Page 1

(JJLZZVPYLZ


0265+,9:*/,0+4, .9((.=(5(5+,9,5 De 5008 is een familieauto die de bestuurder ongekend rijplezier biedt, met een slanke carrosserievorm, een voorbeeldige wegligging en vernieuwende technologie aan boord. U kunt uw 5008 nog verder naar uw smaak uitrusten met de specifieke accessoires. Deze accessoires, waarvan de meeste speciaal voor de 5008 zijn ontwikkeld, sluiten perfect aan bij het ontwerp van de 5008 en worden geproduceerd volgens de strenge Peugeot-kwaliteitseisen. In deze catalogus vindt u alle accessoires waarmee u uw 5008 kunt aanpassen aan uw smaak en wensen, voor nog meer comfort en rijplezier.


3


02.(=66956.4,,9:;013 Met zijn moderne ontwerp en onderscheidende vorm oogt de 5008 uitermate sportief, flexibel en zelfverzekerd. De accessoires onderstrepen het exclusieve karakter van uw auto, terwijl deze in alle opzichten herkenbaar blijft als een echte Peugeot.

1

2

3 3

4 4

=LYJOYVVTKL I\P[LUZWPLNLSRHWWLU =LYJOYVVTKLZPLYKLSLU]VVY KLWVY[PLYOHUKNYLWLU 3PJO[TL[HSLU]LSNLU(ILSSPH

+  LZPNUZWH[SHWWLU De spatlappen zijn onopvallend en sluiten perfect aan op de carrosserie van de 5008. Ze beschermen achteropkomend verkeer en de onderzijde van de carrosserie tegen opspattend vuil.

>PUKNLSLPKLYZ]VVYKL]VVYWVY[PLYLU Dankzij de geprofileerde en aerodynamische vorm wordt het interieur op natuurlijke wijze geventileerd.


5

*LYL\Z

(ILSSPH

,YPZ 

8\HYR

4HNUL[PR

3PJO[TL[HSLU]LSNLU De velgen accentueren de stijl van uw 5008 en benadrukken het persoonlijke karakter.


0220,:=669/(94650,05/,;05;,90,<9 De meest geslaagde combinaties ontstaan door oog voor detail. Met deze accessoires maakt u het interieur van uw 5008 extra gezellig en sfeervol. U geniet nog meer van het rijden en het comfortâ&#x20AC;Ś

2

1

 :[VLSOVLaLU)YHZPSPH

 :[VLSOVLaLU=LUPZL

:[VLSOVLaLU De stoelhoezen sluiten aan op de verschillende interieurtypes en zijn verkrijgbaar in twee modellen.


7

;OLYTVTVK\SL Temperatuur regelbaar van +5 tot +55째. U kunt maximaal 3 literflessen op temperatuur houden (warm of koud) in deze thermomodule.

2SLKPUNOHUNLYHHUOVVMKZ[L\U Deze chromen hanger kan aan de achterzijde van de hoofdsteun worden bevestigd waardoor uw zicht niet wordt beperkt.

AVUULZJOLYTLU De zonneschermen zijn oprolbaar en beschermen de inzittenden tegen zonlicht door de ruiten van de achterportieren te verduisteren.

AVUULZJOLYTaPQRHU[

AVUULZJOLYTHJO[LYY\P[

+VYWLSPUZ[HWSPQZ[LUTL[JHYIVUSVVR

+VYWLSPUZ[HWSPQZ[LUTL[9=:SVVR

+VYWLSPUZ[HWSPQZ[LU De dorpelinstaplijsten voor de 5008 zijn van PVC met carbonof RVS-look en verfraaien en beschermen de dorpels.


