Page 1


ESTHETISCHE DURF.

Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. FEILLOZE EVOLUTIE. De onthulling van een evolutie met een nieuwe dimensie in veiligheid, om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden.

SOEPELE BEWEGING.

Een intelligente wending geven aan je expressie, tussen ratio en intu誰tie. Luisteren naar het geluid van een duurzame kracht om geen roet in het eten te laten gooien. EENVOUDIGE RUIMTE.

GEZOND.

Zich nestelen in een gastvrije leefruimte om zich te beschermen tegen chaos en massa.

ROEMRIJKE REIS. Op naar nieuwe mijlpalen aan de eigen stijl.

ALFA GIULIETTA. ALFA ROMEO TOEKOMST.


ESTHETISCHE DURF. Voor de dag durven komen met elegantie en persoonlijkheid, om zich te onderscheiden van de massa. De STIJL van Alfa Giuletta is aangeboren. In een tijd waarin conformisme de boventoon voert, bepaalt zij haar eigen regels. Het onmiskenbare Alfa Romeo ontwerp tekent dapper de contouren af van een nieuwe EVOLUTIE. Voor wie weloverwogen keuzes weet te maken maar niet wil afzien van puur genot en plezier, vooral achter het stuur.


De sportiviteit van Alfa Romeo wordt pure DYNAMIEK die over de 5 deuren en langs de spierpartijen aan de zijkant loopt, waar de ontmoeting plaatsvindt met functionele stijldetails zoals de aerodynamische spoiler. Aan de voorkant een VASTBERADEN en fraai front dat wordt omsloten door de innemende blik van de grote koplampen met led-dagrijverlichting. Ook aan de achterkant benadrukken de leds de blik van de lichtunits die zijn opgenomen in een context die COMFORT en intelligente ruimte doet vermoeden.


. mte E T IM frui

U ije lee te R E DIG astvr hoofd

U in een g ssa het O V ma EEN en

haos

ec en. D m e o d e d aai n te n s t e et law eeft H h a . s e n a c Pl slote aus bian hao c e am snive ta be t g g i e t n i e i l h t u itrus n-ac en a Gi stoff lle u ocoo om d n. e Alf , c a w n n j u e i e e i Vorm tille en. B de n e rend d TEN. ister een s wat C u e l n E i s i i scine F n e a t F t f b e a E t l d T i j D i e i t . van LICH ondu eren l te b de s

en aie aa n. R nalis naar e lijn onth trale et fra d s m t m m n i Ratio o t o e u de k p n it aan issen verrij al lo alite , sluite w a n w t n n e k n e e n t k t o r i e in bu den oriz ele t voo emm me t de h doen ction dach chro : le st n n o e n d u l v a n e F e a o d van em twijf len. lfde verle stoe onge deze sen d het r e e e e d i l p l e n d o a n dige ars ter. overh n die rijpe uitno 50 li akela 3 riale h rugg e c e e d n t s t l a a e r en ffer v en m tuim s die sstuu n ko k etail e tage a d e n a i v n e d riesp en e , de zijn het d laats oard p b k t i h o z s o da bele e als het forta tizion m e o p c k om rkelij 8C C jf we i v : TE RUIM


COMPACTE ARCHITECTUUR Stevigheid en dynamiek vertolken, om een nieuwe weg van zekerheden in te slaan. In een tijdperk dat ruimte voor vraagtekens laat, ziet Alfa Giulietta het licht om een nieuw referentiepunt te worden. Voor de Alfa Giulietta wordt een nieuwe ARCHITECTUUR geboetseerd, een project dat de vruchten plukt van de ontwerpervaring van Alfa Romeo en geavanceerde resultaten heeft geboekt. De meest innovatieve materialen zijn gebruikt, zoals aluminium, magnesium en staalsoorten met een hoge weerstand die stijfheid en resistentie met een gewichtsafname combineren. De nieuwe bodemplaat is een echt systeem dat op synergische wijze met elk afzonderlijk mechanisch en elektronisch onderdeel van de auto is verbonden om wendbaarheid, comfort en veiligheid te garanderen. Rondom dit model zijn vier technologische voorzieningen ontwikkeld die zorgen voor het unieke gedrag waarmee de Alfa Giulietta de weg trotseert. Dit zijn het actieve stuursysteem DUAL PINION, de GEAVANCEERDE MCPHERSON wielophanging achter, de MULTILINK wielophanging achter en ALFA ROMEO D.N.A.

ACTIEF STUURSYSTEEM DUAL PINION. Dit is de nieuwe generatie van een stuursysteem dat speciaal ontwikkeld is om het vermaarde Alfa Romeo rijplezier te garanderen. De directe voordelen zijn: • directe en gevoelige besturing in alle rijsituaties • complete integratie met de dynamische regelsystemen van de auto en met Alfa Romeo D.N.A. • optimaal rijcomfort dankzij de variabele stuurbekrachtiging • goede wendbaarheid in de stad en tijdens parkeermanoeuvres dankzij een draaicirkel van maar 10,9 meter • opmerkelijke afname van het verbruik van maximaal 30% ten opzichte van een traditioneel sy-steem.

