Page 11

FRÅGA SUPPORTEN Fråga: Vi har av misstag råkat radera en sida i vår Arena, och där fanns även undersidor till den. Är det möjligt att återställa den, eller kan ni läsa tillbaka den? Svar: Nej, inget av de båda alternativen är möjligt. ”Backup” på enskilda sidor måste ni själva stå för genom att se till att ha en kopia i sidstrukturen i Liferay på var och en av de viktiga sidorna i er Arena.

Fråga: Hur gör jag för att ta bort gamla bokningar i NetLoan? Svar: Det finns en anonymiseringsfunktion i NetLoan. Bokningarna försvinner inte, men det går inte att koppla dem till någon användare. Bibliotheca sköter sin egen support Vi vill påminna dig om vi sedan årsskiftet inte längre varken säljer eller supporterar Bibliothecas produkter. Bibliotheca har alltså tagit över sin egen first line support och nås på: Mail: support-se@bibliotheca.com Tel: 08-40839145

Har du en fråga som du vill dela med dig av här och som du tror andra har nytta av att veta svaret på? Skriv din fråga till support@ axiell.com och berätta samtidigt att du kan tänka dig få frågan och svaret publicerat i kundtidningen.

Axiel Media sköter support för Biblio Vi vill påminna dig om att vid felanmälan av Biblio ska du ta kontakt med den del av företaget som heter Axiell Media: Mail: axiellmedia@axiell.com Felanmälningsformulär: www.axiellmedia.com/support Vid driftstörning Om ni råkar ut för att BOOK-IT inte går att starta, börja med att kolla om det går att logga in som låntagare i BOOK-IT PUB eller Arena eller om katalogpostsidan kan visas. Om den ser okej ut betyder det att BOOK-IT är igång, men att ni kan ha ett kommunikationsproblem. Kontakta er IT-avdelning i första hand för att läsa detta problem.

TIPS!

Vill du ha ett så snabbt svar som möjligt på din felanmälan till supporten? Glöm då inte loggfilen!

SUPPORTENS ÖPPETTIDER Vi har öppet alla helgfria vardagar mellan 8.00-17.00. Tel: 046-270 04 99 E-post: support@axiell.com

Birgitta Knutsson på supporten.

Profile for Axiell

Blickpunkt bibliotek 6 2018  

Axiells kundtidning med mingelbilder från Bokmässan 2018 och spännande läsning från våra bibliotek ute i landet.

Blickpunkt bibliotek 6 2018  

Axiells kundtidning med mingelbilder från Bokmässan 2018 och spännande läsning från våra bibliotek ute i landet.

Advertisement