Page 1

NU 2 FLESSEN

GRATIS! Doet wat het belooft.

DE KOFFIEMACHINE VEILIG REINIGEN?

VOOR EEN OPTIMALE KOFFIESMAAK EN HET VOORKOMEN VAN STORINGEN PAG. 7

*ZIE ACHTERZIJDE

NAJAAR 2016 WWW.≠.EU

LAST VAN EEN STINKENDE VUILNISBAK?

VOORKOM STANK UIT DE VUILNISBAK! PAG. 18


INTERIEUR ≠ kachelruitjes reiniger

Kachelruitjes gemakkelijk schoon!

Krijgt kachelruitjes snel en gemakkelijk schoon. Even opspuiten, laten intrekken en afnemen.

500 ml

7,99 VOORKOM SCHOORSTEENBRANDJES!

≠ schoorsteenveegpoeder Verwijdert en voorkomt roetaanslag en creosoot in het schoorsteenkanaal. Ook de binnenzijdes van openhaarden en allesbranders worden ontroet.

500 gram

7,

79

DE KACHEL EENVOUDIG OP GLANS!

≠ kachelzwart Het metaal van kachels en potkachels wordt door het stoken en zonlicht na verloop van tijd dof en mat. HG kachelzwart geeft eenvoudig en snel uw (oude) kachel of potkachel weer een mooie diep zwarte kleur. Ook geschikt voor andere voorwerpen van metaal.

250 ml

20,90

RAMEN STREEPLOOS GEREINIGD!

SNEL SCHOON, ZONDER STREPEN!

≠ glazenwasser

≠ glas & spiegelspray

Is super geconcentreerd en reinigt intensief en absoluut streeploos ! Het bevat geen ammonia of spiritus en voldoet aan alle professionele eisen, want het is pH-neutraal en tast verf, lak en kunststof niet aan. Mild voor de handen.

Heeft vele voordelen t.o.v. de bekende universele producten: het werkt beter, sneller, laat geen blauwe waas achter, geeft een streeploos resultaat en heeft ook nog eens een heerlijk frisse geur. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want HG glas & spiegelspray is wel veel beter maar niet duurder!

Goed voor minstens 35 raamwasbeurten! Professionele glazenwassers gebruiken het ook!

500 ml

3,89 2

500 ml

3,69


KROONLUCHTERS SNEL WEER SCHOON!

KUNSTSTOF INTENSIEF REINIGEN!

≠ kroonluchter spray reiniger

≠ kunststof intensief reiniger

Met dit product spray reiniger reinigt u uw kroonluchter heel gemakkelijk! Alleen maar even insprayen en het vuil druipt er van af. Droogt snel en blinkend op, dus nadrogen is niet nodig.

Reinigt snel en zonder strepen, hardnekkige nicotine, roet- en atmosferische aanslag, schoenstrepen, vet en vuil van alle kunststof zoals schrootjes, lamellen, kozijnen, plafonds, gevelbekleding (Trespa), kastjes e.d. zonder deze aan te tasten. Ook voor verfwerk en afwasbaar behang.

500 ml

500 ml

3,99

7,69 REINIG EN BESCHERM BEELDSCHERMEN!

≠ beeldschermreinigers Beeldschermen, maar ook schermen van tablets, mobiele telefoons of andere apparaten worden vanuit de fabriek beschermd met speciale coatings. Het reinigen hiervan met gewone schoonmaakmiddelen of water tast deze coatings aan, met beschadigingen en/of beeldverlies tot gevolg. De HG beeldschermreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig en streeploos reinigen van al dit soort schermen. De HG beeldscherm reiniger en beschermer brengt tijdens het reinigen ook nog een beschermlaagje aan, waardoor het scherm minder stof aantrekt en veroudering van de coating wordt tegen gegaan.

reiniger en beschermer incl. 10 tissues reiniger 22 ml 125 ml

8,75 3,95 SNEL WEER HYGIËNISCH SCHOON!

GAATJES EN KIERTJES STOF EN VUIL VRIJ!

≠ toetsenbordreiniger

≠ luchtdrukreiniger

Toetsenborden van pc’s en laptops worden vuil doordat (huid)vet aan de toetsen blijft kleven en zo ander vuil en stof vasthoudt. HG toetsenbordreiniger is een sneldrogende en ontvettende reiniger die dit soort aanslag snel, grondig en hygiënisch verwijdert. Ook voor de muis en computerbehuizing.

Verwijdert moeiteloos stof en andere losse vervuiling uit alle kiertjes en gaatjes. Is bijvoorbeeld geschikt voor computers, televisies, luchtroosters of het scheerapparaat. Ook voor lenzen, printplaatjes e.d.

90 ml

400 ml

2,95

6,25 3


SANITAIR

Zelfs de hardnekkigste kalk eenvoudig verwijderd!

≠ kalkweg schuimspray 3x sterker Soms is kalkaanslag hardnekkiger dan verwacht! En speciaal daarvoor is dit product ontwikkeld! De uiterst krachtige 3x sterker-formule verwijdert dergelijke hardnekkige kalkaanslag namelijk makkelijk, grondig en snel. Met een stralend resultaat! Ook geschikt voor het verwijderen van roestvlekken, urinesteen en kopergroen.

500 ml

5,95 EFFECTIEF KALK VERWIJDEREN?

≠ kalkweg schuimspray Is een uiterst effectieve kalkreiniger en verwijdert kalkaanslag eenvoudig en snel. Een stralende glans is het resultaat! HG kalkweg schuimspray is nu ook verkrijgbaar met een krachtige groene geur!

orgineel/ groene geur 500 ml

4,

groene geur

DE TOILETPOT HYGIËNISCH SCHOON!

Een fris ruikende en snel drogende sprayreiniger voor het snel en gemakkelijk dagelijks hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte. Toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, het fonteintje of de deurkruk: deze alledag spray zorgt eenvoudig en snel voor een maximaal hygiënisch resultaat.

3,59 HARDNEKKIGE VERVUILING VERWIJDERD!

≠ hygiënische toiletgel

≠ super kracht toiletreiniger

Is een krachtige reinigings- en ontkalkingsgel voor het regelmatig reinigen van het toilet. De speciale samenstelling van dit product verwijdert zowel vuil als kalkaanslag en zorgt daarnaast voor een glanzend resultaat en een heerlijke, langdurig frisse geur.

