Page 1

Bevægelse, sundhed og velvære ... i skøn natur ved Silkeborg!

Badning

Kano/Kajak

Cykling

Fiskeri

Gå eller løb

Golf

Geocaching

Sjov, leg og spil


Indhold – til en aktiv ferie på Bryrup Badning

Campingpladsen

Kano/Kajak

side 8

side 4 Cykling

side 12

Fiskeri

Udlejning af hytter og vogne

side 6

side 9

side 13

Sjov, leg og spil

Gå eller løb

Oplev området

side 10

side 7

side 14

Golf

Geocaching

side 7

Pladsoversigt

side 16

side 11

Aktiv camp er... En ferieform, som dækker over bevægelse, sundhed og velvære. En aktiv ferie giver dig en skøn fornemmelse i kroppen, en masse velvære og fede ferieoplevelser. AKTIV Camp er for alle, uanset alder. Der er ingen tvang – kun inspiration til, hvordan du kan få en aktiv og oplevelsesrig ferie.

Prøv en aktivitetspakke Til AKTIV Camp hører aktivitetspakker, som kan hjælpe dig i gang med den aktivitet, du har lyst til. Vandreruter, løberuter, cykelruter, mountainbikeruter, gps til geocaching, kanoer, kajakker, fiskeudstyr og spil til sjove fælles aktiviteter på pladsen. Få en masse inspiration til at komme i gang. Spørg efter en aktivitetspakke i receptionen.

2

Kano/Kajak

Cykling

Golf Fiskeri Sjov, leg og spil

Geocaching Gå eller løb Badning


Bevægelse, sundhed og velvære ... i skøn natur ved Silkeborg! Oplev naturen i dit eget tempo – til fods, på cykel, på søen eller i vandet. Hvad enten du er til fuld fart med sved på panden eller fredfyldte ture i roligt tempo, så giver det bevægelse, sundhed og velvære. Velvære, som er vanedannende, når du først har prøvet det – både for børn og voksne. På Bryrup Camping befinder du dig midt i det helt unikke og naturskønne Silkeborgområde. Området er helt ideelt til en aktiv ferie ude i naturen, uanset hvad vejrudsigten siger! Kom til en lækker, 4-stjernet campingplads med topmoderne faciliteter, som gør det nemt for dig at slappe af og nyde din ferie. Vi sætter en ære i at være et synligt og service-minded værtspar.

Silkeborg!

Vi ses på Bryrup, Mette og Carsten

”Grenen”, Bryrup Langsø 3


Kom med i poolen, det er sjooooooovt..!

4

Badning


g n a g d a Vandland – opvarmet til 25°C GRATIS God plads til både små og store vandhunde Spring i den opvarmede swimmingpool. Det er dejligt forfriskende, vildt sjovt og helt uimodståeligt. Sus ned af vandrutsjebanerne, plask rundt i swimmingpoolen eller sop i børnebassinet. Kom og mød nye legekammerater. Vandlandet er placeret midt på pladsen. Det gør det nemt og sikkert for børn at gå dertil. Er du mere til solbadning eller en god bog, så slap af på solterrassen, mens ungerne muntrer sig i vandlandet.

Badesø – for de friske

-) : g n a g ad S I T A R G Ta’ en dukkert i det klare, rene søvand

Det er en helt speciel oplevelse. Oplev den idylliske stemning, når du bader i de børnevenlige badesøer omgivet af skøn natur. Besøg badeanstalten ved Bryrup Langsø eller hop i en af de andre lækre badesøer, der er i området. Det er et kæmpe hit for alle vandhunde og naturelskere – et helt klart ’must’ på en varm sommerdag.

5


Oplev naturen i dit eget tempo, til fods eller på cykel

Cykling

”Aktivitetpakke” • Oversigtskort • Inspiration • Cykelruter – 3, 5 og 10 km • MTB-ruter 10 – 40 km

6

Så ta’r vi cyklerne frem... Og begiver os ud på aktive og skønne naturoplevelser. Få pulsen op. Sus op og ned af bakker, begiv dig ind i skovene og udforsk nedlagte jernbanestrækninger. Masser af udfordringer for mountainbike entusiaster. Udlejning af MTB cykler i alle størrelser. Cykelruterne varierer i sværhedsgrad og længde. Vælg den rute, der passer til dig.


Gå eller løb

”Aktivitetpakke”

Snør løbeskoene eller find vandrestøvlerne frem Og udforsk vandre- og løberuterne nær Bryrup og Silkeborg. Nyd hvordan landskabet veksler mellem skov, bakke, dal og hede rundt om de smukke Silkeborgsøer. Ruterne varierer i sværhedsgrad og længde. Mange af de naturskønne ruter er også historiske rejser. Prøv forskellige ruter og få nye oplevelser hver dag.

