Page 1

CATALOOG voorjaar2014 CATALOOG 2013


WIE ZIJN WIJ?

CTS Software (de voorloper van AXITO) werd opgericht in 1991 door Jacky Smeulders. Het doel van Jacky (systeemanalist-programmeur van opleiding met als specialisatie boekhouding) was/is om gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen voor KMO’s en zelfstandigen. In 1992 kwam broer Luc Smeulders (industrieel ingenieur van opleiding) het bedrijf versterken. Dit in combinatie met hulp van diverse externe boekhoudkantoren leidde tot een administratief softwarepakket dat zowel technisch als functioneel op punt staat. De typische smartkey-aanpak wordt vooral door boekhouders in dank aanvaard, immers vooral voor hen telt een supersnelle inputsnelheid. Sinds 2004 is AXITO bvba de opvolger van CTS Software. AXITO is een unieke geregistreerde merknaam, wat zeer moeilijk realiseerbaar is met 3-letterwoorden zoals CTS. Met een beetje goodwill herkent u in AXITO de gedachte “Actie in IT voor Ondernemingen”. AXITO specialiseert zich in administratieve bedrijfssoftware die bruikbaar is voor iedere medewerker, en die eenvoudig, snel en kostenefficiënt is.

WIE ZIJN WIJ?

De kerngedachten van de broers Jacky en Luc zijn:

   

“We vinden het belangrijk om klanten tijdig en correct te helpen als ze onze ondersteuning nodig hebben.” “We doen er alles aan om met onze producten en diensten onze klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren.” “Wij willen een goede en betrouwbare leverancier voor onze klanten zijn en een aantrekkelijke werkgever voor onze medewerkers.” “We streven ernaar om bij te dragen aan een betere omgeving om te leven en te werken.”


WAAROM KIEZEN VOOR AXITO?

> 23 jaar ervaring

Onklopbare prijs-

40% sneller door smartKEY

kwaliteit

> 2.900 referenties 22 jaar ervaring 1991 gebeurt de  SindsGEBRUIKSVRIENDELIJK

ontwikkeling van AXITO Software nauwe samenwerking metonervaren computergebruikers na Uitinde praktijk blijkt dat totaal boekhoudkantoren en gebruikers uit kunnen met AXITOgemiddeld 3 uur oefenen, vlot overweg programma’s. Voor een ervaren computergebruiker volstaat een half uur het zakenleven. ruimschoots. U hoeft geen computerlessen te volgen! De AXITO-programmeurs hebben inmiddels meer dan 20 jaar erva-

 ring! EFFICIËNT

Door met computerprogramma’s van AXITO te werken, kunt u geld en veel tijd uitsparen op uw administratie. Veel AXITO-gebruikers beweren dat zij tot 80 % tijdswinst hebben verkregen. 

FLEXIBEL

Regelmatig worden nieuwe versies van AXITO-Software uitgebracht. Zodoende blijft u steeds over moderne programma’s beschikken, die zijn aangepast aan de situatie op dat moment.


SERVICE

AXITO-service houdt volgende vier stappen in:



Helpteksten : Wanneer u met AXITO-programma’s werkt, kunt u altijd en overal helpteksten oproepen. Deze helpteksten geven u direct uitleg over hetgeen u op dat moment aan het doen bent.  Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u ons telefonisch contacteren. Onze help-desk is bereikbaar op een gewoon telefoonnummer, dus niet op een duur 0903-nummer!  Indien u een internetverbinding heeft, kan een verbinding gemaakt worden tussen uw en onze computer. Wij kunnen dan op afstand uw computer tijdelijk overnemen en zodoende het probleem oplossen. Tevens kunt U beroep op ons doen, om u ter plaatse uit de nood te helpen.

STABIEL EN SNEL

In vergelijking met veel andere software, zijn onze pakketten uiterst stabiel, en zeer snel. U hoeft dan ook niet over een supersnelle PC te beschikken.Opmerking : Stabiliteit en snelheid zijn eigenschappen die pas tot uiting komen wanneer u zelf met een software-pakket gaat werken. Deze kenmerken zijn tijdens een demonstratie moeilijk te bewijzen. Ga wanneer u software gaat vergelijken dus niet louter op het uiterlijk af, immers een ‘mooi’ programma dat continu crasht en dat bij grotere data-bestanden traag werkt, zal u straks veel geld en tijd kosten.

GRATIS DEMONSTRATIE

Met behulp van ons demonstratieprogramma kunt u de algemene werking van AXITO Software zelf ervaren. Contacteer ons om gratis en vrijblijvend een demo bij te wonen. U zal er geen spijt van krijgen.