De speciale formule van HG super kracht toiletreiniger hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt voor een effectieve verwijdering van alle probleemvervuilingen. Ook in de hals van het toilet of onder de rand.

650 ml

500 ml

2,95 4

≠ hygiënische toiletruimte alledag spray

500 ml

49

origineel

HET HELE TOILET HYGIËNISCH SCHOON?

5,95


SCHIMMELPLEKKEN OP KITRANDEN EN TEGELVOEGEN?

≠ schimmelvlekkenreinigers Schimmelaanslag komt voor in vochtige ruimtes en dan vooral op kitranden, tegelvoegen, stucwerk en douchecabines. Het geeft niet alleen een vieze aanblik en een muffe geur, maar is ook slecht voor de gezondheid! Bestrijd schimmel daarom direct en hygiënisch met één van de HG schimmelvlekkenreinigers: HG schimmelvlekkenreiniger of HG schimmelvlekkenreiniger schuimspray. Beiden uiterst effectief, maar de unieke schuimformule heeft een minder penetrante geur, is nog beter op de schimmel te richten en geeft natuurlijk minder kans op spatten. Bovendien heeft het schuim de eigenschap langer te blijven zitten en zorgt daardoor voor een langere inwerking.

MINDER KANS OP SPATTEN

MINDER PENETRANTE GEUR

HG schimmelvlekkenreiniger Toelatingsnummer: 1287/B. Bevat o.a.: natriumhypochloriet 4,9%. HG schimmelvlekkenreiniger schuimspray Toelatingsnummer: 416/B. Bevat o.a.: natriumhypochloriet 4,9%. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie! schuimspray 500 ml 500 ml

NOG BETERE INWERKING

7,59 8,69 ZIE ACHTERPAGINA VOOR DE UNIEKE “1+2 GRATIS” ACTIE

UIT EEN GROOT LANDELIJK DAGBLAD! Kanker door schimmels in huis GENT - Schimmels in woningen kunnen kankerverwekkend zijn, zo blijkt uit de doctoraalstudie van Barbara Demulle van de Universiteit Gent. Schimmels in woningen kunnen grote gezondheids­ problemen veroorzaken. Zij ontdekte dat sommige schimmels kankerverwekkende stoffen afscheiden. Het is al langer bekend dat bewoners van een gebouw met een slechte luchtkwaliteit of schimmelgroei last kunnen krijgen van hoofdpijn, irritatie van neus­ en oogslijmvliezen, huidontsteking of lusteloosheid, symptomen die ook onder de term Sick Building Syndrome (SBS) bekendstaan. De schimmels in bijvoorbeeld de badkamer of keuken scheiden zogeheten mycotoxinen af. Sommige types zijn aangemerkt als kankerverwekkend en gevaarlijk door het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek. Er moet nog onderzoek gebeuren naar de gevolgen bij inhalatie van mycotoxinen. Mogelijk is die schade groter dan bij inname via de mond. De darmen hebben een eigen afweersysteem. Bij inademing komt de giftige stof rechtstreeks in de longen terecht.

SANITAIR SNEL SCHOON!

≠ douche & wasbakspray Na het douchen, wassen of scheren het gebruikte sanitair gewoon even insprayen met HG douche & wasbakspray en alles blijft blinkend schoon! Om de prijs hoeft u het niet te laten.

VOOR ALS NIETS MEER HELPT!

≠ professionele kalkaanslag verwijderaar Hét wondermiddel tegen kalkaanslag, roestvlekken, urinesteen en kopergroen voor als niets anders meer helpt. Veilig voor chroom en tast voegen niet aan.

Vul dus na voor slechts € 0,99 per fles!

500 ml

5x navul

3,95 4,95

500 ml

1 liter

5,69 9,79 5


AFVOER

A ≠ duo ontstopper Een gebruiksklaar product gebaseerd op een unieke 2-componenten technologie waarmee u zelfs de meest hardnekkige verstoppingen, veroorzaakt door vet- en etensresten of door haar, tandpasta, zeepresten en huidvetten effectief kunt verhelpen. Zonder spatten of bruisen! * Zie voorwaarden op de verpakking of ga naar www.HG.eu

2x 500 ml

10,45 UW EERSTE HULP BIJ ONTSTOPPEN!

≠ vloeibare ontstopper

≠ keukenontstopper

Een verstopping komt altijd ongelegen! HG vloeibare ontstopper, de eerste hulp bij ontstoppen, kunt u daarom maar beter altijd in huis hebben! Dit product is namelijk gebruiksklaar en uitermate geschikt voor het veilig en snel ontstoppen van vrijwel alle verstoppingen. Het ontstopt binnen 30 minuten zonder spetteren en bruisen.

Met behulp van enzymen en microben verhelpt HG keukenontstopper verstoppingen door vet en voedselresten zonder gevaar voor de leidingen. Regelmatig een scheutje in de afvoer, werkt preventief tegen verstoppingen en stank. Ook geschikt voor septic tanks.

500 ml

1 liter

1 liter

2,

99

4,

19

NOOIT MEER EEN STINKENDE AFVOER!

6,95 EEN FRIS RUIKENDE VAATWASSER!

≠ afvoerstank verwijderaar

≠ tegen stinkende vaatwasser

Afvoeren kunnen gaan stinken doordat vervuiling zich afzet tegen de wand! HG afvoerstank verwijderaar verwijdert de vervuiling die deze stank veroorzaakt grondig, waardoor de afvoer weer fris ruikt.

Vaatwassers kunnen minder fris ruiken, of zelfs stinken. Aanslag van vet, voedsel- en zeepresten in de afvoerleidingen, filter en rubbers zijn hier de oorzaak van. Dit product neemt dergelijke vervuiling effectief weg en zorgt zo, voor langere tijd, voor een heerlijk fris ruikende vaatwasser. Bovendien bevordert het gebruik van dit product de hygiëne en een schonere vaat. Zowel mét als zonder vaat te gebruiken.

Goed voor 10 behandelingen!

500 gram

4,95 6

VERSTOPPING DOOR ETENSRESTEN?

500 gram

5,95


APPARATEN NIEUW!

De koffiemachine veilig reinigen?

