Page 16

16 | Leasing operaţional | Mobilitatea la un alt nivel

decizie din partea clienţilor - care ţine de alegerea serviciilor, încheierea contractelor, administrarea flotelor, cât şi interacţiunea directă, aplicată, cu cei care operează efectiv maşinile noastre, respectiv, conducătorii auto. Este important să câştigăm încrederea acestui segment pentru că ei sunt cei care beneficiază direct de serviciile noastre, iar recomandarea venită din partea lor este un atu foarte important pentru noi”, precizează directorul general al companiei, Bogdan Apahidean. În acest context, fiecare maşină LeasePlan are un Ghid al Conducătorului Auto, care oferă toate informaţiile despre serviciile LeasePlan contractate pentru autovehiculul respectiv. „Este un document uşor de folosit şi util, care ajută la simplificarea interacţiunii dintre conducătorul auto şi maşina pe care urmează să o conducă”, subliniază Bogdan Apahidean. Tot un produs destinat utilizatorilor vehiculelor este şi Cardul de Client LeasePlan, ce oferă o serie de servicii care ţin, în primul rând, de siguranţa în trafic. „Un astfel de serviciu este sistemul de asistenţă rutieră pe care îl oferim clienţilor noştri, non stop. În cazul unui incident în trafic, un reprezentant LeasePlan va prelua apelul şi va asigura atât transportul pasagerilor, cât şi preluarea autovehiculului pe platformă, până la cel mai apropiat service. Serviciul este disponibil în România şi pe tot teritoriul Uniunii Europene”, explică Bogdan Apahidean, care adaugă şi faptul că un al aspect important pentru clienţi este modul în care LeasePlan România se ocupă de managementul flotelor. „Coordonarea şi programarea reviziilor periodice şi gestionarea operaţiunilor legate de schimbul sezonier de anvelope se fac prin call-center, evitând astfel aglomerarea şi pierderea inutilă de timp”, punctează acesta. Din nevoia de a oferi clienţilor informaţii în timp real, compania a

Mai 2014

lansat şi aplicaţia pentru mobil ”LeasePlan Romania”. Potrivit şefului companiei, în spiritul ”it’s easier to leaseplan”, aplicaţia ajută utilizatorii, printre altele, să primească notificări şi alerte, să găsească cea mai apropiată unitate de service, să obţină documentele necesare pentru o călătorie cu maşina în străinatate, să solicite asistenţă în orice situaţie. Tot ca parte a susţinerii, prin produse şi servicii, a conducătorilor auto, Bogdan Apahidean punctează şi rolul chestionarelor online şi al studiilor de satisfacţie. „LeasePlan îşi păstrează titlul de lider prin standardele relaţiilor pe care le avem cu cei care ne sunt clienţi. Suntem acel partener serios, profesionist, sincer, care vine mereu cu soluţii. Mă gândesc acum, în primul rând, la conducătorii auto, cei care folosesc zi de zi produsele şi serviciile noastre. LeasePlan România transmite periodic chestionare online privind gradul de satisfacţie faţă de operaţiunile de întreţinere şi reparaţii sau în privinţa furnizării autovehiculului de înlocuire. În plus, derulăm anual studii de satisfacţie la nivelul persoanelor decidente din cadrul companiilor partenere Customer Loyalty Survey şi la nivelul utilizatorilor - Driver Satisfaction Survey”, conchide directorul general al LeasePlan România.

Proiecte pentru 2014 Unul dintre proiectele strategice ale Arval în 2014 este dezvoltarea programului Driver Care, prin care compania își propune îmbunătățirea relației directe cu utilizatorii vehiculelor. „În a doua parte a anului vom lansa câteva aplicații inovative orientate către crearea unor experiențe unice ale utilizatorilor”, afirmă directrorul general al companiei, Dan Boiangiu.

Bogdan Apahidean, Director general LeasePlan România

Ghidul Conducătorului Auto este un document uşor de folosit şi util, care ajută la simplificarea interacţiunii dintre conducătorul auto şi maşina pe care urmează să o conducă. (...) Cu ajutorul Cardului de Client LeasePlan am reușit să creăm și să menținem o legătură specială, bazată pe încredere. Acest card oferă o serie de servicii care țin, în primul rând, de siguranța în trafic.

AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  
AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  

AutoExpert Flote, singura revista axata pe nevoile auto specifice ale companiilor, concept unicat pe piata media romaneasca.

Advertisement