WIELOPHANGING. De voor de Alfa Giulietta ontworpen wielophanging wil niets liever dan op de proef gesteld worden. Vóór is een DOORONTWIKKELDE MCPHERSON wielophanging toegepast, gerealiseerd met lichte materialen zoals aluminium en uitgedacht om een nauwkeurige aansnijding van bochten en optimaal comfort te bieden. De achterwielophanging past een nieuw MULTILINK schema toe dat gereed is om een uitstekende wegligging samen met een superieur comfort te bieden. Dit wielophangingsschema is ontwikkeld om meer nuttig volume in de bagageruimte toete laten en deze weigt 10 kg minder dan een traditionele Multilink. Kortom, de wielophanging van de Alfa Giulietta benadrukt een dubbele natuur: sportief en vermakelijk, intoombaar en comfortabel.


Carrosserie van nieuw ontwerp.

Actief stuursysteem Dual Pinion

Nieuwe structuur van de wielophanging.


ALFA ROMEO D.N.A. Een systeem waarmee het karakter van de auto aan de behoeften van de bestuurder en de diverse wegcondities kan worden aangepast. Door de DNA-schakelaar in DYNAMIC-stand te zetten, verkrijgt men een gedrag overeenkomstig de sportieve natuur van elke Alfa Romeo: een prompte reactie van de motor, een royaal vermogen dankzij de overboost, terwijl het Electronic Q2 differentieel ervoor zorgt dat bochten in alle veiligheid genomen kunnen worden. In Dynamic debuteert de Alfa Giulietta met Pre-Fill, de nieuwe functie die de bestuurder snelle remreacties via het VDC-systeem biedt. Met de schakelaar op NORMAL wordt ook de besturing van alledag aangenaam en prettig en garandeert daarbij altijd comfort en rijsouplesse. Het verbruik wordt tot een minimum beperkt. In de modus ALL WEATHER, bereidt de Alfa Giulietta zich voor op de moeilijkste gripcondities door alle actieve veiligheidsvoorzieningen paraat te maken, waaronder VDC en Electronic Q2. De reactie van de motor zal rustiger en voorzichtiger worden.

Alfa Romeo D.N.A. communiceert met Instant NAV. De geselecteerde rijwijze wordt op handige wijze op het pop-up display weergegeven.

Instant NAV geeft de druk van de turbocompressor en het geleverde vermogen in % weer.

Instant NAV toont ook de acceleratiewaarde (longitudinaal en lateraal) waaraan de auto is blootgesteld.


VEILIGE EVOLUTIE. Een nieuwe veiligheid in de evolutie ontdekken, om met vertrouwen vooruit te blikken. Alfa Romeo Giulietta is klaar om te beschermen. Met het nieuwe chassis bereidt hij zich voor om de maximum EURONCAP rating te behalen. Dat bewijzen de meer dan 15.000 uur van "virtual analysis", 100 schokproeven, en meer dan 100 tests op onderdelen en subsystemen. De onderste kreukelzone verhoogt het energieabsorptievermogen van de voorkant en vermindert zowel de inertiekrachten als de indringing in de inzittendenruimte. Verder zijn er standaard 6 airbags aan het complete gamma toegevoegd, plus driepuntsgordels met dubbele spanner en krachtbegrenzers, samendrukbare pedalen en stuurkolom, het anti-whiplashsysteem van de tweede generatie en Isofix bevestigingspunten.


GEZOND GERONK. Luisteren naar het geluid van duurzame kracht, om geen roet in het eten te laten gooien. Het geronk van de Alfa Romeo motoren spreekt klare taal met verantwoorde prestaties: steeds paraat voor performance, en altijd met oog voor het milieu. In het gamma zijn alleen EURO 5 benzine- en dieselmotoren opgenomen: twee moderne turbomotoren, de 1.4 met 115/120 pk en de revolutionaire MultiAir 1.4 met 163/170 pk; twee MultiJet diesels van de tweede generatie, de 1.6 JTDM-2 met 105 pk en de 2.0 JTDM-2 met 163/170 pk. Tenslotte de briljante 1750 TBi met 235 pk in combinatie met het exclusieve uitrustingsniveau Quadrifoglio Verde, die de top van de Alfa Romeo sportiviteit vertegenwoordigt.

MULTIAIR. Voor een auto die een nieuw tijdperk inluidt, benzinemotoren van een moderne generatie om revolutionaire resultaten op het gebied van prestaties, ecologie en veelzijdigheid te scoren. • 10% tot 35% meer maximumvermogen met een nokkenprofiel dat voor hoge prestaties is ontwikkeld. • Tot 15% meer koppel in het lage toerenbereik dankzij de rechtstreekse controle van de kleplichthoogte. • Tot 12% meer tussenacceleratie dankzij de hoge druk van de luchtmassa. • Tot 10% minder verbruik en emissies dankzij eliminatie van de pompverliezen.