2

1

2\UZ[Z[VMIHRPUKLIHNHNLY\PT[L  4H[]VVYIHNHNLY\PT[L De matten zijn op maat gemaakt De bak is waterdicht, uitermate en van naaldvilt, zacht materiaal slijtvast (van thermoform en rewaarop u probleemloos kwetsbare cycleerbaar materiaal), en gemakkevoorwerpen kunt vervoeren. lijk te hanteren. Zo blijft de bagageruimte schoon als u bijvoorbeeld tuinmateriaal of visgerei vervoert. )HNHNLUL[ De vorm van de bak past precies Dit net wordt op de bodem van in de bagageruimte, hoeft niet te de bagageruimte bevestigd en worden vastgemaakt en is eenvoorkomt dat bagage gaat voudig te reinigen. schuiven.

)HNHNLUL[]VVYOVNLILSHKPUN Bij sterk afremmen of een aanrijding houdt dit net bagage en voorwerpen uit de bagageruimte tegen.

4H[[LUZL[ De matten beschermen de vaste vloerbedekking. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen.

/VUKLUYLR Dit rek is vervaardigd van gelakt staal en scheidt de bagageruimte van het interieur.

Voor de juiste montage, zijn in de mat van de bestuurder bevestigingsclips gemonteerd.


9

4

5

3

4H[[LUZL[]VVYNL]VYTK

4H[[LUZL[]LSV\YZ

4H[[LUZL[UHHSK]PS[

4H[[LUZL[Y\IILY


=,9=6,9=6690,+,9,,5 Of u nu op vakantie gaat, een weekendje weg wilt of vriendjes van uw kinderen wilt thuisbrengen na een verjaardagspartijtje, er zijn diverse mogelijkheden speciaal ontworpen voor uw 5008.

2

1

 :RPKYHNLYZ Deze afsluitbare ski-/snowboarddragers zijn geschikt voor het veilig

of een combinatie van ski's, monoski's en snowboards.

vervoeren van 4 tot 6 paar ski's

(SSLZKYHNLYZTL[ZULSIL]LZ[PNPUN De set allesdragers voor de 5008 kan snel worden gemonteerd, zonder gereedschap. De set kan worden vergrendeld en ontgrendeld met een ge誰ntegreerde hendel en kan worden uitgebreid met verschillende mogelijkheden voor vervoer van bagage op het dak (skidrager, fietsendrager...). * Uitvoering voor de 5008 Comfort Pack en Premium. Allesdragers voor de 5008 Premium Pack zijn eind 2009 leverbaar.

 +HRRVMMLY Deze dakkoffers van ABS hebben een inhoud van 280 en 430 liter en zijn aerodynamisch gevomd.

De dakkoffer kan aan de zijkant worden geopend en is voorzien van gasdempers en een centraal bediend meervoudig slot.


11

-PL[ZKYHNLYZ De drager is van staal of geanodiseerd* aluminium en voorzien van een automatische framebevestiging voor een veilig transport. * Getoonde uitvoering.

3

;YLROHHR Deze trekhaken zijn speciaal ontworpen voor de 5008 en voldoen aan de Europese normen voor kwaliteit, stevigheid en veiligheid.

De trekhaakbedrading dient afzonderlijk besteld te worden en is afhankelijk van het gekozen model.

;YLROHHRTL[HMULLTIHYLRVNLS

 ;YLROHHRTL[a^HULUOHSZRVNLS

4

5


0220,:=669=,030./,0+=6694,A,3-,5 4015+0,9)(9,5 Veiligheid is voor alles een kwestie van oplettendheid. Voor het hoogste niveau van veiligheid kan de 5008 worden uitgerust met ingenieuze en doeltreffende accessoires.

 7HYRLLYO\SW Dit elektronische systeem is een praktische hulp bij voor- of achteruit inparkeren. Met behulp van in de voor- of achterbumper geïntegreerde parkeersensoren detecteert het systeem de meeste objecten die de auto zou kunnen raken.

 0UIYHHRIL]LPSPNPUN Bij dit alarm wordt gebruik gemaakt van de originele afstandsbediening en beschermt de inbraak- en interieurbeveiliging de 5008 tegen inbraak en diefstal.