≠ universele reinigingstabletten voor koffiemachines Het malen van koffiebonen en het met druk zetten van koffie zorgt voor een aanslag van koffievetten en oliën in het interne systeem en de leidingen van (vol) automatische koffiemachines. De HG universele reinigingstabletten voor koffiemachines zorgen niet alleen voor een blijvende, optimale koffiesmaak, maar is ook essentieel voor een lange levensduur van uw machine en het voorkomen van storingen.

Getest op/ Geschikt voor o.a.: Siemens Bauknecht Illy Delonghi Philips Bosch Krups Solis Saeco Kenwood AEG

10 tabletten

5,95

UW WATERKOKER SNEL ONTKALKT!

DE JUISTE ONTKALKER!

≠ ontkalker voor espresso- & padkoffiezetapparaten Er zijn fabrikanten die een ontkalker adviseren op basis van citroenzuur, maar ook die juist een ontkalker op basis van melkzuur voorschrijven. HG heeft beiden! - Citroenzuur, goed voor 6x ontkalken. - Melkzuur, goed voor 4 – 5x ontkalken.

citroenzuur 500 ml

melkzuur 500 ml

4,19 6,99 DUURT KOFFIEZETTEN STEEDS LANGER?

≠ snel ontkalker Wanneer er meer gepruttel te horen is en de koffie minder lekker begint te smaken, dan slibben de leidingen dicht door kalkaanslag. Eén keer behandelen met HG snel ontkalker en uw koffiezetapparaat werkt weer als nieuw! Ook geschikt voor het ontkalken van wasmachines.

500 ml

5,69

≠ reiniger en ontkalker voor waterkokers Alle waterkokers krijgen te maken met kalkaanslag en vervuiling door ketelsteen. HG reiniger en ontkalker voor waterkokers is speciaal ontwikkeld om deze kalkaanslag en vervuiling gemakkelijk, snel maar veilig voor de waterkoker te verwijderen. Dit product is reukloos en laat geen smaak achter. Regelmatig reinigen en ontkalken, verlengt de levensduur van de waterkoker. 500 ml

2,99 VOORKOM SLIJTAGE KOSTEN!

≠ onderhoudsmonteur

voor was- en vaatwasmachines Voorkomt vervuiling van moeilijk bereikbare onderdelen van de machine, waardoor dure reparaties worden voorkomen. Ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde witgoedreparateurs.

2x 100 gram

8,95 7


TEGEL ≠ tegelreiniger glansherstellend (HG product 17) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde, dweilreiniger met glansherstel voor het regelmatig reinigen van zowel poreuze als niet-poreuze vloertegels, plavuizen en niet-kalkhoudend natuursteen. Verdiept tevens de kleur en structuur van de tegels. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten. 1 liter

7,69 2 liter

5 liter

13,45 31,85 GOED EN VOORDELIG DWEILEN!

STREEPLOOS DWEILEN?

≠ tegelreiniger (HG product 16). Het regelmatig reinigen van tegelvloeren kan, dankzij HG tegelreiniger, gemakkelijk, snel en goedkoop. Deze fris ruikende dweilreiniger is namelijk niet alleen zeer kwalitatief, maar ook nog eens zeer geconcentreerd, 1 liter HG tegelreiniger is hierdoor geschikt voor wel 40 dweilbeurten. Bij 1 liter 1 liter slechts € 0,15 per dweilbeurt!

5,95

2 liter

5 liter

95

ZEER ZWARE VERVUILING OP TEGELS?

≠ tegel extreem krachtreiniger (HG product 20) is een professionele, extreem krachtige reiniger voor het verwijderen van echte probleemvervuilingen of zeer moeilijk te verwijderen (oude) was-, polish- en andere beschermfilms op vloertegels, plavuizen en alle soorten natuursteen. 1 liter is goed voor 35 – 70 m².

1 liter

11,59 8

≠ tegelreiniger hoogglans vloeren (HG product 18) is een heerlijk ruikende, geconcentreerde dweilreiniger voor het regelmatig en gemakkelijk streeploos reinigen van alle (hoog) glanzende tegelvloeren en tegelvloeren van niet-kalkhoudend natuursteen. Nadweilen en/of nadrogen niet nodig. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter

10, 23, 95

Reinigen met glansherstel!

6,95 DE REINIGER VOOR TEGELS!

≠ tegel krachtreiniger (HG product 19). Uw tegelvloer een goede schrobbeurt geven hoeft geen zware klus te zijn, dankzij HG tegel krachtreiniger. Dit product verwijdert namelijk gemakkelijk en snel vet en aangekoekt vuil. Het is tevens uitermate geschikt voor het verwijderen van polish en andere beschermfilms.

1 liter

10,45


CEMENTSLUIER, MORTELRESTEN OF UITBLOEIINGEN?

BESCHERM TEGEN VLEKKEN EN VUIL!

≠ cement- & mortelresten verwijderaar

≠ vlekpreventie

(HG product 12). Cementsluier, mortelresten en uitbloeiingen worden met dit product genadeloos verwijderd van poreuze en nietporeuze keramische tegels, plavuizen en nietkalkhoudend natuursteen, zoals bijvoorbeeld Noorse leisteen, graniet en kwartsiet.

(HG product 15) beschermt tegen vlekken en het indringen van vervuiling, waardoor simpelweg dweilen voldoende is voor een stralende vloer. Voor zowel poreuze als nietporeuze keramische tegelvloeren en natuursteenvloeren. Dit product is eenvoudig met een kwast of roller aan te brengen en streept of stinkt niet. 1 liter is goed voor 100 m².

1 liter

1 liter

10,95

26,20 VUILE VOEGEN?

≠ voegenreiniger De voegen van de badkamer- of keukenvloer, maar ook die tussen de tegels achter het aanrecht, hebben het vaak zwaar te verduren. Als ze niet meer schoon te krijgen zijn, is het moment aangebroken om HG voegenreiniger te gebruiken. Krachtig, maar toch veilig voor voeg en tegel. Ook verkrijgbaar in handige kant-en-klaar sprayflacon.

concentraat 500 ml

kant & klaar 500 ml

5,89 4,95 HARDNEKKIGE VLEKKEN?

≠ natuursteen olie- en vetvlekken absorbeerder (HG product 42) verwijdert alle soorten olie- en vetvlekken uit poreuze steenachtige ondergronden, zoals plavuizen, terracotta, marmer, kalksteen en andere natuursteensoorten alsmede uit cement- en betonvloeren. Het zuigt de olie of het vet uit de steen en is daardoor zelfwerkend.