START & STOP. Deze voorziening is altijd actief, maar kan door de bestuurder uitgeschakeld worden. Deze regelt het afzetten en automatisch starten van de motor als gestopt wordt in het stadsverkeer. Dit zorgt voor een afname van het brandstofverbruik, de schadelijke uitlaatemissies en de akoestische vervuiling. Beschikbaar voor 1.4 TB 115/120 pk, 1.4 TB MultiAir 163/170 pk, 1.6 JTDM-2 105 pk en 2.0 JTDM-2 163/170 pk.

GSI. De Alfa Giulietta biedt nog een hulp om verbruik en emissies te drukken. Het gaat om de Gear Shift Indicator die met een lichtgevende aanwijzing op het instrumentenpaneel adviseert wanneer de meest geschikte versnelling ingeschakeld moet worden om de efficiëntie van de motor te optimaliseren en het verbruik te verminderen. Deze voorziening is altijd actief in de standen Normal en All weather van de Alfa Romeo D.N.A. schakelaar.


Motoruitvoeringen

Aantal cilinders, opstelling 3

Cilinderinhoud cm

Max. vermogen kW - /min

Koppel Nm - /min

1.4 TB 115/120 pk

1.4 TB MultiAir 163/170 pk

1750 TBi 235 pk

1.6 JTDM-2 105 pk

2.0 JTDM-2 163/170 pk

4

4

4

4

4

1 368

1368

1742

1598

1956

173/235 5500

105/77 4000

120 (125)/ 163 (170) 5500

85 (88)/ 115 (120) 120 (125)/163 (170) 5500 5000 206 - 1750

250 - 2500

340 - 1900

320 - 1750

350 - 1750

Gewicht kg

1280

1290

1320

1310

1320

Topsnelheid km/h

195

218

242

185

218

Acceleratie 0 - 100 km (s)

9,4

7,8

6,8

11,3

8,0

Co2-emissie g/km

149

134

177

114

124

Milieunorm

Euro 5

Euro 5

Euro 5

Euro 5

Euro 5

Start & Stop

De série

De série

N.D.

De série

De série


UITRUSTINGSNIVEAUS


PROGRESSION Beschikbaar op: 1.4 TB 115/120 pk - 1.4 TB MultiAir 163/170 pk - 1.6 JTDM-2 105 pk - 2.0 JTDM-2 163/170 pk

• • • • • • • • • • • •

28

Alfa Romeo D.N.A. VDC + DST + Electronic Q2 Start & Stop Actief stuursysteem Dual Pinion 16” velgen Achterspoiler Elektrisch verwarmde buitenspiegels in carrosseriekleur gespoten Instrumentenpaneel met multifunctioneel display + Trip Computer Handmatig bediende klimaatregeling Radio CD mp3 Elektrische ruitbediening voor Interieur met Sprint bekleding Stof

Leder

Leder

298 Zwart (standaard)

402 Gevlochten zwart (opt)

495 Gevlochten leer (opt)


Alfa Romeo D.N.A.

Autoradio RDS met CD/mp3

Elektrische ruitbediening vooraan

Inlegstukken dashboard van grijze chrome shine lak (standaard)

29


DISTINCTIVE Beschikbaar op: 1.4 TB 115/120 pk - 1.4 TB MultiAir 163/170 pk - 1.6 JTDM-2 105 pk - 2.0 JTDM-2 163/170 pk

Als Progression, plus: • • • • • •

• • • •

30

16” lichtmetalen velgen Chrome line (verchroomde ruitlijst) Mistlamp Lederen stuurwiel Bedieningsorganen op het stuurwiel Instrumentenpaneel met configureerbaar display + Trip Computer Automatische bi-zoneklimaatregeling Interieur met Competizione bekleding Armsteun vooraan Elektrisch bediende ruiten achteraan

Stof

Leder

Leer met ribben

168 Zwart (standaard) 125 Grijs-Zwart (standaard alternatief)

408 Gevlochten zwart (opt) 465 Gevlochten leer (opt)

401 Rood met rode stiksels (opt) 423 Zwart met rode stiksels (opt)


4MP Inlegstukken dashboard van geborsteld donker aluminium (opt)

68W Inlegstukken dashboard van Ghiaccio witte lak (opt)

5VF Inlegstukken dashboard van Magnesio grijze lak (standaard)

31


PACKS

SPORT PACK (Alleen beschikbaar voor Distinctive). Bevat: • • • • • • •

17’’ lichtmetalen velgen Sportieve wielophanging Zijschorten Satijn matte buitenspiegelkappen Sportieve pedalen in aluminium Stuurwiel in leder met rode stiksels Dashboardelementen in donkere gepolijst aluminium • Koplampen met donkere omlijstingen • Zwart intérieur