WELKE MODULES? FACTURATIE :

€199

Het AXITO-Facturatie programma is een uitgebreid en eenvoudig te bedienen pakket voor het maken, beheren en printen van uw verkoopfacturen. De basisfuncties, zoals klanten-, leveranciers-, werknemers-, artikelen- en artikelgroepenbeheer zijn standaard voorzien. Bovendien kunt u gebruik maken van volgende extra mogelijkheden :

samengestelde artikelen (bundels), werkzaamheden, magazijnen, artikelprijslijsten

standaard nota's, aanspreektitels, leveringsvoorwaarden

landen en wisselkoersen, woonplaatsen (alle postcodes van België)

regio's, branches, BTW-codes, kenmerken

concepten, kopiëren documenten

gratis CRM-beheer: Uitgebreid bijhouden van ontelbare notities per klant, leverancier, artikel, factuur enz.

overzicht vervallen facturen

speciale BTW-regimes zoals medecontractant, intracommunautair …

aanpasbare factuurlay-out(s) : U kunt een onbeperkt aantal lay-outs maken uitgaande van kleurenlogo’s, watermerken, enz... U kunt bovendien deze facturen ook printen in de vorm van bijvb een leveringsbon of bestelbon of werkbon enz…

gratis AXITO-back-upbeheer.

zelf aan te maken printlijsten, filters, velden…


OPMERKING : Naast de ‘gewone’ AXITO programma’s kunnen wij u ook een ‘instap-versie’ van het facturatie programma aanbieden. Uiteraard zijn de mogelijkheden van deze versie niet zo uitgebreid,, maar toch geschikt voor kleine ondernemingen die slechts enkele facturen per jaar moet opstellen.

AXITO LITE FACTURATIE :

€ 79

De AXITO Lite-Facturatie is het kleine broertje van de professionele AXITO-Facturatie module. Immers een facturatiepakket voor slechts € 79 eenmalige aankoopprijs, is spotgoedkoop. Met de Lite-Facturatie blijven alle gemaakte facturen continu bewaard, en kunnen deze zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. U kunt werken met kortingen en meerdere BTW percentages. Tevens beschikt u over een artikelen– en klantenbestand. De handleiding is online raadpleegbaar. Eerlijkheidshalve moeten we echter ook toegeven dat dit pakket beperkt in mogelijkheden is. De factuurlay-out bijvb. is niet wijzigbaar. Wilt u meer mogelijkheden, dan is ons AXITO-Professional gamma uiteraad veel beter. Bovendien werkt de Lite-Facturatie ook niet samen met de andere AXITO-modules (dus ook niet met AXITO-Boekhouding).


AXITO BOEKHOUDING :

€ 249

Met het AXITO-boekhoudprogramma kunt u op een eenvoudige en snelle manier uw boekhouding ingeven en beheren. Boekingen in de verschillende dagboeken (aankoop, verkoop, divers, financieel) zijn zodanig eenvoudig, dat u binnen enkele minuten reeds aan de slag kunt. U moet geen boekhouder zijn om met dit pakket te kunnen werken. Wat de verkoop betreft, heeft u geen extra werk (op voorwaarde dat u over het AXITO-Facturatie pakket beschikt). Immers de verkoopfacturen komen volledig automatisch in het verkoopdagboek terecht. Uiteraard zijn ondermeer volgende mogelijkheden standaard voorzien :  Het beheer van klanten, leveranciers, werknemers ...  Boekhoudplan, MAR rekeningenstelsel  Onbeperkt aantal dagboeken : aankoop, verkoop (koppeling met AXITO-Facturatie), diversen, financieel enz.  Proef en saldibalans, periode-balansen, balans klanten, balans leveranciers, resultatenrekening, zeer uitgebreide historieken ...  Grootboek, in allerlei vormen  Vervaldagboek (aanmaningen met aanpasbare lay outs, interestberekening ...)  Officiële (intervat)-lijsten zoals opgedragen door de overheid :  BTW aangifte (in XML en/of op papier)  BTW-kwartaalopgave intracommunautaire leveringen  BTW-klantenlisting  Investeringen & afschrijvingstabel (lineair, degressief ...)


Daarnaast kunt u het boekhoudprogramma met de volgende opties uitbreiden : 

JAARREKENING

€ 99

Balans na winstverdeling (activa & passiva), resultatenrekening in staffel- en scontrovorm. Zowel verkort als volledig schema.

BANKLINK: SEPA-BETALINGSOPDRACHTEN

€ 149

Spaar tijd door op een snelle manier uw aankoopfacturen vanuit AXITO te betalen. Dit gebeurt via een koppeling met uw bankprogramma zoals bijvb. Isabel. Zeer fel instelbaar ! Configuratiekost van uw bankprogramma is niet inbegrepen.

BANKLINK: SEPA-DOMICILIERINGEN

€ 149

Indien u werkt met domicilieringen, kunt u veel tijd sparen met deze module. U kunt volledig zelf de mandaten beheren, en via deze mandaten deze domicilieringsopdrachten bijna volledig automatisch aanmaken en inlezen in uw bankprogramma. Configuratiekost van uw bankprogramma is niet inbegrepen.

INTRASTAT

€ 199

Indien u Intrastat-plichtig bent, kunt u op een snelle manier alle verplichte lijsten klaarstomen. Koppeling met IDEP. Laat toe om alle kosten en opbrengsten analytisch te registreren en te bestuderen.


OFFERTEBEHEER : € 149

BESTELBONNEN BEHEER : € 149

Alle gemaakte offertes blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden.

Alle gemaakte verkoopbestelbonnen blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. Deze bonnen kunnen automatisch verwerkt worden tot leveringsbon en/of verkoopfactuur. Aanpasbare bonlayout(s) : U kunt lay-outs aanmaken voor contracten, opdrachtbonnen, vorderingsstaten, werkbonnen enz...

Deze offertes kunnen automatisch verwerkt worden tot bestelbon en/of leveringsbon en/ of verkoopfactuur. Aanpasbare offertelay-out(s).

LEVERINGSBONNEN € 149 Alle gemaakte verkoopleveringsbonnen blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. Deze bonnen kunnen automatisch verwerkt worden tot verkoopfactuur. Aanpasbare bonlayout(s) : U kunt lay-outs aanmaken voor opdrachtbonnen, vorderingsstaten, werkbonnen enz…

AUTOMATISCHE FACTURATIE VAN MEERDERE LEVERINGSBONNEN € 79 Zo kunt u bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks alle nieuwe leveringsbonnen automatisch factureren. Hierbij heeft u onderandere de mogelijkheid om meerdere bonnen van 1 klant op 1 factuur te plaatsen.


VOORRAADBEHEER :

€ 149

Een voorraadbeheer volgens het boekje, gebaseerd op onderandere minimum en maximumvoorraad. Uw inventaris kan razendsnel in meerdere vormen opgesteld worden. Advieslijsten ‘Te bestellen’ om u te helpen bij het opstellen van aankoop-bestellingen.

AANKOOPBEHEER :

€ 149

Alzo kunt u aankoop-bestelbonnen en aankoop-leveringsbonnen aanmaken. Alle gemaakte aankoop-bestelbonnen en aankoopleveringsbonnen blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. Aankoopleveringsbonnen kunnen snel opgesteld worden aan de hand van aankoop-bestelbonnen. Aanpasbare bonlayout(s). Historiek besteld en geleverd. Historiek artikelprijzen. enz.

AANKOOP– PRIJSAANVRAAG :

€ 149

Beschouw dit als een ‘aankoop-offerte’ naar uw leverancier toe. Alle gemaakte prijsaanvragen blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. Stel dat u een grote bestelling moet plaatsen, dan kunt u met deze module op een snelle manier de beste aankoopprijzen en -voorwaarden bij verschillende leveranciers opvragen.


BACKORDERBEHEER : € 79

FAX– EN E-MAILBEHEER : € 99

Uitgebreide opvolging van door klanten bestelde artikelen, die wegens voorraadtekort (op moment van bestelling) nog niet geleverd konden worden (naleveringen). Het betreft een uitbreiding op het voorraadbeheer, die niet perse nodig is : het gratis alternatief is immers dat men de voorraad negatief laat gaan.

Alle gemaakte faxberichten blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. Eventueel kunnen deze faxberichten (net zoals eender welke lijst) rechtstreeks via de computer (faxmodem) gefaxt worden (of tot PDF verwerkt worden).

AANKOOPPRIJZENINFORMATIE :

€ 79

Beheer van diverse prijslijsten : Alzo kunt u op een snelle manier nagaan bij welke leverancier welk artikel verkrijgbaar is, en bovendien aan welke prijs. Kan effectief kostenbesparend werken !


POS-KASSAREGISTER :

€ 249

Met behulp van het AXITO Point-Of-Sale Kassaregister kunt u van elke standaard computer een krachtig kassaregister maken. Met uitbreiding van een geldlade, ticketprinter(s) en klantendisplay krijgt u alzo een POS systeem dat krachtiger, eenvoudiger en bovendien veel goedkoper is dan de klassieke kassaregister. U kunt werken met meerdere kassa’s (99) gekoppeld aan een barcodesysteem (optioneel). Dagontvangsten kunnen zeer gedetailleerd opgesteld worden. Uitermate krachtig is de volledige koppeling met AXITO-Leveringsbon, AXITO Facturatie, AXITO-Voorraad en (optioneel) AXITO Boekhouding.

POS-KASSAREGISTER FULL OPTION :

€ 79

Bevat 2 extra mogelijkheden :  Boekhouding-koppeling : Uitermate krachtig is de volledige koppeling met AXITO Boekhouding. Niet alleen komen alle kassaverkopen automatisch terecht in het verkoopdagboek van de boekhouding, maar worden ook alle ‘geldbewegingen’ automatisch geboekt in het 57-kasboek van de boekhouding. Uw boekhouder(ster) gelooft zijn/haar ogen niet !  Klantenkaarten : Uitgebreide mogelijkheid om te werken met klanten-kaarten, waarbij de aanpak naar eigen smaak kan worden vastgelegd.


BARCODEMODULE :

€ 249

Opstellen en printen van barcodes. Zeer snelle verkoop mogelijk met behulp van barcodescanner (Uiteraard handig om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen). Mogelijkheid om direct een aankoopdocument (bijvb. aankoop-leveringsbon) en/of verkoopdocument (bijvb. verkoopfactuur of verkoop-leveringsbon) op te stellen en te printen.

PRINTEN ETIKETTEN EN BRIEF OMSLAGEN :

BARCODE LINK (SCANPAL 2) MODULE : € 249 Hierbij wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde barcodescanner met intern geheugen, zodat bijvb. razendsnel een verkoopleveringsbon of inventaris kan worden opgesteld.

STATISTIEKEN :

€ 79 Betreft klanten, leveranciers, werknemers, artikelen enz. Uiteraard met meerdere aanpasbare lay outs.

€ 249

Duizend en één mogelijkheden om u te helpen bij het bestuderen van de evolutie en/of samenstelling van kosten, opbrengsten, resultaten, omzet, investeringen, productiviteit, winstmarges enzoverder, en dit gedurende een zelf te bepalen periode. Deze statistieken kunnen opgesteld worden per klant, leverancier, werknemer, artikel (groep) enz. Bedoeld voor diegenen die hun onderneming tot in het kleinste detail willen analyseren !


HISTORIEK VERKOPEN :

€ 79

Automatisch worden gedetailleerde overzichten van reeds eerder gemaakte verkoopfacturen (en leveringsbonnen) opgesteld, en dit per klant, leverancier, artikel enz. U kunt dit beschouwen als een ‘mini-statistiek’ maar dan in een andere ‘lay-out’. Concreet worden vooral volgende punten razendsnel duidelijk :  Wanneer heeft die bepaalde klant dat bepaalde artikel gekocht, en tegen welke prijs ?  Heeft die bepaalde klant inderdaad nog recht op waarborg ?  Welke prijs heeft U vorige keer ook al weer aangerekend voor die bepaalde klant ?  Betreft het een ‘trouwe’ en/of ‘grote’ klant ?

COMMISSIE :

€ 79

Laat toe om op een uitgebreide manier commissies te berekenen per werknemer-vertegenwoordiger.

NACALCULATIE :

€ 249

Zo kunt u op een uitgebreide manier nagaan of een reeds eerder gemaakte offerte, bestelbon, leveringsbon of factuur ook winstgevend is geweest : U kunt rekening houden met uurlonen, materialen en materieel. Alzo kunt u tot in het kleinste detail, alle kosten gerelateerd aan een afgewerkt project, analyseren en bestuderen. Kan toekomstgericht effectief kostenbesparend werken. Interessante extra’s zijn dat u snel de ‘verblijfplaatsen’ van zowel personeel als materieel kunt nagaan !


KOSTEN BEREKENING :

WERKUREN BEHEER : € 249

€ 79 Betreft een ‘mini-nacalculatie’ maar dan in een andere ‘lay-out’. Wordt vooral gebruikt om de totale kostenstructuur van een bepaald product te bestuderen en te berekenen. U kunt ook snel aan de hand van een verkoopleveringsbon een kostenberekening maken.

Laat toe om de gepresteerde werkuren (en indien gewenst betalingen) per personeelslid en per klant te registreren. Vervolgens kan men kosten-baten analyses per klant en/of activiteit en/of werknemer opstellen. Interessant voor bijvb. boekhoudkantoren.

KORTINGEN– EN PRIJZENBOEK :

€ 79

Maakt een uitermate krachtig prijzenbeleid mogelijk :

Zeer interessant voor groothandels of bedrijven die meerdere prijzen hanteren. Per klant (of kortingcode) kunt u voor elk artikel (of artikelgroep) meerdere kortingspercentages of artikel-prijzen toekennen (eventueel rekening houdend met de verkochte hoeveelheden). U kunt zelfs voor elke dag, voor elke klant, voor elk artikel en voor elk aantal een andere prijs en/of kortingspercentage hanteren (Onderandere handig in de solden-periode).


SAMENGESTELDE ARTIKELEN (WERKWIJZE 2) :

€ 149

Standaard biedt het AXITO facturatieprogramma reeds een mogelijkheid om met samengestelde artikelen te werken. Maar, deze extra optie laat toe om op een veel verregaandere manier offertes in ‘blokken’ op te stellen. Zeer handig voor onderandere aannemers in de bouw. Het verschil met de ‘standaard’ aanpak, is dat in deze specifieke werkwijze een samengesteld artikel net zoals een gewoon artikel ook terug te vinden is in het artikelenbestand, zodat bijvb. dit artikel een volledig eigen voorraadbeheer en prijzenbeleid kan hebben. Tevens kan zo een samengesteld artikel op zijn beurt weer bestaan uit andere samengestelde artikelen (oneindige recursie)

DOCUMENTEN IN VREEMDE MUNT : € 79

DOCUMENTEN IN VREEMDE TALEN : € 79

Mogelijkheid om een factuur, bon of offerte op te stellen in bijvoorbeeld Amerikaanse dollars of Engelse ponden.

Mogelijkheid om een factuur, bon of offerte op te stellen in bijvoorbeeld het Frans, het Duits, het Engels of eender welke andere taal.

PROSPECTIEBEHEER :

€ 79

Registreren en opvolgen van personen of bedrijven die nu nog geen klant zijn, maar dat in de toekomst kunnen worden.


ADRESBOEK EN CONTACTPERSONEN : € 79

ARTIKELSOORTEN :

Registreren van diverse bedrijven (relaties enz.), die noch klant, leverancier of werknemer zijn. Voorbeelden : Kennissen, familie, mogelijke nieuwe leveranciers, overheidsinstanties. Onbeperkt contactpersonenbeheer. Uitgebreidere CRM-F11.

Om naast de artikelgroepen een tweede artikelindeling te verkrijgen. Standaard worden de artikelen al in artikelgroepen ingedeeld. Maar soms is het handig om de artikelen op een andere (2e) manier in te delen !

MATERIEELBEHEER : € 79

SERIENUMMERS/ LOTNUMMERS : € 99

Registreren van gereedschappen, werktuigen, machines, voertuigen enz. Tevens uitgebreide mogelijkheden om onderhoudsbeurten en onderdelen te registreren.

€ 79

:

Ondermeer omwille van waarborgdoeleinden, is het interessant om de serienummer van verkochte artikelen te kunnen registreren. Alzo kunt u controleren of een bepaald serienummer inderdaad toebehoort aan de betreffende klant (eindgebruiker en/of verdeler), en of de waarborgtermijn al dan niet vervallen is.


NUANCES :

AANTAL SPREADSHEET : € 249

Nuances (minimale kleurverschillen enz.) kunnen in sommige branches zeer belangrijk zijn (denk maar aan de tegelhandel). Deze module laat toe om de aankoop, verkoop en voorraad op het niveau van de combinatie ‘artikel+nuance’ te registreren

TEKSTVERWERKING :

€ 99 Om formules zoals 'breedte x hoogte' te integreren in bijvb. een offerte of verkoopfactuur. Deze formules zijn volledig zelf definieerbaar. Zowel eenvoudige als zeer complexe formules (a la Excel) behoren tot de mogelijkheden. Wordt vaak toegepast in de bouw.

€ 149

Om op een eenvoudige en snelle manier brieven, teksten en mailings op te stellen. Alle gemaakte teksten blijven continu bewaard, en kunnen zo vaak als gewenst bekeken, gewijzigd en geprint worden. De gegevens uit het klanten , leveranciers en werknemersbeheer kunnen eenvoudig in de teksten worden verwerkt. U kunt tevens gebruik maken van standaardteksten.

PROJECTBEHEER :

€ 249

Het registreren en opvolgen van projecten. Aan een project kunnen diverse objecten gekoppeld worden, zoals aankoop-bestelbonnen, aankoopleveringsbonnen, offertes, verkoopbestelbonnen, verkoopleveringsbonnen, verkoopfacturen, teksten, tekeningen enz.


MINI-BOEKHOUDING :

€ 79

Ondanks het feit dat het AXITO-Boekhoudpakket zeer eenvoudig in het gebruik is, zijn er sommige mensen die deze aanpak te ‘boekhoudkundig’ vinden. Met deze mini-boekhouding wordt een heel simpele ‘plus-min’ werkwijze toegepast, die doet wat het moet doen, namelijk kosten en opbrengsten totaliseren en visualiseren. Uiteraard geniet het AXITO-Boekhoudpakket onze voorkeur boven deze mini-boekhouding !

PLANNINGSMODULE : € 249

HERSTELLINGEN : € 149

Om al het werk dat binnen een bedrijf of project moet uitgevoerd worden, zo optimaal mogelijk te kunnen plannen. Under construction!

Om herstellingen van defecte artikelen te registreren en op te volgen. Under construction!

TO DO LIJSTEN :

€ 149

‘Nog te doen’-lijsten. Wie moet wat nog doen ? Alzo kan bijvb. werknemer Jan snel zien wat hij wanneer nog moet doen. Dit uitgaande van onderandere prioriteiten, vervaldata enz.


WERKLOON EENMALIGE BESTANDSCONVERSIE : € 78 Indien u een vreemd artikelenbestand (bijvb. prijslijst van een leverancier) of klantenbestand heeft, kan dit geconverteerd worden naar het AXITO-programma (Geldt ondermeer voor DBF, ASCII en EXCEL bestanden). Het nadeel van deze aanpak is dat het slechts eenmalig is !

MAATWERK BESTANDSCONVERSIE : € 159 Indien u een vreemd artikelenbestand (bijvb. prijslijst van een leverancier heeft, dan kunnen we een programma op maat schrijven, dat dit bestand automatisch omvormt naar het AXITO-artikelenbestand. Handig indien u bijvb. elk half jaar een nieuwe prijslijst op CD aangeleverd krijgt door uw leverancier.

WERKLOON LAY-OUT OP MAAT : € 78 Uiteraard kunt u volledig zelf de verschillende lay-outs naar wens aanpassen. Maar indien u daar geen zin of geen tijd voor heeft, dan maken wij u eender welke lay-out op maat. Betreft ondermeer lay-outs voor facturen, bestelbonnen, leveringsbonnen, werkbonnen, offertes enz.


WERKLOON INLASSEN VAN EEN BEDRIJFSLOGO : €0 Een kant-en-klaar logo lassen wij gratis voor u in in bijvb. uw factuurlay-out. Maar, indien het logo echter bewerkt moet worden (omwille van bjivb. een te lage kwaliteit) , dan wordt dit gefactureerd aan werkuurtarief.

EXCEL ARTIKELCONVERSIE : € 199

NETWERKVERSIE :

Laat toe om volledig zelf eender welk vreemd artikelenbestand in Excel (aangeleverd door bijvb. uw leverancier) in te lezen in het AXITO-artikelenbestand

Een netwerkversie (multi-user) laat toe om met een onbeperkt aantal gebruikers het AXITO pakket tegelijkertijd te gebruiken. Alzo kan men bijvb. tegelijkertijd klanten en artikelen raadplegen en tegelijkertijd verkoopfacturen maken. Een netwerkversie kost eenmalig 30% meer dan een gelijkaardige single-user versie.

+ 33,33%

MEERDERE PC’S :

€0

GRATIS ! U mag het AXITO pakket gratis op meerdere computers installeren. Dit lijkt normaal te zijn, maar is heel vaak een serieuze meerkost bij de meeste van onze concurrenten !


SPECIALE AXITO VERSIES :

€ 249

Naast het standaard ‘Handelszaak’-pakket zijn er tevens specifieke versies uitgebracht Voor meer uitleg : raadpleeg AXITO.  Textiel (matenbalken, kleding, schoenhandel)  Garage, Auto-onderdelen  Houthandel  Horeca  Groenten & Fruit  Glashandel  Schrijnwerkerij  Boekhoudkantoren (speciale voorwaarden)  Enzoverder.


AXITO-ONDERHOUDSCONTRACT : 18% per jaar Spotgoedkoop in vergelijking met de concurrentie is het AXITOonderhoudscontract (ook wel AXITO-Software-Upgrade contract genoemd). Indien u hier over beschikt, heeft u recht op het volgende: 1) Nieuwe versies : Regelmatig ontvangt u een nieuwe versie van de betreffende AXITO-licenties. Minstens 1x per jaar, en vaker indien nodig (bijvb. omwille wijziging in de wetgeving) 2) Gratis¹ help-desk : - U kunt ons gratis¹ telefonisch bereiken op een gewoon telefoonnummer, dus niet op een duur 0903-nummer ! - Als 1 van de weinige softwarekantoren durven wij dit aan, omdat uit ervaring blijkt dat onze klanten goed hun plan kunnen trekken. Dit bewijst concreet de grote gebruiksvriendelijkheid van AXITO. - Meer en meer concurrenten kunt u enkel nog via email bereiken. Diegenen die toch telefonisch bereikbaar zijn, vragen vaak meer dan € 25 per gestarte schijf van 10 minuten gesprek, waarbij u de helft van de tijd naar Vivaldi mag luisteren ! 3) Gratis¹ RDS (= Remote Desktop Support ) : Via het internet kunnen wij tijdelijk uw PC overnemen, en eventuele problemen razendsnel oplossen ! De jaarlijkse kostprijs van een AXITO-Software-Upgrade contract bedraagt 18% van de cataloguswaarde van de betreffende AXITO-software (met een minimum van €138 per jaar). Bovendien gratis voor nieuwe klanten gedurende de eerste maand. Concreet voorbeeld : Een klant die over de modules AXITO-Facturatie en AXITO-Boekhouding beschikt, betaalt slechts €138 per jaar ! €138 voor een uitgebreide service en alle wettelijke en technische updates : Uw boekhouder(ster) gelooft zijn/haar ogen niet ! ¹

Opmerking : AXITO bvba past een Fair Use Policy toe.: Bij misbruik of overmatig gebruik van onze helpdeskdiensten, wordt ‘gratis’ geïnterpreteerd als die limiet waarbij de gepresteerde AXITOwerkuren maximaal 2x de waarde van het betaalde onderhoudscontract bedraagt. De klant moet bovendien meewerken bij het zoeken naar een oplossing, en o.a. RDS toestaan.


DEMONSTRATIE :

€0

Vrijblijvend en volledig gratis kan u een demonstratie van onze software bijwonen. Alzo kunt u doelgerichte vragen stellen, en weet u op voorhand precies waar u aan toe bent ! U kunt zelf ervaren of het AXITO pakket geschikt is voor uw onderneming. Bovendien volstaat zo een demonstratie als opleiding ! Computerleken staan telkens opnieuw verbaasd over de enorme gebruiksvriendelijkheid van AXITO-software.

AXITO HANDLEIDING :

BACK-UPBEHEER : €0

Alle handleidingen kunt u raadplegen in PDF-formaat, maar ook via de website http://www.axito.com/help

€0 GRATIS ! Het maken van veiligheidskopieen vinden wij zo belangrijk, dat wij het AXITOback-upbeheer gratis ter beschikking stellen aan elke AXITO-klant. Het betreft een volwaardig back-upprogramma. Dus niet simpelweg wat kopieren en plakken via de Windows-verkenner.


AXITO – HORECA – KASSABEHEER : huurprijs vanaf € 249 per jaar We geven hier een korte beschrijving van de verschillende mogelijkheden :  Beheer van artikelen (dranken, gerechten) met behulp van artikelgroepen en artikelen.  Werken met kleine en grote porties.  Opstellen van menu’s, waarbij U kunt variëren op het moment van bestelling.  Ingave van bereidingswijze (bijvoorbeeld voor vlees).  Werken met personeel. Identificatie bijvoorbeeld via een kelner-key.  Verkoop via verschillende tafels of op klantnaam.  Verplaatsen en verwisselen van tafels.  Oproepen van laatste verkoop.  Printen van keuken- en barticket (ook annulering is mogelijk). Printen van eindafrekening.  Bijhouden van openstaande rekeningen.  Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden (toegang tot dagontvangsen, wijzigen prijzen, ...).  Ingave betalingswijze (contant, cheque, Visa, Dinners, proton, enz...).  Dagontvangsten zowel op het scherm als op papier.  Mogelijkheid om een onderscheid te maken tussen ‘afgehaald’ en ‘ter plaatse geconsumeerd’ (verschillend BTW-tarief).  Netwerkversie eveneens verkrijgbaar.  Enz...


OPMERKINGEN  Handleiding en 1 maand telefonische begeleiding zijn in de prijs inbegrepen. De installatie via internet is ook gratis.  Opties van onze programma’s kunnen naderhand probleemloos bij geplaatst worden. U betaalt dan enkel de meerprijs van de betreffende optie, en €16,00 administratie- en registratiekosten (per wijziging, uitgezonderd de eerste maal).  Standaard tarieven AXITO-Software :  Uurloon : € 78 (Laag in vergelijking met de concurrentie)  Verplaatsingskosten : € 0,88 per kilometer  Help-desk : Gratis op voorwaarde dat u over een AXITOSoftware-Upgradecontract beschikt (zie eerder).  Prijzen in € exclusief 21% BTW Deze cataloog bevat louter standaardsoftware, maw maatwerkaanpassingen zijn niet inbegrepen. Prijzen kunnen op elk moment en onaangekondigd aangepast worden door AXITO bvba. AXITO bvba past een fair-use-policy toe.  Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij onze helpdesk :  Telefoon 089/77.88.77. Vanuit Nederland 0032 89/77.88.77)  Dus geen duur 0903-nummer, zoals dat vaak bij anderen het geval is !  Telefax 089/77.88.78. (Vanuit Nederland 0032 89/77.88.78)  E-mail : info@axito.com Website : www.axito.com


Prijs

Omschrijving

199

Facturatie

79

Lite-Facturatie

249

Boekhouding

79

Jaarrekening

149

Banklink: SEPA-betalingsopdracht

149

Banklink: SEPA-domicilieringen

199

Intrastat

149

Offertebeheer

149

Verkoop-bestelbonbeheer

149

Verkoop-Leveringsbonnen

79

Automatische facturatie meerdere bonnen

149

Voorraadbeheer

149

Aankoopbeheer

79

Backorderbeheer

99

Fax– en emailbeheer

79

Aankoopprijzenbeheer

249

Kassabeheer

79

Kassabeheer full option

249

Barcodemodule

249

Barcode link module (scanpal 2)

79

Printen etiketten & briefomslagen

Opmerkingen


Prijs

Omschrijving

249

Statistieken

79

Historiek verkopen

79

Commissies

249

Nacalculaties

79

Kostenberekening

249

Werkurenbeheer

79

Kortingen– en prijzenboek

149

Samengestelde artikelen werkwijze 2

79

Documenten in vreemde munt

79

Documenten in vreemde talen

79

Prospectiebeheer

79

Adresboek

49

Artikelsoorten

49

Materieelbeheer

99

Serienummers

249

Nuances

99

Aantal-spreadsheet

149

Tekstverwerking

79

Mini-boekhouding

149

ToDo lijsten

249

Projectbeheer

Opmerkingen


Prijs

Omschrijving

79

Werk : 1-malige bestandsconversie

159

Maatwerk : Bestandsconversie

199

Excel Artikelenconversie

Opmerkingen


Op deze pagina ziet U een ‘voorbeeld factuur’. Deze factuur werd via het AXITOprogramma met 1 enkele printopdracht op een volledig leeg blad geprint (incl. logo, grijstinten, watermerk en verkoopsvoorwaarden). MEER SOFTWARE VOOR MINDER GELD AXITO BVBA Heirstraat 21 B-3630 Maasmechelen Tel 0032(0)89/77.88.77 Fax 0032(0)89/77.88.78 Web-site www.axito.com E-mail info@axito.com BTW BE 0866.884.149 RPR Tongeren -----------------------KBC 737-0124715-16 IBAN BE72 7370 1247 1516 BIC KREDBEBB

De Heer Janssens Jan Industrielaan 251 3500 Hasselt Leveringsadres :

Vermelden bij betaling aub Klantnummer JANSEN

Factuur 2010901

Omschrijving

Datum

Lichtkoepel type GEW 34 Waarborg 5 jaar. Plaatsing door klant zelf. Deur eik type 8293 Raam eik type 658b Plaatsing door klant zelf. Sierstrip Werkloon

Vervaldatum

12-01-2012

Aantal

Steegstraat 2 3000 Leuven

26-01-2012 Eenheidsprijs

6 stuk

400,00

4 stuk 4 stuk

565,00 425,00

125,76 m 25,75 uur

15,75 25,00

BTW-nummer klant BE 0697.295.188

Korting%

5 7,25

Bedrag €

BTW %

2.400,00

6

2.147,00 1.576,75

6 21

1.980,64 643,75

21 21

OPMERKING : Deze 'voorbeeld-factuur' werd met 1 enkele printopdracht op een volledig leeg blad geprint. Het AXITO-Facturatieprogramma (prof-versie) laat uiteraard toe om deze factuurlay-out volledig naar eigen wensen aan te passen !

Basis BTW % BTW bedrag

4.547,00 6 272,82

4.201,14 21 882,24

TOTAAL NETTO

8.748,14

TOTAAL BTW

1.155,06

TE BETALEN

9.903,20

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN AXITO BVBA : 1) Geleverde goederen blijven onze eigendom tot volledige betaling van onze factuur. 2) Onze facturen zijn contant betaalbaar te Maasmechelen. Elke andere door ons aanvaarde betalingswijze kan nooit een wijziging of afschaffing van onze algemene verkoopsvoorwaarden veroorzaken. 3) Bij wanbetaling zal elke vervallen en onbetaalde factuur van rechtswege en zonder voorafgaande aanmaning, verhoogd worden met een verwijlintrest van 18 % per jaar. Bovendien zal AXITO bvba niet verplicht zijn verdere leveringen en diensten uit te voeren volgens welke overeenkomst ook, alvorens de vervallen sommen vereffend zijn. De kosten van de aanbieding van een wisselbrief of kwijtschrift zijn ten laste van de koper. Het bedrag van de onbetaald gebleven facturen zal bij wijze van schadevergoeding van rechtswege verhoogd worden met 10% en met een minimum van 75,00 EUR vanaf de dag volgend op de vervaldag dezer facturen, dit zonder voorafgaandelijke inmorastelling en onverminderd in hoofdsom, de nalatigheidsintresten, alle innings-, aanmanings- en vervolgingskosten. Bij wanbetaling heeft AXITO bvba het recht om de geleverde goederen in beslag te nemen, en dit zonder dat de betreffende verkoop ongedaan wordt gemaakt. 4) Wat AXITO-software betreft : Het juiste gebruik en de daaraan verbonden goede resultaten zijn door AXITO bvba niet controleerbaar. AXITO bvba zal dan ook in geen geval verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade. De betreffende AXITO-software (waarvan AXITO bvba eigenaar is, en waarvan AXITO bvba alle auteursrechten en nevenrechten bezit), wordt in executable-vorm (uitvoerbare machine-instructies) ter beschikking gesteld van de klant. Deze laatste verwerft een licentie, die hem het recht verschaft om met de geleverde AXITO-software te werken. Het dupliceren (kopieren enz.) van AXITO-software, is in geen enkel geval toegestaan. Wordt de klant toch schuldig bevonden aan deze praktijken (met of zonder medeweten), dan zal hij aan AXITO bvba een schadevergoeding betalen die overeenstemt met de hoogste van volgende bedragen : ofwel de op het moment van de inbreuk geldende catalogusprijzen van betreffende software, ofwel de oorspronkelijk door AXITO bvba aangerekende prijs verhoogd met 20% per jaar, omgerekend per maand, tot op de datum van de inbreuk. Tevens heeft AXITO bvba dan het recht om de betreffende klant definitief uit haar klantenbestand te schrappen. 5) In geval van betwisting zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement Tongeren bevoegd. 6) De klant wordt verondersteld kennis te hebben genomen van deze algemene verkoopsvoorwaarden. 6) Voor alle duidelijkheid : met AXITO-software en CTS-software wordt exact hetzelfde bedoeld. CTS-software is de oude benaming die voor juli 2004 werd gehanteerd.


Uw geautoriseerd AXITO-Software verdeler

AXITO Software Heirstraat 21 3630 Maasmechelen Tel 089 77 88 77 Fax 089 77 88 78 info@axito.com

Profile for Axito Axito

Axito software cataloog januari 2014 20140310  

Een overzicht van onze producten en prijzen

Axito software cataloog januari 2014 20140310  

Een overzicht van onze producten en prijzen

Profile for axito
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded