__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

modni SEPTEMBER 2020

KOLIKO OBLAČIL ZA novorojenčka V RESNICI POTREBUJETE?

IZBERITE PRAVO OBUTEV ZA VAŠEGA otroka

5

NASVETOV ZA LOV NA OBLAČILA

NEPOGREŠLJIVIH PRIPOMOČKOV ZA TRENDI IZGLED MODNI SKOK V jesenske BARVE


MODNI SKOK

v jesenske barve

Na naših policah poiščite priznane blagovne znamke oblačil in obutve:

S

prvimi jesenskimi dnevi sončni žarki postopoma pojenjajo in to je ravno pravi čas, da zberemo pogum in se zapodimo v omare svojih najmlajših in jih pripravimo na novo sezono. Oblačila, ki so otroku premajhna, odstranimo, in naredimo prostor za nova oblačila. Če se vam zdi, da jih bo otrok lahko nosil še naslednjo sezono, jih zložite v vrečo in shranite v zgornjih delih omare. Ker so bili otroci med poletjem včasih tudi malo preveč razigrani, se najde tudi kak poškodovan kos. Včasih ga je škoda zavreči, zato šivanko v roke, ali pa popravilo zaupajte strokovnjakom. Ko smo pregledali stanje ter omaram in predalnikom dali vsaj malo dihati, je čas, da garderobo osvežimo z novimi jesenskimi kosi. V Baby Centru smo izboru novih kolekcij oblačil in obutve posvetili veliko časa. Z mislimi na udobje vaših otrok smo izbirali le kose najboljše kakovosti in modnega izgleda. Za dojenčke, ki so še posebej občutljivi za nežnost in udobje, ter seveda tudi najstnike in najstnice, vse do velikosti 164, ki največji poudarek dajo na samosvoj trendovski izgled. V reviji vam predstavljamo le delček iz mozaika modne ponudbe. Še več oblačil, obutve in dodatkov pa preverite v trgovinah Baby Center v Sloveniji ali na www.babycenter.si.

Baby Center, d.o.o., Letališka 3c, 1000 Ljubljana, tel: 01 546 64 30. www.babycenter.si. Letak s predstavitvijo oblačil in obutve je informativne narave. Aktualne cene preverite na prodajnih mestih. Slike so simbolične. Za morebitne tiskarske napake se opravičujemo. Vsi izdelki niso na voljo na vseh prodajnih mestih.


Na volj o nedono oblačila tudi za šenčke v od 44 d številkah alje.

KOLIKO OBLAČIL ZA novorojenčka V RESNICI POTREBUJEM? Ne preveč in ne premalo!

ROKAVIČKE PROTI PRASKANJU

Priprava oblačil za dojenčka Razvrstite oblačila po barvah in sestavi. Izberite nežen detergent, primeren za občutljivo dojenčkovo kožo. am stvari Popolni sezn oiščite v nčka p za novoroje ali na aby Center trgovinah B enter.si. www.babyc

Operite v stroju in posušite skladno z navodili. Zlikajte in shranite v omaro.

NOGAVIČKE


2. 1.

LÄSSIG Kopalni plašč 27,99 €

3.

5. 4.

TOMMEE TIPPEE Lučka sovica Ollie 39,99 €

FRODDO Copatki 34,99 €

6. 1. Kapa, 2-pack 7,99 € / 2. Kapa 4,99 € 3. Benkica, 2-pack 12,99 € / 4. Pajac, 3-pack 24,99 € / 5. Žabice do pasu, 2-pack 12,99 € 6. Rokavičke, 3-pack 5,99 €

4


ZAKAJ ORGANSKO?

1.

3.

Zaradi mehkobe, raztegljivosti in visoke vpojnosti je bombažna tkanina idealna za otroška oblačila. Organski bombaž je vzgojen brez kemikalij in pesticidov, s čimer se zniža količina toksinov in kemikalij, ki bi se absorbirali skozi otrokovo kožo.

2.

6.

4.