• Oversigtskort • Inspiration • Vandre- og løberuter – 3, 5 og 10 km

Geocaching

”Aktivitetpakke” • Oversigtskort • Rutebeskrivelser • GPS

Hvem er bedst til at finde vej? Ta’ på skattejagt med GPS eller smartphone og oplev Silkeborg og omegn på en sjov og anderledes måde. Hele familien kan være med til at finde ”skattene”. Kom godt i gang. Lej en aktivitetsboks. Lav dine egne skatte – så er du klar til eventyr.

7


Fang din egen aftensmad eller sejl din egen sø :-)

Kano/Kajak

”Aktivitetpakke” • Oversigtskort • Inspiration • Udlejning af kanoer og kajakker

8

Til søs... Se den smukke natur fra søen. Ta’ familien med ud på Bryrup Langsø i kano eller kajak. Det er en helt speciel oplevelse. Oplev naturen på tæt hold og den idylliske stemning, når du padler rundt på søerne. Er du mere til action, så sæt tempoet op og snup et rask kapløb.


Fiskeri

”Aktivitetpakke” • Oversigtskort • Inspiration • Udlejning af fiskeudstyr

Få din drømmefisk på krogen Ta’ fiskestangen over skulderen og fang din egen aftensmad i Bryrup Langsø, Silkeborgsøerne eller Put & Take, som ligger i gåafstand fra camping pladsen. Børnene kan også sagtens være med. Mange fiskearter, varierende fiskevand og skøn natur. Så får du ikke bedre forhold. Fiskeri i Bryrup og Silkeborg er et rent eldorado for lystfriskere!

Gudenåen ved Tørring. 9


Der er sørget for, at ungerne sover godt om natten

10


”Aktivitetpakke”

Sjov, leg og spil

• Udespil

• Inde spil

– kongespil – ludo – uno – kroket – bordtennis – twister – kalaha – minigolf – og mange flere!

Taberen gi’r is...

Sjov og fart på hele dagen Stor legeplads med 3 hoppepuder, legetårn, klatrevæg, klatretunnel, rutsjebaner og gynger, boldbane, bordtennis, spillehal og en masse spil – både inde og ude. Puha, der er fuld fart på. Altid en masse nye legekammerater, sjove aktiviteter og skønne ferieoplevelser. Børnene keder sig aldrig. Og så sover de så dejlig sødt om natten.

Golf

”Aktivitetpakke”

Er du bidt af en gal golfkølle? Så kom og oplev nogle af Danmarks bedste golfbaner i Silkeborg og omegn. Kuperet landskab, udstrakte skove, dybe dale og smukke søer – ja, smukkere golfbaner finder du ikke. Bliv udfordret på de mange pragtfulde golfbaner. Eller slap af på campingpladsen med et slag minigolf sammen med hele familien.

• Kort over golfbaner • Green Fee aftaler • Minigolfsæt • Mini scorecard

11


Topmoderne faciliteter får ferien til at fungere På Bryrup Camping er faciliteterne og rengøringen helt i top. Sådan er det, og sådan skal det være, når du camperer på en 4-stjernet campingplads. Du skal som gæst kunne slappe fuldstændig af og nyde din ferie fuldt ud. Find masser af store, lyse og venlige familierum, hvor du kan være dig selv, og moderne køkkener, som er indrettet med varmluft ovne, micro kombiovne og keramiske kogeplader. Ønsker du at anvende gas eller fælles grillen, så benyt den overdækkede terrasse. Er vejret kedeligt, har vi spillehallen med pool, airhockey og bordfodbold. Eller der bliver lavet arrangementer indenfor i fællesrum eller i multihallen.

■ Aktiv idé-café ■ Køkken ude og inde ■ Overdækket terrasse med grill ■ Bålplads ■ Bad og toilet, også til de små ■ Multihal ■ Butik GRATIS ■ Fællesrum Wi-Fi overalt

på pladsen

Sæsonpladser

Prøv en feriepakke

■ HELsæson ■ FOR- OG EFTERsæson ■ SOMMERsæson

Helligdagspakker

All Include feriepakker

Park Include feriepakker

AKTIV pakker

Super stærke forårstilbud til glade campister, både til familier og 2 personer.

Så ved du, hvad ferien koster! Vandland, morgen-brød, is, minigolf, brusebad, strøm og internet, 2 voksne og 2 børn.

Så ved du, hvad ferien koster! Billetter til forlystelsesparken, vandland, 2 voksne og 2 børn i egen vogn/telt.

2 tim. MTB leje, 2 tim. i 2 stk. solo kajak, 2 tim. i 1 stk. kano, 4 tim. GPS til geocaching, 2 voksne og 2 børn.

■ Påske ■ St. Bededag ■ Kr. Himmelfart ■ Pinse

■ Basic ■ Standard ■ Premium ■ Deluxe

■ Legoland ■ Givskud Zoo ■ Djurs Sommerland

■ MTB ■ Kajak og kano ■ Geocaching

Besøg bryrupcamping.dk/pakker-tilbud 12


Lej hytter

Sov godt...

Nyhed! Luksushytter på 30 m2 NYHED – Moderne luksushytter

Nye top moderne luksushytter. En markant opgradering i vores udvalg af hytter. Book din hytte allerede i dag – eller se flere detaljer omkring de nye fantastiske hytter på bryrupcamping.dk/Nyt2015.

Hytter med bad og toilet Vælg denne hytte, når kun det bedste er godt nok. Hytterne er på 25 m² og har plads til 6 personer. De indeholder stue med køkken, badeværelse, soveværelse, hems og alt hvad du har behov for.

Standardhytter

Lej en standard campinghytte, når du vil på en rigtig hytteferie. Vælg mellem en 2, 4 eller 6 personers hytte – tæt på en topmoderne servicebygning med alle de faciliteter, som du har brug for.

Lej campingvogne Lej fælleslokale Hold fødselsdag, campingtræf, fætter-kusine træf eller en anden form for campingbegivenhed på Bryrup. Fælleslokalet har plads til 55 gæster. Lokalet kan lejes på dagsbasis – med eller uden køkken og service.  Multihallen har plads til 200 pers. inkl. borde og stole.

Nyd campinglivet i vores nye campingvogne. Det er den rene luksus! Har du ikke en campingvogn og har du lyst til at prøve det søde campingliv, så prøv at campere i vores nye, store campingvogne.

25 m2 Familietelte

Hele 25 m2 familietelt, m/ sovekabine med 4 sovepladser, faste senge og stort lækker fællesrum med køkken, køleskab, service, kogegrej, borde, stole og fast gulv.

Se mere på bryrupcamping.dk/ hytter-og-udlejning 13


Oplevelser i området Silkeborg og omegn til vands og til lands

Oplevelser – top 5... Silkeborgsøerne

Himmelbjerget

Veteranbanen

Nyd den smukke natur ude på søerne. Ta’ en tur med verdens ældste hjuldamper Hjejlen.

Besøg Himmelbjerget i det betagende Søhøjland. Nyd turen derop og glæd dig til en fantastisk udsigt på toppen.

Hop på Veteranbanen Bryrup–Vrads og få en smuk og nostalgisk tur, når du kører forbi de smukke søer.

14


HUSK... Køb Park Include feriepakker

For børn og legebørn LEGOLAND® – 40 minutter

Besøg Danmarks sjoveste og mest kendte forlystelsespark. Få masser af sjove, spændende oplevelser, action og spænding for hele familien. Mere end 55 forlystelser og sjove events hele sæsonen.

Givskud Zoo – 30 minutter

Kom og oplev en dag i dyrenes rige. Ta’ familien med på safari i jeres egen bil. Eller kør med Givskud Zoo’s safaribus og kom helt tæt på dyrene. Kør ud over den afrikanske savanne, hvor giraffer og zebraer krydser vejen lige foran jer.

Djurs Sommerland – 1 time

Besøg Skandinaviens største sommerland. Prøv Danmarks længste rutsjebane Juvelen, andre rutsjebaner i verdensklasse, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser for små og store legebørn. Køb billetter til forlystelsesparkerne på campingpladsen og spring køen over i parkerne.

Aqua Akvarium & Dyrepark Ta’ på oplevelse i Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dejlige naturpark.

Silkeborg Rovfugleshow Få en underholdende og utraditionel oplevelse hos Silkeborg Rovfugleshow, som ligger naturskønt lige uden for Silkeborg.

15


3

3

2

2

Bryrup Camping

Book din ferie på

Hovedgaden 58 8654 Bryrup Tlf: +45 75 75 67 80 E-mail: info@bryrupcamping.dk www.bryrupcamping.dk

Følg os på

bryrupcamping.dk

facebook.com/ bryrupcamping

52

Udsigtsterrasser (1, 2 og 3) Udsigtspunkt: Limpinden Terracespoint: with view (1, 2 and 3) Vantage Limpinden

Vaskeri / Laundry Udgange fra pladsen (1, 2 og 3) Exits from the campsite (1,container 2 and 3) Affaldscontainere / Waste

Vand / Water Brandslukning / Fire extinguisher

13 Bålplads / Fire ring

23 Udslag for kemisk toilet og spildevand / Outlet for chemical toilets and wastewater

22 Autocamperfacilitet / Motorhome facilities Bilvask / Car wash

XX 19 AutocamperpladsBryrup-Vrads / Motorhome site xx Veteranjernbanen xx xx The veteran railway Bryrup-Vrads Bryruphytte/cottage 20 Put & Take fiskesø / Put & Take fishing lake Scandinavia LUX hytte/cottage 21 Kulsø, Kvindsø og Bryrup Å Funkus LUX hytte/cottage The lakes Kulsø, Kvindsø and the stream Bryrup Å

xx

XX Bryrup 18 Langsø / The lake Bryrup Komfortpladser / Comfort sites Langsø

xx 15xx xx 16xx xx 17xx xx xx

13 Bålplads / Fire ring Parkering / Parking 14 Boldbane / Court forarea ball games Teltområde / Tent

12 Legeplads / Playground

11 Servicebygning med toiletter, køkken og familiebaderum Service building with toilets, kitchen and family bathing room

10 Grillterrasse – udekøkken Barbecue terrace – outdoor kitchen

9 Udendørs vandland / Outdoor water park

8 Puslerum – børneafdeling Nursing room – children’s department

7 Servicebygning med toiletter, familierum, handicaprum, køkken, TV-stue, udslag for kemisk toilet Service building with toilets, family room, room for handicapped, kitchen, TV room, outlet for chemical toilets

6 Multihal / Multi-purpose hall

5 Fælleslokale / Common room

4 Terrasse – overdækket / Terrace – roofed

3 Minigolf / Miniature golf

2 Servicebygning med familierum, toiletter og spillehal Service building with family room, toilets and game hall

W

xx XX xx xx xx

XX

xx xx xx xx xx xx xx xx

Ankomst:

Elmåler aflæsning

Funkus LUX hytte/cottage

Scandinavia LUX hytte/cottage

Bryruphytte/cottage

Autocamperplads / Motorhome site

Komfortpladser / Comfort sites

Udsigtsterrasser (1, 2 og 3) Terraces with view (1, 2 and 3)

Udgange fra pladsen (1, 2 og 3) Exits from the campsite (1, 2 and 3)

Teltområde / Tent area

Parkering / Parking

Standard site Standard site + Standard site ++ Comfort site - big site / water and drain

Standardplads Standardplads + Standardplads ++ Komfortplads stor plads / vand og afløb

Afrejse:

Black: Green: Red: Blue:

Sort: Grøn: Rød Blå:

20

21

19

Black: Green: Red: Blue:

Sort: Grøn: Rød Blå:

10

11

Pladsoversigt

53 54 55 1 56 51 1 Reception / Reception 1 Reception / Reception 57 2 73 240 50 58 2 Servicebygning med familierum, toiletter og spillehal 72 2 Servicebygning med familierum, toiletter og spillehal 49 Service building with family room, toilets and game hall 74 game hall Service building with family59room,71 toilets and N S 220 1 241 3 Minigolf / Miniature golf 75 48 70 3 Minigolf / Miniature golf 60 221 242 200 47 69 76 4 Terrasse – overdækket / Terrace – roofed – overdækket / Terrace – roofed 4 Terrasse 61 222 E 243 5 Fælleslokale / Common room 46 68 2015 Fælleslokale / Common room 62 77 14 223 6 Multihal / Multi-purpose hall 244 67 45 78 6 Multihal / Multi-purpose hall 63 202 13 224 23 66 7 Servicebygning med toiletter, familierum, handicaprum, 245 79 7 Servicebygning med toiletter, familierum, handicaprum, 203 64 køkken, TV-stue, udslag for kemisk toilet 22 225 køkken, TV-stue, udslag for kemisk 80 246 65 toilet Service building with toilets, family room, room for handicapped, 21 Service with toilets, family room, room for handicapped, 204 119 226 20 building 118 117 81 19 23 247 kitchen, TV room, outlet for chemical toilets TV room, outlet for 44 chemical toilets 16 kitchen, 12 121 120 82 227 17 24 205 116 18 43 8 Puslerum – børneafdeling 248 – børneafdeling 158 Puslerum 83 122 137 25 14 Nursing room – children’s 42 228 115 department 138 206 Nursing 13 room – children’s department 249 84 10 26 123 11 9 Udendørs vandland / Outdoor water136 park 139 41 12 9 Udendørs vandland 114 113 229 250 27/ Outdoor water park 207 85 9 93 124 135 40 8 – udekøkken 10 Grillterrasse 140 92 7 – udekøkken 10 Grillterrasse 28 86 112 111 251 230 39 208 4 94 – outdoor kitchen 125 134 91Barbecue terrace 141 terrace – outdoor 5 Barbecue 29 kitchen 87 6 109 38 110 252 90 126familiebaderum 133 med toiletter, køkken og 231 3 209 142 11 med toiletter, køkken og familiebaderum 88 11 Servicebygning 95 2 Servicebygning 37 1 108 and family 107kitchen 30 31 Service building with toilets, 253 127 132 11 Service building with toilets, kitchen and family 143 232 96 210 bathing room 33 32 105 36 106 bathing room 98 97 128 131 89 144 15 10 12 Legeplads / Playground 211 3 34 233 12 Legeplads / Playground 104 129 130 103 102 35 145 100/ Fire101 99Bålplads 2 Reception / Reception 13 ring 1 234 13 Bålplads / Fire ring 1 212 15 146 235 14 Boldbane / Court for ball games 2 Servicebygning med 169 170 14 Boldbane / Court forfamilierum, ball games toiletter 9og spillehal 171 172 173 213 147 8 toilets and game hall 174 Service building with family room, 16 15 Vaskeri / Laundry 168 167 415 Vaskeri / Laundry 5 148 178 214 3 Minigolf / Miniature golf 17 177 16 Affaldscontainere / Waste container 176 175 16 Affaldscontainere / Waste container 179 165 166 4 Terrasse – overdækket7 / Terrace – roofed 215 17 Udsigtspunkt: Limpinden 17 180 17 Udsigtspunkt: Limpinden 23 14 153 154 152 Vantage point: Limpinden181 5 Fælleslokale / Common room 185 Vantage point: Limpinden 12 184 183 1 18 Bryrup Langsø / The182 lake Bryrup Langsø 6 Multihal / Multi-purpose 18 Bryrup Langsø / The lakehall Bryrup Langsø 6 2 156 155 13 157 Bryrup-Vrads 7 Servicebygning med toiletter, familierum, handicaprum, 3 19 Veteranjernbanen 5 6 Bryrup-Vrads 22 19 Veteranjernbanen 158 The veteran railway Bryrup-Vrads køkken, TV-stue, udslag for kemisk toilet 4 160 159 The veteran railway Bryrup-Vrads 16 room, room for handicapped, Service building with toilets, family 20 Put & Take fiskesø / Put & Take fishing lake 20 kitchen, Put & Take fiskesø / Put & Take fishing lake TV room, outlet for chemical toilets 8 21 Kulsø, Kvindsø og Bryrup Å 9 7 21 Kulsø, Kvindsø og Bryrup Å 8 Puslerum – børneafdeling The lakes Kulsø, Kvindsø and the The lakes Kulsø, Kvindsø and the Nursing room – children’s department stream Bryrup Å stream Bryrup Å 9 Udendørs vandland / Outdoor water park 22 Autocamperfacilitet / Motorhome facilities 22 Autocamperfacilitet / Motorhome facilities Bilvask / Car wash udekøkken 10 Grillterrasse Nr. S Bilvask / Car–wash nede Barbecue terrace – outdoor kitchen Hove 23 Udslag for kemisk toilet og spildevand / dgad 23 Udslag for kemisk toilet og spildevand / en Outlet for chemical toilets and wastewater 11 Servicebygning medtoilets toiletter, og familiebaderum Silke Outlet for chemical andkøkken wastewater borg Service building with toilets, kitchen and family 18 Vand / Water bathing Vand / room Water Brandslukning / Fire extinguisher 1 Reception / Reception 12 Legeplads / Playground Brandslukning / Fire extinguisher

GRATIS Wi-Fi overalt på pladsen

Standa Standa Standa Comfor

Standa Standa Standa Komfor

Bryrup Camping profilbrochure  

Bryrup Camping har udgivet en profilbrochure, som informerer om mulighederne på, og omkring, campingpladsen, samt hvem og hvad Bryrup Campin...

Bryrup Camping profilbrochure  

Bryrup Camping har udgivet en profilbrochure, som informerer om mulighederne på, og omkring, campingpladsen, samt hvem og hvad Bryrup Campin...

Advertisement