Page 39

Rețeaua națională de vânzări Das WeltAuto | Autovehicule rulate | 39

Privind de la distanță oferta de pe site am descoperit un număr mare de modele ce se pot plia pe aproape orice buget, iar mai important este că fiecare model are de partea sa credibilitatea unei achiziții printr-un partener important și serios.

Aproape jumătate din oferta Das WeltAuto este compusă din autoturisme cu o vechime de până la 18 luni. Până la urmă, prioritatea unei firme care se află în căutarea unui automobil rulat nu ține doar de buget ci și de seriozitatea partnerului, pentru ca achiziția să fie una rentabilă pe termen lung. Oferta de mașini prezentată online conține modele de la toți dealerii naționali Das WeltAuto, iar în cazul în care mașina care te interesează pe tine se află la Piatra Neamț sau la Buzău, ea poate fi adusă la dealerul din zona ta.

12 luni

Pentru modelele cu o vechime de maxim 18 luni, Das WeltAuto oferă o garanție foarte competitivă.

Înainte ca orice mașină să ajungă în oferta națională ea este verificată temeinic, indiferent că a fost preluată de la client pe sistem-ul buy back, sau că era un model de drive-test aproape nou. În funcție de vechimea mașinii, se oferă inclusiv o garanție timp de 12 luni precum și posibilitatea de înlocuire în decurs de o săptămână, în cazul în care mașina nu se potrivește profilului căutat. Mașinile de test drive care ajung în oferta Das WeltAuto au o vechime de

!

Până la 2.400 euro bonus de la Porsche Finance Group

Alegeți-vă mașina rulată din oferta Das WeltAuto și beneficiați de până la 2.400 euro bonus la achiziția în leasing prin Porsche Finance Group. În plus, finanțarea vine cu dobânzi preferențiale atât la euro cât și la ron. Promoție valabilă până la 30.06.2014 pentru mașinile rulate aflate în oferta Das WeltAuto. Bonusul financiar este în valoare de 3 % din prețul de listă al mașinii și se acordă numai în cazul achiziției în leasing prin Porsche Finance Group România. Dobânzile pentru leasing sunt: Euro: 7,3% fixă sau 6,5% variabilă; Ron: 8,95% fixă.

12 luni

CASCO gratuit

3% BONUS

Pentru mașini rulate cu o vechime de până la 12 luni și dobânzi reduse la leasing financiar.

maxim 18 luni, beneficiază de o garanție cuprinzătoare și foarte probabil vor fi cele mai căutate de firme. Reducerea de preț față de un model nou poate ajunge până la 20%, în condițiile unui rulaj modic și a unei stări optice și tehnice impecabile. Senzația pe care o ai atunci când parcurgi pașii unei eventuale achiziții este una de încredere, aproape ca atunci când achiziționezi un automobil nou. Acesta este în fapt și dezideratul mărcii Das WeltAuto, acela de a aduce calitatea și seriozitatea serviciilor importatorilor autorizați în zona autovehiculelor rulate. Pentru cei dintre noi care au avut interacțiuni cu piața automobilelor second hand în ultima decadă, diferența de abordare este imensă, iar timpul

financiar

Pentru mașini rulate cu o vechime de peste un an și dobânzi reduse la leasing financiar.

pierdut, atât de important în cazul firmelor, a fost redus considerabil. Din momentul în care calci pragul showroom-ului, până la primirea cheilor lucrurile se întâmplă aproape instant. Motivul pentru această eficiență ține de legătura directă pe care Das WeltAuto o are cu entitățile Porsche Finance Group și Porsche Asigurări. În momentul în care ai găsit modelul potrivit nevoilor firmei pe care o reprezinți, Porsche Finance Group se ocupă de partea de finanțare cu oferte foarte competitive, iar tu nu ai decât să îți pui semnătura la finalul contractului. Lista de servicii de care se poate ocupa în mod direct Porsche Finance Group implică leasingul financiar, cel operațional precum și managementul de flote.

www.dasweltauto.ro

AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  
AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  

AutoExpert Flote, singura revista axata pe nevoile auto specifice ale companiilor, concept unicat pe piata media romaneasca.

Advertisement