SMIKI Žirafa 12,99 € LÄSSIG Odeja 39,99 €

5.

7. FRODDO Copatki 34,99 €

1. Bodi, 2-pack 12,99 € / 2. Jopa pulover 14,99 € 3. Kapa 2,99 € / 4. Rutka, 2-pack 5,99 € 5. Žabice do pasu, 2-pack 12,99 € 6. Pajac, 2-pack 19,99 € 7. Copatki 9,99 €

5


2.

1.

3.

rumena 4.

5.

COOL CLUB 2-delni komplet bodi in žabice do pasu 12,99 €

POPOLNA BARVA ZA DEŽEVNE DNI

Poletni sončni žarki se počasi poslavljajo. S krošnjami, odetimi v rdeče, rumene in rjave barve, bo kmalu tu jesen. Sonce se bo vse pogosteje skrilo za oblaki in prepustilo dneve in noči dežnim kapljam. Rumena barva bo vnesla veselje v vsakodnevne modne kombinacije in prinesla sonce v naše življenje, četudi je zunaj slabo vreme.

6.

1. Benkica, 2-pack 12,99 € / 2. Bodi, 2-pack 12,99 € / 3. Rokavičke, 3-pack 5,99 € / 4. Kapa, 2-pack 7,99 € / 5. Žabice do pasu, 2-pack 12,99 € 6. Copatki 9,99 € 7.Pajac, 3-pack 24,99 €

6

7.


IZ PRVE ROKE: Kako obleči novorojenčka

COOL CLUB Komplet bodi in hlače 16,99 €

FRODDO Gležnjarji 54,99 €

S tem vprašanjem se spopada marsikatera nosečnica v času gnezdenja. Koliko oblačil in kakšna oblačila sploh potrebuje novorojenček? Da jih ne bo preveč ali premalo. Maja nam je zaupala nekaj praktičnih nasvetov, ki bi jih kot izkušena mamica svetovala vsem bodočim mamicam: Izberite bodije, benkice in pajace »na preklop«. S takim načinom zapenjanja oblačil se izognete neprijetnemu oblačenju »čez glavo«. Otroka oblecite večplastno in s tem uravnavajte temperaturo, česar malček sam še ne zmore. Dojenčku vedno oblecite en sloj oblačil več kot sebi. Pri roki pa imejte vedno tudi dekico. S kapicami zavarujte glavico in ušesa pred vetrom in mrazom po kopanju, rokavičke pa bodo zaščitile nežno kožico novorojenčka pred praskanjem. Oblačila naj bodo enostavna, brez kičastih dodatkov, ki bi otroka motili med ležanjem. Maja K., mamica Evite in Enje

SOPHIE Žirafa 19,99 € SOPHIE Obroček z barvnimi liki 15,99 €

7


Pižama pajac 2-pack 19,99 €

ORIGINAL MARINES Majica 14,99 €

ORIGINAL MARINES Pajkice 12,99 €

ORIGINAL MARINES Jopa 22,99 €

Svet najlepših

pravljic

Disneyjevi risani filmi so ustvarjeni za prijetno preživljanje časa v okviru družine. Družinski filmski večeri z najljubšimi risankami bodo še bolj udobni z oblačili, ki jih navdihujejo Disneyjevi risani junaki. Od bodijev za najmlajše do majic in bombažnih jopic za malo večje filmoljube. Disney je vedno dobra ideja, ne samo v soboto zvečer.

