroški voziček Day + Do skrajnosti premišljen dizajnerski voziček. S svojo ikonsko obliko, novimi lahkimi kolesi, prostorno nakupovalno košaro in elegantnimi detajli vas enostavno prevzame.

4|

Kompakten, a nadvse udoben. Eleganten in lahek.


Otroški voziček Day +

|5


Joie - za najlepše trenutke življenja Visokokakovostna otroška oprema je prilagodljiva in polna funkcij, ki omogočajo, da izdelki rastejo skupaj z vašim otrokom. Široka ponudba nagrajenih izdelkov je namerno zasnovana s “preprosto briljantnimi” funkcijami – da bo vaše življenje z otročkom manj zahtevno in bolj zabavno.

Otroški voziček Versatrax Eleganten in praktičen otroški voziček. Zložen zavzame tako malo prostora, da ga pospravimo tudi v najmanjši avto. Vrhunska kvaliteta in kvalitetni materiali, zagotavljajo brezskrbne sprehode, tudi po najzahtevnejših terenih.

Športni voziček Litetrax 4 S

6|

Primeren za novorojenčke zaradi popolnoma ležečega položaja naslonjala športnega sedeža.


|7


Cybex - za najlepše trenutke življenja Predstavlja sodoben in inovativen življenjski slog ter modno blagovno znamko. Načelo inovativnosti, ki združuje edinstveno obliko, neprekosljivo varnost in kakovost ter inteligentne funkcionalnosti.

Sistem vrtenja vam bo omogočil hitro in enostavno spreminjanje smeri vožnje, oblazinjena kolesa bodo nudila udobje med sprehodi po različnih terenih, hiter zložljivi sistem pa bo olajšal vsakodnevno uporabo vozička.

Športni voziček Eezy S Twist + 2

Športni voziček Beezy Idealen za lahko življenje, kompakten mestni voziček, daje okretnost z dodatkom razkošja. Namenjen staršem, ki imajo radi življenje v gibanju. Poskrbel bo, da bo vaš malček vesel in da mu bo udobno.

8|


Otroški voziček Gazelle Gazelle S je prvi Cybexov voziček, ki brez težav prehaja iz enojnega na dvojni voziček brez dodatnih adapterjev.

Otroški voziček Balios

Družina Balios S ima novega elegantnega člana - Balios S Lux. Z Baliosom S Lux lahko sestavite potovalni sistem 4 v 1, ki vsebuje sedežno enoto, otroški avtosedež, Košaro S Lux ali udobni Cocoon S.

|9


MAST- Kompaktnost brez kompromisa Blagovna znamka MAST je nastala kot odgovor na potrebe sodobnih staršev. Ponaša se z izjemno praktičnostjo, sodobnim dizajnom in moderno eleganco. Zahvaljujoč izkušnjam in številnim inovacijam otroški vozički MAST združujejo vse funkcionalnosti za maksimalno varnost ter udobje malčkov.

Športni voziček M2

Kompaktni voziček zadovoljuje potrebe sodobnih staršev in združuje vse funkcionalnosti za maksimalno varnost ter udobje vašega malčka.

Športni voziček M2X Združuje vse lastnosti klasičnega otroškega vozička s priročnostjo kompaktnega vozička. Je idealna in lahkotna rešitev za vsakodnevne opravke in gibanje po mestu. Optimalno vzmetenje zagotavlja udobno vožnjo.

10 |


Otroški voziček Plaza + Funkcionalen voziček zasnovan tako, da olajša vaš vsakdanjik. Primeren od rojstva, zagotavlja udobno in lahko vožnjo za vašega malčka ter ima možnost prilagodljivega potovalnega sistema 3 v 1, ki omogoča hitro in enostavno uporabo na poti.

Maxi-Cosi Kakovostni otroški vozički Maxi Cosi z lastnostmi, ki bodo prepričale še najbolj zahtevne starše. Pestra ponudba vozičkov preverjene kakovosti, sprejemljive cene.

| 11


Nuna Otroški vozički, ki so enostavni za uporabo, premišljeno izdelan, trdna osnova ter moderen dizajn poskrbi, da se boste zaljubili v vsak izdelek. Mnogi izdelki so zasnovani, da rastejo skupaj z vašim otrokom. Vrhunska otroška oprema, v katero lahko zaupate, da bo z vami ostala še leta.

Športni voziček TRVL Najnovejši mikro otroški voziček, ki navdušuje z izjemnimi lastnostmi; s samodejnim zlaganjem in odpiranjem, z možnostjo enostavnega nošenja s priloženo torbico ter pasom za nošenje, s povsem ležečim naklonom naslonjala in mnogo več. Je popoln potovalni voziček.

Peg perego Blagovna znamka je sinonim za kvaliteto in trajnost. Iz bogate ponudbe njihovih izdelkov boste zlahka našli tudi nekaj za vas.

Športni voziček Selfie

Lahek, a hkrati izjemno kompakten športni voziček, ki se zloži praktično sam. Ponaša se s trendovskimi značilnostmi in mestno funkcionalnostjo.

12 |


UPPAbaby - Raste z družino Je inovativna blagovna znamka s poslanstvom, da staršem in otrokom ponudi premium otroško opremo, ki se prilagaja staršem in jim lajša življenje, hkrati pa dopolnjuje njihov stil in okus. Premika meje varnosti, funkcionalnosti in elegance ter nudi edinstveno izkušnjo, ki si jo družine zaslužijo.

Otroški voziček Vista V 2

| 13


Avtosedež Kalisto fix

Otroški avtosedež Kalisto Fix je kombinacija optimalne varnosti in modernega izgleda. Odlikujeta ga Isofix sistem pritrjevanja in SPS sistem bočne zaščite. Skupina I, II.

Avtosedež Opal

Opal i-size je moderno zasnovan avtosedež, ki poleg izgleda navdušuje tudi z napredno tehnologijo varnosti in udobja ter priročnostjo uporabe. Od 40 - 150 cm

Avtosedež Atlas

14 |

Moderno zasnovan avtosedež, ki združuje sodoben dizajn, tehnološko dovršenost in funkcionalnost uporabe. Vrtljiv za 360°. Skupina 0, I, II, III.


Avtosedež Opal

| 15


Avtosedež Bold Avtosedež Bold I,II,III se prilagaja starostnemu obdobju vašega otroka. Odličen sopotnik vse do 12. leta starosti. Skupina I, II, III.

Avtosedež i-Spin 360 Je najboljši avtosedež v kategoriji vrtljivih avtosedežev. Posebnost je zaklepanje z zanesljivim sistemom, ki zagotavlja dodatno varnost in omogoča uporabo vzvratnega avtosedeža. Skupina 0+, I.

Avtosedež Bold

16 |


Avtosedež Pearl 360

Avtosedež Titan Pro i-Size Inovacija, ki raste skupaj z vašim otrokom. Z njegovo patentirano GCell vrhunsko tehnologijo dosega dodatne plus točke z dodatno bočno zaščito. Enostavna namestitev in pripenjanje otroka, prilagodljivost brez primere in udobje za vašega malčka. Od 76 do 150 cm.

Avtosedež Pearl 360 Družina 360 je uporabniku prijazna 360° vrtljiva družina. Ultimativno udobje v kombinaciji z enostavno uporabo. Varnostni pasovi in opora za glavo so enostavno nastavljivi po višini in prilagodljivi velikosti vašega otroka. Opremljen s posebno zračno tkanino in G-CELL stransko bočno zaščito v primeru bočnega trka. Od 40 - 150 cm.

| 17


Avtosedež Advansafix IV R Oblikovan za varno in udobno vožnjo otrok, idealen za vsako družino. Skupina I, II, III.

Avtosedež iSense Kvalitetni materiali nudijo vašemu malčku varnost in udobje v vožnji. Od 61 - 105 cm.

+ Baza iSense

Avtosedež iSense in baza

18 |

Avtosedež Baby Safe Nudi novorojenčkom in dojenčkom visoko stopnjo varnosti in edinstveno osvetlitveno tehnologijo. Od 40 - 87 cm.

+ Baza iSense


Avtosedež Sirona SX2

Avtosedež Sirona SX2

Optimalna zaščita in varnost vašega otroka. Inovativen mehanizem obračanje za 360° z eno roko. Od 61 - 105 cm.

Avtosedež Solution S i-fix Izdelan z mislijo na vašega otroka: raste z vašim otrokom od 3 do 12 let in se prilagaja spreminjajočim se potrebam, prav tako kot to počnejo starši. Skupina II, III.

| 19


Dodatki Držalo za stekleničko in mobilni telefon

Zaščita za sedež

Prevleka za dež

Senčnik za voziček

Mreža proti komarjem

20 |


Rolka za voziček

Ogledalo za nadzor otroka z led lučko

Senčnik za avtomobil

Organizator za avtomobil Deluxe

Ogledalo za nadzor otroka | 21


22 |


| 23