250 ml

12,95

OLIEVLEKKEN OP UW OPRIT?

≠ olievlekkenreiniger Weet daar wel raad mee. Even opbrengen, enige minuten in laten trekken, goed naspoelen en het probleem is opgelost.

500 ml

8,29 9


NATUURSTEEN ≠ natuursteen reiniger glansherstellend (HG product 37) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger voor het regelmatig reinigen van marmer en alle andere kalkhoudende natuursteenvloeren. Het is geschikt voor zowel onbehandelde vloeren als ook voor vloeren behandeld met HG beschermfilm met glans (HG product 33). 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter

9,95 REINIGEN EN VOEDEN TEGELIJK!

GLANSVLOEREN STREEPLOOS REINIGEN!

≠ natuursteen reiniger voedend

≠ natuursteen reiniger glansvloeren

(HG product 49). Dankzij deze fris ruikende en geconcentreerde dweilreiniger wordt natuursteen niet alleen grondig gereinigd, maar gelijktijdig ook gevoed (gehydrateerd), waardoor het natuursteen niet schraal wordt en zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Geschikt voor zowel onbehandeld als geïmpregneerd of gekristalliseerd marmer en alle andere natuursteensoorten. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

(HG product 38) is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger voor het grondig, veilig en snel streeploos reinigen van marmer en andere natuursteensoorten zonder nadrogen. Daardoor bij uitstek geschikt voor hoogglanzende natuursteensoorten. Scherp geprijsd want 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten!

1 liter

1 liter

8,

95

UW BLAUWSTEEN ALTIJD MOOI SCHOON!

≠ reiniger blauwe steen (HG product 39) zorgt veilig en snel voor een goede en streeploze reiniging van alle soorten blauwe steen, zowel mat als glanzend, zonder nadrogen. Het tast het karakter van het blauwe steen niet aan: mat blijft mat, glans blijft glans. Bij regelmatig gebruik wordt het blauwe steen ook nog eens gevoed. 1 liter is goed voor 20 dweilbeurten.

1 liter

8,35 10

Dweilen met glansherstel!

6,95 REINIGEN EN VOEDEN TEGELIJK!

≠ reiniger voedend voor blauwe steen (HG product 50) is een fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger die niet alleen uitstekend reinigt, maar ook voedt (hydrateert) waardoor de steen niet schraal wordt, maar mooi op kleur blijft. Het is geschikt voor zowel onbehandelde als geïmpregneerde of gekristalliseerde blauwe steen. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

1 liter

8,95


CEMENTSLUIER OP NATUURSTEEN?

DE GROTE BEURT VOOR NATUURSTEEN!

≠ natuursteen cement- & kalksluier verwijderaar

≠ natuursteen krachtreiniger

(HG product 31) werkt doeltreffend, is veilig voor de voeg, zuurvrij en tast het marmer en ander kalkhoudend natuursteen absoluut niet aan. Ook geschikt voor beton- en kunststoftegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt, zoals granito en marmer composiet.

1 liter

(HG product 40). Marmer en ander kalkhoudend natuursteen hebben eens in de zoveel tijd een goede schrobbeurt nodig. HG natuursteen krachtreiniger verwijdert gemakkelijk en snel vet en aangekoekt vuil, maar is ook geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms.

1 liter

11,29

7,89

HARDSTEEN WEER OP KLEUR!

NATUURSTEEN WEER GLANZEND!

≠ kleurverdieper voor graniet, hardsteen e.a. natuursteen (HG product 48) verhelpt doffe, grijze plekken door de kleur van het natuursteen te verdiepen, met of zonder glans. Tevens voedt en beschermt dit unieke product het natuursteen tegen vuil en vlekken door vloeistoffen, zonder het natuurlijke ademingsproces te verstoren. Voedt en beschermd tegen vuil en vlekken. 50 ml

250 ml

(HG product 44) is ideaal om kleinere oppervlakken zoals tafels, vensterbanken, aanrechtbladen en dorpels van marmer en andere natuursteen eenvoudig weer van een natuurlijke glans te voorzien. Verdiept bovendien de kleur en structuur en beschermt tegen vuil en lichte krassen.

300 ml

13, 26, 49

≠ natuursteen glans polish

95

VAN REINIGINGSOF ONDERHOUDSPROBLEMEN NAAR OPLOSSING? ONZE WEBSITE WWW.≠.EU ADVISEERT U HET JUISTE PRODUCT

8,95 VEILIG DAGELIJKS REINIGEN!

≠ natuurstenen aanrechtbladreiniger Is er voor een snelle en veilige dagelijkse reiniging van aanrechtbladen van graniet, marmer, hardsteen en andere natuursteensoorten. Het verwijdert effectief vet en andere vervuiling en zorgt voor een streeploos resultaat zonder nawrijven.

500 ml

4,79 11


KUNSTSTOF VLOEREN

L

≠ kunststof vloeren glansreiniger voedend (HG product 78) is een fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger met glansherstel voor het regelmatig reinigen en tegelijkertijd voeden van alle soorten kunststof vloeren zoals vinyl, linoleum, marmoleum, pvc en gietvloeren. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten!

1 liter

Dweilen en tegelijk voeden!

5 liter

6,99 30,99 BESCHERMEN TEGEN SLIJTAGE?

≠ kunststof vloeren beschermfilm met glans (HG product 77) is een eenvoudig aan te brengen, vloeibare emulsie die een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm vormt. Beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Het maskeert tevens al bestaande slijtageplekken en geeft ook een anti-slip effect.

1 liter

KRACHTIG REINIGEN?

≠ kunststof vloeren krachtreiniger (HG product 79) verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil of vet van vinyl, linoleum of andere kunststof vloeren zoals marmoleum, pvc of gietvloeren. Ook geschikt voor het verwijderen van polishbeschermfilms.

1 liter

10,

39

8,99

ONGEDIERTE ≠X muizenval Is een effectieve manier om muizen te vangen en zo van uw muizenplaag af te komen. De val is eenvoudig en veilig op scherp te zetten en kan oneindig vaak opnieuw gebruikt worden. Bovendien kunt u, door de speciale hendelconstructie, de dode muis in de vuilnisbak laten vallen zonder hem te hoeven aanraken.

2 stuks

5,95 12

Effectief en hygiënisch muizen vangen!