8

Plišasta figura Minnie kiss kiss 21,99 €


COOL CLUB Majica 5,99 €

COOL CLUB Majica 8,99 €

COOL CLUB Ruta 4,99 €

COOL CLUB Jopa pulover 12,99 €

COOL CLUB Jopa pulover 12,99 €

COOL CLUB Obojestranska kapa 7,99 €

COOL CLUB Hlače trenirka 12,99 €

COOL CLUB Hlače trenirka 14,99 €

BIOMECHANICS Čevlji 59,99 €

FRODDO Gležnjarji 54,99 €

9


ORIGINAL MARINES Majica 8,99 €

ORIGINAL MARINES Jakna 34,99 € ORIGINAL MARINES Majica 14,99 €

ČAS JE ZA

igro zunaj

Vesela otroška igra naj se v jesenskih mesecih ne ustavi. Nasprotno, za otroke je priporočljivo, da skozi vse leto čim več prostega časa preživijo na svežem zraku. Najpomembnejše za brezskrbno otroško igro pa so zagotovo pravilno izbrana oblačila. Oblačila iz bombaža bodo najprimernejša za veselo in aktivno igranje malčka, saj jim bodo nudila udobno in brezskrbno igro.

ORIGINAL MARINES Hlače 19,99 €

FRODDO Gležnjarji 61,99 €

10

GEOX Gležnjarji 74,99 €


MISIJA (ne)mogoče IZBERI PRAVO OBLAČILO Katero številko oblačil nosi vaš otrok? Oblačila so označena po enem izmed dveh sistemov: velikost otroka v cm (od velikosti 62 do 134) ali v letih (pri manjših oblačilih v mesecih). Pri velikostih, izraženih v letih, preverite, ali so velikosti realne. Lahko se namreč zgodi, da so oblačila manjša od pričakovanih glede na starost otroka, zato je bolje kupiti večjo številko. Izberite oblačila, ki najbolje ustrezajo otrokovemu načinu življenja. Niso vse punčke navdušene nad roza bleščicami, prav tako vsi fantki ne marajo večino časa preživeti v trenirki. Če se otrok veliko igra zunaj in se dobro počuti v sproščenih oblačilih, mu ne kupujte ozkih hlač. Če punčka rada obleče krilce, ji veselja nikar ne jemljite s pustimi enobarvnimi osnovnimi oblačili. Pri izbiri oblačil se posvetujte z otrokom. Kateri liki so mu všeč, kakšne barve ima rad, kateri vzorci in potiski so mu najljubši? Dovolite jim nekaj veselja in jih razveselite z nekaj kosi oblačil, ki jih bodo sami izbrali. Četudi jih bo nemogoče kombinirati.

Čeprav so naši otroci še majhni, jim ni vseeno, kakšna oblačila in obutev nosijo. To velja predvsem za punčke, ki že zelo zgodaj začnejo uveljavljati svojo voljo pri izbiri oblačil. Oziroma bolje rečeno - pri tem, česa ne želijo obleči. V tem za njimi niti fantje ne zaostajajo dosti. In prav je, da starši, poleg osnovnih kosov oblačil, otrokom dovolimo tudi, da uresničijo svoje želje glede izbire oblačil. Pa čeprav neradi priznamo, da nas včasih ob pogledu na modne kombinacije malih stilistov kar malce zaboli srce.

Izberite oblačila, ki jih je mogoče kombinirati med seboj. Upoštevajte, da v posamezni sezoni potrebujete v povprečju en komplet oblačil za vsak dan, kar vključuje tako osnovne kose (pajkice, trenirka, ...), kot tudi oblačila za posebne priložnosti (jeans hlače, modno krilce, srajčka, jakna, ...). Poseben modni stil lahko dosežete tudi z večplastnim oblačenjem in se izognete zapletom z mrazom ali vročino. Izberite oblačila iz naravnih materialov. Med naravne materiale oblačil spadata bombaž in bio bombaž, na voljo pa so tudi oblačila iz bambusa. Otroška koža je zelo občutljiva, zato jo ustrezno negujte in otroka oblecite v zračne materiale.

11


Mamica, želim si biti kot balerina!

ORIGINAL MARINES Majica 9,99 €

Plahutajoče jopice, obleke in majice z dodatkom tila ustvarjajo občutke princeske ali balerine. Dovolj je samo en pogled na eleganten ples balerine med izvajanjem piruete v svoji čarobni plesni oblekici ali na pravljično princesko, da si deklica želi biti kot ona. Ne moremo jim v popolnosti zagotoviti čarobnega sveta, kot si ga zamišljajo, lahko pa izberemo oblačila s čarobnimi dodatki, ki jih bodo ponesla v pravljični svet.