 4PZ[SHTWLU Deze mistlampen vóór zijn afkomstig uit de serieproductie en zorgen voor een optimale lichtopbrengst, voor maximale veiligheid.

2

1

3

1

2PUKLYaP[QL Naast de kinderzitjes met het Isofix-systeem, heeft Peugeot ook andere zitjes. Alle stoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming aan uw kleine passagier, van pasgeboren tot 36 kg (Europese norm ECE R44/03).

9€TLY)HI`:HML .YVLW!

0ZVMP_W\U[ZIL]LZ[PNPUN 9€TLY+\V .YVLW!

2PKK`3PML.YVLW! Groep 1 met afzonderlijk leverbare gordelbeschermer.

9LJHYV:[HY[ .YVLW!


13

3PML/HTTLYŽ Wanneer na een ongeluk de sluiting van de auto-gordel niet meer los te krijgen is en de portieren en ramen niet meer open kunnen, biedt de LifeHammer® uitkomst in deze benarde positie. De dubbele hamer van de LifeHammer® heeft geharde punten, die het zijraam in enkele seconden verbrijzelen. Het ingebouwde, vlijmscherpe Solingen mes snijdt met één haal de autogordel door. De LifeHammer® is eenvoudig te monteren en door zijn fluorescerende kop in het donker altijd zichtbaar.

7L\NLV[,/)6L[\PNL]HYLUKYPLOVLR]LPSPNOLPKZ]LZ[ U kunt niet voorzichtig genoeg zijn… Het soepele EHBO-etui bevat alles wat u nodig heeft om eerste hulp te bieden, variërend van pleisters tot een overlevingsdeken. De superreflecterende gevarendriehoek is eveneens een onmisbaar accessoire, hij wordt geleverd in een stevige grijze etui. Het veiligheidsvest is voorzien van het Peugeot-logo.

:ULL\^RL[[PUNLUZULL\^ZVRRLU Sneeuwkettingen zijn in bepaalde landen onder sommige omstandigheden verplicht en onmisbaar bij het rijden op besneeuwde wegen. Als u de winteruitrusting slechts af en toe nodig hebt, kunt u ook kiezen voor de comfortabele en eenvoudig te plaatsen sneeuwsokken.

(U[PKPLMZ[HSIV\[LU Deze bouten verhinderen ongewenste demontage van uw lichtmetalen velgen.


02=,92,,9.9((.05.6,+.,A,3:*/(7 Een moderne auto is meer dan een vervoermiddel alleen: hij informeert, begeleidt, waarschuwt en entertaint u zonder u uit uw concentratie te halen. Aan uw passagiers wordt ook gedacht, met name aan kinderen om te voorkomen dat ze zich gaan vervelen achterin... Zie hoe de 5008 verandert in een technologisch hoogstandje.

1

 P7VK47PU[LYMHJL Geniet van uw favoriete muziekbestanden via MP3 of iPod rechtstreeks uit de speakers van uw 5008.

Uw servicepunt informeert u graag over de mogelijkheden.


15

7VY[HISLUH]PNH[PLZ`Z[LLT Dit systeem leidt u naar iedere gewenste bestemming. Voer met behulp van het touchscreen uw bestemming in en laat het navigatiesysteem u de weg wijzen in heel Europa (afhankelijk van het model).

:\I^VVMLY Dankzij de hifi-weergave van deze subwoofer optimaliseert u het geluid van het audiosysteem van de 5008 door de lage tonen te versterken.

;VT;VT

)S\L[VV[OÂ&#x17D;OHUKZMYLLZL[ Bel terwijl u uw handen aan het stuur houdt, en laat uw BluetoothÂŽ/GSMtoestel in uw zak of handtas.