32

Leder - Stof en microvezel

Leer met ribben

Leer met ribben

323 Zwart met rode stiksels (opt)

901 Rood met rode stiksels (opt)

923 Zwart met rode stiksels (opt)


PACK SPRINT PACK BUSINESS (FLEET) (Alleen beschikbaar voor Progression-versie) bevat: • Automatische bi-zone-klimaatregeling • 16” lichtmetalen velgen • Lederen stuurwiel

PACK PREMIUM PACK BUSINESS (FLEET) (Alleen beschikbaar voor Distinctive-versie) bevat: • • • • •

Lederen binnenbekleding 3de hoofdsteun achteraan In de hoogte regelbare passagierszetel Armsteun achteraan met opbergruimtet Blue&Me™ (Bluetooth/USB/Mediaplayer) • My-port (predispositie voor mobiel navigator) • Geïntegreerd mobiele navigator • Bedieningsorganen op het stuurwiel

Bi-xenon koplampen met AFS-functie (optie)

Parkeersensoren (optie)

4MP Inlegstukken dashboard van geborsteld donker aluminium (op Pack Sport)

33


QUADRIFOGLIO VERDE Beschikbaar voor: 1750 TBi 235 pk

Als Distinctive, plus: • • • • • • • • • •

Speciale 17” of 18” lichtmetalen velgen Sportieve wielophanging Zijschorter Grotere en rood gekleurde remklauwen Logo Quadrifoglio Verde Koplampen met donkere omlijstingen Geblindeerde ruiten Buitenspiegelkappen in satijneffect Black interiors Dashboardelementen in gepolijst aluminium • Stoelen in leder en microfiber met rode stiksels • Stuurwiel in leder met rode stiksels • Sportieve pedalen in aluminium

34

Leder - Stof en microvezel

Leer met ribben

Leer met ribben

323 Zwart met rode stiksels (standaard)

901 Rood met rode stiksels (opt)

923 Zwart met rode stiksels (opt)


4MP Inlegstukken dashboard van geborsteld donker aluminium (standaard)

Het was 1923 toen het symbool van een groen klavertje voor het eerst zijn intrede deed op een Alfa Romeo. Het was het geluksklavertje dat de coureur Ugo Sivocci, die altijd op een tweede plaats eindigde, op z'n auto wilde laten schilderen voordat hij met de zeer belangrijke Targa Fiorio race begon. De amulet bleek in zijn missie te slagen: tijdens de laatste sprint van de race, werd het resultaat omgekeerd door voor de eerste keer Alfa Romeo en de coureur op de eerste plaats te laten finishen. Sindsdien streeft het groene klavertje voort naast Alfa Romeo, om de mythe en het karakter van de sportiefste auto's te vieren. Nu ook aan boord van de Giulietta voor een speciaal uitrustingsniveau.

Aan boord de 1750 turbobenzinemotor met 235 pk. Directe inspuiting. Dubbele continue nokkenasversteller. Turbocompressor. “Scavenging”, het revolutionaire regelsysteem dat de “turbolag” elimineert. Op die wijze ontstaat een krachtbron met de prestaties van een 3-litermotor maar met het bescheiden verbruik van een compacte "4-cilinder". Het specifieke vermogen van 134 pk/liter en het specifieke koppel van 194 Nm/liter zijn de hoogste waarden ter wereld binnen de categorie. Ook het maximumkoppel van 340 Nm, dat reeds bij een toerental van 1.900 wordt bereikt, vertegenwoordigt een absoluut toppunt.

35


Technische gegevens 1.4 TB 115/120 pk

1.4 TB MultiAir 163/170 pk

SPECIFICATIES Aantal cilinders, opstelling

4

4

72x84

72x84

Cilinderinhoud (cm )

1368

1368

Compressieverhouding

9,8:1

9,8:1

Max. vermogen kW (pk - EU) bij toeren/min (DYNAMIC)

85 (88)/115 (120) bij 5000 toeren

120 (125)/163 (170) bij 5500 toeren

Max. koppel Nm (Kgm - EU) bij toeren/min (DYNAMIC)

206 (21,0) bij 1750 toeren

250 (25,4) bij 2500 toeren

Tandriem met hydraulische klepstoters met vaste timing

Tandriem met hydraulische klepstoters en MultiAir systeem inlaatzijde

Boring x slag (mm) 3

Distributie (bediening) Brandstoftoevoer Start & Stop voor automatisch afzetten/starten van de motor bij korte stops in het stadsverkeer, nuttig voor optimaliseren verbruik en CO2-emissies

Multipoint fuel injection met turbocompressor en intercooler

Multipoint fuel injection met multi-air kleppen module en intercooler

Standaard

Standaard

63 Ah/450

63 Ah/450

Voor

Voor

Handgeschakeld, 6 versnellingen

Handgeschakeld, 6 versnellingen

205/55 R16 91V

205/55 R16 91V

Dual Pinion

Dual Pinion

10,9

10,9

Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang

Geëvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang

Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang

Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang

Voor (mm)

281

305

Achter (mm)

264

264

ELEKTRISCHE INSTALLATIE (12V) Accu: capaciteit (Ah)/Dynamo (A) TRANSMISSIE Aandrijving Versnellingsbak BANDEN Basisuitvoering STUURINRICHTING Stuurhuis Draaicirkel tussen stoepranden (m) WIELOPHANGING Voor

Achter REMMEN D (SCHIJF)

INHOUDEN - GEWICHTEN Brandstoftank (liter)

60

60

Rijklaar gewicht DIN (kg)

1280

1290

Max. aanhangergewicht (kg)

1300

1300

Topsnelheid (km/h):

195

218

Acceleratie (1 persoon + 30 kg) 0-100 km/h (s)

9,4

7,8

Verbruik (l/100 km) stadsverkeer

8,4

7,8

Buitenweg

5,3

4,6

Gecombineerd

6,4

5,8

CO2-emissie (g/km)

149

134

Euro 5

Euro 5

PRESTATIES

VERBRUIK - EMISSIES Volgens richtlijn 1999/100/EG

Milieunorm

36


1750 TBi 235 PK

1.6 JTDM-2 105 pk

2.0 JTDM-2 163/170 pk

4

4

4

83x80,5

79,5x80,5

83x90,4

1742

1598

1956

9,2:1

16,5:1

16,5:1

173/235 bij 5500 toeren

77/105 bij 4000 toeren

120 (125)/163 (170) bij 4000 toeren

340 (34,6) bij 1900 toeren

320 (32,5) bij 1750 toeren

350 (35,6) bij 1750 toeren

Dubbele continue nokkenasversteller en tandriem met hydraulische klepstoters

Tandriem met hydraulische klepstoters

Tandriem met hydraulische klepstoters

Downsizing technologie met directe benzine inspuiting, turbocompressor en intercooler

Multijet 2de generatie met diesel inspuitdruk van 1600bar, turbocompressor en intercooler

Multijet 2de generatie met diesel inspuitdruk van 1600bar, turbocompressor en intercooler

Niet beschikbaar

Standaard

Standaard

60 Ah/540

72 Ah/600

72 Ah/600

Voor

Voor

Voor

Handgeschakeld, 6 versnellingen

Handgeschakeld, 6 versnellingen

Handgeschakeld, 6 versnellingen

225/45 R17 91W

205/55 R16 91V

205/55 R16 91V

Dual Pinion

Dual Pinion

Dual Pinion

10,9

10,9

10,9

GeĂŤvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang

GeĂŤvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang

GeĂŤvolueerd McPherson met aluminium veerpoot, holle stabilisatorstang, gemonteerd op verbindingsstang

Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang

Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang

Multilink met hulpframe en aluminium wieldraagarmen en stabilisatorstang

330

281

305

278

264

264

60

60

60

1320

1310

1320

1300

1300

1300

242

185

218

6,8

11,3

8,0

10,8

5,5

5,8

5,8

3,7

4,1

7,6

4,4

4,7

177

114

124

Euro 5

Euro 5

Euro 5

37


Standaarduitrusting en opties

Standaard • Optie • Niet beschikbaar – PROGRESSION

DISTINCTIVE

QUADRIFOGLIO VERDE

Alfa code rolling

VDC met Hill Holder (ABS+ASR+BAS)

"Full size" bestuurder- en passagiersairbags met gecontroleerde opening

Windowbags

Zijdelingse airbags vooraan

Hendel desactivatie airbags aan passagierszijde

Anti wiplash hoofdsteunen

Isofix 3-punts

Seat belt reminder (voor- en achteraan)

LED verlichting achter- en vooraan

Alarm

Manuele monozone airconditioning

Elektrisch bediende ruiten vooraan

60/40 neerklapbare achterbank

Grijse "soft touch" gelakt centrale console

Rokerskit

Elektrisch bediende ruiten achteraan

In de hoogte regelbare passagierszetel

Alfa rood of Ghiaccio wit centrale console

Donkere aluminium centrale

Automatische dualzone airconditioning (ventilatie achteraan)

Armsteun vooraan met opbergvak

Leder/stof microfiber zetelbekleding met rode stiksels en gepersonaliseerd met Alfa-logo

Lederen zetelbekleding gepersonaliseerd met Alfa-logo (gevlochten)

Lederen zetelbekleding gepersonaliseerd met Alfa-logo (cannelloni)

Verwarmde zetels vooraan

In de hoogte regelbaar derde hoofdsteun achteraan

Elektrische lendensteunregeling aan bestuurderzijde

Elektrische lendensteunregeling aan passagierzijde

Elektrisch bediende zetels vooraan met geheugen aan bestuurderzijde

Armsteun achteraan met opbergvak en ski luik

Lederen stuur en versnellingspookknop (met donkere inserts)

Lederen/microfibres stuur en versnellingspookknop met rode stiks (met donkere inserts)

Aluminium deurdrempels

Sportief gaspedaal in aluminium

VEILIGHEIDSUITRUSTINGEN

BINNENUITRUSTINGEN

38


Schuifdak met groot glasoppervlak

16" wielsierdeksels

431 Lichtmetalen 16" Elegante velgen

432 Lichtmetalen 16" Sport velgen

420 Lichtmetalen 17" Sport velgen

421 Lichtmetalen 17" Super Sport velgen

433 Lichtmetalen 17" Elegante velgen

435 Lichtmetalen 18" Elegante

439 Lichtmetalen 18" Sport velgen met gaten

55E lichtmetalen 18" Elegante met donkere afwerking 39


Standaarduitrusting en opties

Standaard • Optie • Niet beschikbaar – PROGRESSION

DISTINCTIVE

QUADRIFOGLIO VERDE

Spoiler achteraan

Uitlaateindpijp met chrome

Double sortie d'échappement chromée (g/d)

Pastelkleur

Extra-serie Pastelkleur (buitenspiegels in koetswerkkleur)

Metaallak (buitenspiegels in koetswerkkleur)

Mikakleur

Extra-serie Metaallak (Rosso Competizione)

Elektrisch bediend schuifdak

Gepersonaliseerde remklauwen

"Privacy" getinte ruiten (zijdelinkse ruiten achteraan + achterruit)

Zijschorten

Plaathouder vooraan

Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, asferisch aan bestuurderzijde

Mistlampen vooraan

Verwarmbare ruitensproeiers

Zelfdimmende achteruitkijkspiegel

Voorruit met donkere anti-verblindingsstrook

Koplampsproeiers

Bi-xenon koplampen met AFS (Automatic Frontlight System)

Keuzehendel rijprogramma Dynamic (Alfa DNA)

Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening

Boordcomputer

Roetfilter op diesel motorisaties (DPF)

Dynamische chassis (sportieve configuratie)

Witte dashboard verlichting + boordcomputer PLUS

Automatische aanschakeling van de koplampen

Regensensor

Cruise control

Elektrisch inklapbare buitenspiegels

Parkeerhulpsysteem achteraan

Thermische verwarmer voor dieselmotoren

BUITENUITRUSTINGEN

VISIBILITEITSUITRUSTINGEN

FUNCTIONELE UITRUSTINGEN

40


Boordinstrument met Boordcomputer Plus

Aluminium dorpellijst

Cruise Control

Geoutilleerde armsteun achter

Voorste armsteun met opbergvak

Elektrisch verwarm- en verstelbare voorstoelen met 3 geheugenstanden

Automatische gescheiden dualzone airconditioning 41


Standaarduitrusting en opties

Standaard • Optie • Niet beschikbaar – PROGRESSION

DISTINCTIVE

QUADRIFOGLIO VERDE

RDS autoradio CD, MP3 lezer, 6HP

RDS autoradio CD, MP3 lezer, met dubbele antenne en 8HLS

Blue&Me™

Vooruitrusting draagbaar navigatiesysteem

Radionavigator met kleurencartografie (cartografie Europa op SD-kaart + 8HP)

Bose® audio hi-fi systeem met digitale versterker

Bedieningsknoppen radio aan het stuur

Radio/telefoon bedieningsknoppen aan het stuur

Bandenherstellingskit

16" metalen velgen met 205/55 banden en sierwieldoppen

“Sportivo" 16" lichtmetalen velgen met 205/55 banden

"Elegante" 16" lichtmetalen velgen met 205/55 banden

"Elegante" 17" lichtmetalen velgen met 225/45 banden

''Sportiva" 17" lichtmetalen velgen met 225/45 banden

''Super Sportiva" 17" lichtmetalen velgen met 225/45 banden

"Sportiva" 18" lichtmetalen velgen met 225/40 banden

"Elegante" 18" lichtmetalen velgen met 225/40 banden

"Elegante" 18" lichtmetalen velgen met 225/40 banden (gesatineerd)

Voorlopig reservewiel (met 16'' velgen)

Voorlopig reservewiel (met 17'' of 18'' velgen)

Pack Sprint

Pack Visibility

Pack Infotainment

Pack Premium

Pack Sport 1 (17'')

Pack Sport 2 (18'')

AUDIO EN TELECOMMUNICATIE

BANDEN

PACKS

42


Koplampen met AFS-functie Aan de grotere lichtopbrengst van bi-xenon koplampen voegt de Alfa Giulietta de AFS-functie toe: Automatic Frontlight System. Een zeer geavanceerd systeem dat automatisch de lichtbundel van de koplampen regelt op basis van de bewegingen van de stuurinrichting. De lichtbundel kan proportioneel met de buigstraal tot maximaal 15째 gedraaid worden, waardoor ook in bochten altijd optimaal zicht is gegarandeerd. Nog zo'n oplossing van de Alfa Giulietta om aan de bestuurder het beste comfort en meer veiligheid achter het stuur te bieden.

Aan boord van de Alfa Giulietta maximale bescherming met frontairbags, hoofdairbags, zijairbags voor en aan passagierszijde. Allemaal standaard.

