Page 1

laat uw woonwenSen

tot bloei komen... De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen

s die langs oner lop en te voelen rtbewin je s i u g h w u t oo aal m

e xtra g een e n eve

sfeer... ige l l ze

een feestje o ht m

eving. Het is mg ec no

e

s is

le

kk

N iet

Prachtige, ruime woningen in een nieuwe straat

r te wonen! D hie eb u rde rd

an je h ele


Hier woon je z贸 dichtbij naar de natuur...

Inleiding In de nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen worden schitterende energiezuinige woningen gebouwd. Een unieke locatie, midden in een nieuwe, groene woonwijk. De eerste fase woningen is al afgerond, nu worden opnieuw circa 12 woningen in verkoop gebracht. Zo wordt deze uitbreidingswijk van Dussen steeds verder vormgegeven.

2


in DeZe

brochure

De tijd van straten vol dezelfde typen woningen en nieuwbouwhuizen die snel verkocht werden, is voorbij. Het gaat er nu om wat de koper wil. Wat u zoekt in uw droomhuis. Hoe het straatbeeld eruit komt te zien? Dat bepaalt u! U bepaalt welk type woning u wilt, hoe groot het huis wordt en op welk kavel het komt te staan. Woonlinie gaat de woningen in Zandweide verkopen met het Woonmatch principe, waardoor er geen vooraf gedefinieerd plan is.

06

wonen met karakter

De nieuwe woonwijk Zandweide in Dussen

stel zelf uw droomwoning samen

10 type a Notariswoning 11 type B Vrijstaand huis 13 type C Twee-onder-ĂŠĂŠn-kapwoning 14 type D Hoekwoning 15 type e Tussenwoning 16 Spelregels voor Woonmatch

19

Algemene voorwaarden

groen

e

wo

3

eide in Du

Situatieschets Zandweide

08 woonmatch:

dw

05

07 Energiezuinig

en

Wonen in Dussen

ss

04

onwijk Zan


De dorpskern Dussen is van oorsprong een heerlijkheid, een bestuursvorm die bestaat sinds de str

tt tbeeld eruit ko m aa

de Graven van Holland. De oudste schriftelijke vermeldingen van Dussen stammen uit de dertiende

ez

en veertiende eeuw. Sinds 1810,

en

?D

i

na de komst van de Fransen,

Prachtig landelijk leven ĂŠn wonen...

behoren de heerlijkheden Munsterkerk en Muilkerk ook tot Dussen.

van de kernen Dussen, Hank en delen van Almkerk en Eethen. Dussen is in 1997 opgegaan in de gemeente Werkendam. De bekendste bezienswaardigheid van Dussen is het Kasteel, dat in 1378 gebouwd werd.

oot

he th uis met het Wo n e p o onm verk atc ide h we p

Het kasteel is na de Tweede Wereld-oorlog gerestaureerd en heeft lange tijd als gemeentehuis gediend. In Dussen wonen ongeveer 2.450 mensen in circa 1.000 woningen. Er zijn drie basisscholen. Diverse verenigingen zijn in Dussen actief, bijvoorbeeld voetbal-, tennis-, gymnastiek-, carnavals-

dorpsraad actief die de belangen behartigt van inwoners in bijvoorbeeld de politiek. In de afgelopen jaren is op kleine schaal nieuwbouw gerealiseerd in Dussen. De uitbreidingswijk Zandweide, aan de westkant van Dussen, wordt de komende jaren gefaseerd gebouwd.