ORIGINAL MARINES Krilo 14,99 €

ORIGINAL MARINES Majica 12,99 €

ORIGINAL MARINES Hlače trenirka 9,99 €

GEOX Čevlji 49,95 € BIOMECHANICS Čevlji 59,99 €

SUPERFIT Copati 32,95 €

12

Ali princeska!


COOL CLUB Brezrokavnik 16,99 € COOL CLUB Pulover 12,99 €

COOL CLUB Jeggins 12,99 €

Modni

trend

COOL CLUB Majica 7,99 €

Volančki v kombinaciji z vezenino in zabavnim potiskom so modna muha te jeseni. Dodajte še pastelne barve in navdušite s svojevrstnim modnim stilom.

BIOMECHANICS Čevlji 59,99 € COOL CLUB Pajkice 4,99 € FRODDO Gležnjarji 54,99 €

FRODDO Gležnjarji 64,99 €

13


IZBIRATE PRAVO OBUTEV ZA VAŠEGA otroka? Nasveti, ki vam bodo olajšali izbiro prave obutve: Izberimo pravo številko! Ko preverjamo velikost čevlja, mora otrok nogo obremeniti s svojo težo. Čevlja pri tem ne zapenjamo, temveč mu stopalo pomaknemo čisto naprej, pri čemer pazimo, da prstkov nima pokrčenih. Če mu pri tem pri peti ostaja za prst prostora, bo velikost prava.

S Špelo Gorenc Jazbec, dipl. fizioterapevtko, smo vam za lažjo izbiro obutve pripravili nekaj osnovnih napotkov

Kateri je pravi čeveljček za mojega otroka? »Tudi v Sloveniji je precej otrok, ki imajo napako pri razvoju stopal. Otroško stopalo se razvija vse do šestega, sedmega leta, raste pa seveda še veliko dlje. Z razvojnega vidika je zato zelo pomembno, da je izbira obutve pravilna, še posebej ob prvih korakih. S tem starši veliko pripomoremo h kakovostnemu razvoju stopalnih struktur, stopalnih lokov, ravnotežnostnih odzivov in občutka gibanja v prostoru, pa tudi k sami kakovosti telesne motorike in razvoja otrokovih gibalnih sposobnosti in spretnosti. Kar nekaj otrok ima ploska stopala oziroma napake pri hoji, zato je še toliko bolj pomembno, da izberemo primerno obutev, saj vsak otrok hodi na svoj način.«

Čevelj se mora prilagoditi stopalu in ne obratno. Najbolje je, da je čevelj v predelu pete stabilen, mogoče celo malenkost ojačan, v sprednjem delu stopala pa mora biti dovolj širok, da prstki niso utesnjeni. Podplat mora biti dovolj mehek in upogibljiv v vseh smereh, še posebej v predelu prstov. Če vremenske razmere dopuščajo, naj bo čevelj nizek, torej pod gležnjem, kar krepi otrokovo ravnotežje in stabilnost. Najboljši so čevlji brez notranjih podpornih lokov, saj to stopalu omogoča večjo aktivnost. Čevelj ne sme biti pretežek, saj to lahko vpliva na samo kakovost hoje, pa tudi otrokovo željo po aktivnosti. Izbor naredimo mi, odloči naj otrok. Starši moramo vedeti, kaj je pri izbiri obuvala pomembno in od česa ne odstopamo. Zato je najbolje, da otroku v izbor ponudimo čevlje, za katere vemo, da so primerni in kakovostni. In najpomembnejše - čevelj naj ne bo rabljen. Nošeni čevlji so se oblikovali in obrabili po nogi nekoga drugega. Če rabljen čevelj obujemo otroku, ki s hojo šele začenja, mu s tem vsilimo tudi vzorec hoje nekoga drugega.