SBR (Seat Belt Reminder): display indicatie veiligheidsgordels 43


Standaarduitrusting en opties PACK INFOTAINMENT Radionavigator met kleurencartografie (cartografie Europa op SD-kaart + 8HP) Blue&Me™ Radio/telefoon bedieningsknoppen aan het stuur Lederen stuur en versnellingspookknop (met donkere inserts)* * standaard op Distinctive en Quadrifoglio Verde versies

PACK VISIBILITY Regensensor Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Automatische aanschakeling van de koplampen

Autoradio RDS met CD/mp3

BoseÂŽ hifi-systeem 44

USB-poort

Bediening radio en telefoon op stuurwiel


Radionavigatiesysteem met kaarten en pop-up display. Exclusief voor de Alfa Giulietta ontworpen: een geavanceerd multimedia-systeem dat perfect in de middenconsole is opgenomen. Met dit systeem kunnen alle technologische functies beheerd worden: afspelen van muziek, telefoongesprekken, navigatie en weergave van de parameters van Alfa Romeo D.N.A. Dit alles in alle veiligheid. De pop-up display staat namelijk een frontaal zicht toe, zonder de blik van de weg af te hoeven wenden.

Blue&Me™ - TomTom. Een draagbaar navigatiesysteem dat met de boordsystemen is geïntegreerd: wordt op een speciale houder aangebracht zonder dat kabels of tijdelijke oplossingen nodig zijn. Ook vanaf het stuurwiel te bedienen. Het gaat om een systeem van de nieuwste generatie: 4,3" display touchscreen, Europa kaarten met 45 landen, IQ route, points of interest, online updating van kaarten. Optimaliseert de Blue&Me™ technologie: voor het regelen van telefoon en rij-informatie, spraakbediening en bediening vanaf stuurwiel, Fuel Efficiency indicaties.

45


LINEACCESSORI Raadpleeg de speciale catalogus om alle producten van Lineaccessori te leren kennen

Voorste bumperspoiler en zijskirts

Kit carbon grillesierlijsten

Carbon achterspoiler

Carbon buitenspiegelkappen

Buitenspiegelkappen van glanzend chroom

Buitenspiegelkappen van gesatineerd chroom

Buitenspiegelkappen van grijs titanium

46


Achterste bumperspoiler en zijskirts

Kit groot uitgevoerd dubbel uitlaatsierstuk

Kit lichtmetalen 18" velgen 8C ontwerp

Aluminium benzinedop

Kit lichtmetalen 18� velgen

Kit ventieldoppen banden met logo 47


LINEACCESSORI Raadpleeg de speciale catalogus om alle producten van Lineaccessori te leren kennen

Kit carbon sierlijsten voor dashboard

Carbon versnellingspookknop

Kit donker aluminium sierlijsten voor dashboard

Competizione Rood versnellingspookknop

Kit Ghiaccio witte sierlijsten voor dashboard

Ghiaccio witte versnellingspookknop

Kit Light aluminium sierlijsten voor dashboard

Opaque Black versnellingspookknop

48


Kit Blu Profondo sierlijsten voor dashboard

Blu Profondo versnellingspookknop

Kit sportpedalen plus voetensteun van aluminium, Kit verlichte dorpellijsten (alleen vóór) en “Giulietta” mattenset met rode stiksels

Organizer bagageruimte met accessoires

Style, you and your Alfa. Behalve de wereld van de auto, een wereld van stijl om te beleven en te dragen. Bezoek, om de collectie Alfa Romeo accessoires en kleding te ontdekken, de website www.store.alfaromeo.com

Allesdragers 49


De Financiële Diensten voor Alfa Romeo U hebt voor Alfa Romeo gekozen. Alfa Romeo verbindt zich en biedt u bijstand, waarborgen en dienstverlening omdat u bij aankoop van een Alfa Romeo over veel meer beschikt dan een wagen alleen.

Customer Care GRATIS Telefoon NR: 0800.16.747 Elke nieuwe wagen is gedekt door 24 maanden garantie op productiefouten, vastgesteld en erkend door het officiële dealernet van Alfa Romeo, zonder kilometerbeperking en met de mogelijkheid tot verlenging van deze garantie naar een 3de jaar tegen een bijzonder concurrerende prijs. Bovendien omvat het volledig waarborgplan 8 jaar garantie tegen corrosie en 3 jaar op de lak.

Contract Top Program U kan eveneens voor een zeer voordelige prijs ons “Top Program” contract onderschrijven voor alle interventies die uw wagen nodig zou kunnen hebben (onderhoud, slijtage, mechanische problemen... met uitzondering van banden) en dit voor de duur of het kilometertotaal van uw keuze. Absolute gemoedsrust verzekerd.

Vervangingsonderdelen De Alfa Romeo servicepunten gebruiken alleen originele onderdelen, om de oorspronkelijke prestaties en betrouwbaarheid van de wagen te behouden. Alle herstellingen genieten bovendien een garantie van 12 maanden.

