Page 15

Mobilitatea la un alt nivel | Leasing operaţional | 15

Radu Manea,

Directorul Diviziei Fleet Management Porsche Finance Group

Toate aceste servicii fac mai simplă şi mai confortabilă utilizarea maşinii. La acestea se adaugă confortul psihic al faptului că şoferul ştie că beneficiază de asistenţă imediată în caz de evenimente nedorite în trafic ori în cazul în care maşina devine imobilă, că îşi poate continua călătoria fără întârzieri cu un vehicul de schimb în timp ce maşina lui este reparată.

avizarea daunelor sau, pur şi simplu, pentru a trimite un feedback despre serviciile noastre”, punctează directorul general al ALD Automotive. Datorita acestor factori, Shane Dowling spune că, deşi a fost lansată de puţin timp, aplicaţia mobilă a fost bine primită de clienţi, fiind utilizată de numeroase companii, indiferent de domeniul în care activează. În plus, promite că, în timp, va fi dezvoltată prin adăugarea unor noi opţiuni. Până atunci, însă, şeful ALD Automotive anunţă că în 2014 compania pe care o conduce va demara o serie de iniţiative cu scopul de a reduce impactul şoferilor asupra mediului înconjurător şi de a-i încuraja să adopte o atitudine mai prietenoasă cu acesta. „Astfel de acţiuni vor veni în completarea serviciilor de consultanţă permanentă pe care o oferim clienţilor noştri în ceea ce priveşte flotele ecologice şi a cursului de condus defensiv. Acest curs are un impact pozitiv asupra mediului pe termen lung şi a fost extrem de apreciat în rândul clienţilor noştri. De asemenea, suntem în proces de dezvoltare a unei noi aplicaţii care va simplifica şi va eficientiza procesul de selecţie a maşinilor”, conchide Shane Dowling. Servicii pentru utilizarea confortabilă a maşinii Ca parte a Finance Porsche Group, compania de leasing operaţional Porsche Mobility şi-a conceput serviciile de administrare de flotă, drept „un beneficiu nu doar pentru clientul companie, ci şi pentru angajaţii săi, conducătorii auto ai maşinilor achiziţionate”. Astfel, printre serviciile destinate şoferilor se numără call-center pentru asistenţă rutieră, administrarea anvelopelor, managementul combustibilului, vehicul la schimb. „Toate aceste servicii fac mai simplă şi mai confortabilă utilizarea maşinii. La acestea se adaugă confortul psihic al faptului că şoferul ştie că beneficiază de asistenţă imediată în caz de evenimente nedorite în trafic ori în cazul în care maşina devine imobilă, că îşi poate continua călătoria

fără întârzieri cu un vehicul de schimb în timp ce maşina lui este reparată”, explică Radu Manea directorul Diviziei Fleet Management Porsche Finance Group. Potrivit acestuia, un alt exemplu al modului în care Porsche Finance Group vine în întâmpinarea conducătorilor auto este şi reţeaua internaţională de birouri Volkswagen Group, prin intermediul cărora clienţii beneficiază de aceleaşi servicii de calitate, la nivel internaţional. „Oferim deja o gamă completă de servicii de management de flotă, dar structurăm şi personalizăm fiecare pachet de produse şi servicii conform exigenţelor fiecărui client. Ne străduim să menţinem entuziasmul şi satisfacţia clienţilor cu serviciile pe care le oferim, iar în acest sens punem în relaţia cu ei toată priceperea noastră şi know-howul pe ni le dau experienţa de atâţia ani pe această piaţă. De pildă, în acest moment ne concentrăm pe a aduce serviciile şi produsele noastre cât mai aproape de clienţi, facilitând un acces uşor şi confortabil al acestora, prin dispozitivele mobile”, subliniază directorul Diviziei Fleet Management Porsche Finance Group. Ghidul conducătorului auto şi Cardul Clientului Asistenţa acordată conducătorilor auto este pusă de către LeasePlan România pe acelaşi palier, ca importanţă, cu celelalte servicii de finanţare şi de administrare de flote. „Avem în vizor atât interacţiunea la nivel de persoane de

Shane Dowling, Director general ALD Automotive

ALD mobile permite utilizatorilor să localizeze şi să contacteze cei mai buni furnizori de servicii, să identifice cele mai bune rute către aceştia şi asigură totodată o interacţiune facilă cu serviciul Customer Care. (...) Suntem în proces de dezvoltare a unei noi aplicaţii care va simplifica şi va eficientiza procesul de selecţie a maşinilor.

AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  
AUTOEXPERT FLOTE, MAI 2014  

AutoExpert Flote, singura revista axata pe nevoile auto specifice ale companiilor, concept unicat pe piata media romaneasca.

Advertisement