Page 62

motociklizam Novosti MIŠIČASTI URBANI SKUTER

Yamahin skuter mio soul GT 115 je oblikovan po uzoru američkog Chevrolet Camara. Maksi skuter sjedinjuje udobnu vožnju s izgledom, a u ponudi je 113 kubični enovaljnik s 5,7 kW (7,8 KS).

Sigurnosni sustavi spašavaju živote Različita europska istraživanja pokazala su kako ABS i ASR na motociklima uvelike pridonose sigurnosti i smanjuju broj nesreća. ABS (danas već deveta generacija),koja ga motor proizvođači postupno instaliran tijekom posljednjih 20 godina smanjen je broj nesreća za više od 30 posto. I ABS i ASR su i kako bi se spriječile nesreće u kojoj 48 posto slučajeva.Dodatne i sve više postaje nezaobilazan ASR da mjerenje brzine prednjim i stražnjim kotačima kočnice stražnjeg kotača i na taj način spriječiti mnoge uplatnice. Sustav je posebno raširena u sportskim motociklima, koji često imaju velike rezerve snage, a također je često izvoditi u blizini granice klizanje u zavoje. Prvi sustavi nisu bili dostupni u ranim 90. godina prošlog stoljeća, postali su široko rasprostranjena samo u posljednjih nekoliko godina.

RASKOŠNI SKUTER

Piaggio skutera predstavio X10, koja u malom kotaču ima izgled i udobnost luksuznog skutera. Dostupan je sa 125 -, 350 - ili 500-kubični enovaljnikom i oprema uključuje veliki LCD zaslon, power-podesivi stražnji ovjes, USB priključak, LED dnevna svjetla i veliki debla, koji

DUNLOP SCOOTSMART

Dunlop je predstavio gaznoga sloja scootsmart pneumatskih guma smjesom od silike, koja osigurava prianjanje u svim vremenskim uvjetima i dug život. Dostupan u raznim veličinama, a namijenjen je za ugradnju na sve vrste skutera.

106

počast Tomosu

Prodaja motocikala u punom jeku Trgovci su povećanje prodaje u travnju kao 35,4 posto, na 386 motocikala u odnosu na travanj prošle godine. Rezultat prva četiri mjeseca pokazuje 22,9 posto rasta i 725 nove motore na. Među

vodećih robnih marki s Honda za 69 posto rasta u travnju, a 52-postotnog rasta u prva četiri mjeseca (149 prodana), Yamaha je na drugom mjestu sa 128 bicikala daleko.

Tomos gđa Snežana Đikić Dadi iz Srbije, koja ima više od 30 godina u službi prometuje svaki dan avtomatikom 1974 godine, pokazao lojalnost doniranja potpuno novi Tomos 'automatski'.

Supersportš u pustinjskom pijesku Šestkratni zmagovalec relija Dakar Stephane Peterhansel si je privoščil novo igračko yamaho R1, s katero se je zapeljal kar v domače kraje – maroško puščavo. Na videz nesmiselno popotovanje si je olajšal s posebnimi Michelinovimi gumami z ročno urezanim profilom in še nekaj manjšimi dodelavami. Le malo spremenjen cestni dirkalnik pa se je s Peterhanslom za krmilom dobro počutil tudi med peščenimi sipinami.

www.avto-fokus.si

AUTOREVIJA - broj 1 (ponuda)  

Ponuda prostora za oglašivače u prvom broju autorevije www.autorevija.hr

AUTOREVIJA - broj 1 (ponuda)  

Ponuda prostora za oglašivače u prvom broju autorevije www.autorevija.hr

Advertisement