Toebehoren Elegant, betrouwbaar, functioneel. Maar vooral gerealiseerd op basis van de persoonlijke eigenschappen van de Alfa Romeo wagens, opdat elk detail de exclusieve elegantie van een unieke stijl uitstraalt. Van het stuurwiel tot de lichtmetalen velgen, van de autoradio tot de skidragers. Alfa Romeo stelt een breed gamma aan geselecteerde en gegarandeerde toebehoren ter beschikking, die aan alle eisen inzake comfort, stijl en sportiviteit voldoen.

Alfa Romeo Financial Solutions Een volledig gamma aan financiële diensten (klassieke financiering - financieringen met flexibele restwaardes - financiële leasing - full leasing) aangepast aan uw behoeften. Zeer professionele, praktische en veilige oplossingen die U worden voorgesteld in samenwerking met Alpha Credit en Corporate MobilityLease. Voor bijkomende informatie, aarzel niet de verdeler uit uw regio te contacteren.

FINANCIAL SOLUTIONS

50


Zwart

ZwartKleur tapijtenALFA ROOD

ALFA ZILVER

MAGNESIO GRIJS

ANTRACITE GRIJS

PROFONDO BLAUW

ETNA ZWART

ROOD COMPETIZIONE

106

620

318

319

466

805

134

geadviseerde combinatie combinaison disponible

GHIACCIO WIT

296

ZWART

601

Grijze lak

Grijze lak

Dashboardkleuren

402

298

Leder Zwart (gevlochten)Zwart

Grijze lak

495

Leder Cuoio (gevlochten)

optie (211)

Code

Stof Zwart

standaard

PROGRESSION

KleurencombinatiesZwart

Aluminium

168

Stof Zwart

Zwart

Aluminium

125

Stof Zwart/Grijs

standaardZwart

Aluminium

408

Leder Zwart (gevlochten)Zwart

Aluminium

465

Leder Cuoio (gevlochten)

optie (211)

DISTINCTIVE

Zwart

Aluminium

423

Leder Zwart met rode stiksels (geribbeld)TRISTATO KLEUR (optie 270)MICAKLEUR (optie 58B)

METAALLAK (optie 210)

METAALLAK (optie 5DT)PASTELKLEUR (optie 5B2)PASTEKLEUR

Zwart

Aluminium

401

Leder Rood (geribbeld)

optie (727)

Zwart

Donkere aluminium

Donkere aluminium

Zwart

923

Leder Zwart met rode stiksels (geribbeld)Zwart

Donkere aluminium

901

Leder Rood (geribbeld)

optie (212)

323

Leder/ Microfiber Zwart (rode stiksels)

standaard (732)

QUADRIFOGLIO VERDEZwart

Donkere aluminium

323

Leder/ Microfiber Zwart (rode stiksels)

optie (732)Zwart

Donkere aluminium

923

Leder Zwart met rode stiksels (geribbeld)Zwart

Donkere aluminium

901

Leder Rood (geribbeld)

optie (212)

SPORT PACKS OP DISTINCTIVE (5RH-5RJ)

296

optie 68WZwart

Zwart

Koetswerkkleur Koetswerkkleur ALFA ROOD GHIACCIO WIT

106

optie 6AWZwart

Donkere aluminium

optie 4MP

Finitions planche de bord (en option)

DISTINCTIVE


Carrosseriekleuren Speciale pastellak

296 Ghiaccio wit (opt 5B2)

Metaallak Extra-serie

Micalak

601 Zwart

134 Competizione rood (opt 270)

805 Etna zwart (opt 58B)

318 Magnesio grijs (opt 210)

319 Antracite grijs (opt 210)

Metaallak

620 Alfa zilver (opt 210)

466 Profondo blauw (opt 210)

106 Alfa rood (opt 5DT)


Stoelen Stof Sprint

298 Zwart

Stof Competizione

Leder - Stof en microvezel

168 Zwart

125 Zwart-Grijs

323 Zwart met rode stiksels

Leder

423 - 923 Zwart met ribben met rode stiksels

402 - 408 Gevlochten zwart

401 - 901 Rood met ribben met rode stiksels

495 - 465 Gevlochten leder

1465

Afmetingen

955

2634 4351

762

1554 1798

1554


www.alfagiulietta.be

Gegevens, beschrijvingen en afbeeldingen worden enkel ter illustratie weergegeven. De producten kunnen om onder meer technische of commerciĂŤle redenen andere kenmerken vertonen. Alfa Romeo behoudt zich het recht voor zijn producten te wijzigen. Bepaalde uitrustingselementen die in deze brochure worden beschreven of afgebeeld, zijn opties. Raadpleeg de prijslijst voor een volledig overzicht. Alfa Romeo - Marketing - 04.9.0475.40 - S - 05/10 - Printed in Italy - Arti Grafiche Giacone - Chieri (TO)

Dealerstempel

2010 Alfa Romeo Giulietta brochure BLG mei  

GEZOND. Luisteren naar het geluid van een duurzame kracht ROEMRIJKE REIS. Op naar nieuwe mijlpalen aan de eigen stijl. om geen roet in het e...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you