Page 1

DE NIEUWE


DE NIEUWE KIA SPORTAGE

Klaar voor een grote verrassing? Ziehier de splinternieuwe Kia Sportage, een auto met onmiskenbaar sportieve ambities. Hij is gedurfd, hij is krachtig, hij is prachtig: een Kia die door iedereen wordt nagekeken.


DE NIEUWE KIA SPORTAGE

‘We gaan een echt object van verlangen maken’, zei het hoofd van de ontwerpafdeling Peter Schreyer tegen zijn team van internationale ontwerpers. Hun antwoord op deze opdracht: een adembenemende auto die de typische eigenschappen van een SUV combineert met een opwindend coupé-achtig design. De nieuwe Kia Sportage pronkt met z’n unieke maar onmiskenbare ‘Kia-gezicht’. Kenmerkend voor het levendige silhouet is de scherpe, dynamische hoek van de voorruit, die de krachtige relatie aangeeft tussen de hoge schouders en het smalle ‘glazen huis’ waardoor een coupé-achtige verhouding ontstaat. Een echte showstopper is de C-stijl met omgekeerde hoek, die de Sportage z’n atletische profiel geeft.


DE NIEUWE KIA SPORTAGE

De verhoogde zitpositie van een SUV gaf je altijd al dat unieke gevoel dat je alles kunt overzien, maar het opmerkelijke design van de Sportagecabine heeft nog veel meer te bieden: het wijdse dashboard loopt breed uit vanaf de randen en smal toe in het midden, en maakt zo van het centrale besturingspaneel een echte blikvanger. Het effect: de cabine oogt veel breder, hetgeen het gevoel van ruimte en bescherming versterkt.


DE NIEUWE KIA SPORTAGE

Wat zit er onder dat oogverblindende metaal? Een prima evenwicht dankzij de twee gerafďŹ neerde benzine- en dieselmotoren met twee- of vierwielaandrijving. De Kia EcoDynamics technologie draagt bij aan verhoging van het rendement en vermindering van CO2-uitstoot. Op de modellen met tweewielaandrijving in combinatie met het Intelligent Stop & Go Systeem wordt de motor uitgeschakeld wanneer hij stationair draait. En het model met vierwielaandrijving schakelt over naar voorwielaandrijving voor een zuiniger brandstofgebruik.


DE NIEUWE KIA SPORTAGE

De nieuwe Kia Sportage doorbreekt de beperkingen van het SUV-concept: Een dynamische uitstraling, een interieur dat stoere charme combineert met coupé-achtige elegantie, meer dan voldoende hoofdruimte en laadruimte, een lange wielbasis voor een uitstekende wegligging – dit alles komt neer op ‘WOW!’. Bij zo’n fantastische combinatie zou je haast vergeten dat de Kia Sportage 7 jaar garantie heeft. Maar dat was nou precies de bedoeling van Peter Schreyer: een auto creëren die gewild zou zijn vooral vanwege z’n opvallende design. Kia. The Power to Surprise.


KIA MOTORS NEDERLAND B.V. Postbus 220, 4130 EE Vianen Tel.: 0347-324300 Fax: 0347-324344 www.kia.nl E-mail: info@kia.nl ZK755XX001MRT10

Alle gegevens en illustraties in deze brochure zijn gebaseerd op de specificaties van de auto’s zoals die van toepassing waren bij het ter perse gaan van deze brochure. De modellenreeks, technische specificaties en uitrusting kunnen van markt tot markt verschillen en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. Bovendien kunnen de auto’s op de afbeeldingen voorzien zijn van opties, zoals de getoonde audio-apparatuur, die niet leverbaar zijn op de Nederlandse markt. Neem voor actuele informatie contact op met uw Kia-dealer. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden

De eerste 3 jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km.

10.002955 dut-nl

www.kia.nl

2010 Kia Sportage brochure  
2010 Kia Sportage brochure  

DE NIEUWE Klaar voor een grote verrassing? Ziehier de splinternieuwe Kia Sportage, een auto met onmiskenbaar sportieve ambities. Hij is gedu...

Advertisement