Page 1

A

A. Vølund & Søn /S

- Totalløsninger til industrien -


44,92

Produceret til

Løsningsorienteret leverandør Hvad er specielt ved os? Som noget helt specielt udfører vi hos A. Vølund & Søn A/S både pladebearbejdning, spåntagning og konstruktion. Vi kan derfor varetage hele processen fra idé til færdig løsning. Vi fremstiller alt fra avancerede, hydrauliske maskiner, til simple maskinkomponenter. Kunderne kan enten selv levere tegninger, eller overlade konstruktionen til os. Vi konstruerer i Inventor 3D, og modellerne bruges direkte i produktionen. Både flamme- og plasmaskæremaskiner, drejebænke og bearbejdningscentre benytter 3D modellerne direkte, som udgangspunkt for maskinprogrammerne. Vi har produceret løsninger til mange forskellige brancher, og kan derfor give kvalificeret sparring omkring konstruktionsudformning, fremstillingsmetoder og valg af materialer.

Lang og stolt historie

Vores baggrund og lange erfaring med pladebearbejdning, spåntagning og konstruktion, giver os kompetence til at løse stort set alle opgaver i stål, rustfri stål og metaller. Vi har dog nogle fokusområder, hvor vi står specielt stærkt.

- Fra farende svend til højteknologisk virksomhed A. Vølund & Søn A/S er et velrenommeret familiefirma, som ejes og ledes af Anders og Thomas Vølund. Firmaet blev etableret tilbage i 1853, og brødrene er 6. generation i lige linje. Hos A. Vølund & Søn A/S har vi i den grad udviklet os gennem årene. Fra at lave hestesko i essen, fremstiller vi i dag de mest krævende emner med avancerede computerstyrede maskiner. En ting er der dog ikke ændret på: God kvalitet og godt håndværk!

A. Vølund & Søn A/S er beliggende i Kalundborg, og producerer til danske og internationale industrivirksomheder med høje krav til kvalitet, dokumentation og sikkerhed.

De er:

Maskiner og håndteringsudstyr Håndtering af f.eks. råvarer, tunge emner eller affald bliver let og ligetil med udstyr udviklet specielt til opgaven. Vores vendebord til coil er et godt eksempel. Den bruges til at vende coil af metal bånd, og man undgår dermed skæve og farlige løft. Løfte- og fastgørelsesudstyr Vi konstruerer og fremstiller mange forskellige typer af løfte- og fastgørelsesudstyr, specialudviklet til hver enkelt kunde. Vi sørger for alt, inklusiv tegninger, beregninger, fremstillingsdokumentation, brugermanualer og CEmærkning. Trykbeholdere og højtemperatur komponenter Det er især Kraftværker, raffinaderier og stenuldsproducenter der er aftagere af disse produkter, hvor kvalitetssvejsning og dokumentation er altafgørende. Vi leverer løsningerne med omfattende svejsedokumentation og fuld sporbarhed. Industrielle og mekaniske komponenter Vi er specialister i fremstilling af optimerede komponenter til eksisterende maskiner. Når udstyret bruges hårdt kan de originale dele give op. Med vores store erfaring finder vi, sammen med kunden, frem til en optimeret løsning, som vi naturligvis leverer med fuld dokumentation.

Hos os er det ejerne selv, som er daglige ledere og har kundekontakten udad til. Det giver beslutningsdygtighed og handlekraft når det kræves. Vi ønsker at tilbyde de bedste løsninger til vores 2 kunder, og råder derfor over 3000 m bygninger tætpakket med højteknologisk udstyr til bearbejdning af stål, rustfrit stål og metaller. Vore medarbejdere er specialiserede og erfarne, med vidtfavnende kompetencer lige fra svejsespecialister, smede og maskinteknikere, ingeniør og konstruktører.

Erfaring giver styrke •

Energi- og kraftværksektoren

Isoleringsmaterialer

Offshore

Forsvarsindustrien

Kabel- og rørindustri

Raffinaderier

Gipsproduktion

Minedrift

Vindmølleindustrien


Høje kvalifikationer

Kundetilpasset servicearbejde og tilkalderordning

Beregninger • Diplomingeniør • Maskinteknikere

Kvalitetsstyring og kontrol 3D konstruktion

Montagearbejde og vedligeholdelse

Arbejdstegninger FEM analyser

Lang erfaring - over 50 år med industrikunder -

CE-mærkning

A. Vølund & Søn A/S Spåntagning

Opmålinger on site

Opsvejste og bearbejdede konstruktioner

Pladebearbejdning

Sparring med kunden: • Valg af materialer • Fremstillingsmetoder • Konstruktionsudformning

Svejsekompetencer: • Svejsespecialister EWS/IWS • Svejsetekniker EWT/IWT • Certifikatsvejsere

Tegningsarkiv

Råmaterialer Stort lager Hurtig levering

Leveringssikkerhed

Svejsedokumentation: • Svejsercertifikater • Svejseprocedurer (WPQR) Projektstyring: • Svejseprocedure • 3. parts kontrol NDT specifikation (WPS) • Varme- /overfladebehandling • Svejselog • El / Hyd. /Pneumatik • Samling og test • Pakning og transport • Montage / Indkøring on site

Omfattende kompetencer


Profiler Anders Vølund Administrerende Direktør og ejer Mobil: E-mail:

+45 40 71 26 02 av@avos.dk

Salg Konstruktion Maskiningeniør

Thomas Vølund Teknisk Direktør og ejer Mobil: E-mail:

+45 40 71 26 04 tv@avos.dk

Produktion Kvalitet Maskintekniker - Svejsetekniker

Udvalgte referencer

A. Vølund & Søn A/S

Melbygade 15, DK-4400 Kalundborg Tlf. +45 59 50 40 22, E-mail: info@avos.dk www.avos.dk

brochure AVOS  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you