LAMINAAT ≠ laminaat reiniger (HG product 72) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger voor het regelmatig goed, veilig en snel streeploos reinigen, zonder glansopbouw, van alle soorten laminaatvloeren. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten! Ook verkrijgbaar als glansreiniger (HG product 73)

glansreiniger 1 liter

reiniger 1 liter

7,95 6,95 TEGEN KRASSEN EN SLIJTAGE!

≠ laminaat beschermfilm met glans (HG product 70). Met HG laminaat beschermfilm met glans brengt u eenvoudig een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm aan, waardoor de toplaag van het laminaat wordt beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Dit product maskeert tevens doffe plekken en al bestaande beschadigingen en geeft een anti-slip effect.

1 liter

glansreiniger

Zo blijft laminaat mooi! LAMINAAT SNEL STOFVRIJ!

≠ laminaat alledag spray (HG product 71). Met HG laminaat alledag spray verdwijnt alle dagelijkse vervuiling, zoals stof of zand, gemakkelijk en snel zonder dat het laminaat nat wordt. Zuinig in gebruik: een paar spuitjes op stofwisser of dweil is voldoende!

500 ml

11,

85

BESTRIJD SPINNEN EENVOUDIG EN SNEL!

3,99 LAST VAN ZILVERVISJES IN HUIS?

≠X tegen huisspinnen

≠X tegen zilvervisjes

Kunt u overal spuiten waar huisspinnen zich schuilhouden, zoals achter en onder kasten, in kieren en naden bij plinten of bij het web zelf. Dit product werkt snel en doeltreffend en vlekt niet.

bestrijdt deze vieze, kleine monstertjes snel, effectief en langdurig. Gewoon even sprayen tussen kieren, naden en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen en het probleem is voor lange tijd verholpen!

Toelatingsnummer: 14215B Werkzame stof: 0,075% prallethrine (CAS 23031-36-9), 0,15% alfa.-Cyaan-3-fenoxybenzyl-2,2-dimethyl-3-(2-methylprop-1-enyl) cyclopropaancarboxylaat (CAS 39515-40-7) Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

400 ml

12,35

Toelatingsnummer: 14115B Werkzame stof: 0,075% prallethrine (CAS 23031-36-9), 0,15% alfa.-Cyaan-3-fenoxybenzyl-2,2-dimethyl-3-(2-methylprop-1-enyl)cyclopropaancarboxylaat (CAS 39515-40-7) Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

400 ml

12,75 13


PARKET & HOUT ≠ parket glansreiniger (HG product 53) is een heerlijk fris ruikende, geconcentreerde dweilreiniger met glansherstel, voor het regelmatig reinigen van zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met HG parket beschermfilm met glans (HG product 51). 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

Reinigen met glans?

1 liter

8,95 EEN STREEPLOOS RESULTAAT!

DIEPGAANDE REINIGING VOOR PARKET!

≠ parketreiniger

≠ parket krachtreiniger

(HG product 54) is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger voor het regelmatig streeploos reinigen van zowel gelakt parket als parketvloeren behandeld met de HG parket beschermfilms (HG product 51/52).

(HG product 55) verwijdert snel en toch veilig hardnekkig vuil of vet van gelakte parketvloeren. Het is tevens geschikt voor het verwijderen van polish- en andere beschermfilms, zoals de HG parket beschermfilms (HG product 51/52). Absoluut veilig voor de laklaag.

1 liter

1 liter

2 liter

6,

79

12,

8,95

39

BESCHERMEN MET GLANS? OF MAT?

≠ parket beschermfilm (HG product 51/52) deze eenvoudig aan te brengen, vloeibare, emulsie vormt na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke, beschermfilm, waardoor de laklaag wordt beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Geeft daarnaast ook een anti-slip effect. 1 liter voor ca. 40 m² per laag

glans 1 liter

mat 1 liter

14,89 15,95 14


OLIEVLOEREN GEWOON DWEILEN!

ALS DE OLIEVLOER ERG VUIL IS!

≠ olievloer reiniger

≠ olievloer intensief reiniger

(HG product 62) is een heerlijk fris ruikende dweilreiniger voor het regelmatig en toch veilig reinigen van met olie behandelde of onbehandelde houten vloeren. Het tast de olie en het hout absoluut niet aan! 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.

(HG product 63) verwijdert gemakkelijk en toch veilig hardnekkig vuil, vet en andere probleemvervuilingen van met olie behandelde vloeren. Ook geschikt voor onbehandelde houten vloeren en kurkvloeren.

1 liter

1 liter

7,29

7,99

VOEDEN EN BESCHERMEN?

≠ vloerolie De HG vloeroliën zijn voedende oliën, speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. Hierdoor krijgen ze de unieke eigenschap het hout optimaal te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging. HG vloerolie naturel (HG product 60) verdiept de kleur van het hout, waardoor de houtstructuur wordt geaccentueerd. HG vloerolie white wash (HG product 61) geeft geen kleurverdieping, maar laat het hout in zijn eigen kleur en accentueert de houtstructuur door een witte tekening te geven in de nerven en noesten. Geheel vervaardigd uit natuurlijke oliën en 100% oplosmiddelvrij. Betere vloeroliën zijn er niet! Makkelijk aan te brengen! Super makkelijk te onderhouden!

naturel 1 liter

white wash 1 liter

29,95 30,95 KURKVLOEREN VEILIG REINIGEN!

≠ kurkreiniger Verwijdert eenvoudig vuil en vlekken en is geschikt voor het regelmatig reinigen van alle soorten gelakte kurk- en bamboevloeren.

1 liter

6,49

UITGEBETEN VLEKKEN OF KRINGEN?

≠ parket colour renovator (HG product 68). Vloeistoffen kunnen kringen of vlekken veroorzaken in ongelakt parket. Met HG parket colour renovator kunt u deze snel en eenvoudig verwijderen. Het is ook geschikt om verbleekt of verschoten hout weer zijn originele kleur terug te geven.

500 ml

13,55 15


KLUS ≠ behangverwijderaar Is een uiterst krachtig middel, dat alle soorten behanglijm snel oplost. Elk type behang, zoals bijvoorbeeld papier-, waterafstotenden vinylbehang, vliegt er hierdoor snel en in hele banen af. 500 ml voor ca. 200 m² behang. Gewoon de allerbeste!

Snel behang verwijderen?

500 ml

6,29 SUPER SNEL VERF AFBIJTEN!

≠ verf kracht afbijter Is een extra sterk en supersnelwerkende verfafbijter geschikt voor het verwijderen van de meest hardnekkige 2 componenten-, oplosmiddelen- en watergedragen verven en lakken op basis van epoxy, polyurethaan, alkyd en acrylaat. Ook geschikt voor het verwijderen van plamuur en oude, moeilijk te verwijderen, waslagen. Biologisch afbreekbaar en voor vrijwel alle ondergronden. 750 ml is voldoende voor maximaal 2 m². 750 ml

15,49 LIJMRESTEN VERWIJDEREN?

≠ verven zonder schuren Maakt geverfde, maar ook onbehandelde oppervlakken, zo schoon en vetvrij dat direct met verven begonnen kan worden. Tevens geschikt als reiniger voor verontreinigd verfwerk. Ook verkrijgbaar in handige kant-en-klare sprayflacon voor de kleine schilderklusjes! Geen nare ammonia geur! kant en klaar 500 ml

concentraat 1 liter

3,89 5,75 ECHT VUILE HANDEN?

≠ vloerlijm verwijderaar extra sterk

≠ vuile handenreiniger

Is een supersnelwerkende lijmverwijderaar, geschikt voor de meest hardnekkige (resten van) lijmen, zoals oplosmiddelhoudende-, oplosmiddelarme-, tapijt-, linoleum-, kunstharsdispersie-, PVC-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloerbedekkingslijmen alsmede tix en montagekit. Voor vrijwel alle ondergronden. Verbruik 0,5 – 1,0 liter per m².

Verwijdert snel en gemakkelijk olie, vet, inkt, grondvuil en ander hardnekkig vuil, zonder de huid aan te tasten. Deze fris geurende gel is namelijk alkalivrij.

750 ml

500 ml

17,75 16

VERVEN ZONDER SCHUREN?

Nu met handige doseerpomp!

5,79


STICKERS VERWIJDEREN?

ROLLUIKEN SCHOONMAKEN MOEILIJK?

≠ stickeroplosser

≠ rolluikenreiniger

Stickers maar ook plakband, lijmresten, teerspatten, hakstrepen, olie en nog heel veel meer hardnekkige problemen worden met HG stickeroplosser eenvoudig opgelost, op vrijwel alle ondergronden.

Verwijdert moeiteloos atmosferische en andere sterke verontreinigingen van zowel rolluiken als rolluikkasten, zonder het risico van dof worden of krassen! Veilig voor alle soorten materialen.

300 ml

500 ml

4,99 ZWARE VERVUILING VERWIJDEREN?

≠ professionele nicotine-, roet- en vetverwijderaar Is een geconcentreerd en uiterst krachtig reinigsproduct voor het probleemloos verwijderen van nicotine, roet, vet en andere zware vervuiling. Het is reukloos, veilig te gebruiken op lak, verfwerk, vinyl, afwasbaar behang, ramen en kunststof.

1 liter

4,99 SILICONENKIT VERWIJDEREN?

≠ siliconenkit verwijderaar Gewoon de kitresten insmeren met het bijgeleverde kwastje, even laten intrekken en vervolgens kunt u alles heel eenvoudig verwijderen met het bijgeleverde spateltje. Veilig voor elke ondergrond. 100 ml goed voor 10 – 15 m², compleet met kwast en spatel.

100 ml

7,

99

WEG MET ROEST!

≠ roestoplosser Maakt (tuin)gereedschap, hekken, bouten en moeren e.d. weer roestvrij. Simpelweg opbrengen, laten inwerken en afspoelen.

500 ml

8,39

9,95 ROEST EN OXIDATIE VERWIJDEREN?

≠ roestvlekken verwijderaar Verwijdert roest- en andere oxidatievlekken uit keramische tegels, beton, marmer en ander natuursteen, maar bijvoorbeeld ook uit hout. Dit product bevat geen zuren en is dus absoluut veilig voor marmer, hardsteen, betonsteen e.a. kalkhoudend steen. Eenvoudig in gebruik.

500 ml

15,95 17


Nooit meer een stinkende vuilnisbak!

AIRCARE NIEUW! ≠ tegen stinkende vuilnisbakken Vuilnisbakken, maar ook afvalemmers, afvalcontainers, kliko’s en luieremmers kunnen enorm gaan stinken. HG tegen stinkende vuilnisbakken absorbeert deze stank effectief en zorgt voor een frisse geur.

500 gram

4,99 ALTIJD EEN FRIS MATRAS!

≠ matras opfrisser

≠ stofzuigerlucht-verfrisser

Matrassen kunnen na verloop van tijd minder fris gaan ruiken. HG matras opfrisser is speciaal ontwikkeld voor het regelmatig, gemakkelijk en op biologische wijze opfrissen van het matras, waardoor onaangename geurtjes als gevolg van bijvoorbeeld de normale nachtelijke transpiratie worden voorkomen en het matras altijd fris blijft en fris blijft ruiken.

Stofzuigers gaan vaak stinken omdat het vuil langdurig in de stofzuigerzak of stofopvangbak zit en daardoor muf en “zuur” gaat ruiken. Vooral haren van huisdieren zijn een bron van stank. HG stofzuiger-luchtverfrisser zorgt er voor dat de stofzuiger tijdens het stofzuigen een heerlijke frisse lucht verspreidt.

500 ml

180 gram

5,

99

ALLE NARE LUCHTJES WEG!

6,75 ALLE NARE GEURTJES WEG!

≠ alle nare luchtjes weg

≠ alle nare geurtjes weg

Luchtjes door bijvoorbeeld bakken, frituren, tabak of toiletteren blijven lang hangen. Een luchtverfrisser op parfumbasis is geen oplossing omdat de parfum zich mengt met de nare lucht en deze hierdoor nog erger wordt! HG alle nare luchtjes weg is een plantenextract op waterbasis dat nare luchtjes snel neutraliseert. Even sprayen en na een kwartiertje zijn alle stankmoleculen verdwenen! 100% biologisch afbreekbaar!

Urine, uitwerpselen, braaksel en andere vervuilingen kunnen, ondanks goed schoonmaken, blijven stinken. HG alle nare geurtjes weg verwijdert, op biologische wijze, de stankbron effectief met behulp van natuurlijke enzymen en microben.

400 ml

500 ml

6,25 18

STINKT DE STOFZUIGER?

5,99

L


WEG MET VOCHT EN VOORKOM SCHIMMEL, HOUTROT OF ONGEDIERTE!

≠ vochtvanger Brengt de luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau, waardoor condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot worden voorkomen. Dankzij de speciale, ronde, vochtaanzuigende korrels en de super ventilerende korrelkorf onttrekt HG vochtvanger tot wel 1,5 keer meer vocht uit de lucht dan vergelijkbare systemen. Een HG vochtvanger met 450 gram HG vochtvangerkorrels werkt 2 à 3 maanden in een ruimte van ca. 40 m3. De navul vochtvangerkorrels worden geleverd in een handige schenkfles en zijn verkrijgbaar zonder of met lavendelgeur.

vochtvanger

neutraal 450 gram

lavendelgeur 450 gram

12,55 4,95 5,59

LEER ≠ leerspray Is een eenvoudig te gebruiken reinigings- en onderhoudsmiddel voor vol-aniline en gedekverfde leersoorten. Het reinigt en voedt in één behandeling waardoor het leer, bij regelmatig gebruik, in topconditie blijft. Snel en toch heel veilig.

Gemakkelijk reinigen én voeden!

300 ml

6,95 LEER ZACHT, SOEPEL EN SCHOON!

≠ 4 in 1 voor leer Zonder regelmatig onderhoud en bescherming wordt leer snel lelijk en oud. HG 4 in 1 voor leer reinigt niet alleen, maar beschermt ook tegen vlekken. Door de voedende werking blijft het leer soepel en krijgt het zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Makkelijk in gebruik: in slechts 5 minuten doet u een hele bank.

250 ml

8,99

DE REINIGINGS-BEURT VOOR LEER!

≠ dieptereiniger voor leer Leren meubels moeten 1x per zes maanden grondig worden gereinigd. Vuil krijgt dan niet de kans zich vast te zetten in de poriën van het leer. Hierdoor kan het gebruik van zware chemische middelen voorkomen worden. HG dieptereiniger voor leer reinigt krachtig, snel en toch heel veilig.

250 ml

8,49 19


GOUD, ZILVER EN KOPER ≠ koper-, zilver- en goudglansdoek De HG koper-, zilver- en goudglansdoek zijn speciaal geïmpregneerde doeken die uw koper, zilver en goud weer snel op glans brengen. Doordat de doeken extra groot zijn, hoeft u het te poetsen voorwerp niet met uw handen aan te raken, waardoor snelle heroxidatie wordt voorkomen.

goudglansdoek

zilver/koper glansdoek

4,95

4,29

NOOIT MEER POETSEN!

≠ zilver & koper nooit meer poetsen finish Met HG zilver & koper nooit meer poetsen finish behoort poetsen tot het verleden, want met dit product brengt u een onzichtbare en niet voelbare beschermfinish aan, die contact tussen het zilveren/ koperen oppervlak en de luchtvochtigheid en zuurstof onmogelijk maakt, waardoor het niet meer verkleurt als gevolg van oxidatie. 200 ml

GLANS ZONDER POETSEN!

≠ zilver glanscrème Geeft zeer snel resultaat, zonder te poetsen. Licht opwrijven is voldoende om de heldere zilverkleur terug te krijgen. Dankzij het handige doseerpompje kunt u schoon en zuinig doseren!

125 ml

9,

85

SIERADEN SNEL SCHOON!

≠ sieraden reinigingsbadje Huidvet is hardnekkig en houdt andere vervuiling vast waardoor uw sieraden er vies gaan uitzien. HG sieraden reinigingsbadje is dé oplossing: uw sieraden gewoon onderdompelen, 5 minuten laten inweken en vervolgens goed afspoelen onder de kraan! Geschikt voor alle sieraden van alle materialen.

300 ml

6,85 20

Regelmatig bijhouden is het beste!

5,95 GROTE KOPEREN VOORWERPEN?

≠ koper glans shampoo Voor grote koperen potten, pannen of voor koperen voorwerpen met veel bewerkingen die met poetsen nauwelijks te bereiken zijn, is er HG koper glans shampoo. Alleen wat product op een vochtige spons, het voorwerp insponsen, even laten intrekken en afspoelen met water voor een schoon en blinkend resultaat!

500 ml

7,79

K


KEUKEN ≠ frituurpanreiniger Frituurvet is hardnekkig omdat het door de hitte inbrandt, aankoekt en weer stolt. HG frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razend snel oplost maar de frituurpan, het deksel en het mandje niet aantast. Uiterst krachtig! Reinigt eenvoudig en snel!

Frituurpan weer blinkend schoon!

500 ml

5,95 OVEN, GRILL OF BARBECUE REINIGEN?

≠ oven, grill & barbecue reiniger De oven, grill of barbecue kan enorm vies, zwartgeblakerd en vet worden, maar met HG oven, grill & barbecue reiniger maakt u deze met gemak weer blinkend schoon zonder schuren of schrobben.

DAGELIJKS VETTE AANSLAG!

≠ vetweg Uw gasfornuis en afzuigkap worden dagelijks vet! Door de krachtige samenstelling van HG vetweg worden vet en andere kookresten gemakkelijk verwijderd. Na het koken alleen maar even sprayen, afnemen en… klaar! Er is ook een super voordelig navulconcentraat.

Aanbevolen door ATAG!

De navulflacon is goed voor 5x navullen. Dat is maar € 1,15 per fles!

500 ml

500 ml

6,

95

DE KOOKPLAAT ALS NIEUW!

5x navul

4,

79

5,75

KOOKPLAAT DAGELIJKS REINIGEN?

≠ kookplaat intensief reiniger

≠ kookplaat alledag reiniger

Bij ingebrand of aangekoekt bakvet en kookaanslag gebruikt u HG kookplaat intensief reiniger. Zeer krachtig en toch veilig voor uw kookplaat! Laat bovendien een vuilafstotend, glanzend laagje achter.

Vet en kookaanslag verwijdert u dagelijks eenvoudig met HG kookplaat alledag reiniger. Insprayen, met een tissue afnemen en…klaar!

250 ml

500 ml

4,99

4,99 21


TEXTIEL ≠ zweet- en deodorantvlekken verwijderaar Dé effectieve voorbehandeling voor het verwijderen van zweet- en deodorantvlekken. Geschikt voor zowel wit als gekleurd textiel.

