Page 17

Twee vrouwen, één misdaad Zuivelbedrijf Latté wordt in de zomer opgeschrikt door een dreigbrief. De onbekende afzender laat weten dat hij bij verschillende supermarkten producten van Latté heeft gesaboteerd en eist tweehonderdduizend euro. Alleen als ze betalen zal hij ermee ophouden. De dreiging wordt niet serieus genomen, maar als kort daarna een toetje met spijkers erin naar een supermarkt wordt teruggebracht, neemt Latté contact op met de politie. Brigadier Tess Westerhout stort zich op de zaak, in eerste instantie zonder veel succes. Dan stelt de afperser in een nieuwe brief dat hij vanaf nu gif in de producten van Latté zal stoppen als er niet aan zijn eis wordt voldaan.

de pers over Weerloos:

‘Een zinderend sensuele thriller met een fraaie twist aan het einde.’ – de telegraaf

Marketing l l

l

l

Geïnspireerd door een waargebeurde zaak

Uitgebreide pr-campagne

Een adembenemende thriller rond twee vrouwen – Elizabeth en Tess – die in alles elkaars tegenpolen zijn

Beschikbaar voor interviews

Van de auteur van o.a. Weerloos, dat werd genomineerd voor beste thrillerdebuut (Crimezone.nl) én beste vrouwenthriller 2010 (Vrouwenthrillers.nl)

Advertentie en actie op Hebban.nl

Moelands’ autobiografische romans Ademloos en Grenzeloos zijn eversellers

Kim Moelands (Goirle, 1975) is de auteur van twee autobiografische romans, Ademloos en Grenzeloos, en de thrillers Weerloos en Verdieping X. Ze was tweemaal jurylid van de Gouden Strop en werkte jarenlang voor de boekenwebsites Crimezone en Ezzulia.

Opname in de Lees dit boek-app Updates via Kimmoelands.nl en social media Leesexemplaren

Auteur Kim Moelands Titel De vrouw in de spiegel Uitvoering paperback met flappen, 14 x 21,5 cm Omvang ca. 304 pagina’s Prijs € 15,- (7 april tot 7 juli, daarna € 17,95) ISBN 978 94 005 0576 6 CAP e-book € 9,99 ISBN e-book 978 90 449 7354 9 NUR 332, thriller Verschijnt 7 april 2015

15

Voorjaarsaanbieding 2015 A.W. Bruna Fictie  
Voorjaarsaanbieding 2015 A.W. Bruna Fictie  
Advertisement