Page 2

Er is gezorgd voor een afwisselend weekprogramma. Met onze kinderbegeleidsters beleven jullie zeker een vakantie met veel plezier en avontuur. Mis dit leuke programma niet, zodat jullie coole vakantiedagen met ons kunnen doorbrengen! We hopen dat jullie meedoen!

we het geluk op de rug van het paard vinden. We zijn al nieuwsgierig of dat zo is. Natuurlijk hoort bij dit programma ook weer een lekker middageten.

Avondprogramma Elke donderdag treffen we elkaar om 21:00 uur bij het informatiebureau (V.V.V.-kantoor) in Maurach voor de sterrenwandeling. Duurt ca. 1 uur. We hopen dat jullie meedoen! Opgelet: vanaf 5 oktober tot 23 oktober begint de sterrewandeling al om 20:00 uur!!

Maandag Insectencongres Insectencongres onder de leiding van professor Dr. Seppi Strudelwurm. Met een kostbare onderzoekuitrusting gaan we op ontdekkingsreis. Met onze leuke bekerloep onderzoeken we alles wat kucht en zucht en professor Strudelwurm legt uit welke insecten we gevangen hebben. Voor het middageten vluchten we in een insectvrij gebied en na ons gesterkt te hebben, zijn we weer fit voor het volgende avontuur!

Woensdag Bosavontuur Vandaag staat het bosavontuur op het programma. Of bergbeklimmen, flying fox of balanceren over diepe ravijnen, alles wordt geboden. Onze gediplomeerde bergbegeleider zal jullie met gordel, helm en touw helpen. Veiligheid is het belangrijkste en het plezier komt natuurlijk ook niet te kort. Maar eens kijken wie de boombeklimmerwedstrijd wint, dat zou nog mooier zijn dat we niet zo hoog kunnen klimmen als Alfons Adler kan vliegen...

Vrijdag Zeerover en piraten Kleine- en grote piraten gezocht!! De Achensee is van ons! Snel bouwen we ons eigen vlot, hijsen de piratenvlag en varen weg. Maar eens kijken of we de schat kunnen vinden, want deze is de sleutel voor onze lekkere piratenlunch. Pak jullie zwembroek en verheug jullie op een nat plezier. Zwemvesten staan ter beschikking. Zonder zwemvest geen deelname aan het programma!

Dinsdag Paardrijden Diervrienden opgepast!! Vandaag maken we een uitstapje naar onze rijstal en zoeken daar het geluk v.d. wereld. Een oud spreekwoord zegt namelijk: dat

Fremdsprachenfolder_Kinderprogramm.indd 2

Kinderfeest Donderdag Wusel de watergeest Wusel de watergeest zoekt een kristal - een flessepost met een geheim bericht: Wusel de slimme watergeest zoekt een kristal voor zijn kasteel en vraagt of de kinderen hem kunnen helpen. Wie van jullie draagt de schat op de reis rondom het waterrijk?? Handigheid en speurzin worden gevraagd! Wusel de watergeest reikt jullie daarvoor zijn gouden schat-diploma en de grote geluksteenmedaille uit.

Op 22 juli en 15 augustus is er een kinderfeest in onze regio. Schminken, springkussen, knutselen, ballondieren en ponyrijden zijn slechts een paar van de activiteiten. Meer informatie krijgt u in onze informatiebureau’s en op de website www.familien.achensee.info. P.S. Een bezoek op onze website is de moeite waard – actuele informatie, nieuwste foto’s, tekenwedstrijd en prijzenspel – op www.familien.achensee.info is altijd wat loos!

24.03.2009 12:51:26

kinderprogramm_niederl_ndisch.pdf  
kinderprogramm_niederl_ndisch.pdf  

Achenkirch VVV-kantoor: 09:30 uur Maurach VVV-kantoor: 09:45 uur Pertisau VVV-kantoor: 09:45 uur Wiesing VVV-kantoor: 09:45 uur Waar meld ik...