Page 1

2009 - 2012


ÅRSRAPPORT CRAFT VICTORIA STUDENT ARBEID 2012 Craft Victoria er en organisjasjon og butikk som samler kreative mennesker med å ha utstillinger, eventer og inventar. En oversiktig årsrapport som gjør det tunge stoffet litt enklere.


BOK LITTLE SPINES STUDENT ARBEID 2012 Et sammarbeid med den kreative antropologi linjen p책 RMIT. Simpelt melankolsk design som gir hvert kreativt stykke luft og en rolig overgang.


IDENTITET WILDLIFE VICTORIA STUDENT ARBEID 2012 Wildlife Victoria er en ikke for profitt dyrelivs nødtelefon. Redesign av identiteten hvor logoen er en abstrakt versjon av et nebbdyr.


EMBALLASJE WAL HOTEL LINDRUM STUDENT ARBEID 2012 Redesign av baderoms artikler for Hotel Lindrum i Melbourne. Et enkelt og maskulint design for de business relaterte reisene.


IDENTITET VERTICAL STUDENT ARBEID 2010 24-timers workshop for coaching teamet Kristin Langnes og Gerd J Nilsson. Visuell profil hvor den bygger på en positiv oppløftning av en persons ferdigheter. Sammarbeid med Michelle Wilson og Birgitte Ekrem.


MAGASIN COVER PELS STUDENT ARBEID 2009 PELS magasin er et fiktivt h책rmagasin som ogs책 setter mote inn i bildet. Utgis fire ganger i 책ret og er b책de rettet mot kvinner og menn.


PRINT LECTURE NOTES STUDENT ARBEID 2012 En samling av forelesninger fra vårt siste semester på RMIT. En påminnelse på hva vi har lært fra de forskjellige designerne og studioene ute i bransjen.


PUBLICATION THE PECULIAR GUIDE STUDENT ARBEID 2013 The peculiar guide er en avgangs oppgave i publikasjon hvor man skal prøve å glemme den vanlige turist boken, men heller utforske Melbourne for hva den egentlig er. Boken skal skille seg fra andre turist bøker og lære mennesker en ny måte å reise på.


Onlineportfolio  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you