4

s? hui om dro uw in

Veel activiteiten vinden plaats in dorpshuis het Middelpunt. Ook is er een

u kt zoe at

en muziekverenigingen en de Stichting Vrienden Kasteel Dussen.

r er geen voora f aardoo g e d efin e, w ieer cip d rin p l an is. W

De latere zelfstandige gemeente Dussen is gevormd door het samengaan

gr

op welk kavel het kom

Dussen

wil t, h oe

en rdt wo

wonen in

at bepaalt u! U bepaalt welk type wo ning u

e woningen in Z td an aa d

Dussen was vroeger in handen van

Hoe he t

aan. Woonlin e st ie g tt

Middeleeuwen. De heerlijkheid


situatieschets De situatietekening geeft een idee hoe de straat eruit kan komen te zien. De definitieve situatie wordt bepaald door uw woningkeuze en de keuze van uw toekomstige buren. Getekende openbare voorzieningen, geplande omliggende bebouwing, bomen en beplanting buiten de erfgrenzen, vallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Werkendam. Zodra de definitieve situatie bekend is worden bouwnummers toegekend. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook in alle officiĂŤle stukken en correspondentie.

Het dorp Dussen is vernoemd naar het gelijknamige riviertje kerk

Muil

Wonen op een werkelijk prachtige locatie! Ho

ek

Kasteel Dussen Binnen

tra

len Mo

Dussen at

ste

rke

rk

Provincialeweg

N283

groen

N283

e

wo

5

eide in Du

Mun

dw

ss

en

rp

ss

Do

kad

e

Zandweide

onwijk Zan


en. Ja, ik heb m won ijn te ple

wel gevonde n! hier kje

woningen met goe de

hie r

sf e e r

! N og

een

red en o m

ij

ke

Ove rvl oed ig

oen gr

l nde n la e e r voo

karakter

arCHiteCtuur

overZiCHt woningtYPen

De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de jaren dertig,

U hebt de keuze uit verschillende typen woningen:

met alle moderne voorzieningen. Kenmerkend is de horizontale belijning

Type A: Klassieke notariswoning

in de gevel, die terug te vinden is in bijvoorbeeld de erkers en de

Type B: Riant vrijstaand huis

omlopende dakgoot. De woningen zijn zeer royaal van formaat en

Type C: Twee-onder-één-kap woning

energiezuinig. Daarnaast vallen de woningen onder Woningborg

Type D: Grote hoekwoning

garantie van de aannemer. Er wordt standaard gebouwd met handvorm

Type E: Tussenwoning

bakstenen, robuuste materialen en keramische dakpannen.

PaS De woning aan naar uw eigen wenSen Er zijn ruime posten opgenomen voor keuken, sanitair, wand- en vloertegels, zodat de woning naar eigen voorkeur in te vullen en aan te passen is. Voor de levering en plaatsing van keukens en het sanitair zijn de volgende posten opgenomen: woningtype Type A Klassieke notaris woning Type B Riant vrijstaand huis Type C Twee-onder-één-kap woning Type D Grote hoekwoning Type E Tussenwoning

Post sanitair * € 3000 € 3000 € 2400 € 2400 € 2400

Post keuken * € 8000 € 8000 € 6000 € 4000 € 2000 * Deze prijzen zijn inclusief btw.

Wilt u een aanbouw? Wel of geen garage? Wij bouwen uw huis precies zoals u dat wilt: uitgebreid of juist sober. Via de website www.zandweide.nl ziet u meteen de kosten die bij de verschillende opties horen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent. U kunt ook kiezen hoe groot uw kavel zal worden. Stel zelf uw droomhuis samen!

6


energiezuinig! Een optimaal woonklimaat, Zandweide maakt het mogelijk! De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) is een index die de energetische efficiëntie van nieuwbouw aangeeft, en wordt bepaald door berekeningen, vastgelegd in NEN 5128 (woningbouw). In Nederland geldt voor woningbouw sinds 2011 een eis van 0,6, voorheen was dit 0,8. Hoe lager de EPC van een woning, hoe efficiënter in de woning met energie wordt omgegaan. De woningen in Zandweide voldoen aan een EPC van maximaal 0,6. Dit betekent dat u in een zeer energiezuinig huis komt te wonen. Dit zult u zeker merken aan uw energiekosten!

De woningen zijn zeer royaal van formaat

e

dw

eide in Du

en

7

ss

groen

wo

onwijk Zan


Een eenvoudig, snel en helder proces!

kies je kavel, kies je woning

Woonmatch: Stel zelf u droomwoning samen! In de jaren dertig van de vorige eeuw werden er in Nederland prachtige huizen gebouwd. Dat er een crisis heerste, is aan de architectuur niet te zien. Woonlinie liet zich inspireren en ontwikkelt in Dussen nieuwe woningen, met de charme van vroegere tijden.

8


woonmatCH: Stel Zelf uw

droomwoning Samen!

Iedereen moet in een mooi huis kunnen wonen. Juist in deze veranderende tijd wil Woonlinie exibel zijn en u de mogelijkheden geven uw droomhuis te realiseren. Hoe? Met Woonmatch. Hiermee kunt u zelf kiezen hoe groot of klein u wilt wonen. U mag bepalen waar het huis op de kavel komt te staan en u bepaalt samen met uw toekomstige buren het straatbeeld. U kunt kiezen in welk type huis u wilt wonen, eventueel met een garage of een uitbouw. Met een groot scala aan opties kunt u wonen zoals u dat wenst in de nieuwe wijk Zandweide in Dussen. Het bouwplan omvat circa tien woningen waar u naar eigen behoefte en middelen kunt wonen. En dat is uniek in Nederland!

Maak kennis met de vijf verschillende woningtypen en de opties. Op de website www.zandweide.nl kunt u een woningtype kiezen, en zelf uw woning samenstellen. Wilt u een aanbouw? Een garage en een bijkeuken misschien? De prijzen van de verschillende opties zijn bekend. U weet dus precies waar u aan toe bent! Doorloop de module om te komen tot de vrij op naamprijs van uw woning naar keuze. Bekijk gerust de verschillende mogelijkheden! Na het maken van de keuzes kunt u per e-mail het inschrijfformulier ontvangen. Wanneer u dit formulier ondertekend opstuurt naar de makelaar bent u ingeschreven voor een woning.

Keuzevrijheid in woonwensen...

e

dw

eide in Du

en

9

ss

groen

wo

onwijk Zan


tYPe a

notariswoning Maak uitgebreid kennis met de vijf verschillende woningtypen!

Heerlijk thuis voelen in je woonomgeving

Deze statige, symmetrisch ogende woning is een plaatje op zich. Het type woning is klassiek, maar aangepast aan deze tijd, waardoor hij niet misstaat in het straatbeeld. De basisindeling van de begane grond van deze woning is riant. De voordeur in het midden van de voorkant van de woning biedt toegang tot de hal met toilet, meterkast, trap naar de bovenverdieping en optionele berging. De hal komt uit in het leefgedeelte van de begane grond. Rechts vindt u de ruime woonkamer (ca. 35 m2) met erker, aan de linkerkant komt u in de keuken en eetkamer. Twee openslaande deuren geven toegang tot de tuin, waar u heerlijk kunt genieten van uw welverdiende rust. Op de eerste verdieping bereikt u via de overloop drie, in grootte variĂŤrende slaapkamers (ca. 16 m2, 9 m2 en 8 m2) en de badkamer (ca. 9 m2). Een vaste trap geeft toegang tot de vrij indeelbare zolder. Een ideale ruimte voor een kantoor of ontspanningsruimte.

Deze notariswoning heeft het beste van twee werelden; hij is stijlvol en ruimtelijk ingedeeld.

De notariswoning is volgens het Woonmatch principe op diverse manieren uit te breiden. Naast een garage heeft u ook de mogelijkheid een extra bad- en slaapkamer toe te voegen aan de benedenverdieping. Op deze manier kunt u, met het oog op de toekomst, alles wat u nodig hebt gelijkvloers realiseren. Ideaal om jarenlang van het huis te kunnen Uitbreidingsmogelijkheden:

10

blijven genieten!


tYPe B

vrijstaand huis Deze prachtige vrijstaande woning met erkers aan de zij- en voorkant heeft alle ingrediënten voor een prettige woonervaring. De woning heeft een klassieke uitstraling, die wat speels wordt door het puntdak met de witte dakgoot. U komt deze ruime woning binnen via de linkerzijkant. Via de hal met toiletruimte, meterruimte, trap naar boven en optionele berging loopt u de ruime woonkamer (ca. 39 m2) binnen. Aan de voorzijde van de woning is het zitgedeelte met erker, aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keukenruimte met eetkamer en toegang tot de tuin. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers (ca. 14 m2, 10 m2 en 12 m2) en een badkamer (ca. 7 m2). Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze is vrij indeelbaar. Maak bijvoorbeeld een logeer- of studeerkamer! Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen, vrijstaande woning, voorzien van moderne luxe? En heeft u een zwak voor de architectuurstijl uit de jaren ‘30? Dan is dit riante huis misschien wel uw nieuwe woning!

Uitbreiding van de woning is mogelijk door het aanbouwen van een garage of garage en berging. Houdt u van uitgebreid tafelen met uitzicht op uw tuin? Het is ook mogelijk een woonkeuken te creëren, die toegang

groen

e

wo

11

eide in Du

module op www.zandweide.nl!

dw

uitbreidingsmogelijkheden:

en

geeft tot de tuin. Creëer uw droomwoning met de Woonmatch keuze-

ss

Een greep uit de

onwijk Zan


de woningen is ge誰n spir eer d

o

, met dertig ren e ja pd

van uur tect i h arc De

o alle m d er ne

r zi

v

oo

Schitterende energiezuinige woningen

12

eni

nge

n. K enme rkend


tYPe C

twee-onder-één-kapwoning n i s bij v o o r b in

e

l, d eve

d nde lope d e e rkers en de om

ie te r u g te v

in

de

el d is de horizontale

d belijning i n

eg

Het rode metselwerk gecombineerd met de witte kozijnen geeft deze tweekapper een authentieke, maar moderne uitstraling. Het huis is zeer geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, geen behoefte hebben aan veel onderhoud, maar wel gecharmeerd zijn van de jaren ‘30 architectuur. U vindt de voordeur aan de zijkant van de woning. Op de begane grond komt u binnen in de hal, waar zich de toiletruimte, meterruimte, de trap naar boven en optionele berging bevinden.

ot. Pracht i akgo g toc h?

De ruime woonkamer (ca. 30 m2) is gesitueerd aan de straatkant en beslaat de gehele breedte van de woning. De open keuken bevindt zich aan de achterkant van de woning en geeft toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers (ca. 10 m2, 6 m2 en 9 m2) en de badkamer (ca. 7 m2). Een vaste trap geeft toegang tot de vrij indeelbare zolder.

Met Woonmatch heeft u de mogelijkheid deze woning naar eigen wensen uit te breiden. Op de begane grond is het mogelijk een garage, of een garage met berging/bijkeuken aan te bouwen. Ook een uitbreiding van

groen

e

wo

13

eide in Du

voor een totaaloverzicht!

dw

uitbreidingsmogelijkheden:

en

de keuken behoort tot de mogelijkheden. Kijk op www.zandweide.nl

ss

Een greep uit de

onwijk Zan


tYPe D

hoekwoning De hoekwoningen zijn ruim van opzet en hebben dezelfde indeling als de tweekapper, met dezelfde karakteristieke kenmerken. De voordeur bevindt zich eveneens aan de zijkant van de woning, en geeft toegang tot de hal met toiletruimte, meterruimte, trap naar boven en optionele berging. De hal komt uit in de woonkamer (ca. 30 m2), waar zich rechts het woongedeelte met erker bevindt. Vanuit de hal gekeken vindt u links de keuken, met eetgedeelte dat uitzicht heeft op de tuin. De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers (ca. 10 m2, 6 m2 en 9 m2) en een badkamer (ca. 7 m2). Met een vaste trap is de zolder bereikbaar, die u vrij kunt indelen.

De hoekwoning is uit te breiden met een garage of garage en berging. Daarnaast is het mogelijk de keuken in uw tuin uit te bouwen, over de volledige breedte, waardoor u extra ruimte creĂŤert. Dit kan zowel in

uitbreidingsmogelijkheden:

combinatie met een garage als zonder een garage.

14

Een greep uit de


tYPe e

tussenwoning De tussenwoningen zijn royaal in vergelijking met een gangbare tussenwoning, en van alle gemakken voorzien. De tussenwoning heeft een inhoud van 480 m3. De woonkamer (ca. 30 m2) is bereikbaar via de hal met toiletruimte, meterruimte en trap naar boven. In de woonkamer is een open keuken. Op de verdieping zijn drie slaapkamers (ca. 15 m2, 13 m2 en 6 m2) en een badkamer (ca. 6 m2) te vinden. Daarnaast hebben deze woningen een zolder, bereikbaar via een vaste trap. Een prachtige woning om een vliegende doorstart in te maken!

Mogelijke uitbreidingen voor deze tussenwoningen zijn een verlenging

groen

e

wo

15

dw

een extra (berg)ruimte. Stel uw huis samen met Woonmatch!

eide in Du

en

Uitbreidingsmogelijkheden:

ss

van de woonkamer over de volledige achterkant of het aanbouwen van

onwijk Zan


bepaald. Deze randvoorwaarden hebben met name betrekking tot de

Stap 1 Kies uw woning

bijzondere manier waarop dit project verkocht wordt. Lees meer informatie

Stap 2 Bekijk de plattegrond en kies voor de opties uitbouw

op www.zandweide.nl.

en/of garage

Stap 3 Bekijk de kavel en kies of u deze wilt vergroten Daarnaast kunt u ook kiezen voor extra opties zoals openslaande tuindeuren, buitenkranen of dakkapellen.

spelregels voor

Woonmatch

Dit zijn voor u de belangrijkste voorwaarden: 1. Er wordt maximaal één blok tussen- en hoekwoningen gerealiseerd in Zandweide.

In dit blok bevinden zich maximaal vier huizen, dat betekent twee hoekwoningen en twee tussenwoningen.

2. De voorgevel ligt op 4,0 meter van de voorperceelsgrens. 3. Alle woningen behalve de tussenwoningen worden op minimaal 3,3 meter uit de zijkant van de erfgrens gebouwd. 4. De tussen- en hoekwoningen en tweekappers staan, daar waar zij elkaar raken, óp de perceelsgrens. 5. Garages mogen op de erfgrens worden gebouwd zonder verdere toestemming van uw buur. 6. Achter de tussen- en hoekwoningen ligt een achterpad. Naast één van twee hoekwoningen wordt haaks op

de straat een zijpad gemaakt. Deze achter- en zijpaden zijn 1,5 meter breed.

7. Het achterpad wordt eigendom van de aangrenzende woningen, met verplicht en notarieel vastgelegd recht

van overpad voor de andere eigenaren in de betreffende rij. Het zijpad wordt eigendom van de naastgelegen

hoekwoning, met verplicht en notarieel vastgelegd recht van overpad voor de andere eigenaren in de

betreffende rij.

8. De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van iedere woning is volgens het bouwbesluit minimaal 0,6. 9. Er is sprake van een haalbaar project wanneer zes of meer woningen verkocht zijn.

16

; vel ka n e

c h t e reen

We leggen in 3 stappen uit hoe u uw droomhuis ‘opbouwt’.

or a

samenstellen van uw woning. Maar hoe werkt dat in de praktijk?

maar ook de Gemeente Werkendam en Woonlinie hebben randvoorwaarden

e vo

uw woning voldoen aan de regels die gesteld worden in het bouwbesluit,

euz

In deze brochure is al een aantal keer gesproken over het zelf

, woning, uitbreidi ngs stijl w u opt bo s ies n e v o lg

Aan het bouwen van een huis zijn spelregels verbonden. Uiteraard moet

nk

Stel zelf u droomwoning samen!

i

ge

Spelregels voor Woonmatch

Ee

ne


door een die

hu

m

hei do

og eli jk

m

d woning aar

bieden a

e spirantkop e r s d

. den ebo ng aa

ezegd wat Woonmatch inhou dt. Wi kort g j

t rd wo ij stan d

Groen binnenleven én buitenleven

PerCeelverDeling rij- en

Om de kavelverdeling van deze

kavel 1

woningen duidelijk te maken ziet u

kavel 2

kavel 3

kavel 4

brandpad perceel tussenwoning

hier het principe weergegeven:

perceel hoekwoning

Op de afbeelding ziet u de kavelverdeling van de hoek- en rijwoningen. Voor de hoekwoning geldt dat u standaard kiest voor de grootte van kavel 4. Wanneer u kiest voor kavel 1, waarbij u zowel aan de zij- als aan de achterkant 1,5 meter (openbaar) brandpad heeft, ontvangt u een korting op de aankoopprijs. De rijwoningen hebben standaard 1,5 meter brandpad aan de achterkant. De grond is uw eigendom en openbaar toegankelijk, met met recht van overpad voor u en uw buren. 5975

5800

5800

5975

3300

“Eindelijk écht ons eigen huis!”

groen

e

wo

17

eide in Du

1500 1800

dw

op de rij- en de hoekwoningen.

en

Veel spelregels hebben betrekking

500

HoeKwoning

ss

is dat

t een nie

ing te kiezen. En won n e ig ikk ne ontw elende pa rt

onwijk Zan


inSCHrijven Om in aanmerking te komen voor een woning in Zandweide in Dussen moet u ingeschreven staan op de wachtlijst voor nieuwbouwwoningen van de gemeente Werkendam. Meer informatie hierover leest u op

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte!

www.werkendam.nl. Start Bouw Na sluiting van de inschrijftermijn worden alle personen die zich hebben

De start van de bouw is gepland vanaf eind 2011 - begin 2012. Er moeten

ingeschreven voor een woning benaderd door Hofstede Makelaardij.

minimaal 6 woningen verkocht zijn. Deze datum is afhankelijk van de afgifte

De makelaar doet een voorstel waar welke woning op het totale beschik-

van de bouwvergunning en eventuele andere procedures.

bare bouwvlak geplaatst wordt. De makelaar informeert u dan ook over Hieronder treft u een principe verkaveling waarop de spelregels worden

verkoop over te gaan.

verduidelijkt.

1.5

de overeenkomsten die gesloten dienen te worden om tot definitieve

2

3

4

5

6

7

5.8

5.8

8

4

1

3.3

10.05

3

3

7

3.3

3.3

5,975

5,975

3.3

1.5 1.8

5,975

toeliCHting Bij De ConCePtverKaveling

• Tekening geeft de minimale situatie weer per woningtype: basisplattegrond op basiskavel.

• Brandpad geeft toegang tot percelen 5, 6, 7 en 8; niet tot 4. • Zijpad (van brandpad) behoort tot eigendom van perceel 5, met recht van overpad voor percelen 6, 7 en 8.

• Achterpad (van brandpad) behoort tot eigendom van het aangrenzende 18

perceel, met recht van overpad voor percelen 5, 6, 7 en 8.

5,975

3.3


algemene

voorwaarden gegevenS inSCHrijverS

invloeD ConCePt woonmatCH oP

Woonmatch staat of valt bij een goede en eerlijke woningtoewijzing.

rangorDe waCHtlijSt / loting

Woonmatch wil dit borgen en daarom kan het zijn dat de verkopende

Als er bijvoorbeeld maar één geïnteresseerde is voor een tussenwoning,

partij steekproefsgewijs kopers en geïnteresseerden benadert om toe

dan kan het zijn dat de rij niet gebouwd wordt omdat er voor de hoek-

te zien op een correcte toewijzing en daartoe controles uit te voeren.

woningen geen geïnteresseerden zijn. Met andere woorden: de werking

Uw inschrijving en de daarop vermelde gegevens mogen daarbij door

van het principe van Woonmatch brengt met zich mee, dat de verkaveling

de verkopende partij worden gebruikt.

afhankelijk is van het aantal inschrijvingen en de soort woningen waarop wordt ingeschreven. Doordat de verkaveling om die reden ook pas wordt opgesteld na inschrijving op de woningen, is het mogelijk dat inschrijvers ondanks een hogere plek op de wachtlijst of bij de loting toch geen woning krijgen toegewezen. De verkopende partij kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

BeSliStermijn Bij verKaveling

“Ons droomhuis nu nog dichterbij!”

Inschrijvers, aan wie een kavelaanbod wordt gedaan, moeten daarover binnen één week beslissen. Daarna geldt alleen nog het voorbehoud van financiering. Dit is om in het belang van alle inschrijvers een snelle voortgang te bewaken.

e

dw

eide in Du

en

19

ss

groen

wo

onwijk Zan


te

e voorzieningen ern .K od e

ig, met alle dert m ren

De Rivieren Notarissen Dorpsstraat 1 4271 AA Dussen T (0416) 39 17 31 E dekort@derivierennotarissen.nl I www.derievierennotarissen.nl

nden! gevo wel ier je h lek

Inlichtingen en verkoop Hofstede Makelaardij Werkendam Hoogstraat 24 4251 CL Werkendam T (0183) 50 51 24 E werkendam@hofstedemakelaardij.nl I www.hofstedemakelaardij.nl

p ijn

Aannemer Tankens Andel BV Hoofdgraaf 69a 4281 NN Andel T (0183) 44 18 41 E info@tankens.nl I www.tankens.nl

m

u iez rg

Ontwikkelaar Woonlinie Postbus 51 4285 ZH Woudrichem T (088) 520 4000 E info@woonlinie.nl I www.woonlinie.nl

heb

ene

ini g!

e n . J a, ik

2011189 www.baanbrekers.nl

won

Waar in de bij deze brochure behorende bijlage, de technische omschrijving merken en/of materiaalsoorten zijn vermeld dient hieraan toegevoegd te worden: “of een gelijkwaardige uitvoering ter keuze van de aannemer”. De op de tekeningen aangegeven kopersopties behoren niet tot de basislevering. Werkzaamheden door derden tijdens de bouw zijn niet toegestaan.

hi er

n dakg at e o o t . D r ma e woni ngen zijn zeer royaal van fo

De illustraties zijn zo nauwkeurig mogelijk weergegeven aan de hand van de informatie die tijdens het drukken van deze brochure bekend is. De illustratie is een vrije impressie van de illustrator. Aan de tekeningen en kleurstelling hiervan kunnen geen rechten ontleend worden. Aan de op de verkooptekening ingeschreven maten en aan de in de brochure afgebeelde perspectieftekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

dig groen voor e rvloe en Ove

sfeer! Nog een go e d che e red llis en idy om

voorbeeld de erkers en d e o in bij mlo pend e

pireerd op de eïns ja sg

Disclaimer Deze verkoopbrochure, bijlagen en de verkooptekeningen zijn nauwkeurig en met zorg samengesteld uit gegevens en tekeningen van de architect en overige adviseurs van dit plan. Desondanks moet een voorbehoud gemaakt worden ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen die voort kunnen komen uit nadere eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven en/of ontwikkelaars van plannen in de directe omgeving. Mits de aangebrachte wijzigingen geen afbreuk doen aan de waarde, kwaliteit, uiterlijk aanzien en de bruikbaarheid van de woning kunnen deze wijzigingen geen aanleiding geven tot schadevergoeding of ontbinding van de koop-/aannemingsovereenkomst.

is den vin te ug

De archite ctuur v an de orizontale belijning in de geve s de h nd i woni l, d e k nge er ie t m n er n i

Brochure Zandweide Woonmatch  

Brochure to sell houses build with the Woonmatch license for project Zandweide.