Posvetujte se pri izbiri prave obutve v trgovinah Baby Center z najširšo ponudbo otroške obutve: Baby Center Ljubljana, nakupovalno središče BTC, Hala 11. Baby Center Ljubljana - Šiška, nakupovalni center Aleja. Baby Center Kranj, nakupovalni center Qlandia. Baby Center Maribor, nakupovalni center Europark. Baby Center Novo mesto, nakupovalni center Qlandia. Baby Center Koper, nakupovalni center Planet.

14


Na LEVO ali DESNO? Trik, s katerim se bo otrok takoj naučil, kateri čevelj gre na katero nogo.

OD KOBACANJA DO

prvih korakov

0butev s tehnologijo Biogateo, ki zagotavlja večjo stabilnost in pomaga malčku pri samostojnih prvih korakih. Čevlji imajo izredno fleksibilen podplat, ojačan predel pri prstkih teh stranske stabilizatorje, ki zagotavljajo udoben in stabilen korak.

Na notranji del čevlja narišite sličico ali nalepite nalepko.

Čevlja postavite tako, da se sličici stikata.

opetnik v U-obliki omogoča, da se gleženj premika in da ni pritiska na ahilovo peto

Otrok stopi za čevlje in jih pravilno obuje.

antibakterijski vložek stranski stabilizatorji nadzirajo neželeno gibanje nogice izredno fleksibilen podplat

Tako enostavno!

širok zgornji del za lažje obuvanje izdelani iz naravnih materialov


COOL CLUB Jopa pulover 16,99 €

COOL CLUB Majica 6,99 €

COOL CLUB Jeans hlače z naramnicami 24,99 €

COOL CLUB Jakna 37,99 €

FRODDO Gležnjarji 59,99 € VADOBAG Nahrbtnik 12,99 €

ŠPORTNA ELEGANCA za male pobaline Sprehod po parku, obisk dedka in babice ali praznovanje prijateljevega rojstnega dne. Tudi fantje naj bodo oblečeni v modne kombinacije. Nova kolekcija oblačil Cool Club je enostavna za kombiniranje kosov, za poseben vtis pa so polepšana z inovativnimi detajli in zabavnimi potiski. Deškimi, seveda!

16

FRODDO Gležnjarji 61,99 € BC KIDS Copati 16,99 €


JESENSKE vragolije

Jesen in zima prinašata nove možnosti za športne vragolije. Otrokom naj bo med igro toplo, hkrati pa naj bodo oblačila tudi zračna, da se v njih ne prepotijo. Športne dvodelne trenirke so super izbira, saj jih lahko uporabljate v kompletu ali ločeno. V toplejšem jesenskem obdobju tako lahko na primer zgornji del trenirke nadomesti lahkotnejšo jesensko jakno, v zimskem času pa jo otrok obleče pod bundo.

S. OLIVER Majica 15,99 €

S. OLIVER Majica 13,99 €

S. OLIVER Majica 13,99 €

S. OLIVER Jakna 29,99 €

S. OLIVER Hlače trenirka 25,99 €

Brezrokavnik 29,99 €

GEOX Gležnjarji 59,99 €

GEOX Gležnjarji 79,99 €


DISNEY Nahrbtnik 19,99 €

1.

2.

3.

4.

GEOX Nizki čevlji 59,95 €

BC KIDS Copati 16,99 €

18

AMERICAN TOURISTER Kovček 118,99 €


miške

Nova kolekcija Original Marines je poiskala navdih v vsem dobro poznanih likih risanih junakov. Miška Minnie in mišek Mickey tokrat nastopata v povsem novi vlogi, saj poleg razveseljevanja otrok med vsakdanjo igro, opozarjata tudi na pomen varovanja okolja. Podpiramo!

SO SPET MODERNE

5.

