Page 1

Made for Pedro Cuenca y Javier Fajardo 4ยบ B ESO


1. Vistes del PowerPoint 1.1. Normal 1.2. Miniaturas o diapositivas 1.3. Presentació 2. Diapositives 2.1. Disseny de diapositives 2.2. Fons 3. Insertar quadre de tex 4. Moure un element 5. Retallar una imatge 6. Fer transparent un color d´una imatge 7. Insetar una imatge 8. Opcions de guardar 9. copiar format 10. Insertar un video 11. Insertar tabla 12. Donar format a una taula 13. organigrama 14. links o hiperbinculos 14.1. anada 14.1.1. primer sistema 14.1.2. segons sistema 14.2. Tornada 14.2.1. 1º Sistema 14.2.2. 2º Sistema 15. Ordenació 16. Transcisions 17. Animacions 18. Fonts 19. musica


1. Vistes del PowerPoint: Hi han varies formes de visualitzar una presentaci贸 de PowerPoint:

1.1. Normal

1.2. Miniaturas o diapositivas

1.3. Presentaci贸 (f5):Es la que se utilitza per a vore la presentaci贸

2. Diapositives. 2.1. Disseny de la diapositiva


2.2. Fons .


2.3. S’utilitzen per a donar el mateix disseny a tota una presentació. No es pot triar una plantilla per a aplicarla nomes a una diapositiva. S’aplica a tot el projecte

3. Insertar quadre de tex

4. Moure un element: es tria l’element en qüestió i es punja i s’arrastra

5. Retallar una imatge: Fer clic en el boto dret a la barra de ferramentes. Triem la imatge i piquem en l´ icón de retallar.

6. Fer transparent un color d´una imatge: Hem de traure la barra de ferramentes de imagess, triar el següent botó i pulsar el color que volem fer transparent.


7. Insetar una imatge

8. Opcions de guardar

9. copiar format: Triarem el text picant en el requadre del text


10. Insertar un video

11. Insertar tabla


12. Donar format a una taula


13. organigrama


14. links o hiperbinculos 14.1. anada 14.1.1. primer sistema: primer seleccionarem el text que volem que realitce el link. Bot贸 dret Hipervinculo/Lugar de este documento/Diapositiva desitjada.

14.1.2. segons sistema: primer seleccionarem el text que volem que realitce el link. Anem a presentaci贸/Configuraci贸 de la acci贸/Hipervincul a:/Diapositiva.../La diapositiva que vulguem.


14.2.

Tornada

14.3. 1º Sistema: Aquest Link creat es pot pegar en qualsevol lloc i seguira tenint l´hipervincul.

14.3.1. 2º Sistema: Anem a insertar una imatge i esa imatge l´utilitzarem per a crear un Link.

15. Ordenació: en el PowerPoimt triem la vista de clasificador de


diapositives, i una vegada en ell, puntjant i arrastrant podem ordenar totes les diapositives.

16. Transcisions:Son els efectes que es produeixen entre una diapositiva i la següent, pot ser manual (clic en el mouse) o automàtica indicant els segons als que es produeix.Es pot aplicar la mateixa transició a tota la presentació (aplicar a totes) o no mes a la diapositiva seleccionada.


17. Animacions: Son efectes per als elements que composen una diapositiva.I ha que configurar el tipus de efecte, la velocitat, quan comença (després o a la vegada).Per a cada u dels elements de la diapositiva.

Les animacions poden ser manuals ( al fer clic i te de icon un ratolí) o automàtiques ( a la vegada que l’anterior o desprès del anterior)

18. Fonts : al PowerPoint podem afegir-li qualsevol tipus de font (www.fontreactor.com) i deuen incrustar-se al PowerPoint ( vore.8) 18.1. Per a ficar un tipus de font a l ordinador hem de baixar-la a la carpeta fonts ,per a fer aixó anirem a inici panel de control fuente i en eixa carpeta copiarem la font baixada desprès ja lo podrem utilitzar-la al PowerPoint (recordeu que cada vegada que s’apaga l’ordinador excepte si heu fet el punt 8


i la font esta incrustada al PowerPoint 19. musica: La musica es pot insertar en aquest cas deurien entregar a la vegada el arxiu del PowerPoint i el arxiu de musica.

La musica es pot incrustar en la qual cosa nomes ens faria falta el arxiu de PowerPoint . Per poder incrustar musica al PowerPoint esta deu de estar en formato wav.

Manual Powerpoint Pedro y Javier  
Manual Powerpoint Pedro y Javier  

Manual de powerpoint realizado por alumnas del colegio Maria Auxiliadora

Advertisement