Gele zweet- of deodorantvlekken?

250 ml

4,99 RUIKT DE SPORTKLEDING NIET FRIS?

≠ wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding Met alleen een hoofdwasmiddel worden nare geurtjes niet goed verwijderd en weer waarneembaar zodra de kleding wordt gestreken of gedragen. HG wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding is een effectieve formule waardoor stankmoleculen wel doeltreffend worden verwijderd. 500 gram

5,

69

EERSTE HULP BIJ DOORGELOPEN WAS!

≠ witter dan wit waskrachtversterker met vlekoplosser totaal Is een speciaal wasmiddel tegen het vergelen, vergrauwen en verkleuren van wit textiel. Dankzij de actieve zuurstofformule verdwijnen ook vuil en vlekken. Goed voor de toevoeging aan ca. 16 wasmachine- of 10 handwasbeurten.

400 gram

5,69 LASTIGE VLEKKEN IN TEXTIEL?

≠ ontkleurder voor doorgelopen was

≠ oxi vlekkenwonder

Is zowel voor de handwas als voor de machinewas en geschikt voor fijnere textielsoorten, zoals wol. Verkrijgbaar voor de witte of bonte was. Goed voor ca. 2 wasmachine- of 4 handwasbeurten.

Is een universele vlekverwijderaar met actieve zuurstof voor zelfs de meest hardnekkige vlekken zoals gras-, rode wijn-, koffie-, thee- en sausvlekken. Dit product kan gebruikt worden als waskrachtversterker, als voorwas- of inweekmiddel en zelfs direct op de vlek. Zowel voor de witte als de kleurechte bonte was.

Let op: Na het wasongeluk het textiel niet laten drogen, maar vochtig houden en zo snel mogelijk HG ontkleurder voor doorgelopen was toepassen! bonte was/ witte was 200 gram

4,49 22

TEXTIEL WEER WITTER DAN WIT!

500 gram 6,49

4,89


BESCHERM TEGEN VUIL EN VLEKKEN!

BESCHERMING VOOR LEER!

≠ water, olie, vet & vuil dicht voor textiel

≠ water, olie, vet & vuil dicht voor leer Is een uitermate krachtige bescherming tegen water, olie, vet en vuil. Even sprayen en alles wat u morst blijft bovenop het leer liggen, zodat het eenvoudig te verwijderen is. Ook regen of sneeuw heeft nu geen kans meer.

Is het product om al uw (regen)kleding, tuinmeubelkussens, stropdassen etc. te beschermen tegen vuil en vlekken.

Ook uitermate geschikt voor nubuck en suède!

300 ml

300 ml

7,59 OOK SYNTHETISCH TEXTIEL WATERDICHT!

8,49 KLEDING WATERDICHT!

≠ waterdicht voor 100% synthetisch textiel

≠ waterdicht voor katoen, linnen, wol en gemengde textielsoorten

Is speciaal ontwikkeld om polyamide, polyester, nylon en ander 100% synthetisch textiel water- en vuilafstotend te maken. Dit product is dan ook ideaal om ski- en regenkleding, maar bijvoorbeeld ook tuinmeubelhoezen, water- en vuilafstotend te maken.

Is speciaal ontwikkeld om katoen, linnen, wol en gemengde textielsoorten water- en vuilafstotend te maken. Dit product is dan ook ideaal om (regen) jassen, maar bijvoorbeeld ook spijkerbroeken e.d. water- en vuilafstotend te maken.

Voor handwas en wasmachine!

Ideaal voor (regen)jassen. Voor handwas en wasmachine

300 ml

300 ml

8,

4,89

79

VERWIJDERT ZELFS DE ALLERERGSTE VLEKKEN!

≠ vlekken en plekken voorbehandeling extra sterk Is een unieke vlekkenverwijderaar versterkt met actieve zuurstof en daardoor in staat zelfs de meest hardnekkige vlekken van rode wijn, thee, vruchtensap, chocolade, jus, spinazie, gras, aarde etc. te verwijderen. Geschikt voor vrijwel alle textielsoorten. Nu ook in handige sprayflacon!

spray 500 ml

500 ml

5,79 5,69 23


UNIEKE ACTIE! • UNIEKE ACTIE! • UNIEKE ACTIE!

1+2 ! S I T A GR

MAAK OP UITERST VOORDELIGE WIJZE KENNIS MET DE BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN ≠ SCHIMMELVLEKKENREINIGER SCHUIMSPRAY Toelatingsnummer: 416B. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst aandachtig de veiligheidsadviezen vermeld op het etiket en de productinformatie.

NIEUW

NU 2 FLESSEN GRATIS!*

≠ SCHIMMELVLEKKENREINIGER

SCHUIMSPRAY!

≠ SCHIMMELVLEKKENREINIGER SCHUIMSPRAY

BIJ AANKOOP VAN EEN

• Beter mee te richten • Minder penetrante geur • Minder kans op spatten • Nog betere inwerking.

GRATIS

≠ DOUCHE & WASBAK SPRAY EN ≠ GLAS & SPIEGEL SPRAY t.w.v. € 7,65

*Deze aanbieding is alleen van toepassing op de speciale “1+2 gratis” actieverpakking en geldt niet voor losse flessen uit het HG schap of andere HG displays. Deze aanbieding is alleen verkrijgbaar bij deelnemende winkels, zolang de voorraad strekt. OP=OP. Beschikbaar in de winkels vanaf week 48 tot einde voorraad.

NAJAAR ≠ ruitenontdooier Verwijdert zeer snel en effectief alle sneeuw en ijs van autoruiten. Zelfs zwaar bevroren ruiten zijn nu razendsnel ontdooit. Tevens wordt hiermee snelle herbevriezing voorkomen.

500 ml

4,99

Nooit meer krabben!

Uitgave BE 994250-JvS, 10-’16. Drukfouten voorbehouden. Deze krant is met grootste zorg samengesteld. Desondanks kunnen zich verschillen voordoen in prijzen, verpakkingen e.d. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen, per winkel kunnen afwijkende prijzen gehanteerd worden. Verantwoordelijke uitgever: zie indrukkader op de voorpagina. Niet op de openbare weg gooien. HG najaarskrant België 2016

24

994250 be najaar  
994250 be najaar  
Advertisement