DISNEY Plišasta igrača, 35 cm 18,99 €

GEOX Nizki čevlji 59,99 €

GEOX Nizki čevlji 59,99 €

1. Majica 19,99 € / 2. Majica 14,99 € 3. Krilo 19,99 € / 4. Hlače trenirka 19,99 € 5. Dvodelni komplet 24,99 €

19


COOL CLUB Jakna 34,99 € COOL CLUB Pulover 12,99 €

COOL CLUB Hlače 14,99 € ADIDAS Čevelj 34,95 €

FOREVER Bluetooth zvočnik 24,99 €

PRIDE ČAS, KO roza NI VEČ OPCIJA

Male punčke odrastejo v prave mlade dame in takrat se ponovno soočamo s posebnimi izzivi. Otroški potiski z bleščicami, pisane barve in prisrčni modeli so le še preteklost. Otroci v tem obdobju posnemajo tisto, kar vidijo pri svojih vzornikih. Omogočimo jim najti svoj modni stil, ki naj ga dopolnijo z različnimi dodatki. Pustimo jim, da se počutijo kot veliki.

20


Obleka 19,99 €

Jopica 24,99 €

Zabava s prijateljicami je vedno prava izbira. Še posebej, ko postanejo bolj samostojne, se punce rade uredijo kot velike. Črna barva v kombinaciji s tilom, bleščicami in modnim karom. Le katera bi se lahko uprla?

Hlače 19,99 €

BC KIDS Copati 14,99 €

Krilo 19,99 €

GARVALIN Čevlji od 64,99 €

Hlače 22,99 €

21


NISO VEČ MAJHNI, SEDAJ SO ŽE

veliki


COOL CLUB Kapa 7,99 € COOL CLUB Jopa pulover 16,99 €

COOL CLUB Plašč 44,99 € COOL CLUB Majica 5,99 €

COOL CLUB Jeans krilo 14,99 €

Otroci rastejo in se spreminjajo. Drugače razmišljajo, iščejo nove možnosti in svoje mesto pod soncem. Spreminja se tudi njihov stil. Otroške majice zamenjajo puloverji in majice z enostavnimi vzorci in zanimivimi napisi. Jakne postanejo resnejše in dodatki, kot je na primer kapa, izražajo posebne občutke. Zato za otroke, ki to več niso, izbirajte zamolkle barve in enostavne vzorce.

COOL CLUB Kapa 8,99 €

NEW ERA Šilt kapa 19,99 €

COOL CLUB Pletena tunika 16,99 €

PUMA Športni copati 54,99 €

ADIDAS Športni copati 34,95 €

COOL CLUB Hlače trenirka 14,99 €

23


dekliški trendi Veliki letošnji frizerski trend so kite! Dekliške glave krasijo v stilu ribje kosti ali krone v kombinacijami z dvema kitama. Večna klasika za vsak dan ali posebne priložnosti. NEBULOUS STARS Krtača 5,99 €

10

nepogrešljivih PRIPOMOČKOV TOP MODEL Zložljiva krtača za lase z ogledalcem 3,95 €

Punčke obožujejo modni izgled. Spletite lase, dodajte obroče za lase, pisane elastike in nekaj nakita za dopolnitev modnega stila.

TOP MODEL Krtača 8,95 €


ustvari sama Z malo domišljije oblikuj lasne obroče in nakit po svojih željah. MAKE IT REAL Set za izdelavo obročev za lase 14,99 €

CRAZY CHIC Set za izdelavo ogrlic 15,99 €

NEBULOUS STARS Tattoo nalepke 5,99 €

Škatlica za nakit s kodo in zvokom 24,95 €

idealno darilo Obdaruj sebe ali svojo najboljšo prijateljico z nepogrešljivimi pripomočki, ki jih potrebuje mala modna dama.

NEBULOUS STARS Zapestnica z obeski 6,99 €

SAMSONITE Toaletna torbica 18,99 €


pisani nohti CRAZY CHIC Superstar nohti 34,99 €

Set za manikuro 9,95 €

živahne

ROKICE BO-PO Lak za nohte 3,99 € BO-PO Set laka za nohte z nalepkami 6,99 €

ne pozabi na nego ustnic Da bodo nežne, negovane in dišeče. Balzami so prava stvar. Z okusom čokolade, banane, mete, grozdja, žvečilnih gumijev in jagod boš prava mala zvezda.

BO-PO Dišeč balzam za ustnice 2,99 €

26

CRAZY CHIC Ličila 19,99 €

Ličila morska deklica 8,95 €

FROZEN 2 Set ličil Crystal Sky 39,99 €


Brezskrbno

čofotanje po dežju

Dežnik od 12,99 €

Novembrsko obdobje nam dneve zelo rado popestri z dežjem, zato ne smemo pozabiti na dežne škornje, pelerine in dežnike. Brezskrbno skakanje po lužah je ena izmed najljubših iger naših malčkov. Zagotovimo jim, da to počnejo varno, udobno, predvsem pa suho. Pelerine 14,99 €

BC KIDS Dežni škornji 12,99 €

27


OBLAČENJE

jutranja

NOČNA MORA Oblačenje je ena prvih in osnovnih življenjskih veščin, ki jo mora osvojiti otrok. Ni enostavna, saj zahteva precej motorične razvitosti in logike. Z mnogimi starši se strinjamo, da je včasih v jutranji naglici hitreje, da otroke oblečemo sami. Toda, ali je tudi prav, da nase prevzemamo njihovo odgovornost?

troka Nasveti za o

večer oci pripravite tr o z j a p u sk aketke« Oblačila ravite tudi »p p ri p o k h a L prej. teden. oblačil za ves . si izbere sam j a n re a m o nih Oblačila iz nasveti o barv z o k h la te a g Poma ajočih delih. jk n a m li a h a kombinacij o zbudite, da b o sn a č o v ra p j go. Otroka zjutra zahtevno nalo to a z sa a č lj imel dovo ljo asa ima na vo č o k li o k , e jt Otroku pove ate dom. in kdaj zapušč

Nasveti za starše

Pri izbiri oblačil ne komplicirajte in sprejmite različne stilske in barvne kombinacije. Spri jaznite se, da ima vaš otrok pač svoj stil. Pri oblačenju se izogibajte prosto ru, kjer se oblači otrok. Ta čas poskrbite zase . Veliko dihajte. G loboko in počasi. Ne pametujte. Pre den karkoli rečete , premislite in se ug riznite v jezik.

28

In vztrajajte.


29 Slovenia_210x250_UCB_012_FW20_KID_SP11.indd 1

14/09/20 15:58


Zala B., prodajalka Baby Center Nama, Ljubljana

V trgovinah Baby Center staršem nudimo vse, kar potrebuje vaš otrok od rojstva dalje. S posebno pozornostjo izbiramo izdelke, ki vam bodo v pomoč pri vseh skupnih začetkih vaše družinice; prvi sprehod, prvi korak, prva igrača in prvo oblačilo. Tu smo, da vam pri tem pomagamo. In ob tem zelo uživamo. Upamo, da ob obisku naših trgovin uživate tudi vi.

Največjo trgovino z otroško ponudbo v centru glavnega mesta boste našli v 5. nadstropju Name. Police smo že uredili s posebno ponudbo novih kolekcij za jesen in zimo. Da malčke ne bo zeblo, smo velik poudarek dali tudi na obutev, med katero najdete tudi priznane blagovne znamke. Staršem svetujemo in otroke zabavamo – vse, da je nakupovanje v naši trgovini čim manj stresno.

Anajda J., prodajalka Baby Center Aleja, Ljubljana Izjemno uživam pri delu s strankami, ki zaupajo v našo kakovost. Trgovina Baby Center v Aleji se ponaša z najrazličnejšo ponudbo blagovnih znamk kolekcij otroške mode za različne okuse in žepe. Modni stil dopolnjujemo tudi z lepo in udobno obutvijo, ki je pomemben dodatek k oblačilom. Hkrati nas veseli pomeriti razigrane nogice in svetovati pri izbiri primerne obutve bodisi za prve korake ali mladostne stopinje.

Tjaša M., prodajalka Baby Center BTC, Ljubljana Od nekdaj sem si želela delati v trgovini z otroškimi oblačili, zato še posebej uživam, ko staršem svetujem pri izbiri in malčke oblečem v kakovostna in modna oblačila. Veselijo me pisane barve na otroških oblačilih, široka izbira različnih znamk omogoča nešteto kombinacij za modni izgled. Največja trgovina z otroško ponudbo v Sloveniji v kar treh nadstropjih vsako leto nudi še lepšo in kakovostnejšo ponudbo. Z veseljem poskrbimo, da so vaši malčki urejeni in zadovoljni.

Polona K., prodajalka Baby Center Aleja, Ljubljana Za prijetno vzdušje v modernem Alejinem ambientu poskrbimo z mladostno razigranostjo. Vedno z veseljem priskočimo na pomoč mamicam in očkom, ki za svojega otroka iščejo nekaj novega. Čar vsemu doda še svežina novih, skrbno izbranih kolekcij oblačil in obutve za najmlajše, kotiček za igro najmlajših ter široka ponudba opreme in pripomočkov. V zadovoljstvo nam je in trudimo se, da lahko ob svetovanju pomagamo našim kupcem uspešno opraviti željeni nakup.

30


ZAKAJ MI?

Vemo, da je danes ponudba otroških oblačil in obutve velika, zato smo mamice malih navihancev vprašali, zakaj se po nakupih najraje vračajo v Baby Center.

Adrijana Dimec, mamica Aurore in Maksa V Baby Centru mi je super, ker najdem vse, kar rabim za otroka, na enem mestu. Tako lahko ob pojačanju zalog pleničk ali nakupa igračke za rojstnodnevno darilo otrokovih prijateljev, opravim še nakup otroških oblačil od spodnjega perila, pižamic, bundic, od osnovnih do bolj uveljavljenih blagovnih znamk kot tudi izbiram med bogato izbiro vodilnih proizvajalcev otroških čevljev.

Tamara Simović, mamica Alexeia Naša družina veliko časa namenja športu, zato nam je pomembno, da so oblačila kakovostna in predvsem, da dihajo. Vse kaže, da bo po športni poti stopal tudi naš najmlajši član Alexei, zato največkrat zavijemo prav v Baby Center. Tam nas zmeraj pričaka strokovno osebje in široka izbira izdelkov, ki zadovoljujejo naše športne potrebe. Ne samo oblačila in obutev, tudi igrače in zunanja igrala. Bagri so pa seveda zakon.

Maša Črešnik, mamica Olivije Že v času nosečnosti sem obiskovala trgovine, ki bi za malčke ponujale malo drugačno modo. Za svojo novorojenčico Olivijo sem preizkusila kar nekaj oblačil, toda zdela so se mi nekvalitetna. Dokler nisem preizkusila oblačil iz trgovin Baby Center. Olivija se v njih počuti udobno, jaz pa sem zadovoljna s kakovostjo in izbiro. Še pridem!

Eva Lozina, mamica Luke Mamice fantkov živimo v svetu avtov, dinozavrov in bagrov. Ti nas seveda spremljajo tudi na oblačilih in včasih kar malo žalostno opazujem raznovrstno ponudbo za deklice. Toda ne v Baby Centru. Tukaj najdem veliko znamk, veliko različne ponudbe s potiski in dizajni, ki niso tipično fantovski. Osvežujoče!

31


Profile for Baby Center d.o.o.

Baby Center MODNI VRTILJAK - september 2020  

Izšel je septembrski Baby Center MODNI VRTILJAK! V njem lahko najdete navdih za trendovska oblačila in obutev za dojenčke, malčke in otroke,...

Baby Center MODNI VRTILJAK - september 2020  

Izšel je septembrski Baby Center MODNI VRTILJAK! V njem lahko najdete navdih za trendovska oblačila in obutev za dojenčke, malčke in otroke,...

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded