Page 15

WWW.AXIELLDIREKT.COM På www.axielldirekt.com hittar du all kringutrustning som underlättar i din vardag på biblioteket. Vi erbjuder den senaste tekniken och kan hjälpa dig hitta den produkt som passar bäst på just ditt bibliotek, oavsett bibliotekssystem. I vårt sortiment hittar du bland annat skannrar, kvittoskrivare, etiketter, kvittorullar och lånekort. Kontakta Jonas Nilsson för frågor kring produkterna och Göran Andersson för supportfrågor. Telefon: 046-270 04 60 och mejl: kontakt@axielldirekt.com. Vi erbjuder dig säker service och siktar på att leverera din beställning redan dagen efter – varje gång! Miljövänliga boketiketter När vi trycker våra etiketter samarbetar vi med ett tryckeri som trycker på miljövänligt träfritt papper, är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och som ligger nära oss så vi på så sätt minimerar frakt och därmed miljöpåverkan. Vi har över tjugo års erfarenhet av streckkodsproducering och kan garantera dig att våra etiketter håller en hög kvalitet. Du vet väl att ju större beställning du gör hos oss, desto bättre pris får du och dessutom sparar vi på miljön tillsammans.

Återvinningsbara lånekort med eget motiv Tryck lånekort med RFID eller streckkod. Du väljer själv vilket motiv du vill ha på korten. Alla våra lånekort är tillverkade i återvinningsbar plast.

!

NYHET

Datalogics höstnyheter Vi har många nya modeller av skannrar i vår webbutik. Välkommen in och kika.

Det vet väl om att vi har en erfaren supporttekniker som konfigurerar dina produkter så att de fungerar direkt med ditt bibliotekystem.

– BIBLIOTEKSTILLBEHÖR MED GARANTI – FRAKTFRI LEVERANS

FULL BYTESRÄTT

ANPASSAT FÖR DITT SYSTEM

Blickpunkt bibliotek | okt 2018

15

Profile for Axiell

Blickpunkt bibliotek 6 2018  

Axiells kundtidning med mingelbilder från Bokmässan 2018 och spännande läsning från våra bibliotek ute i landet.

Blickpunkt bibliotek 6 2018  

Axiells kundtidning med mingelbilder från Bokmässan 2018 och spännande läsning från våra bibliotek ute i landet.

Advertisement