Page 1

Quote van de Idioot 3 De Qoute van de Idioot


Onze geschiedenis Ja, jullie lezen het goed. Dit is weeral de 3de uitgave van onze beestige, super de luxe Idiota times of ook wel bekend als de Quote van de Idioot.

Maar nu drukken we nog steeds onze stempel op epsilon. We verliezen wel steden maar we houden er het plezier in. We zijn een alliantie die samen sterk staat en het tof vind om met elkaar te strijden. We schrikken niet af van 5000 biremen en tienduizenden landtroepen. Nee wij, Idioten gaan gewoon verder.Zo Idioot zijn wij ^^.

Ja inderdaad idioot zijn we nog steeds :-)

Zo is er ook nog steeds een toffe samewerking tussen Nederland en BelgiĂŤ. We leren nog dagenlijks bij van elkaars gewoontes en doen.

Zoals mijn voorganger Teyla Atos en Mithridates ervoor er eentje heef getyped zal ik dat ook maar doen ;-) Op initatief van niemand minder dan Bartjemeeus en HGamert. Ik hoop dat jullie veel leesplezier hebben (zo even normale bullshit hĂŠ :P) Lang lang geleden begon het allemaal bij een aantal domme Idioten zoals, Dracule, HGamert, nieuwemaan en krammark. Dit zijn nu al de 4 oudste Idiota Leden. Natuurlijk zijn er al een aantal account wissels gemaakt. Het begon allemaal met de 3 machtigste allianties van oceaan 65: DodekatheoN, The Expendables en A.I.U die fuseerde in 1 grote alliantie met de oooh zo domme naam Idiota. Maar nu bestaan we nog steeds. We hebben dan ook al wel bijstand gekregen van verschillende allianties die ook nog met ons fuseerde zoals Orion en Phoenix.

Vergeet ook niet tussen al het gedoe van nu dat we ooit nog steeds alle 7 wereldwonders hebben voltooid ;-)


Onze Leiding Nu een klein woordje over onze leiding gezien er daar ook wat bij zijn gekomen en er veranderingen zijn gebeurd. Zoals iedereen wel weet hadden we ooit 3 iconen van oppers, De eerste waren Onasis, Hgamert en Nieuwmaan. Dan kwam de volgende generatie: Hans (HGamert), Karin (Ktjewels) en Freek (Hansnmgn). Het waren 2 topkerels en natuurlijk ook een bangelijke dame. Spijtig zijn we ze kwijt natuurlijk maar geen zorgen mensen want er zijn er nog steeds 3. Spijtig genoeg is met dit ook de uitgang van een opperidioot aan te kondigen. Deze machtige persoon is Dracule. Hij doet afstand van zijn functie als Opper en sluit zich aan bij de gewone leiding, Dit is omdat hij veel privĂŠ zaken heeft.

Zo zijn er nog wat veranderingen in de leiding geweest. Vooral toevoegingen. Zo is Magni Regis, Tampertje1945 en Samdl11 toegevoegt aan de leiding. Zo is Magni een aanvalsplanner. Hij heeft al verscheidende toffe acties gepland en wij van de leiding zijn blij hem erbij te hebben. Tampertje1945 is lid van de adviesraad en geeft advies met bakken bier euuuhh nee sorry Fristi natuurlijk wat anders. Samdl11 is toegevoegt als forumkuiser. schrobben die vloeren zeggen ze allemaal Dit zijn trouwens ook ineens de oudste en de jongste Leiding


De oude Ik dacht laten we nog eens wat oude spelers namen die gestopt zijn ophalen. Kennen jullie ze nog: -Mildor -Hertogjan -Twinkeltwarkel -Ladybutterfly -Whitepride -Falon -La Malanga -ktjewels -Surrix -hartendief -Cyrus the virus -Dalamar -Gymbo -Veger -Marloesje? -MichaelB -jogi85 -Dragonflag -Julio Caesar -scholen -gypa -Jolliesplaza -soldat of the dead


De Beestige Idioten chat

Zoals jullie allemaal wel weten is er ook een beestige, bangelijke, super hippe Idioten chat.

Hier de link nog even

Soms is er niemand maar soms zit de hippe tent ook vol. Vooral op de avonden zitten er spelers zoals Sam (samdl11), Bart (bartjemeeus), Nyrio (HGamert soms kan dit ook de echte hans zijn op de chat), Vedran (krammark), enzovoort. Ook exleden komen soms nog op bezoek zoals Hans (oude opperidioot), Freek (idem),Karin (Ktjewels) ,enzovoort. Er worden ook altijd de recentste zaken besproken en er worden bijna dagelijks aanvalsplannen uitgewisseld en gepland.

Deze site wordt onderhouden door Nyrio (HGamert). Dus voel je geroepen om mee gezellig een fristi drinken.

http://chat.idiota.nl/


Onze Leiding De Nieuwelingen

Er kwamen de laatste tijd ook enkele toffelingen bij. Die zijn pas echte idioot... Zo kwamen Guisep, Meleager en Vak410 erbij. Guisep en Meleager kwamen zo overgevlogen van Distant Brotherhood. En Vak410 van Falcons-Destroy. Weeral 3 toffe mensen hoest hoest Idioten erbij.


De Doelen

HGamert: Zijn doel was om in de top 10 te komen. Zo zat hij soms uren te wachten tot een dorpje uitgebouwd is. Zo is er ooit een grapje gemaakt dat Hans nyrio's account terug nam als hij er geraakte. Zo heeft Samdl11 zelfs een stadbeeld voor zijn verdediging.

rivka zou zo lang mogelijk Idioot willen blijven.

Zo wou Krammark en Samdl11 in de top 50 aanvallers komen. Zo hebben zij veel schepen verloren en verslagen. LeOnaRDoNR1XFF zou zo heel graag even over heel epsilon regeren.


De 300 spelers

Zoals jullie allemaal weten is er een tijdje geleden een actie opgestart om te weten te komen wie er nog allemaal doorspeeld tot het einde. Deze actie is met dank aan Bartjemeeus, Luithanse en HGamert. Ondertussen zitten we op geheel epsilon al op 181 leden die verder spelen tot het einde. Dit is verspreid over de 22 allianties die meedoen aan de actie. We blijven proberen om meer leden bij elkaar te sprokkellen. Zo worden de accounts die zonder eigenaar belanden via dit systeem overgedragen aan nieuwe spelers. Dit levert dus op dat er een kleiner aantal accounts verloren gaan. Kent u nog iemand die een account zoekt laat het ons weten.


Wist je dat: DatBart en Nyrio nooit praten maar een dagelijks telefoontje van meer dan 1 uur doen? Dat Cyraxx vraagt zich af waar idioot B is.

Dat dat Hans het al beu is op chi maar nog 2 maanden moet volhouden omdat Bart en Nyrio wisten dat hij binnen de 3 maand ging stoppen.

Dat Elmi nog steeds niet kan blind typen en hierdoor dus een echte Idioot is. Wist je dat dat Vetarm graag Vedje wordt genoemd ;) (aangebracht door Nyrio)

Dat Hans altijd op de chat komt als er over vrouwen wordt gesproken, en dat er niet over dat gaat begint het er in de kortste keren wel over.

Vak410 tja ik weet het niet meer nyrio hgamert ? Dan weer nyrio en nu weer hans volgens mij krijg ik de griep :P

Dat Mili een roos en een zwart boekje heeft Dat Hans karatĂŠ doet

Dat dat er een cafe is waar je alles kunt bestellen bij onze keukenprinses Mili?

Dat Idiota vaak bijeenkomsten houd zowel in Nederland als in Belgie.

Thunder-dragon: waar zit die NYRIO.. Thunder-dragon: al dagen niet gezien vak410: ja weet ik niet normaal komt hij iedere avond wel eventjes langs hier Nyrio moet er dus altijd zijn.

Dat Bart de werk-ezel is en Achilles de luizak.


Oceaan 46: de nieuwste actie

Zoals jullie allemaal weten zijn we bezig te infiltreren in oceaan 46 zo lekker knus bij Spetnaz <3. Zo zijn al een aantal leden begonnen aan de verplaatsing en natuurlijk hadden we ook 2 leden ven Distant Brotherhood die ons kwamen versterken en mee vechten. De reden van onze verplaatsing zijn het her veroveren van de WW's en ook gewoon voor het plezier erin te houden. Je moet er samenwerken met allen te samen om een dorpje te veroveren. Just like old times ;-) Leden die er al zitten: HGamert, Bartjemeeus, Meleager, Guisep Leden op komst: Magni regis, dirk046, samdl11, Krammark


de enquette


Op vraag van Nyrio & Bart Vedran

Geschreven door: Samdl11 Hans

Nyrio

Bart

Met Dank aan:

Iedereen die Epsilon levend houd

Alle spelers die de enquette hebben ingevult

tes  

test van de krant

tes  

test van de krant

Advertisement