Page 1

SUZUKI ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN Het Suzuki-onderhoudsschema is ontworpen om u ervan te verzekeren dat de technische staat van uw auto optimaal blijft. Om dit te bereiken, dienen de door Suzuki aanbevolen onderhoudsbeurten volgens bijgaand schema te worden uitgevoerd. Gedetailleerde onderhoudsschema’s met alle uit te voeren werkzaamheden, de aanvullende werkzaamheden en de bijbehorende richttijden liggen ter inzage bij uw Suzuki-dealer. Een regelmatig onderhoud is van vitaal belang voor uw veiligheid, voor de levensduur van uw auto en om te kunnen blijven genieten van de fabrieksgarantie. Houd u hier dus rekening mee!

KILOMETERS X 1.000 15 30 Standaard x x onderhoudsbeurt

45 60 75 90 105 120 135 150 x x X x x x x x DOCH MINIMAAL 1 X PER JAAR

De motorolie dient bij elke onderhoudsbeurt vervangen te worden. Bij intensief gebruik van de auto (veel korte afstanden, caravan trekken, enz.) raden wij u echter aan deze termijn te verkorten tot bijvoorbeeld 7.500 km of elke 6 maanden. Raadpleeg uw dealer voor een passend advies.

Dagelijkse inspectie In combinatie met het schema voor periodiek onderhoud is het aan te bevelen om zelf dagelijks een aantal controles aan uw auto uit te voeren, teneinde u ervan te verzekeren dat hij in perfecte staat verkeerd. Op deze manier ontdekt u vlugger kleine defecten, die gecorrigeerd kunnen worden voordat zij een probleem gaan vormen of een groter defect veroorzaken. De volledige uitleg over deze inspecties vindt u in de gebruikershandleiding. Waarschuwing: indien u tijdens de dagelijkse inspectie of tijdens het rijden fouten of gebreken ontdekt, laat dit dan onmiddellijk bij de dichtstbijzijnde Suzuki-dealer verhelpen. Het kan uw veiligheid beĂŻnvloeden.

Caring for Customers

2010 Suzuki onderhoudsvoorschriften  

Dagelijkse inspectie In combinatie met het schema voor periodiek onderhoud is het aan te bevelen om zelf dagelijks een aantal controles aan...

Advertisement