Page 30

30 | Ghid de cumpărare | Mercedes-Benz Sprinter

Mai 2014

Modularitate: Zona de transport marfă poate fi configurată în funcție de necesitățile fiecărui client cu următoarele elemente: perete despărțitor continuu (cu geam normal, glisant sau ușă glisantă), șine de fixare pe pereții laterali, șine de fixare pe podea, inele de fixare, căptușirea spațiului de depozitare cu placaj din lemn.

kW plus un motor pe benzină supraalimentat de 1,8 l și 115 kW. Ultimul motor poate fi comandat și în versiunea pe bază de GPL (gaz petrolier lichefiat). Transmisia manuală cu 6 trepte este oferită standard, iar ca o noutate absolută în categoria utilitarelor din această categorie, Mercedes-Benz oferă opțional o transmisie automată cu 7 trepte cu convertizor de cuplu. Consumul record de 6,3 l/100 km este valabil pentru Sprinter 213/313 și BlueTEC, variantele standard cu acoperiș înalt, pachet BlueEFFICIENCY Plus și transmisie manuală. Toate versiunile Sprinter pot fi configurate cu pachetul BlueEFFICIENCY, în timp ce pachetul BlueEFFICIENCY Plus, ce implică optimizări suplimentare (gardă la sol micșorată pentru o eficiență aerodinamică mai bună, anvelope cu rezistență scăzută la

rulare, ulei special pentru transmisie etc.), este rezervat modelelor 213 și 313. Tot la capitolul economie, merită precizat și intervalul de service ce poate ajunge până la 60.000 de km, un aspect care are toate șansele să atragă atenția cumpărătorilor de flote în special.

6,3/100 km

Este un record în segmnetul său şi este valabil pentru Sprinter 213/313 BlueTEC, variante standard, plafon înalt şi transmisie manuală.

Cum un lucru bun nu vine niciodată singur, Mercedes-Benz Vans oferă în cazul lui Sprinter până la 5 ani garanţie (fără limită de km) şi oferta specială de achiziţie: avans 5%, perioadă 12 luni, DAE 9.14%, prin Mercedes-Benz Financial Services. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2014.

AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  
AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  

AutoExpert Flote, singura revista axata pe nevoile auto specifice ale companiilor, concept unicat pe piata media romaneasca.

Advertisement