)S\L[VV[OOHUKZMYLLRP[

)S\L[VV[OÂ&#x17D;OHUKZMYLLJHYRP[]HZ[ Voor optimale bereikbaarheid kan deze handsfree carkit worden ingebouwd. Vraag uw servicepunt naar de mogelijkheden.


Peugeot Service Vakkundig, vertrouwd en transparante tarieven

Peugeot Assistance

Alleen al in Europa staan er meer dan 10.000 servicepunten tot uw beschikking. Peugeot beschikt over een wereldwijd hooggekwalificeerd servicenetwerk. Elk servicepunt beschikt over de hoogwaardige apparatuur en kennis om uw Peugeot snel en doeltreffend te onderhouden of repareren. Ze werken volgens dezelfde Peugeot normen en hanteren daarbij redelijke tarieven; een prettig gevoel bij de steeds meer vervagende Europese grenzen.

Tijdens de contractuele garantietermijn kunt u in heel Europa rekenen op de gratis hulp van Peugeot Assistance bij technische pech onderweg. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Voor bedrijfsauto’s geldt 3 jaar Peugeot Assistance.

Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen alvorens ze goedgekeurd worden. Herkenbaar aan de speciale verpakking en goed voor een vol jaar Peugeot garantie zowel op materialen als arbeidsloon (natuurlijk niet bij normale slijtage).

Snelle service als het om onderdelendistributie gaat De meeste onderdelen zijn op voorraad. En mocht iets toevallig eens niet in huis zijn, dan is het met het geautomatiseerde distributiesysteem praktisch altijd binnen 24 uur ter plekke. Lange reparatieperioden zijn hierdoor nagenoeg uitgesloten en voor de tussentijd is er desgewenst vervangend vervoer mogelijk.

Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Ook bij regulier onderhoud mogelijkheid voor Assistance-uitbreiding.

Kies bij (ruit)schade aan uw auto altijd voor het Peugeot Erkend Schadebedrijf. Uitsluitend bedrijven die aan de criteria van Peugeot Nederland N.V. voldoen en zich daar ook contractueel aan onderworpen hebben, mogen het predikaat Peugeot Erkend Schadeherstel voeren. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht.

Peugeot Mobiliteit Service Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk Peugeot servicepunt in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Peugeot Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken, alarmsystemen, accu's, ruitenwissersets en de meeste accessoires zijn er concurrerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW.

Peugeot Zekerheidscontract Binnen het eerste jaar van de tweejarige contractuele fabrieksgarantie kunt u het Peugeot Zekerheidscontract afsluiten: naar keuze 1, 2 of 3 jaar extra zekerheid, mits de auto niet meer dan 30.000 km heeft gereden. Hiermee bent u volledig gedekt tegen nagenoeg alle buitengewone reparatiekosten die niet onder normale slijtage vallen.

Peugeot Airco Service De fabriek schrijft geen specifiek preventief airco-onderhoud voor. Toch is het zinvol de installatie periodiek op een goede werking te laten controleren. Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot drie verschillende controles ontwikkeld, met landelijk geldende adviesprijzen.

Informatie Kijk voor meer informatie over Peugeot en haar dienstverlening op www.peugeot.nl. Of bel gratis:

0800 – PEUGEOT (7384368)

De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. Peugeot Nederland behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen aan te brengen. Deze folder bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve u contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. De kleuren en uitvoeringen van de in deze folder afgebeelde auto’s en accessoires kunnen afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze folder mag worden gereproduceerd - in welke vorm dan ook - zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/of Peugeot Nederland N.V.

UITGAVE VAN PEUGEOT NEDERLAND N.V. 2009. AS/ACC/5008/09/10/25

Onderdelen en accessoires

Peugeot Erkend Schadeherstel

2010 Peugeot 5008 accessoires brochure NL  
2010 Peugeot 5008 accessoires brochure NL  

3 Dankzij de geprofileerde en aerodynamische vorm wordt het interieur op natuurlijke wijze geventileerd. De spatlappen zijn onopvallend...

Advertisement